21 januari 2016

Sitter i lugn och ro hos Henke och försöker skriva klart min hemtenta som ska in imorn. Den är i princip klar så jag hade tänkt försöka skriva de sista och skicka in den men bara för att jag vet att jag har mycket tid idag och typ hela dagen imorn på mig också så skjuter jag fram det hela tiden.. Haha så jäkla typiskt mig. Men ska försöka bli klar i eftermiddag så jag kan släppa den imorn och resten av helgen!

Igår fick jag hoppa in på jobbet och köra ett lunchpass. Fick sms vid halv åtta och som tur var vaknade jag så jag såg det. Så körde ett par timmar på Villan och sedan stack jag direkt ner hit. Hade tänkt stanna ett par dagar nu, har inget planerat i helgen heller så antar att jag kanske åker hem på söndag. Igår gjorde vi hemgjordpizza som börjar bli lite av en specialité och sen kollade vi på Johan Falk. Gick och la oss typ innan halv elva, riktiga pensionärer! Jag har fått in något i min tumme så jag har så jäkla ont!! Igår pillade jag massor också så de blev bara värre. Så störande för jag ser att de är något långt där inne men de kommer inte ut ngt hur jag än håller på. Kunde inte somna igårkväll för de pulserade i hela jäkla tummen. Idag är de lite bättre men den är helt svullen och röd. Pillade upp ett litet hål nu och smetade på desinfektionsmedel och lindade runt en tejp så nu ska jag låta den sitta där resten av dagen så får vi se om de vill komma ut någon lite sticka. Att något så litet kan göra så ont..
 
Men nu ska jag försöka skriva klart min diskussionsdel och komma upp i 2000 ord, har skrivit 1800 nu så de är inte alls mycket kvar. Vi hörs snart igen!
 
Gammal bild från Kläppen på mig och pinglan!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0