Dresscode

Ikväll ska jag iväg till Jessica som jag skrev förut. Så jag tänkte visa vad jag planerat att vandra omkring i hos henne ikväll!


Jeans skjorts från gina (som jag ÄLSKAR, sommarens bästa köp helt klart!!) + ny tubtopp från gina + ny svart tröja från H&M. Sen lite nya smycken från gårdagen, ett armband som jag fick av min kusin som kommer från designtorget och ett halsband som jag fick av Gerd (min frisör) som ja ej vet vad de kommer ifrån.



Love

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, bild från mtv world stage i malaysia där dessa killar befinner sig just nu för att spela in just det. Döööööör på Tom, men de va la ingen nyhet!?!?!?!



31 juli 2010

Blev firad av släkt och vänner igår, jätte trevligt med mycket fina paket och good mat. Drog med hem till Marcus på kvällen/natten sen eftersom ja skulle upp vid halv sex imorse och jobba frulle. Sagt och gjort! Gick bra och ja fixade kassan själv för första gången, bra Josefin! Nu kommer ja inte träffa min älskling på länge eftersom han drar iväg till Öland imorgon med sina vänner, buhu! Kommer sakna ihjäl mig. Tur att jag har full späckat schema nästa vecka. 18 årsdag på måndag + göra halkan, tisdag eventuellt ullared med Marcus mor och far, onsdag liseberg med bästa, torsdag riskettan, fredag KROOOOGEN, lördag jobba kanske....sen får han fan komma hem!!

Nu ska ja ta de lugnt ett par timmar, ikväll far jag iväg till Jessica i Bjööörsätrus för lite vin och trevligt sällskap, inte helt fel asså! Hörs hörreni, pööössssss




30 juli

Vart bio igår med Marcus, Tojja, Robin, Victor och Micke. Inception! I början var den jätte lustig, jag fattaaaa ingeeeet. Men sen ju mer filmen gick vart den mycke bättre. Så den vaa faktiskt jätte bra om man ska sumera allting. Marcus földe med mig hem så han ligger och slöar i min säng. Ikväll kommer massa folk hit för att fira mig och min 18 års dag så finns en hel del att styra med idag. Dukas, fixa ordning all mat, dekorera så de blir fint osv.

Men vi hörs kanske ikväll! PUSS


De är bara människor...

Vet att många av er som läser min blogg inte bryr sig om älskade Tokio hotel över huvudtaget, men detta är min blogg där jag skriver precis vad jag vill. Och det här vill jag att så många TH-fans som möjligt ska skriva på. (Är du inte Th-fan och vill skriva på gör du såklart det, haha) Vet att de finns några fans som läser min blogg iaf och ni: SKRIV PÅ! :)

De är överallt i hela världen. Europa, USA och nu chansen till Asien. De flänger hit och dit, flygplan efter flygplan – allt för att göra oss fans nöjda. Låta oss få en chans att se dem. Låta varje land som har sina egna fans få en egen chans att se, intervjua och hälsa på dem. Och ändå är det stalkers och besatta fans som är utanför deras hus, trakasserar killarna. Ändå är det fans som aldrig blir nöjda, inte nöjer sig med deras gigantiska Humanoid-turné. De blir arga och tycker att deras favoritband sviker deras land, bara för att de ska få chansen att åka till Asien och sedan Amerika igen. Killarna vi pratar om är Bill, Tom, Georg och Gustav – killarna som är Tokio Hotel.

Det är många som klagar på deras nya stil. Deras nya album, med ett nyare, starkare och mer techno sound. Det är väldigt många som klagar på deras ”tacktal” som de höll under turnén. Att det var fejk, inövat. Men hur många sätt finns det egentligen att tacka på? Skulle killarna haft olika tal vid varje konsert, så fall det blivit ca trettio olika tacktal, skulle vi begära det av killarna? Det är överdrivet mycket. Visst, det kanske kändes inövat. Men glöm inte, de tackade oss. Vi ska inte klaga. Vissa band tackar inte ens.

Och ska vi begära dem att ha olika tacktal i resten av världen också? Nej. Vi ska vara nöjda med det vi får. De har haft det tufft nu. Inte världens mest lyckade turné etc. Men vi fans, vi står vid deras sida. Och vad gör vi? Klagar? Klagar på ett tacktal?

Om du som läser det här. Tänk dig då in i killarnas situation. Tänk dig att flänga runt från land till land, bara för att göra det du älskar? Och att dina fans blir sura för att ditt tacktal till dem låter inövat. Hur kul skulle det kännas? Tänk dig in i deras situation. De har sina M&Gs för våran skull. Fansens skull. Även om deras humör inte är på topp den dagen, så har de det för att göra oss, fansen, glada. För de vet att det gör oss så lyckliga att få stå bredvid sina idoler.

Det vi vill ha sagt med det här. Vill du ha sagt till killarna att du uppskattar det dem gör för oss?

Vi har skrivit ett brev till killarna. Ett brev som berättar att vi inte vill pressa dem, de ska passa på att ta vara på stunderna där de är. De ska ta det lugnt, och göra det dem kan och hinner. De ska inte stressa runt bara för att vissa fans blir som galna om de inte får se sina idoler. Och att de ska ta pauser när de känner för det, inte jobba slut på sig själva.

Vill du att ditt namn ska stå på brevet? Skicka då ett mejl till [email protected] där det står ditt namn och land. Det här är en gest vi vill ge till killarna för att visa att vi älskar dem för det dem gör och att vi vill att de inte ska utarbeta sig själva och stressa runt överallt.

Sprid den här texten för vi vill samla ihop så många namn som möjligt från hela världen!

Sista datumet att skicka in mejlet: 20/8



love v

Godmorgon

Idag är det perfekt väder för att storstäda rummet, så det ska jag sysselsätta mig med till att börja med denna dag. Mamma och ja ska även åka ner till Åtvid senare och handla all mat till imorgon. För ikväll ska ja fixa med en hel del av det. Jag har tagt kort på allt jag köpte igår med. Så lägger upp de nedanför. Men eftersom min kamera är borta blir de mobilkamera bilder och dom är väl inte i bästa kvalité. Jag hoppas att jag kanske får en kamera i födelsedags present. Har önskat mig en ny iaf! Fattar inte vart min tagit vägen....

Nu ska ja städa tillsammans med Bills vackra stämma! :)







Hemma!

Baby i'm home. Hittade en hel del fint i stan idag (igen) trots att jag inte skulle handlat egentligen. Men nu får de va bra för ett tag, haha! Vart tvungen att rensa min garderob för den var så jävla knök full att grejerna jag köpte idag fick verkligen inte plats. Jag visar bilder imorgon, för jag mår inte tipptopp just nu. Har jätte ont i huvudet och är skit trött. Vet inte om jag kan ha druckit för lite idag! Så jag ska krypa ner i sängen nu och kolla på Humanoid city live (igen, i know) Men den är ju så underbar och man mår ju så bra av att se den (L) LÖÖÖVE PÅ DE BANDET.

Vi hörs imorgon med bilder på mina inköp och så :) Godnatt!


Shopping + bästavän!

Ligger i sängen och tar de lugnt, har precis varit uppe och ätit lite frukost. Idag är de inte lika bra väder som igår, och imorgon ska de tydligen bli ännu sämre. Men jag ska spendera min dag inne i stan med Jessica för shopping och luncha! Nathaly skulle kanske även möta upp oss. Sånt som märks, tror de blir en kanon dag jag! Så nu ska jag snart fixa ordning mig. Men kan ligga här och dra mig ett tag till, skönt! Bussen går inte förrän kvart över ett :) Hörs ikväll så kanske jag kan visa upp vad jag köpte. Senaste tiden när jag shoppat har jag varit jätte dålig på de. Har handlat för ca. 4000 denna sommar, men ni har fan inte fått se ett ända plagg, ILLA.

Men men, hörs ikväll!


Tokio hotel

Sitter och tittar på Humanoid city. Just nu är det In your shadow I can shine, så jävla fin den är live. Minnena från 4 mars kommer tillbaka. Bildspel inne i huvudet. Från att klockan ringde klockan halv tre på natten tills när jag kom hem igen ett helt dygn senare och somnade. Allt som hände det dygnet. När vi vakna, gjorde oss iordning, packade ner de sista i väskan som vi hade med oss, åt frukost, spelade in en sjuk video innan vi åkte, tog ego pics i bilen, åkte bil upp till sthlm, morgon trafiken när vi kom in i sthlm tidigt på morgonen och jag som var så nervös att något skulle hända så vi inte skulle komma fram, när vi fick se skylten ut med vägen där de stod "tokio hotel live ericson globe 4 mars och både Jessica och ja skrek rakt ut, när vi skulle hitta rätt, när vi trodde vi åkt fel och sedan vände oss om och fick se Globen precis bakom oss, när vi kom fram och satte på oss alla kläder, när vi fick se flera fans som sprang i trappan vid globe hotel, när vi gick upp mot entrérna för att se vart vi skulle ta vägen, när vi såg alla thf:are som hadeköat flera dagar sitta i ett in hängnat område, när vi var helt förvirrade och ställde oss i någon kö som var utanför enrén, när den underbara kö vakten kom och fråga om vi inte kunde klockan vi fick nämligen inte börja köa förrän klockan sju och vi var där halv sju, när typ hela den kön vi stod i sprang bort till de inhängnade området där alla som varit med i kö systemet satt vid för de trodde att de skulle hamna långt fram då vilket de inte gjorde, när vi valde att stå kvar där (TACK GODE GUD FÖR DE), när den underbara kövakten kom och flytta oss, när vi hamnade i stortsätt längst fram, när man insåg hur jävla länge man skulle sitta där och vänta, när alla började knuffa på för de trodde kön skulle flyttas, när kövakten kom och skrek åt oss för de bakom hade pressat, när vi väl flytta kön och vi sprang som idioter, när vi träffade två snälla fans från filipstad som vakta våra saker och vi deras, när vi gick på toan på köpcentret brevid en miljon ggr och värmde oss, när vi åt på mc donken, när vi bytte om för vi trodde kön skulle flyttas, när kön inte flyttades förrän en timme försent och ja trodde jag skulle dö (!!!!) , när folk trängdes, när kövakterna vart knäppa och inte gjorde ngt trots att kravallstaketet ramlade, när vi äntligen fick springa in, när vi sprang ner för arnena trapporna och såg scenen, när vi kom fram och brast ut i ill tjut för vi insåg att vi skulle se dom på så nära håll, när de släcktes ner och hela fucking skiten började, lampor, mekanisk röst, början av noise och sen stod dom där. Tokio hotel.

Det bästa bandet på jorden. Inte bara för musiken i sig. Utan för deras underbara fucking personligheter. För deras texter, för deras humor, för deras tallang, för deras kontakt med sina fans, för deras utsende, för deras röster, för det dom säger. Jag skulle kunna fortsätta förevigt. Dom är helt enkelt bäst pga ALLT!
Jag saknar dom såååå.




TOOOOOOOOM






Helt fucking seriöst! Hur kan en människa födas med denna skönhet? Jag förstår inte. Han kan få mig och flera miljoner andra tjejer att slita av sig håret just för att han är så jävla snygg. man vet liksom inte vart man ska ta vägen ibland. Det kan räcka att han ler eller att han gör ngt med ögonbrynet. Det känns som alla organ i hela kroppen kör ett helt gympa pass och det känns som man sväljer sin egen hjärna. Det går inte att förklara för den som inte vet vad jag snackar om. Men så jävla fucking het som Tom Kaulitz är kan inte en annan människa bli. Totalt jävla omöjligt. Tom har liksom de som man brukar kalla för "det" . Sjuuuukt.

Nu drar ja på Humanoid city live i Milano bara för att dregla över denna grabb lite! Tjaaaoo

Design!

Har gjort om designen lite som ni kanske ser! Var hundra år sen sist. Men nu är de gjort :) Citatet kommer från en väldigt speciell person, nämligen Bill Kaulitz. Tycker verkligen om de jätte mycke, för de är så himla sant.

Han är så klok den där Bill...................



............. och snygggggggggggggggggggggggggggggäääh



Tiiiiiiiiiiiisdag

Skönt att vi fått bra väder med lite värme idag igen! Men de ska tydligen gå lite upp och ner nu. Så får väl se hur länge denna värme är kvar. Hoppas verkligen den är kvar på fredag! Jag kom hem från Marcus för några timmar sen. Har bakat bröd nummer två till fredag. Sen senaste timmen nu har jag suttit och kollat på hotell på internet i Sthlm plus ringt och hört lite med ett hotell. Marcus och ja ska kanske åka upp helgen som vi har 2 år. Jag älskar Stockholm, och de vore härligt att åka upp ensamma en hel helg. Så ska kolla lite priser och försöka hitta ngt som inte är så sjukt dyrt. Sen ska de ligga rätt centralt me så man bara kan ta tunnelbanan :) Får se om vi hittar ngt bra och billigt.

Ikväll blir de luuugnt. Är jätte hungrig, så jag hoppas pappa kommer snart så vi kan äta. Imorgon ska jag in till stan, återigen för shopping med Jessica! Härligt att man har pengar för en gångs skull asså. Plus att jag blir 18 om 6 dagar!! Nej nu måste brödet ut. KrAmiZzzzZ


hundra år gammalbild på mig och den bästaste!


Maaakie next!

Drar mig neråt Määääääkilimääk nu! Får se vad vi hittar på för roligheter.


vafan gjorde man på den tiden när man tog ego bilder? OHMAJGAD


Måndag!

Kom hem från stan nyss. Har varit inne och haft körlektion vilket gick braaaau. Nu sitter jag och skriver ut två bröd recept. För på fredag kommer massa folk hit och ska fira mig eftersom ja fyller nästa måndag. Så jag ska baka lite bröd tills de idag senare. Ska skriva mat lista nu på allt som ska köpas också. Blir massa sallader, kallt kött, olika potatis sallader och dressing och så. Sånt enkelt men fruktansvärt gott!!

Ikväll kanske jag drar mig ner mot Marcus, får se framåt kvällen! Nu ska ja draaaa, tjaaaa


förra sommaren!


Söndaaaag

Sitter vid köksbordet och är vråååålhungrig. Väntar på att pastan ska koka klart. Gick upp klockan halv sju imorse, jobbade frulle och åkte hem till min sovandes lilla plutt! Jessicas mamma och sen Micke kom och hämtade en kattunge som de fått av oss. Sen drog jag och mamma in till stan och övningskörde, runt runt runt runt. Nu ska ja slänga i mig maten så fort den är klar sen dra till Jessica och se en viss jälva dvd som jag hämtade i lördags!!! Kommer bli gryyyymt. Längtar!! Har köpt chips och cola också. Passar perfekt i detta skit väder.

Imorgon ringer klockan 05.00, körlektion, oyeah....neh va. Sen en sak till, GRATTIS FIA PÅ DIN 18 ÅRS DAG!! Om en vecka är de min tur också! :D


Lördag kväll

Burrrrr vilken bus-väder det är ute just nu! Bara 10 grader ute, riktigt kallt när man är van vid över 30! Marcus och jag har precis kollat på Date movie och nu sitter han och spelar på våran ostämda gitarr. Ska strax fika kladdkaka och kaffe. Jag har nämligen namnsdag idag! Kristina heter jag i andra namn. Fyndade lite i stan idag också. Militärgrönt är heeeelt klart höstens färg om jag får trycka till, så snygggt de känns! Marcus och ja drog även upp till sjukhuset och hälsade på Fegge ett tag. Hoppas att han får komma hem snart!

Klockan ringer halv sju imorgon bitti, jobba frukost är de som gäller. Så fika och sedan sova låter som en bra idé för mig! Hööörs

(Lite bilder från i torsdags kväll när jag och Fredrik cyklade till Skeppsgården och tog massa kort på bron som finns där, en riktigt härlig kväll. Skeppsgården ligger några kilometer utanför Kaggebo)





Stan next!

Drar in till stan med Maakie och Fredrikoo snart, se om ja hittar ngt snyggt. Fick lön igår plus att jag fyller år snart så känns bra asså! Skriver kanske ikväll :)


När fredrik och ja var på skeppsbron i torsdags kväll! :)


Älskling i fokus!

Jag är hemma men har inte tid eller lust att blogga nu. Bästa är här och vi ska se på film och ha de mys nu, har saknat han sååååå senaste tiden <3 hörs imorgon ist!


Sooligt!

Vädret denna sommar är ju helt jävla otroligt, älskar det! I höst ska fan inte en jävel gnälla på sommaren 2010 asså :o Underrrbart!

Kom hem från Kerstins stuga nyligen, har haft de bra med bad, sol och åkt båt! Jätte mysigt. Nu ska ja slänga ner lite grejer i en väska för familjen ska ner till Kaggebo...IGEN! Stannar bara till fredag denna gång. Pappa har fått lite mera ledigt så vi passar på! Ska bli skönt som fan. Så de är nog dax att ja sätter fart snart :)

Ps. Har fått uppkörning och skrivningen bokade nu, 30 augusti skriver jag och 1 september kör jag!



Heeeeeej

Sitter i min säng och svettas som bara den, är så jäkla varmt ute och jag cykla till och från bussen i denna värme idag. Har nämligen varit i stan och haft körlektion, gick myyyckkee bättre denna gång än förra gången! Känns skönt. Men jag hinner inte skriva så mycke nu, ska packa ihop kudde och täcke sen ska mamma och ja åka till hennes kompis kerstins sommarstuga som ligger i Gärsnäs! Nu ropar hon så ska åka, hörs imorgon!


Mysig dag!

Guuuh en sån härlig dag jag haft idag! Är inte att åka båt och lägga sig ute på en ö eller bara själva åkandet bland det härligaste som finns? Eller bara att vistas på en sjö eller hav....helst hav, men sjö är ju nästan lika bra :)

Marcus och ja åkte iaf iväg till fiskestugan igår på storön ute på yxningen och sov där inatt. En händelserik natt, har nog inte varit så rädd någonsin. För att inte skriva fööör mycke var det iaf kortfattat ngt slags djur som levde fan ute på altanen klockan kvart i fem på morgonen, fyfan! När vi väl vågade oss ut ett par timmar senare låg de saker överallt, djuret hade till och med gnagat hål i Mackes kallingar som hängde på tork....inte okej! haha ;) Vi drog iaf ut till en annan ö längre ut med flotten vid elva tiden imorse, sen har vi legat där och solat och badat hela dagen. Marcus föräldrar + Laila och Johan kom också ut. Så vi lånade båten och åkte iväg och fiska en stund när vi blev rastlösa. Häääääärligt! Fick en liten abborre vi slängde i igen. Vid halv fem tiden drog vi oss tillbaka mot fastlandet. Då var det en aning blåsigare än innan och flotten är inte så jävla snabb och vattentät. Så när vi väl kom in var vi härligt blöta (y) men de va feeejnt. Love u baby!!!

Har i stort sätt suttit med körkorts teori sen ja kom hem, fyyyyfan! Men klar nu iaf :) Så nu väntar ja på att Marcus ska höra av sig. Skriver imorgon igen! Love





Bildbomb

Har ju lovat att lägga upp lite härligt bilder från föregående vecka ;) Så bäst att jag gör det nu. För senare ska ja och Marcus nog dra ut med deras flotte (det är motor på den) så ska vi åka till en ö i yxningen och övernatta där! Båda kände att vi inte hittat på ngt på hundra år och typ inte sätt varandra på en vecka. Så ikväll ska vi ta igen lite tid. Ska bli mysigt, så jag hoppas han tar sig hem från vis idag! haha

Ska strax beställa humanoid city live, men först får ni bilder! FEEJNT






























Det var typ alla bilder jag har tagit från hela veckan!
Blandat från badet i kaggebo, från när vi varit ute med båten 3 olika dagar på 3 olika öar och sen vis festivalen! Lite fääääjnt har de vart!

JAG LEVER

Okej okej okej, lovar att jag lever. Jag har bara satt bloggen och hela internet grejen åt sidan rätt totalt. Har varit i stugan i en vecka och bara solat och badat och haft det sjukt underbart! Men nu har ja kommit hem och ja kommer förbli de ett par veckor nu. Det betyder bra update igen. Tyvärr kan ja inte skriva så mycke nu eller lägga upp alla underbara bilder jag har från denna vecka och från vis festivalen som ja va på igår kväll vilket var gryyyyyymt. Ni får en bild sen skriver jag och bobmar er med bilder imorgon efter jobbet. Jobbar frulle imorgon så klockan ringer om 6 timmar, puh! Måste fan sova. Jobbade även idag de första ja gjorde när ja kom tillbaka till åtvid. Lyckades klyva pekfingret på en glas bit, ajfan. Har ont nu så ja hoppas inte min vänster hand sviker mig imorgon bitti. Men som sagt, imorgon loooovar jag bilder.

GODNATTT!

'
Grym kväll!! En trevlig grabb från nässjö? (småland) tog bilden på oss igår, haha! FETT LYCKAT Men är lyckligt att ja inte tälta!

Helllooj

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Nu har jag landat i min säng....dock blir det inte långvarigt. Har ont i fötterna som ett as efter går dagen på jobbet som var helt crazy. Kände mig som en svettig yr höna! Hur som helst fick jag sluta klockan 9. Drog och träffa Marcus och Carl. Sen fick vi veta att Timmy hade fest och varken jag eller Marcus hade fått veta ngt så vi vart ju kanon glada. Men det löste sig sen! Vi hamnade iaf på Timmys fest i falerum efter ett tag. Åkte med Victor ut. Men det var ju fjortis kalas där så pallade inte vara kvar. Så Victor jag och Marcus stack hem till Marcus och kollade på film. Somnade vid 3! Sen har jag jobbat idag från halv två till kvart i fem. Inte lika mycke att göra, men fötterna värkte som fan.

Nu ska jag strax börja packa och städa rummet. Ska vara borta en vecka och eventuellt på VIS festivalen, så ska ha med mig en heeel del, yeah. Så blir dålig update från min sida. Men de är sommar och varmt, så ni får överleva. Orkar inte lägga upp bilder från kaggebo nu heller......kolla fias facebook. Sen antar jag Jessi lägger upp där snart med.

Dax att sätta fart! Later


På väg till jobbet!

Är på väg till jobbet just nu! Hade så sjukt ont i huvudet igår så jag gick och la mig när jag gick hem. Vi har iaf haft det jätte bra :) skriver mera och lägger upp bilder imorgon efter jobbet. För ikväll ska jag vill marcus och då blir det inget bloggande! Hörs

Stressad

Är stressad som fan men tänkte bara göra ett litet inlägg. Kom hem från jobbet för en stund sen. Har varit en bra dag med ganska mycket att göra! 96 gäster. Om en timme ska ja åka till bussen och ner till åtvid och möta mina tjejor. Så blire handling och sen vidare ner till Kaggebo. Sen stannar vi där till torsdag. Hoppas vädret blir bättre! Men nu hinner jag inte skriva mera. HÖRS


Måndag!

Jobbat 11.30-15.40! Vart klar snabbt så fick sluta tidigare, härligt! Var inte överdrivet mycket gäster idag....vet inte om en del kanske gått ut på semester nu!? Men var rätt slappt iaf. Drog hem direkt när jag slutat och har fikat med mamma och pappa nu. Om en liten stund kommer Jessica, hennes mamma och Micke och ska kolla på våra kattungar dom ska få en. Vi har så mycket katter så är bara skönt att bli av med några. Men idag ska de bara kolla kön, för dom är lite för små för att ta ifrån mamman än. Sen vid sju tiden ska jag in till stan och övningsköra där inne en stund. Behöver verkligen träna för att förra vecka gick de sådär på körlektionen....känner mig så osäker. Sen klockan nio ska jag se Eclipse med Marcus och Fegge! Ska bli skit kul, har jätte stora förväntingar på den filmen! Tror den kommer vara riktigt bra. Sen får jag se om jag sover hos Marcus eller om jag åker hem. Imorgon jobbar jag iaf igen 11.00-16.00! Sen drar jag till Kaggebo, SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT LOVE IT. 

Nu ska jag hitta ngt att ha på mig ikväll. Hörs!

Så här har jag vandrat omkring idag.
Leggings bikbok, linne gina tricot, cardigan lindex. Varm med svarta leggings, men måste ju se hyffsad ut på jobbet ;)
 

Hemma en sväng!

Kom hem från stugan för en stund sen efter ett par göör sköna dagar där nere. Vädret har varit så bra det kan bli, iaf fredag lördag och söndag. Har spenderat dagarna vid havet med Mamma och Marcus. Solat och badat flera timmar. Underbart! Det är såna här dagar och kvällar som vi haft där nere nu som man saknar i vinter. Marcus och jag har även spelar tennis som jag skrev i min lilla update och badat kvällsdopp varje kväll i både havet och poolen. Hoppas vi kan åka ner snart igen!

Nu ska jag jobba måndag-tisdag. Imorgon jobbar jag 11.30-18.00 och på tisdag jobbar jag 11.00-16.00! Sen efter jobbet på tisdag drar jag ner igen i sällskap av mina fina girls Jessi, Emilia och Sofia :) <3 Så får hoppas vädret håller i sig. Imorgon kväll efter jobbet ska jag på bio och se Eclipse med älskling och Fegge, kaaaanon! Men nu ska ja vara social med pappa och sedan dra ner till kattungarna!






I kaggebo!

Sitter på cykeln påväg hem. Marcus och jag har varit och spelat tennis och nu till sist tagit ett kvälls dopp i havet. Jäkla skönt :) legat och solat och badat både igår och idag, igår var vädret lite molnigt, idag har det varit bättre men lördag och söndag ska ju tydligen bli skit bra så kommer bli jäkla härligt! Men nu ska jag vara social med marcus! Kvälls mackor next :) hörs!

RSS 2.0