Livet går vidare..

Livet har varit så lustigt senaste veckan med tanke på vad som har hänt. Jag har fortfarande inte riktigt tagit in vad som har hänt, kan inte förstå. Min hjärna vill inte ta in att det är på riktigt. Jag slussar typ bort tanken så fort den kommer till mig för jag vill ta avstånd från allt detta, då kanske jag slipper att inse att det är på riktigt. Fast nej, så kan jag inte hålla på. Jag måste försöka ta in detta och förstå, men det gör så ont i mig att ta det till mig. Jag vill bara vakna ur denna mardrömmen..
 
Livet måste på något sätt ändå gå vidare. Jag har jobbat mycket i veckan vilket har varit skönt. Har varit mest på Villan också vilket har varit ännu skönare. Där trivs jag som bäst. Man får tänka på annat och slipper ligga hemma och älta saker. Denna veckan har jag även bott hemma hos pappa i Värna. Funnits till hands för både honom och farmor och farfar i den svåra stunden. Pratat, stöttat och försökt få dom att tänka på lite annat. Igår lagade jag raggmunk åt dom vid lunch vilket var uppskattat, de är ju dom små sakerna som räknas. Annars har jag varvat arbetet med att "ta hand" om alla där hemma, promenerat mina kilometer och i tisdags var pappa och jag ute hos kusinerna och Micke i Väderstad. Det var riktigt skönt att träffa dom, få krama om dom och bara prata om allt möjligt.
 
Denna helgen ska jag jobba på Villan, ska bli kul. Imorgon är det balmiddag så det kommer nog bli fullt ös. Sen på Söndag är det brunch och ÅFF-match. Fullt ös med andra ord! Det är faktiskt fullt ös för mig ända till vi åker till Kreta nu. Underbart ska de bli. Nästa helg flyttar Fredrik hem från Oslo med, så skönt de ska bli att ha honom hemma. Men nu ska jag försöka sova här. Imorgon ringer klockan 08.30 och då ska jag dra ut till Vidingsjö och gå mina 5km. Har även hittat en bra backe där som jag kör intervaller i. Riktigt skönt att jag kommit igång igen nu. Efter rundan i Vidingsjö blir de hem och ladda upp för jobbet, börjar vid 12.
 
Men ni får ha en riktigt trevlig helg!
 
Bjuder på en bild från Oslo förra helgen, här framför slottet på 17 maj.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0