Utgång!

Asså mobilfan muckar med mig!!! Usb sladden funkar tydligen inte längre helt jävla plötsligt. Hade iallafall tänkt ge er outfit bild, men neeeeeeeeeeej. Gud, hata mig om du vill men då ska jag fan hata tillbaka!!!! Nej nu ska jag inte låta de få mig på dåligt humör. Ska fixa nått litet att äta nu, sen dra mot bussen. Sover hos Macke inatt, för imorn ska vi fira honom :) Ha en fin fredag så hörs vi imorn, PUSS!!!


Jag förut! Har iaf vågit hår med en svart klänning, svarta tunna strumpbyxor, kors halsbandet, svarta öhängen, massa ringar och sen min skinn jacka och evetuellt kilklackar till. Har inte bestämt migg än :)

Vet inte vad jag ska ha för rubrik

Tjooopppp! Hemma igen och är stressad, hatart! Fattar inte varför jag alltid ska bli det??? Jätte smart av mig att välja och blogga när tiden egentligen inte finns, haha! Håller på att locka håret samtidigt som jag sitter här, gött :) Fikat med Jessica, snackat och haft de trevligt i över två timmar...skit kul!! Sen handlade jag åt mamma och hämta henne vid bussen. Snäll oså :) Nu ska jag fixa mig inför kvällen, rota ur hela min garderob och hitta nått att ha på mig ikväll står på schemat, ska bli kul. Blir förkrök hos Macke med nice folk och sen in i dimman på Ågatan. Fett nice! Ska dansa sönderrrrr ikväll, så sjukt taggad!!

Men jag skriver innan jag drar sen och visar vad jag hittat för fina kläder när jag vänt opp och ner på hela rummet! :)


Träffa Jessica!

Nu ska jag röra mig mot Åtvid och möta Jessica och fika, ååh så kul :) Idag ser jag ut såhärr...PUSS!


30 sepember



Godmorgon, hoppas ni sovit gott! Idag är de sista september, shit så fort tiden går. Jag ligger i sängen och har dragit mig i någon halv timme. Ligger och lyssnar på Kapten Röd - Ju mera dom spottar, blir så sjuuukt glad av den låten, soft sound och go text! Solen skiner idag med, soft! Ska gå ner och äta lite frukost strax, sen ska jag göra mig iordning och dra ner till Åtvid och träffa Jessica. Vi ska fika och prata ikapp, kuuul! Efter ska jag handla åt mamma och så får vi se om jag kör ett pass på gymmet :) Sen får vi se om de blir något ikväll med utgång, orkar inte tänka på de nu! Hörs, ha en bra dag :) ♥

Sometimes it's hard, to follow your heart

....Tears don't mean you loosing, everybody's bruising. Just be true to who you are!



Då har jag kommit ner i varv äntligen. Ligger ny duchad ner bäddad i sängen, väldigt skönt! Min dag har iallafall gott i ett, men det är kul! Vaknade med Marcus, åt frulle, drog till jobbet, jobbade lunch 11.30-15.00 sen hade vi personalmöte som jag skrev förut mellan 15.00 till 17.00. När jag kom hem slängde jag på mig träningsgrejer och följde med mamma på hennes gympa som jag också skrev förut. Bestämde mig för att skippa löpningen och följa med henne istället för jag vet att hon blir så glad då och sen är de mycket mera styrka där och de kan vara bra för mig ibland med, kör ju mest kondis annars! Nu ska jag kolla på lite Kaos i Båstad som jag missat....älskar skandal program ♥ Sen ska jag kika på utslagningen av Idol, heja Molly & Roshana!! Hoppas även att Marcus kan ringa mig så jag kan få lite information om morgon dagen, ska fan ut om jag så ska behöva gå själv!! Nej vars. Men jag är så galet sugen på att dra ut och festa och dansa till grym musik, sjuuukt!! Problemet är bara att vi inte vet vart vi ska föra! Men de brukar lösa sig :)

Men vi hörs imorn gullungar, sovgott!! PUSS ♥


Full rulle!

Jag kom hem alldeles nyss, vi hade personal möte idag efter att vi röjt undan efter lunchen...något som jag inte alls visste om. Så de var tur att jag fick hoppa in och jobba så att jag inte hade missat det! Fick iallafall veta mycket bra och roliga grejer som ska hända framöver. Nu i oktober ska vi öppna sjökrogen också och jag tror de kommer bli riktigt grymt! Finns ju en riktig bar där nere med och fan så kul att få stå i den en hel kväll, åååh!! :D

Nu är jag skit stressad, ska följa med mamma på hennes "tant-gympa" vilket är stöööört jobbigt. Så ska slänga på mig tränings grejer nu för vi ska åka om fem min, weei! Så vi hörs lite senare, puss!


29 september

o
Godmorgon, hoppas ni sovit gott :-) jag sitter och äter frukost just nu och tittar på någon random film på tv! Tjatar på macke att han ska gå upp med, men han är såå seg, haha! Iallafall...jag börjar jobba om lite mindre än en timme. Sen kör jag väl till fyra tiden. Efter jobbet vet jag inte vad jag ska göra, ut och springa iallafall. Jag får se :-) ha en bra dag så hörs vi senare. Puss!

Sövsött finisar

Marcus kommer med bussen nu så ska strax hämta honom. Så ville bara säga godnatt och sovsött! Vi hörs imorn ♥




Gokväll!



Vad gör ni mina sköna? Jag kom precis hem efter en trevlig kväll hos Viktoria. Har ätit mat, snackat, druckit kaffe, planerat att köra en fin utgång med fint folk på fredag och bara umgåts! Like old days. Mycket trevligt :) Hur som helst jobbade jag lunchen mellan 12-15.30! Lagom med folk och lika roligt som vanligt. Fick även lite spontant veta att jag ska jobba lunchen imorn igen, inget mig emot...kulkul! Just nu sitter jag i sängen och slö glor lite på teven. Missade idol så vill att klippet ska komma upp på webben så jag kan se det där. Men jag måste nog vänta till halv elva tiden...bara en timme kvar! Nu ska jag bädda sängen och plocka ordning lite här på rummet. PUSS!

28 september


Godmorgon! Har nu sovit gott? Det har jag, men jag hade en helt sjuk dröm. Tojja och jag var på bio, sen helt plötsligt fick två random tjejer värsta rycket och låste biografen så alla vart fast. Så alla fick panik och sprang till nödutgången. Där var dom där tjejerna och nu hade dom värsta automat vapen och hota oss alla...helt plötsligt var vi i en skog med staket runt om och allas föräldrar stod utanför och var skit rädda, de slutade iallafall med att tojja och jag smet, sprang genom skogen som idioter, sen vakna jag...haha! Nu sitter Marcus och jag och tittar på fjorton suger, men ska åka till jobbet strax! Efter jobbet idag ska jag hem till tojja och umgås :-D kul!! Men vi hörs under dagen, puss <3

Marcus här nu!


Marcus kom till mig för en liten stund sen. Vi har tittat på idol nu, gud så bra alla var!! Men Moa måste iaf gå vidare och Amanda tror jag....men vi får se! Jag ska hoppa in i duschen nu, sen bäddar vi nog ner oss i min säng och tittar på tv! Ha en mysig kväll, I Will :-) puss! <3

Style by tyra


Här är mina grejer från style by Tyra, tog kort lite snabbt på dom förut. Väldigt nöjd!! Varför är de så kul att beställa smycken från Internet? Haha

Helluuj

Hemma från jobb och gym och allt och chillar lite. Ska strax gå en sväng med Olle och sen tänkte jag hoppa in i duschen! Får se vad jag ska hitta på mera idag. Tänkte kika lite på den där texten jag vill tatuera, kolla typsnitt och så. De var så sjukt för när jag skrivit om min idé jag hade så berätta Emelie (klicka in på hennes blogg via länken uppe under headern!!) att hon också tänkt tatuera in en fras från den låten och sen visade det sig att det var exakt samma. Så jävla läskigt!!! Har tänkt på det hela dagen. Som tur var har de löst sig nu, haha :)

Troooor även mitt paket från Style by tyra kommit idag. Ska kolla posten snart! Men vi hörs lite senare, puss!


27 september

Godmorgon på er! Sovit gott? De har jag....när Macke och jag väl somna. Blir alltid så dampig på kvällen och så låg vi och prata om massaaaaaa. Men tror vi somna vid ett någon gång. Just nu sitter jag och pimplar i mig kaffe, Ska strax åka bort till jobbet. Idag fyller min käraste 19, så grattis igen fina du ♥  Efter jobbet hade jag nog tänkt passa på att köra en timme på gymmet innan jag åker hem. Annars får vi se vad jag hittar på. Nu måste jag i vilket fall som helst röra mig, så vi hörs i eftermiddag! Pussisar ♥
'
Right nooow

Hos Marcus!


Har kommit hem till Marcus efter hockeyn, som var skit kul! Åt buffé och hade grymma platser :-) plus att LHC vann, gött :-) Nu kollar Marcus, Johan och jag på film. Men den verka dålig så får se om vi ser klart den! Imorgon ska jag jobba vid nio, så får jag se hur länge! Marcus fyller år med <3 men vi hörs imorgon. Sovsött!

Tattoo

Jag har velat tatuera mig nu sen en tid tillbaka! I början var jag värsta neggo och kände inte alls för det, men fler och fler gör det och de finns ju så himla mycket fint. Samtidigt har jag heela tiden känt att jag inte vet vad eller var eller hur. Vill inte härma någon annan eller ha på samma ställe eller samma typ, för jag vet att tatueringar ofta är väldigt personlig och om jag tatuerar mig är de viktigaste att den är liten och har någon form av betydelse för MIG. Men så en dag slog det mig exakt vad jag vill skriva. Satt och lyssna på en underbar låt, har alltid velat ha en fras ur en låt som berör mig men har inte vetat vilken osv. Men då bara slog det mig! Nu vet jag exakt vad jag vill skriva och tror nästan jag vet var också. Någonstans där ingen jag känner har tatuering (vad jag vet?) Men jag tänker inte säga exakt vad jag vill skriva eller vart förrän jag bokat tid hos en tatuerare och verkligen bestämt mig. Men OM jag nu gör det framöver så kommer frasen från denna underbara låt! En ledtråd iallafall :)

Kärlek på Jessie.J


STRESS

Stressad som fan, ska möta upp Oliver i stan om 25 min, så måste åka NU! Blir hockey sen övernattning hos Macke :) Han fyller år imorn......kom på att hans paket ska med nu också.....iaf sen ska jag jobba imorn med! Mobilbloggar nog sen, men såhär ser jag ut idag iallafall :)



Måndag 26 september

Godmorgon på er! ♥

Jag vaknade alldeles nyss, men känner mig ändå jätte trött. Sen har jag lite ont i huvudet, känns som spänningshuvudvärk och jag tror de kommer ifrån nacken. Får hoppas det går över. Idag har jag lite små saker inplanerade, springturen som vart uppskjuten sen ikväll vid sex tiden ska jag möta upp Oliver i stan och så ska vi gå på hockey....LHC-AIK! Han hade fått VIP biljetter genom sin pappas jobb för två och frågade om jag ville följa med och det kunde jag bara inte tacka nej till. Så vi ska äta innan sen kolla på matchen så får vi kaffe och grejer och jag behöver inte betala ett öre, mera än drickan! Soft :) Ska bli kul, älskar gå på hockey. Fast det är roligast i slutet av serien, haha! Men vi hörs lite senare, nu ska jag gå ner och laga lite god frulle! PUSS ♥


Söndag kväll

Ännu en vecka är slut, tiden går så sjukt fort.....insane typ. Nu har jag lagt mig iallafall. Har kikat igenom kalendern och skrivit upp lite saker inför veckan och antecknat lite arbetade timmar osådär. Så nu har jag någolunda koll. Kommande vecka fyller både Marcus & Fredrik år! Mycket kalas. Annars får vi se. Jag måste ringa till kvinnohälsan någon dag och boka tid, måste ha mera p-piller. Men jag skjuter på de hela tiden för de är väl inte de roligaste man kan göra. Sen måste jag åka till Polisen och fixa nytt pass. Mitt går ut i April och när man åker till Thailand måste det tydligen vara giltigt minst ett halv år efter att man kommit hem. Måste ta fingrarna ur wöva!

Men ska sätta på teven och hoppas de är någon bra film, sen sova! Så vi hörs imorn. Sovsött finisar ♥



Muntrar upp mig själv

Fryser så in i helvete och känner mig dålig för jag kom aldrig ut och sprang innan de blev mörkt och nu vågar jag inte. Helvete! Imorn ska jag straffa mig själv för det. Nu blir de en varm dusch sen mys kläder, mat och te framför teven. Är otroligt trött. Är fan inte van att gå upp innan klockan nio, så när klockan ringde halv sju imorse ville jag bara dööö och just nu går ögonen i kors, jag börjar bli gamal, 19 års kris? Gött!

Känsliga tittare varnas, men jag måste muntra upp mig själv och detta hjälper vill jag lova. Alltså jag skojar inte när jag säger att jag garvar så tårarna sprutar!! Öppnade min mapp med alla gamla bilder från Allé som jag tog med min gamla Walkman, hahahahaha! Asså 90% består av oseriösa kolla-i-kors bilder! Bjuder på mig själv och så tror jag Tojja också gärna gör det. Nummer 1 i fulhet eller vad?







Shopping



Från H&M, skjorts 299:- , tröja 129:- & skärp 79:-




Från Gina, skinn/läder byxor (tror priset var) 249:- , pälsväst 499:- och leopardlinne 129:-



Från Cubus, tisha 129:- , jeansleggings 299:-


Skopunkten 279:-

Hejsan hoppsan!

Mobilbloggaren number one har jag varit denna helgen! Haha, men nu har jag iallafall landat i min säng framför min dator :) Så min helg har bestått av shopping, käk hos Marcus morbror, häng med Macke och jobb! Imorse var jag på Villan vid kvart över sju och fixade frukosten. Vid tio hade alla ätit och de flesta checkat ut så då röjde jag allt och sen gick jag upp och städade alla rummen gästerna bott i, dvs typ 5 rum! Kuuuul :) Köpte lite små saker på vägen hem och åkte upp till Marcus för att hämta lite mera OTH avsnitt. Sen visade det sig nu när jag kom hem att jag bara fått med mig ett avsnitt. Skit också!! But that's life.

Nu ska jag strax gå en sväng med Olle för om jag ligger här kommer jag somna kände jag nu. Sen ikväll ska jag ge mig ut och springa en sväng! Nice :) Mina köp från igår kommer upp i ett inlägg klockan 16.00 :) Hörs sen, PUSS!


Förra söndagen!

Frukost stund


Godmorgon! Sovit gott? Det har jag. Sitter på jobbet och slänger i mig lite god frukost! Stort plus när man jobbar frulle...att de finns massa gott :-) ska städa lite rum när alla ätit, men skriver hemma! Puss <3

Dejt med kudden


Har precis komma hem till Marcus efter en trevlig kväll! Nu ska vi lägga oss för jag ska upp och jobba frukost plus städa imorgon, så vill vara pigg! Marcus tjatar om att lägga upp en bild på hans ädla ägodel men jag föredrar att visa er mina nya fina ringar! Den ena kom med posten från jfr idag och den andra är en dubbelring från jc för 69 som jag köpte idag! Vi hörs imorgon, puss på er <3

Stressad


Det blev svin stressigt när jag kom hem så jag får visa det jag köpte imorgon. Är på väg till Marcus kusiner nu för att fira hans morbror! Trevligt. Vi får höras ikväll eller imorgon när jag jobbat :-) mina smycken från jfr kom idag med, underbart fina :-) Skjortsen, linnet och skärpet är iaf nytt!! Älskar Skjortsen, höga i midjan och sitter som en smäck :-D

Fikar


Sitter och fika med oliver, latte och någon nyttig grej med frön och mörkchoklad! Har hittat massa underbart på stan jag ville ha...pälsväst, skinnbyxor, höga svarta jeans skjorts, bruna boots och present till macke!! Nöööjd :-D Bussen går om en halv timme så vi hörs när jag är hemma så ska ni allt få se! Puss <3

På bussen


Godmorgon, sitter på bussen till stan nu! Underbart väder ute och diggar grym musik...så trots jobbig huvudvärk är jag på väldigt bra humör! Vi hörs sen, ha en bra dag i solen <3

Oj så trött

Har fått skit jobbig huvudvärk under kvällen, oerhört störande. Eftermiddagen och kvällen har iaf spenderats med familjen. Har lagat mat och tittat på Idol. Alla mina 3 favortier gick vidare...Roshana, André & Amanda (brunetten) . Sen finns de ett par till som ligger högt på favvo listan. Men orkar inte rabla upp alla, haha! Jag ska faktiskt krypa ner under täcket nu och hoppas de är någon bra film på tv. Sen ska jag sova! Bussen till stan går runt halv elva imorn, vill komma in lite skapligt! Hoppas min underbara pälsväst finns kvar ♥

Nu ska jag ringa Marcus och se om han ska komma eller ej. Men ni får sova gott, så hörs vi imorn :* ♥ Bloggar på bussen om ja inte hinner på morgonen. PUSS!


23 september

Har sjukt härlig fredags känsla idag, vet inte varför!! Ni vet när man bara mår sjukt bra och är på väldigt bra humör. Kan ha lite och göra med att jag hämta ut min hårförlägning förut och färgen var heeelt perfekt!!! ÅHHH, ni anar inte hur glad jag blev. Den är optimal till min hårfärg och jag kan även färga mitt egna hår lite ljusare och färgen kommer ändå passa. LYCKLIG! Kolla bilderna nedan bara :)

Jobbade mellan 9-12 bara. Städade lite, men bättre än inget. Sen gymmade jag cirka en timme, skööönt! Ikväll vet jag inte om Marcus och jag kanske ska hitta på nått. Får se om jag åker dit eller han kommer hit! Är på väldigt bra humör kan vi konstatera iallafall!




och nu kom Titanium med på min spel lista och den gör mig ju bara ännu mera lycklig, speciellt introt!!

Mobilblogg


Är på jobbet och städar, är strax färdig med allt och då sticker jag ner till gymmet. Vi hörs när jag är hemma! :-)

Torsdag kväll

Imorn är de redan fredag!! Helt stört hur fort tiden går. Asså jag vet inte om de bara är jag??? Men jag vet inte om jag kan minnas sist ja tyckte tiden gick såhär galet fort. Idag har jag gjort de ena och de andra och jag tror nog jag hållt er uppdaterade med de mesta. Har haft en bra bloggdag idag, ni vet när man bara känner för att skriva och har mycke inspiration. Nu ska jag iallafall krypa ner under täcket och titta på tv. Imorn blir de jobb igen vid 9 tiden sen några timmar fram. När jag slutat blir de gymmet och sen får vi se vad som händer på kvällen! Lördag ska jag iallafall till stan och köpa lite wants till hösten, som pälsvästen jag skrev om, bruna boots och skinnskjorts. Har hittat ett par fina på bubbleroom, men ska kolla i stan först :) Searching for company! Så säg till om någon vill följa med :)

Vi hörs imorn, godnatt och sovsött


Snabba cash


Kollar snabba Cash med Fredrik som går på tv! Längtar till tvåan kommer :-)

Spotifyyy

Äntligen tagit fingrarna ur röven och ringt till Telia och fixat abonemang med fri surf, spotify, fria sms och allt sånt. Sjukt gött med spotify i mobilen. Var gratis nu de 6 första månaderna med, feeeeeeeeejnt :D Happiiii


Duktig

Är otroligt stolt över mig själv! Orkade springa den långa rundan på cirka 8 kilometer idag, väldigt bra gjort av mig! Nu är jag så död man kan bli. Orkar fan inte röra på mig, haha! Har duschat och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan fika (för mig betyder de dricka kaffe)

Hur som helst, hur ser min blogg ut i eran webbläsare? Jag hade explorer förut och då var allt som de ska. Sen ladda jag ner mozilla för att explorer fuckade upp sig och då fick jag se att min sido meny satt längst ner på sidan....har dock ändrat det nu så det ska vara rätt igen! Men om de är något som är lustigt kan ni väl kommentera så ska jag försöka fixa det! :)


I fredags

Timbaland Feat. Pitbull & David Guetta





Ny favorit låt! Älskar soundet. Och perfekt matchning (stavning?) Alla dessa grabbar gör ju grym musik :)

Internet shopping!

Belönar mig själv för att jag är så duktig med lite internet shopping. Har klickat hem riktigt mycket, så nu får det räcka! Men gud vad kul det är :) Längtar tills de kommer!!



Från Style by tyra. Turkos ring 89:- , Svart & silver ring 49:- , Fjäder extension Amber 99:- , Kors halsband 49:-



Från JFR. Halsband med Duva 49:- , Ring med Zebra mönster 149:- , Kors örhänge 99:- , VS body mist 149:-

Hejhopp

Inatt har jag sovit otroligt skönt igen! Men jag somnar alltid för sent på kvällen. Igår nördade jag wordfeud med någon random till halv två när jag lovat mig själv att somna innan halv ett, haha! Ikväll måste jag somna skapligt för imorn ska jag jobba tidigt. Idag vet i tusan vad jag ska göra. Ska ge mig ut och springa lite senare iallafall. Annars får vi se! Måste klura ut något att köpa till Marcus med som fyller på tisdag och min brorsa som fyller nästa vecka också. Vi får se :)

Hörs senare gottfolk ♥


Ladda ner massa appar igår, har blivit helt nördig. Varav denna som man kan få coola effekter på cameran :)

Sovsött



Okej avslutar denna dagen med de sista One tree hill avsnittet jag har kvar hemma. Skulla tagit med dom sista på säsong 6 från Marcus idag, men han hade tagit med sin dator till Örebro. Men jag överlever kanske ändå. Lägg till mig på Wordfeud är ni söta med, Joossaans heter jag! Så kan vi lira lite, jävligt kul asså :) Men nu ska jag mysa i sängen under mina rena lakan så hörs vi imorn. PUSS!

Hur gör man videoblogg??

Asså jag har försökt göra min första video-blogg nu, men de går ju inte!!!!!!!!! Man känner ju sig bara helt dum i huvudet. Detta blev mitt resultat, typ hundrade försöket och alla vart typ likadana. HUR SKA MAN GÖRA????


Beställt


Efter mycket om och men så har jag nu beställt detta löshår. Kör på ett annat märke från en annan sida denna gång. Plus att de fick bli ett hel-träns så de vart ett par hundra lappar dyrare. Jag hoppas bara färgen ska vara bra så jag slipper färga skiten tre hundra gånger. Den heter hur som helst "guld-blond". Vi får se om ja måste lägga i lite mörka slingor. Håller tummarna iaf! Klickade även hem en vårdande cream till mitt slitna hår. Hoppas de kan reparera det lite :)

De kommer från Beautynet.se som jag förövrigt tycker är en grym sida med massa bra hårprodukter!

Home sweet home

Kom hem från jobbet för en halv timme sen! Ganska mycket att göra idag men det är kul. Nu håller jag på att laga mat. Blir ugnstekt falukorv med ris, mums! De är nog alldeles strax klart, tur de för jag är himla hungrig :) Annars blir de slapp kväll! Vilo-dag idag, har ont i benen efter måndagens och tisdagens träning. Kör igen imorn! Fick min lönespec idag och de kändes rätt fint må jag säga. Min saftigaste lön någonsin på Villan. Så jag ska belöna mig med lite internet shopping sen tror jag bestämt, haha :) Vad ska ni göra ikväll ? Puss!

11 veckor kvar till Thailand idag!!!!!!!!!!!!!! Fan vad veckorna flyyyger förbi. Nyss var det 16 veckor kvar!?


Mums!

Godmorgon!


Mobilbloggar lite såhär på morgonen för jag fick inte igång bubbas dator, haha! Har ätit en lång frukost och dragit mig länge i sängen, skönt :-) nu ska jag strax åka upp till jobbet, börjar om tjugo min. Blir jobba lunchen idag och sen städa konferensen efter när konferens gästerna konfererat klart. Så är kanske hemma vid sex, sju tiden! Nu måste jag åka, men ni får ha en bra dag gott folk, pussss!

Film nu!

Gick skit bra på gymmet, men vart sjukt trött i ben musklerna idag. Körde 20 min löpning på löpbandet, sen styrka, mest mage och ben, skööönt! Åkte till Marcus efter och duscha och så sen fick Bubba mig att ladda ner Wordfeud som alla spelar nu för tiden och de skulle jag inte gjort för nu kommer jag bli nörd, great! Hur soom haver så ska vi se Jag saknar dig nu som vi hitta med bra kvalité otroligt nog, ska bara byta till rena lakan i sängen först. Har kommit halvvägs. Jag hamna här och Macke ligger i sängen och tränar med hanteln, haha :) Imorn ska jag jobba, börjar vid 12. Får se om jag går upp med Marcus imorn. Han och Linus ska på arbets intervju i Örebro, dom ska nämligen kanske åka och jobba i Trysil i typ 5 månader i vinter. Wätt kul........men kanske inte för vårat förhållande. Men vi får ta en dag i taget! Nu måste vi bädda färdigt så vi kan sätta på filmen någon gång.
PUSS & GODNATT!

Träning & Macke



Haft en soft eftermiddag idag! Kollade på Beck - Skarpt läge som gick på tv imorse när jag gick upp. De är min favvo Beck tillsammans med Annonsmannen, I guds namn och sen den sista Levande begravd. Även om jag sätt dom typ tusen gånger så måste jag se dom igen när dom är på tv, även att jag vet exakt vad som händer och typ kan alla repliker, haha! Iallafall gick jag en sväng med Olle sen och snacka lite med farmor och farfar. Blev rastlös så jag bestämde mig för att baka bullar, så det har jag gjort nu. Tillät mig själv att smaka en när jag slitit så dant med dom, annars så var dom bara tänkta till familjen. Men goda blev dom iaf! Nu ska jag alldeles strax åka ner till gymmet och träna bort den där bullen, ska bli otroligt skönt!! Sen vid sju slutar Marcus gitarr lektioner så då får vi väl se vad vi hittar på. Jag vill se idol iaf!! Slutadition är ju de roligaste under hela idol om ni frågar mig! Jag hejar på Roshana, André och Amanda just nu. Gillar dock inte Andrés självsäkra stil, han är så jävla snobbig att ja vill spy på han och alldeles för självsäker, hatar när man har sån stil. Men jag kan inte förneka att han sjunger som en gud, så måste heja på han för det, haha!

Slänger kanske in ett inlägg ikväll, puss på er!

Godmorgon!

Vaknade precis, har sovit sjukt skönt inatt! Nu ska jag strax gå upp och äta frulle. Idag på eftermiddagen ska jag ta de lugnt, sen ikväll blir de gymmet och sen till Marcus. Imorn ska jag äntligen jobba igen så ska sova hos han inatt :) Imorn jobbar jag mellan 12 och sisodär 18. Kuuul!!

Men nu fixa till en stor god frukost, vi hörs senare ♥


Memories

HAHHA, jag dör lite. Kan inte sova så jag började läsa gamla blogg inlägg jag skrivit för länge sen och fick se ett inlägg där jag printat in massa gamla barndoms grejer!! Höll på att dö när jag läste detta. De kommer alltså ifrån en rosa lurvig nasse dagbok som jag fick en jul för flera år sen, skulle gissa på att jag kanske var 7-8 år? Och från den julaftonen, (julaften, julaftnen?) ah ni fattar så skrev jag ett inlägg i denna dagbok i stortsätt varje dag! De finns så mycke sjukt kul i den. Har inte sätt den på as länge, så måste fan leta upp den imorn och läsa. Kommer faktiskt ihåg denna dagen när Ida berätta för mig att hennes lillasyrra hade mått illa och spytt på natten, vi var på bussen till skolan och jag hade alltså sinnessjuk fobi för att kräkas och magsjuka när jag var liten. Inga barn gillar väl de men jag hade verkligen fobi. Jag fick PANIK varje gång jag mådde illa och kunde hetsa upp mig och typ kräkas bara för jag trodde att jag hade fått magsjuka bara för att någon annan i skolan haft det. Sen inbillade jag mig att jag mådde illa och så fick jag rå panik. Grät och var hysterisk för jag var livrädd att jag skulle kräkas. Det var därför jag skrev sådär "roligt" i dagboks inlägget att jag hade haft ont i magen hela dagen! Söt jag var. Tur att man inte får sån bruuutal panik längre när man mår illa. Ska väl även tillägga att jag har inte haft magsjuka sen jag var sisådär 7 år heller....pepparpeppar!


Puss

Har fått himla mycket gjort idag. Blev en längre löp runda med och jag är chockad över hur fort min kondis ändå blivit bättre. Nu har jag sätt idol så nu blir de OTH en stund in på små timmarna. Sovvsött ♥



Roligt bilddagboksminne!

Jag har suttit och kollat min gamla bilddagbok nu vid olika tillfällen och fan vad kul det är! Men jag skäms ju som fan. Jävla fjortis asså!!! Jag har nog inte riktigt fattat hur mycke fjortis jag var. Nu kollade jag alla bilder jag la in i oktober 2008 och i början av den månaden spelade vi våran sista seriematch mot Kisa, då spelade jag i björs och jag kommer ihåg hur bra jag trivdes (ååååååååååh vad jag saknar) iaf så vann vi den matchen med typ 3-1 och jag gjorde alla målen och hade värsta fighten med en brud på min kant. Sen la jag upp en bild på min bilddagbok och skrev att vi kämpat grymt och var värda vinsten. Sen några dagar senare hade jag fått en kommentar på den bilden jag la upp efter matchen från den här tjejen som jag fightats med på kanten som skrev typ "in my ass att ni var värda det" sen satt typ hela kisas lag och trakasserade mig på bdb...skrev att jag var fet och ful och blablabla. Och jag kommer ihåg att jag tyckte de hela var så jävla kul!!! Ja, jag har väl alltid varit "väl byggd" men tacka fan för det! De var ju en av faktorerna till att jag kunde knuffa omkull henne så lätt flera gånger och då ska jag även tillägga att hon var inte speciellt liten själv heller. Jag var helt enkelt starkare än henne och mycke bättre och de kunde hon inte ta. Så hon leta upp mig på bilddagboken tillsammans med resten av sina lagkamrater och kallade mig för fet och dålig och hej och hå, haha! Förhoppningsvis har dom lagt av med dom fasonerna nu! Sjukt kul att läsa alla dom kommentarerna nu iaf, haha :D


Fetto in da house.............

Done

Känns så gött när jag verkligen kan se skillnaden och att det jag gör faktiskt syns! Har kört gärnet nu över två timmar. Rensat, dammat, damsugit, moppat golvet, städat våran toalett på övervåningen och bytt lakan så nu är rummet rent. Sjukt skönt! Nu ska jag andas och sen ge mig ut och springa. Solen skiner med :)




Rensa

Nu ska jag sätta igång en fet rensning i mitt rum. Har rivit ut alla mina kläder, så nu ska de sorteras, kastas och hängas/läggas tillbaka i lådor och garderoben. Sen ska jag damma och byta lakan. Har skjutit upp denna städning hur länge som helst, så nu ska det göras!


Godmorgon finisar!

Jag vaknade nyss och tvingade mig själv upp ur sängen för att jag inte vill sova bort hela dagen. Denna vecka har jag typ tre jobb dagar inplanerade, vi får se om de dyker upp något mera. Idag & imorn är jag ledig iaf. Idag ska jag ut och springa, sen får de bli styrka på gräsmattan också. Ska städa rummet och sen får vi se vad jag hittar på mera. Veckorna rusar förbi, de är helt sinnessjukt. Men ändå helt okej, vinter, snö, thailand, jul, nyår och allt som ska hända framöver närmar sig ju då. Mys!

Kan inte logga ut fredrik från sin facebook på min dator heller, fattar inte vad som är problemet?? Så jag kommer helt enkelt inte in på min. När jag trycker på "konto" och ska logga ut honom blir den knappen bara vit. Kan man logga ut någon på nått annat sätt eller? Asså igår fick jag damp och drog knytnäven rakt i skärmen. Varför kan inte allt bara funka nån jävla gång???

Nu ska jag gå ner och laga till lite frukost och kika på One tree hill :) ♥


In my bed

Filmen var sjukt kul!! Rekomenderas verkligen. Mycket sex, men de är ju bara nice, huh!? ;) Justin Timberlake var jävligt snygg med. Har aldrig tyckt han är speciellt snygg, men i denna filmen var han verkligen det!! Efter att ha irrat runt som en fullkomlig idiot inne i stan.......(hittade inte ut pga att dom bygger fukking om överallt och jag är alltid så efterbliven och fattar inte hur man ska åka...plus att de ös regna och jag såg ingenting....fick köra efter en random buss och insåg att han nog försökte vilse leda mig så jag fick vända och tillslut kunde jag ta mig ut från stan via Tallboda...hatar när dom bygger om!!!) vart var jag??? jo, har jag iaf landat i min säng. Nu ska jag titta på One tree hill en stund som ja inte gjort på flera dagar. Julian har ju kommit in i bilden nu......iihhhhhhhhhh!!

Sovsött så hörs vi imorn ♥


Har råkat googla fram massa info som händer framöver med denna mannen och någon mera som bara gör att jag vill komma dit nuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

On my way

Asså har inte fått nått gjort av de jag skulle göra idag!! Marcus var kvar till tre, jag gick till farmor och farfar då och hälsade på Dahle och Inga som var där, pappas jakt kompis och hans fru som jag har känt hela mitt liv. Så vart kvar där skit länge och prata med dom, gick med Olle och sen kom Emilia och jag på att vi skulle på Bio så jag har inte hunnit städa och inte hunnit springa....SKITHÅL! Men jag får väl ta tag i det imorn. Då ska jag straffa mig själv och springa riktigt låååångt!!

Nu ska jag borsta tänderna, leta reda på en tia till parkeringen i stan och sen dra. Så vi hörs! Puss där ♥



Just nu. Blir bootsen till :)

Bio!

Blir spontan bio idag! Ska möta upp Emilia i stan vid sju tiden, gå och käka något och sen kolla på Friends with benefits! Perfekt bio väder idag. Ska bli mysigt som tusan :)


18 september

Gooodmorgon! Sovit gott? De har jaaaaaag. Vi kollade på någon random film på tv igår kväll, men jag halv sov mest. Sen skull vi ge Wallander ett försök som började vid elva, men vi somna så vi gav upp. Sov som en stock hela natten och så gick vi upp vid halv tolv idag. Käkade frulle och tittade på Pippi som var på tv. Nu nördar Macke spel på min mobil och jag sitter här och klickar runt lite. Jag vet ifasiken vad jag ska göra idag. Får se hur länge Marcus stannar! Ut och springa ska jag iaf framåt kvällen. Vi hörs lite senare, ha en härlig söndag :) ♥


Nykert i fredags^^


Lördag-kväll

Sjukt skönt med en lugn kväll och bara slappa! Har sovit, lagat mat med mamma & pappa och ätit sen jag kom hem. Nu har Marcus kommit hit! Jag duschade nyss och raka benen, hade inpackning och allt sånt, så nu känner jag mig som en ny människa. Nu står Marcus i duschen och när han är klar ska vi nog dra på nån film. Dock känns de som de finns rätt stor risk för att jag skulle somna, haha! Men ha en fin kväll allesammans ♥

Här kommer bilderna från igår!











17 september

Hej på er alla som läser ♥

Guud vilken rolig kväll jag hade igår!!! Förade hos fia, jag fia her self, emilia och julia. Körde öl spel och lyssna på musik. Sen drog vi till Puls vid elva och fasiken vilket grymt ställe!! Mycke folk, grym musik, massa dansgolv, bra bartenders och flera barer. Helt klart ett av de bästa ställena jag varit på. Klockan halv tre, precis innan dom stängde gick jag och fia hem till henne. Aaaaaj mina fötter. Tillslut gick jag barfota och de resulterade i fullt med blåsor under fötterna idag. Aj aj! Somnade halv fyra och imorse när jag vakna visste jag inte om jag var död eller levande. Bakis som ett as innan jag gick till spårvagnen och tåget och allt och kom igång lite. Mötte upp Krille och Macke vid resecentrum vid två. Tåget var försenat några minuter, vi fick springa till bussen i linköping men helvetes chauffören åkte trots att jag nästan hunnit fram och vinka som en idiot. Så vi fick vänta en timme på nästa buss. Skit kul! Nu har jag landat i min säng med dundrade huvudvärk. Har tagit en Treo och hoppas de ska få bort den. Ska sova en stund tror jag! Ikväll kommer Mackkke hit och de blir myskväll ♥

Har bilder men dom ligger på min döda mobil....och laddaren är hemma hos Marcus!


Jag igår


Mot norrköping!

Alltid lyckas jag blir stressad!!! Asså jag fattar inte. Tror jag är i tid, men neeeeeeeeeeeeeej. Har på mig typ samma kläder som när Oliver och jag var ute i tisdags. Ska nog köra byta till kilklackar ist för boots TROR jag. Blir premiär ugång i Norrköping för mig, kommer bli fett tror jag! Ska till Puls och dom har tydligen massa olika dansgolv med olika stilar!? COOLT.

Nu måste jag draaaaaaaaaaa! Hörs imorn nån gång, ha en fin fredag ♥


Just nu

16 september

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Ska snart börja rota fram vad jag ska ha på mig ikväll och sen börja fixa mig. Men först tänkte jag gå en liten promenix med Olle! Jobbet har gott fint! Var där vid kvart över sex imorse och fixa frulle, städade lite rum efter och sen jobbade jag på lunchen. Fick sluta vid tre. Skön dag :)

Nu ska jag tagga Norrköping ikväll och utgång med Fia, Emilia & Julia...kanske någon mera av Fias Norrköpings vänner. Sen sover jag nog även över där!! WIHOOOO. Skriver innan jag drar sen, puss!


Jag i veckan innan ja åkte och träffa oliver :)

Gonatt

Han med tjugo min på löpbandet, lite rumpa, lite mage & lite ben på gymmet. Skööönt! Nu sitter jag hos Marcus och har precis duschat. Ska strax lägga oss och kika på lite One tree hill typ. Skriver imorn efter jobbet och innan jag drar till Norrköping, puss och godnatt ♥

GYYYYYYYM

Kom på att jag kan ju faktiskt passa på att gymma innan jag åker till Marcus. Han har ändå gitarrlektioner ända till nio. Och hälso hade visst öppet till halv nio. Så nu ska jag sticka ner och köra ett pass! Så vi hörs antingen ikväll lite senare eller imöra. Ska upp tidigt imorn, halv sex! Fyvale, blivit så morgontrött senaste tiden!! Meeeeeeen, ha en nice kväll, nu ska ja pumpa muskler. PUSS


Shoe



Kikade in på Nellys hemsida för att se om de fått in något nytt som föll mig i smaken eller några skor med lagom hög kilklack eller vanlig klack och snörning där fram. Hittade inga bra! Jag tycker alla dessa Jeffrey Campbell skor är sjukt snygga och där finns ett par med snörning och grejer, men är orolig att dom ska vara för klumpiga med den stora klacken och höga platån. Jag vet inte. Hur som helst fick jag se dessa!! Dog lite. Sjuuuukt snygga. 400:- ligger dom på och om dom kommer in i min storlek vill jag ha doooom. Nu fanns dom bara i 39. Attans!

En lista just for fun..

VEM

Vem är i rummet med dig? I'm aloneee
Vem fick du senaste sms av? Julia!
Vem tänker du på nu? Tänkte på Julia nyss bara för jag skrev hennes namn, haha
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma tror jag =)
Vems hus var du senast i? Farmor & farfars
Vem önskar du var med dig nu? Någon jag inte sätt på länge av mina vänner :)
Vem är din favoritsläkting? Vickan the one and only är sjukt grym, kusinvitamin! annars diggar jag typ alla, dom är coola ♥

VAR

Var är din mobiltelefon? Precis brevid mig
Vart handlar du mest? Hm, kläder eller överhuvudtaget?? Kläder och så är nog H&M annars är man ju willys eller ica relativt ofta, haha
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Köpte förra sommaren på Lindex
Var åkte du senast bil? Igår när jag åkte och handla


VAD

Vad åt du senast? Äter sallad med räkor och fullkornspasta just nu
Vad drack du senast? Kaffe till frukosten
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta!!
Vad är den närmaste saken som är blå? Typ en kruka på andra sidan rummet
Vad har du på fötterna? Svarta strumpor
Vad är din favorit färg? Svårt, de är så olika. Gillar röd för jag passar i det, annars militärgrönt, svart, blå
Vilken film såg du senast? Film....de måste vara Jägarna
Vad hör du just nu? Han program ledaren på Extreme homemake overs röst...

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Haha såklart
Hånglat på en bio? Ofc! Fjortissss times
Hånglat i skogen? Haha jarråå
Tyckt att din kusin är het? Haha, såklart alla mina släktingar är snygga!!
Sovit naken? Ja de är klart, de är skönt ju
Kört över hastighetengränsen? Haha many times
Målat om ditt rum? Yesboooox
Dansat framför en spegel? De har hääänt
Fått hicka? Ah, jobbiiiigtttt
Dumpat någon? Aaahp
Stulit pengar från en kompis? Nej de tror jag inte?
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Nixxx
Varit i slagsmål? Nja, inte slagit någon blodig eller blivit slagen, men man har väl knuffats och käftat
Smugit ur ditt hus? Ah när jag var liten
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Jo de har väl hänt
Hånglat med en främling? Främling...nej de tror jag inte
Älskar eller saknar någon nu? Såklart!!!


Style by tyra

Har ju glömt visa min bikini från Style by tyra! Gillar den jätte mycket. Det var bara en chansning när jag beställde den för jag brukar inte kunna ha just den modellen pga att mina pattar är alltid för stora, as jobbigt!! Men den här var jätte bra. Precis lagom kupor. Och jag gillar verkligen färgen, kommer bli skit snyggt med en brun kropp sen :)


Hair




Såhär ser min hårfärg ut nu! Brukar alltid färga håret mörkt på hösten men har verkligen ingen lust med det nu. Vill snarare bli lite ljusare. De är ju ett rent helvete att gå från mörkbrunett till blond. Nu börjar jag äntligen nöja mig och jag längtar till Thailand då de bli solblekt med och ännu mera naturligt!! Problemet nu blir att hitta den perfekta färgen på hårförlägning, haha!

15 september

Godmorgon gott folk!

Urrrk vilket höstväder. Nyss haglade det typ här!! Hur som helst vaknade jag för en halv timme sen av att mamma ringde. Kunde inte somna om och ville nästan inte somna om för klockan va ju ganska mycket. Ska strax gå ner och göra frukost sen får vi se vad jag ska göra med denna dag. Ikväll ska jag till Marcus för imorn ska ja äntligen jobba igen! 06.30 till 15.00 typ. Mycke softare att sova hos Macke då så man redan är i Åtvid.

Annarrrrs då??? 15 september idag vilket betyder.............hm.............37 månader med Macke idag om man inte ska hålla på och vara petig och räkma bort en jävla månad :)

Nu är det frulletime, HÖRS! ♥


Regn regn regn

Söve

Har legat och kollat på Kaos i båstad på webben, sicket fölk! Nu ska jag se ett avsnitt One tree hill, sen hoppas jag kan somna. Hörs imorn sweethearts ♥


Onsdag kväll

Har blivit grym på att hitta nyttigare alternativ att smaska på när jag blir sugen, haha! I helgen blev de Naturell keso....kanske inte kan jämföras med choklad, men de är gott och ett helt drös mindre kalorier. Och just nu är de räkor och grapefrukt. Sjuuukt gott. Asså jag är så galen i räkor, de är så underbart!!

Idag har jag städat rummet, slappat vid teven, promenerat en låååång sväng, lagat gudomlig asiatisk kyckling gryta med nudlar, slingat håret osv osv. Duktiiigt! Nu smaskar jag på räkor och planerar lite inför fredagen med fia, luktar fest och utgång i Norrköping med goa tjejer. FAAAAN rent ut sagt vad kul! Galet peppad redan nu. Meen nu ska jag kika tv en stund och sen OTH och hoppas jag kan somna lite skapligt så ja inte sover bort halva dagen imorn. Pöss!


happyday, studentveckan ♥
vill göra om igen och igen och igen

Mohombi

Älskar den här låten med Mohombi, radion har åkt på högsta varje gång den spelas på east sista tiden. Nu måste jag ta fingrarna ur röven och ladda ner den!! 7/10 spelar Mohombi på Puls i Norrköping, så jävla fett!! Jag ska eventuellt dit med Fia och hennes polare då och kika på honom och partajja!! Om jag bara kan ta mig till Norrköping och köpa en förköps biljett!!!


14 september

Idag är det 12 veckor kvar till Thailand. Softish! Längtar sönder som jag tror ni förstår. Hur som helst vaknade jag halv ett idag!!! Och inte självmant heller utan pappa ropade och fråga om jag fortfarande sov, så då tittade jag på klockan och fick värsta chocken! Har sovit som en stock heeela natten från typ 01.00 till 12.30! Så sömn har jag fått iaf och det var ju skönt :) Idag ska jag vara hemma heeeela dagen ocg bara fixa med nödvändigheter! Ska slinga håret en gång till plus min hårförlägning och hoppas jag blir nöjd då. Sen ska jag städa mitt rum och våran toalett på övervåningen, ska ta mig ut och gå en långpromenad och sen ska jag även gå med Olle en sväng! Jag börjar med att slinga håret så har jag det gjort!

Vi hörs lite senare ♥



Såhär vart mitt hår! Sista bilden är lite för ljus i färgen, men översta stämmer rätt bra. Nu ska de slingas en gång till!

Wants

Mitt nummer 1 köp till hösten är en päls väst!! Och förut när jag gick förbi Gina så kikade jag in genom fönstret och där hängde den ultimata!! Tyvärr var de stängt. Men jag hoppas verkligen den finns kvar nästa vecka. Annars funderar jag på att åka in i helgen och köpa den!!! Har letat efter en bild på den nu på hemsidan, men kan inte hitta. Googlade och hittade denna. De är exakt samma modell bara att den jag kikade på var inte lika vit. Den hade ett annat mönster. Åh måste köpa den. 400:- ligger den på och den ska bli min!!!


Värd kväll!


Oerhört trevlig och lyckad kväll med oliver! Vart tre rätters, en flaska vin,.en drink och cider. Väldigt trevligt!! Nu är jag påväg hem! Blir oth nördande då :-) puss där och sov sött!

Drar mot stan!

Drog ner till gymmet och körde ett pass sen efter mycket om och men. Passade även på att köpa lite blekning och sen lite annat nödvändigt. Så gjorde lite slingor när jag kom hem. Nu börjar jag få den hårfärgen som jag strävar efter. Vill inte vara platina blond, utan naturligt typ. Ska slinga en gång till tror jag, så får vi bara hoppas jag kan fixa rätt färg på min nya hårförlägning som ska beställas nästa vecka. Men jag brukar ju lyckas!

Nu ska jag in till stan och möta upp Oliver. Vi ska sätta oss och käka och dricka lite vin någonstans. Prata ikapp och umgås lite. Blir ju inte alls mycke nu när man inte går i skolan längre och det är verkligen sjukt hur mycke jag saknar kompis delen. Men ikväll ska jag umgås med Oliver och torsdag med bästa och finaste fia hoppas jag :) ♥
 


Idag har jag på mig min nya klänning från H&M, svarta strumpbyxor, skinnjacka och mina boots. Sen lite smycken och en svart handväska :)

13 september

Godmorgon readers :)

Sitter framför mtv och lyssnar på massa soft musik. Hade en så himla skön morgon idag! Marcus kom igår och imorse när vi vakna så drog vi oss och somnade om flera gånger, underbart när de inte finns någon tid och passa och man bara kan dra sig hur länge som helst! Vi åt frulle tillsammans och tittade på ett avsnitt OTH, sen drog han för en liten stund sen. Jag har suttit och övervägt om jag ska åka till gymmet eller dra en spring runda här hemma. Vet inte hur jag ska göra än, haha! Skulle vilja köpa blekmedel med och slinga håret ännu ljusare. Men vi får se. Hur som helst ska jag åka till stan med bussen vid kvart i sex och möta upp Oliver i stan kvart över. Vi får se vad jag gör av dagen. Vi hörs sen ♥



bedtime

Blev tv kväll med mammsen idag! Pappa & Fredrik var på fotbollen så mamma och jag vart själva. Mysigt! Har i stort sätt lyckats bli av med all huvudvärk iaf vilket är sjukt skönt. Nu ska jag titta på One tree hill halva natten och så får vi se om Marcus dyker upp. Imorn ska jag städa, ut och springa och lite innan jag ska in till stan för och möta Oliver och äta middag och dricka vin, men mera om det imorn. PUSS ♥


Våran första puss bild, oktober 08 typ.
Minns att mamma fick se den och ba: Josse vad gör du???
Och ja typ: Eeeh va? Pussas?
Hon ba: Men det är ju en stjärt!!!
Ja ba: Öh va??? De är Marcus.... HAHA

Höst






Lite grejer som troligtvis kommer klickas hem och inhandlas i stan när lönen kommer nästa vecka. Dom bruna blusarna och pälsvästen (dock vet jag inte vilken jag vill ha av dom än) är måsten!!!

12 september

Hallojsan!

Går inte veckorna sjukt fort eller?? I mitt liv gör dom iallafall det, heeelt galet. Men de är bra, för då är det snart 7:e december och thailands time, haha. Idag har jag jobbat på förmiddagen. Blev mellan 9-13! Städade alla rum på hotellet, riktigt kul tycker jag faktiskt :) Nu har jag inget mera datum uppsatt förrän fredag och då ska jag också städa. Roligt med lite omväxling!

Igår va jag med Marcus. Jag hade spräng huvudvärk hela dagen. Hatar verkligen när jag får sån här huvudvärk som sitter i flera dagar. De måste fan vara någon typ av migrän...eftersom ingenting hjälper. Jag mår inte illa eller så av den, huvudet är bara tungt och de pulserar vid pannan så jag klarar ju av att röra mig och göra saker även om de blir mycket jobbigare. Borde väl kanske kolla upp de och fixa någon slags migrän tablett. Hur som helst köpte jag Treo på vägen hem från jobbet, hoppas den kan få bort ALL huvudvärk nu. Ipren funkar inte alls på mig. Men just nu känns de lite bättre faktiskt...pepparpeppar! Hur som helst så kikade vi på tv och innan vi somna kollade vi på Jägarna igår. Jag hade inte sätt den på sjukt länge och sen är jag sugen att se 2:an nu eftersom många säger att den är så grym. Så jag tänkte fräscha upp minnet lite.

Resten av dagen har jag inga planer. Ska ta en sväng med Olle iaf, annars får vi se! Skriver senare. Puss!


Tjarroo

Har slappat och försökt bli av med min huvudvärk hela dagen. Var ute och sprang och under tiden jag sprang var den borta, men så fort jag kom hem kom den tillbaka. Nu är de liiiite bättre! Ska åka till Marcus nu. Ska se till att vi slappar hela kvällen så den kan försvinna. Jag har även sätt klart säsong fem nu! Marcus har också börjat kolla OTH, dock fuska han och började på säsong 5. Så han har redan laddat ner sexan åt mig och börjat kolla på den själv, haha!

Vi hörs imorn. Jag ska jobba mellan sisådär 9-13! Så hörs på eftermiddagen nån gång. Puss där ♥

Utan min hårförlägning just nu, gölligt!

11 september

Godmorgon på er!

Idag är det 10 år sedan attackerna på wtc. Asså shit! Kommer verkligen ihåg den dagen så himla väl. Minns att jag tyckte det var så himla läskigt och att jag inte ville titta på nyheterna för jag var rädd att terroristerna skulle komma till sverige med. Rip alla som lämnade vår jorden den dagen, idag tänker jag på er lite extra ♥

Somnade som en stock igår. Och nu har jag precis vaknat av en granne som ringde 1265126571 signaler. Jag vägrade gå upp och svara. När de äntligen blev tyst så började han ringa igen, så jag vart tvungen att gå upp. Fuck yah! Hur som helst är min jävla huvudvärk kvar. Sjukt jobbig. Vet inte vad jag ska göra, den vägrar liksom försvinna. Jag drickar, sover, pimplar kaffe, äter huvudvärkstablett, masserar tinningarna men inget hjälper. Fyfan! Ska ge mig ut och springa sen, får hoppas den försvinner då. Och ikväll ska ja ner till Marcus! Men nu är de frulle och One tree hill som gäller :)


Mobilblogg i sängen


Är sjuukt trött och har spräng huvudvärk. Kom hem från jobbet för tjugo min sen! Trodde aldrig jag skulle komma där ifrån, haha! Hur som helst har de gått fin fint. Men nu vill jag bara sova!!! Ska bli gudomligt. Vi hörs imorgon! Puss på er <3

Time for work

Vart ingen springtur idag, sköt upp de till imorn! Orka inte duscha och styra, haha! Har gått med Olle och tittat på One tree hill istället. Så nu ska jag äta något, sen ska jag och mitt onda huvud åka och jobba. Blir nog rätt sent idag. Men vi hörs nog när jag kommer hem lite senare. Puss & ha en fin lördag ♥


Just nu

Godmorgon!

Sitter och tittar på Idol reprisen med Marcus! Han kom till mig inatt typ vid tre. Jag låg och sov som en stock och vart skit lack för att han väckte mig, haha. Iallafall, idag ska jag jobba. Börjar inte förrän vid 17. Så innan det tänkte jag att springa en sväng iaf. Men jag skriver nog innan jag åker till jobbet. Puss!

Godnatt!

Har legat i soffan och plöjt igenom halva säsong 5 ikväll, haha! Ska se ett avsnitt till nu när jag förflyttat mig till sängen. Har varit irriterad hela jävla kvällen, på allt och alla. De senaste som retade mig var Lucas fakking Scott, varför kan du inte dumpa din slyna till blivande fru som du inte ens älskar och gifta dig med Peyton istället!!!!!! Åhhhh! Har legat och pratat med teven och skällt på karaktärerna. Asså snälla, one tree hill rehab nån?

Men nu ska jag missbruka nått avsnitt till. Hörs imöööra ♥



älskar ungen, så underbar

Tråk-fredag..

I brist på annat har jag nu pillat klart med designen så jag är nöjd med allt. Kul I guess. Något som inte är kul är denna fredag. Vill festa och vill ha kul! Blev en riktig surfitta ikväll. Men verkligheten kommer ikapp ibland. Känner mig deppig och less. Hur som helst är jag ensam hemma, så jag ska koppla in datorn i teven och lägga mig och plöja igenom tre hundra one tree hill avsnitt. Ändå rätt okej! Är sjuuuuukt sötsugen med och det SUGER! Ska försöka komma på något nyttigt jag kan smaska på istället. Fruktsallad hade varit perfekt, men ingridienser för de finns inte. Tooo bad! Vi får väl se vad jag hittar på som har låga kalorier....ska googla tror jag =)

Ha en rolig fredag kväll, oth hereeeee i cooooomeeeeeeeeeeeeeeeeee!


Jag just nu...

At least I'm not the one who sells pleasure




I gave you all but you just kept me burning
You just kept me burning on and on
And now it feels so fine to see you breaking down girl
To see you falling further down from here

Var är mina friends?

Har varit ute och fotat lite, är inte nöjd med min header, iaf ine bilden i den. Så ska göra om den ikväll, nu har jag massa bilder att välja på. Tycker de är skit kul att fota, haha! Sätter på självutlösaren och står där och pooserarrr ;)

Annars då??? Känner mig jävligt lessss! Undrar var alla mina vänner håller hus? Vänner brukar ses. Men jag har knappt sätt en käft på hela sommaren. Ingen verkar vara intresserad heller. Vill inte ha det så. Saknar tjej-kvällar, tjej-snack, tjej-fester osv. Saknar någon som hör av sig till MIG och frågar om man ska göra något, saknar att vara saknad, men nae. Man måste kämpa för vänskap med, inte bara för kärleken. Kärleken är alla så jävla duktiga är kämpa för, men vänskapen då? Ae jag vet inte. Börjar tröttna...

Hej, ring mig om du vill ha en vän att umgås med 0762676722.
Jag är glad, positiv, omtänksam, snygg, cool, rolig, charmig, galen, konstig, snäll....


Fredag 9 september

Godmorgon där!

Vaknade vid halv tolv med jävla huvudvärk som jag även somna med igår, fyfan!! Nu är de dock lite bättre. Marcus kom igår också, så vi titta på One tree hill...yes jag fick honom att göra de med mig, haha! Nu har vi ätit frukost och ska gå en promenad i solen innan han ska dra hem. Sen får jag se vad jag ska hitta på resten av dagen, har ingen aning! Skriver senare, ha en fin fredag ♥


Hitta den!!

YES! Jag hittade den. Skamm den som ger sig!!! Visste jag kände igen rösten, mycket bra :)


OTH musik ?

Blir galen. Nu när jag plöjt igenom en massa One tree hill säsonger har jag hört massa låtar som jag tyckt varit så sjukt bra. Speciellt en som var med i förra säsongen, men jag hittar den inte!!!! De lät som de var Snow patrol som sjöng, men jag vet inte. Det var iaf när hela gänget, Lucas, Peyton, Nathan, Haley, Brooke, Skills osv skulle åka och "rädda" Mouth som hade hamnat i nån fängelse cell....så gick deras bil sönder och så kom Chris Keller och plocka upp dom med sin turnébuss så hamna dom i Texas i en stad som hette typ Honey cave eller något??? I det avsnittet var de en grym låt. Kan inte se avsnittet igen heller eller ta reda på exakt vilket avsnitt de var för jag har redan raderat hela säsong 4 för att få plats med 5:an. ASSÅ NÖRD JAG VET!!! Vill ha låten!!!!!!!!!!! :(

Denna är ju också ok........



Nu ska jag nörda!!! TAGGGGAAAAAAAAAD. Raka dig Nathan och klipp dig för helvete!!!!!!!!!!!!!!!

Torsdag 8 september

Tjaaaaaaaaa!

Nu har jag äntligen landat i sängen och är klar med alla dagens måsten, skönt! Så nu kan jag ta kväll med ett gott samvete. Kom hem vid halv fem tiden. Kunde inte låta bli att börja se avsnitt 1 på säsong 5 av One tree hill. Asså jag dog lite, hur fan såg Nathan ut????????? Asså nej!!!!! Men, sjukt spänd på vad som ska hända nu. Blir ett par avsnitt ikväll. Såg typ halva första avsnittet, sen dog min dator så då bestämde jag mig för att ge mig ut och springa innan jag vart för fast i det, haha! Så jag sprang den där lite längre biten med mycket backar, gick skit bra! Min kondis förbättras jävligt fort asså. Ska utöka lite varje gång så jag hela tiden blir lite bättre, sen är mitt mål att orka springa en runda på 7-8 kilometer. Sprang den när jag lira fotboll och var som mest vältränad, dit ska jag komma igen :)

Ikväll ska vi äta tacos och de ska bli så sjuuuuuukt gott!!! Så nu ska jag strax springa ner och skära lite grönsaker sen hoppas jag vi kan äta snart. Hörs!


Mobil blogg!!


Påväg hem efter en otroligt lugn dag på jobbet! Ska ge mig ut och springa när jag kommer hem, så skriver efter de. Puss!!!!

Hörs!




Ska strax cykla till bussen, hoppas de inte börjar regna!!!!! Ska bara ladda ner några nya låtar först, dör av uttråkning av min gamla jag har på mobilen nu, haha. Hörs imorn efter jobbet oså, ha en bra kväll. Puss på er ♥

Ridning, oth, åtvid

Har varit hemma en stund nu efter en sjukt härlig ridtur! Så himla härligt. Kommer nog ha en fin träningsverk imorn, haha! Har fixat lite käk och tittat klart på säsong 4 av OTH, de är så bra!!!! Nu sitter jag och tittar på tv och tar de lugnt. Har lite ont i huvet, så hoppas de ska gå över snart. Ska åka till Åtvid om 1,5 timme sisådär. Ska övernatta hos min grabb tänkte jag. Imorn blir de nämligen jobb mellan 10-18 sisådär, kuuul :)

Men ska strax börja fixa mig! Tänkte även tillägga att idag är de exakt 1 år sen jag tog körkort, omg vad fort tiden går. Det är även exakt 13 veckor kvar tills vi drar till Thailand, underbart!!


Fias fina polle som jag red idag :)

Ridning på g!

Hinner inte skriva så mycket just nu för jag ska åka till Sofia och rida nu! Ska bli sjukt kul, var hur länge sen som helst. Saknar verkligen ridningen! För den som inte visste så hade jag och mamma en varsin häst under hela min barndom typ, fram tills jag var 14. Då vart vi tvugna att ta bort dom för min häst Stjärn var 35 år vilket är sjukt gamalt för en häst och han var sjuk och hade fått vatten i lungorna och mammas häst Cindy var blind på ena ögat och hade problem med sin rygg! Usch, de va så jävla sorgligt!! Blir gråtfärdig än idag när jag tänker på dom, saknar dom ♥

Vi hörs sen!


STJÄRN!! åh blir ledsen på riktigt när jag tittar på denna bild :(((( min älskling!!


Cindy gumman! kolla läppen, hon hade den alltid så, hahah! De hon har för ögonen var pga av hennes problem med dom. SAKNAR HENNE!!!!!!!!!!!!!!!!! Hon kom alltid i galopp och gnägga när man ropa på dom, sen kom stjärn travandes efter!!! ÅÅÅÅÅH ♥


Sweet dreams

Hejhopp såhär på kvälls kvisten! Fick för mig att ändra lite färger på bloggen, har varit trött på min andra ett tag nu och då blir man inte lika pepp på att blogga, men nu is it doooone! Har kikat idol ikväll och stört ihjäl mig på Bard. Asså han är cp!!!!! Förstör hela idol, klarar knappt av titta på de. Bläää! Men men, nu ska jag sätta på One tree hill, sen sova! Imorn ska jag åka till Fia och rida, sååååååååååååååååååå kul!! Längtar :D Fett och träffa henne med ♥ Hörs imorn, kyss & smek



todays



Såhär såg jag ut idag på stan, sen en bulle på huvet pga att jag var utan plattång, hehe! Älskar mina skor, så skönt med kilklack, kan gå i dom utan att få något ont i fötterna :)

Beautiful day

Uj så skön dag jag haft idag! Älskar dom dagar man bara kan njuta av ledigheten, bara göra de man själv vill och inte vara stressad till något. Min plattång gick sönder igår som jag skrev och jag vart skit sur för jag hade ingen lust alls just då att denna dag skulle gå åt till att åka till stan. Men sen imorse när jag käka frulle vart jag skit sugen helt plötsligt! Så jag gjorde mig iordning på en kvart och drog till stan helt enkelt......och jag hitade en massa grejer, så vart sjukt nöjd! Känns så himla bra när man kommer hem då!! Nu är de bara ett par tan-färgade/bruna boots kvar högst upp på min önskelista, hittade inga bra alls idag! Men de finns fler tillfällen att leta. Träffade Oliver på stan med, så vi lunchade och snackade på Café Gyllen, trevligt att träffa honom med :)

Nu har jag varit hemma ett par timmar. Har varit ute och sprungit en annorlunda sväng mot vad jag brukar, mycket backar upp och ner, så jag var död när jag kom tillbaka! Men nu sitter jag ny duschad och sådär jätte skön i min säng! SKÖNT :)

Här ska ni få se de andra köpen utöver min vackra jacka...


gillar mina fötter på bilden....not! meeeeeen, underbar bikini som satt som en smack på rea från h&m....laddar inför thailand! hade önskat den fanns i annan färg, men icke sa nicke


bondeau + trosa! älskar dom där bondeau topparna, har redan en vit som jag äääälskar!! gina kommer de ifrån


vanliga svarta leggings, pannband inför hösten och lösnaglar


klänning från h&m som satt som en smäck!!!


jeans short från bikbok på rean för 99:- . köpte jag också för jag behöver ett par till inför thailand. bäst och köpa nu för i vinter finns de ju typ inget sånt här!!


leather jacket




Sprang på denna underbara skapelse vid utgången av H&M, hade redan handlat och skulle gå ut då jag fick se den...provade den lite snabbt och vart tvungen att slå till direkt. 399:- fick jag ge för den, värt!

happy


Påväg hem nu lycklig som fan!!! Hitta den ultimata skinnjackan på h&m, exakt den modell jag letat efter. Visar hemma sen :-D

mobilblogg


Står och väntar på bussen just nu, skulle blogg innan jag drog men de blev jätte stressigt, sen när jag väl var här insåg jag att jag kollat fel, så fick vänta en kvart ist ;-) men nu kommer den nog strax! Ska köpa ny plattång och kika i affärer, skriver sen :-D puss!

regnregnregn

Bajs väder ute!! Seriöst, blir djupt deprimerad av detta gråa och regniga väder, hej hösten typ. Jag kom hem från jobbet för en stund sen. Slutade redan vid åtta! Allt har gått sjukt smidigt idag. Vi har haft catring hela dagen (för den som inte fattar vad det är så är de när man kör ut mat, fika osv till en viss plats). Så först när jag börja åkte jag direkt till kulturhuset och förberdde fika för 135 pers tillsammans med Emelie. Sen när dom fikat var de bara att röja allt och åka direkt ut till Adelsnäs och förbereda inför maten som skulle serveras klockan sex. Sjukt kul att få se hur de såg ut i vissa delar av de stooora huset, så sjukt fint asså!! Vi hade hyrt allt porslin och de va så himla skönt, slapp diska!! Därför jag kom hem så fort :) SOFT!!!

Nu har jag sätt slutet av Idol med mamma & pappa. Så ska nog gå upp och krypa ner i sängen och titta på One tree hill you know. Marcus kanske skulle dyka upp med, sånt som märks :) Imorn är jag ledig! Vet inte riktigt när jag jobbar nästa gång, men tror torsdag eller fredag. Så de blir lite ledighet nu, skönt!

Hörs imorn, sovsött ♥


5 september

Godmorgon!

Jag vakna för en timme sen och har ätit frukost och tittat på ett One tree hill avsnitt nu, riktigt skön morgon! Ska se ett till avsnitt innan jag ska börja fixa mig. Börjar jobba klockan 13, kommer nog bli fullt ös idag! Tror de blir kul, får hoppas allt går fin fint, men de tror jag nog :) Ingen aning om när jag slutar ikväll, kanske runt 22! Imorn och resten av veckan fram till lördag har jag inga mera tider att jobba, men skulle kanske få någon/några till. Hoppas det!

Vi hörs, nu blire lite mera oth, ha en bra måndag :)


gammaaaaal


Woohooo

Okej, kan man få en favorit efter första programet? Nej men seriöst, gåshud och helt paralyserad när han öppna käften!!! Så jävla duktig asså.



Nu blir One tree hill ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Idol premiär

Jahoppppp, då var denna söndag snart slut! Har varit ute och sprungit sen jag kom hem, gått med Olle och varit hos farmor & farfar och pratat med dom. Nu har jag duschat och tänkte bädda ner mig och titta på oth, men kom på att Idol börjar idag! Jag tycker audition är roligast av allt på idol! Asså alla dessa tondöva puckon, så underhållande även om man inte kan låta bli att tycka lite synd om dom, haha! Så jag ska kolla på det nu innan jag drar på oth. Synd dock att Andreas inte är med längre i juryn utan äckel Bard!! Hate him......

Imorn börjar jag jibba 13.00, så jag skriver innan jag drar dit :) Puss!

4 september

Hejsan! Gud vad fint väder vi har fått idag, rena rama sommaren! Jobbade mellan 08.30 och 13.00 idag, vilket gick kalas. Handlade åt mamma på vägen hem och direkt när jag kom hem så stack jag, mamma och papa ut och plocka svamp. Verkligen inte något som händer varje dag, men shit vad mycket vi hitta!!! TVÅ bärkassar som var i stort sätt fulla, herregud, mums så gott :)

Jag ska snart gå en sväng med Olle och sen ge mig ut och springa. Men först blir de ett avsnitt OTH! Det är så spännande nu asså! Paytons mystiska bror Derek har precis kommit in i bilden och han verkar ju vara psyk, då kanske ni OTH tittare vet vart jag är ;) Puss hörs sen ♥


random bild

Mobilblogg


Ligger hemma hos Marcus och tittar på never back down 2 :-) jag är väl inte överdrivet inne i filmen, blir nog oth när jag skrivit klart detta! Idag har marcus och jag inte gjort så jätte mycket. Vi var hos mig till halv fyra, sen åkte vi hit. Tog ett varv i spåret med intervaller och sen har vi suttit vid teven med hans mor och far! Just nu är fegge här med, jätte trevligt! Imorn blir de jobb, skriver efter det! Puss och godnatt <3

3 september

Hejsan hoppsan där!

Blev inget bloggande igår för jag jobbade hela dagen! Från klockan 10 till 21. Orkade inte när jag kom hem helt enkelt. Marcus kom med hem också efter jag slutat, så just nu sitter vi i soffan och glor på Robinson i brist på annat. Jag ska väl försöka tjata till mig att få se ett One tree hill avsnitt snart ;) I eftermiddag ska vi åka ner till Marcus, får se vad vi hittar på. Jag ska jobba en sväng imornbitti till klockan 14 någon gång, så de blir smidigare när jag redan är i Åtvid :) Annarsss har inget speciellt hänt! Ha en bra lördag så hörs vi ♥


Random bild från förra helgen

Redo för sängen

Kom hem från jobbet för bara en kvart sen kanske. Tog bussen vid halv elva från Åtvid! Har iaf gott bra som vanligt. Fattar inte hur sjukt fort tiden går!! Den bara flyger förbi när jag jobbar....men jag antar det är bra :)

Imorn ringer klockan 08.30 så jag ska bädda ner mig och kolla på....ja gissa vad om ni kan!? Hahaha. Ja juste, One tree hill. Nu har jag fått med mig resten av säsong 3 hem. Plus hela säsong 4, så nu jävlar kan jag nörda på! Hörs nog imorn innan jobbet, annars skriver jag imorn kväll när jag slutat. Puss & godnatt :) ♥


MELLAN TVÅ VITA LAKAN TACK!!!!!!!!!! vem sa att han bara skulle vara snygg i säsong 1???? ae va!!!!! dör

1 september

Godmorgon där! Sitter i Marcus säng och ska alldeles strax börja nörda älskade oth, wihoo can't wait. Inatt har vi laddat ner säsong 4 med. Och jag tog med alla USB minnen jag kunde hitta hemma så nu ska ja fan få med så mycket jag bara kan!! Iallafall......igår jobbade jag mellan 18-23. Vart en ganska tidig kväll mot vad jag räknat med! Så när Marcus och jag kom hem kollade vi på HOP, men jag somnade efter halva...var så sjukt trött!! Sen sov vi ända till 12 idag, så nu ska jag nog vara utvilad :) Idag börjar jag jobba vid 17. Sen slutar jag vid 22, för jag måste hinna med halv elva bussen hem! Så jag skriver senare ikväll när jag är hemma :) Ha en bra torsdag!! :D




RSS 2.0