En bra vecka väntar

Riktigt skön och lugn helg har jag haft. Välbehövligt! Jag har jobbat två korta pass igår och idag och övrig tid har jag bara tagit det lugnt hemma. Slappat i soffan och lagat god mat. Igår hemmagjord pizza och ikväll strömmingfilé, potatismos och lingon. Sistnämnda kan vara bland det godaste jag vet! 

I eftermiddag har jag och viktoria varit en vända på Ekenäs julmarknad också. Riktigt mysigt! Köpte lite polkagrisar och kolor och sen en liten ostkaka från Erik i herrsäter, såååå himla god!

Nu ska jag sova. Imorgon är jag ledig så då har jag lovat pappa att hjälpa farfar att kasta in ved i vedboden. Har en hel hög som måste in under tak. Sen är det ju bugg som vanligt på kvällen. Men bästa av allt denna veckan, sofia kommer hem imorgon!!! Äntligen. Så kafferep på tisdag, tjejmys hos viktoria på torsdag, badtunna hos jocke på fredagkväll om jag hinner efter jobbet och på lördag är det Aussie reunion med mina Australien homies Emma & Carro, så jäkla kul! Jag ska bjuda på lasagne på lördag och så har jag bjudit in lite vänner till förfest och sen blir det nog Harrys! Kommer med andra ord bli en GRYM vecka!

Godnatt ❤️




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0