Var är Justin Bieber?

Kan någon ens ha missat Justins senaste idiotbeslut? Har varit över varje jävla nyhetssida idag..
Jag är så jävla förbannad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
För det första,
JUSTIN DREW BIEBER....för helvete.
Leka med en fin bil och köra snabbt, fine. Jag köper det.
Kille, 19 år, snygg och snabb bil i Miami...vem i den positionen hade inte lekt lite?
Jag hade nog till och med tryckt ner gaspedalen lite extra och struntat i hastighetsbegränsningen.
MEN, att välja och sätta sig i bilen påverkade om nu detta är sant. NO EXUSES.
Jag är så jävla arg och besviken isåfall. Jag köper att man vill vara ung och testa sig fram men jag tycker fan det kan finnas en gräns. Genom att sätta sig i en bil påverkad utsätter man ju inte bara sig själv för fara utan även människor i sin omgivning. Det är ren jävla idioti och jag trodde uppriktigt att Justin hade mera innanför pannbenet än så. Riktigt tråkigt, ledsamt och idiotiskt om det är sant. Jag stöttar inte honom för fem öre i valet att köra en bil när man druckit alkohol/rökt weed. Det är oacceptabelt vem fan som en beslutar att göra det.
 
Sen alla förbannade hatiska människor som letar fel på honom som sitter över internet nu och ba "HA, vi visste han var en idiot hela tiden lalalalala". Som jag sagt, jag tycker hans beslut var fel och idioti och jag menar inte att försvara honom i detta för jag hoppas att han får ett straff så han kan förstå att det han gjorde var jävligt fel och att det inte upprepas. Men jag vet fortfarande att han är en bra människa, innerst inne. Dock är han ganska utbränd i dagsläget och han har valt att dra sig tillbaka från rampljuset för att försöka hitta sig själv och börja må bättre. Men tyvärr är det inte så lätt när man heter Justin Bieber och när man har media hack i häl varje steg man tar. Och som grädde på moset bara letar brister och fel för att kunna skriva så bra storys som möjligt. Jag önksar bara media kunde dra åt helvete rent ut sagt. Låt Justin fucking vara. Han är bara en människa. Han behöver lugn och ro annars kommer han spåra ur precis som Britney gjorde. Eller som Lindsay gjorde. Han kommer inte orka. Och jag får fan damp om dom ska lyckas knäcka Justin med. Det måste ju vara det som är målet? Dom hittar ett offer och sen ger dom sig inte förrän den personen ligger på backen sönder stampad. Och det är så jävla sjukt och jag blir vansinnig när jag tänker på det. Det finns inga lagar för paparazzis tex. Vilket är helt sinnesjukt. Kolla på anledningen till att Prinsessan Diana dog. Ska ännu flera människor behöva dö innan något görs. Kändisar är kändisar men dom ska väl fan kunna ha ett privatliv. Det finns ju ingen gräns på vissa paparazzifotografer. Är det någon som missat videon när Justin flippar i en röd tröja och röd mössa där han skriker något i stil med "what the fuck did u say? I'm gonna beat the shit outta ya" Media skrev rubriker om att Justin flippa och haters bomba internet med texter om vilken spårad kille han var. Men var det någon som tänkte på vad som triggade igång det hela? Paparazzin som stod utanför bilen och sa "You're fucking cunt, go back to america you're a fucking retard" och smutskasta hans syster bla. Undra hur alla som hatade mot Justin reagerat om någon behandlat dom så? Ignorerat? Bara för man är en världsartist är man en människa med känslor och man reagerar. Precis vad paparazzin antagligen ville i och för sig. För då fick ju tidningarna en asbra story och rubrikerna spred sig som en löpeld på nätet. Men egentligen agerade nog Justin som vem som helst hade gjort.
 
Jag vet inte vart jag vill komma med texten. Jag är sjukt trött på paparazzis, media överlag (TMZ!!! idiotitidning med ett stort nöje att LJUGA OCH HITTA PÅ saker om Justin som inte är någon sanning i för 5 öre men som alla utifrån ofta begrundar sin fakta på, TYVÄRR. Dom kan suga pung och försvinna ihop med alla paparazzis på en gång tack, FU). Jag tycker det är synd att media ska få dra ner människor i skiten psykiskt på detta sätt. Jag önskar det fanns ett sätt att få skiten att försvinna. Jag är besviken på Justin som valt att begå ett idiotiskt val och att han låter sig knäckas psykiskt mer och mer dag för dag. Jag känner tyvärr så. Även om jag fortfarande vet att det finns en klok kille där inne. Jag hoppas han kan lära sig av denna skiten och aldrig mera göra om det. Resa sig upp från detta, spotta alla haterzzzz och negativ press i ansiktet en gång för alla och gå rakryggad i framtiden. Hoppas han får lugn och ro och kan hitta sig själv och den fina killen jag vet han är där inne.
 
 
Detta smile vill jag ha tillbaka. Världens finaste kille har vi där i Oslo 2012. Ångrar så mycket att jag aldrig åkte dit, opererade knät dagen innan. Så jävla typiskt. Här har ni iallafall den kille jag pratar om och han finns där inne någonstans, han behöver bara tid för sig själv och hitta dit igen, jag tror han är lite vilsen. Älskling ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0