Tisdag morgon

Har precis ätit upp standard frukosten med havregrynsgröt, bär, mango, två stekta ägg och avokado. Himla gott! 

Just nu ligger jag i soffan och tittar på tv men ska snart sätta på mig träningskläderna och ta mig ut på 1 mils pw. Perfekt innan jobbet i eftermiddag. Kör kvällspass idag och sen frukost lunch imorgon. Så det blir fullt ös ett dygn nu! Imorgon när jag slutat ska jag åka till gymmet en timme och sedan är jag och viktoria bjudna på fika hemma hos oliver. Kalas!

Men nu ska jag byta om och ge mig ut i solen! 😀 kram




Underbar helg

Har precis kommit hem till värna efter en väldigt fin helg med mamma på besök hos kusinen i Uppsala. Super mysigt! Elvin är då ett riktigt charmtroll! 

Nu ligger jag i soffan med pappa och tittar på tv och lyssnar på brasan som sprakar. Toppen slut på denna vecka ❤️





Trevlig helg!

Jag har precis kommit hem efter cirka 1h promenad på 6,5km. Kan inte påstå det är så härligt väder dock. Svin kall blåst och lätt regn..men jag tog mig runt i alla fall, kändes åtminstone skönt i kroppen efter. 

Nu ska jag snart laga någon lätt lunch och slappa lite i soffan innan det är dags att göra sig iordning och sticka ner till jobbet. Bytte pass med frida idag så hon tog mitt frukost-lunch pass och jag tog hennes kvällspass så jag börjar klockan 16.00 istället. När jag slutat ikväll åker jag raka vägen till mamma i stan för imorgonbitti åker vi till Uppsala för att hälsa på min kusin Hanna och favorit Elvin. Ska bli så himla mysigt!! 

Så ni får ha en trevlig helg för det ska jag ❤️




Sötis ❤️

Miljökrock?

När jag ser alla mina Australien relaterade sidor/vänner på Facebook där alla skriver att sommaren är påväg dit så längtar jag tillbaka så jag spricker. Det känns så sjukt avlägset just nu att man faktiskt har bott 100m från stranden och att man vandrat omkring på andra sidan jorden för några månader sen. Just nu känns det nästan som att det aldrig ens har hänt. Väldigt märklig känsla! Man faller tillbaka in i vardagen riktigt snabbt. Jag ska vara ärlig och säga att jag känt mig så jäkla konstig enda sen när jag kom hem i augusti. Har varit som en tomhet i mig som gjort att jag känt mig deppig och ledsen. Jag har liksom inte kunnat hitta ljuset i vardagen utan snarare bara känt mig tom. Första veckan var underbar här hemma men sedan kom man in i det normala igen och jag började känna mig sådär lustig. Det är först nu som jag känner igen mig själv igen och inte alls är sådär deppig. Jag tror det vände lite förra veckan när vi fick våran lägenhet. Äntligen något stort och efterlängtat som händer! Man kanske har mått sådär konstigt bara för man blir van att leva i en "dröm". Där man mest kan lalla runt, sola, bada, festa och umgås med kompisar utan några hinder så när jag då kom hem och behövde strukturera upp mitt liv med jobb och för att hinna allt jag ville så kändes allt bara jobbigt. Även om jag jobbade i Australien med så levde man ändå i ett annat land med annan kultur och miljö. Klart det blir en liten krock på den fronten när man flyttat hem igen! Men jag känner att jag får mersmak av resandet ju mera dagarna går. Just när jag kom hem var jag inte sugen men jag längtar efter att se nya vyer mer och mer. Dock får det nog vänta något år och då ska jag inte åka bort lika länge, men backpacka i Thailand/Asien och 1 månad eller 2 i USA skulle jag så gärna vilja hinna med. Tur man är ung :)

Nog tjatat om det. Jag har precis vaknat och ska äta frukost och ge mig ner på stan en vända. Efter det får vi se vad jag ska hitta på idag. Gym eller löpning står på schemat iaf men det är nog de enda! Imorgon jobbar jag frukost-lunch och på lördagmorgon åker jag och mamma till Uppsala för att hälsa på min kusin Hanna och lilla Elvin ❤️ 




Natttankar

Har inte somnat än så jag fick för mig att skriva ett par rader här. Har så mycket i huvudet. Det är svårt att vara 22 år och inte veta vad man vill göra med sitt liv. Tänk vad enkelt det vore om man visste vad man ville bli när man blev stor. Då hade man något att sträva efter men jag vet verkligen inte! Men jag antar att det kommer lösa sig med tiden.

Om vi ska prata om den gångna helgen så har den varit strålande! Mys med jobbet i fredags på vin/ost mässan i stan och sen gick några av oss från jobbet ut. Vi avslutade på Harrys och åkte hem med bussen vid halv tolv. Igår jobbade jag i princip hela dagen och idag har vi varit på 24års kalas hos kusinen. Blandad aktivitet på denna helg med andra ord! 

Ny vecka med nya tag imorgon. Ska försöka ta mig till gymmet och sen är det bugg på kvällen, annars inget planerat. Hoppas ni får en härlig vecka!



En lycklig bild från Whitheaven beach för sisådär 3 månader (!) sen. Åh jag saknar verkligen östkusten så jäkla mycket. Julia & robin, goonet och solen. Tur allt det finns kvar till nästa tillfälle ❤️


Blivit med lägenhet!

Bästa nyheten idag, vi fick lägenheten vi tittade på i måndags så den 1 januari går flyttlasset till Berga! Jag och viktoria blir sambos och ska dela på en 3:a på 80 kvadrat. Det känns så himla skönt, nu vill jag bara ha 1 januari!!

Annars idag så har jag jobbat 06.30-15 och ikväll har vi varit hemma hos John och övat lite på stegen på buggen. Men nu ligger jag hemma hos mamma och väntar på att Paradise hotel ska börja. Jag har fått så jäkla ont i halsen och känner mig riktigt seg så jag är rädd att det är någon skit på g. Ska lägga mig direkt efter Paradise så jag är pigg till jobbet imorgon! 

På fredag ska vi på mat & vin mässa med jobbet, ska bli riktigt kul. Och resten av helgen jobbar jag! Ni får ha det så bra ❤️




Söndagkväll

Hejsan hoppsan

Då börjar denna helg närma sig sitt slut. Igår var vi på Life in color och det var så jävlaaaa kul!! Först förfest häng hos linda med henne, pontus och viktoria. Lite senare kom även ett gäng med pontus sthlms vänner. Runt nio drog vi till saab arena och sen var det bara att köra! Style of eye, Albin mayers, Sebjak och Rebecka & Fiona var några av dom spelade. Dansade hela kvällen! Stötte även på min paradise hotel favorit Kristian, världens skönaste kanske. Och så lille "snygg-eric" där på ett hörn med.

Idag har vi haft mys hos mamma med hennes sida av släkten och firat fredrik och min kusin i efterskott. Lille Elvin var i sitt esse, världens sötaste kille!! Om två veckor ska jag och mamma åka upp till dom och hälsa på i Uppsala, längtar ❤️ 

Nu ska jag se på landskampen och sen sova, hoppas er helg varit bra!







Torsdag

Veckorna går så jobbigt snabbt, håller ni inte med? Snart är det helg igen. Jag ska jobba nu torsdag-fredag sen är jag ledig i helgen. Fredrik kommer hem från Oslo ikväll så vi ska fira honom i helgen och så på lördag är det Life in color i Linköping. Ska bli så sjukt kul!!

Igår var jag och Viktoria som sagt och tittade på en lägenheti Berga/Linköping som vi gillade som tusan. Men vi ska titta på en annan i Berga på måndag. Så vi får väl se vart man tar vägen. Först kände jag "njaaa berga", man har ju hört en hel del skit men det kändes ändå bra när vi tittade på den. Men som sagt vi får se. Ska kolla på en annan på Måndag och sen har vi tills på tisdag på oss att tacka ja/nej.

Börjar jobba klockan 15 så har några timmar att fördriva innan det är dags att åka. Ska ladda ner Hobbit filmerna, på tiden att jag ser alla dom nu. Har ju faktiskt varit i Hobbiton ju ;) Ha en fin dag!

Hitta massa gamla bilder från mammas kamera, bland annat denna från någon sommar i Kaggebo!
 

Väldigt bra morgon

Godmorgon 

Idag vaknade jag upp med ett ryck av att min mobil förde ett jäkla liv. Tog upp mobilen och fick se att Viktoria hade skrivit att vi hade fått svar på en lägenhet. För den som inte visste så ska vi bli sambos! Båda vill flytta till Linköping så vi har letat efter en 3:a att dela på. Perfekt sätt för oss att få ner kostnaderna lite. Så vid 14.00 ska vi på visning. Himla spännande! Bästa sättet att vakna på eller vad? 

Viktoria hade även fått svar på en annan lägenhet så på måndag ska vi på visning igen. Båda lägenheterna ligger i Berga. Öst respektive väst Berga. Så vi får väl se om det är någonting att ha!




Tankeställare.

För någon vecka sen fick jag veta att en av mina gamla idrottslärare på gymnasiet hade blivit allvarligt sjuk och i princip låg inne på sjukhuset och väntade på att dö. Hon hade fått en hjärntumör och det fanns ingenting som läkarna kunde göra för att få bort den, det skulle ge alldeles för mycket skador. Jag har tänkt på henne hela den här veckan. Hur hon mår, om hon fortfarande lever, om hon lider eller om hon på något mirakulöst vis frisknat till. Hoppet finns ju alltid kvar. Idag fick jag veta att hon lämnat oss. 33 år gammal.

När såna här saker händer gör det så otroligt ont i mig. Jag tappar liksom fotfästet. Jag kände inte denna personen speciellt väl. Hon var en lärare som jag vet brann för dansen. Sen jag gick ur skolan har jag hälsat på henne ett par gånger när hon varit på jobbet och ätit. Men mera än så blir det inte. Trots detta så berör det mig så hårt. Jag tänker på hennes nära och kära, dom måste vara förkrossade. Jag tänker på hur orättvist livet är, det gör mig nästan upprörd. Jag tänker på hur man själv är. Alla brukar vi väl gnälla på småsaker? DET ÄR INTE VÄRT DET. Vårat liv är alldeles för kort och alldeles för skört för att vi ska ha tid att lägga energi på sånt. Jag tror vi alla går vilse lite i vår vardag och glömmer bort att uppskatta småsaker. En sån enkel sak att man får vara frisk och att ens nära och kära mår bra. Att man har folk som bryr sig om en runt omrking sig eller bara det faktum att man faktiskt har tak över huvudet. Det andra runt omkring är så jäkla oviktigt.

Ta hand om varandra, slutet kan vara närmare än vad man tror.
RIP Emma. Vila i frid, jag tänker på Dig och alla runt omkring.


Hösten är här nu

Hejsan hoppsan

Dåligt med skrivande här men har inte haft tid eller lust. Denna veckan har jag jobbat på bra, tränat lite och i onsdags vart de utgång med sofia. Riktigt lyckat! Vi hamnade på Hugo i Norrköping efter häng på 55an i Linköping först.

Vad händer annars då? På måndag ska jag på arvetsintervju för vikariebanken-Linköpings kommun. Känns så jäkla bra! Trodde aldrig att dom skulle höra av sig då jag inte har någon erfarenhet men så ringde dom i onsdags och kallade mig på intervju. Vore så jävla grymt rent ut sagt om jag fick det. Då kan jag skriva in mig på vikariebanken de dagar i veckan som jag ej jobbar på villan och på så viss få in lite mera pengar i månaden. Ni kan väl hålla tummarna på måndag?

Annars idag har jag hängt med mamma efter en stund på gymmet. Gått på stan och sen ätit middag ihop. Handlat present åt fredrik som fyllde 20 igår och som kommer hem från Oslo nästa vecka.

Nu har jag bäddat ner mig och ska snart sova. Imorgon ska jag jobba på dagen och på kvällen blir det badtunna hos Jocke med viktoria och lite fler folk. Ska bli riktigt nice! Trevlig helg ❤️




RSS 2.0