Måndag

Hallå på er!
 
Vilka fantastiska sommardagar vi har haft senaste veckan.. Man får ju inte klaga på värmen men det har varit riktigt, riktigt svettigt. Onsdag-torsdag och fredag fram till 15.00 var jag i Kaggebo och solade och badade, då var värmen helt okej för då kunde jag kasta mig i havet när det blev för varmt. Men fredagkvällen på jobbet var olidlig, såååå galet varmt. Sen när jag kom hem på natten var det 28 grader i lägenheten och luften stod verkligen stilla. Lördagen blev också olidligt varmt.. Jobbade från 15.30 till 03.00.. Men de var bara att kämpa på!

Igår och idag är jag ledig, så jag har bara tagit det lugnt. Fått upp mina älskade håkan tavlor på väggen i rummet vilket blev perfekt. Nu skulle jag vilja hitta en lagom stor världskarta att sätta upp på väggen som jag har kvar. Men har inte hittat någon bra, den som finns på Ikea är alldeles för stor. Jag vill ha i lagom storlek. Jag får helt enkelt gå på jakt. Igårkväll  vart de även en sväng till Smultronstället.. (igen) med viktorias familj. Det vart en himla mysig kväll!
 
Nu ska jag jobba denna veckan med.. tisdag, torsdag,fredag,lördag & söndag.. sen är det sista semesterveckan. Liseberg nästa måndag och sen på onsdag eller torsdag åker vi upp till Malung för dansbandsveckan vilket ska bli så galet KUUUL.
 
Men nu ska jag plocka lite här hemma och senare i eftermiddag ska jag hem till värna en sväng och fika lite med kusiner, micke, farmor & farfar, pappa & fredrik :) Ha det fint!
 
Våran uteservering på jobbet i fredags eftermiddag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0