Happiness

Vaknade på skit humör och nu känner jag mig helt dampig och skit glad, haha! Humörsvägningar, tjatja typ. Tror jag kan ha varit så trött pga att jag ändå tränat jäkligt hårt i stort sätt hela veckan. Min kropp är väl inte jätte van vid det. Men nu är jag tipptopp igen, boyfriend går på repeat och jag bara ler och älskar den mera och mera för varje gåååååång, lovely.

Och nu ska jag åka ner till min extra familj och pojkvän och spendera lördagskvällen där. Länge sen jag var ledig och slöa en lördag kväll känns det som? Fint iallafall. Så vi hörs imorgon när jag slutat jobba! Ha de bra i de tråkiga vädret, puss och kram!


USA




Ett till av mina fynd igår. Hittade denna på Cubus av en ren slump för endast 79:- . Kollade bland rea kläderna och hittade en liknande fast hel vit och med USA flaggan på bröstet i storlek L, provade den och va lite osäker på om jag skulle ha den...ville helst ha den i XL för jag ville att den skulle vara stor och luftig så man kan ha den till tights bara. Sen gick jag ut ur provrummet och vad hängde på en stång där bland kläder som blivit kvar i provrummen!? Jo denna fina tröja. Mycket snyggare än den andra plus att den var i XL och precis så stor som jag vill ha den, rena rama turen! Har redan en i samma modell som är ljusröd(?) haha, och den älskar jag!!

Boyfriendvideo teaser



Jag får damp...på riktigt!! DAMPRYCK....asså inte okej att göra såhär mot mig. You better get your fucking clothes off.....

31 mars 2012

God middag ♥

Jag vaknade upp förkyld, skit trött och sur över att de första jag såg ute var SNÖ, skit också! Sen kryddat med lite huvudvärk...haha jätte bra morgon! Har sovit cirka tolv timmar inatt så förstår inte hur jag kan vara trött...kanske är förkylningen? Jobbigttttt iallafall.

Igår blev de en massa snack och bartu med Sofia, lika mysigt som vanligt. Jag åkte hem strax efter elva och jag somnade i princip på en gång när jag la huvudet på kudden...var så jäkla trött! Resten av denna dag vet i tusan vad jag ska göra, ska slöa och hoppas förkylningen inte blir värre och i eftermiddag tänkte jag åka ner till Marcus! Vi ska titta på Snövit..hihi! Sen jobbar jag imorgonbitti...då vill jag inte känna mig som ett skithål. Ja men vi hörs senare hörreni, puss



Färgklick

Sjukt kul att träffa Jessica, blev lagom med shopping för min del och mängder för henne, haha! Jag fick med mig flera saker på rea som jag var i behov av samt de gula skorna, så snyggt med en färgklick, det piffar upp så mycket! De kommer användas flitigt i vår och sommar. Ikväll ska jag åka till Sofia och basta, ska bli skit kul och snacka ikapp och bara slöa i bastun. Jag har fått ont i halsen (igen?) dock är de inte halsmandlarna nu utan mera i svaljet....men de gör jätte ont och har blivit värre under dagen. Ingen mera sjukdom här nu tack!! Hoppas de försvinner eller möjligen enbart är en förkylning som inte hindrar mig från jobb och träning!!

Fick bli två lite annorlunda bilder på två av mina köp, skorna samt kjolen. Har velat ha en svart enkelt bomulls kjol jätte länge och idag köpte jag mig en inne på H&M! Leopardlinnet är från i höstas och väskan köpte jag ju i måndags as you know. Men så snyggt de är att bryta av med dessa färgklickar!



Mot stan


Jag idag

Sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan åka till bussen. Har sovit och slöat i soffan sen jag kom hem men nu är jag pigg och glad igen. Ska fortsätta titta på PUNK'D och Justin som pranks Taylor Swift, sjukt kul!! Haha, han får henne att skjuta en smällare och sedan tänds de eld i en båt ute på havet där de hålls bröllop (tror hon) och Taylor får seriöst panik, hahaha!

Puss, hörs senare ♥

30 mars 2012



Godmorgon alla läsare! Har kommit hem från träningen nu, duschat, hoppat i onepiecen och har nu slagit mig ner i soffan och mumsar på frukost och tittar på teve. Väldigt skönt! Ska slappa ett par timmar innan jag ska byta om och åka in till stan. Ska bli så himla kul och träffa Jessica, var ett tag sen nu...har nog lite att prata ikapp om! Solen skiner just nu också vilket alltid gör mig på lite extra bra humör :) Pusssss!

Träning är bra

Gick kalas på spinningen, är så glad att jag kommit igång med träningen nu och att motivationen fortfarande är på topp, feels great! Kört i princip varje dag sedan jag blev frisk...då är de inräknat långpromenader också med snabbt tempo...hoppas jag inte tappar suget nu! Har dock gått upp två kilo dessa två veckor, men de kanske bara är för att jag fått mera muskler. Vill bli fit och vara hälsosam, undvika för mycket skit mat och unna mig på helger. Då har man något att se fram emot! Ett annat plus med all träning är att jag mår så mycket bättre psykiskt, inte alls samma sömn-svårighet och inte alls samma tunga och jobbiga dagar som jag hade oftare förr, underbart!

Imorgon bitti ska jag och Julia vara på gymmet vid 8.00 och köra en timme innan hon börjar skolan vid halv tio. Så jag kör väl som jag gjorde förra veckan med gym och sen åka hem och tillaga en smarrig frulle. Smakar så sjukt gott efter träning sådär!! Sen på eftermiddagen ska jag in till stan och möta upp Jessica, så ska vi dra en veva på stan! Kika i butiker och kanske fika och snacka skit, de ser jag fram emot. Men ni får sova så gott, så hörs ju vi imorn ♥



hahahaah bild brist

Spinning!




Har lite brottom ska köra hem Marcus och sen åka på spinning med Viktoria och Ida en timme. Är väldigt taggad faktiskt! Så bäst att åka nu, tjatja so long!

Yellow shoe


Är så sugen på att köpa ett par gula converse, helst vill jag ha äkta...men det är ju så dyrt! Så jag får vara nöjd med de tre äkta jag har och sen ska jag kika på ett par fejk imorgon på Skopunkten. Dom har en massa fejk converse (eller vad jag ska kalla dom) i en massa olika färger och de kostar bara 199:- De känns som en lite lämpligare summa än sisådär en 1000, haha!

Jag skulle vilja ha dom ihop med en svart outfit och min gula väska som en snygg brytning!

29 mars 2012

Gomorrn gott folk!

Jag vaknade för en liten liten stund sen med träningsvärken från helvetet och huvudvärk, YES! Jag fattar inte vad problemet är...de senaste dagarna har jag vaknat med huvudvärk....sen har den försvunnit under dagen...sen har den kommit tillbaka lite på kvällen....sen har jag vaknat med den på morgonen igen, don't get it. Får väl gå ner och hälla i mig ett par koppar kaffe och hoppas den försvinner helt.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Blir kvar hemma tills ikväll, då blir det spinning med Ida & Viktoria i en timme. Lär återigen dö, men det är ju bra för kroppen och väldigt skönt efteråt. Annars idag ska jag bara va och styra med de jag känner för. Så ni får ha en fin dag ni med ♥


Ja i sängen just nu!

28 mars 2012

Hej! Blev en lång dag idag, därav den dåliga uppdateringen. Jobbade kväll igår, vi hade matlagningstävling final så håll utkik i corren imorn, tror de kommer vara med en artikel! Jätte skoj och lite annorlunda vilket alltid är kul. Emelie frågade mig om jag kunde hoppa in och ta hennes frulle-lunch pass idag vilket jag såklart kunde! Så som tur var blev de inte så sent igår, plockade upp Macke och var väl hemma vid elva tiden. Sen ringde klockan vid kvart över fem imorse och de var bara och släpa sig upp, så jobbade jag fram till strax efter 15. Gillar dessa frukost-lunch pass, man får in så mycket timmar! När jag slutat åkte jag ner till gymmet och mötte Julia, så körde vi i en timme! Skönt som bara den.

Så nu ligger jag i sängen ny duschad och otroligt trött. Blir tv-häng resten av kvällen och Marcus kommer nog även senare. Han ska hjälpa pappa imorn, vi håller på o bygga om vårat garage och eftersom Macke är arbetslös nu ( inte så länge till förhoppningsvis) så passa ju de perfa. De va min dag de, nu ska jag slöa vidare, puss ♥


för sommaren på en grill kväll hos johan, längtaaaaaaaaaaar tills de blir sommar och grönt!

Jobba nu!



Såhär ser jag ut idag, inviger min väska!

Skönt att känna sig lite gladare nu, imorse var jag nere som tusan. Men det är vi väl alla ibland. Har varit hos farmor & farfar, gått med Olle och varit ute och sprungit. Sen de sista timmarna nu har jag legat och slöat framför datorn. Lyssnat på musik och bara softat, jätte skönt! Har haft en Justin-dag, lyssnat på hans gamla plattor och känt mig helt taggad inför om han kommer till sverige i sommar som ryktet säger. Seriöst de lär bli ka0z den dagen biljetterna tills hans konsert släpps och dagen konserten är, men det kaoset tänker jag delta i tillsammans med Jessica. De kommer vara vi och 20 000 flickor födda 97 typ...men orka! Åhhh vad jag älskar den glädjen att få gå på live-spelning med någon man diggar. De måste vara en av de bästa känslorna som finns...på riktigt!

Nu ska jag åka och jobba ett par timmar, skojjigt! Sen får vi se om jag släpar med mig Marcus hem hit när jag slutat. Vilket fall som helst får ni ha en fin kväll, puss ♥

Boyfriend



Jag såg att det inte funkade att lyssna på videon jag la upp igår senare på dagen. Så här har ni iallafall Justins nya låt som släpptes igår! Jag älskar den. Låter lite annorlunda mot de han gjort förr och alla som gillar honom men klagar på att detta är dåligt har nog bara problem med att se honom växa upp. Han är inte 15 längre och det är väl bara bra att han utvecklas och kan bli omtyckt av en större publik. Detta går på repeat här hemma, LOVELYYYYYYYYYYYYYYYYY!

27 mars 2012

Hallå!

Usch jag har vaknat på fel sida idag. Inte för jag är sur och arg, men jag känner mig deppig och så har jag ont i huvudet. Hatar och vakna med huvudvärk, tror de är mest pga den som jag känner mig så nere, brukar alltid göra det. Hittar inga huvudvärks tabletter heller...trots att jag vet att vi ska ha. Fattar inte om mamma gömt dom eller nått!? Sjukt irriterande. Hade en massa små grejer jag skulle göra idag, men nu känns allt ba: BLÄ! Men ska släpa ut mig själv och springa en sväng idag, med eller utan huvudvärk. Förhoppningsvis kanske jag kan vakna till av det. Ska jobba ikväll med och då orkar jag inte med att gå med huvudvärk...

Påtal om något annat så hade jag en sån jävla fin dröm inatt. Ville fan börja tjuta när jag vakna, haha! Gissa vem den handla om? Han börjar på Justin och slutar på Bieber. Den var så jävla verklig. Jag satt på twitter igår och tweeta lite till han som jag gör ibland och så kikade jag på en massa videos på youtube där han överraskade olika fans. Så vad drömde jag om inatt då? Jo att han kom hem till mig! Vi hade släkt träff hos farmor & farfar och så kom han där! Och han var så gullig!! Hängde med MIG flera timmar och han snackade om att han hade sätt mina tweets. Igår skrev jag något i stil med "get your ass to sweden right now" och då sa han att han hade garvat när han läste det för då satt han på planet påväg till mig, hahaha! Låter säkert helt sjukt och töntigt, men alla drömmer vi väl ibland!? Jag kände bara för och dela med mig av min härliga dröm!

Han är fin han..








Varför tycker jag om denna pojk tror ni?

Great day

Hej! Ligger helt utslagen i min säng...ny duschad och i en nytvättad onepiece, väldigt skönt! Marcus och jag sov som stockar inatt i hans föräldrars vattensäng, helt fantastiskt skönt! Vi vaknade vid elva och åt frukost och bestämde oss för att dra till stan. Så vi åkte ut till Ikano och drog ett varv där...avslutade med den där underbara buffén på Chili som ligger där inne, waaah älskar den, så jäkla gott! Föräter mig jämt. Iallafall köpte jag mest nödvändigheter, men fick kämpa hårt för att hålla i pengarna. Men jag måste hålla lite bättre i dom! Varför hittar man alltid så himla mycket snyggt när man har pengar men inte får köpa?

När vi var klara i stan åkte vi hem till mig och slöade en stund. Sov lite och glodde på Svensson svensson. Sen nu ikväll har jag och Viktoria varit på 45 min spinning....SERIÖST...jag dog idag! De var så jävulskt jobbigt. Spinning ledaren höll på att ha ihjäl mig, men såååå skönt nu efter. Så nu glor jag på Maria Wern och efter blir de Får vi följa med? (FAVVO-PROGRAAAAAAAM....filip&fredrik♥) Så ligger de till! Hoppas ni också haft en bra dag. PUSS!


New in




Känner ni igen dessa grejer kanske!? Haha! Kunde inte låta bli att köpa dom när jag var på H&M och gick omkring. Så förutom underkläder leggings och strumpor så fick jag enbart med mig de här två fina sakerna. Kommer bo i bikinin i sommar och väskan är helt klart en ny favvis. Perfekt storlek och jätte fina guldiga detaljer...NÖJD!

26 mars 2012


Snygg bild på mig..haha! Godmorgon på er. Jag tänkte att jag slänger in en mobil blogg lite snabbt för o hålla er uppdaterade. Macke och jag ska dra in till stan strax och gå lös på lite shopping. Neerå, men jag är i akut behov av nya underkläder och smink...så ska väl först o främst handla det. Klockan går så vi ska åka nu, måste hem till mig först...känns inte så kul o gå med trasiga tights o en munk tröja o se ut som en luffare, haha! Skriver i eftermiddag, puss <3

Älskade söndag

Blev långpromenad i solen, god soppa och våfflor hos min moster. Jätte mysig söndag! Är jag ensam om att faktiskt tycka om söndagar? Alla gnäller på att de är så tråkiga och blablabla. Frågar ni mig är nästan söndagen bästa dagen! Kanske har att göra med att lördag-söndag = ledigt och resten av veckan = jobb inte riktigt exicterar för mig...så jag slipper ju söndags ångesten. Men jag känner mest att söndag är det okej att göra precis vad som helst. Vill man ligga hela dagen i sängen...let's do it! Ja ni fattar...

Tänkte bara skriva ett par rader. Ska byta om till nått soft och sedan dra till Marcus och hänga med han resten av kvällen. Får se vad vi hittar på! Känner mig iallafall väldans lycklig, lovelyyyy!


Jag för cirka ett år sen, när Julia, Kimie, Jennifer och jag premiär grillade vid bysjön!

25 mars 2012



Godmiddag ♥

Jag har sovit som en Gud inatt och vaknade pigg och glad för en timme sen. Blev jätte sent på jobbet igår! Jag hade hand om 14 pers uppe på Villan ensam och dom var jätte lugna och de var nästan långtråkigt för de fanns ingenting att göra. Men vid halv tolv hade alla dragit och jag var klar där uppe. Var på G hem, men sedan blev de lite spontant så att jag gick ner och bytte av Sanna som var nere på Sjökrogen där det var partyparty. Hon skulle upp och jobba frukost imorse så jag tog hennes plats så hon fick sova några flera timmar...haha! Så i den nya tiden var jag hemma halv fyra inatt, haha!

Nu ska jag åka till min moster och snacka lite skit och sådär. Kommer hem i eftermiddag igen! Så vi hörs då, ha en fin dag i solen.

Min dag!

Vet inte hur många gånger jag sagt att jag älskar vädret, men ni får höra de en gång te! Hade en skön morgon framför Bröderna lejonhjärta med lillebrorsan och sedan gick jag en sväng med favvo vovven i solen. Åt lite glass i solen och läste Frida tidning. Fick ångest över glass ätandet och gick en långpromenad med sånt tempo att de sved i skinkorna...7 km på lite mindre än 1 timme, ösigt! När jag kom tillbaka var jag slut i fötterna så jag la mig på studsmattan och skulle testa på att sola, men de va lite för blåsigt. Så jag satte på mig min onepiece och läste tidninar där ute istället, så himla skönt!

Nu har jag just ätit tacos-rester från igår, varför är resterna så stört goda dagen efter?? Eller de kanske bara är jag. Jaja, har iallafall bytt om och nu ska jag dra och jobba, börjar om 30 min så de är nog dags och dra nu. Där hade ni min dag, gissar på att eran med varit rätt fin. Puss på er ♥

just nu...orka bara ladda upp en!

24 mars 2012

Tjaaa!

Asså jag orkar aldrig ta nya bilder. Känns as tråkigt, men det är nått lustigt när jag ska ladda upp bilder. Speciellt när det är bilder från systemkameran. Måste börja om typ 4 gånger för att de står "ingen kontakt med servern..blablabla" flera gånger när bilden ska lägga upp i inlägget. Skit konstigt! Blir även så med bilderna från min vanliga kamera ibland, skit jobbigt! Tar liksom 10 min o lägga in en bild jävel då...

Annars har jag sovit gott och vaknade ännu en dag med klar blå himmel och sol, underbart eller vad? Jag börjar jobba vid 17 ikväll så jag har lite timmar att fördriva. Tror helt seriöst att jag ska lägga mig i solen senare och hoppas på att få lite färg. Annars får vi se, tvättar lite och pysslar just nu, men ska gå ut alldeles strax. Finfint! Skriver väl ett par rader och kanske slänger in en outfit innan jobbet, de var ett tag sen nu! Puss på er ♥


på peace&love i somras...mysig!

Trött as hell

Har inte haft tid och lust och blogga. Har faktiskt varit full rulle ända sen jag kom hem från spinningen! Lagade tacos åt brorsan och hans "flick-VÄN" eller flickvän (vad vet jag??? men nyfiken får man va ju!?) Åt med dom och sedan kom kussarna på besök för att farfar fyller år idag. Så de blev ännu mera mat och tårta på de. Det var den spinningen...! Nerrå åt bara lite. Jätte trevligt iallafall. Nu hade jag tänkt ge upp för dagen, är piss trött! Men ska väl glo lite på tv tills ögonlocken inte orkar längre. Så vi hörs imorn, hoppas eran dag varit lika bra som min ♥

Längtar efter sommaren och kaggebo!



23 mars 2012

jag i sängen på vårat hotell rum i thailand
Hejsan där!

Sitter hemma hos Marcus och fördriver tiden. Slutade jobba vid halv fyra och då åkte jag hit och bytte om och fräschade till mig lite. Marcus är inte hemma, men bra och ha ett extra hem i Åtvid ibland ;) Ska träffa Viktoria på Hälso om tjugo min och sen vid 17 blir de spinning, ska bli skit kul! Bubba ska ha fest här ikväll så just nu öser dom musik här för fullt och jag blir ju riktigt taggad inför träningen, great ju! Jaja efter träningen ska jag handla lite små saker till tacos plus Ben&jerrys inför mitt fredagsmys ikväll. Mamma och pappa drog till tyskland för och handla sprit imorse så de blir nog rätt ensamt hemma....men så fick jag veta att Vickan skulle komma på besök ikväll. Perfekt ju! Behöver jag inte känna mig helt ensam :') Egentligen skulle jag ha festat ikväll. Min vän Vilma skulle ha 19 års fest och sen utgång efter det. Men jag dissade för att jag fortfarande äter penicillin och inte kan dricka. Kanske låter tråkigt, men jag kan stolt erkänna att jag tycker de är tråkigt och gå nykter på fester. Visst kan man ha kul osv, men de känns mest stelt...haha! Slapp jag en baksmälla iaf, kanske lika bra eftersom jag ska jöbbe imöra ;) Men men jag skriver ikväll igen, nu ska jag alldeles strax åka neråt och möta upp min vän. Pussisar ♥

Full rulle

Har ni haft en bra dag? Vädret har ju icke varit från denna joooooord. Eller okej de har det ju egentligen, underbart vårväder. Va ute och gick en promenix med Olle och blev helt genom svett....hade bara en munkjacka på mig också. Så himla underbart! Har även hunnit med att städa mitt dammiga rum och sen suttit på baksidan i solen och löst korsord och fikat...lite tant varning på de sista. Men jag gillar faktiskt att lösa kordord, gör de jätte ofta på sommaren när jag solar, bra sysselsättning om man lätt blir rastlös!

Skulle ha gymmat i eftermiddag med Ida, men hon hade fått någon form av gallstensanfall och fick åka till VC. Så jag åkte hem till henne och snackade skit när hon var klar där istället. Jag har överanstängt hälen tror jag, för jag är jätte öm...så jag hoppade träningen idag eftersom jag kört varje dag denna vecka och ska köra spinning en timme imorn (lär vara död) . Skulle även jobba imorn som jag missat på schemat. Så klockan ringer 05.15 imornbitti. Så jag ska äta nu när riset är klart och sedan krypa ner i sängen. De blir en lång dag imorn! Kommer sitta fint med taco-mys framför teven imorn kväll, lovely.

Men nu ska jag äta! Så vi hörs imorn kväll. Pusssss ♥


Yellow



Väska från H&M som jag också föll för när jag gick igenom katalogen. Älskar färgen! Jag har fått någon slags crush på gult! Alla möjliga olika nyanser, tycker det är så himla snyggt! Vill bara köpa en massa gula plagg och kunna använda i vår. Gillar även mintgrönt! Det känns hel rätt. Men just nu är yellow number one, rätt bra ändå eftersom de är påsk snart, hehe!

22 mars 2012

Godmorgon alla glada ♥

Inatt har jag sovit så himla skönt! Jag var totalt utslagen tror jag. Somnade vid halv tolv tiden och sen vaknade jag till när övriga familjen gick upp och han bara tänka "fan vad trött jag är" haha! Så somnade jag om tills halv elva. Så har legat och dragit mig. Ibland är det fan de skönaste som finns!

Gick jätte bra och jobba igår som vanligt och det blev inte alls så sent. Var klar några minuter innan tio. Jag tror jag har sätt för mycket thrillers och skräck filmer på senaste tiden. För som igår....då var jag kvar själv och gjorde iordning de sista. Och när jag står i disken och städar iordning de som är kvar så inbillar jag mig ljud och att någon psykopat ska ha kommit in och överfalla mig....så jag blev tvungen att vända mig om x antal gånger och kolla så ingen stod där...haha! Måste börja kolla på mera komedi tror jag.....! Iallafall, idag är det fantastiskt vår väder igen. Så jag ska göra frukost och sedan gå ut. Tänkte ta en långpromenad och försöka mjuka upp min stela träningsvärkiga kropp. Ska ju köra med Ida i eftermiddag och imorn blir de spinning....vill gärna kunna gå på lördag. En annan grej, är de okej att ta fram solstolen och lägga sig och sola så här års eller? Kan erkänna att det lockar en aning, haha! Jaja, Ni får ha en fin dag i solen så hörs vi senare ♥


I höstas någon gång

Älskade vår






Lite våriga bilder från min promenad med Olle i solskenet förut. Vi gick upp på berget och jag var totalt genom svett när vi kom upp. Så himla skönt det är ute idag! Du är mera än välkommen kära vår :)

Nu ska jag snart byta om och göra mig iordning lite inför kvällens jobb pass. Har faktiskt ingen aning om vad det är som sker ikväll. Men det brukar inte bli allt för livat och ap sent på vardagar iallafall. Känns rätt bra eftersom jag redan är skit trött. Skulle lätt kunna lägga mig ner och somna. Men försöka undvika det för jag brukar bara bli tröttare och grinig när jag vaknar då, haha!

Jaja, hoppas ni haft det skönt i solen ni med. Vi hörs imorn igen, puss ♥

Bikini

Fick se denna underbara bikini i HM katalogen som Marcus mamma fått igår. Föll direkt! Den är i någon slags virkad spets tror jag. Så himla fin!! Inte för att jag egentligen är i behov av någon bikini, men de känns som de är en sån grej man aldrig kan få för mycket av...eller? Jag vill iallafall ha den i den lila färgen som är på byxan längst ner, så himla fin!! Den finns även i svart och vitt.



21 mars 2012



Godmorgon ♥

Hur underbart är de inte att vakna med detta soliga vår väder!? Jag blir helt lycklig! Jag har faktiskt varit uppe ända sen klockan halv åtta och har till och med redan varit nere på gymmet och köttat en timme, känns helt underbart nu! Marcus skulle på arbetsintervju klockan halv nio, så jag gick upp med honom imorse. Duktig! Så när jag kom hem för någon timme sen fixade jag lite frukost och sen hoppade jag in i duschen.

Har precis klätt på mig nu och ska strax ta min kamera och min favorit vovve och ge mig ut i solen. Tänkte gå upp på berget och fota lite där uppe! Börjar inte jobba förrän klockan 16.00. Skulle egentligen behöva städa idag, men känns sisådär när de är så fint väder. Kanske gör de imorn istället! Men ha de bra i vår vädret så hörs vi :)

Hänger med Marcus!

Sitter i Johans lägenhet med Marcus! Vi utnytjar hans snabba internet och laddar ner lite filmer. Vi skulle sovit här egentligen för Johan är i Norge och jobbar just nu, men sen ändrade vi oss och ska sova hemma hos Macke istället. Förövrigt gick gymmet bra som vanligt, Julia och jag körde på bra idag! Kändes skit skönt. Är så härligt att jag kommit igång igen och är motiverad...tänk vad lite nya kläder jag kan göra! Resten av kvällen ska vi nog bara se på film oså. Marcus ska på arbetsintervju imorn bitti. Så jag ska väl försöka gå upp med han! Få ut så mycke som möjligt av dagen innan jag ska åka och jobba kväll! Viktoria och jag bokade även ett spinnigpass på fredag eftermiddag...en timme...jag kommer vara DÖD efter. Haha! Men ni får ha en fin kväll så hörs vi imorn ♥

Färg



Färgade skinnjackor är så himla snyggt! Jag skulle vilja ha en röd eller en gul. Helst den röda ifrån Jofama by Kenza, men den kostar ju en hel förmögenhet. Finns även en snygg på Stylebytyra med nitar på axlarna, men den kostar också rätt så mycket och jag måste hålla i mina pengar.  Dessa två kommer iallafall ifrån Nelly! Är det någon som har sätt en fin gul? Gärna biker modell? Tell me about it isf!

20 mars 2012


gammal bild från i sommras i mina boyfriend jeans som jag nästan glömt bort. och fan va brun ja va, längtar till jag blir det igen!

Godmiddag på er!

Jag vaknade för en liten stund sen och sitter här och tar det lugnt nu. Ska strax gå ner och fixa till lite frukost/brunch! Måste vänta lite, man ska inte ta penicillinet för nära inpå att man äter. Idag ska jag ner till gymmet och köra en timme med Julia! Ska bli kul och träffa henne också och snacka av oss. Men har träningsvärk i armarna och ryggen sen igår, ajaj! Annars har jag inte riktigt besämt hur jag ska lägga upp resten av dagen. Ikväll ska jag iallafall till Marcus, ska käka hos dom och sen övernatta där. Får se om jag går dit direkt efter gymmet eller om jag åker hem imellan. Är så piss dyrt med bensin, så försöker spara så mycket det går nu, hehe!

Men vi hörs väl senare, ha en kalas dag vetja! ♥

Jag ♥ thailand



Åh får damp-ryck när jag kollar på dessa thailandsbilder....underbara jävla land. Fan vad jag saknar det!!!!!!!! Saknar starka maten, solen, gå i tunna kläder och bikinis, watermelon shake, singha, frukten, allt ballkong häng med pringles nötter öl grogg & breezer, alla snälla underbara thailändare, longtailbåtarna, kvällarna med shopping och prutning, poolhäng, frukostbuffén, alla paradisöar och till och med alla sop ställen som luktar SKIT. Ja, då kanske ni fattar hur mycket jag saknar de landet! Jävla underbara land jävel....♥

Har iallafall haft min vanliga tv-kväll. Har alltid de på måndagar. Fam Annorlunda, Maria Wern, Får vi följa med (♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥) och nu slö glor jag på Schulman show, men ska nog ge upp snart. Är trött som tusan! Hoppas ni har haft en bra måndag, puss och godnatt!

Wants



Har inte alls haft koll på alla olika butiker och webbshoppar senaste tiden, alltid så himla kul och kika på nyheterna då! De här är lite blandat ifrån Modekungen, Riverisland och kyssjohanna. Orkar inte att allt måste vara så snyggt men så dyrt. Men jag har veeeerkligen fastnad för detta med färg till våren. Både neon färger och pastell färger. Trodde aldrig jag skulle vilja ha en neon gul/rosa väska! Men ska erkänna att jag ändrat mig. Matcha ihop med den svart-vit mönstrade kjolen, och ett vitt oversize linne...ååh måste skaffa en neon färgad väska!!

Ta hand om dina vänner



Ni får en söt bild på mig just nu, ny duschad och helt neutral!

Gymmet gick jätte bra, jag körde på som vanligt och det var skönt. Imorn ska jag dit igen med Julia och sen träffade jag Ida den gamle räven i dörren. Vi hängde JÄMT när vi var små. Hon var min första bästakompis och genom hela låg och mellanstadiet kunde man knappt sära på oss. Vi lekte nästan varje dag och hela min barndom är hon den som funnits med hela tiden. Sen när vi började högstadiet så hamnade vi i olika klasser men vi umgicks ändå, dock tror jag vi gled ifrån varandra lite där. Sen från att vi börja gymnasiet har vi sugit på att ses och höra av oss, dåligt! Men nu bestämde vi att vi ska börja träna lite ihop, hon har flyttat till lägenhet i Åtvid och tränar också på Hälso. Så på torsdag skulle vi försöka få till det, gud så kul! Man ska vara rädd om sina gamla vänner. Man ska vara rädd om alla vänner! Ta dom aldrig förgivet om ni skaffar killar. De är det värsta jag vet! Killar kommer och går vänner består, eller vad är det man brukar säga?

Nu ska jag sätta på radion och ställa mig och laga lasagne. Mamma skulle va kvar på jobbet till senare så då tar jag över matlagningen. Men jag tycker ju att det är roligt, iallafall när man ska göra nått man är jätte sugen på! :)

19 mars 2012



Godmiddag! ♥

Vad har ni för er? Jag och Marcus ligger i soffan och slöar...tittar på tv oså. Riktigt skönt! Vi sov ända till halv tolv och sen gjorde vi god frukost med stekt ägg och grejer. Orkade inte blogga igår. Var as trött när jag kom hem så vi käkade god mat pappa hade gjort och sedan tittade vi på tv resten av kvällen, inte så märkvärdigt!

Idag är det typ storm ute?! Och imorse när jag vaknade och gick på toaletten så snöade det ute, rätt sjukt väder! Men egentligen har jag bara väntat på ett bakslag med snö. Eftersom det varit så himla fint väder så brukar de nästan alltid bli det. Jaja! Ska åka ner till Åtvid lite senare och träna första gången sen jag blev sjuk. Det ska bli jätte skönt! Men ska väl inte ta ut mig allt för mycket. Sen ska jag handla lite små saker för jag ska laga lasagne ikväll! Var så himla sugen på det :} Men vi hörs senare, ska slöa vidare här en stund nu ♥

18 mars 2012


Hallå på er! Hoppas allt är bra och att ni haft en fin helg. Jag sitter på bussen nu och lämnade precis Örebro. Så ska sitta här några timmar! Men tycker de är skönt...lyssna på musik, äta godis o sova...mysigt! Igår va vi som sagt på 100% party och fan så kul jag hade....nykter också! Jag fick låna Sarahs mammas bil, så jag körde! Men fan vilket drag de var. Vi borde helt klart ha 100% i Linköping eller Norrköping med, fett asså! Hade antagligen varit ännu fetare om man varit full och om mina partypinglor också varit med haha! Lyckad kväll iallafall :-) Ikväll kommer Marcus till mig, vi har knappt träffats på en vecka eftersom jag varit sjuk och sen drog jag iväg. Så de blir nog myskväll, fint! Men nu ska jag försöka sova lite...är trött som tusan! Hörs senare <3

17 mars 2012


Godmorgon! Vi har vaknat här nu. Har sovit på en luftmadrass som ALL luft försvunnit ur...haha! Men jag kunde sova hela natten iaf, tur de! Igår tittade vi på paranormal activity 2 & 3. 2:an var rätt seg men 3:an har okej! Ikväll ska vi på 100% party här. Men jag kan ju inte dricka eftersom jag äter penicillin. Så de blir en nykter utgång....premiär för det! Men jag ska väl kunna få kul ändå :-) annars vet jag inte vad vi ska hitta på unde dagen. Nu blir de strax frulle iaf! Pusssss <3

16 mars 2012

Halloj!

Är det inte det ena så måste de tydligen va de andra! Imorse vaknade jag upp med ett illrött och ont öga. Hade ont igår kväll med och var lite röd, men trodde jag skulle få en vagel för det brukar göra ont. Men idag är liksom hela ögat rött så det känns rätt konstigt!? Sen värker det på utsidan. Det är ganska "vattnigt" också eller vad man ska säga. Men jag tror inte det är ögon inflamation för jag har haft det en annan dag och då var det varigt och klimmade ihop sig och sen kliade det, men de gör det inte nu...utan nu är det någon slags värk. Hoppas inte det blir värre. Orkar inte det! Känns som de är någon som inte vill att jag ska åka till Sarah. Känner mig inte så jävla snygg heller med ett illrött öga, blä! Men man kan väl drabbas av värre saker........

Är iallafall klar och ska gå ut alldeles strax! Pappa skjutsar ut mig till bussen som jag tar till stan först, sen behöver jag bara vänta i 25 min innan Swebussen går. Så tänkte köpa någon tidning och lite färdkost, hehe! Men de ska bli skönt och inte sitta så mycke vid datorn, de är as jobbigt med ögat. Kanske är någon slags ansträgning bara för man sitter mycket framför datan? Dock lustigt att de bara är på ena ögat. Jaja, ni får ha en fin helg så hörs vi säkert någon gång under helgen. Pusspuss ♥


Snyggt.......

Fikat

Sitter och lyssnar på "i'm gonna live my life no matter what we party tonight" sååå himlaaaa braaaaa! Längtar till 26 mars när Justin släpper Boyfriend. Han skriver på twitter hela tiden att han ska visa alla "haters" att han inte är någon liten omogen tonårs-grabb som dom verkar tro och istället släppa något som är väldigt annorlunda mot hans tidigare plattor. Är så himla nyfiken!!

Annars så gör jag inte så mycket just nu, kom hem från Åtvid för några timmar sen. Var där en snabbis och träffa Marcus! Vi köpte goda mackor och en varsin bisvki på Stallkiosken och sen åkte vi hem till han och käkade de, snackade och spelade Draw something med Victor, haha! Har just hängt lite tvätt och packat de mesta inför morgondagen. Så ska väl slöa resten av kvällen! Tänker ta med mig min kamera, så förhoppningsvis använder vi den också så jag har lite bilder på söndag :} Yees, annars har jag inte så jätte mycket skoj att skriva faktiskt. Händer inte så mycket mera ikväll. Skriver väl imorgon innan jag drar, sen får vi se hur de blir under helgen, men absolut lite mobilbloggande. Puss ♥


en fin bild från underbara thailandet och podaaaaaaaaa :)

15 mars 2012



haha har någon varit sjuk elleer? Mitt rum är så himla snuskigt nu efter att jag har legat här och dreglat flera dagar och svettats så de runnit om mig på nätterna...illa! Men ska ta tag i det snart. Är mycket piggare idag, underbara pencillin! Lite ont i halsen fortfarande, inte riktigt all ork i kroppen jag har annars men är betydligt bättre mot tidigare i veckan. Skulle jobbat ikväll men så blev de ju så icke. Så ska ta vara på dagen och slöa så jag mår ännu bättre imorgon eftersom jag drar till Sarah då. Har bestämt mig att jag sticker! Efter att ha ätit pencillin cirka ett dygn ska inte smittrisken vara så stor heller, så de känns bra! Annars hade jag slängt nästan 450:- i sjön, haha!

Så jag ska plocka ordning lite här på rummet snart och sen börja packa lite inför min lilla helg-tripp! Ska även åka ner till Åtvid och fylla på mitt busskort och sen ta en liten fika med Marcus eftersom vi inte har sätts på ett tag nu. Men vill inte smitta ner honom så vi får hålla oss ifrån varandra. Det är ju så dumt med halsfluss för om jag smittar honom kan han smitta mig igen sen och sen går de runt sådär och det är inte så jävla kul! Och jag har ju inte ätit pencillin i riktigt ett dygn än så jag kanske fortfarande smittar. Jaja, skönt att må bättre :) Jag skriver iallafall senare. Min blogg har ju sugit dessa dagar, men hoppas ni inte hatar mig för de :) ♥

Halsfluss, jihaa


Tjo på er! Jag ligger i soffan och slöar, orkar inte så mycket annat är så himla seg. Fick iallafall veta på VC att det var halsfluss...dvs en bakterie som spökat de senaste dagarna. Så inte så konstigt att jag varit så dålig! Men nu har jag iallafall fått penicillin och då brukar det vända väldigt snabbt, så det känns bra! Ser ett litet hopp om att kanske kunna åka till Sarah på fredag iallafall :-) Ikväll är de en massa bra på t!, halv åtta hos mig, efterlyst och kjelles smakresa i asien! Och jag känner mig på rätt bra humör nu iallafall. Hade fått svar från sbt att de bara var att skicka tillbaka skorna så fick jag pengarna tillbaka, så nu är jag inte sur på dom längre...haha :-D jaja! Ser ni bilden förresten, vet ni vad det är på bilden? Har helt glömt visa den. Men när vi var i Thailand och satt på en restaurang så fick victor se att man kunde beställa in.något som hette "chang-tower"....det var 3 eller 4 liter öl i en stor jävla pump som dom ställde fram på bordet....och det var stört billigt. Ni kan ju tänka er de tre grabbarna som var.med....macke, victor och tompa blev ju helt extas...hahah! Så vi beställde in denna stooora pump, så efter en stund.kom servitören bärandes på denna grej, haha! Så jäkla roligt :-D

14 mars 2012

Godmorgon!

Är jätte deppig och ledsen och har verkligen vaknat på fel sida. Kunde knappt sova något inatt heller...låg vaken till tre tiden. Fick as jobbig hosta och hela käften och halsen var full av slemm....kunde inte andas normalt. Hittade iallafall hostmedicin i kylskåpet, så när jag tagit det kunde jag äntligen somna. Har knappt någon feber nu vilket är skönt. Men känner mig seg och har väldigt ont i ena halsmandeln, blöö! Ska iallafall åka ner till VC vid ett tiden och ta ett halsprov. Lika bra så man vet om det är ett virus eller en bakterie. Måste även höra av mig till Hanna om morgon dagen då jag skulle jobbat kväll. Men det känns inte så aktuellt. Kommer säkerligen inte vara 100%-ig på ett dygn och att servera mat till gäster och riskera och smitta ner mina kollegor känns inte så aktuellt! Sen måste jag avvakta till imorgon kväll och se om jag ens kommer kunna åka till Sarah. Bara jag blir bättre än vad jag är nu och helt feberfi så åker jag...bara tiden som kan avgöra. Fan vad jobbigt allt ska vara..

Solen skiner ute och jag ska försöka släpa ut mig själv en sväng. Tror nog jag kan bli lite gladare och piggare av sol och friskluft. Förhoppningsvis kommer matlusten tillbaka också. Det är rätt bra diet och va sjuk ändå, ska bli intressant och se hur många kilon ja tappat på dessa dagar...men det får väl kompensera den dåliga träningen, hehe.

Jag skriver senare...förhoppningsvis lite gladare. Puss!

Sjuklingen

Idag har jag iallafall orkat vara uppe och röra mig litee, har inte sovit något på dagen iallafall så hoppas jag kan sova bra inatt. Har väl legat största delen av dagen framför teven i soffan...precis som jag gör just nu också. Känner att min panodil börjar gå ur nu för de jätte onda i halsen börjar spöka igen. Så ska snart ta en ny och sedan gå upp och lägga mig i min renbäddade säng. Känner att bloggen är rätt tråkigt, men jag lovar att I will be back. Bara denna dumma sjukdom försvinner. Så vi hörs ♥

13 mars 2012

Goddag :)

Hoppas att ni mår bättre än mig...imorse när jag vaknade ville jag bara döö. Min tshirt var seriöst BLÖT av svett och min smärta i halsen var så brutal att jag inte kunde svälja utan att ögonen blev helt tårfyllda...hemsk morgon!! Pappa fick gå till farmor och farfar och hämta panodil och tack gode gud för att det finns den lindrade det onda så att jag iallafall kunde svälja normalt. Just nu är jag feberfri också, men det kan ju dock bero på panodilen.

Jag har lyckats vara ute en sväng och få lite frisk luft. Men börjar bli hungrig nu, så jag funderar på att ställa mig och laga grönsaksoppa. Det borde slinka ner i halsen bra! Är så himla orolig att jag inte ska bli bra till fredag. Har ju köpt bussbiljetter till Örebro utan avbeställnings-skydd....ska ju åka till min kompis Sarah! Blir jag inte bra får jag inte träffa Sarah som jag inte sätt på typ ett år och jag förlorar 400 spänn. Jävligt kul.....! Känns som jag alltid blir sjuk när absolut inte borde. Liksom hur höga är oddsen att man blir sjuk på sin student som jag blev i sommras? Är fan bitter över det än. Och så nu...ännu ett olämpligt tillfälle...


Uschan

Mår som ett skithål i princip. Orkar inte röra mig och har legat i sängen hela dagen. Är hungrig med men orkar fan inte gå ner. Tur att alvedon och strepsil finns. Återkommer när jag känner mig som en människa igen. Hoppas ni haft en bra dag i solen ♥

12 mars 2012


Vaknade upp halvt död efter en natt med väldigt orolig sömn. Vaknade en miljon gånger, så störande. Har haft feber frossa plus svettningar hela natten. Var helt yr när jag vaknade och hade konstigt huvudvärk. Hoppade in i duschen och tog en iskall dusch...så då vaknade jag till lite iallafall :-) nu har jag tvingat i mig en skål med fil och musli och lite kaffe. Lär bli sängliggande hela dagen! Och troligtvis inget jobb imorgon heller. Usch så jobbigt :-( men skriver lite senare. Ska försöka gå ut o få lite frisk luft, de är ju fantastiskt väder!

Feber..

Ville bara skriva godnatt. Jag har fått lite feber ikväll och känner allmänt hängig så jag är livrädd att jag ska få den dumma influensan som så många har haft senaste tiden. Therese på jobbet har legat över en vecka i det med högfeber och hosta. Ska kolla på Taken som går på tv4 som jag tyckte verkade spännande..sedan sova! Som tur är så jobbar jag inte imorgon....så får väl vila mig hela dagen så jag är bra på tisdag! Godnatt sovsött ♥


en lycklig och seriös bild från sthlm förra våren...kan inte fatta att det är ett år sen typ..

INTE OKEJ!

Asså ni anar inte hur lack jag är på Stylebytyra och denna SKIT kvalitet som det uppenbarligen var på mina "kelly heels" jag köpte där ifrån för några veckor sen. Jag blir så himla arg!! Asså betalar man 600:- för ett par skor förväntar man sig kvalitet...håller ni inte med? Jag hade alltså inte använt dessa skor överhuvud taget innan i fredags. Jag gick mellan Ågatan och en lägenhet vid Tinnis, dansade lite på dans golvet och gick ur en bil vid mig (därav är de skitiga under skon, jag bor ju på landet inne på en grusväg) Men skit samma, ska man inte förvänta sig att sko fan ska hålla mera än det eller? JO! 600:- är fan inte så lite heller, då SKA de vara bra. Usch! Blev så besviken när jag fick se hur de såg ut under. Hela sulan har gått av som ni kan se på bilden och bara hänger. Det är som att sulan är gjord av papper eller något!? Jag vet fan inte vad de gjort...

Så jag avråder er alla som haft fundering att köpa dessa skor...DON'T! Dom har dock sänkt priset med 50 spänn nu till 549:- Men ursäkta vem vill betala så mycket för ett par skor som håller en gång..? Jävla dåligt! Jag har mailat till både Tyra personligen och till Stylebytyras kundtjänst och hoppas att dom kan ta sitt ansvar. Någon form av reklemation borde ju vara möjlig..

Erkänn att detta är bland det tråkigaste som kan hända. Jag gillade verkligen dessa skor med, så blir allt bara en stor flopp. Fyfan... :(




Nu är jag hääär!



Hallå på er! Nu har jag orkat starta min dator och sätta mig vid den...haha! Låter kanske inte så jävla jobbigt, men när jag är bakis (som jag var igår) orkar jag i princip inte stå. Tanken var då att ta de lite piano med alkoholen i fredags...just för jag inte orkar må SKIT dagen efter. Hur gick det då? Nae inte så jävla bra! Vi drog till Issa och förade lite sedan drog Mattias med mig, macke & bersan till sin kompis (trodde vi) Men när vi kom dit visade det sig att vi hade hamnat hos hans kompis granne. Så när vi kom in där kom en brud fram och frågade vem vi kände här.....Macke, jag och Johan bara kolla på varann och ba: öhh vi är här med Mattias som känner din granne!? Ah lite pinsamt. Fortsatte iallafall vidare till Pitch sen. Var jävligt lite folk ute, men hade kul ändå! Mötte Oliver och dansade och tog väl någon shot för mycket. Har kommit på en miljon grejer jag sa och gjorde nu i efterhand...så jag hade lagom med bakis-ångest igår. Räckte typ att kolla på mina sms, great asså! Skulle mata några turkar med korv som kom fram till Johan och mucka...men dom va muslimer...hahaha! Snackade med polisen om något bråk...vet i helvete vad det handlade om? Sen twittrade jag en massa till framför allt Justin...men även till Rihanna, vet knappt om ja vågar kolla vad jag skrev. Ahe gud så dant...

Men nu är jag iallafall som en ny människa! Sov som en Gud inatt med min fina kille och vaknade pigg och fräsch imorse. Så promenarde med Olle och tvättade min bil och sen åkte vi hem till Macke. Chillade där lite innan jag drog och körde en timme på gymmet. Dom har ändrat och har öppet mellan 16-20 på söndagr, skit bra tycker jag! Så nu har jag duschat och är redo för en söndags kväll framför Så ska de låta med mamma och pappa! :) Det ända som bekymmrar mig nu är min hals som jag tyvärr fått ont i. Vill INTE bli sjuk, fyfasiken!

Ha en fin söndag kväll iallafall kära ni! :*

Wiiiiiih


Åh han är så himla bäst! Haters are going DOWN! :-D

11 mars 2012


Tjohoo! Sitter och glor på American idol med Marcus. Vi har varit vakna ett tag, ätit stor frukost och sedan hämtade vi olle och gick en sväng med honom...han är förövrigt mycket piggare idag, skönt!! När mamma tvättat klart sin bil ska jag gå ut och ta min. Sen ska jag köra hem Marcus till åtvid och jag ska passa på att gymma en timme! Så jag skriver senare. Helgens uppdatering har varit si och så, men det ska bli ändring nu! Puss <3

10 mars 2012


Hej på er :-) har inte orkat blogga idag, har varit så seg efter gårdagen! Hamnade på krogen på nått lustigt vis och drack väl några droppar mera än tänkt! Men de var kul :-) Macke o jag fick skjuts till mig av Rosén vid klockan tre någon gång. Idag har vi bara slöat...min älsklings vovve har varit dålig idag! Jätte hängig och inte alls sig själv. Blir ju as nervös att de är nått allvarligt, kommer dö endel av mig när han försvinner...skrutten <3 Ikväll blir de.Melodifestivalen....spännande :-) Marcus stannar även inatt med! Ha en bra lördag, nu ska jag fortsätta glo på tv :-) puss!

Dagens




Ae fyfan fastnade inte alls på bild idag! Men såna dagar har vi väl alla ibland. Denna ovan får ni allafall på mig just nu!

9 mars 2012

Hejsan hoppsan på er!

Jag kom hem för en liten stund sen. Skulle ha gymmat efter jobbet men råkade bestämma med Fredrik att han kunde åka med mig hem från Åtvid så det körde ihop sig. Har ändå sån träningsverk, så de får bli en löprunda imorn istället. Jätte kul på jobbet idag iallafall, hela Villan var abonerad av ca. 85 pers så vi hade lunch för allmäntheten nere på Sjökrogen! Roligt med lite omväxling i vardagen. Kom lagom med folk och fanns sitt platser hela tiden, så det var skönt! :]

Ikväll blev det lite spontant eventuellt 20 års firande i stan. Linus ala Flint fyller år så vi ska hem till Isabelle ikväll och fira honom! Blir nog riktigt roligt. Så jag ska väl chilla här en stund till innan jag ska fixa mig för kvällen. Den stora frågan är vad fan jag ska ha på mig!? Vill iallafall inviga mina SBT skor, eller jag SKA inviga dom! :) Men slänger nog upp outfit seeeen. PUSS!


Lunchpaus!



Hemma från gymmet nu som gick jätte bra idag med! Känner mig så taggad, så himla gött! Nu sitter jag och äter sallad som jag slängt ihop med det som fanns hemma. Blev faktiskt gott! Ska slöa och tagga jobb nu fram till halv fyra då jag ska åka! Sover hos Marcus inatt och imorn blir det jobb på dagen. Skojj! Så blir nog inte så mycket mera bloggning nu, så vi får höras imorn eftermiddag ♥

8 mars 2012

Godmorgon! ♥

Jag var lite för slö för att orka kliva upp klockan halv nio, hade de så skönt i sängen så jag drog mig till nio. Men nu har jag bytt om och druckit kaffe och slängt i mig en liten skål med müsli och fil. Så nu ska jag nog orka träna! Ska slänga i skorna och vattenflaskan i väskan och sen åka! När jag kommer hem tänkte jag laga en god lunch, alltid gott och äta efter träning, haha! Så vi hörs lite senare hörreni ♥



Get some sleep



Nu har jag lagt mig och hade väl tänkt titta på tv och spela "draw something" med alla sociala...lägg till joossaans ännu en gång om ni vill spela! Nörd :} Imorgon ska jag jobba kväll, börjar inte förrän fyra. Men jag tänkte sätta klockan på halv nio och dra ner till gymmet imorgonbitti. Känns hurtigt och bra! Så vi hörs imorgon, sovsött ♥

Soldiers



Asså jag och dessa sångfåglar till pojkar födda 94! Hejjar nog på Ulrik mest på lördag trots allt. Den här låten har gått på repeat hela gårdagen och idag! Blir helt lycklig så jävla fin och bra och allt dedär. Så charmigt med munspel och han är ju så söt!!!! ♥ iiih hejjjaaa

Happy!




Hello people!

Har ni haft en bra dag elle!? Åh min har varit så bra. Är på så himla bra humör. Vet inte om det är de soliga vädret? Taggad inför våren och sommaren så in i helvete, glad över mitt jobb, mina vänner, marcus och väldans pepp på att komma igång med träningen. Körde skiten ur mig på gymmet idag, är själv förvånad hur mycket jag orkade! 30 min kondis och 30 min styrka...framför allt röven och benen! Imorn ska jag köra mest mage och rygg. As nice!

När jag kom hem åt jag lite mellanmål och sedan hämtade jag Olle och gick en kort sväng med honom bara för han blir så glad av det. Så nu har jag precis hoppat ur en varm dusch och sitter i min onepice i sängen och softar. Ska alldeles strax åka och hämta Fredrik vid bussen och sedan tänkte jag sätta mig här och pilla med mina naglar. Blev aldrig av för jag hade huvudvärk och blev liggandes i tv-soffan istället. Så idag tänkte jag göra dom fina och så lyssna på bra musik under tiden. Kalas!

Pusssssas ♥

7 mars 2012


Godmorgon! Macke och jag ligger och glor på pistvakt som går på tv, skit bra :-D idag står gymmet på schemat. Och jag känner mig riktigt taggad. Hoppas det kan sitta i!! :-) skriver senare, puss!

New in




Blev alla tränings kläder jag var ute efter förutom en vindjacka, det ska jag införskaffa mig nästa månad. Hade inte råd nu. Löparbyxor, två tränings t-shirtar och en hoodie som jag kan ha på gymmet eller om jag är ute och springer...enbart för det liksom. Så nu känner jag mig riktigt inspirerad att komma igång! Få upp kondisen igen. Tror min huvudvärk kan bero på att jag tränar för lite!

Fick även med mig gele nagel kit. Så efter käket ska jag sätta mig och fixa naglarna. Har lovat Julia att hämta henne i stan ikväll. Hon kommer med tåg eller buss(?) från fjällen för att hon ska ha UF-mässa imorgon. Så ska väl sysselsätta mig fram till strax efter nio tiden. Sen plockar jag nog med mig Marcus påvägen hem från Åtvid. Så ni får ha en fin tisdag kväll, nu ska jag plocka ut diskmaskinen..pussis!

Dagens





tights bikbok / tröja gina / jacka & väska h&m / skor stylebytyra /

Där fick ni lite bilder på hur jag ser ut idag! Ena bilden ser jag helt rädd ut på, men jag orkar inte! :] Vet dock inte om jag ska ha på mig klackarna. Känner mig så fin oså vill jag inte skita ner dom. We'll seee! Sitter och väntar på mamma nu iallafall och jag tror hon kommer när som helst. Så jag ska borsta tänderna och göra mig redo. Puss ♥

Ps. Har ni sätt att Rihanna kommer till Peace&love? Jag hade tänkt dissa det iår för de är inte så mycket bra band och åka på Summerburst istället med Macke och kanske någon mera. Men summerburst i Stockholm (vill helst dit istället för göteborg) är samma helg som Viktoria & Julia och mina vänner tar studenten så jag kan fan inte åka! As sugit. Så nu vill jag till Borlänge, iallafall 2 dagar eller nått! Se Rihanna!!

6 mars 2012

Någon av mina läsare som spelar "Draw something"? Skriv vad ni heter eller spela mot mig: joossaans



Godmorgon allesammans ♥

Jag sitter och har det skönt i sängen. Lyssnar på Ulrik Munther och har konstaterat att hans låt är otroligt bra också. Har inte följt melodifesivalen eftersom jag jobbat typ varje lördag senaste veckorna. Men i helgen är jag ledig och då är väl finalen!? Vet fan inte vem jag hoppas vinner. Tycker Loreens låt är skit bra och den går de nog bra för i ESC, gillar även Molly, Danny och så Ulrik. Så det blir nog spännande!

Solen skiner och jag tror jag ska gå ut och chilla lite innan jag ska göra mig iordning och åka till stan. Mamma slutar vid två och då kommer hon hem och hämtar mig. Så ska vi dra ut till Ikea för hon ska handla porslin. Jag ska nog gå till Inter sport & Stadium och försöka få tag i ett par bra löparbyxor och sen tänkte jag även gå till Gina och försöka få med mig lite linnen och någon vindjacka ifrån active sport kollektionen. Vi får se vad jag hittar! Lägger nog upp en outfit innan jag drar. PUSS

Nobody knows

Har ni hört Darins låt? Jag har fan lyssnat på repeat av denna låt konstant de senaste dagarna, den är så sjukt bra!! Blir helt lycklig. Darin är så jäkla duktig. Han är nog en av dom som blivit mest framgångsrik och som är mest duktig av alla som varit med i Idol någonsin. Fast Erik Grönwall kommer alltid ligga först...hihi ♥



Nu ska jag titta på tv resten av kvällen. Mitt huvud bråkar lite än! Hoppas de bara är för att jag är trött. Imorgon ska jag till stan med mamma när hon slutat jobba och köpa nya träningskläder...underbart! Men mera om det imorgon. Puss och sovsött!

Gold




Har tänkt jag ska köpa en guldig halsring också så att jag har båda att välja mellan. Så i lördags när jag drog en snabb vända inne på Ikano så fick jag med mig denna hem. Den kommer från H&M och kostade 99:- . Lite annorlunda i modellen mot min silvriga, men det är bara bra! Använder mest silvriga smycken, men ibland kan de vara kul att variera lite och till vissa outfits matchar ju guld kanske bättre än silver!

Slapparkväll.




Ni får två bilder från härrom dagen!


Har ni haft en bra dag? Min har varit kanon. Hade en bra lunch på jobbet och solen kikade ju allt fram nu mot slutet av dagen och den gör mig alltid på bra humör. När jag kom hem så gick jag en sväng i skogen med Olle och sen satt jag hos farmor och farfar och läste tidningen. Har fått lite ont i huvudet, så jag ska hoppa i min onepice och lägga mig i soffan och slappa resten av kvällen. Ska mumsa på lite våfflor också, gött! :}

Håller på att boka bussbiljetter till Örebro just nu. För om två veckor ska jag åka och hälsa på min vän Sarah som bor i Karlskoga! Så de blir partajj och umgås en massa, de va länge sen nu ♥ Så ska fixa klart de nu. Så vi hörs hörreni ♥

5 mars 2012


Godmorgon <3 sitter o käkar frukost och glor på efter tio, standard såhär på vardagen när jag ska jobba, haha! Idag har jag bestämt mig att jag måste ta tag i.min träning...NU! Tror jag ska till stan imorgon och.handla nya träningskläder så jag kan bli motiverad! Får ryck på mig själv...! Men men, ska käka upp och dra o jobba. Hörs i eftermiddag!

Norlie & KKV

Har en bra period när de gäller musik nu, massa bra låtar så man känner att man helst bara skulle vilja sätta sig på en buss i flera timmar och bara lyssna, om ni fattar hur jag menar! Här är ett av alla beroenden :}



Annars var bion okej! Den var lite B i sättet den var gjord, vissa skådisar kändes lite in pluggade och lite som en skolpjäs. Men jag kände igen typ allt från boken och jag tyckte de hade fått med de mesta så godkänt! Marcus hängde med mig hem så vi ska väl göra oss redo för kvällen och krypa ner i min säng och titta på film. Jobbar 11-16 imorgon, så vi hörs då. SOVSÖTT ♥

Spontan bio




Söta bilder på min facelook och mitt rosa läppstift, finigt!

Har ni haft en bra dag?? Det har jag iallafall. Drog ju och sov hos Marcus igår natt när jag slutat jobba. Sen imorse vart jag tvungen att sätta klockan för jag skulle ju till mina kusiner vid elva. Men jag och Marcus åt frukost med hans föräldrar och sen stack jag hem och bytte om och fixade frillan. Så drog vi till väderstad där de bor...! Olle skulle hänka på så han slapp va själv flera timmar. Så pappa, jag och Fredrik höll på att bryta ihop på denna feta tax som INTE kunde sitta still en halv minut. Han kravla över oss alla, flåsa, gnällde och var allmänt hyperaktiv. Var knappt så jag stod ut..haha! Åt mat och fikade och snackade skit. Sen gick hemfärden mycket bättre. Det var lite kul för när han fatta att vi skulle åka hem sprang han ut till bilen och ställde sig vid dörren, så farfar släppte in honom. Då la han sig över hela baksätet och liksom "this i my area" så han morrade som en idiot när pappa bar bort honom, haha sötis! Sen var han så lugn så och låg och myste i mitt knä, tjockishund!

Jaja, det blev en spontan bio ikväll med Macke, Fegge och Carl. Så jag ska faktiskt åka nu för Macke ringde mig precis! Tjobree ska vi se, stavas den så? haha! Har iallafall läst boken i skolan och den va skit bra. Så de blir nice! Nej nu måste jag sticka, ha en fin söndag kväll, puss ♥

4 mars 2012




Hallåååå! Är as stressad, ska åka till mina kusiner och fira Vickan som fyllde igår. Men var flitig och tog två outfit bilder på hur jag ser ut idag! Men annars så hörs vi i eftermiddag hörreni ♥

Dagens




Jacka H&M, blus bikbok, skor nelly.se, tights bikbok, brillzzz taxfreen på arlanda

Nu ska jag skjutsa farsan min och sedan blir det en snabb sväng på Ikano innan jag måste åka hem och äta innan jobbet. Så ni får ha en underbar lördag i solen så hörs vi imorgon ♥ Pussen!

3 mars 2012




Godmorgon allesammans! Ni får lite bilder på hur min morgon har sätt ut, mycket fin må jag säga! Ligger i sängen och spelar castleville och har de väldans skönt. Ända stunden på denna dag som kommer att bli lugn, så bäst och njuta :]

Klockan ett ska jag skjutsa pappa och hans kompis till Vretaskolan där dom ska ha klassåterträff idag. Sen hinner jag nog bara hem och fixa lite käk och byta om för att sedan dra till jobbet. Börjar klockan 16.00! Inatt när jag slutat övernattar jag nog i Åtvid hos Macke, så jobbigt och sitta och köra hem mitt i natten. Finfiint! Min favvo-kusin Vickan fyller 19 år idag med, så grattis bästa du ♥ Imorn blir det en tripp till dom för att fira henne lite, skojjigt! Men skriver lite senare, nu ska jag fortsätta spela, pöss!

Memories



Kan inte sova och klickade mig in på en massa gamla videosar som jag la upp på youtube i samband med att Jessica och jag var helt tokiohotel-galna! Hahaha, så jävla sjuka! I denna video oven sjunger vi Phantomrider och Oliver filmar och försöker få kontakt, men det är uppenbarligen inte så lätt. "Jessi, jessi, jessi,jessi" inget svar...! Åh vad jag saknar dedära. Synd att tokio hotel har blivit helt lustiga....ingen musik och inget nytt mera än tråkiga dyra appar till telefonen. Kom igen! Men det blir väl i slutet bara de själva som förlorar på det. Tråkigt iallafall...

A beautiful day.




Waow vilken härlig dag vi har haft idag!
Titta bara på dessa två bilder ovanför. Strålande sol ♥ Hade egentligen inte tänkt fota till ny design och ta massa porträtt av mig själv i naturen, men det blev så iallafall! Så när jag kom in fixade jag till designen lite som jag har varit sugen på länge. Så nu blir jag kanske lite extra blogg-sugen :} Får se om jag kanske ändrar headern framöver, den blev inte exaaakt som jag ville. Men den är helt okej just nu!

Förövrigt...hängde med Marcus i början av dagen sedan skjutsade jag hem honom och när jag kom tillbaka gick jag ut direkt. Tog en skogspromenad med Ollsen och sen hämtade jag min kamera och gick ut i skogen igen! Så härligt. Blev fika hos farmor och farfar på eftermiddagen och sen gick ja hem och städade rummet. Så jorrå, jag har allt utnyttjat dagen må jag säga! Ikväll är pappa och jag ensamma hemma, så vi ska väl ha far och dotter mys vid teven om jag får gissa. Jag ska nog även ladda ner en film jag kan se innan sovdags. Kanske ska hämta Fredrik vid bussen inatt, så måste hålla mig vaken isf! Men ni får ha en fin fredagkväll, puss! ♥

Live my life



Justin är så grym! "Nya" låten med Far east movement. Älskar den redan! Den 26:e mars släpps hans första singel från Believe. Hur grymt?? Underbartttt och den lär inte vara annat än feeet!

Varför är den mainstream att hata jb, jag fattar inte!? Lovar att hälften av alla haters tjuvlyssnar på honom hemma själva och tycker han är bra men vågar inte stå för det. Och gillar man inte hans musik, OKEJ. Men vad har han gjort för att förtjäna att bli kallad bög, få massa blodiga mord bilder på nätet, ALLT DETTA HAT. I don't get it. Han har ju inte direkt mördat eran mamma? Och det är ju jävligt lustigt att i princip ALLA andra stjärnor som har arbetat med honom på något sätt älskar honom. Usher, LMFAO, Chris Brown, Rihanna, Ludacris, Beyonce, Sean Kingston, Timbaland, Lady Gaga, Mariah Carey, Busta Rhymes, Jaden Smith osvosvosv...ALLA pratar så jävla gott om honom. Jag ska fan skriva en bok om detta en vacker dag, jag har så mycket argument som jag skulle vilja ta med en av dessa "jb-haters" som är delaktiga i denna fula mobbningen av honom på nätet. Fuck U och brinn i helvetet!

2 mars 2012

Go'middag på er! Vad har ni för er? Jag gör inte så mycket. Umgås med Marcus och har färgat hans hår precis, kvinnlig oså ;) Det är ju underbart väder, så jag vill bara uuuuuuuuut. Så får se om vi går ut en sväng innan jag ska köra ner honom till Åtvid. Ska iallafall gå ut och leka med min kamera lite senare i eftermiddag när jag är själv!

Igårkväll glodde vi på skräckis! Var ett tag sen, men jag var sugen på det. Nightmare on Elm street tror jag den hette. Den nyare verisionen från 2010! Den var bra, men den handlade om mardrömmar och Fred Kreuger som besöker än i ens drömmar...väldigt äcklig prick! Trodde de skulle bli svårt och sova, men de gick bra. Jag har ju blivit lite larvig, fattar inte varför!? Men ha en fortsatt fin fredag i solen så hörs vi senare ♥


För några dagar sen!

Esther dress


Hittade dessa två finingar på Ginas hemsida. Älskar att dom är transparenta ner till, så himla fint! Vill jätte gärna inhandla en långklänning till sommaren. Gärna en hel svart, men även en blommig vore fint! Matcha ihop med jeans jacka, så somrigt! Tyvärr har jag inte hittat några bra än, förutom dessa två! Måste nog ta mig ett kik framöver när jag har vägarna förbi stan :}

Svampsoppa

Godkväll...eller eftermiddag! :]

Sitter i köket och håller på att laga svampsoppa, vill få den perfekt och den är inte det nu så jag hoppas den kan koka till sig! Kom hem vid halv fem och har inte gjort så mycket sen dess. Var tal om en spontan utgång ikväll med lite folk, men det blev inte så. Rätt skönt om jag ska vara ärlig! Ska tare lugnt hela kvällen och så kanske Macke dyker upp lite senare. Imorgon är jag ledig så jag hoppas det är underbart väder, då ska jag ut och ta kort och lära känna kameran lite mera. Hur som helst, nu ska jag fortsätta fixa med soppan, så vi hörs senare ♥


igår..

1 mars 2012


Idag fyller min favvo 18 år! Så nu är han helt enkelt inte så jädrans liten längre! :-) grattis Justin, hoppas du känner.dig hedrad att jag skriver detta på min blogg...vet ju att du är en av mina trognaste läsare ;-) btw! Kom till sverigie :-) Annars då!? Jag fick hoppa in en timme tidigare så sitter och käkar frukost just nu! Känns helt sjukt att det redan är första mars :-o jaja! Vi hörs i eftermiddag...puss!

RSS 2.0