Valborg..

Sitter i min säng och väntar på att klockan ska bli halv tre. Så jag kan börja fixa mig, haha! Taggad som fan nu till ikväll. Tror de kommer bli skit grymt! Ska åka med bussen vid 4 och sen vidare till Julia med ett gäng härligt folk. Blir grillning och såna trevligheter. Sen senare drar vi oss vidare ner till Bysjön för att kika på Johan & Macke som ska spela innan Timoteij. Hoppas vädret håller i sig med!

Nu ska jag va social med mamma en stund och så ska jag äta lite innan ja börjar locka håret! Skriver kanske innan jag åker sen. Pussss!


snygg bild från sthlm ;)

Godmorgon!

Klockan är 08.10 och jag är uppe! Ska åka ner till Åtvid och träna med Julia, sen ska jag handla inför kvällen och fixa lite andra små saker. Igår var jag sjukt trött. Somnade med kläderna och allt på vid halv nio. Vaknade tio och gjorde mig iordning för natten, somnade igen och vaknade för typ 10 min sen. Trött, jaaaaa!

Nu ska jag äta lite frulle, sen åka ner och hämta julia :)


TRÖTT

Ger upp för idag nu. Sinnessjukt trött. Hörs imorn ist. Puss & godnatt!


Stan med fina tjejer idag!

Hej där alla glada!

Kom hem från stan för en liten stund sen. Har tillbringat hela min eftermiddag där med Julia, Isabelle & Elin. Först gick vi några varv inne i stan, sen åkte vi ut till Ikano och kikade. Hade inte planerat att köpa något mera än lösnaglar, men jag fick med mig den ultimata jeansjackan. Rea på Cubus så den kosta bara 199:- och såg ut exakt som en sån ja letat efter. Ljust jeans och sliten, helt pörkeft! Så den fick bli min. Sen ett par basic tights och ett ljusare läppstift som Jennifer tipsa om förra veckan, haha! Hel nöjd! Nu är de bara lite beslutsångest om ja ska ha jackan imorn eller ej, hhhmmmm!

Ikväll skulle vi grillat här hemma, men tändvätskan var slut och vi orkar inte åka och köpa. Så vi får fixa kycklingen i ugnen. Men de funkar med! Sen ska jag bara slappa. Imorn kommer bli helt fullspäckad. Ska börja med att träna på Hälso med Julia vid 9. Sen ska jag hem och fixa allt inför kvällen och städa mitt rum. Sen tagga kvällen! Tror de kommer bli grymt :)

Men nu ska ja fixa mina naglar. Lägger upp bild på jackan och mina student grejer vi fick idag. Aaaaah, nu är de inte långt kvaaaar. Längtar till möss-påsättningsdagen och studentvecka och till att få springa ut och till allt!!! :D
Hörs senare ikväll, puss!




Sweet dreams

Har precis gosat ner mig i Marcus säng, ny duschad och insmörjd i underbar lotion från Thailand, som ger mig feta minnen och en stor saknad. Åh, vill tillbaka i vinter igen! Nog talat om den underbara platsen...

Vart ett riktigt köttit pass på gymmet med Julia idag. Först gick vi 30 min med högt tempo på löpbandet, hade inga skor så nu svider det lagom under fötterna, ajaj! Sen vart de cykling en 15 min, sen lite crosstrainer och så körde vi två varv med Easyline grejerna. SKÖNT! Vart hemsljutsade av Matte & Davva sen. Sen dess har ja inte gjort något. Pratat med Anna & Tolla, ätit med Macke och nu duschat oså. Blir lite OTH nu tror jag. Marcus är inte hemma, så ska väl vänta på honom och sen socialisera mig lite :) Puss & godnatt ♥


Sol + träning

Har legat och solat en stund nu. Skönt, men kallt i blåsten :( Ska slappa en stund till nu, städa ordning på rummet och packa väskan till imorn. Ska nämligen åka ner och gymma med Julia vid sex, sen ska jag hem till Marcus och umgås med honom och sen slaggar jag nog där. Jobbigt att åka hem! Sen imorn slutar jag 13.10 och då ska ja in till stan med Julia och va lite smakråd. Sen ska ja nog köpa lösnaglar eller sånt gelekitt. Måste fixa naglarna till lördag.

Men ska börja styra lite i mitt rum nu. Hörs kanske ikväll om jag orkar! Puss


jag och världens bästa julia på midsommar förra året. världens bästa & finaste flicka ♥

Peace and love

Glömde skriva det igår juuuu...

Men fick veta att jag och Viktoria har blivit antagna som funktionärer på Peace and love i sommar. Vi ska jobba innom området Säkerhet och det innebär väl typ vad det låter som. Vi får allt gratis genom att jobba cirka 5 timmar om dagen och det känns sjukt soft faktiskt! Längtar ihjäl mig, kommer bli helt gryyyymt!


Vaddå jobba?

Sitter i skolan och orkar inte med mitt liv tillsammans med Jessica. Har religion, men finns ingen ork till att jobba. Skriver av Oliver sen. Kollar på Never say never som Jessica lyckas ladda ner i kass kvalité, men vad spelar de för roll? Justin är brutalt snygg och dansar som en jävla idiot, så ja blir helt till mig. Vill slita sönder mig själv. Åååååh! Somebody to love i den filmen asså, ni anar inte. Så jävla snygg och sexig att ja inte vet var jag ska ta vägen!

Såhär känner vi oss nu här i vårat klassrum :)




beck innan sovdags!

Älskar att pappa har köpt till tre canal+ kanaler för de är alltid Beck eller Wallander om dagarna på dom. Förut såg ja en Beck som ja dock sätt en miljon gånger och sen har ja sätt Wallander-våldnaden när ja kom hem och nu är de Beck-flickan i jordkällaren. Så värt! Ingen reklam heller.

Släpade mig ut och sprang förut när jag varit hos gannen och snacka skit. Känner redan stel heten i benen. Men fint! Nu ska jag se klart filmen, sen ska jag sova. Full-späckad dag imorn :) Godnatt ♥


bild från vintras

Mer bilder från Sthlm

Planerar min morgon dag in i minsta detalj. Ett helvete att få allt att gå ihop när man bor ute i skogen. Busstider, hur man ska ta sig till bussen, har jag någon bil? ska jag cykla? när slutar du? när slutar jag? gitarrlektioner? TRÄNINGSPASS. Men nu tror jag att min morgondag ska gå ihop. Sovmorgon till 10 tiden, får bli cykel till och från buss. Sen hem och byta om, sen tillbaka till åtvid med buss, sen träna med julia, sen gå hem till marcus och slappa tills han slutat sina gitarrlektioner och sen förhoppningsvis hinna hänga lite! Jaaaråå, de ska nog fixa sig!

Har fortfarande inte kommit iväg på springrunda. De får bli lite senare. För nu ska ja byta om och sen åka upp till min granne och hälsa på Lotta (tjejen som fixa praktiken i Sthlm) som är hemma över helgen. Sen har hon en mobilladdare och lite som vi glömde där uppe, haha! Hoppas få se deras små lamm dom har med, wiiiii :D

Nu ska jag försöka koppla av lite....

Här kommer några bilder från sista dagrna i Sthlm jag glömt lägga över från kameran :)

Från våran middag vi blev bjudna på sista kvällen...


En av de godaste drinkarna ja druckit, SJUKT! Minns inte vad den hette. Men den smakade som Solero glassen, med en eftersmak av lite rökig whisky. De va alltså en whisk drink som till och med en whisly hatare som jag ÄLSKADE! åååh





Sista dagen i Sthlm, packåsnor! Men vi släpade skiten ända från Täby till jobbet till T-centralen, bakfulla ska tilläggas! JARRÅ.....



Här ska vi precis ge oss av mot T-centralen från jobbet, helt pigga...hahaha



restuarangen där vi jobbade de 4 veckorna :)





Sista bilderna är från när vi sitter på en asiatisk restaurang på T-centralen, övertrötta och väntar på bussen!
Kommer KANSKE upp en vääääldigt oseriös video från en kväll där uppe med...hm...om ja vågar. Har för mig de är lite Justin Bieber damp och Jessicas och min vanliga efterblivenhet. Ska fundera över det iaf!

God eftermiddag alla fina

Kom alldeles precis innan för dörren. Har haft en så ovärd skol dag, haha! Skulle ha någon random idrottsdag. Kom dit vid halv nio. Insåg att man typ skulle springa ngt lopp av nått slag och paddla? Var inte klädd för de kan ja säga. Plus att vi inte hade något lag. Bra med en lärare som har koll på saker och ting och kan informera oss. Ist raggade vi upp Fegge, Matte, Oliver & Rosén. Satt vid bysjön ett tag. Flytta oss till Stallis och tog en frukost plus att Davva joina, flytta oss till skolan och chilla i sofforna, flytta oss hem till Robin och drack kaffe. Väldigt ansträngande. Lina ringde sen och bad om skjuts hem för hon, Emilia, Lisa & Sofia frös. Så snäll som jag är skjutsa jag hem dom. Och sen åkte ja raka spåret hem! Ska fixa nått käk nu, sen när ja vilat magen en stund ska ja ut och springa!

Men vi kan höras lite seanre :) Puss!



myst i min lillebrurs tröja idag, med sssh, för han vet inte om det!

Film innan sova!

Kollar på ngn random film på tv med Joel Kinneman. Den verkar lite konstig! Men får se om den är nått att ha. Imorn är de ngn idrottsdag i skolan, ingen aning om vad vi ska göra. Men det märks väl! Antar att Jessica & jag blir själva i klassen där, duttia oss! Men nu ska jag kolla vidare, sen somna! Pusspuss ♥

Lite halv kassa bilder på de jag köpte idag. Tänkte ha mina spets leggins till tror jag! Sen köpte jag ett passande aprikos/rosa halsband. Tror de blir bra! Båda plaggen kommer från Cubus!



Tisdag 26 april

Tjoooobree!

Slappar i min säng och diggar go musik och hoppas den ska kunna göra mig lite mindre sur. Kikade precis in på yr för att se vad de ska bli väder på lördag. Självjävlahelvetesklart ska de stå regn, varför? Det är den ända frågan jag har till dig Gud? Varför kan du aldrig samabreta med mig? Nu ändrar du denna prognos innan helgen, uppfattat!?

Förövrigt har jag varit i stan efter skolan. Köpt skor till balen, BH till balen och kläder till lördag. Vart inget avancerat. Men ja kan visa llite senare, håller på att ladda min kamera just nu. Ikväll hade ja tänkt att dra en spring tur igen, men ja har sån jävla träningsverk så jag skjuter upp de till imorn...trots att ja vet att de säkert är ännu värre imorn. Men men, det tar jag då!

Nu ska jag fortsätta be till Gud och sen ska jag göra något med mitt liv...
Hörs lite senare :)


Jävla Gud....bäst du börjar vara snäll mot mig.......


Seriös!

Sitter här och väntar på mina varma mackor som står i ugnen, mums! Blev ett litet träningspass förut. Sprang första sisådär 3 kilometer, kanske lite till. Sen körde ja lite styrka på gräsmattan innan ja gick in och kasta mig i en välförtjänt dusch. Sjukt skönt! Ska försöka komma igång med träningen nu igen, mår så bra då :)

Nu blir de varma mackor, sen OTH innan sov-time och tagg inför första skoldagen imorn. Puss & godnattttt :)


haha är ni som mig eller? när ni ska ta en bild och det aldrig blir ngn som ni tycker är bra.
Slutar de som för mig? att ist har man fyrahundrafemtiotusen bilder där ni är oseriösa? Förut orkade ja inte med mig själv. Då slutade det såhär!


skit mobil

Nu har släkten precis åkt hem. Funderar på vad jag ska göra, kanske gå en sväng eller ta en spring tur innan ja ska slänga mig i duschen. Är så jävla irriterad på min mobil som inte går att ladda? Fattar inte problemet. Det står att den laddar men procenten ökar inte? Åh, skit mobil. Måste köpa ny, men jag är för fattig :(

Imorn börjar skolan igen. Känns sådär! Kul på ett sätt och få träffa kompisarna, men annars känns de bara skit. Händer en miljon saker framöver har jag en känsla av. Men ska bita ihop, snart STUDENT! :)

Nu ska ja gå ut och njuta av solen innan den försvinner. Pusss


Morning

Goooodmorgon!

Jag vaknade för någon halv timme sen. Har ätit toast och kollat lite på Harry Potter som gick på tv. Hade velat se klart, men de är för bra väder och jag vill hinna sola innan min släkt kommer hit för middag. Imorgon börjar skolan, känns helt sjukt!? Har inte varit där på hundra år och nu är de inte alls långt kvar innan studenten & framför allt balen. Längtar, men balen är ja sååå nervös för. Imorn ska jag köpa skor & bh till balen, hoppas jag kan hitta nått. Sen ska jag nog gå upp till bröllopshuset så dom kan sy upp min klänning där de behövs. Jiihooo! :)

Nu ska ja sätta på mig bikinin och lägga mig i solen ngn timme innan ja måste fixa mig :) Puss!


min balklänning ser ut såhär, dock inte riktigt rätt färg på denna bild!

Bedtimes.

Sitter i sängen och har precis gjort mig iordning för natten. Kollar på någon film på 5:an som heter de 7 miljonärerna, och har de väldans soft faktiskt. Är jääätteee trött så ska snart släcka tror jag. Blir kanske något avsnitt av underbara OTH om jag orkar.

Imorn klockan 2 kommer släkten på middag. Innan hoppas jag att jag kan hinna sola ett par timmar. Så himla skönt! Men nu är de bedtimes. Hörs imorn, sovsöttttt ♥



Påskdagen

Strålande sol idag med, detta lov har ju varit helt sinnesjukt grymt. Lite motgångar, men de bra har ändå alltid övervägt. Igår vart de grillat hos mig med Fredrik & Marcus. Sen åkte vi till Åtvid och drog på fest hos Hägge. Lika kul som sist. Tyvärr var ja inte riktigt lika taggad igår, vart på dåligt humör under kvällen och de sluta med att vi gick hem rätt skapligt, strax efter 2 tror jag. Somnade bums när vi kom hem!

Idag har jag, Marcus & Fegge legat och garvat åt min bilddagbok och allt man skrev och la upp där. Sen när Fegge dragit la Marcus och jag oss på hans gräsmatta och solade! Helt underbart och nu börjar ja verkligen få färg igen, loveee it. Ikväll ska jag bara ta de lugnt, känns riktigt skönt faktiskt. Imorn är de påskmiddag här hos oss som gäller med släkten :)

Nu ska jag nog kila in till farmor & farfar! Pusss


jag igåååår

Fest lite spontant





Nu kommer Fegge & Macke när som helst. Ja tänkte gå ner med datorn och sätta på lite skön musik innan vi ska tända grillen. Blir lite spontan fest senare ikväll med. Hägge idag igen då! Så tänkte dra ett par cider på min altan med grabbarna och sen senare åka till Hägge och möta upp allt annat folk som ska dit, fint! Tänker nog dock inte dricka ihjäl mig på alkohol ikväll, får bli varannan vatten, haha!

Kör på enkla kläder med, sen hårband på de, hundra år sen! Känner mig rätt snygg ändå. Ingen ful dag idag. Känns bra :) Puss och ha en bra kväll ♥

Underbara sol




Slappat och haft de såå skönt i solen idag, älskar att jag har så lätt för att bli brun. Syns redan massa skillnad. Nu är även mitt rum städat! Tänkte gå och önska farmor & farfar Glad påsk! För dom som inte vet så bor dom ju granne med oss. Sen tänkte ja ta med Olle på en liten kortis promenad. Väntar även på att Marcus ska höra av sig om när han & Fredrik kommer. Fint fint!

Nu ska ja springa över till farmor & farfar :)

CHILLAR CRAZY




Chillar helt galet i solen, men nu måste jag strax gå in och städa, inte kul!
Hittade iaf strumpor och ett par brillor på marknaden. Sen träffa ja såklart massa kändisar! Alltid kul :)
Ikväll kommer nog Marcus & Fegge hit och grillar, mys! Sen åker ja nog med dom till Åtvid! Pussen, hörs sen!
Ska njuta ett tag till!

Påskmarknad

Godmorgon people!

Jag har precis gjort mig iordning och ska åka ner på påskmarknaden som är i Åtvid idag. Ska hitta ett par solbrillor eftersom mina gick sönder i veckan. Annars ska jag inte ha ngt speciellt. Sen måste jag hem och städa detta rum, hoppas jag kan hinna sola och sen ska ja ner och umgås med Marcus! Vad händer annars i helgen då folket? Hitta på något imorn någon? Puss, hörs sen!



Bilder från igår.

Jag ligger utmattad i sängen och har nördat OTH.
Konstaterade dock precis att jag är för trött.
Sova känns som ett mera passande alternativ.

Här kommer några bilder från igår som jag snodde
ifrån Kimie som fick dom av Fjanton tror jag.
Dance dance dance! Tack för kvällen alla underbara. ♥

GODNATT.





Godkväll!

Har inte haft tid eller ork att blogga innan. Mitt rum ser ut som en rent helvete. Jag måste städa, men det finns verkligen ingen ork till det. Måste försöka finna, så jag kan va på detta rum utan att må psykiskt dåligt...

Igår var de fest, och de vart fan grymt lyckat! Hade sjukt kul! Julia & jag började med snack, vin & mys vid Bysjön. Sen kom Fegge och hämta oss så åkte vi och mötte Isabelle och så vandra vi vidare till Victor. Fick väl vara kvar där i någon timme, sen ringde hyresvärden tyvärr så vi fick dra. Julia, jag & Isabelle klämde in oss i Antons epa och fick skjuts till Rosén. Där fick vi bara stanna nån minut, sen vart vi utkastade där ifrån med. Så bara klämma in sig i epan igen och så åkte vi till Hägge och festade resten av kvällen. Dansade och hade en toppen kväll med så grymma tjejer....och killar med såklart! Julia & jag kom hem till Julia vid halv sex eller något imorse. Somnade bums och imorse var ja förvånansvärtnog inte alls så bakis som ja brukar bli :o Julia fick lida för mig med ist tror jag, haha! Macke hämta iaf mig vid 3, skjutsade hem mig så stannad han här ett par timmar. Snackade och sov! Kände mig väl inte som världens mest sociala, va så sjukt trött, haha!

Nu ska vi snart äta, ja är vrålhungrig! Sen får vi se om ja orkar städa. Annars ska jag nog mest chilla ikväll. Imorn blir de påskmarknad med mor min och sen ska ja umgås med Marcus på kvällen tror jag! Hörs kanske sen!


Fest nu!

Nu drar jag ner och möter upp Julia, blir lite förkrök ute ngnstans i solen. Får se om de dyker upp lite mera folk. Sen går vi till Victor och öser! Ses i dimman I hope!




Skärtorsdag

Vaknade nyss, sovit sjukt gott inatt. Idag hade ja tänkt sola om vädret tillåter. Sen blire fix och fest. Släpa dit era rumpor och festa med oss ffs! Ja är så himla sugen efter Sthlm, så nu vill ja att så många som möjligt ska komma. Kom igen!

Nu ska jag gå ner och fixa till en frulle, hörs väl lite senare :)


gammall bild

Hemma igen

Kommer alltid hem nattetid nu för tiden, inte likt mig ju, haha! Idag har jag lekt med Julia & Isabelle hela kvällen. Vi har åkt bil, varit rastlösa, pratat, planerat, ätit flöt som ja inte borde, kollat på en värdelös film och fixat en fest till imorgon! Kanon! Skulle festat på fredag, men de blev inget. Sen försökte vi få tag på någon rolig som kunde fixa till ngt roligt partaj ist, för var är ett lov utan fest? Så kom Victor, räddaren i nöden! Så imorn blire party praty! Kuuuuuul som fan, taggad som ett as!!

Nu ska ja krypa ner och se OTH, sen sova tänkte ja så jag orkar med morgondagens stohej! Hoppas på SOL!
Godnatt ♥


Fart & fläng!

Har haft en jätte slapp dag hittils. Legat och degat framför datorn, handlat åt pappa, städat ordning i köket och nu håller jag på att baka rulltårta åt mamma som hon bad mig. När de är klart ska ja fräscha till mig lite, sen ska jag åka ner och umgås med Julia & Isabelle! Jädrans fint, sen får vi se vad som händer ikväll!? Öppna för förslag!

Hörs people!


Aw, söten!

Dör varje gång jag ser denna video!
Vet inte hur många gånger jag sätt den, typ tusen! Asså när han säger "She's freakin' out" ÅH, så sött!! ♥
Kolla ffs, justin är så jävla gullig mot sina fans, plutten asså! Förlåt om jag varit dum mot dig tidigare!
Han har ett hjärta av GULD!


20 april 2011

Vaknade för en liten stund sen och insåg att jag inte skulle kunna somna om. Så jag gav upp! Idag är de inte strålande sol. Men enligt vädret ska de bli de vid tolv tiden. Så man kan ju alltid hoppas, jag skulle vilja sola idag med, igår han jag ju inte så mycke, haha :)

Annars ska ja nog mest vara hemma idag. Kanske träffa Vilma en sväng senare. Vi får se! Pusssss


Min tisdag!

Mår så bra av detta härliga vår väder, åååh så underbart. Idag efter lite solning och frukost åkte jag ner till Åtvid och myste med Daniella som jag saknat så himlaaa mycke! Vi gick till Willys och köpte lite 2,25:or, vundruvor, nötter och läsk sen gick vi till udden på Bysjön och satt där ett bra tag och bara snackade skit om livet och hade jätte mysigt i solen, helt underbart! Drog oss till Stallis efter ett par timmar och tog en glass, sen bestämde vi oss för att vara med Linus, Flint, Roggan, Fegge, Christian, Hampus & André och spela fotboll. Så vi drog ner till Edberga igen och lira med dom ett tag. Viktoria, Julia & Isabelle var också där! Efter ett bra tags spelande skulle grabbarna och Viktoria grilla korv. Men jag, Danni, Isabelle & Julia ville hellre ha pizza, så vi drog till Oasen och köpte med oss pizza till Bysjön, flöt! Sen har vi suttit framför elden vid bysjön hela kvällen. Träffat massa folk som dök upp, sjungit, lyssnat på gitarr spel och garvat, haha! Så fint :)

Nu ska ja se lite OTH sen ska jag sova :) Imorn ska ja nog vara hemma och umgås med familjen, kanske träffa Vilma en sväng bara! Fredag äre FEST, sjukt taggad redan nu!!!


Innan ja drog förut idag

Godmorgon people!

Vaknade precis i min underbara säng och ska väl släpa upp mig själv strax. Tänkte äta frukost i solen, kanske sola och sen får jag se lite hur de blir med allt idag. Har flera alternativ. Men de märks nog!

Älskar vädret, älskar att de är lov, älskar allt just nu! ♥


Sjukt bra dag

Har haft en helt fantastisk dag, utan att överdriva! Vakna hos bästa Julia, åkte hem en snabbis, solade, åkte tillbaka till Julia, snacka skit och åt glass vid stallis, gick hem till Julia och bestämde oss för att grilla med Kimie & Jennifer. Möttes vid Bysjön och hade mysigaste kvällen när solen gick ner. Stack hem till Julia igen och sen kom vi på 10 min innan Willys stängde att vi ville ha folköl, så Kimie och jag SPRANG från Julia till Willys och precis när vi kom fram står vakten i dörren och ska låsa, men vi springer som idioter och skriker och får komma in, TACK(!) . Chilla lite vid stationen som 4 fjortisar och sen gick vi rill Robins bil och satte oss i den och värmde oss och snacka skit med David. Så avslutades kvällen med att Robin var snäll & skjutsa hem oss, nice!

Nu ska ja strax sova. Är sjukt trött! Imorn får vi se va jag hittar på, hoppas på lika bra väder :) ♥ Godnatt!


Drar mig igen!

Har legat och solat i ngn timme, fysatan så skönt! Och jag känner mig inte totalt genom blek längre. Så skönt! Om en halv timme ska jag åka med pappa ner till Julia igen. Ska nog gå till Stallis och käka glass, sen vet vi inte. Men nått skoj ska vi väl alltid hitta på. Någon med förslag? Tell us about it :) Hörs kanske senare kväll, puss & ha en bra måndag :)



SOLA



Jobbar på brännan inför sommaren, så fint! Första gången med bikini ute detta år, love thiiiiis ♥

Godmorgon sunshine!

Nu är våren officiellt här asså! Så underbart väder och jag blir på så himla bra humör. Allt som var jobbigt känns plötsligt inte alls jobbigt. Igår var jag bara hemma och vände, sen åkte jag ner till Julia och va med henne och Linus. Vi käkade och sen gick vi ner till Bysjön och myste på en filt medan solen gick ner och drack ett par cider. Jätte mysigt, invigning av våren liksom! Imorse vart ja tvungen att åka hem redan vid halv elva för mamma skulle ha bilen till mormor & morfar. Så blev frukost i solen när jag kom hem, underbart! Nu sitter jag på mitt rum och ska plocka ordning lite innan ja ska gå ut. Kan ju fan inte sitta inne!

Planerna för dagen annars, ska ner till Julia igen vid tre och umgås! Får se vad vi hittar på för nått skoj :)
Hörs senare!


Mys-söndag!!

Hinner inte blogga! Men har haft en as härlig dag. Jobba gick galant, käk och långpromenad hos min moster och nu ska jag åka ner till Julia och käka med henne, Linus & hennes far. Sen tänkte vi nog gå och mysa med lite god dricka någonstans. Hör av er om ni har tråkigt, puss!


hitta min vårjacka med :D


Skit hosta...

Har fått sån jävla ret hosta, de är hemskt. Ska försöka sova nu, trots den. Fegge, jag & Macke har suttit på Mackes altan hela kvällen och spelat kort och snackat skit. Jätte trevligt! Sen nu precis skjutsa vi hem Fegge och sen påvägen tillbaka plockade vi upp min bror som va på fest och så körde vi han till bussen, snälla!

Imorn ringer klockan halv åtta. Då ska ja upp och jobba frulle ett par timmar och sen vidare till min moster en sväng med min bror :) Kul! Men vi hörs imorn när jag är hemma från allt stohej igen. Puss & gonatt!


Grillar

Sitter på våran baksida och grillar just nu. Är alldeles ensam hemma! Ganska skönt faktiskt. Behöver det. Blir iaf fläskkotletter & potatisgratäng när pappa kommer hem. Sen ska jag hoppa in i duschen och så åka vidare ner till Åtvid. Imorn jobbar jag frukost och då är de softare om jag kan sova hos Marcus inatt. Frukosten ska vara klar nio, så då räcker de att jag går upp vid halv åtta, vilket känns helt okej! Känns bra att få mera tid att snacka med Marcus med vilket behövs just nu.

Men ska fixa klart maten nu och sätta på mig en tröja, börjar frysa lite nu när solen går ner!
Vi hörs kanske senare ikväll, annars imorn ♥


Studentklänning



Idag är en lite jobbig dag. Men jag tänkte jag skulle visa er min studentklänning jag äntligen hittade i Stockholm. Köpte den i en affär som heter Salt. Dom hade massa studentklänningar! Den är jätte fin på och jag älskade den direkt! Nu ska jag bara hitta ett par snygga svarta skor som jag ska ha till. Har spanat in ett par på Nelly med kilklack som jag tror jag ska klicka hem när jag får pengar nästa gång. Sen ska jag köpa ngn enkel kofta jag kan ha över, vit med tror jag. Längtar så jävla mycke asså. Helt stört. Pirrar i hela magen när jag tänker på att de snart är bal, student och sommar. Så jävla grymt, wooaaah!

Nu ska jag ta med Olle på en promenad och rensa mitt huvud på alla jävla tankar!

JAG ÄR HEMMA

Heeeeeeeeej alla som fortfarande orkar med min tråkiga blogg! Men NU ska jag börja blogga om så mycke kul. Varje dag som innan jag drog till Stockholm. Har så mycke att visa, hej & ho!

Kom hem igår vid tio tiden, har haft de så grymt dessa 4 veckor. Kommer sakna Erika, Jessika, Carro, Frida & alla vi jobbat med där uppe. Så underbara! Vi ska lätt hälsa på i sommar. Men nu är de så himla skönt att vara hemma. Nu är de påsklov med och de är så himla skönt. Igår kom Marcus hit, och han är kvar än och ska kanske va de ända till ikväll då jag nog ska ner till honom. Skönt att träffas och kunna prata om livet. Vilket behövs!

Ikväll ska vi iaf premiär grilla hemma. Sen ska jag åka ner till Marcus och övernatta där. Imorn ska jag jobba frukost och sen åker jag & Fredrik på besök hos min moster Lena i Ljungsbro över dagen. Sen ska jag fan i mig träffa Julia!?!?!!??! ÅH VAD JAG SAKNAR DEN MÄNNISKO-JÄVELN ♥ kärlek på henne!!!!

Men vi hörs nog sen! Har massa bilder att visa :)


Jag på plattan i lördags!

Sista dagarna här

Mina pengar på mobilen tar strax slut. Ska bara säga att jag lever! Känns som så mycke hänt denna vecka! Har druckit vin på lyxhotell, jobbat kväll som gått grymt. Och imorgon är vi bjudna på middag på hotellet. Och då blir de nog endel alkohol:D Hörs SNART.

OTH, mys.

Ligger i sängen och kollar på oth som är min nya drog. Big love! Vart en spontan måndag efter vi slutat. Mötte upp oliver. Hamnade på baren på jobbet. Fick gratis drinkar bara för vi jobbar där och trots att de är 21-års gräns! Softa ett bra tag och snacka skit. Sen skulle vi solat, men vi han inte innan de stängde så de får bli på onsdag ist. Härlig dag! Imorgon är de jobb 7-15 sen ska vi kika på ett hotell på stureplan med lotta och tove på jobbet. Sen efter blir de käk! Härligt :D hörs.

Underbar söndag

Har haft en helt underbar dag! Vi åkte ut till djurgården och gick i solen. Hamnade sedan i rosendals trädgården. Jag tog en latte och jessi en öl. Promenerade sedan tillbaka och så åkte vi och handla. Sen har vi serverat fläskfile och grejer här ikväll. Nu ser vi sthlm-båsta och laddar inför sista praktik veckan. Ska även tillägga att vi stötte på kissie idag. Tog bild och växlade några ord, riktigt trevlig :-o haha! Hörs, Puss och godnatt.

SOOOOL

Wihoo idag är de Jessicas och min allra sista lediga dag här uppe innan vi drar oss hemåt forever liksom. Längtarrr massa nu! Ska bli så fint att komma hem till påsklovet, underbart! Idag är de strålande sol och knall blå himmel. Helt otrolig tur eftersom vi planerat att åka ut till Djurgården och gå där ute och kanske ta en fika. Blir helt lycklig. Jag är färdig och sitter och väntar på Jessica! Igår var vi spontana och färgade håret. Jag slingade de det lite ljusare. Vart inte jätte mycke skillnad, men lite och jag blev nöjd! Man måste börja nånstans, i sommar ska ja va ljus igen liksom!

Ehm, igår handlade jag studentklänning med! SKIT NÖJD. Ville ha en enkel. Denna var väldigt enkel! Visar er när jag kommit hem på fredag kväll. Sen gick vi och satte oss och käka på Vapiano! Seriöst, sinnesjukt god pasta! Dooog. Drack ett glas vitt och en cider med, jätte soft kväll :) Hela denna veckan som kommer är vi full bokade. Imorn ska vi sola. Tisdag ska vi kika på ett lyx hotell på Stureplan, på onsdag ska vi jobba kväll, på torsdag ska vi kolla på ett hotell på Söder och sedan bli bjudna på middag av hotellet vi haft praktik på. Sen åker vi hem! Göttans! Så ikväll ska vi bjuda dom vi bor hos på middag. Ända dagen som passa ju! Ska bli skoj :)

Vi hörs i veckan, puss!

Deprimerad

Mår dåligt över hur mycket godis och helvete jag ätit här uppe. Måste ta tag i mitt liv när jag kommer hem. Godis förbud till sommaren, ingen som vill utmana mig så jag blir mera pushad?! Åker hem om en vecka och då sätter jag igång och tränar igen. Finns ingen ork till sånt när man går upp fem och kommer hem vid sex på kvällen här. En promenad är utesluten med verken i fötterna och tröttheten. En vecka kvar sen ska jag skärpa mig!

Roligaste bloggarN

Shit vad fort denna vecka gått då, fredag imorn? De va ju nyss fredag? Om en vecka lämnar vi Stockholm. Känns sjukt! Längtar hem på ett sätt, men ändå inte. Känns som så mycket är jobbigt och så mycket att ta tag i. Men får tänka positivt. De är snart sommar, snart bal, snart STUDENT, snart skolfri, snart vuxen for real. Ska bli spännande faktiskt! I måndags va vi och sola efter jobbet som ja inte minns om jag skrev? I tisdags va vi med på en debatt om djurförsök ihop med 7 andra ungdomar, var kul! Igår jobba vi kväll och idag efter jobbet drog vi på Bio. Gissa vad vi såg? Juste, Bieber Never say never, IGEN! Om den va grym första gången var den sinnessjukt grym nu. Asså ni måste se den, så mäktig med musiken och 3D! Är så arg att vi fick veta förra tisdagen att han spela i Danmark i fredags. Annars hade vi inte tvekat på att åka. Nu hoppas vi han kan släpa hit sin jävla röv i sommar så jag kan få ta del av hans sjuka dans moves that drives me crazy och hans sjukt läckra utsende. Han har klippt sig och de är helt sjukt hur snygg man kan va!! Jaja, Hey fjortis tänker ni, men han är fan sjukt duktigt. Uppmanar er igen att se filmen!!! :D

Imorn ska vi på visning av ett hotell när vi slutat. Sen ska vi slappa på kvällen och käka Tacos. Sen lördag söndag hoppas vi på bra väder. Jag ska leta studentklänning, sen ska vi åka ut till djugårn och fika och promenera om de är bra väder, HOPPAS!

Kolla på denna video från Ellen 23 februari 2011! VADDÅ SNYGG????


Hejhopp!

Kommer ett sånt där tråkigt inlägg från mig bara för att.
Jessica pratar tele och jag har inget att göra så jag skriver lite då.

Igår var vi framme med bussen i Sthlm vid halv åtta. Släpade våra väskor, var hungriga och fick springa till tåget för att slippa vänta på nästa en halv timme. Så när vi väl var framme i Täby vid tio över åtta tiden var vi genom svett och vrålhungriga. Sen hade vi en deppig och gnällig kväll och somnade alldeles för sent för att man egentligen ska orka med att gå upp klockan fem. Men vi tog oss upp! Och praktiken gick bra as usual :)
När vi slutat vid tre åkte vi hem och fixade lite käk. Sen åkte vi och solade. Så nu känner jag mig inte som en isbjörn längre. Skööönt! Nu har jag suttit här ett tag och kollat på en hemsida om djurförsök. Vi ska nämligen vara med i en diskution om djurförsök imorn kväll och fick i "läxa" att kolla lite på deras hemsida. Vi får sedan 400 i rikskuponger som tack för hjälpen. Blir nog bra! Men känns lite nervöst över hur i helvete vi ska hitta dit....Men de löser sig nog. Vi får åka med marginal! Har fått en karta också av Richard som vi bor hos, haha!

Onsdag ska vi nog jobba kväll, vi bytta fredag kvällen mot onsdag kvällen för vi ville slippa att jobba med den där häxan vi jobba med förra veckan. Sen torsdag ska vi på bio och se Never say never igen, Bieber fever här big times! Fredag blire stan för att leta studentklänning och balskor. Påtal om bal har min balklänning kommit, så de ska jag fixa med när jag kommer hem. Så jävla kul!!

Annars planer för helgen är inte så mycke. Hoppas på bra väder, då ska vi ta oss till Djurgården och promenera! Men vi hörs nog innan det! Puss & kram. Ha det fint :)

<3

BIEBER FEVER .

Mot Stockholm igen!

Nu ska mamma och jag snart åka och hämta Jessica och sen bege oss mot Linköping och bussen. Har ätit och fikat hos farmor & farfar med alla. Trevlig söndag! Nu ska jag bara tagga kommande praktik vecka. Blir frukost/lunch hela veckan förutom fredag. Så vi får se vad vi hittar på när vi är lediga! Jag ska försöka hitta en studentklänning plus skor till balen. Sen ska vi nog på Bio och se Bieber Never say never igen! Så värt ♥

Så nu får ni tråkig blogg ett tag igen. Kommer hem inte nu på fredag, men fredagen efter det. Alltså den 15:e april. Då är de påsklov. Och då ska ja träffa mina vänner, saknar dom så sjukt! Sen ska jag festa!! Wööh :)
Hörs hörreni. Finns på mobilen oså :) Lova yah! ♥



Big big big love

Katy Perry f.t Kayne West - E.T ♥



Justin Bieber - Down to earth ♥



Justin Bieber - Pray ♥ (kolla videon ffs!)

Godmorgon!

Åh, känner nu att jag verkligen saknat detta med att kunna ta upp datorn på morgonen, bara trycka upp internet och BLOGGA. Kan bara göra de idag med, sen kommer min blogg bli mega tråkig igen. Men ni får hålla ut till den 15:e så ska jag börja blogga ihjäl er då.

Ska strax gå ner och äta frulle. Sen ska jag ringa Jessica och kolla av läget. Vickan och alla är ute och städar nu, men när dom kommer tillaka ska ja snacka med dom lite. Vid halv fyra tiden åker vi in till stan. Ska handla lite nödvändigheter innan vi går på bussen. Nu ska jag lägga över musik på mobilen. Sen ska jag INTE glömma min dator denna gång. Lyckades göra det sist! Jag som hade laddat ner OTH och tänkte att de va pörfekt, för då kunde ja se de. Men har fått stå ut till nu! Haha

Hörs innan ja åker senare I think. Puss!





Tre bilder från igår. Första bilden med farfar på! Sen dom andra två är från när pappa buggar med först Vickan och sen Johans Sara!

Natt!

Har haft en trevlig kväll med släkten, ätit gott, druckit gott och snackat skit. Eftersom de va 80 års fest och mest gamlingar där så hade typ alla dragit vid elva. Vi städade och vid kvart i tolv åkte vi hem. Jag hängde med Vickan, Johan & Johans flickvän Sara in till farmor och farfar och mucka med Olle. Han va helt galen när vi kom hem eftersom han varit själv hela kvällen. Sötis! Jag blev kvar där ett tag men vid kvart i ett ngn gång gick jag in. Har tvättat mina jobbar kläder som ska med tillbaka till Sthlm imorn, sen börjat packa om lite. Ska ta med mig så lite som möjligt upp igen, hehe!

Imorn ska ja sova UUUUUT. Sen ska ja hinna träffa Vickan, Johan, Sara, min faster & Micke innan dom drar hem. Sen ska mitt rum dammsugas. Allt detta ska göras innan klockan halv fyra. Då ska vi hämta Jessica & 16.25 går våran buss back to Sthlm! Har varit underbart att komma hem och ladda batterierna :)

Godnatt, skriver imorn innan vi åker ♥



God eftermiddag!

Lördag och de känns så skönt att vara hemma! Är jätte taggad på farfars fest ikväll. Hänger med Vickan, men just nu duschar hon. Vi har skjutsat hem Marcus och jag har köpt strumpbyxor jag ska ha ikväll. Om ngn timme ska jag väl börja göra mig iordning :) Just nu lyssnar jag på Bieber, asså hans skiva(or) är ju grym! Varför har jag aldrig lagt ner energi och lyssnat på alla låtar? Verkligen min musiksmak. Favvosarna nu är Down to earth, Pray, One less lonely girl & Love me. Lyssnar ihjäl mig :) ♥ Jessica och jag ska nog gå och se filmen en gång till på Bio innan vi drar hem från Sthlm en gång för alla den 15:e. Så grym var den och så grym är Bieber!

Men jag ska bädda sängen och ta nått litet och käka sen va social med Vickan innan ja ska börja locka håret. Hörs lite senare I think, pussis!
´
Här får ni bilder på lite av de jag köpt i Sthlm! Har lite grejer kvar där uppe än :)






I min säng, big love!

Sitter hemma i MIN säng nu. Marcus är här, jag åkte ner och hämtade honom för en stund sen. Var så sugen på att köra bil just love it. Buss resan hem gick kalas! Slutade vid tre idag, åkte hem och lagade varm smörgåstårta och packade de sista. Sen vid halv sex drog vi till Centralen. Släpade på våra brutalt tunga väskor och va helt genomsvett när vi kom fram. Underbart att sätta sig på bussen då! Halv tio var vi i Linköping och då hämtade mamma & vickan oss! Imorn ska min farfar ha 80 års fest som jag sagt. Så Vickan, min faster Christina & Micke är här :) Imorn kommer Johan och hans flickvän med! Så sen jag kom hem och fram till elva har vi suttit och snackat skit. Kul!

Men ikväll ska jag vara social med Marcus. Är sjukt trött så kommer nog somna när som. Sov 3,5 timme inatt. Ska packa upp lite och gå ner med min tvätt. Sen ska jag lägga mig med Marcus! Hörs imorn :) ♥


RSS 2.0