28 februari 2013

Hej ♥

Ligger i soffan och har precis ätit middag. Efterlängtat! Idag har jag jobbat 06.30-15.00, när jag slutat åkte jag ner till gymmet och körde en timme med Julia. Ingen av oss var speciellt motiverad...men det blev endel armträning...välbehövligt...jag kan vara världens svagaste i armarna ;)

Imorgon är jag ledig! Ska åka till stan när jag vaknat och sedan pilla lite med håret. På kvällen är det 20-års fest på schemat. Ser jag fram emot må jag säga!! Festat två gånger sen nyår..say whaaat.

Ska chilla vidare i soffan...känns som sängen kommer locka tidigt! Puss

Här kommer några bilder jag tog igår i det UNDERBARA vädret!!

 

27 februari 2013

Kan inte riktigt förstå att det är 1:a mars om två dagar. Hur underbart? Våren kommer snart börja göra sig påmind och den är så otroooligt efterlängtad. Vårsolen, skinnjacka, converse, knoppar på träden och så den underbara vårluften.

Har precis bokat hotell inför Justin Bieber dagarna också. Det smyger sig bara närmre och närmre och jag undrar när fan jag ska fatta att jag ska se Justin fucking Bieber live? Längtar sååå innerligt jävla piss mycket. OOOOH!!

Solen skiner och jag tänkte ta mig kameran och gå ut och fotografera lite. Börjar jobba vid 16.00, så jag har ett par timmar att fördriva. Vad tycker ni om min nya design föresten?

Ha en bra dag i solen ♥
 
En bild på min tredje pojkvän dagen till ära :))

26 februari 2013

Min statistik var visst körd i taket igår...hej & ho! Vet inte om jag fått en länkning någonstans? Men det var ju roligt att så många kika in....hoppas ni stannar ;)

Kom precis hem från Kisa. Stressade dit efter jobbet! Men det var roligt att se Emilia igen och även få en genomgång på LR-produkter osv. Köpte ingenting dock...försöker hålla i pengarna lite denna månad.

Resten av veckan ser ut såhär: Morgondagen- jobb från 16. Torsdag- Frulle-lunch pass, träning med Jullis. Fredag- ev. stan en sväng...20ÅRS FEST på kvällen, fett taggad. Lördag- Antagligen vara alldeles lagom bakis och ev jobba kvällen. Söndag- Fira min bästa kusse som fyller 20!!! Heelt ok. Fett taggad på fredag...men vad ska jag ha på mig??

Drar förövrigt till min saknade värmlänning Sofiaaaaaaa 16 mars. Då blir det Chris Brown-damp med alldeles för mycket alkohol i kroppen! LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ ♥


Right here

Imorgon släpps nya singeln från Believe. Right here ft. Drake. Den är super, så om ni inte hört den tidigare får ni lyssna och hjälpa till och placera den i toppen på alla listor som finns ;)

25 februari 2013

Idag är ingen vanlig dag för idag är Viktorias födelsedag, hurra hurra hurra! Ha världensbästa dag ♥
 
Vaknade vid halv elva idag och vi har ätit frulle framför tvn och tagit det lugnt. Jag ska alldeles strax sätta igång och städa lite. Badrummet här uppe ser förjävligt ut. Ska även göra ordning lite på rummet. Annars idag blir det EasyLine pass ikväll med Jullis och sedan ska jag hem till mamma och sova hos henne. Imorgon ska jag jobba 12-18 och sen ska jag åka ner till Kisa och vara med på Emilias mammas LR-party. Ska bli jättekul att träffa Emilia igen. Väääldigt länge sen nu!

Så vi hörs när jag får tid! Pussss


Haha

 

24 februari 2013


Tjoo! Haft en bra helg? Det har jag! Igårkväll var jag hemma hos Viktoria...vi käkade tacos, snackade skit och myste framför teven. Hejade på älsklings Ulrik och bara softa. Riktigt nice! Åkte hem vid halv tolv.

Imorse vaknade jag vid 10 av mamma som sms:ade. Fixade iordning mig lite snabbt och sen drog jag ner till henne och så har hon, jag & en granne varit nere i Kaggebo. Längtar ju absloooout inte mera efter sommaren nu. Herreguuuuuud!! Vi fikade och var ute och promenerade i över en timme. Sen bastade mamma & Gabban innan vi åkte hem. Jag var nere vid havet och lyssna på musik och njöööt. Härlig dag. Nu får gärna våren och sommaren skynda på, så taggad just nu! Dricka och grilla ute en varm sommarkväll och hänga med en bunt goa vänner. Inte alls helt fel asså! LÄNGTAR IHJÄL

Nu är Marcus här och vi gör inte så mycket. Blir slappa hela kvällen! Ska boka lite träningspass för veckan nu.

Höööörs

23 februari 2013

Så här dags om 2 månader ska jag snart få se världens bästa live!! Var bara tvungen, ursäkta att jag tjatar...

Slutade jobba halv fyra, skulle ha åkt till Jessica efter och träffat henne men det hade kommit förhinder för henne. Jag som sätt fram emot det kände mig less på att åka hem och sätta mig och glo hela kvällen så jag ringde Viktoria. Tur att hon typ alltid kan ses när man ringer ;) Så ska hem till henne ikväll och käka tacos och umgås! Blir nog en jättebra lördagkväll. Ser fram emot nästa helg då det äntligen är dags för lite festande, känner mig riktigt sugen nu!

Jag är ledig söndag-måndag nu, vi får se vad jag ska hitta på. Imorgon ska jag nog åka med Mamma och hennes kompis till Kaggebo. Titta till det och promenera lite. Åhhhhh, ni anar inte hur mycket jag längtar till sommaren när man kan åka ner dit och bara va. Helt sjukt!! Känns såååå lyxigt att jag har 3 hela veckors semester i sommar, förutom Bråvalla kommer jag kunna vara där nere massaaaa. Längtar så mycket!!

Ska strax sätta på mig något skönt och sticka iväg till Viktoria i Bjöörs! Puss


Tattoo

Länkt och så nu

22 februari 2013

Åhhh insååååg när jag skrev datumet att det bara är 2 månader kvar till Justin är i Sthlm!! Fan asså, vart har tiden tagit vägen??? ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Annars dååå? Fredag och jag har jobbar 11-17. Lunchen började rätt lugnt...vi har haft lugnt typ hela veckan...troligtvis pga att det är sportlov och många är borta. Men iallafall fem över ett bara smackade det till...trillade in massamassa folk så det blev typ halv kaos. Maten tog slut och Thomas var stressad och lite arger som han lätt blir då ;) Så Sanna, jag & Mattias sprang omkring med svansen mellan benen och försökte hålla läget under kontroll & vara Thomas samt gäster till lags. Allt löste sig iallafall till slut. Även om vissa inte fick den mat dom tänkt sig för den var slut osv. Hahah. skönt att få känna att man lever ;) Förbredde inför morgondagen och sedan åkte jag hem.

Ska laga min saffrans fisksoppa och mysa framför teven ikväll. Blir jobb en sväng på dagen imorgon också, sen hem till Jessica och snacka lite skit :)

Ha en bra fredag & trevlig helg!


LÄNGTAR SÖNDER

Asså jag kan inte förklara i ord hur mycket jag längtar till 22-23-24 april. Även att jag bara ska gå på konserten den 23:e så kommer Justin vara i Stockholm och jag med. Dom dagarna kommer vara fyllda av något av det bästa jag vet, Justin Bieber. Jag kommer ha folk omkring mig som inte dömer, eller kollar snett på mig. Alla kommer känna precis likadant som mig. Dom kommer förstå varför jag är så galen i denna pojk...för dom är precis detsamma. Jag kommer springa runt på gator och fara fram och tillbaka i hopp om att få en skymt av Justin. Även om det inte ger något ska jag ha gjort ALLT som jag kunnat innan jag lämnar Stockholm. Eftersom turen inte varit på min sida i M&G tävlingar får jag väl kämpa ute i allmänheten. Någon gång ska jag träffa Justin! Om jag så ska behöva slåss för det. Och även om det inte händer denna gång han är i Sverige ska jag ha FÖRSÖKT. Jag lär få slåss där ihop med alla 14-åringar. Men det är det helt klart värt!!

Är så fruktansvärt taggad att jag döööör. Nästa vecka ska jag boka hotelll!! Som jag förövrigt knappt lär vistas på ;) KOM IGEN NUUU TIDEEEEEEEEEEN GÅ SNABBBTTTTTT


21 februari 2013

Har varit lite dålig uppdatering senaste dagarna, ursäkta för det. Men har ej haft tid eller lust. Har jobbat de senaste dagarna, varit med Marcus och igår sov jag hos mamma. Inget speciellt spännande!

Slutade vid 5 idag så jag har bara varit hemma en stund. Ska bara ta det lugnt och vila mitt knä som jag gjorde illa i måndags (igen). Har inte kunnat träna på grund av det, vilket suger. Men idag känns de lite bättre mot igår. Det är mitt vänsterknä som brukar bråka...hoppas det går över och att jag inte gjort illa något allvarligt. Jävligt trött på knät vid det här laget. Någon gång får det gärna ge sig...

Förövrigt vill jag bara ha 22-23-24 april nu. Vill ha Bieber i Stockholm och mig själv i Stockholm. Nästa vecka bokar jag hotell. Tänk att det bara är 2 månader kvar. Det var fan 9 när vi köpte biljetterna!! STÖRT.

Nu ska jag in i Anastasia Steele & Christan Grey's värld ;)


Hår & bio


Jag fick för mig att slinga håret lite MÖRKARE idag. Har länge varit sugen på en förändring när det gäller håret. Har ju varit blond ända sedan sommaren 2011 nu och börjar små tröttna. Är sugen på att bli mörkbrunett eller röd/brun men samtidigt är jag rädd att jag ska tröttna efter en månad igen och vilja ha tillbaka mitt blonda hår...då får man ju inte tillbaka det på en timme direkt. Måste ju färga tusen gånger. Så idag när jag var och handlade köpte jag med mig en Mörkblond och en Ljusbrun färg hem. Började slinga och körde varannan ljusbrun och varannan mörkblond. Vågade dock inte alls ha i det så länge för jag fick panik när jag såg hur MÖRK den LJUSbruna var..haha! Fick lite panik först då det kände smutsigt i färgen men när jag fick föna det och kamma igenom vart jag faktiskt riktigt nöjd. Det är lite mörkblont nu mera. Tänker ha det såhär nu ett tag så får vi se om jag trivs eller om jag framöver ska bli mörk i håret igen. Kul med lite förändring iallafall :)

Jag sitter och väntar på Marcus nu, vi ska åka in till stan och gå och se på Ego. Den verkar så himlaaa bra. Ska följa med hem till Macke sen. Har inte slaggat där sen innan Thailand, oupsi. Så ha en bra söndagkväll så hörs vi imorgon!

Music


17 februari 2013

Morniig

Jag vaknade för en liten stund sedan. Ska alldeles strax gå upp och fixa lite frukost. Ska städa mitt rum idag och ikväll ska Marcus och jag på bio och se Ego. Den verkar så himlaa bra!! Det ser jag fram emot.
 
Imorgon ska jag komma igång med tränigen och det fullt. Kom inte riktigt igång denna vecka. Var på gymmet 2 gånger och sen promenerade, men hade inte riktigt funnit motivationen. Men från och med imorgon är det bara att tuta och köra. Ska skriva en lista på käk i veckan som jag ska handla imorgon.

Men ha en skön söndag. Det ska jag ♥
 

State of drama


STATE OF DRAMA LA DEN IKVÄLL. Lär bli svårt att slå denna låt med alla elektro mainstream pop låtar som alla andra kör. Så jävla gött!! Äntligen en bra låt, JÄVLIGT bra låt. Spotify NU tack. ♥
 
Edit.
Hittade en till cp bra låt med grabbarna på youtube. Nytt favorit band kanske?

EGO

 

16 februari 2013

Godmorgon!

Sitter och blir taggad på livet med någon go remix på Alessos Years på högsta, tur man är själv hemma ;) Igår somnade jag inna klockan halv elva...hade spränghuvudvärk så jag gav upp att ens försöka göra något vid typ tio. Hur som helst vaknade jag vid halv nio och var pigg så jag gjorde en stor frukost (som vanligt) och tittade på Rasmus på luffen. Nu har jag precis gjort mig iordning och ska strax sticka ner till jobbet. Jobbar till 17 tiden. Har inga planer för min lördagkvällen. Får se om det dyker upp något annars blir det väl hemmakväll. Skulle behöva städa rummet...igen. Kläderna har en förmåga att hamna på golvet istället för garderoben..hmmm...

Vill ni också bli lite lördags-taggad på livet? Lyssna på detta rååååååååååå
 

15 februari 2013

Tja tja!

Usch, jag har fått huvudvärk. Har senaste månaderna räknat ut att den alltid kommer när jag har min "lingonvecka" Då är den som envisast och ingenting hjälper emot den. Måste ringa upp till Kvinnohälsan/Vårdcentralen och ta reda på om det finns något jag kan göra för att jag ska slippa ha det så. Är inte askul att få huvudvärk en gång i månaden som som dessutom inte släpper förrän typ en vecka senare. Det kan jag mer än gärna klara mig utan..

Jag har iallafall jobbat idag och det var kul att vara tillbaka igen. Har ju knappt jobbat något senaste månaden. Hemskt! Pissdålig lön och knäpp har man ju varit som ej gått med i A-kassan tidigare så man kan få lite ersättning. Att det alltid ska vara så svårt att få fingrarna ur röva. Nu ska jag iallafall gå med i A-kassan så jag kan få ersättning till nästa år..haha! Ikväll blir de soffläge. Jag ska slänga ihop en hemmagjord pizza och göra fruktsallad. Har blivit helt galen i mango!! När vi var i Thailand åt jag mango första gången där nere (hade ju ätit i sverige men inte där) och faaan så gott det var. Efter att jag åt de första gången köpte jag med mig hem til hotellet flera kvällar och istället för Water melon shake blev de Mango shake. MUMS! Så nu har jag köpt hem massa MOGNA (viktigt) mango som jag kan smaska på. Dock är dom tyvärr inte alls lika söta och goda som i Thailand, men dom är klart godkända :)

Hoppas pisshuvudvärken iallafall blir bättre till imorgon för då ska jag jobba. Trevlig helg!


INSTAGRAM DÖDEN



Hahahah har ni sätt denna killens YT-klipp?? Jag hade heeelt missat (vet inte om jag är efterbliven) men Sofia visade mig iallafall en massa klipp med denna William förra veckan när hon var hos mig. Och jag har sätt detta klipp tusen gånger nu, så jävlaaa kul. Hela klippet är kul men just Instagram biten asså, så jävla rätt och hysteriskt kul. Speciellt vid 3,11-3,21...HAHAHAHA ASSÅ JAG ORKAR INTE

14 februari 2013

Alla ♥ dag kram till er alla. Hoppas ni har haft en bra dag! Tycker som jag sagt tidigare att denna dag är årets mest överskattade. Och det har blivit någon grej att alla singlar ska tycka synd om sig själva, men det är ju förfan ingen par-dag. Det är bara en dag då man ska uppskatta och bry sig om ALLA i sin närhet lite extra. Jag har varit hos Viktoria och umgåts bara för att sträva emot "puttinuttigulligulli-jag-har-världens-bästa-pojkvän-har-fått-tusen-rosor-tusen-chokladaskar-tusen-pussar-och-70-A4sidors-kärleksbrev-av-honom-idag biten. Känns som alla tävlar om vem som fått mest gull...haha! Orkaaaaaaa.

Vaknade ju iallafall hos mamma idag. Åt våffelfrulle i min ensamhet, slappade i soffan och sedan gick jag ut på en PW. När jag kom tillbaka var jag genomsvett så jag la mig i soffan en stund och pustade ut och läste ett kapitel i min bok innan jag åkte hem. Var bara hemma och vände innan jag åkte till Viktoria! Vi har käkat gott och gått igenom bilddagboken. HAHAH, guh så man va. Pinsamt som fan, men ändå sjukt kul!

Är på skit bra humör förutom att jag har börjat få huvudvärk. Hoppas den går över. Ska slappa i sängen med lite frukt, min bok och bra musik nu. Imorgon ska jag jobba, ska bli jätte kul!! Dåligt på jobbbiten nu, men nästa vecka drar de igång :)))


13 februari 2013

Ni anar inte hur mycket jag längtar efter våren!! Ni vet när man kan börja sätta på sig mindre kläder, converse & skinnjacka, luften är sådär frisk och det riktigt luktar vår, små gröna knoppar och en härlig strålande vår sol på en klarblå himmel. Mitt humör är alltid på topp då och hela underbara sommaren ligger framför en. Och jag riktigt känner på mig att sommaren 2013 kommer bli GRYM. Nästa lön inhandlas min Bråvalla biljett, längtar en aning!

Jag vaknade vid nio och efter frukost i soffan satte jag igång och städade våran undervåning. Såg ut som skit. Moppade golv och hela köret så nu 'är det fint igen. Ska läsa och ta de lugnt ett par timmar innan jag ska bege mig mot Åtvid. Blir en fika på Sandelius med Nemi och prata lite Justin. Sedan ska jag ner och träna på gymmet och sen avsluta dagen hos mamma med middag och tv-häng. Toppen!

Hade så braaa ♥
 

Gift dig med mig imorgon

 
♥ 2,5 månad till Bieber-mania i Stockholm. OM jag längtar? Herregud. Kan inte ens finna ord. Kan inte ens fatta att jag ska se min prins live. Jag har funderat på detta länge nu....hur ska jag överhuvudtaget överleva?

BÄSTA

 
 
 
Vill vara 15 igen och supa mig full på Netto parkeringen med ett gäng goa vänner. Hahaha, åh vad jag saknar 08. Bästa sommaren och bästa året. Kan vi inte köra en reunion där nere på parkeringen i sommar? ;) Så kul vi hade allesammans. Tojja Jessi Lollo Jullan Malin Robin x2 Timmy Macke Christian Säberg Linus osv. Vilket jävla fjortisgäng ♥♥♥♥♥♥♥♥

12 februari 2013



Egotime, haha :) Vad gör ni? Jag har det så himla gött. Ligger i sängen med Take me home varvat med Believe Acoustic ur högtalarna och så har jag precis börjat läsa bok nummer 2 i E.L James grymma triologi. Femtio nyanser av mörker. Läste första i Thailand och kunde fan inte sluta läsa, känns som denna kommer vara minst lika bra. Såg även att de skulle bli film av dessa böcker, lär bli nästa stora succé isåfall tror jag.

Annars har jag inte gjort så mycket mera än att ha varit på gymmet idag. Känner mig frusen och lite svag huvudvärk...så ska bara ta det lugnt resten av dagen.

Ska fortsätta läsa nu och bädda ner mig under täcket. Pusss!

Rihanna

Kan ju börja denna dagen med att lägga upp en bild på Rihanna och hennes otroligt vackra look på Grammys. Fattar inte hur vissa människor kan bli så fruktansvärt fina? Rihanna är alltid så vacker men på Grammys härrom dagen la hon den asså. JAG TROR JAG DÖR. Och klänningen!!!!!
 

I would


If I could take away the pain and put a smile on your face, baby I would, baby I would. If I could make a better way so you could see a better day, baby I would, baby I would ♥

Time 2 let go

Kanske är dags att ge upp snart Josefin. Du vinner inget på att kämpa för någonting där intresset bara kommer från en sida. Kanske inte heller så nödvändigt att vara ledsen på grund av att det är dags att släppa taget...
 

11 februari 2013

Godmorgon ♥

Jag vaknade vid klockan nio idag. Gick ner och fixade frukost och sedan har jag legat och tittat klart på Kalle Blomkvist som jag började se igår, men inte orkade se klart. Älskar Kalle Blomkvist!! Bästa Astrid Lindgren. Synd att det bara finns två filmer...nu har jag sätt båda tusen gånger snart, haha!

Idag har jag inget planerat. Jag tror jag ska dammsuga rummet för det har ju stått och samlat på sig en hel del damm när jag varit bortrest. Sen tänkte jag eventuellt baka bröd lite senare. Hade även tänkt snöra på mig löpskorna och sticka ut på en joggingtur. Känna lite på det, var ju ett tag sedan jag var ute och löpte nu. Ska bli skönt med en hemma dag iallafall. Tänkte börja med att gå ner och sätta igång en tvätt :)

Ha en bra dag!

Min frukost, mums!!

10 februari 2013

Idag fyller min lilla mamma år, så grattis till dig älskade kvinna! ♥

Hur står det till med er annars då? Med mig är det finfint. Igår firade vi mamma lite lätt med lunch och fika. På kvällen åkte jag och ett gäng in till stan och drog till Lorient. Blev någon öl för min del, tittade på två band och sedan åkte vi hem igen vid elva. Jag förstår mig inte på den där "musiken" hahah. Dom vrålar som att dom håller på att dö och jag blir bara allmänt stressad...hahaha! Är nog bäst att jag håller mig till popen, housen & rnb:en...hahah...det förstår jag mig iallafall på ;) Hur som helst somnade jag så fort jag fick lägga huvudet på kudden och sen sov jag "ända till" kvart över nio idag :) Åt frulle med mamma & hennes kompis som också sov över hos henne idag. Sedan har jag bara legat i soffan hos mamma och slappat framför teven fram till klockan 4 då jag stack upp till Marcus där det var lite kalas för Victor. Han fyllde i början av januari så de var lite sent 22års kalas. Trevligt!

Jag åkte hem till Värna vid sju tiden, handlade lite på vägen och nu ligger jag i soffan och slappar. Ska strax för flytta mig till sängen och sätta på en film. Har inga planer för morgondagen och det känns rätt okej..♥


9 februari 2013

Godmorgon ♥
 
Jag har varit vaken sen åtta. Har dragit mig i sängen, duschat och bakat scones som jag åt till frukost. Inte alls dumt! Känns konstigt att klockan bara är kvart i elva och jag redan har hunnit med en hel del..haha! Ganska skönt att vara morgonpigg och få ut något av förmiddagen som jag annars är duktig på att sova bort...

Igår när jag kom hem från stan var jag ensam hemma. Så jag beställde med kebabtallrik hem, slappade i soffan och sen kom Fia till mig och gjorde mig sällskap ett par timmar. Vi pratade ikapp eftersom vi inte setts på sistone. Hon drog vid elva och då gick jag och la mig, somnade på typ två sek..haha

Idag ska jag ner till mamma. Hon fyller imorn så vi ska fira henne lite. Sedan ikväll blir det stan en sväng! Julia har ordnat ett event på Lorient med lite band som ska spela. Men tror de blir en rätt lugn och tidig kväll för mig. Känns som en liten förkylning håller på att krypa sig på....är väl standard när man kommer hem från utlandet? haha..

Ha en bra lördag
 

Be true to who you are

Nu är den på plats. Äntligen! Super nöjd

Texten kommer ifrån Jessie.J:s låt" Who you are" Otroligt fin låt och fin text. Från början hade jag tänkt ha Dreaming is believing som också är med i den låten men någonstans på vägen ändrade jag mig. Är iallafall super nöjd!
 

8 februari 2013

Åh klockan är 05.38 och jag vaknade för en halvtimme sen och var pigg. Jag ska åka med farmor & farfar till sjukhuset och hämta farmors hörapparater idag och vi ska åka om en timme så klockan skulle ringa vid sex. Men hur ofta vaknar man innan klockan ringer vid 06?? Hahah, har väl aldrig hänt innan. Man får väl njuta av att vara morgonpigg för ovanlighetenskull :)

Idag ska jag ju dåå göra min första tatuering!!!! Klockan 12 har Julia & jag tid på Maxtattoo. Ska bli så jäkla spännande! Jag ska göra en ganska liten, en peppande mening på ena baksidan av axeln. Ni får se när den är på plats. Jag har funderat på en sak när det gäller tatueringar. Jag fattar inte alla som googlar fram sina tatueringar och lägger upp bild och ba: Den här ska jag göra. Kul och göra en exakt likadan som någon har? Självklart kan man väl få inspiration osv och få ideér av att titta på googlebilder tex. Men fattar inte grejen med att kopiera rakt av med flit. Jobba lite med att ha egna idér foooolk.
 
Ha en bra dag, nu ska jag väl snart gå upp ;)


7 februari 2013

Godmorgon ♥

Skönt att slippa känna av allt för mycket av jetlaggen såhär på morgonen. Sov ända till kvart över åtta idag med :) Dock har jag varit lite halv vaken tidigare, men ändå kunnat somna om...skönt! Var däremot sjukt trött igårkväll så jag somnade typ vid halv tio. Då hade jag fått kämpa för att hålla mig vaken, haha!

Idag ska jag jobba första gången på länge. Börjar vid elva =) Sen kör jag till 18 tiden. Ikväll ska jag göra tacos och slappa i soffan. Har varit sååååååå sugen på tacos senaste dagarna så det ser jag fram emot. Imorgon ska ju jag tatuera mig, jag & Julia. Börjar bli en aning nervös, men de kommer säkert bli skit bra! Ska bli väldigt spännande!! :)

Men  nu kurrar magen så jag ska slappa framför teven med frulle innan jag ska åka och jobba.

Ha en bra daag!


Nothing like us

Detta kan vara den finaste låten som Justin någonsin har gjort. Skriven direkt ifrån hjärtat och det hörs verkligen hur mycket känsla han har för den. Den handlar om Selena och hans break up och det kan man nästan höra på texten. Den är heeeelt underbar!

Tycker även att ni allesammans borde ge Believe acoustic en chans. Det är en helt fantastisk skiva där man verkligen hör Justins tallang bakom all produktion som ofta är inblandad annars. Magisk :)


6 februari 2013

Inatt har jag sovit som en Guuuud. Somnade vid nio igår och har sovit nästan hela natten...vaknade runt fem tiden, men kunde som tur var somna om. Sov ända till 8.20 vilket känns jätte lyxigt! Macke hade vaknat vid halv sex...haha!

Slappade i sängen till tio tiden. Då började jag packa upp de sista som jag inte packade upp igår, har hängt tvätt, städat lite och strukit en massa kläder. Ska snart tvätta lite mera annars tänker jag bara slappa idag. Ska fixa lite lunch, ringa mormor & morfar och ikväll ska jag åka ner och krama lilla mamma och äta middag med henne. Mys! Dock tänker jag sova hemma i min säng ♥

Jag lägger inte upp så mycket Thailands bilder här nu för jag har ju varit rätt flitig med bloggandet där ner ifrån och med bilder osv. Ni som vill se mera kan ju kika på min facebook :) Puss på er, nu ska jag ringa mormor & morfar!


5 februari 2013

Ville bara skriva att jag är hemma och att resan har gått bra. Fruktansvärt långtråkig och psykiskt jobbig som alltid. Fattar inte varför jag är så flygrädd??? Det är ju bland det säkraste man kan göra. Större risk att jag ska dö i mitt eget hem. Ändå envisas jag med att må dåligt och tänka tankar jag verkligen inte borde göra uppe i luften. Fyvalee!! Får väl helt enkelt konstatera att precis som vissa människor har fobier för ormar eller spindlar så förblir väl min flyrädslan. Men jag övervinner den gång på gång!

11 timmar och 50 min tog resan hem. Landade vid halv två i eftermiddags. Pappa hämtade mig och Macke och vi fick våra väskor nästan direkt. Stannade och käkade Mc donald's i Nyköping. Annars åkte vi raka spåret. Nu står min ögon i kors, har varit vaken i ett dygn. Ska sova i min ren bäddade säng och hoppas man inte vaknar alldeles för tidigt och är alldeles för jetlaggad :) PUSS!


Sunset


Fick en sån himla bra solnedgång ikväll, äntligen!! 

3 februari 2013

 
Två bilder från idag på Kata beach. Har haft super väder och jag har pressat som fan idag!! När solen steker från en klarblå himmel är det nästan outhärdligt efter ett tag, men jag kämpade!! Gäller ju att passa på nu, vi åker ju hem i över morgon. Känns på ett sätt som vi har varit här i hundra år men på ett annat sätt som vi nyss kom hit. Lustigt! Men jag ser fram emot att få komma hem till familjen, min säng, alla mina vänner, Julias och mina träningspass och jag ska komma igång ordentligt igen med kost och träning. Känner mig riktigt motiverad! Kan ju inte påstå att man varit världens hälsosammaste här nere ;) En chips påse om dagen typ + en jävla massa singha och cola...hälsosamt ;) Men det är ju standard, så rätt svårt att låta bli..haha

Igårkväll gick vi till en restaurang som vi åkte förbi när vi åkte till Nai harn beach för några dagar sen. Den låg så otroligt fint med världens jävla utsikt över Kata noi, Kata beach & Karon. Vi kom ut rätt tidigt så det var fortfrande ljust så vi bestämde oss för att GÅ upp dit. Det var en fet jävla backe, utan trottoar med galna thailändska trfikanter..men vi kom upp till restaurangen levande och fick äta middag med världens utsikt!! HELT fantastiskt. 

Ikväll ska vi försöka se solnedgången som vi skjutit upp nu hundra år. Igår hade vi tänkt göra det men då var det så molnigt så den syntes inte så mycket annars hade vi ju ultimat plats på restaurangen igår. Idag är nog oddsen för en bra solnedgång bättre. Så vi ska gå ner till stranden sen. Vi ska även käka ut med gatan idag där dom står och grillar kyckling och grejer som ser så sjuuukt gott ut. Måste testa! Har sagt varje gång vi gått förbi att vi måste testa det innan vi åker hem, så vi tänkte göra det ikväll :)

Imorgon är sista dagen. Vi hade tänkt spendera den på Kata noi. Sen blir det packning på kvällen....våran buss hämtar oss klockan 04.20 på tisdag morgon...pjuh!!! Sen är det bara helvetes flygresan. Usch! Tur att jag har Believe acoustic att lyssna på nu på hem vägen...

Ha de bra så hörs vi. KRAM

1 februari 2013

 
Några bilder från dagen. Vi tog en tuktuk till Nai Harn Beach (tror jag stavade rätt) idag. Tog cirka en kvart från Kata. Var en fin lite mindre strand med fint vatten. Var lite molnigt idag typ andra gången sedan vi kom hit. Det är faktiskt rätt så skönt ibland för när solen steker på kan de nästan bli för varmt annars. Vi hade bestämt med tuktuk föraren att han skulle hämta oss vid 3 igen för jag ville hinna hem och se om man (mot förmodan) skulle kunnat få tag i en M&G biljett till Bieber den 24:e. Men misslyckades kan man väl säga...haha! 

I onsdag var vi ju i Patong och festade. Assååå herreguuuud. Var sjukt kul och vi träffade ett gäng med sköningar. Två killar som jobbade på Grabbarna grus (en norsk och en svensk) sen två trevliga tjejer från Kalmar och två grabbar och en söt tjej från Motala. Iallafall så visste dom ju hur dom skulle lyckas fylla oss. Vi hade ju gratis i baren mellan 22-00 för vi hade köpt förköpsbiljetter så det var ju i princip bara att häva på dom två timmarna. Dansade och hade fett kul. Vid två tog Macke & jag en tuktuk hem och vi båda hade nog fått i oss lite för mycket. Marcus däckade först i duschen och sen brevid toan varvat med att han kräktes...hahahaha! Och jag själv var väl inte as pigg men jag klarade mig iallafall hyffsat fram tills när jag vaknade tidigt igår morse. Mådde inte så jävla bra på hela förmiddagen..haha! Blev inte så mycket gjort under gårdagen. Låg vid poolen och halvsov i solen, badade och sen sov jag ett par timmar på eftermiddagen. När jag vaknade efter napen hade jag iallafall fått tillbaka matlusten så på kvällen blev det fläskfilé, pommes och bea. SJUKT GOTT!! Trots bakishelvetet igår var de jävligt kul kväll och sjukt kul att ha testat på :D

Nu är klockan kvart i sju och vi ska ut och äta middag. Mys! 3 dagar kvar i värmen, NJUTER <3

RSS 2.0