2016 kamrater!

God fortsättning! Nu är vi inne i ännu ett nytt år, detta år fyller jag 24!!! Alltså ni anar inte hur gammal jag börjar känna mig. Snart 25.. Känns på något sätt som man fyllde 18 nyss, det är tamig tusan 6 år sen iår. Pjuh.. Nej jag blir helt åldersnojjig när jag tänker sådär. Tiden går för snabbt. 24 är egentligen ingen ålder men i denna farten så lär man snart fylla 50..
 
Men men, nu ska jag sluta snacka ålder. Jag har haft en himla bra nyårshelg uppe i fjällen. Åkt skidor, festat, hängt med kompisar och bara haft de gött. Riktigt fint! Idag åkte vi hem tillsammans med halva Sverige (sån sjuklig trafik).. Men de gick bra och var tillbaka i Linköping vid halv sex. Då drog vi raka spåret till City gross oc handlade.. kylen ekade tomt. Vi har ju knappt varit hemma de senaste veckorna (eller iallafall jag). Först hos pappa och sen till Vimmerby och så till Sälen. Ett evigt farande. Men de är kul när de händer lite.

Jag är ledig från skolan denna veckan också så de känns ganska skönt. Dock ska jag börja ta tag i lite plugg ändå. Vi ska ha gruppredovisning den 11:e så jag ska skriva ihop min del i den. Sen är det hemtenta (skriva/uppsats) på 2000 ord som ska lämnas in den 22:e, så jag ska börja kolla lite på vad som egentligen ska vara med och hur jag ska lägga upp allt i veckan. Men skönt i alla fall med sovmorgon och inga direkta måsten.

Imorgon ska jag bara vara hemma.. Plugga lite (som sagt) och sen har jag bokat tvättstugan första gången sen vi flyttade in här för ett år sen! Haha och tro inte att jag inte har tvättat på ett år. Men vi har en tvättmaskin i vår lägenhet så vi brukar aldrig använda tvättstugan men nu efter fjällen och jul är de så himla mycket tvätt så jag bokade tvättid så jag kan tumla allt och greja. Ska bli spännande och se om jag klarar ut tvättmaskinerna där nere utan att förstöra all tvätt.. Men jag ska göra mitt bästa!

Nu ska jag somna till en film tror jag. Hoppas erat nyår var fantastiskt!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0