Politik hit och dit

Nu när man kommit hem och landat i vardagen så börjar min hjärna att gå på högvarv direkt, vad ska jag göra här näst? Jobba, flytta, umgås och ta igen allt med vänner och familj som jag missat senaste tiden. Jag vill spara pengar och dra iväg till USA någon månad och hälsa på släkten där. Jag vill åka till fjällen och säsonga. Men då känns det ju helknäppt att ha egen lägenhet? Om man skulle dra iväg till fjällen flera månader nästa år ska den stå tom? Eller ska man hyra ut i andra hand? Ja vi får väl se, det brukar ju lösa sig med tiden. Det har jag ju lärt mig.

Annars så är jag så trött på politik att jag snart kräks. Det enda man ser på Facebookflödet är tokiga SD diskutioner och jag försöker att bara skrolla förbi. Men det är galet hur ett ämne kan ge folk så otroligt skilda åsikter. Jag låter alla diskutera i fred och ha sina egna åsikter. Jag tror på medmänsklighet i slutändan och jag hoppas det är vad majoriteten gör i valet. Annars tycker jag bara dom andra pariledarna smutskastar varandra och lovar saker hit och dit. Alliansen har misslyckats med precis allting senaste åren, suck! Skulle vara intressant med ett regeringsskifte då och se om Sossarna är så himlaaaaa mycket bättre. Jag är mest förbannad på dom över att dom vill höja alla skatter. Inklusive restaurangmoms + arbetsgivareavgift? Alltså varföööör? och neeeeeej ni får inte. Små företag som de jag jobbar på blir extremt lidande om detta kommer ske och de gör mig så förbannad. Är inte restaurangbranschen en av de branscher som kan anställa mest unga? Att då höja momsen och arbetsgivareavgiften skulle ju göra att mindre företag inte längre kommer ha råd att anställa på samma sätt? Åh jag blir ju så frustrerad. Näe ni, längtar mest till valet är över så man slipper allt hugg och tugg. Och om Sossarna tar över hoppas jag inte dom genomför sin momshöjning. Vore riktigt efterblivet. 

Då har jag fått avreagera mig lite och jag lovar att detta är de enda politiksnack jag kommer tjata om. Nu ska jag gå ut och och gå runt Stångån och rensa tankarna lite!

Besttämt att jag och Viktoria åker till Sofia nästa helg, längtar!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0