30 juli

Tjaaaaa darlings!

Vad har ni för er? Jag sitter i stugan med teven på och Marcus i soffan brevid. Båda är lika nördiga och sitter med varsin dator. Han har köpt sig en Mac, så ha har blivit feting nörd! Men det kan han få vara ibland :) Idag har jag jobbat. Öppnade vid tio, sen fick jag gå hem vid två för de var så himla dåligt väder och så lite folk där. Ganska skönt faktiskt. Så nu är Macke och jag här själva, mamma åkte hem förut. Vi ska vara de till måndag. Vi får väl se vad vi hittar på. Jag jobbar ju hela helgen, men Marcus har sin Mac och kan väl underhålla sig med den tror jag. Igår skulle jag med jobbat, men jag fick ledigt. Vädret sög balle, men jag var och handla i Valdemarsvik och sen slappa jag vid teven och läste ut min bok. Riktigt skönt faktiskt!

Idag är det en vecka kvar tills jag åker hem för denna sommar! Oj vad skönt de ska bli att komma hem. Har bott här nere i 5 veckor och sommaren har bara flygit förbi! Men jag ser faktiskt fram emot hösten och vintern. Så jävla skönt att man inte ska börja skolan. Sen har jag ju en Thailands resa igen att se fram emot som de ser ut nu, wihoo! Men nu ska jag läsa i min andra bok jag börjat läsa, sen ska vi laga korvstroganoff här om en stund :)
Mitt internet går ut på tisdag på min födelsedag, skiter i att köpa nytt eftersom ja ändå ska hem på lördag så de blir dött här mellan tisdag och lördag. Men ska väl skriva ngt mera innan tisdag. Puss på er!


28 juli

Godmorgon gott folk!

Sitter ute och pratar med mamma, pappa, lena & alf. Vädret är lite halv dant tyvärr, men ska väl kunna hitta på något ändå. Det är skönt ute, så drar kanske och badar ändå lite senare. Annars får vi se! Får se om Marcus dyker upp lite senare också, sånt som märks! Tycker jag blivit riktigt duktig på att blogga måste jag säga! Längtar hem nu, tills jag kan ta nya tag och skriva roligare inlägg med roligare bilder och kunna få träffa mina kompisar. Har knappt träffat någon på hela sommaren, helt förfärligt! Hur kan de bli så otroligt dåligt? Längtar efter er alla, längtar efter att festa hemma med alla goa åtvid bor, längtar efter att åka till stan och shoppa(!!!!), längtar efter min säng, längtar efter mitt rum, jaaaa ni fattar! Men bara en vecka och 1 dag kvar. Det kommer gå fort! :)

Ha en fin dag så hörs vi, jag ska läsa och diskutera vad vi ska göra av denna dag ♥

27 juni

Hej på er alla fina!

Har lyckats få full täckning på de mobilia för tillfället. Aldrig hänt förut! Tyvärr kan jag inte påstå att det arbetar ihjäl sig för det, haha! Idag har jag äääääääntligen fått en hel dag med sol och bad. Har varit så otroligt skönt! Åkte ner till klipporna vid havet vid halv elva redan och åkte inte hem förrän strax innan fyra. Helt underbart! Nu sitter jag i skuggan utanför huset och tar det lugnt. Pappa och Fredrik kommer ner ikväll, så vi ska grilla ihop med Lena & Alf också. Tyvärr ska de bli dåligt väder imorn enligt tidningen och nyheterna. Men man kan väl hoppas ändå! Underbar dag hur som helst och den kommer jag leva länge på!

Nu är Lena på vattengympa i Poolen (vi har en allmän pool här nere för den som inte visste som alla som bor i stugområdet får bada i, sen finns det bastu och duschar där) och mamma är också där och simmar och bastar. Så Alf och jag är hemma själva just nu. Jag funderar på att gå en sväng ut med vattnet innan dom andra kommer. Vi får se!

Hoppas ni haft en fin dag. PUSS!


ni får en bild jag redan laddat upp en gång bara för att de ser bättre ut än inget!

26 juni

Sitter inne i vargdagsrummet och bråkat med internet...igen! Har väl hållt på i en timme och har lyckats läsa en blogg och några senaste händelser på fb. Sen försökt publicera ett hat inlägg om skottlossnings idiotjäveln i Norge på fejjan. Men orkade inte vänta mera på att de ska publiceras! Skit mobilia bredband!!!!! Fattar inte hur min mobil kan funka så bra här med telia, men de mobilia med telia funkar knappt alls? Dåligt...

Idag har jag iaf jobbat as usual. Var rätt mycket folk faktiskt och ganska mycke mat. Men kul när de händer något. Började elva och fick sluta sju. Så nu är jag ledig ett par dagar och jag hoppas de blir sooooool. Men annars ska de bli skönt att bara slappa, sova ut och inte göra någonting. Min moster kom idag, så nu är mamma, moster Lena, hennes man Alf och deras vovve Ronja här. Vi har kikat på Allsång och nu ska dom lägga sig, men ja vill inte sova än, klockan är ju inte ens tio, haha! Läser en grym bok av Camilla Läckberg just nu. Hon och Mari Jungstedt är mina favorit författare. Älskar deras däckare! Annars är jag en sucker för själv biografier. Hemma i vardagen läser jag inte alls så ofta, men alltid på sommaren plöjer jag igenom massaaaaa! När man solar, eller bara vill chilla är det underbart med en bra bok.

Hoppas att ni har haft en härlig dag! Jag ska slö glo lite på teve, sen gå upp och läsa i min bok! Hörs kanske imorn om ja orkar slåss med ínternet. Puss!

(suger att inte kunna lägga upp bilder, blir så jävla tråkigt! Men bara 1,5 vecka kvar tills allt blir som vanligt igen)


25 juni

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Fias födelsedag, Hurra Hurra Hurraaaaaa! Love u ♥

Är tillbaka i Kaggebo nu som ni antagligen vet. Kom fram i lördags kväll. Jobbade igår mellan 11-18 och idag började jag med 11 och skulle egentligen slutat 18, men fick gå hem 16. Så har hunnit sola lite första gången på hundra år. Denna sommmar har de blivit oerhört lite sol, så ovanligt blek är jag även om alla säger att jag är brun ändå. Fattar inte hur det har skett!? Haha! Men jobba känns lite mera aktuellt än att lata mig för tillfället.

Just nu sitter jag vid våra ute möbler precis utanför dörren eftersom teckningen är bäst här. Hungern svider i magen så jag ska alldeles strax gå in och sätta in potatisen och nuggetsen och blanda ihop en salsa sås, mums! Får se om min moster kanske dyker upp senare idag. Jag jobbar imorn med mellan 11-19.30. Sen är jag ledig två dagar och jag ber till Guuuuuuuuud om han finns att de ska bli bra väder. PLEASE! Annars händer inte så mycket här nere. Jag jobbar, kollat tv, läser tidningen om cp idioten i norge som borde torteras!!!!!!!!!!!!!!, och läser böcker. Sen då och då bråkar jag med detta internet. Hoppas allt är fint med er kära läsare och att ni har en underbar sommar även om man kan vara trött på detta ostabila väder...

Puss på er fina ni! ♥

Ps. fyller år om en vecka, tiden går så sjukt fort! :o


Detta har hänt..

Innan jag slänger mig i duschen och beger mig till Kaggebo igen tänkte jag skriva ner några punkter på vad som hänt so far medan jag varit borta och inte kunnat dela med mig av alla smaskigheter! Lets staaart.

* Jag har fått mina röda converse och mina vita, och dom kostade ändast 300:- tillsammans. VÄRT!

* Jag har fått 6000:- insatt på mitt konto för bilderna på mitt ärr som jag fick efter min korsbands operation. SPARA!

* Jag har fått jobb på Villan igen i höst. Första dagen är 13 augusti. Vet inte hur mycket de blir än, men bättre än inget!

* Jag har fått ihop tillräckligt med pengar när jag slutar i Kaggeboden (affären jag jobbar i) för att kunna åka till underbara Thailand med Marcus och hans familj i vinter igen. Denna gången pratade dock Marcus mamma om att bara köpa en flygstol och sen åka runt i Thailand och ut mellan olika öar. Så himla fett! Jag håller mina tummar.


Denna snygga keps köpte jag på VIS...tydligen. Kom ej ihåg det, men hittade denna smickrande bild och undrade vad fan det där var för keps. Efter lite letande hittade jag den i bilen och insåg att jag troligen köpt den själv.....haha

23 juli

God eftermiddag readers!

Jag sitter i soffan och kollar på Extra nyhets sändingen angående det hemska som hänt i Norge. Fattar inte hur man kan vara så jävla känslo kall och första spränga ett hus i centrala Oslo och sen döda närmare 100 pers på en ö med ett auotomat gevär, hör ni hur sjukt det låter? Alltså han som gjorde det borde ju dödas så sjukt plågsamt. Fyfan. Vad finns det för folk på våran jord???? Jag blir så in i helvete arg. Tänker på ALLA i Norge idag som är drabbade ♥

Men iaf. Igår hade jag en rolig kväll med Julia, Isabelle och Elin. Vi käkade god mat och drack hos Julia. Sen åkte vi bussen in till stan och så hamnade vi på Platå. Dansade och hade kul! Dock vred jag till knät igen......så har lite ont idag på utsidan. Måste ta tag i det när jag kommer hem i Augusti..
Idag vaknade jag iaf vid halv tolv och jag har faktiskt suttit här sedan dess. Jag ska gosa med Olle och gå en kort sväng med honom snart innan jag måste börja packa om. Åker tillbaka till stugan vid 4-5. Mamma följer med, så de känns bra. Slipper jag vara helt själv! Sen jobbar jag denna vecka, dock är jag ledig onsdag-torsdag så då hoppas jag på SOL(!) Jobbar även Mån-tis-ons-tors och fre nästa vecka. Sen slutar jag för denna sommar och kommer hem. Ett par tusen rikare. Men det ska in på spar kontot och användas i vinter när vi eventuellt ska åka tillbaka till Thailand!!! ♥

Men jag skriver nog ett inlägg innan jag åker eller ifrån det sega mobila när jag väl är i Kaggebo! Puss på er! Ha det fint. Här kommer några bilder från de senaste veckorna. Flera finns på fejjan!







22 juli

Hej däääär!

Jag ville bara slänga in ett livstecken! Jag är hemma över helgen, eller ja....iaf över natten. Så jag har snabbt internet. Så imorn ska jag bomba er med bilder. Men jag hinner inte nu. Måste åka till Åtvid. Ska fira bästa Julia med fina tjejor och sen blir det utgång i stan! Hoppas regnet håller sig borta. Men jag skriver imorn bitti när jag vaknat till liv. Puss på er!

18 juli

Hello people!

Jag sitter ute på altanen och kikar på Marcus och Fredrik när dom lirar badminton. Marcus har varit här ända sen fredags! Vet inte hur länge han ska stanna, tills imorn eller längre. Jag hoppas lite längre! Fredrik är också här nu och han har varit de en hel vecka, och de är också kul! Men men :)

Har satt mig och bråkar med det mobila för att kunna skriva ett par rader här. Skrev ett inlägg förut, men de fucka ur och ja kände att de inte va långt kvar tills ja skulle slänga datorn i väggen, så jag gav upp. Idag har de varit skit väder! Jag började vid elva, men fick gå hem redan vid tre för de fanns ingenting att göra. Följde med mamma och handlade i Valdemarsvik och nu sitter jag här. Solen har börjat titta fram och när den väl är framme är de sjukt varmt. Så vi ska snart dra ner till havet och bada! Underbart i vattnet har de varit dom senaste dagarna!

Imorn öppnar jag affären vid tio. Sen ska jag jobba hela dagen tills klockan 21 på kvällen. Länge, men det är pengar! Skriver nog imte imorn, utan de får bli när jag har tid. Nu har dom spelat klart, så vi ska väl dra oss. Höööörs & ha de fint :)

Heeej gott folk!

Vet inte ens om folk kikar in här längre eftersom jag är den mest inaktiva bloggaren i hela världen för tillfället. Men om det nu mot förmodan finns en envis själ som tittat in och läst dessa rader är jag himla tacksam! Jag är iaf i Kaggebo som jag tror ni vet? Har fått jobb här nere, så jag jobbar, solar, badar, slappar och njuter av sommaren. Helt underbart! Ska försöka komma igång och skriva lite nu, införskaffade mig ett mobilt bredband igår när vi var på VIS i Västervik. Dock är de stöööört segt! Men får väl släpa med datorn till havet för där brukar teckningen vara kanon, haha!

Jag orkar inte skriva om allt som hänt dessa två veckor jag varit här. Men att jobba går jätte bra och jag trivs som attan! Igår åkte jag Fredrik & Anton till VIS iaf. Hade en kul kväll, men jag tror de blev lite väl mycket för min del. Har fortfarande inte piggnat till. Så jag skippa att följa med idag också, stannade hemma och kollar brons matchen för sverige och slappar. Sista lediga dagen imorn, sen är de bara köra igen! Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder för att min kamera sladd är hemma. Men jag ska hem nästa fredag och då ska ja hämta den. Annars ska jag vara bosatt här nere tills 7 augusti. Men jag trivs som fisken i vattnet :)

Men nu vet ni att jag lever, och jag ska försöka slänga in ett par inlägg i veckorna nu. Bara jag har tålamodet när de är så brutalt segt, haha! Men nu måste jag kika klart på Sverige-Frankrike matchen. Puss på er! Vi hörs snart igen ♥

(här skulle de varit en bild, men jag orkar inte vänta hundra år)

Totalt slut!

Jag är så galet trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Men innan mina ögon slocknar måste jag bara skriva lite om min vecka på P&L! Har haft det skit bra och har varit med om myyycke saker. Jag har varit funktionär och jobbat tre dagar, men det har varit sjukt kul. Har oftast kunnat se de band som spelat då med! Bästa på hela festivalen var utan tvekan 30 seconds to mars, fyyyfan! Jared Leto i mitt hjärta ♥ Snacka om att kunna handskas med en publik. Jag tror han tog upp över 30 pers på scenen. Den mannen!!! Annars har vi sätt mycket bra artister och band. Men att sova i tält i en vecka är lite väl. I torsdags natt hade vi inbrott i vårat tält när vi var och jobba och någon hade tagit all våran dricka och då var jag fan nära att bryta samman! Jävligt kul vecka, men borta bra och hemma BÄST!

Har sovit mycket idag på dagen, men även tvättat och packat. Jag har fått jobb över sommaren i den lilla affären som vi har i mitt sommarstuge område i Kaggebo! Sjukt nice :) Så jag ska åka dit imorn och börja jobba, sen får vi se hur länge jag stannar. Det beror lite på hur mitt schema kommer se ut. Men det ska bli härligt som tusan att få vara där nere och samtidigt jobba! Jag klagar inte :) Har iaf fixat en låne mobil tills jag köper en ny! Plus beställt ett nytt sim kort med samma nummer som kommer i veckan. Skönt!

Men nu går ögonen i kors! Jag lägger upp någon bild här från veckan, resten finns på fejjan. Battriet dog i kameran på fredag kvällen så därför blev de inte så mycke bilder som jag ville. Men men!
Gódnatt på er. Vi hörs när vi hörs, ha det bra :)



HEMMA ♥

Heeeej alla kära läsare som fortfarande inte slutat läsa trots min kassa updatering.....och värre blir det! haha

Jag kom iaf hem från P&L alldeles nyss! Lovar att berätta mera lite senare. Men jag har inte sovit över huvudtaget inatt. Vi kollade på Håkan igår mellan 00-02, sen gick vi till tälten och packade ihop allt och väntade på att Robin skulle sluta vid 4 och då stack vi. Ville slippa kön som skulle bli nu på morgonen när alla som bott på Vanliga campingen (cirkus 30-40 000 pers kanske). Så nu är jag hemma och måste sova lite. Sen ska jag packa om, för imorn mina kära vänner åker jag till stugan och stannar ett bra tag! Har fått jobb där nere och allt med. Så bloggen blir nog lite halft bort glömd ett tag. Har ingen mobil heller, för den tappade jag när Maskinen spelade i förr går, bra där! Så mig kan man alltså inte få tag på framöver :(


RSS 2.0