tjoflis :)

ännu ett sommarlov börjar att gå mot sitt slut :/ känns rätt surt, hela sommaren har bara flugit förbi. vill inte börja skolan, men ändå så vill jag det. saknar att träffa alla vänner varje dag. och från o med iår får jag träffa jullan och tojja nästan varje dag och det ska bli kaanon asså, seriöst hela underbart :) 2 riktiga "bästisar" på skolan :) + min malin då som jag redan hade tja, iaf halva förra året :)

idag var jag inne på sjukhuset i norrköping för att en läkare skulle få kolla på mitt knä :) han böjde och vred på det sen ville han sticka in en nål i min led för att suga ut massa vätska eftersom de va så svullet och se om de va blod i vätskan. för om det är blod i vätskan finns de risk att korsbandet är av...och det var blod i vätskan så vet inte riktigt vad som händer nu. ska bli skickad på magnet röntgen i linköping nästa vecka...läkaren skulle fixa en tid. så ska vi se om den visar något. är det korsbandet så blir det operation neext, lite skrämmande fast jag tror det är de bästa :) jag vill inte lägga ner att spela fotboll. men de suger en hel del att det är typ 6-9 månaders rehabilitering :( men det är väl bara att bita i det sura äpplet :/ man kan ju faktist vara med om saker som är sååå mycket värre än detta. det som skrämmer mig är att bli sövd faktist, men antar jag överlever det :)

i tisdags åkte jag till marcus och vi har vart sen då till idag. har kollat på OC säsong 1 typ 2 hela dagar! har en skiva kvar nu med typ 4 avsnitt :) men det är riktigt bra asså. imorn ska jag till tojja för att träffa gamla gänget från 7:an - 9:an :) ska bli svin skoj! så ska jag sova där och på lördag ska macke och jag in till stan för bio och käk eftersom det är 1 år mellan oss då :) mmmmmh, jag älskar dig snutti (: sen sover jag hos han eller han hos mej och på söndag ska ja nog kolla på laget och sen åka till stan för bio med familjen! sommaren med göran (: tror de blir en täääävlig helg :D
nu har jag skrivit nog. PUSS



sån höst det är på bilden, sån höst saknar jag! sån höst vill jag ha ! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0