31 december 2012

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ♥
 
Jag sitter här och öser Nause på högsta och är så jävla taggad på allt just nu. Känns som de finns en risk att jag kommer spåra ikväll, men vad fan, de är ju bara nyår en gång om året! Nause nya låt är så jävla bra att jag dör av tagg. This is the sooong, sök it up!

Ska snart göra mig iordning och sen dra till mammas lägenhet där jag ska möta upp Oliver och kanske ta ett glas mouserande innan vi drar till Robin. Wooopa! Ha nu en grym nyårsafton så hörs vi när jag blivit människa igen efter denna kväll. PUSS ♥
 
 

30 december 2012

Hejsan hoppsan! Jaha, sista natten på detta året sen välkomnar vi ett nytt med nya möjligheter, taggad! Idag efter skön sovmorgon åkte.mamma och jag på bio. Vi såg mammas pojkar. Hade rätt höga förväntningar i och med att jag.älskar smala Sussi och bröllopsfotografen...men jag måste erkänna att den levde inte riktigt upp till det. Lite väl töntig. Men kul att ha sätt den. Efter gick vi till steves och käkade middag och sedan åkte vi hem till mamma. Jag slingade mitt hår och så kom oliver över en sväng på en liten fika framför så ska det låta. Riktigt mysig kväll! Nu har mamma och jag spelat quizzkampen en stund men de verkar som hon somnat här nu så får väl ge upp jag med.
Är ap taggad på morgondagen så jag ska väl försöka sova så man är utvilad imorgon. Vi är ett gäng som ska hem till Robin. Drar igång där och sedan blir de nog vidare ner till natt o bar och fira med alla glada Åtvidabergare. Känns som det kan bli jävla kul. Fett taggad!! GODNATT

Shoes

 
Såhär ser mina skor ut som jag fick med mig hem igår. Har verkligen saknat att ha ett par fina skor när man vill klä upp sig. Mina kilklackar börjar ha gjort sitt nu. 499:- på Skopunkten som sagt :)

2012

 
Här kommer mitt år i bilder som jag pratade om att jag skulle lägga upp. LET'¨S GOOO!


Började det nya året i Trysil med Julia, Marcus & Linus vilket var helt jävla underbart!! Önskar vi kunde gjort om det iår igen...Bästa starten på de nya året!!

Jag klippte lugg där en sväng i januari...men tröttnade så de fick växa ut igen
Fia bodde fortfarande kvar i lägenheten i Norpan så vi firade Tojja där med en härlig utgång på bästa Puls.

Köpte systemkamera av Christoffer...

Vilket resulterade i en hel del fotograferande och lilla Olle fick vara modell på sina sista livsdagar <3
Vi firade in våren på Valborg med grillat, kubb och härligt sällskap hemma hos Macke med strålande väder!
 

Min bästavän och favvo-vovve fick lämna oss den 2 maj. Saknar dig lika mycket än idag älskade Olle! <3
 
Mina bästavänner tog studenten!!!

Min älskade kusin likaså!!

Njöt av livet i Kaggebo till max.
 

Vi festade hemma hos Oliver.

Vi hade en sån jävla grym midsommar i Kaggebo!! Hoppas på reunion i sommar igen


Blev bakishäng på klipporna dagen efter


Festade lite mera! Förfest i Kisa

Vi åkte till Söderköping och åt glass och firade mormor som fyllde år. Blev även en vända på Ramunderberget

På min 20 årsdag åkte mamma och jag till Visingsö och cyklade rakt över hela ön. Blev även en mysig övernattning!
 
 

Tojja och jag stack iväg till öland två dagar och njöt av livet...underbart!

Macke bjöd mig på hotellövernattning och spa i 20års present, underbart!

Jag fick se Lasse live, magisk kväll och sommarkänslorna var på topp!


Jag och Viktoria stack till Fia & Jocke i Värmland. Festade och åkte till Liseberg, jävla kul


Var med i Kaggebo och stängde igen för vintern. Lika fint på höstkanten nere vid favvoklippan

Stack till Globen med Fia & Freja och såg världens sexigaste Chris. Något jag sent kommer glömma!!

Avslutar med en bild från våran julafton som var lika mysig som vanligt :)

TACK för iår alla som varit endel av den. Har varit ett bra år men med en hel del motgångar men jag har försökt hålla huvudet högt och tack vare alla mina goa vänner klarar jag av att gå stark ur de mesta. Nu ser jag fram emot 2013 och alla roligheter som kommer hända framöver. Känner på mig att detta kommer bli ett grymt år!! Jag ska göra det grymt. Börjar ju med en Thailandsresa, svårslaget eller vad? Ses 2013 fellas :)



29 december 2012

Gokväll.

Har varit i stan och inhandlat jätte snygga skor och fixat klart de sista till min nyårs outfit så nu är det klart och det blev super!! SÅ nöjd. Iallafall, har ju länge suktat efter Jeffrey Campbell skorna men tycker 1599:- är lite mycket pengar att lägga på ett par skor. Så idag hittade jag ett par snygga budget alternativ till JC skorna. Träklack, svarta och med nitar på hälen och så snörning ifram. Sjukt snygga! 499:- kostade dom på Skopunkten. Jätte sköna att gå i (än så länge) Kommer inviga dom på nyår :)
Ikväll blir de pizza här hemma. Marcus & Fredrik är och hämtar just nu och så kommer Jimpa & Anton snart med och ska käka med oss. Blir nog mest slappiskväll! That's it for now. Ska se om jag kan få till en bild på skorna så ska ni få se skönheterna.

Puss!


28 december 2012

 
Tja tja bloggen!

Hur står det till? Här är det bra. Har just börjat komma tillbaka efter min förkylning. Känns skönt! Lite snorig än, men det kan man leva med. Hur har ni haft de senaste dagarna? Igår var jag på Mellandagsrea med Sofia & Jocke. Hittade mest sommarkläder, så det passar ju inför Thailand om man säger så. Letade även nyårsklädsel. Skulle vilja handla en glitterkjol att ha...men fick inte med mig någon igår så funderar på att åka in imorgon. Vi får se!

Igårkväll åkte jag till Marcus och vi slappade, jag färgade hans hår och sedan kollade vi på Snabba cash 2. Inte lika bra som 1:an....dock var ju halva filmen på arabiska eller något och det fanns ingen text till filmfan så vi fattade väl typ hälften av vad som hände. Kanske att den är bättre om man får se den med text en gång...

Idag har jag jobbat 09-15. När jag slutade blev de en spontantripp upp till mamma för att äta med henne och två grannar. Något som jag kanske skulle hoppat. Mamma blev ju självklart kräksjuk under tiden vi var där. Så vi flydde ganska snabbt och när jag kom hem sanerade jag mig själv. Kläderna i tvättmaskin, duschade och smörjde in mig med desinfektionsmedel, plus min mobil, shotade whisky och svalde en näve hela vitpepparkorn. SNÄLLA LÅT MIG SLIPPA BLI SMITTAD. Kräksjukan är vidrigt...fyfan!!

Just nu ligger jag i soffan och tittar på tv med pappa. Ska slappa här hela kvällen. Är ledig hela helgen och har inga planer alls. Blir väl ladda upp inför nyår. Vad som nu ska ske då, men det ger sig..:)

Puss och ha de fiiiiiiiiiiiiiiiiint

26 december 2012

Ligger i soffan och tar det lugnt! Bästa såhär i juletider måste vara alla filmer som visas på alla kanaler. Finns en massa att titta på!! Asbra. Just nu ser jag på John Tucker must die som går på 3:an. Kan inte ta Sophia Bush för någon annan än Brooke i OTH så det stämmer inte nu när hon spelar någon annan, haha! Älskar Sophia, hade jag varit lebb hade jag lätt satsat på henne. Så otroligt vacker och sexig...;)

Vickan åkte precis hem. Vi har ätit, fikat och tittat på Johan Falk kodnamn Lisa. Har ni fortfarande inte sätt den? GÖR DET. Den är så jävla bra!! Skulle kunna se den en miljon gånger i rad och Joel är så snygg att jag dör. Annars då!? Var ju eventuellt planerat utgång ikväll, men blev inte så. Satsar på nyår istället...TAGGAD!

Mellandagarna nu händer lite av varje. Mellandagsrea imorgon, jobba 9-13 på fredag och på lördag tänkte jag försöka dra ihop ett gäng och åka skidor i Kisa eventuellt. En hel dag! Sugen? Hojta! Ju roligasre desto flera vi är. Får väl hoppas vädret vänder för skidåkning i mildväder är inte min favorit, blir så tungt och stummt när man åker i backen. Och jag är ju lite extra försiktig med mitt knä! Håller tummarna att det vänder :) Så är det!

Hoppas ni haft en bra julhelg. Nu ska jag titta vidare och slappa här, känner mig rätt trött faktiskt ♥
 
 

25 december 2012


Har varit i Söderköping hela dagen och ätit alldeles för mycket. Men smaskens var det! Fått lite mera fina julklappar och känner mig väldigt nöjd och belåten. Nu är julen över för detta år, bara hålla tummarna att alla mina morfäräldrar och farföräldrar får vara med till nästa år också.

Nu har jag precis satt mig i sängen. Ska alldeles strax sova! Imorgon ska jag hänga med Vickan tills dom ska åka hem. Vi har pratat om att se på Johan Falk kodnamn Lisa för den hade inte Vickan sätt. Sen på kvällen ser det ut som de blir utgång. Jag är ju en av de få som ej hakat på utgångstrenden på Juldagen eftersom vi alltid är hos mormor och morfar då finns inte riktigt tiden. Men vi tänkte köra imorgon istället. Krogarna i linköping marknadsför ju hela denna vecka fram till nyår så hoppas lite folk är ute imorn med och att alla inte ligger hemma och är bakis ;) Känner mig taggad iallafall! På torsdag får man väl försöka vara någolunda pigg för då blir det troligtvis mellandags rea :)

Men nej hörreni. Vi hörs imorgon. Sovgott

Julafton

 
 
 
Har varit ganska flitig med kameran hela dagen. Konstaterade för ett tag sen att jag minsann inte alls har speciellt många BRA bilder från våra tidigare jular. Men idag har jag varit en riktig fotograf och sätt till så de andra också fotat. Kändes roligt att vi kunde skicka iväg lite bilder till släkten i USA och släkten i Australien också.

Har haft en underbar julafton med mina kusiner, brorsan, pappa, faster med man och så farmor och farfar. En massa mat och fika, slöande och paket såklart. Tacksam som vanligt! Imorgon är de julafton nummer två fast i Söderköping hos mormor och morfar med mammas sida. Så Fredrik och jag sticker dit vid tolv. Ska bli totalt underbart med Grönkålssoppa och sedan KALKON! Något annat än den uttjatade julmaten. LÄNGTAR!

Puss på er ♥
 
 

24 december 2012

GOD JUL TILL ER ALLA ♥

Hoppas ni får en underbar jul med era nära och kära. Kom ihåg att det är inte paketen som är det viktiga utan gemenskapen och att ni har varandra :)

Vi har precis ätit julmat här och nu håller Vickan och jag på och kokar gröten till kvällen under tiden som vi tittat på Nils Karlsson Pyssling som är på tv. Vi ska försöka bli klara innan Kalle Anka börjar.

KRAM


23 december 2012

Hej mina fans!

Livet gött eller? Mitt är heeelt ok asså. Har precis fixat till mig lite snabbt och ska strax dra ner till Marcus och dom med pappa. Önska God jul och så ska dom få lite julklappar. Sen i eftermiddag kommer kusinerna. Så sen blir det fullt ös här. Ska bli såå underbart att träffa favvo kussen Vickan igen ♥♥♥♥

Påtal om något annat så var reprisen från förra sommarens Summerburst på TV igår. ASSÅ ÅH! Satt och rös i soffan och bara dog över hur fett det verkade. I sommar ska jag dit!! NEED TO. Sjukt jävla as grymt!!

Nu ska vi visst dra. Ska lägga upp bilder över hur mitt år sätt ut framöver :) Men blir nog först efter jul :) PUSS




22 december 2012

 
Dan' före dan' före dopparedan' minsann och jag har myst till det rejält. Försökt få till julstämningen och komma ner i lite julefrid äntligen. Vaknade hos mamma, tog de lugnt hela förmiddagen sen åt vi sen frulle innan jag åkte hem. Väl hemma har jag julstökat rätt så rejält. Julpyntat med alla tomtar och julstädat lite här och var. Griljerat skinkan och slagit in mina sista julklappar. Nu har jag precis plockar fram ett mini julbord här hemma som vi ska äta. Är väl inte super sugen på julmat...men måste ju ändå äta lite hemma också. Är ju inte EXAKT som jobbets... :)

Snart kommer pappa in med granen också så då åker julmusiken på ännu en gång och så ska vi klä den. Lite stämning ska jag nog allt få innan julafton. Imorgon kommer kusinerna och så ska jag försöka hinna en vända till Åtvid och önska Marcus familj God jul! Anna & Tolla kom ju hem från Thailand idag :)

Puss påer

 

21 december 2012

Uschalingen, mår inge vidare idag. Totalt genomförkyld och så jäkla seg. Ska vila mig hela helgen och hoppas jag mår bra på julafton. Då vill man ju inte ligga dålig precis!

Just nu sitter jag hos mamma i åtvid ensam. Hon slutar vid 18.00 så efter det ska vi käka lite julmat här. Marcus & Fredrik kommer nog också! Jag har precis satt in en julskinka som vi ska ha hemmaa i helgen. Ville göra efter mammas recept så jag åkte hit och gjorde den. Gootttt ska de bli!!

Annars idag har jag städat hemma hos Macke på morgonen. Victor har ´haft fritidsgård de senaste två veckorna då Anna & Tompa varit i Thailand ;) Men imorgon kommer dom hem igen, så snäll som jag är hjälpte jag till att ta tag i städningen. Macke & jag han göra våran del innan jag åkte till jobbet vid 14 där vi haft lite julavslutning och käkat lite jul lunch. Nu är jag ledig i en vecka, ska bli så jäkla skönt! Känns så himla lustigt att alla julbord och allt är över. Vi började ju nyss! Tiden har gått sååå fort.

Men ha en bra fredagkväll <3


20 december 2012

Är genomförkyld!! Fyyy inte askul. Men kan väl ändå leva med det...sista julbordet ikväll, julledigt i ca en vecka, julafton måndag, en månad kvar till thailand, nyår snart osvosv. En massa roligheter!!

Annars händer väl inte as mycket just i denna sekund. Har Jansson i ugnen som vi ska ha i helgen, kolllar Jönssonligan med Marcus och slappar. Julemys imorgon hos mamma, julemys hemma på lördag. MYS!

Vi hörs. Har inte så mycket mera att säga :)


LÄNGTAN


4½ vecka kvar!! HELT sjukt hur mycket jag längtar. Kan inte fatta att jag snart ska plocka fram sommarkläderna igen. Åhh, fan inte långt kvar nu!! Och btw, om någon känner sig manad att skjutsa oss till Arlanda måndagmorgon den 21 januari. Tell me about it :)

19 december 2012

Woooopwooop, äntligen sitter jag här med min nya dator. Perfekt storlek, ingen jävla Windows vista som de var på min förra, 6gb ram, grymt grafikkort och en jädra lång batteritid. Bääst med andra ord. Den är iallafall vit och kommer ifrån Samsung!

Annars idag har jag tvättat lite, varit på julgransjakt med pappa och hittat två bra granar, en åt oss och en åt farmor & farfar. Drog till stan vid fyra. Fick med mig allt jag skulle och nu är julklappsbiten färdig. Skönt! Nu ska jag bara jobba sista passet imorgon innan julen sen blir det bara en massa julemys. Fredag hos mamma, på lördag här hemma. Så himla skönt det ska bli. Vaknade genomförkyld imorse..lite halv sugit. Men får hoppas jag slipper febern och enbart förbli snorig och med mottligt halsont :)

Nu ska jag laga kycklingtacos sen blir det 100% soffläge och gå igenom min nya lilla pärla och vad den kan ha för finesser :) Puss på er!


+25nummer

Tänkte bara varna om en liten grej som hände mig igår. Vet inte om ni hört talas om olika lustiga nummer som KAN ringa upp din mobil och om du då svarar får du en sjuuukt dyr telefonräkning nästa månad?! Som tur var så hade jag iallafall hört om detta och läst om folk som blivit utsatta. För igår natt vid cirka halv tolv på natten när jag precis gått och lagt mig ringde min mobil. Kollade vem det var och då stod det ett långt nummer som började på +25 vilket jag uppfattade som väldigt lustigt. Inget svenskt riktnummer utan verkade snarare vara något landsnummer. Både Marcus och jag stirrade på skärmen och ba: Vad fan är detta för konstigt nummer? Och just i den tanken kom jag och tänka på det jag läst om med nummer som ringer upp och som sedan drar ofantligt med pengar om man svarar. Så jag sket i att svara och tryckte på upptaget. Då går det 2 sek MAX...så ringer det IGEN fast +90 nummer istället. Också as märkligt. Förstod då att det var något som inte stämde så jag tröck upptaget igen och sedan gick jag in på google för att se vad i helskotta +25 och +90 nummer gick till för länder. Det första jag ser när jag googlar på +25 är en miljon länkar till folk/tidningar som skrivit att man ALDRIG ska svara på +25 nummer för det är ett sånt nummer som drar en massa pengar. Läser om en hög med folk som blivit av med en massa pengar pga att dom svarat på såna nummer och nu ville varna andra!

Så nu tänkte jag göra det samma. Ringer +25 nummer till er. SVARA INTE. Såvida ni inte känner för att slänga ut x antal hundra lappar på en sån skit sak. Jag trodde inte sånt skulle kunna ringa mig...men tydligen gick det fin fint. Var på eran vakt, folk gör nu för tiden allt för pengar. Iof ingen nyhet!

 

18 december 2012

Åhh är så irriterad på alla som dampar över Kalle anka scenen. ORKA BRY SIG. Känns som alla svennar tycker att hela julafton är förstörd för att dom inte kommer få se någon docka i 10 sekunder. Kom igen! Kan väl hålla med om att det är töntigt som fan och jag ser inget rasistiskt i det. Men vem fan orkar lägga sin energi på det och hålla på och dampa? Vill Disney ta bort den scenen, låt dom göra det. Ni har ju ändå sätt dockjäveln 400000 gånger tidigare. Folk svälter i andra länder, står utan vatten och torkar bort, krigar och dödar varandra men vårat största problem är en scen i Kalle Anka på julafton. Om alla kunde ha samma entasuism för dom verkliga stora problemen skulle kanske lite färre människor leva i pest och pina i framtiden. Men neeeejrå, bättre och sörja en Kalle Anka scen. SHAME ON YOU!

Nog klagat för mig idag. Har jobbat frulle-lunch och nu sitter jag i sängen och gör inget speciellt. Ska göra biffar & gräddsås om en stund. Annars blir det bara slappis ikväll. Mamma vaknade med illamående idag så jag ska ta mig en wirre (trots att jag hatar det) och hoppas hon inte hade magsjuka och att jag inte blivit smittad. Imorgon ska jag hämta min nya dator som vi köpte igår (min julklapp) Så jävla fläskigt!!! Så räkna med värsta super bloggaren framöver, WOOOPWOOOOOOP! Har det hänt något mera kul i mitt liv? Hm! Är typ klar med mina julklappar, har ett julbordspass kvar sen jul ledigt, ligger i thailand på en vit strand och bränner flärret om 5 veckor och när jag kommer hem i februari ska Jullan och jag tatuera oss!! SÅ JÄVLA TAGGAD PÅ LIVET ÄNDÅ!

FET PUSS TILL ER MED. SMAAAAAAACKKKK




17 december 2012

Sitter och lyssnar på nostalgi musik. Har haft en sån skön dag. Sprungit omrking i min Onepiece. Slappat på förmiddagen och sedan städat undervåningen. Varit hos farmor & farfar och pratat om julafton osådär. Kan inte förstå att det bara är en vecka kvar. Underbart! Fikade lite innan jag gick hem. Ska göra mig iordning nu. Sedan sticka till mammas jobb och möta upp henne. Vi ska dra en runda på stan. Hoppas jag kan få med mina sista julklappar hem. Har Fredrik & Macke kvar. Plus lite smågrejer jag ska köpa i Åtvid. Får se vad jag hittar på! Vi tänkte även dra en runda på Media markt...jag ska se om jag kan hitta en bra dator jag ska få i julklapp. FINALLY! Hänger med till Åtvid sen, sover antingen hos Macke eller hos mamma. Börjar jobba tidigt imorgon!

Hoppas allt är bra med er :)


16 december 2012

Hej! Äntligen är denna helgen över och man kan börja se slutet på denna julbordskarusell. Hela helgen har det bara varit julbord ut, in, ut, in, ut, in, ut, in osv...ni fattar. BLÄ. Men nu har jag bara ett julbordspass kvar och det är på torsdag. Även vårat sista för iår. Gud så härligt! Men först och främst ska jag vara LEDIG. Hela dagen imorgon och det ska bli helt jävla underbart. Min andra lediga dag på två veckor, känns i kroppen nu! Är otroligt seg och fruktansvärt trött. Ska inte göra ett skit fram tills mamma slutar då jag ska in till stan och handla julklappar med henne. Mys! Kan inte riktigt förstå att det bara är en vecka kvar till julafton. Denna vecka ska alla julklappar handlas färdigt, julpyntas, fixa julgran, slå in julklappar, göra julskinka...jaa stämningen ska på topp helt enkelt! Vi ska även ha lite julemys och städning på jobbet på fredag. Ser jag fram emot :)

Nu ska jag titta på Justin Bieber i London som jag missade på tv i helgen. Hörs!


15 december 2012

Idag går alla mina tankar till Connecticut där igår eftermiddag 20 BARN samt 8 vuxna blivit ihjäl skjutna på en FÖRSKOLA av en 20årig kille, eller ska jag säga monster? Jag förstår fan inte hur vi kan ha såna onda människor på våran jord? Han lyckades förstöra flera familjers liv med sin vidriga massaker. Han tog sitt egna liv när han var färdig skjuten inne på skolan. Alldeles för lindrigt avslut på hans liv om ni frågar mig. Sveriges största problem är att någon jävla docka från Kalle anka ska klippas bort på julafton medan familjer i Connecticut idag vaknade upp utan sina barn och heller aldrig mera kommer få tillbaka dom. För mig känns iallafall Kalle anka dockan och pepparkakor som om fis i rymden jämfört med våra världsproblem. RIP #PRAYFORCT

13 december 2012

 
Glad lucia på er!

Ska vara ärlig, har knappt känt av att det är lucia idag. Hade tänkt gå upp tidigt imorse och titta på lucia framträdandet på tv som jag alltid gjorde när jag var liten. Men helt ärligt orkade jag fan inte! Sov istället tills klockan ringde vid nio tiden. Gick upp alldeles för sent så jag han knappt äta frukost innan jag var tvungen att sticka till jobbet. Kom lite för sent, men ingen fara, Fick väl liteee stäming när åtvid lucia tåg drog en vända förbi jobbet men man hade ju inte riktigt tid att stå och lyssna och njuta tyvärr. Var en bra lunch idag men jag var bara med till ett tiden då jag drog ner till Sjökrogen och hade hand om ett sällskap innan jag slutade vid fem.

Hade tänkt gå på spinningen men avanmälde mig i sista sekund då jag tyckte den var lite för sent. Slutade 20.00 idag, lite för sent om ni frågar mig. Gymmade istället ett bra pass!

Nu har jag gjort mig iordning för sängen. Ska se lite Vampire diaries sedan sova. Hel helgs jobb framför mig. 12.30 till slutet imorgon som antagligen är nattetid. 15-nattetid på lördag och 13.30 till 18/19 tiden på söndag. Sen är NÄSTAN alla julbord klara. Nästa vecka ser lugnare ut och om en vecka går jag på "jullov" som det ser ut nu. Är iallafall ledig till mellandagarna. SKA BLI SÅ SKÖNT. LÄNGTAR!

Hörs när jag har tid. Ska sova hos mamma imorgon med Marcus som kom hem från Lindvallen idag. Ska bli kul & se han igen! + mamma. Ni får ha en trevlig helg!

12.12.12

Idag är det lite unikt datum, sista på 100 undra år eller något sånt. Men icke har jag firat för det. Lite coolt dock. Ligger i sängen, trött som fan. Har jobbat mellan 10-17. Sedan stack jag till gymmet och körde en stund. Skönt och vara tillbaka igen. Ska se om de finns plats på spinningen imorgon och anmäla mig på den isåfall. Sedan fredag, lördag & söndag kan jag ju bara glömma att hinna med något gym. Får se om man kan finna ork till en pw eller löptur...annars får jag köra nästa vecka när det lugnar sig en gnutta på jobbet. Längar lite nu! Är så trött på julbord att tanken får mig att vilja kräkas. Fyvale och fredag ska jag jobba dubbel julbord...först en sittning på eftermiddagen. Sedan plocka in allting och diska allting för att sedan börja om från början igen. Ni kanske fattar att det är lite segt? A never ending nightmare. PLUS att jag ska jobba julbord lördag och söndag också. Blöööh. Längtar till söndagkväll Då kan man iallafall börja se ett slut på allt. Bara kämpa på och bita ihop nu!

Ska titta på Vampire diaries och vänta på att Fredrik sms;ar så jag kan hämta honom vid bussen...sen blir det bums i säng! Hööörs


11 december 2012

Igår hade jag en jätte skön ledig dag. Slappade i soffan och gjorde inte alls mycket ända fram tills jag åkte till mammas jobb och mötte upp henne när hon slutade vi 17. Vi åkte ut till Tornby och jag fick med mig några julklappar hem iallafall. Plus en röd fin lampa till mitt rum! Vi ska åka in på måndag igen och köra en vända till. Jag ska eventuellt få peka ut en dator som jag ska få i julklapp. Så himla gött!!

Efter shoppingen åkte vi hem till mamma. Fixade lite plockmat med allt möjligt. Kräftstjärtar, oliver, mozarella, grönsaker, frukt u named it. Jätte mysigt! Slappade en kort stund i soffan innan jag gav upp och gick och la mig. Sov som en gud i min gamla 90 säng som mamma nu mera har på loftet i sin lägenhet. Väldigt välbehövlig dag!

Idag har jag jobbat 12-22.30! Blev många timmar. Ska bli intressant och se hur mycket timmar jag får ihop denna månad, känns som det blir endel. Lagom till mellandagsrea & thailand. Katching barre!

Nu sitter jag i min säng, redo för ett Vampire diaries avsnitt innan jag ska dejta kudden. Skulle egentligen varit ledig imorgon igen, men Sanna var dålig på jobbet så jag erbjöd mig att köra hennes 10-16 pass imorgon så hon kunde kurera sig till helgen. Så nu kör jag nog resten av veckan, ingen vila här inte! Tänkte släpa mig till gymmet imorgon också. Alldeles för länge sen jag var där nu, längtar dit lite! Ha det bra ♥


EGO



A drop in the ocean a change in the weather, I was praying that u and me might end up together.
NOSTALGI.
 

Summerburst 2013

Får fan damp. Längtar efter sommaren...hhahah! Så jävla taggad på Bråvalla & SUMMERBURST. Måste åka på Summerburst, Hade fan ångest när jag såg allt på TV förra året och inte var där. Sånt jävla ös!!! Tyvärr lyssnar ingen av mina vänner på House så jag får väl åka själv................eller kan någon offra sig för mig!? Tror ju inte ni kommer bli besvikna. Nej men ärligt, åker fan själv eller så SLÄPAR jag med mig Marcus ner/upp (om man nu ska till Sthlm eller Gbg) ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH MÅSTE DIT SÅ TAGGAD ATT JAG DÖR.


FATTA INVIGA SOMMAREN MED DETTA!! KAN DEN BLI ANNAT ÄN GRYM? dör

10 december 2012

Godmiddag!

Jag har varit vaken sen tio tiden. Har slappat i soffan, ätit lång frukost och tittat på Vampire diaries. Mys! Ligger fortfarande kvar i soffan och lyssnar på musik. Funderar på om jag ska gå ut en sväng i snön, det snöar inte så hysteriskt just nu iallafall. I eftermiddag ska jag och mamma åka till stan. Får se om jag kan få med mig mina sista julklappar hem. Har 3-4 st kvar. Sen sover jag hos mamma i Åtvid :)

Macke de aset åkte till Sälen igår. Så himla avis!! Vill också...Så jävla underbart!! Han ska vara till torsdag. Får väl se om han kommer hem med hela armar & ben..haha :) Yesyes, så är det. Här ska ni få några bra låtar atm. Ha en bra dag ♥

Warrior så jobbigt bra!!!


 Duktiga duktiga Bruno, nya plattan är guld! Detta är en av låtarna som är min favorit
 
 Så jävla grym!!! När eminem öppnar käften får jag rysningar varje gång. Ska jag någonsin få se honom live???? <3333

9 december 2012

Längtar så sjukt mycket till thailand. Har inte gjort det tidigare, har inte fattat att jag ska åka. Det har känts så jävla långt bort. Men nu när Anna & Tompa är där dör jag av längtan. Vill bara börja packa och åka nu. Sol, värme, mat, öl, godis, chips, ALLT. Bara få vara. Fan längtar så jag spricker. Skojar inte!! 6 veckor kvar imorgon sen sitter vi i helvetes maskinen och är snart framme i värmen & paradiset. LÅT TIDEN GÅ FORT.

Har jobbat några få timmar på eftermiddagen. Handlade när jag slutat och sen lagade jag middag. Nu har vi ätit och slappat i soffan framför Solsidan & Helenius Hörna. Tänkte tända ljus och lägga mig skönt i sängen och titta på Vampire diaries. Imorgon är jag ledig ♥♥

LÄNGTAR DIT SÅ JÄVLA CP MYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THAILAND <3

8 december 2012

Tjabba! Ligger i sängen och tar det jävligt lugnt och det är så otroligt skönt!! Har jobbat 7 dagar i rad nu, en kvar sen är jag ledig på måndag :))) Känns välbehövligt. Idag slapp jag jobba kvällen och har istället jobbat dag mellan 07-16. Så ledig en lördagkväll känns otroligt lyxigt. Igår var det fullt ös...jag fick gå hem vid 00 men det var ju långt ifrån slut. Men det är ju skönt och få några timmars sömn när man ska gå upp klockan 06. Men jag tog mig upp. Så himla skönt att det tar typ 2 min från mammas lägenhet till jobbet....man kan ju sova några extra minuter iallafall ;)

Just nu väntar jag på att min pizzadeg ska jäsa klart. Är så jävla trött på julbord och julmat att jag mår illa av tanken. Och då har vi en hel vecka kvar som ser ut typ likadant som denna. Haha...får köpa mig en Big mac på julafton, någon julmat lär knappast gå ner!

Ska bara flöta ut mig i sängen och titta på Vampire diaries hela kvällen. Helvete vad jag har längtat efter det. Beroende i en serie och kär i en karaktär. Damon Salvatore kan vara världshistorens sexigaste. DÖR!! Men bäst jag gör klart pizzan innan jag dör över honom. Puss!

Mys misse som hängde med mig på promenad igår...gick efter haha

6 december 2012

Assåååå åååååååh längtar så jävla mycket till det är Marcus och min tur att åka till paradiset. Helt stört. Vill bara åka dit nu. Känner helt sjukt att det idag är ett år sedan vi åkte dit senast(om man går på dagar, annars imorgon) Liksom vart fan tog tiden vägen? Känns som det var nyss vi satte oss i bilen och åkte till Arlanda. Fan vad jag längtar! Helt sinnessjukt! Bästa älskade jävla Thailand. "Bara" 6,5 vecka kvar. Sen är jag äntligen i solen igen, kritvita stränder, turkostvatten och en negerbrunkropp. FUCKING AWESOME!

Förövrigt har jag haft pisshuvudvärk sedan i måndagskväll. Kände av den efter julborden på kvällen men det kändes bättre på tisdagmorgonen så jag trodde den var påväg att ge sig. Men efter tisdagens julbord kom den tillbaka...hade rätt ont när jag gick och la mig på tisdagkvällen. Och igårmorse trodde jag att jag skulle dö. Fyfan. Vaknade även med skiten imorse. Men jag har kämpat mig igenom dagarna. Allt går med lite vilja! Nu har den iallafall försvunnit och det känns sjukt skönt! Har lagat käk och plockat lite hemma ikväll. Marcus kommer om en stund...lär väl bara slappa hela kvällen. Imorgon är det fullt ös på jobbet! Börjar dock inte förrän 15.00 :)

Hoppas allt är bra med er!

Julbordet på jobbet, mysigt va?




5 december 2012

Imorse var det inte nådigt och heta Josefin. Hade värsta huvudvärken ni kan tänka er. Trodde jag skulle kräkas ett tag...så förjävligt det kan bli!! Sov hos mamma för första gången i Åtvid med och båda skulle börja jobba vid 10 så hon gjorde mysfrukost vid teven men jag kunde knappt äta något. Kände mig så elak :( Tvingade mig själv till jobbet...men när jag kom ut och fick GRÄVA fram min bil på gatan vaknade jag till lite. Det blev bättre under dagen och jag har iallafall klarat av att jobba mina timmar. Men det är absolut inte borta än! Ska vila ikväll och försöka slappna av. Så jag är pigg imorgon då jag jobbar 11-18.

Ikväll ska vi äta middag med Marcus familj. Ska bli mysigt! Anna & Tolla åker till Thailand på fredag så blir lite "avskeds-middag" Sjukt avis! Vill också åka till Thailand på fredag!!! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. 1,5 månad kvar för Macke & mig ♥♥♥♥ Ha de bra!


4 december 2012

Sitter och myser i våran provisoriska soffa och tittar på tv med lite tända ljus och sånt mys. Fick huvudvärk igår mot slutet av jobbpasset men det börjar kännas bättre nu iallafall. Var skit kul att köra julbord igår. Nu är vi igång! Så bara tuta och köra. Ikväll kör vi igen...men jag börjar inte förrän 15 idag igen :)

Så mysigt att det snöar idag! Älskar när det är kallt och snö. Hoppas den får ligga kvar nu! Blir så jävla sugen på fjällen att jag dör när det är sånt här väder hemma. Vill bara ge sig ut i backen och åka skidor och dricka varm choklad...haha! Och macke den jäveln åker dit i helgen. Så himla avis! Men blir nog min tur någon gång i vinter :) nu ska jag mysa vidare här och ladda upp för kvällen. Ha en bra dag :)

3 december 2012

Idag börjar julborden på jobbet dvs jobb, jobb, jobb de kommande veckorna fram till jul. Men det ska bli väldigt roligt. Jag har aldrig varit med en HEL period julbord förr eftersom vi alltid åkt till Thailand mitt i allt. Men iår blir det fullt ös ända fram till jul :)

Annars i helgen har jag inte gjort överdrivet mycket. Mamma har flyttat, pappa & jag har varit i stan och handlat lite av varje och igår jobbade jag förmiddag till halv två tiden. Sen gick jag ett varv på julmarknaden med mamma, mormor & morfar men det var inte nått speciellt att ha. På eftermiddagen bakade Marcus & jag lussebullar och pepparkakor. Så lite julstämning har jag allt fått!

Annars får ni ha det så bra. Och till alla mina vänner kan ni ju räkna bort mig i alla aktiviteter fram till mellandagarna. För jag jobbar alla helger och mycket kvällar kommande tid ;) Ha det bra ♥
 

RSS 2.0