Den 9 september

Har så extremt svårt att fatta att jag har varit hemma i en hel månad snart? På lördag är det 1 månad sen jag kom hem. Det känns helt sjukt! Vart har tiden tagit vägen? Det känns som att denna månad som jag har varit hemma har gått snabbare än vad månaden vi reste östkusten gjorde och dom dagarna bara susade förbi. Har precis laddat över lite mera bilder från Nya zeeland som jag hade på min gamla mobil. Jag blir ju alldeles ledsen av att titta på dom, bara för jag saknar allting så mycket. Gud så bra man hade det. Men det går ju inte att leva glidar liv hela tiden, tyvärr. Verkligheten kommer ifatt förr eller senare :) Men SÅ glad jag är att jag gjort allt detta!

Annars så känns detta som en jäkligt seg vecka, antagligen för att jag längtar tills på lördag så himla mycket. Viktoria och jag sticker upp till Värmland tidigt på Lördagmorgon för att hälsa på Sofia. Där vankas det kräftskiva och bara ta igen detta halvår. Kan det inte bara bli Lördag nu? Jag har dessutom jättedåligt med jobb denna veckan. Men jag har faktiskt varit på en liten mini intervju för ett litet extrajobb idag. I Grebo affär! Har lite panik inför dessa månader då det faktiskt är ganska lugnt på Villan. Känner att jag inte riktigt får ihop så mycket timmar som jag vill. Så har tänkt att jag ska försöka skaffa ett litet extra jobb som kan dra in några kronor extra i månaden när det är lite körigt. I detta fall handlar det om att hoppa in när någon är sjuk, vill ha semester eller såna småsaker och jag kände att det var något sånt jag behövde. Så får se om de blir lite "inskolning" i veckan redan kanske. Passar mig perfekt då jag som sagt jobbar riktigt dåligt denna veckan. Vi får hoppas på det bästa!

Senare i eftermiddag/kväll ska jag träffa Jessica en vända. Andra planer har jag faktiskt inte fram till Lördag. Ska försöka ta mig ner till Kommunhuset och lägga min röst i valet!

Ha de fint, här kommer lite Nya zeelands bilder.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0