Elvin

Igår fick jag träffa mitt lilla kusinbarn för första gången, lilla Elvin. Han var så himla go! Jättesnäll under hela dopet och en riktig liten guldklimp hemma hos min moster efter själva "ceremonin". Tänk den dagen man får en egen sån liten goding. Längtar till den dagen!

Idag har jag varit riktigt seg. Åkte tillbaka till jobbet igårkväll efter dopet och körde till stängning vid 01 med Thea. Så kom inte i säng förrän alldeles för sent inatt. Och idag har jag som sagt inte alls varit pigg. Sov ut men trots det har kroppen inte varit på g. Bestämde mig för att åka till kaggebo för att bara slappa, så efter att jag sagt hejdå till fredrik som stack tillbaka till Oslo och en liten fika hos mamma stack jag ner hit. Har bara slöat sen jag kom ner. Sov någon timme på eftermiddagen, läste, åt enkel middag, läste lite till och nu ligger jag vid tvn. Ska nog snart gå och lägga mig! Blir promenad/löpning vid havspromenaden imorgon, kanske en sväng till bastun och sen åker jag hem på eftermiddagen någon gång. Imorgonkväll är det dags för första buggkursen, spännande!











Gosen ❤️

Torsdagkväll

Denna veckan har sprungit ifrån mig. Imorgon är det redan fredag igen med en helg framför oss. Så vad har jag gjort sen sist? Efter jobbet i söndagskväll åkte jag till Viktoria i Norrköping och spenderade natten där. På måndagen slappade vi hela dagen fram till eftermiddagen då jag åkte hem för att dra på fotboll med pappa. Käkade på jobbet innan och sen hejade på ÅFF. Tyvärr blev det förlust..igen. Hoppas dom kan vända och börja vinna nu, påtiden. På tisdagen pysslade jag hemma och sen sov jag hos mamma i stan och han även med en fika med Linda inne i stan på kvällen. Längtar verkligen efter att kunna flytta nu. Så skönt att bo i stan. Konstaterade i veckan att jag har fan inga kompisar kvar i Åtvid, som jag hänger med. Känns bara så naturligt att dra sig mot stan då. Vi får se vad hösten har att erbjuda på den fronten!

Annars har jag jobbat nu tisdag-onsdag. Ska även köra imorgon på dagen och lördag på dagen. Har även kommit igång med löpningen nu, vilket känns skönt! Så nu ska de krigas så kondisen kommer på plats igen. Men har sprungit tre dagar i rad nu, 3km och idag tyckte jag de var ganska enkelt så ska utöka imorgon efter jobbet. Blir 4km nu några dagar sen ska jag nog klara min 6km runda igen och kan börja köra den ett par gånger i veckan! 

I helgen står dop på schemat förutom jobb. Mitt lilla kusinbarn ska döpas på lördag. Ska bli såååååå kul att äntligen få träffa lille Elvin som föddes i våras! Längtar :) Annars- ha en trevlig helg!






Ed ♥

Jag har inte varit speciellt insatt i Ed Sheeran tidigare men under våran resa började jag av en slump att lyssna på hans senaste album som han släppte i juni. Tacka fan för det, så sjukt bra! Det är sällan jag hittar hela album som jag orkar lyssna på och hittar massa bra låtar på, men jodå det gjorde jag med Eds. Det är som att jag går in i en egen värld när jag lyssnar och allt runt omkring stängs av och jag blir bara helt känslosam. Får verkligen en paniklängtan efter att få vara kär, haha! Så töntigt, men på riktigt. Sååå bäst album!

Sen skrev Nermina till mig när jag var i Australien att hon fått tag på 2 Ed biljetter till hans slutsålda konsert och undrade om jag ville gå. Då när hon frågade kände jag mest "ja, varför inte? kan inte så många låtar, men gå på konsert är ju kul". Och så nu ba jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tackkkkkk till att se honom live. 12 november it is!!!

Annars dåå! Jobba till 00.30 igår och nu är klockan halv ett så börjar om 1,5 timme igen. Så här händer inte så mycket spännande. Ni får lyssna på Ed istället ♥


Back to reality

Har blivit inkastad i tuffa verkligheten direkt här hemma nu. Men det har jag ingenting emot. Har jobbat en massa sen i söndags så nu har man kommit in i alla rutiner igen, himla skönt! Idag har jag jobbat frukost-lunch vilket betyder ledig kväll idag vilket är sällsynt just nu. Så jag njuter i tv soffan med pappa ikväll. Men det känns i kroppen att man jobbade till strax efter 23.00 igår och började 06.20 imorse, sängen kallar strax med andra ord.

Jag kommer jobba resten av denna veckan med, så de blir nog en 7 eller 8 dagars vecka. Helt perfekt för en fattiglapp som mig. Så det händer inte så mycket roligt i mitt liv som jag kan skriva om här tyvärr, just nu. 

Hoppas ni får en trevlig helg, min blir nog toppen även att jag jobbar 😊 Puss


Bestämde mig för att stödja ung cancer så vi kan få ett slut på den skit sjukdomen någon gång! Gör det ni med.

Svennelivet

Nu har jag varit hemma ett par dagar och har nog börjat landa lite i svennelivet. Givetvis har man känt någon form av miljökontrast senaste dagarna. Man har ju trots allt bott på andra sidan jorden i lite mera än ett halvår. Men jag hade nog ändå trott att kontrasten skulle bli större. Allt känns ändå så naturligt och inte alls som jag varit iväg så länge. Dock är det småsaker som jag reagerat på. Tillexempel lägger jag mig gärna på vänstersidan när jag ska köra ut på vägen. Får påminna mig själv hela tiden. Plus att det är så ljust här på kvällarna så länge. I Sydney blir det mörkt runt 18-tiden. Det känns så galet att det är ljust till 21-22. Dock underbart skönt!

Jag har hunnit med att träffa en hel del kompisar senaste dagarna sen spanat in mammas nya lya. Hon har flyttat till Linköping under detta halvår som jag varit borta. En supermysig lägenhet i Tannefors har hon fått beslag på. Jättebra tycker jag. Idag har jag haft lite släktkalas här hemma med smörgåstårta och prinsesstårta, väldigt kul att träffa alla igen! 

Annars drar livet igång på allvar igen imorgon. Första jobbpasset på villan efter ett halvår och det känns helt underbart. Jag har verkligen längtat efter att få springa i dom lokalerna och göra det jag tycker är kul. Ser verkligen fram emot att komma in i vardagslivet igen! Annars får vi se vad som händer hädanefter. Flytta till lägenhet står som prio ett och jag har eventuellt två lägenheter på g i Linköping just nu. Ni får hålla tummarna! 

Hade fint ❤️




I'm back

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg. 6,5 månad har gått sen jag senast skrev här och så extremt mycket har hänt. Men det antar jag att de flesta av er redan vet om eftersom jag misstänker att de flesta av er har följt mig i min Australien blogg.

Det känns lite som att börja om på en ny sida nu. Jag är inte riktigt samma person som skrev här då i januari. Nu ska det bli underbart att få gå tillbaka till den vanliga vardagen. Ta en dag i taget och bara njuta av att vara hemma och ha familj och vänner runt omkring sig. Nu är jag ledig tills på Måndag sen drar jobbet igång och det ska bli så himla roligt!!

Vi hörs här nu framöver.

 

RSS 2.0