heej alla glada

hem kommen från skolan. hatar när man kommer hem och är jätte hungrig på mat. sen säger mamma "vi ska äta sen, du får ta en macka nu" hatar det hatar det hatar det. haha! tog iaf en lussebulle så man blev lite mindre hungrig. idag kom man tillbaka till skolan med efter 5 veckors "uppehåll". roligt att komma tillbaka till det vanliga och träffa kompisarna. de har ja nog saknat mest tror jag. man blev så himla osocial på praktiken kändes det som. de va liksom "vakna-praktik-dödstrött-hemochsova" ah ni fattar. men allt drog igång med en jävla fart och ja känner mig sjuuuukt stressad just nu med allt. har en hel jävla back packing resa som ska vara klar till slutet av veckan och innan min turist lektion idag hade ja bara en halv planering. men körde på raceeeer så att nu har ja iaf kommit en liten bit in. men ja kom på att på torsdag morgon skulle kersin hjälpa mig med budgeten och lite som ska vara med också men ja ska ta en körlektion då så ja vet i fan när hon ska hjälpa mig med det då. ackjaackja. hoppas iaf det löser sig. sen har ja ett jävla kartprov som ja måste göra med. så ja ska plugga på de som fan snart sen kolla om ja kan göra det på onsdag på resursdagen kanske. palla ig i betyyyyyg :o då börjar jag gråta, haha. kom igen josefin kämpa! annars har de inte hänt överdrivet mycket saker. och igår åkte ja till macke som ja skrev att ja skulle, så vi kikade på tv och sen låg ja på spikmatta i hans säng. skit ont först :o men sen blev de skönt, haha! men nu ska ja plugga på de där helvetet :( BLÄ

imorgon ska ja ta mig ner till gymmet med.....vart är min motivation? booorta


söööndag

nu har jag hittat till denna dator ännu en gång. har inte hunnit sitta här ngt idag för jag har styrt med olika saker i stort sätt hela dagen. ja vaknade rätt tidigt imorse tjugo över nio tror jag klockan var, så gick jag upp vid halv tio sen tog jag en tallrik havregrynsgröt (såå gott på vintern och sååå nyttigt) sen slängde ja på mig en jacka och gick en riktigt lång promenad med tokio hotel dunkandes i öronen. så himla skönt det var! 5 kilometer blev det, så har varit riktigt hurtig. sen han ja bara hem igen så började jag med mitt lussebullsbak, första advent idag = lussebullar (L) . så jag bnörjade plocka fram allt och smälta smöret sen upptäcker jag att vi inte har ngn gäst. vad är en lussebullsdeg utan gäst? det är ingen lussebullsdeg. så ja sprang förtvivlat till farmor, men hon hade ingen gäst. så då fick pappa och ja sätta oss i bilen och åka till åtvid och köpa det. för ja skulle ha mina lussebullar. men då startade iaf inte bilen så vi fick knuffa igång bilen, jobbigt! men fick iaf igång den sen. så var och köpte det och sen har ja bakat lussebullar och lyssnat på julmusik. hur mysigt som helst asså!! så de blev 55 bullar. antar att det räcker ett tag in i december iaf :)

nu har jag plockat iordning på rummet. ska inte riktigt säga städa, för det är mera plockat irodning. gårr igenom mina kläder och hängt in dom fint som de inte gjorde innan (!) . men nu är det lite mysigt med stjärnan i fönstret iaf. igår var det ingen mysigt eftersom allt runt omkring såg förjävligt ut, haha! men jag har iaf hunnit fixa alla punkter som jag skrev igår. nu ska ja snart åka till marcus, så ska gå ner och äta ngt sen ska fredrik eller pappa köra ut mig till bussen :) imorgon är det skola igen...jessica och ja ska ha uppvärming :o hjälp. kom på de förut. ja ska inte änns vara med. haha! dom får köra alla mina får kom hem elr ngt som uppvärmining :D men nu ska ja gå ner och rota fram ngt att äta


promenad


lussebulllaar


jag just nu


pusshejsss!

måste

dessa saker ska jag ha gjort imorgon kväll.

* städat mitt rum
* bakat lussebullar
* gått en långpromenad
* hjälpt pappa med lite småsaker

nu ska jag lägga mig så jag är piggelin imorgon. såg på beck med pappa, men orkar inte mera nu. så bed time.
godnattt

lördag...och huvudvärk

jag har världens huvudvärk, spänner i hela huvudet och det är inte kul, blir bara jätte trött. hoppas att det går över till imorgon så den inte är så där jobbig och sitter i flera dagar som den gör ibland. de är inte kul. hatar huvudvärk, måste vara bland det värsta som finns asså.

idag vakna ja upp hos babe, vakna typ av att kalle ringde och väckte oss vid tio. så låg vi kvar till halv elva sen tog vi oss opp. mamma kom och hämta mig och sen åkte vi till mormor och morfar för käk eftersom morfar fyllt år. så har fått en massa god mat idag, mormors mat asså (L) jätte gott iaf. sen åkte vi hem vid halv 7 och jag körde hem, hela vägen och det gick verkligen kanon bra. typ inga fel gjorde jag. sen har ja kollat lite på tv och ätit gurka, morötter och dipp, sååå gott. men nu är ja så mätt att ja mår illa av att tänka på mat och känner att imorgon blir det en långpromenad utan tvekan. sen ska ja baka lussekatter imorn med! så roligt och juligt. sen försöka hinna städa mitt rum ngn gång med. troligen ger jag mig iväg till skrutten imorn kväll igen :) himla farande på mig. bättre jag flyttar in ;) men då skulle mamma och pappa bli så ledsna. haha
nu ska ja va social mot pappa tror jag och försöka få huvudvärken att försvinnnna. hejs!




Come on, you can look at me, I don't need to fit in
Stand up if you give a damn, It's the livin' season
You and what your looking for, have you got a reason
You can if you wanna see, a touch amout of human

The same blood
The same cells
The same god
The same hell
The same life
The same love
Somebody, anybody, everybody stand up
ÄLSKAR DENNA TEXTEEEEN !
ÄLSKAR DETTA BAND !
hey you - tokio hotel

friday i'm in love

sitter hemma hos macke och kikar lite på ullared just nu, vet inte om det är repris elr ngt för jag tror jag har sätt detta avsnitt, haha. men har iaf färgat mackes hår, brunt så nu håller han på att duscha ur färgen sen får vi se resultaet. men tror nog det blir bra!

nu är praktiken över, fick en bio biljett för att jag varit så dutti och sen har jag fått extra jobb där så dom ska ringa in mig typ på helger och så när dom behöver hjälp. så himla bra, extra pengar och allt liksom. strax börjar idol, så marcus och ja ska titta på de och ha de mysit och äta chips som vi köpte förut, haha :) ha en bra fredag, de ska jag :) söndag äre första advent med. uuunderbart!!! (blir ingen rolig bild för ja sitter vid bubbas dator)

bubblar och känslor

jag är sur på mig själv när jag blir sur på ngt som ja inte bli sur på för jag vet att det ska vara så här nu och att det måste vara såhär nu. varför kan ja inte acceptera? svårt för mig ibland...även om ja förstår precis så är det jobbigt och ja blir så ledsen .

nu ska jag krypa ner i sängen. sköönt! har kollat på massa M&G klipp med th och klipp där fans fimlat utanför hotellet dom bodde på i sverige i setpember och massa. okej, typ ingen som bryr sig. men måste skriva det iaf för jag bryr mig, eller bryr mig gör ja egentligen inte om såna filmer. bara kul att se, får värsta kicken. helt sjukt. vill bara hoppa skrika, så får ja ont i magen och blir helt tårögd. jo men det är sant. känner mig som den där "fan-girlen" som blir helt galen när hon ser en bild på dom (som ja va 2007 typ) . är inte så nu, även om man kanske kan tro det ibland. är absolut inte så. men finns en risk...hmm ganska stor sådan...att jag kommer vara den mest förkrossade personen i hela sthlm den 4 mars. för om man en gång har tjutit till att bill har bytt naglack på en bild, eller för bandet har spelat in ett klipp till sveriges fans där dom säger tack för ett pris, eller för dom sjunger live på tv. hur ska det sluta när man står typ ett par meter ifrån dom och andas samma luft som dom? en fråga ja inte vill ha svar på förrän efter den 4 mars. och ärligt bryr jag mig inte. dör ja där dör ja lyckigt. så är det. nu var ja dramatisk, ska väl försöka bli äldre än 17½. nog skriver, ni orkar säkert inte läsa om min beundran och mina känslor till dom där människorna iaf. men måste skriva av mig ibland. jessica funkar ganska bra med som känslo avsparkare. slänga iväg sms till henne när kroppen bubblar. hårt nu när hon inte har pengar och kan besvara mina känslor. men ja vet, ja vet, ja veeeeet att hon förstår exakt hur jag känner . 

bilden talar för sig själv... (L)


just one day left

imorgon är asså sista dagen på detta års praktik, har varit ute i 4 veckor! känns inte som de fast ändå känns det dom det eller hur ja ska förklara det. lär ganksa konstigt det där...haha! just nu sitter jag hos marcus, har planerat att ta sex bussen så ja hinnet träffa han lite så ska väl göra det. sen ska ja hem och baka ngt mumsigt som ja kan bjuda alla snälla människor som har tagit hand om mig dessa veckor på. allihopa har varit jätte gulliga :) så ngt mumsigt ska ja väl få ihop antar jag. förövrigt har ja inga planer för helgen! morfar på lördag och fira honom eftersom han har fyllt år i veckan, men de är nog de ända faktiskt. på söndag är det första advent med. så mysigt! vill bara ha snöööö också, men det lär vi inte få ngn :( buhä!
har iallafall fått extra jobb på min praktikplats, känns skit bra. tjäna lite extra pengar vissa veckor och sådär. nästa onsdag, inte den som kommer men den efter det ska skolan till sthlm med kom ja på. elller inte hela skolan, men båda turist/hotell klasserna och båda hotell/restaurang klasserna! så ska bli roligt. studiebesök på arlanda och sen shopping i stan, så ja har bestämt mig för att handla mina julklappar där och då, känns som ett bra tillfälle. ska handla till alla på NK! nej vars. men vore ngt va. dagen efter är det lasse winnerbäck konsert meee, tsm marcus :) sen vet ja inte om ngn mera ska gå med oss? ingen av mina vänner vad ja vet men sen vet än ju aldrig vad han planerar liksom. men nu ska ja sätta på ngn film tror ja, om ja hittar ngn intressant! pusssss

tjaaa

va ngt cp förut när jag skulle skriva så det funka inte riktigt som ja ville, stod ngt om error :o skit samma nu fungerar det. ska bara slänga in ett lite snabbt, har inte så mycket tid förstår ni.

va på sjukhuset idag. de gick snabbt och va jätte smidigt och ja känner mig riktigt glad nu efter. fick svar på allt det som varit frågatäcken på känns det som och de känns bra utan några oklarheter nu. operationen blir inte förrän i mars efter den efterlängtade konserten. ja berätta om den för honom och då sa han att han tyckte de var bäst att ja opererade mig efter den. och det var bara bra att vänta sa han, det ska ha gått minst ett halvår efter själva olyckan innan man opererar tydligen! så får se när ja vet exakt datum. men det känns bra, för ja vet också att ja kommer kunna/få åka skidor i branäs när vi åker dit den 3 januari! jag får åka så länge ja känner att det går liksom. så är jätte glad för det :) längtar som tusan till 3 januari nu med!! så känns bra, 2 praktik dagar kvar och sedan är det helg och back to school! men det känns skit bra. saknar skolan lite och nu när vi kommer tillbaka är det ju typ jul, sååå mysigt alltså. sen har ja pratat med kerstin om turismen med och ja kommer att få tid och hjälp av henne så det löser sig med. det är bara den där boken ja inte läst ut än :s vill läsa den men pallar inte stress läsa den till nästa onsadag eller när de nu va vi skulle ha läst ut den till! :o men men. de löser sig nog som allting annat. nu ska ja kolla nästa veckas schema och sen ska ja dra till bussen för ja ska till gymmet och efter det till älskliiiiing :) UNDERBART! har inte träffat människan sen söndags och det är föööör länge sen :) pussshejs


tröttttttt

sitter här och känner mig slö som bara den så ska gå och lägga mig snart. det blev ganska sent igår, fredrik och ja låg och prata och kollade på tv till ganska sent. vi sov i mamma och pappas säng inatt med massa kuddar och täcken, haha! det är så himla skönt när man ligger i den, så stor och skön! så då blev det att vi prata om allt och inget. ovanligt att min lillebror är så snäll han varit idag och igår. vet inte när han var det senast? sjukt länge sen. han har varit jätte trevlig, mamma och pappa kanske borde åka bort oftare ;) jag har iaf jätte ont i armen efter svinsprutan, blä! värker som attsingen. men tror inte jag har feber...än! får se om det händer ngt undet natten.

men nu ska ja lägga mig i sängen faktiskt. imorgon ska ja på praktiken, sendan sjukhuset och efter det kanske gymmet och träna om ja hinner. beror lite på. planen är iaf att landa hemma hos marcus i hans säng ngn gång under kvällen, men när det blir har jag ingen aning om. spelar egentligen ingen roll, huvudsaken är att ja kommer dit ngn gång och får träffa honom :) saknar'n! men sovsötttttttt

vaccinerad

idag har ja tagit svinsprutan, inte speciellt ont när dom tog den men måste erkänna att ja har rätt ont i armen just nu. den värker och sådär, så jag hoppas att det går över och att jag inte blir sjuk elr ngt inatt. eller det skulle vara lite skönt, men med tanke på att ja ska till sjukan imorgon vill ja inte ha en massa feber plus att ja vill till marcus på kvällen så därför ska ja försöka hålla mig frisk. idag har det varit väldigt lite att göra. är förvånad själv! brukar bara mycket på tisdagar. sluade iaf vid halv 4 typ så då tog ja bussen vid fem över 4 och sen fick farfar hämta mig vid bussen så nu har ja varit hemma typ en timme. mamma och pappa kommer hem lite senare, funderar på att dra till med en överraskning så dom blir glada, typ laga lite mat och tända ljus? såg att vi hade soppa, sen kanske baka scones de är ju gott. ja de får det nästan bli. ja har iaf vari duktig och diskat och tvingat fredrik plocka ur diskmaskinen så trots allt skulle ja nog klara mig rätt bra ensam. jag tror att ja fungerar så att ja tar tag i saker bättre när det vuxna inte är hemma. då kan ja diska, laga mat, gå ut med sopor osv utan att tycka det är överdrivet tråkigt eller jobbigt som allt sånt bara känns när mamma ber mig. kanske är jag som är crazy, men ja tyckker faktiskt så. det är nästan kul att plocka och fixa när de inte är hemma, kanske för ja vet hur glada de blir, speciellt mamma när ja fixat och sådär. hihi!

imorgon ska ja vara på villan igen men sen tors och fre ska ja laga julmat på trädgårdshotellet, de två sista dagarna. men ja tror att de kan bli kanon så ingenting emot det. fy bubblan för sjukhuset imorgon, men ja överlever...kanske. sen saknar ja marcus, inte sätt han sen söndags kväll :( okej de kanske inte va så länge, men om man är kär är det länge, då kan 1 minut vara länge, 1 sekund. helst skulle man aldrig vilja lämna varandra. nu ska ja sluta skriva och gå ner och fixa och styra så mamma och dom blir glada med maten, lite tidigt än kanske. men ska förbereda :] hare!


SÅ JÄVLA HET!!
TOM.K SÅKLART!

heheheh

Dagens låt: in your shadow I can shine - tokio hotel
Dagen hår: en toffs
Dagens kläder: leggings, tunika, munkjacka
Dagens roliga händelser: ehm, ensamma hemme me and ma brother
Dagens planer: har inte så många kvar, se på mamma till en mördare sen ringa marcus
Dagens vill ha: 4 mars!!
Dagens saknad: marcus :(
Dagens drog: muskiken
Dagens tråkigaste: att helgen tog slut
Dagens finaste: mina kakor ja gjorde på praktiken
Dagens humör: rätt bra
Dagens längtan: julen, branäs, 4 mars
Dagens vän: humeli, jessica för hon är typ den ända ja träffat
Dagens bästa: skön hemma kväll
Dagens sämsta: att jag måste operera knät
Dagens skämt: de va ngt jessicas mamma sa på willys, va kanske inte ett skämt men de va kul
Dagens roligaste: de som lovisa sa ;)
Dagens person: vet inte, frdriko kanske för ovanlighetens skull
Dagens bästa lektion: har inte haft ngn lektion
Dagens mat:
biffstråganof elr ngt på praktiken sen ost sås med biff och pasta. mycke biff x)
Dagens dryck: ramlösa
Dagens tack till: haha, mig själv för att jag har varit duktig och lagat mat :)


...

1 dag kvar till jag ska vaccinera mig
2 dagar kvar till jag ska till sjukhuset med knät
4 dagar kvar av praktiken
1 månad kvar till julafton (idag räknar ja bort för den är typ slut)
1 månad och typ 8 dagar kvar till nyår
1 månad och typ 11 dagar kvar till branäs
3 månader och 11 dagar kvar till bästa dagen ever, tokio konsert

en jävla sak som klämmer mot de roliga sakerna och det är mitt knä
hata deeeeeeeeeet


heeelluj

sitter här och fryser och har jääte ont i fingret. skärde (ja vet att det heter skar) mig i fingret idag, och nu bet ja bort skinnet eller hur ja ska förklara så nu gör det jätte ont. får väl skylla mig själv men gör ändå oooont. sitter och diggar relient k, vilket är riktigt bra! jag och fredrik är ensamma hemma för mamma och pappa är på ålands kryssning med mammas jobb dom åkte imorse och kommer hem igen imorgon kväll. så vi ska klara oss sjäälva vilker ja tror vi kommer göra, haha! jimma kanske kommer och sover hos fredrik eller vad han snacka om, jätte intressant ingenting ja lägger så mycke energi i. ska bara laga mat ikväll annars inga planer. tänkte plugga lite på turismen så antar jag måste göra det, sen imorgon eller på onsdag ska ja försöka få kontakt med kersin så jag vet hur jag ska renskriva det! får se om det löser sig men antar jag.

onsdag ska ja åka till sjukhuset med och träffa en läkare angående mitt knä. lite nervöst, kan vara så att jag får veta när jag ska operera mig. får obt i magen av att tänka på det men måste göra det. senast förut när ja gick av moppen så böjde sig knät. har inte gjort det på jätte länge, men det gör så sjukt ont fyfan. och ibland på praktiken knäpper det till i det och sen får ja sjukligt ont, så måste göra denna operation. jag vill ju tillbaka till fotbollen med. sen på onsdag ska ja fråga marcus om ja kan sova hos honom :) hihi. annars ses vi inte på länge ju, för imorgon måste ja heeeem efter gymmet. nu känns de som ja skriver ointressant så ska nog sluta skriva innnan detta blir en lång bok. hejdå bloggen! ;)


14 veckor & 4 dagar

jag har aldrig längtat till något så mycket, det är helt sjukt och ingen förstår förutom jessica kanske? ja visste fan inte att man kunde längta så här mycket till något. hela jag rycker när jag tänker på 4 mars, vill bara skrika och hoppa och jag vet inte. kan inte förklara så någon förstår. älskar tokio hotel, jag älskar musiken jag älskar personerna. alla borde ge dom en chans istället för att dömma efter utsende. men jag antar att alla inte har samma musik smak och människor fungerar på olika sätt. i mina ögon är det fan omöjligt att ogilla dom! seriöst, toms humor. han är så jävvla rolig, alla tillsammans. jag kan inte vänta till jag får se dom på riktigt, fy tusan! höra world behind my wall live eller monsoon. guuuud, ryser av tanken. älska älska älska säger jag bara. (L)


jag längtar jag längtar jag längtar
kan tiden gå lite snabbare!
tom är så jävla sexig ÅÅH!! :)

heeeeeeeeeej

marcus kom till mig igår natt, inget ja hade ngt emot så han är hos mig nu :) vi har precis gjort kladdkaka som vi snart ska äta, muuuums :) jag är jätte slö idag och har fortfarande lite ont i huvet. dock är det bättre nu än vad det var imorse och det är tur som bara den. ska åka och hämta marcus mobil sen som han glömde på bussen igår, smart! men mamma ringde bennys pappa som jobbar som buss chauför och han hade tydligen jobbat igår på den bussen macke åkte och han hade hittat marcus mobil och mina vantar! så ska hämta den hos bennys pappa sen, haha! smart kille man har.

jag ska kila ner och kolla på mammas pojkar nu med macke, sen äta kladdkaka :) gottt! hejssvejs! :)


love you

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

du är det bästa som har hänt mig. för mig kommer du alltid
att vara den ända och jag kommer att älska dig så länge du
älskar mig. du är meningen till allt. du är den ända jag vill
ha. 462 dagar har det varit du och jag älskling och det är
ingenting emot vad det ska bli. jag älskar dig. och jag vet
att jag är dålig ibland, men det är inte meningen!
du är bäst baby! 15 augusti 2008 :) <3





HATAR MITT KNÄ

usch blir så deppig av att tänka på mitt knä....känns som att jag inte kan planera eller tänka ngt framåt eftersom jag troligen kommer att operera mig inom en snar framtid och det gör mig också dödligt nervös. blä! vill inte. sova på ett sjukhus helt ensam och sen få jätte ont efter, nej bläkis allt skrämmer mig. sen nu när jag började smsa med jessica och fjällen blir ja ännu mera deppig! ja vill ju åka skidor men kommer kanske inte kunna...tänker åka med iaf och chilla och umgås med min familj och min pojkvän, dock kommer jag ju bli dödligt sugen på skidor! näh fuck mitt knä!!! förstör allt, varför skulle korsbandet gå av på mig? vad har ja gjort för att förtjäna det? INGENTING. bajs korv

nu tänker ja inte tänka mera på det. är hemma nu från linkan och allt. bion (new moon) var sjukt bra! edward är så jävla snygg sexig underbar drömkille (även om ja har en bra kille själv men iaf) att man bara vill döööö. nej inte dö, men han är sjukt sexig. när han ska kyssas och ha sig, han mellan 2 vita lakarn asså, seriöst. eller lakarna behöver inte änns va vita, men ni fattar :D så nu har jag också sätt den filmen och ja längtar redan till nästa!! vi har lite gäster här, mamma och pappas vänner sen deras son som fredrik känner. så ja behöver inte vara så social. känns lite skönt, är verkligen inte på humör. har väldigt ont i huvudet och har haft det hela dagen. fy! vet inte om det är gårdagens bravader som satt sina spår, men så mycket blev det inte så känns inte som det borde vara det. eller så är jag bara väldans trött, vet inte. känner bara för att lägga mig under täcket och dra det över huvudet sen ligga där 24 timmar i sträck. ska ringa macke innan jag gör det, fast ja vet att han inte kommer ha tid att prata tänker ja envisas och ringa, iaf en gång. hehe. slänger upp några bilder från igår nu!


FIA NERSPRUTAD SÅKLART :)


seriösa, ohja :)


puss älsklings gumman :)


sötaaan


coooola

"in your shadow I can shine"
14 veckor 5 dagar kvar
caaaan't wait! älskar älskar älskar er längtar längtar längtar efter er :)


långsamt

tiden går sakta, lyckas alltid bli klar för tidigt. men nu ska ja snart gå ner till bussen :) hoppas filmen är bra men det tror jag och det ska bli kanon att träffa jessi :D


hej!

sitter här hos marcus , vaknade för ett tag sen så har käkat frulle och lite. jag ska snart börja fixa mig sen dra till linköping och träffa jessica sen se på new moon :) ska bli riktigt roligt .
igår var jag hos emilia med lite folk. var rolig kväll! men fattar inte hur erik kunde hänga löst på idol :s men han klara sig iaf :) men ska inte skriva mera just nu. skriver mera ikväll och slänger kanske upp några bilder från igår!
pussssss

klaaaar

nu har jag bökat klart med mig själv med att fixa och styra med hår och smink. det vart bra hoppas det håller i sig en stund, vilket det aldrig gör men ändå. ryktas om fest i lägenheten under hos emilia? mh låter lockande. först blir det mys med brudarna iaf och missa idol, det tänker ja inte göra nej nej! ska heja på kingen som såklart är erik, men han kommer ändå vinna allting så känns som de andra bara kan lägga ner. 2:a ska kalle komma eller kanske tove, elle varför inte mariette. okej nu blev det svårt. tyst nu josefin!
ska va social med mamma och pappa en stund. PÖSS

tjjja

hemma nu! fick sluta rätt tidigt från praktiken så kunde ta tre bussen. skönt. har inte varit så mycket idag, en lagom dag. inte för mycket och inte för lite! nu är de bara en vecka kvar, skönt på ett sätt men kommer sakna jobbar kompisarna lite faktiskt. nu sitter jag och diggar med till sean kingston och har hjälpt fredrik hitta en röd t-shirt han skulle ha till natt innebandyn ikv.

ikväll ska ja till emilia med henne fia och tojja och käka, chilla och dricka lite :) ska bli rolgt faktiskt. sen får vi se om det är ngn fest så kanske vi drar på den isf. men vet inget nu. så ska snart börja fixa mig lite, eller snart och snart! om en stund. ska hjälpa fredrik att platta håret med, men tänkte svara på en sån där lista för att få tiden att gå lite så här kommer det med :)

Hittills under 2009 har du:

druckit alkohol? yes
rökt? yes
snusat? ja någon enstaka gång kanske
varit full? ohja
rökt vattenpipa? yes
däckat? don't think so :)
kysst en främling? nej
fått ett sugmärke? nej
gjort ett sugmärke? nej
haft oskyddat sex? japp
strulat med fler än en person under 24 timmar? gills tjejer?
kysst en kille i klassen? NEJ !!!
gjort någonting dumt? säker mycket
gjort någonting som du ångrar? javisst
strulat med ditt ex? nae
sagt nej till sex? jarrå
gråtit inför mer än 10 personer? hm, har ja nog
smygit ut? nej behöver inte det
haft kvar känslor från ett tidgare förhållande? nej :) bara för samma kille ja haft hela 09 :)
sovit bredvid någon av samma kön? jarrå
sovit bredvid någon av motsatt kön? many times
lekt med någons känslor? nixen
älskat någon så pass mycket så att du kunde göra allt för den? ja
gråtit dig till sömns? har hänt
gråtit framför någon du älskar? jo
har haft sex ute i skogen? haha, ja x)
kysst en kille? ofc, inte vilken kille som helst :) <3
vaknat av att du gråtit? nej
mått bättre eller sämre av alkohol? har nog hänt
slagit någon på skoj? ja, marcus får ta emot skoj slag rätt ofta (a)
blivit slagen på skoj? haha, jaaa
lärt känna fler än 10 nya människor? vet inte, har jag kanske :)
gått bakom ryggen på någon? säkert någon
varit på sol semester? hade sol semester i sverige i somras i kaggebo och öland, men inte utomlands sol semester :P
badat i havet? JA :)
haft snöbollskrig? oyes
sett en hel fotbollsmatch? många :)
inte sovit på en hel natt? tror inte det, kanske att man somnat vid 5-6 på morgon liksom
varit på sjukhuset? ja, ska snart igen, mitt jädra knä :/
sovit i över 12 timmar? jaaa sköönt
sett en film mer än 10 gånger? jaaa
tagit någon på röven? jaaaaaaa
lärt känna någon via intnet? SARAH :) (inte iår dock utan 2007)
velat dö? nej, fyy
fått ett IG? på ngt prov, men inte i betyg! :)
åkt buss i över 10 timmar? jaa, till rom :o


14 veckor och 6 dagar kvar tills vi ska seeeeeeee tokio!!!
GALET SJUKT FÖRVIRRANDE AWESOME AMAZING CP UNDERBART ah ni fattar

helooojsan

ska försöka slänga in ett litet inlägg, är lite stressad för jag ska på hockey med min pappsi och hans kompis så måste snart springa och göra mig iordning lite. känner mig typ som en dränkt jag vet inte vad för det är ju sånt sjukt underbart väder ute, ironisk. spö regn och ja cykla först från praktiken hem till macke och sen packa ja ner mina grejer och slängde på mig en regn jacka och gick sedan till busshålls platsen i detta underbara väder och efter det har jag åkt moped från bussen och hem så ja va dyng sur och skitig när jag kom hem, väldigt roligt :o sen var det typ en miljon minus ute eller något! uschan. skönt att vara hemma iaf kan jag löva :)

har inte hänt så mycke speciellt i mitt liv annars. imorgon ska ja umgås med brudarna och sen sova hos macke :) men ska inte sitta och slösa bort eran tid med att skriva sjukt tråkiga saker. ville bara göra en liten update och nu har ja gjort det. ska byta kläder och platta håret nu, om det änns är ngn mening.....(?) jo de är det. hatar mitt hår oplattat! :o pusss


hurtigt josefin

har precis varit ute och power walkat lite i regnet med anna, marcus mamma! bra gjort, kan jag känna mig nöjd med mig själv ännu en dag. haha! macke är och repar o jag sitter här nu och glor. kanske ska dra på ngn film och få tiden att gå lite så att han snart kan komma hem igen? fast ja vet inte. alla eva och adam är slut nu. får se om ja hittar ngt annat roligt att titta på! chiao

snart helg ;)

onsdagen slut! nu kommer det gå fort tills fredag, är så trött om dagarna vill bara ha helg helg helg och lov lov lov! men nu är det inte så långt kvar innan lovet, eller där ljög jag. det är ju en hel månad! men som ja sagt tidigare, tänk positivt josefin, positivt.
idag har det varit massa praktikanter på villan, vi har varit typ 5 serverings personal, annars brukar vi vara typ 2? frida, marcus kusin var där och en tjej från allé. dom har elevensval på alléskolan tydligen så då hade dom praktik. elin skulle vara där imorgon med :) nu sitter jag iaf hos marcus och väntar på att han ska komma hem. gick hit efter praktken, har även varit och hämtat ut pappas min och kristers hockey biljetter till imorgon. va helt dugn sur när jag kom hit så nu sitter jag i ett par av mackes snigga byxer. mina leggings vart helt fuktiga så dom kliade som tusan, inge vidare asså. sitter och funderar på hur ja ska göra sen när macke ska repa, om ja ska gå med? är de värt att gå ut och bli dyng sur igen, äh nej va! lockar ju inget vidare...
på fredag blir det kanske chill dricka och käk hos emilia med tojja fia och emilia her self :) käka gott och dricka gott. jag hoppas det iaf, länge sen ja träffade dom så skulle vara helt oook faktiskt! längtar efter dom jö (L) så hoppas det!
sen lördag är det new moon med jessica, KANON!
men nu ska ja sätta på eva & adam säsong 1 när dom var mini och se de avsnitt ja har kvar där medan ja väntar på pojken min :) <3 kisses



bed time

åh nu har jag äntligen fått in lite bra låtar på mobilen! kei$a - tik tok , sean kingston sen dom 3 bonus låtarna jag missat :) älskar när man har ny musik på telefonen. kommer vara happy åt det imorgon när jag sitter där på bussen kan ja säga iaf, haha! men nu ska ja lägga mig i sängen och glo tv. på torsdag ska ja på hockey med pappa! lhc - djurgården :) har inte varit på hockey på länge, så ska bli roligt, alltid lika kul :D men godnattisen!


bonus låtar på humanoid!!!









jag gillade alla massa! nu måste ja ladda ner (L)

bläääää

usch just nu känns allt jobbigt, väldigt jobbigt. men tänk positivt josefin, positivt.

vanlig dag på praktiken om vi ska prata om ngt annat. hade rätt mycket gäster, 94 eller ngt. roligt när det händer ngt. sen har ja varit nere på gymmet en stund och kört lite och när jag kom hem städade jag rummet så känns som ja fått ut riktigt mycket av dagen, haha! imorgon ska ja vara på trädgårdshotellet och laga mat osv, vet inte om jag ska vara där hela dagen, men det får vi väl se. sen har jag en fundering på att åka till macke imorgon och sova hos han, men har inte pratat med honom om det än så ska ringa han sen när gitarr lektionerna slutat och höra me'n lite. men nu ska jag äta :) PUSSSS


h e m m a

hemma nu och ingen marcus innan jag kom hem blev det, lite sugit om ja ska va ärlig. ikväll ska ja sova ensam. känns som ja inte sovit ensam på evigheter. inget emot att sova med macke, men ska bli skönt att sova ensam i min säng inatt då kan ja bre ut mig bäst jag vill utan att vara orolig att störa ngn eller utan att behöva bli utknuffad av hans tjocka roooompa (utala som sean banan) så ja får ligga med halva kroppen utanför sängen, kan säga er att det är inge vidare. man blir lidande när man alltid måste ligga ytterst! han har legat ytterst en gång sen vi blev tsm, EN GÅNG! jag har gjort det 455389465873 gånger. men snäll flickvän som jag är accepterar jag det.... ;)

min gulliga mamma gör pastasallad nu, mumsis! älskar det.
nu ska jag digga musik, braaa musik och läsa toms blogg, såklart .
sen duscha :)




16 november

sitter ensam hemma hos marcus och lyssnar på musik. känner mig helt slut efter första dagen på den långa veckan, inget bra antar jag? nej verkligen inget bra. har inte haft överdrivet mycket att göra idag. alltid ganska dåligt på måndagar. men det kommer väl rulla på ännu mera imorgon då säkert. förra tisdagen hade vi ju 107 gäster och det är rekordet på alla veckor jag varit ute på praktiken.
hoppas på att marcus ska hinna hem innan jag ska ta bussen hemmåt, men det känns inte som vi kommer hinna träffas. när jag ringde fick jag mest ett fräsande tillbaka att han skulle jobba över eller ngt och att han var väldigt stressad så då kände ja att det var bäst att inte störa, haha! bussen går om en timme så jag får väl se. ikväll ska jag se "mamma till en mördare" som är ett nytt program som tydligen ska börja på 4an. ser fram mot det jätte mycke. tycker om såna program. följer typ inget på tv, kollade på inlåst när det var och sen brukar jag kolla på världens brott som går på tv fakta på tisdagar klockan 22. ända nackdelen är att det är så sent, men brukar kika på det iaf. gillar såna sanna verkliga krimilnal historier och så. haha!
denna vecka måste ja pallra mig ner till skolan och prata med kerstin om turismen med, bläääää. men har inget annat val, måste måste måste. men nu funderar ja på att sätta påå ngn film innan jag måste gå till bussen...hm får se! :) PÖSS



snabba bud

åker till marcus ikväll, har övertalat pappa att köra mig :) så ska fixa mig lite sen åka dit :) pussis

glömde säga en sak...

idag är det även den 15 november och nummer femton i kalendern betyder 15 månader tillbaka i tiden att det är mackes och min månads dag, hihi! så grattis till oss! tror inte änns ja har nämnt det för honom än, haha. fast det är ju inte så speciellt 1/5 mindre innan det är 2 år? haha. äsch, tycker inte man ska överdriva den dära "fira-månaders" grejen. blir sså töntigt och överskattat. års dag eller så är väl klart man firar till det lite. i början när jag och marcus var tsm kommer jag ihåg med att jag tyckte det var "viktigt" att vi va på våran månads dag. men nu känns det inte så viktigt längre, haha! som sagt, kan bli lite för mycket om man måååste va då och vi måste fira för vi har varit tsm i 5 månader och så, liksom det är väl inget och fira kom igen. ska man sitta sen när man är 45 (om man skulle vara tsm då) oj, idag är det våran 567:e månad tillsammans så vi ska kanske gå ut och äta lite idag. nej men ni fattar kanske vad jag syftar på och om inte så är detta bara min åsikt :)



puss älskling :) tack för allt sooo faar hoppas du orkar med mig ett tag till :)
fegge och macke i 8:an!


söndag

hej mina kära läsare :)

har spenderat natten hos tojja, jätte roligt att träffa henne eftersom vi inte hade gjort det på mega länge. så mycket snack och gott framför tvn. det var day after tomorrow på tv, men vi insåg vid halv elva att vi inte skulle orka se klart filmen så vi gick och la oss ist och somnade rätt skapligt. båda var trötta! sen idag på morgonen har vi inte gjort ett dugg, kollat roliga klipp på youtube och så.

nu sitter jag hemma, har varit hemma ett tag. hade jätte huvudvärk förut när jag kom hem, usch mådde nästan illa till och med av den. men jag tog en kopp kaffe och la mig framför tvn och kikade på mammas pojkar! så nu är det lite bättre, skönt! måste bara tillägga att jag älskar tim i mammas pojkar, han är så jävla het, sex på han :)
jag har fått bilderna från club sensation som var för en månad sen med. så håller på att lägga opp några bilder på min bdb, men slänger även upp dom här i detta inlägg lite längre ner. imorgon är det tillbaka till praktiken. 2 veckor kvar nu, sen är den slut. saknar skolan, eller iaf kompisarna! så ska bli lite skönt sen när det är slut även om ja har de kanon! sen längtar jag efter julen som en galning! underbart, julmat, julmusik åh blir helt galen, förstår inte hur man kan hata denna högtid, underbar ju

nu ska ja slänga upp bilderna från sensation 16 oktober sen ska ja gå ner och äta av mammis goda tocopaj som vart kvar igår, mumsigt! hejsvejjjss


tojja tess jag emilia jossan sofia lina


sötisar, julia tojja tess


sofia lina jennifer gripan julia tojja & jag


tess & sofia


sofia lina jennifer


tojja & jag


julia och tess


söta julia och lina


tojja & jullan


julia tess & gripan


jag julia & tojja pusskalas


lina tojja jennifer julla & tess


jullis och tessss


jullis tojja jennifer :)

nu får ni inga flera :)
hade en jätte rolig kväll på förfesten iaf :)


hmmmm

har kollat på det dära programet kenza och foki vad med tidigare i veckan. kissie skulle med kommit men hon dök inte upp. skönt om ja ska vara ärligt, kom igen! bitch som lossas vara ngn annan än hon är och klankar ner på alla andra som om hon skulle vara världens snyggaste, haha! tycker dock det är lite roligt att läsa hennes blogg ibland men mest kommentarerna eftersom alla är så arga på henne. själa bloggen är ju tråkig hon skriver ju ingenting roligt, bara saker om sig själv. kissie måste ha världens sämsta självkänsla eftersom hon hela tiden måste bekräfta sig själv som om hon vore våran gud liksom. HAHA säger jag :)

jag tycker däremot att kenza är skit bra och har en jätte rolig blogg. läser hennes blogg varje dag :) snygg som fan;)! så försår att kissie är avundsjuk på henne alltså. Fokis blogg har ja bara läst ngn gång, inte riktigt min grej.

nu har jag fått skriva min åsikgt i bloggvärldens kändisar! snart kommer även jag sitta där i tv med dom, nejvars :) i mina ögon är kenza bästa bloggaren :) litet + att hon med har stort intresse för tokio hotel.


VIKTORIOOO

ändrade planer för kvällen, eller ändrade och ändrade. svårt att ändra ngt när man inte hade några säkra puckar bestämda för kvällen. vi kan kalla dette för ett sånt dära "spontan idé" eller vad endel brukar säga. skit samma, det blir kanon, sover hos henne med. ska äta lite här hemma med mamma och pappas gäster när dom kommer om en timme. mamma och pappa ska ha kräft skiva eller ngt liknande ikv. dom ska iaf äta kräftor men det hänger fullt med halloween saker i taket i köket så det känns som detta är ngn bladnings-fest mellan försenad halloween och kräft skiva, haha!

skit samma :) ha en bra kväll, ja ska!


SÖT TJEJ !


charlie bit me !



älskar det här klippet så hårt! så jävla gulliga :)

hejhejjjj

eddie åkte på idol igår, men hade inte gjort mig ngt om reza åkt :D okej, kul för er som inte tittar på idol men iaf dom två var respektive är de sämsta. var iaf i ljungsbro igår, de var roligt. träffade hanna och fick god mat och så. åkte hem vid kvart i 12 och då hade macke fått för sig att ta bussen till mig som går halv 1. så vi väntade på han vid busshållsplatsen och sen fick vi även med honom hem till oss. så han ligger i min säng och spelar spel på min mobil just nu, nöööörd va :o

dagens planer är noll. macke och dom har fått studio nu, skit kul för dom. han skulle egentligen ha fixat med studion igår men det vart massa krongel dom fatta inte riktigt hur den funka sen dissa roggan eller ngt, haha! så dom ska väl spela in idag antar jag. kanske åker till marcus ikväll, senare! men som sagt så är det viktigast att dom spelar in nu när dom har chansen så jag ska försöka hålla mig i utkanten! så nu ska ja springa ner och göra frukost till oss :) han ska hem snart, tyvärrrrrrr, haha

PÖzZZzz


tojja och jag i 8an ;)


fredag (L)

äntligen fredag igen! älskar det. hinner inte skriva mycket för ska strax åka iväg till min moster i ljungsbro med familjen. träffa hanna, min kusin bland annat som ja inte träffat på länge nu. hon bor i uppsala så ses inte så ofta.

har varit i linköping efter praktiken, hittade lite saker och är skit nöjd. kommer nogra bilder nu :)
ha en bra kväll och hoppas eddie ryker från idol ;) pussss


din sko 399:- (ser jätte lustiga ut men dom är skit snygga!!)


lack leggings + svarta vanliga leggings 199:- bikbok
beige stickad kofta 149:- gina tricot

Josefin 234:- på H&M! ;) köpte örhängena med men orkade inte ta kort på dom.
guldiga ringar typ ;)

connie talbot

har suttit och tittat på youtube klipp nu i hundra år. massa från britian got tallent eller vad det heter. hon connie är ju så jälka underbar. 6 år och när hon sjunger my heart will go on smälter man ju. skojar inte. helt amazing rå.

men nu ska ja krypa ner i sängen och kika på tv en stund sedan sova så jag orkar morgon dagen med. håller tummarna att jag hittar några skor och kanske ngt mera fint i klädes väg (a) när jag har pengar kommer det nog bli svårt att hålla sig ifrån det även om jag kanske borde med tanke på att det snart är jule tider. men men.

godnatt :)


AWESOME ELLER VAD?


design design

okej nu är jag nöjd och får förtusiken förbli det ett tag med ;)


söt-tjej! HAHAHA

imorgon är det fredaaag

bara en dag kvar, sedan åter igen en underbar helg. älskar helgen! känns som det var nyss det var måndag så måste erkänna att veckan har gått rätt snabbt. men skönt är det. 2 veckor kvar av praktiken sen. saknar skolan även fast ja har det skit bra på min praktikplats, saknar att träffa brudarna osv. skulle elat hitta på ngt med dom i helgen men det passa ingen och sen när ja och jessica bestämt att vi skulle umgås lite fick ja veta att vi ska till min moster imorgon kväll så kan inte då. och på lördag tänker ja va med marcus så de blev som de blev. men nästa vecka så ska ja och fia troligen festa lite. inte bara vi då, men är sugen på de och de är alltid nice och festa med fia. så tror det blir kanon (y) men som sagt, det är inte förrän nästa helg. så är ett tag att vänta till. får överleva.

praktiken har varit bra idag förövrigt, var på villan hela dagen och fixa och styrde. gick ner till gymmet sen och tränade i en timme, skönt! så nu känner man sig dutti. ska va på trädgårds imorn och göra köttbullar, haha! återigen. inte överdrivet roligt, men vafan det är fredag så jag överlever nog med den tanken i bakhuvet ;) .
mitt jävla V är fortfarande cepe...måste slå på det med all styrka jag har, okej jag överdrev men den är segis, precis som jag just nu. inget mera intressant  att skriva. skulle bokat new moon, men nu gick det inte boka längre så får köpa dom imorn direkt på sf då. hoppas det funkar. ska till stan imorgon och köpa skor. har haft det i baktanke hundra år "jag behöver nu skor" men sen kommer en annan tanke, äsch du klarar dig med dom ett tag till. men nej josefin, det gör du inte. mina ögon gick upp igår när anna sa "men josse, vad har du för skor?" ja, josefin vad har du för skor? ett par totalt slitna tug skor jag köpte på öland i juli för typ 99:- på ngt billigt ställe. neh, men typ. måste ha nya skor, och det ska fixas imorgon. menar inte typ stövlar då, för det har jag. utan ett par vanliga skor, korta skor som man kan ha i vinter, ah ni fattar grejen.

tjattrar för mycket, elller inte direkt tjattrar men skriver
ah ni fattar. herrå


så jävla hett till vänster, puh!

new moon

jessica och jag har bestämt oss för att gå och se på new moon, blir ej på premiären den 20:e utan den 21:e, dagen efter en lördag. hade varit lite kul att gå på premiären men känner inte för att gå på sen föreställningen klockan 12 på natten bara för att vi ska få sitta brevid varandra så blir 21e som sagt ist. tror det kommer bli kanon (y) verkar ju helt underbar! ska boka biljetterna imorgon, hoppas de fortfarande finns kvar :)

nu har jag i varje fall kommit hem. sitter här ny duschad. längtar efter helg helt galet!! synd att det inte är fredag imorgon men det är liksom en hel till dag, oorkar inte. men är bara att bita ihop och hoppas dagarna går fort, vill sova!!


jag älskar dig helt galet, du är det bästa som finns
det finaste i mina ögon, helt underbar
finns ingenstans jag hellre vill vara eller
tillhöra. du är allt jag kan önska mig.
15 månader på söndag, helt sjukt vad
tiden går älskling men jag mår så bra
med dig, vill vara med dig hela tiden.

du är kärlek

2 dagar kvar innan fredag :)

Vart en slapp dag idag, rullat köttbullar och städat haha! sen nu sitter jag hos marcus och väntar på att han ska komma hem. blir kvar här till typ sex. måste pallra mig ner till skolan och träffa kerstin med!! fan orkar inte skolarbete nu, men måste. får fixa det imrogon, sen måste ja ta tag i mitt bok läsande som går rent ut sagt åt helvete just nu, skojar inte! men måste fixa de nu annars blir de inte kul sen, i know.
gymmade igår och hade sådan tur att ja sprang in i julia och kimie där så kunde köra lite med dom. roligt roligt.
men nu kommer ja inte på ngt mera roligt att skriva, känner mig tråkig skriver inget kul! illa illa. längtar till fredag, men nu ska ja läsa lite bloggar sen umgås med macke, om han kommer ngn gång!!!!!
Här får ni en riktigt bra låt! skön som fan och fettt fest sugen av den blir man rå! haha

tjaa

hinner inte skriva så mycket för jag ska äta strax och sen ta bussen tillbaka till åtvid för ett tränings pass på gymmet och efter det traska hem till älskling och sova hos han ikväll :) myspys!
skit mycke på praktiken idag men roligt, hade 107 gäster eller ngt? maten tog slut och det mesta kändes allmänt rörigt, haha! imorn ska ja va på trädgårdshotellet och laga mat. blir roligt.

läste nyss kenzas blogg och det stod massa om jorden undergång! bläää jag blir livrädd. men sen hitta ja ngn som hade länkat till nasas hemsida där folk hade frågat om det var sant att jorden skulle gå under 2012 men dom sa att det inte var sant. tack gode gud för det, men bäst att ta en dag i taget och se vad som händer antar jag :)
meeen, måste sätta på mig tränings grejer nu och packa väskan. ha det bra :)


tröttis

skönt att måndagen är slut nu, ja iaf nästan. tycker inte om måndagar dom är deprimerande, men som sagt nu är den över. haft ganska lite att göra på praktiken idag. så fick sluta id 3 så ja sprang till bussen och han med 7 min över 3 bussen. riktigt förånande, trodde inte jag skulle hinna men det gjorde jag. brabra! nu har ja nyligen duschat, skönt! ikväll ska ja bara ta det lugnt, titta på tv och sitta här sen lägga mig tidigt. somnade sent igår torts att meningen var att ja skulle somna tidigt. låg och kollade på mammas pojkar! tim är så snygg, haha :) annars är ju det där programet en aning patetiskt, haha! ofta man låter sin mamma vara med och säga vad hon tycker? vem fan bryr sig det är ju inte mamman som ska bli kär och alla tjejer är så jävla töntiga x) skulle aldrig ställa upp i ett sånt program, gör ju bort sig själva :p haha!

saknar marcus lite fast attt ja träffa honom igår :( vet inte när vi ska ses nästa gång. imorgon ska jag iaf vara duktig på gymmet så hoppas att träningsverken går över till imorn. kanske kan träffa han på onsdag :) men men. ska dra mig, PUSS !


sista inläget för idag!

nu ska ja skriva det sista för idag. eller jag ska inte skriva så mycket.
ni ska få ett klipp på när bill och tom sjunger automatic akustiskt själa utan
gustav och georg. helt underbar, ge den en chans vare sig du gillar bandet
eller ej! den är skit fin, skippa att kolla på bill om ni tycker han ser för jävligt ut.

här är det iaf:
underbart!


HOT HOT HOT
så jäla snygg tom är!
älskar hans nya look seriöst (L)



kolla denna då, kika på hans kallingar.
björn borg barre :)


GODNATT! :)
tompi är hetast!

world behind my wall

It's raining today, the blinds are shut, it's always the same
I tried all the games that they play
But they made me insane
Life on TV, tt's random, but means nothing to me
I'm writing down what I cannot see
Wanna wake up in a dream


s

humanoid city tour (L)


såhär ser deras plansh ut till den kommande turnén som börjar 22 februari! (L)

i brist på annat slänger jag in en sådan lista

DIG:
1. hur lång är du? ingen aning, 1,70 kanske?
2. vad vill du bli när du bli stor? oj svårt, vet faktiskt inte. bättre än nu :)
3. vad pluggar du? andra året på hotell/restaurang
4. har du långt hår? jadå, sen förlägning sometimes
5. vilken hårfärg har du? mörkbrunt
6. sminkar du dig? ja, fast inte om ja är hemma själv liksom
7. har du haft sex senaste månaden? Jarråå
8. vilken deo använder du? LDB, den är röd
9. vad har du för färg på dina underkläder just nu? vita och beige eller hur det stavas
10. är du singel? Nej :D
11. Är du lycklig? Såklart

FAMILJEN:
1. bor dina föräldrar ihop? Aopp :)
2. vem är bäst, mamma eller pappa? haha dom är bäst på olika saker
3. hur många syskon har du? 1 lille bror
4. vad är det senaste du sa till din mamma? "okej snygga" elle ngt liknanade 
5. vilken mat lagade din pappa senast? haha han lagar aldrig mat. omelett kanske
6. hur många ställen har du bott på? 1, de ja bor på nu
7. vem i din familj stör du dig mest på? broren
8. vilken familjemedlem är snällast? jag såklar
9. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? förut när vi gjorde grej till pappa
10. hur gammal är din mamma? 47 elle ngt?

VAD FÖREDRAR DU HOS DET MOTSATTA KÖNDET?
Mage, ben eller armar? mage och armar
Bruna, blå eller gröna ögon? allt kan va fint ju, men blå eller bruna
Långt eller kort hår? det han passar i
Lång eller kort? inte för kort
Charmig eller rolig? såklart båda!!
Att de röker eller snusar? helst ingenting av det
Vad kollar du först in på det motsatta könet? vet inte, hår och ögon
Hur stor betydelse har kläderna? rätt stor! ska ju inte se slaffsigt och fult ut
Gillar du någon just nu från det motsatta könet? såkart
Gillar någon annan dig just nu? haha hoppas ja väl


KOMPISAR:
1. när var du senast med nån kompis? min kusin är min kompis så för ngn timme sen ;)
2. vem sov du hos senast av dina kompisar? Marcusss
4. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Yeppp
5. vem har du varit kompis med längst? Ida kanske
6. vem känner dig bäst? ja själv
7. längsta tid du varit osams med en kompis? ingen aning, ett antal månader kanske
8. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? tror ej det
9. känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? nej!

KLÄDER:
1. vad har du på dig idag? stackat tröja linne och strumpbyxor
2. har du bytt om idag? nej, eller har ju bytt om från sovtröjan
3. favorittröja? den ja har på mig nu! svart stickad från gina som alla har nu för tiden ;)
4. sexigaste klädesplagget på andra könet? olika ju, men linne om han har en sexig kropp annars är de fult
5. har du gett bort kläder nån gång? såklart
6. har du ångrat ett klädköp nån gång? Many times
7. har du handlat kläder genom internet? haha ja, typ hundra th tröjor köpte ja genom internet!
8. har du ljugit om bh-storlek nån gång? nej ja behöver inte det x)
9. fulaste plagget andra könet kan ha? hatt eller basker elr ngt om det gills! haha
10. vad använder du för skor? Mina vita tyg, men dom är inte så bra nu. så då blir det mina svarta stövlar


VÅGAR DU:
1. vågar du skrika åt dina föräldrar? ja
2. vågar du klä dig annorlunda? Ja om ja vill det
3. vågar du vara dig själv? såklart
4. vågar du visa dig i bikini/badbyxor? vågar gör man väl
5. vågar du fisa inför din pojk/flickvän? haha, det har ja gjort många ggr, macke fiser ju när jag är nära ;)
6. vågar du pierca dej? jappps
7. vågar du dig på utmaningar? Ja, om dom inte är för farliga, haha
8. vågar du ha sex på offentlig plats? haha såklart
9. vågar du vara omogen? JA
10. vågar du äta småkryp? blä

SKOLAN:
1. vad heter din skola? bildningscentrum facetten eller ngt :)
2. vad heter din favoritlärare ? marie
3. vad är ditt favoritämne? servering
4. snyggaste läraren på skolan? ingen aning
5. har du bra betyg? klart ja har :)
6. tråkigaste ämnet? Svenska tack vare våran tråkiga lärare
7. har du skolkat mycket senaste året? nej, händer bara ngn gång ibland
8. Har du fuskat på prov? har nog nästan alla :) inklusive mej
9. hur tar du dig till skolan? bussen elr går om ja är hos marcus
10. har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? Nepps


Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, då har man ju blivit kär i utsendet bara
2. Har du nånsin blivit sårad? ja :(
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille/tjej flera gånger under en natt innan du somnade? jajja
4. Har du gillat en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne? ahop
5. Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? yes
6. Har du haft en hemlig beundrare? jarrå
7. Är du kär? ja de är ja
8. Vill du gifta dig i framtiden? ofc :)

Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Farmor
2. Telefonsamtalet du fick? Mor
3. Personen du var med? Kusiner
4. Roligaste grejen som hänt? Pappa och vickan mucka förut
5. Personen du sms:ade? Jessica
6. Du kysste? Marcus
7. Du skrev till på myspace? Har inte det 
8. Du kommenterade? vet inte, sara björn på facebook typ
9. Du tillbringade natten med? Marcus
10. Du kramade? Marcus mamma tror jag :)


phantomrider

nu har jag precis gjort två lax mackor till pappa :) farsdag idag som man nästan glömt bort lite.
har inte fixat ngt till honom, men mamma hade köpt gravad lax och det älskar han så jag och
fredrik har gjort två mackor till honom nu eftersom han älskar det så mycket. lite gulligt så
där. sen ska han få en choklad bit det står pappa på med, mamma hade hittat den igår och
köpt så vi kan ge den. men han behöver ju inte få veta att mamma köpt den, haha!

johan och vickan har i arje fall stuckit nu. käkade lite snacke, fika och så. trevligt. han iaf
träffas en stund. nästa gång blir äl till julen? fan så ja längtar till julen! kan inte tiden gå lite snabbare.
längtar helt galet, det är så himla mysigt. det bästa som finns! hoppas av hela mitt hjärta att
det blir snö till julen med. det är mera än en månad kvar. men det kommer att gå fort.
3 veckors praktik kvar. sen är det typ 3 veckor i skolan, men dom kommer gå fort för det
blir mest roligt att komma tillbaka till skolan tror jag, få träffa alla. saknar redan massa av
kompisarna och då har jag tre veckor kvar. shitans va. men som sagt tiden går nog snabbt.

har snart tjatat sönder humanoid skivan tror jag. eller nej JAG tycker inte den är uttjatad.
men min familj är trötta på att höra den. men serri jag älskar alla låtar galet!
jag lyssnar i mobilen hela tiden jag kan, när jag går, cyklar, springer, åker buss, är hemma,
i bilen, hela tiden. brukar alltid vara ngn låt som man inte tycker om, men ja älskar alla :)
så nu ska ja börja lysssna på tycka humanoid tror jag, samma melodi men annat språk.
påtal om tokio hotel så har mamma bokat hotell till 4 mars nu åt mig henne jessica och sen
en person till som antagligen kommer att bli en vän till mamma. nu ska vi bara hitta ett tåg
eller buss som går upp till sthlm TIDIGT på morgonen den 4 mars. haha, ja blir helt sprallig
när jag skriver om det och tänker på det.

men kom på en annan sak nu med när jag skrev om bokning. i har premilinärt bokat en stuga
till branäs i början av januari, asså precis efter nyår. marcus ska antagligen med och eventuellt
hela hanns familj :) jag vet ju inte om jag kommer kunna åka, men ja hoppas det. annars
följer ja med iaf för det är ju msyigt att bara vara där plus att om marcus familj följer med
har jag umgänge eftersom anna inte åker skidor. så tror allt blir bra hur de än blir.
så himla mysigt att ha med marcus i vilket fall som helst. hade en helt underbar vecka förra
året. så nu har jag massor att se fram emot. minus den där knä operationen som ja inte
har ngn aning om när den kommer att bli av. inte så jag är invalid på konserten iaf.
så i värsta fall gör jag den i vår. får se vad läkarn säger 25:e när ja ska dit. skiter i om ja måste
vänta länge, jag ska inte va invalid på konserten inget ska stoppa oss nu :) hihi

men nu har ja skrivit långt i brist på annat att göra 8D
haha. PUSS


söndaaag

ännu en helg har då susat förbi, tusan så fort tiden går asså. verkligen, den bara flyger förbi.
igår var det 40 års fest här hos marcus, och det var kanon! bara att jag var trött, haha! väldigt
trött. men de var roligt iaf. de är alltid lika kul att se vuxna människor väldigt onyktra, hoho
och det fanns en hel hög som var här igår som var det kan jag säga, men det var roligt!
sen så stannade jag hos marcus inatt :) så nu sitter jag vid deras köksbord och ska hem om ett tag.
det är ju fars dag idag och johan och vickan kommer hem till oss :) himla roligt. skit länge sen
jag träffade vickan känns det som, men det är bara typ en månad. eller bara och bara.
det är ju ganska länge i och för sig. men det ska iaf bli roligt. så blir en eftermiddag med dom.
sen imorgon är det praktik igen, serveringen imorgon igen. men det är roligt!

har inga planer för veckan mer än gym och så. igår var jag faktiskt ute och sprang, påtal om
träning och gym. gick ju inte speciellt fort, men bra ändå. fick lite ont i knät men sket i de.
kände att ja ville testa och det gick ju bra, så blir nog en liten runda då och då. känner sig
så duktig efteråt. men idag har jag verkligen sååå ont i kroppen. känner mig som en gammal
kärring, haha! så himla pinsamt. men det går väl över, hoppas ja. annars blir det värre.
men den smällen får jag väl ta isånafall, haha. nu ska ja platta håret och sminka mig :)
SES!
(sitter vid victors dator och har inga bilder) 


trött

jag ligger hos marcus och tittar på eva och adam sesong 2 :)
hör hur musiken dundrar utanför dörren. men jag är så himla trött så jag har ingen ork att dansa med alla de andra. så nu kollar jag iaf klart på de avsnitten av eva och adam som
jag inte han se färdigt i torsdags eller när det var. har ett avsnitt kvar nu sen ska ja se fyra födelsedagar och ett fiasko :D men men, chiao! måste titta nu :)

:@

jag har inga kläder!!!!
hittar ingenting bra att ha på mig, usch vad jag hatar såna här dagar
håller på och fixar mig och kollar på EMA reprisen samtidigt.
vill se ths uppträdande igen såklart. nu ska ja försöka hitta ngt
att ha på mig!! men usch vad svårrrt

lörday

vaknade för en halv timme sen, så himla skönt!
mitt V på tanjenbordet har blivit cp :( måste slå på den hela tiden
så om det fatta ett v här och där så vet ni varöfr nu, bra bra .

jag ska hjälpa min kära vän sarah med hennes design på bloggen
nu. kommer ta ett tag känner ja, men ja har ändå inget för mig
så då kan jag lika gärna göra henne nöjd och gla' för idag är ja
på lite bättre humör än igår vill jag erkänna, igår va allt pest allså
men alla har vi väl sådana dagar antar jag, min hade ja igår

ikväll bär det iväg till marcus för 40 års kalas hos anna, hans mor
ska bli roligt, hela familjen ska med. så blir lite rajraj, haha
får hoppas de blir roligt. men nu har sarah skickat massor bilder
så bäst att jag börjar med hennes header nu! pussssis


THE PAIN OF LOVE, WE DON'T BELONG BELONG BELONG TO ANYONE
AND WE GO ON AND ON AND ON AND ON (L)

loVe

ERIK ÄR SÅ JÄLA KUNG!
vinner inte han idol är det fel på svenska folket, han är den bästa i idol någonsin enligt mig. skojar inte!!
love him


MUMS! (L)

:(

attsingen, macke kommer inte :(
vad ska jag då hitta på? nu vart allt genast tråkigare


FREDAAAAAG

äntligen fredag!
ikväll ska ja bara ta dt lugnt och titta på idol sen får vi eventuellt besök. mest mor och far!
marcus kommer även till mig ikväll. han kommer dock senare för han ska repa först så
vi får väl hoppas att jag är vaken annars får han gå helt enkelt, ja visst vet ni

imorgon fyller marcus mamma 40 år, grattis :) så då får det bli 40 års kalajs. annars
så vet jag inte vad som händer denna helg, ingenting. vila och sova. har varit helt
slut sen i onsdags så känns som ja verkligen behöver få min sömn för att orka med
hela nästa vecka. längtar efter jullov, är redan trött och har bara haft 1 veckas praktik
haha, illa! 3 veckor kvar. känns långt men ändå inte. måste sätta vart och läsa i min
bok med, män som hatar kvinnor. erkänner att det går ganska sakta just nu. ska vara
utläst 3 december. tiden går fort så de är inte så långt som det känns.

längtar efter julen, längtar efter nyår, längtar efter 4 mars, längtar till jag fyller 18
kan tiden gå liiite snabbare tack?
här kan ni njuta av kungarnas uppträdande igår på EMA. så bra!! dom är så duktiga.
gud blir helt stirrig när jag ser på det. kan inte fatta att ja ska se dom på riktigt!
och dom är så fina, herregud! njut :) för det gör jag



tack för mig :)

ÅH <3



dom vann best group!! över greenday och massa andra stora band.
alltså är så galet stolt. bästa bandet, inte bara deras musik deras
personligheter. om folk bara förstod hur roliga, snälla, galna dessa
killar är ist för att dömma dom pga att bill (den svarthåriga) har en
femenin och speciell stil. dom är toppen killar och så galet glad nu.
jag längtar så himla mycket till 4 mars! det kommer bli bäst, fy tusan


OCH TOM ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!!
sexigaste som finns, längtar till jag får se
denna sexiga varelse på riktigt. han är världens
skönaste, ni skulle bara veta :) så hima rolig.
han har precis min humor, så jävla porrig, haha


är helt excited ;) ni får nog leva med att jag alltid kommer ha detta band nära hjärtat.
oavsätt om ni tycker bill är en bög, haha! jag vet att han inte är det och jag vet att
dom här killarna är underbara! det är huvudsaken tycker jag.

sen är jag sååå svartsjuk på kenza!! åh skulle verkligen vilja vara henne, iaf ha hennes jobb.
kenzas.se om ni aldrig varit inne på hennes blogg. kort på henne o bill och tom på rödamattan.
vaddå att jag är avundssjuk? fyyyyyyfan

godnatt
4 mars (L)

EMA :D

ser då klart på EMA! så har ingen tid att skriva.
har inte hänt ngt ovanligt, praktik gym & macke sen varit på föreläsning med mamma som var grymt!
skönt med fredag imorgon, men nu ska ja ta migg tillbka till tvn och hoppas att th kommer snart :D
PUSS

owowo NOICE

snö ute = kallt = inget kul
snö ute = snart jul = mys och roligt
ja det snöar det är sant, har gjort det lite hela dagen. men på eftermiddan började det på riktigt

har stekt 80 biffar idag tills imorgon, säga vad man säga vill men det va roligt. lite annorlunda mot de andra dagarna. sen bakat bröd och styrt. har varit på trädgårdshotellet hela dagen, imorgon blir det villan igen och severingen och så. ska åka till mackke om ett tag, sova hos honom inatt :) hihi, gillar jag (L) imorgon efter praktiken blir det kanske gymmet sedan föreläsning med ngn om ngt(?) låter bra. men ska med mamma och det hade med självkänsla att göra så det kan bli intressant. har lovat mammis så ska hålla mitt löfte :)

längtar till helg!! vill sova, imorse var jag så död man kan bli, hörde hur hela huset knaka för det blåste så mycke och under mitt täcka var det så varmt så ett tag hade jag tanken att ringa och sjuk anmäla mig bara för att få ligga kvar under mitt varma täcke. men till slut tog jag mig samman och gick upp, drog extra länge på det men jag han trots allt. skönt att sova hos macke inatt, får jag sova iaf en timme o lite till mera. börjar nio imorgon så räcker att gå upp tio i 8, sen dra mot villan vid sisådär halv/tjugo i nio. så kan kanske till och med gå upp 8 :) SKÖNT

nu ska ja laga maten till mig och far, sen fixa iordning mig och packa lite.
pussiss


JULEN <3


aaaaalloj

sitter här och caféworldar lite nörd som jag är! men nu får de vara bra, nu ska jag ägna några minuter åt bloggen. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. praktiken vet ni ju att jag varit på och det var mycke mera folk idag. roligt roligt. sen har jag gymmat med, men det visste ni ju också att jag skulle göra för det skrev jag ju om igår. så idag har ja varit duktig. nu ska ja snart keka lite köttabullar och "päramos" som farfar säger. det betyder alltså potatismos för den som inte förstår. pära = potatis på gammaldags östgötska eller gammaldags svenska bara kanske? jag vet inte. men nu vet ni vad pära är, tänk vad man kan få lära sig intressanta saker av att läsa min blogg. innan jag kryper ner i sängen ikväll ska jag färga håret, inget märkvärdigt ska bara ha i mörkbrun färg. mitt hår känns så urtvättat nu, blä. men det skare bli ändring på! sov dåligt inatt för jag inbilla mig att jag hörde en mus jävel hela tiden. som jag nämnt tidigare har jag haft en mus på rummet. hade det förra veckan och förra hösten/vintern hade jag det också. vidrigt är det! har iaf massor av plast påsar bakom min byrå på rummet. av ngn märklig anledning lägger jag påsarna jag får när jag har shoppat där bakom. har till och med ica och willys påsar där. men då inbillar jag mig att dom prasslar hela tiden för det var så det lät förra veckan när jag insåg att jag hade fått äckel-besök. så precis när jag somnat till igår vakna jag och typ hyperventilerade av ngn anledning för jag trodde jag hörde någonting så jag sprang upp och hämtade en list jag har stående mot garderoben just för att kunna skrämma möss, sen började jag att slå bakom byrån helt förtvivlad men ingen mus kom fram så jag insåg att jag troligen bara var trött-förvirrad. men innan jag la mig igen tvingade jag pappa att sätta upp fällan. så när han gjort det somnade jag. men vaknade kvart i 2 inatt igen. låg vaken ett bra tag och inbillade mig ljud. tillslut somnade jag iaf på ngt sätt. jag är så knäpp. men det värsta som kan hända är ju om ja vaknar med en mus i huvudet ngn natt, då skulle jag dööööö

men nu är maten klar
pussän


DON'T BRING FLOWERS AFTER I'M DEAD


rubrik

HEEEEMMMMAAAAA

bra första dag på praktiken
lugn dag, men jag tror att detta kan bli heeeeeelt okidokiiii :] ska vara i serveringen hela denna vecka, så det är mest bära ut tallrikar, plocka bort disk hålla koll på allt som är på buffé bordet, ja ni förstår! sov hos marcus-älskling inatt, mysit. skönt att han inte repade igår så fick vi mera tid för varandra. vi kollade på festival (vhs film) sen slutade videon att funka så då satte vi på eva och adam och kollade på de första 2 avsnitten i den första serien med dom. den då eva och adam blir tsm. så himla bra den serien är alltså, bästa! haha. sen imorse åkte macke iväg typ halv 7 och jag låg kvar och snarka till halv åtta då jag gick upp. insåg senare att jag kunde gått upp typ tio i 8 för jag var så in i hudsingen snabb imorse, ovanligt!! så jag åt frukost länge och läste noga igenom corren och om LFC som tog SM-guld! så himla kul att det går bra för ett dam-lag i östergötland och ett herrlag (ÅFF SÅKLART) . cyklade sedan mot trädgårdshotellet som ligger på andra sidan åtvid ifrån marcus hus, haha! så ja ficm mig en redig morgon gymnasik vill jag lova. var helt utmattad när jag kom fram. inte nog av alla backar, det blåste ju storrm ute, skojar inte. jobbade iaf till typ kvart över 3 ngn gång, då hade vi diskat klart allt oså. var en lugn dag today, var bara 32 gäster. gjorde det jag nämnde i början av inlägget plus att jag fick göra en kak smet som vi ska grädda imorgon! cyklade iallafall hem till skrutten när ja slutat. ingen var hemma, men jag besluta mig för att stanna tills han kom hem så vi fick se varandra. vi kollade på de återsrående avsnitten av eva och adam som vi inte orkade se igår. sen fick jag skjuts till bussen som gick vid fem över sex och nu har jag landat här. skönt! imorgon börjar jag halv tio så jag får en liten sovis imorgon, iaf om man jämför vanliga skoldagar. så det ska jag inte klaga på asså :) imorn blir det troligen gym efter praktiken. måste ta mig ner till skolan ngn dag med och prata med min turism lärare för jag har noll koll på hur jag ska gå vidare med min resa. sen har jag ingen ork till det. får bli ngn helg.....längre fram...ja det låter bra.

får räcka va?
känns som jag fått med tillräckligt, om inte för mycke. höhö
out


gud vad macke skulle älska mig om han såg denna bild :D
hitta denna underbaring till bild när ja gick igenom gamla
bilder förra veckan, haha! vilken härlig hårfärg............


så här glad är jag nu!!

för nu ska jag åka till macke :) titt och njut ;D

konstig är jag med



fast är normal också om jag vill det....



TJARRÅ


söndaag

imorgon börjar praktiken och nu när den börjar närma sig mera och mera blir jag bara ännu mer nervös! tror att allt kommer bli kanon men är nervös iaf, är så rädd att jag ska göra bort mig eller ngt så alla tänker typ "vilket mongo vi fått som pariktikant" men äsch, nu ska ja inte tänka så :) det kommer att gå bra!

igår gick det iaf skit bra att servera. jag servera viner och maten sen plocka dän disk och fyllde på dryck om ngn ville ha osv. roligt! vart lite segt på kvällen för ja blev så jädra trött. men jag höll mig vaken till halv 3, då fick jag äntligen krypa ner i sängen och det vart såååå skönt då. dom som hade festen skulle komma hit och betala mig idag :) känns bra, är man några kr rikare. har ingen aning om hur mycke. men det spelar ingen roll. är glad för bara lite extra pengar.

ikväll eller senare i eftermiddag ska jag åka till marcus :) ska sova hos honom inatt. får se vilken buss jag tar. men antagligen lite senare :) måste packa ner massa saker, kock rocken, serverings kläderna och allt som ska med till praktiken. aja, allt för stunden. pusssss



FAN VAD BRUN JAG VAR DÄR!!!

RSS 2.0