Kaggebo häng

Har varit så extremt deppig senaste dagarna över att jag inte hamnade på bråvalla iår. Så ser jag bara instagramflödet hela tiden "bråvalla, bråvalla, bråvalla" överallt. Har velat kasta telefonen i tusen bitar.. Hade ju till och med tagit semester denna vecka enbart på grund av det.. Men jag kände att jag var tvungen att prioritera lite i mitt liv, eftersom jag och nermina åker till England i slutet av sommaren kunde jag inte ta mig råd till båda.. Även om jag ville det ända in i benmärgen. Vi får sikta på bråvalla nästa sommar till 100% istället. Förhoppningsvis har dom lite bättre headlines då för iår var de sämsta året om ni frågar mig. Men ändå surt.. Och ikväll spelar Calvin harris och då ska jag gråta blod.

Om vi ska sluta tjata om bråvalla och min hjärtesorg över det så var jag och nermina i Göteborg i tisdags! Kollade på one direction på ullevi. Jag har velat se dom typ sen dom slog igenom för fem år sen men det har aldrig passat. Ville se om dom var bra live och värda sin uppståndelse. Vilket dom VERKLIGEN var! Riktigt charmiga killar med fantastiska sångröster, jag anser att dom är värda all sin popularitet, otroligt duktiga och härliga. Jag log rakt igenom konserten. Älskar ju pojkbandsmusik, jag är en riktig sucker när vi kommer till det. Nästa att se får bli 5 seconds of summer, haha!

Annars så åkte jag ner till stugan i torsdags efter att jag varit med farmor på kontroll på sjukhuset. Sen var tanken att vara kvar till idag men allt fick en ganska drastisk lösning igår när farfar ringer och berättar att farmor är påväg till sjukan i ambulans. Så jag slängde mig i bilen och drog raka vägen från stugan i kaggebo till sjukhuset i linköping. Pappa och fredrik har varit i London och var där igårmorse därför hade jag lovat att ställa upp om de hände något. Så jag var sittandes på akuten hela eftermiddagen igår! Som tur var gick de bra och farmor blev inlagd för vidare kontroll i huvudet, men inget allvarligt i alla fall. Skönt! När vi kommit upp till hennes rum skjutsade jag farfar till Åtvid så han kunde hämta sin bil och sen åkte jag ner till kaggebo igen. Så hade en skön lugn kväll igår och idag har jag haft en ljuvlig dag. Legat på klipporna några timmar, doppat mig i havet, ätit mat och ikväll är mamma, min moster och alla iväg på dans så jag är hemma själv och är hundvakt åt min mosters hund. Vi har varit ute och gått en sväng sen cyklade jag ner en vända till båtbyggan och slappade, de var sån jäkla fin kväll. 

Förövrigt har jag fått en ny telefon. Min sprack totalt i veckan så displayen blev helt fucked.. Men då fick jag veta att jag hade försäkring så jag behövde bara betala självrisken så fick jag en helt sprillans ny iPhone 5s! Inte så dumt :)

Men vi hörs. Ha de fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0