Livet vänder så plötsligt

Hade äntligen kommit in i en bra period i mitt liv och kände mig riktigt glad. Men då ska nästa tunga grej komma och trycka ner en med fullfart rakt ner i skiten. Helvete! Ikväll ber jag till Gudarna av all min kraft att denna skiten ska vända. Snälla gode Gud..jag ber dig.



Orättvist värld

Imorse vaknade jag upp med den tragiska nyhet att "Idol" Tristan Björling hade avlidit. Jag har inte riktigt kunnat släppa detta på hela dagen och därför kände jag att jag var tvungen att ventilera lite.

Jag vet inte alls vem Tristan var privat, det enda jag sett av honom är det som visades på Idol tidigare i höst. MEN, jag vill bara skriva att han fångade min uppmärksamhet och mitt intresse på ett sett som inte är vanligt. Han var en extremt unik karaktär. Nästan lite halvknäpp men jag gillade det. En extrem energi och halvt nervvrak men jag tyckte det var gulligt. En kille som till ytan såg ganska "tuff" ut men som stod där med sin mamma och som grät som ett barn när han gick vidare. Vissa kanske skulle tycka det töntigt och att han behövde tagga ner, men som sagt, jag tyckte om det. Han fångade min uppmärksamhet. Jag har följt honom lite på Instagram och Facebook eftersom jag var nyfiken på vad han skulle hitta på när han ej kom med i Idol cirkusen efter gallringen. Sen idag är det första jag läser på min Facebook feed ett superfint inlägg från hans syster och det enda jag tänker är "Nej men det kan inte vara sant". Men jo, det är sant. Tristan har dött, 19 år. Fyfan vad tragiskt.
 
Var jag vill komma med detta inlägg vet jag inte riktigt. Vill i första hand skicka styrka till nära och kära. Jag tänker på hans söta mamma som var med honom där i tv-rutan. Annars vill jag bara konstatera hur vissa människor påverka oss och kan fånga ens uppmärksamhet på ett otroligt sätt. Tack för glädjen du han ge mig genom att vara som du var i tv-rutan. Vila i frid du unga pojke.
 

Onsdag förmiddag

Hejsan, det har gått ett tag sen sist nu. Allt bra eller? Här är det strålande!

Förra veckan var det fullt ös, som alltid när Sofia är hemma. Då kommer våra ADHD sidor fram och det måste hända något hela hela hela tiden. Vi han iaf med bastu, fika med Jessica, tjejmys i Norrköping, badtunna hos jocke och sen en lyckad utgång i lördags. Alltid så jäkla kul på Harrys! Emma & Carro var ju på besök hos mig lördag-söndag. Även det var superlyckat! Nu är det inte alls långt kvar tills juletiden drar igång med julbord på jobbet och mysigstämning. Längtar riktigt mycket!

Igår var jag hos mormor & morfar hela eftermiddagen. Vi fikade, åt och snackade. Jättemysigt! Morfar fyllde i måndags så det blev lite firning från min sida. Just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe efter frukost som blev lunch idag då jag drog mig alldeles för länge i sängen. Så fort koppen är urdrucken ska jag ta tag i lite städning här hemma. Tänkte göra lite fräsch inför 1:a advent. Men stakarna och julgardinerna åker inte upp förrän på lördag! Får se vad klockan blir när städningen är klar. Kanske ska ta en vända till stan och kika efter lite julklappar :)

Vi hörs!

 
Haha just nu..
 

Förbannad

Har gått i taket här hemma ikväll. Jag är största paradise hotel nörden och jag hatar det för de är det mest patetiska program som finns men ändå så kan jag inte låta bli att titta på det. Sen ikväll när min favorit Kristian åker ut bara för att Eric som redan åkt ut 3(?) gånger får komma tillbaka dör jag över hur pinsam TV3s paradise hotel produktion är. Allting är ju så pinit uppenbart. Dom har säkert bestämt innan vem dom tycker ska vinna. In my fucking ass att detta skulle vara ett "spel". Vrålar UPPOGJOOOOORTTTTTTTTT över hela   vårat avlånga land och allt jag har att säga till TV3 är AVGÅ. Nu blir det lätt bojkott resten av säsongen.

Haha sorry för det utspelet och för er som är totalt ointresserade av ett sånt patetiskt program som Paradise, I don't blame you. Det suger ju faktiskt röv ända in i benmärgen.

Annars då??? Klockan är snart tolv och jag är skit lack fortfarande och helt upp i varv. Ska försöka sova alldeles strax. Är hos mamma i stan och hon ligger bredvid mig och susar så sött. Idag har jag jobbat 6.30-15.00. Sen var jag och köpte fiiinaste skorna av Linn, air Max som jag velat ha svinlänge(lägger upp bild nedan). Efter de åkte jag hem till värna en vända och sedan till björs för en fika hos Jessica med Sofia. Galet länge sen vi tre sågs så de va riktigt roligt! 

Imorgon ska jag, sofia och viktoria ha tjejmys hos viktoria i Norrköping. Laga mat och bara prata. Sen sover vi där. Ska bli sååååå mysigt, kan va bland de bästa som finns ❤️ på fredag jobbar jag kväll men hoppas på att sluta skapligt för då blir de tunnband hos jocke med en drös till av folk. Och sen på lördag kommer emma&carro hit för lite aussie reunion och sen ska jag ha lite förfest här innan Harrys. Riktigt bra dagar som väntar med andra ord!!

Vi hörs. Puss


Underbara va?

En bra vecka väntar

Riktigt skön och lugn helg har jag haft. Välbehövligt! Jag har jobbat två korta pass igår och idag och övrig tid har jag bara tagit det lugnt hemma. Slappat i soffan och lagat god mat. Igår hemmagjord pizza och ikväll strömmingfilé, potatismos och lingon. Sistnämnda kan vara bland det godaste jag vet! 

I eftermiddag har jag och viktoria varit en vända på Ekenäs julmarknad också. Riktigt mysigt! Köpte lite polkagrisar och kolor och sen en liten ostkaka från Erik i herrsäter, såååå himla god!

Nu ska jag sova. Imorgon är jag ledig så då har jag lovat pappa att hjälpa farfar att kasta in ved i vedboden. Har en hel hög som måste in under tak. Sen är det ju bugg som vanligt på kvällen. Men bästa av allt denna veckan, sofia kommer hem imorgon!!! Äntligen. Så kafferep på tisdag, tjejmys hos viktoria på torsdag, badtunna hos jocke på fredagkväll om jag hinner efter jobbet och på lördag är det Aussie reunion med mina Australien homies Emma & Carro, så jäkla kul! Jag ska bjuda på lasagne på lördag och så har jag bjudit in lite vänner till förfest och sen blir det nog Harrys! Kommer med andra ord bli en GRYM vecka!

Godnatt ❤️




Night thoughts

Saknar Australien och Julia alldeles för mycket ikväll... ❤️




Saturday

Vilken jäkla natt jag hade inatt, pjuh! Vaknade vid 3 tiden av att jag tyckte jag hörde något konstigt ljud. Jag tänkte direkt "fan, nu har jag möss på rummet igen". Det har hänt ett par gånger förr och det är så jäkla vidrigt. Jag blir helt panikslagen varje gång jag hör något ljud jag ej vet vad det är och även inatt blev jag det. Flög upp ur sängen helt yrvaken och tände alla lampor och sen satt jag i sängen ett bra tag men då var det knäpptyst igen. Så jag släkte och tänkte att det kanske bara var att dom sprang på vinden eller i väggen för det gör dom ganska ofta och det bryr jag mig inte så mycket om, så länge dom inte är PÅ mitt rum är det ok. Men i alla fall, skulle försöka somna om men hann bara släcka så började raffsa vid sängen igen. Då insåg jag att det var någonting I min byrå som står precis vid min säng. Använder min byrå som sängbord. Fick i alla fall panik så jag fick gå och väcka pappa mitt i natten för jag vågade verkligen inte öppna min byrå. Så fort pappa öppnade så flög det ut en liten musjävel. USCH! Kunde fan inte sova efter, låg på helspänn och lyssnade efter minsta lilla ljud.
 
Idag har jag jobbat en sväng mitt på dagen. Slutade vid 15.30 hugget då åkte jag och handlade och nu är jag hemma. Fick städryck när jag kom hem så jag dammsög köket, mitt rum osv och plockade iordning. Nu står hemgjord pizza i ugnen och jag har öppnat en flaska vin. Riktigt skönt lördagshäng med pappa blir det ikväll. Imorgon ska jag jobba igen och efter det blir de nog julmarknad med Viktoria på Ekenäs slott, MYSIGT!

 

Fredagkväll

Har precis lagt mig i soffan och har inte tänkt röra mig från denna plats mera idag! Denna veckan har gått i ett så det känns underbart att bara slappa ikväll. I onsdags var jag ju på Ed sheeran i Globen. SÅ BRA! Vilken begåvad kille. Något av det bästa jag sett. Var helt chockad och tror jag rös mig igenom 90 minuter. Bästa på kvällen var Give me love, Bloodstream, Tenerife sea och Drunk. Vilken jäkla kille!

Igår var det bara att åka till jobbet på förmiddagen och sen körde jag 13h. Slutade 00.30 och då åkte jag hem och däcka direkt. Idag har jag varit i stan och fikat med linda, Pontus & camilla. Sen åkte jag ner och drack lite kaffe med Macke också som är hemma från Oslo i helgen. Var 10 månader sen sist, ganska sjukt! 

Nu ska jag snart äta. Annars är de tvn och jag som gäller ikväll! 




Lite från onsdagen!

Mycket som händer

Jag är inne på min tredje dag med huvudvärk och jag håller på att bli galen. Jag får såna här perioder ibland då ingenting hjälper och det är hemskt. Vaknade med skiten i söndags och det har inte släppt än. Ibland blir det lite bättre under dagarna men så blir det värre på kvällen/morgonen igen. Hoppas detta är sista dagen med denna skit för imorgon åker jag och Nermina till Stockholm över dagen för att shoppa och sen titta på Ed Sheeran på kvällen. Ska bli så jäkla kul och då har jag ingen lust att springa runt med spränghuvudvärk.

Annars är det fullt upp i veckan. Ikväll ska jag möta upp Nermina och sen åker vi till mamma och sover där. Åker till Stockholm tidigt imorgon och är borta hela dagen. Sen sover vi hos mamma imorgon med och jag åker direkt till jobbet från henne sen jobbar jag hela torsdagen. På fredag ska jag eventuellt träffa Linda på dagen och på kvällen har vi pratat om att åka och bugga i Norrköping. Måste ju öva!! Sen jobbar jag hela helgen. Fullt ös! Men det är roligt :)

Nästa helg kommer Emma & Carro till mig som jag träffade i Australien. Ska bli så sjukt kul med en liten reunion ♥
 
Vi hörs, puss!

Tar en liten klassiker från östkusten på mina favoriter. Saknar!
 

Farsdag <3

Pjuh, jag vaknade för en liten stund sen och har tvingat mig upp ur sängen. Vi ska på farsdag middag hos mina kusiner ute i Värdestad och om de inte vore för det hade jag nog spenderat hela denna söndag i sängen. Känner mig helt överkörd idag!
 
Igår jobbade jag 11-23, blev ett riktigt långt pass. När jag slutat skulle jag bara dra till Sporthallen och växla några ord med Viktoria och pappa men Viiktoria övertalade mig efter en hel del tjat att jag också skulle gå in. Så jag gjorde det! Casanovas spelade som är ett duktigt dansband och sen Svenne rubins eller vad dom heter. Men i alla fall så var det riktigt kul när Casanovas spelade, buggade en hel del låtar och det gick helt okej. Buggkurserna har gett mig en hel del skills ändå!
 
Men som sagt nu ska vi dra oss mot Väderstad. Puss
 
 
 
 

Snö!

Tyckte det var ovanligt ljust ute imorse när jag vaknade så tittade jag ut och får se att det snöar och backen är helt vit! Jippiiiii, har LÄNGTAT efter snö och vinter om jag ska vara helt ärlig. Även om jag föredrar sommar och sol så finns det en del i mig som älskar vintern. Tycker det är så mysigt, speciellt nu när julen närmar sig med. Vilket förövrigt känns helt efterblivet. Det var ju jul nyss!! Galet. Men jag längtar till advent och när julborden drar igång på jobbet, så mysigt. Iaf första veckan den vill man kräkas på maten, haha! Men fortfarande så otroligt mysigt! 

Nu ska jag snart åka och hämta en kökssoffa som jag köpte igår! Hoppas bilen håller sig på vägen ;)




Oupsi

...jag har visst glömt bort bloggen lite. Förra veckan blev inte riktigt som planerad. Fick någon skit i magen så var dålig ett par dagar. Pappa fyllde 50 så firade honom lite, hade hamburgarkväll hos viktoria i fredags och helgen har jag jobbat. Nu har snart halva denna veckan  gått också. Jobbade frukost-lunch igår och idag har jag bara slappat hemma. Nu ska jag alldeles strax åka till Norrköping med jobbet. Dags för det årliga julbordet på mårdskog och lindkvist. Ska bli trevligt! Men det känns alltid lite konstigt att äta julmat såhär tidigt ;)

Resten av veckan har jag inte så mycket planerat mera än att jobba fredag-lördag. Så får se vad som händer :) Ha det fint ❤️




RSS 2.0