30 mars 2015

Oups, dåligt skriver här visst.. förlåt för det. Har hänt hur mycket som helst sen sist så jag vet inte ens vart jag ska börja. Kan ju börja med förra söndagen kanske då vi var på Katy Perry i Globen, vilken jäkla show! Så bra! Värt varje krona. Sen förra veckan har jag jobbat på Konsert och kongress och på Villan och nu i helgen har jag varit på besök hos Sofia i Värmland. Blev en lyckad helg med både chillkväll och fest. Så himla kul att träffa Sofia också! Förra veckan fick Nermina och jag något spontant ryck också så vi köpte biljetter till Fusion festival i Birmingham/England i slutet av augusti. Så de blir en weekend dit då och glo på Justin som spelar på festivalen. Känns heeelt overkligt, men så sjukt kul! Fick biljetten i födelsedagspresent av Nermina, hur underbar människa? Vi lär i alla fall få en grym långhelg då. Bara börja räkna ner!

I veckan är de påsk och de är lite allt möjligt inplanerat. Fredrik är hemma så på onsdag ska vi käka lite här hos mig med mormor & morfar. Sen på torsdag blir de mat i bygdergården i Värna med pappa och alla värnabor, fest och harrys efter det, lunch på villan med viktorias familj på fredag och eventuellt elmia på lördagen. Fullt ös med andra ord!

Nu ska jag titta på den senaste Beck filmen, sen sova. Ha de fint!
 
Bildbrist så då får ni lite ögongodis.
 

Liten uppdatering..

Jag har börjat flera inlägg senaste veckan men sen tyckt det varit meningslöst så jag har bara raderat allting. Får se om detta blir publicerat nu..
 
Senaste veckan har rullat på som vanligt, jobbat på Villan & sen Konsert och kongress i lite i helgen. Annars har det ju varit fantastiskt väder! Har kört två löpturer i veckan i solen. Tänkte försöka få igång kondisen lite igen! Sen en promenad runt Stångån med mamma igår. Har även hunnit med att hänga lite med pappa och sov hemma i flickrummet igår då jag slutade sent och började tidigt imorse. Jag har fått fingrarna ur rumpan och sökt till universitet, så nu får vi väl se i juli om man bli antagen. That's pretty much it!

Resten av veckan då, jobbar på Villan imorgon, konsert & kongress på fredag och sen Villan på lördag. Sen på söndag ska vi på Katy Perry i Stockholm! Sjukt niceeee. Jag, Viktoria, Becka & Nermina. Så länge vi väntat och nu är det så nära, otroligt.
 
Nu har jag precis gått och lagt mig i sängen. Tänkte sätta på en film och chilla till. Imorgon jobbar jag bara en kortis på Villan och börjar 18.00 på kvällen så jag har typ en hel dag att fördriva. Får se vad jag hittar på! Blir nog en löptur igen i alla fall, eller en runda runt ån. Vi får se! Hade fint.
 
 

Äntligen har jag bestämt mig.

Tjo!
 
Jag ligger i mörkret i mitt rum och lyssnar på milky chance, perfekt avslut på en bra dag. Har varit på villan och jobbat mellan 11-20. Kom hem runt 21 och då blev de lite snack med viktoria och sen en sväng i duschen och här ligger jag nu.
 
Idag har jag bestämt mig för att söka till högskola, jag bara bestämde mig idag på jobbet huxflux. Jag har velat så galet mycket.. Osäker på vad jag ska söka och om det kommer vara rätt för mig, har liksom haft svårt att få fingrarna ur rumpan. Men nu är det slut på velandet! Känns så skönt att ha tagit ett beslut och jag känner mig riktigt taggad. Sen vet man ju aldrig om man blir antagen, men att göra en anmälan och försöka kan jag ju inte förlora något på. Kommer jag inte in till hösten får jag testa igen om ett år. Och då ska jag se till att ha gjort högskoleprovet. Men nu testar jag att söka på enbart betygen! Jag kommer söka Förskollärare utbildningen på Linköpings universitet. Skulle jag bli antagen är det på Campus i Norrköping jag kommer hänga i höst, men det kan vi ju ta då. Känner mig riktigt pluggtaggad! Jag har länge känt att jag bara står och trampar på samma ställe. Restaurang branschen är kul men det är mycket tungt slit, massor obekväm arbetstid med helger och kvällar och dåligt betalt. Om jag ska kolla framåt är det inte hur jag vill jobba i framtiden när man ska skaffa familj. Då vill jag ha något mera stabilt. Förskollärare tilltalar mig. Jag trivs bland barnen och har tyckt det har varit superkul när jag vickat på förskola, det finns massor med jobb när man är färdig, och det är bra arbetstider. Ni får helt enkelt hålla tummarna för mig! Vore ju fantastiskt om man kom in och kunde börja plugga till hösten 2015! Slipper man vara allt för gammal när man är klar ;)

Men nu ska jag sluta tjata här. Men blev så peppad på livet när jag väl tog beslutet idag. Fattar inte varför jag haft så svårt att få fingrarna ur ändan! Söka kan man ju alltid göra, jag har ju allt att vinna och inget att förlora.
 
Får se om Thea ringer tidigt imorgonbitti och jag får hoppa in för henne på villan och köra frukost-lunch! Ha det fint!
 
 
 

BRA HELG

Jag funderar lite på varför jag ens envisas med att skriva här, de känns ändå så extremt dött och tråkigt. Men jag kan inte riktigt sluta, tycker om att få skriva av mig ibland och sen är det kul att kunna blicka tillbaka så jag fortsätter nog även om tanken slagit mig att man kanske skulle ge upp detta, haha! Ni får ta det för vad det är :)
Jag har haft en strålande helg! I fredags blev de chill vid tvn och gott käk. Igår lördag jobbade jag ett par timmar på dagen och på kvällen blev det partaj! Viktoria, Rebecka, Jocke & Robert hade slagit ihop sina födelsedagskalas till en stor 90-års fest. Dom hade hyrt Träffpunkten i Björs och så var det Rockabilly tema, supeeeerkul! Alltid så kul med lokalfester och få träffa massa gamla godingar som man inte alls springer på lika ofta längre. Efter partandet blev jag hemskjutsad till stan av Emilia där jag däckade stenhårt. Imorse tog jag det lugnt och sen vid 12 kom pappa och hämta mig och vi drog ut till kusinerna i Väderstad för att fira Vickan lite som fyllt år tidigare i veckan. Fick exotisk planka och tårta! Alltid lika trevligt och gott :)

Nu har jag precis lagt mig i sängen, ska sätta på en film och somna till. Får se om jag blir bokad på Vikariebanken imorgonbitti, hoppas det! Annars står buggkurs på schemat imorgonkväll. Ha en fin start på veckan!
 

2 mars 2015

Fy sjutton så dålig jag varit på att skriva här men jag har helt glömt bort. Vi har helt ärligt haft sjukstuga här i tusen år. Viktoria blev dålig först, sen smittade hon mig och jag är fortfarande inte återställd.. trots att det gått 1,5 vecka nu. Riktig influensa tror jag vi åkte på! Först däckad i feber och sen förra måndagen blev jag helt plötligt dyyyyngförkyld. Febern försvann men jag har snörvlat och hostat här som en galning. Nu börjar de bli bättre men jag har fortfarande något skit i halsen/luftrören för sen i lördags har jag varit så jäkla hes. Riktigt kraxig! Dock är energin tillbaka och jag låter mycket sjukare än vad jag känner mig i kroppen. Så vi får väl hoppas att det försvinner helt nu. Idag har jag i alla fall varit hemma med och imorgon ska jag med vara det men sen kör jag. Förra veckan jobbade jag trots att jag mådde dåligt och de var väl inte så jäkla smart. Men bet ihop och försökte i alla fall. Man förlorar ju så jäkla mycket pengar på att ligga hemma.
 
I helgen firade vi Viktoria, kanske inte var svinsmart av mig med min hesa röst men lite alkohol gjorde susen för jag hade en jätterolig kväll. Så SJUKT mycket folk ute, men vi drog ut tidigt så vi slapp kön och sen knuffade vi oss fram mellan allt folk hela kvällen. Bästa Harrys!!
 
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på världens bästa Håkan. Ska börja titta på någon rolig serie nu tänkte jag. Ni får ha en bra vecka så hörs vi!
 
PUSSS
 

RSS 2.0