2013

Här kommer en liten tillbakablick på detta året i bilder. På höjdpunkterna. Jag har haft ett sånt sjukt bra år och med såå mycket kul!!
 
Startade 2013 i januari med att åka till Thailand tillsammans med Marcus och hade en sån underbar resa. Älskade Thailand som jag saknar så galet mycket
 
Jag tatuerade mig strax efter att jag kom hem

Behöver jag ens skriva något här? haha! Dessa dagar 22-24 april var dom bästa på hela året, jag skojar inte. Jag kan fortfarande inte förstå att jag var där och att jag tagit bilderna själv. Kommer nog aldrig fatta det..
 
Åkte till Oslo över 17e maj och hälsade på Viktor.
 
Firade Midsommar med bästavännerna i Kaggebo och hade det gryyymt.
 
Bråvalla 2013 som även det var ooslagbart. Saknar allt!! Hade så sjukt jävla kuuul
 
Tog med mig bästavännen till Öland, tittade på Håkan, drack alldeles för mycket alkohol och skämde ut oss över hela Borgholm. Meeeen så kul.
 
 Min lillebror tog studenten och jag var mycket stolt.
 
 Jag spenderade en massa tid i Kaggebo, vilket var helt underbart som alltid. Kan inte förklara den platsen, ger mig bara så mycket ro och avkoppling. Mitt guldställe.
 
 Jag fyllde 21 och vi hade en sjuk kväll ute. Jag gick all in så att säga, haha
 
 
Jag var på maskerad i Norrköping på Halloween
 
 Jag tog med mig Nermina och åkte till Stockholm över en helg och hade det så bra. Fynda på bloppis med Angelica Blick & Kenza :)
 
Drog till Ullared med brudarnaa
 
Kryssning med Viktoria, mamma och hennes polers
 
Märkte att jag ej har fotat så mycket under hösten. Men har inget minneskort till min kamera just nu. Förhoppningsvis har jag det snart. I Australien ska man väl försöka fota som tusan. Har iallafall haft ett sånt grymt år! Kommer avslutas på bästa sätt i fjällen med mina bästavänner och sen kliver vi in i 2014 som jag har svårt att tro att det skulle bli något annat än fantastiskt!! Här kommer en liten Mashup på massa av årets hitlåtar sen en liten lista om mig de gångna året. Enjoy!
 
 

Beskriv året med tre ord.
Händelserikt, roligt, utvecklande

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Att se Justin Bieber live, utan tvekan. Bråvalla och att boka Australien resan och spika det.
 

Har du blivit bättre på något?
Att våga och att tro på mig själv, klara av saker utan att tveka. Att sätta mig själv i första hand och se till att jag gör och tar beslut som jag mår bra av istället för att tänka på andra i före mig själv. Jag har även blivit bättre på att se vilka som är mina äkta vänner. Vilka som bryr sig om mig, som finns för mig och som vill vara i mitt liv och jag har lärt mig acceptera att vissa kommer försvinna med åren..

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Jätte mycket saker. Reste utan föräldrar första gången som exempell.

Vad var extra dåligt med året?
Att jag många gånger inte känt mig tillräcklig för personer runt omkring mig. Att jag fightats endel med min självkänsla. Fått tala med mig själv och vända mitt sätt att tänka om mig själv ibland.

Vad var extra bra?
Att gå på Believe tour, oslagbart. Finns inga ord..

Vad lyssnade du på?
Jag lyssnade på mycket olika. Men två låtar som jag alltid kommer förknippa med 2013 är Wake me up och Can't hold us. Minns fortfarande stämningen på Bråvalla på campingen när alla körde Wake me up på sina stereos. Sen när Avicii skulle lira och alla stod där i publiken och väntade, det var svart på scenen och det var förväntan i luften och så helt plötsligt kom "Feeling my way through the darkness, guided by a beating heart, I can't tell where the journey will end, but I know where to start" från den svarta scenen och så var han igång. Magiskt!!

Vad skrattade du åt?
Oj, vad skrattade jag åt? Jag vet iallafall att jag skrattade mycket tillsammans med mina vänner.

Vad grät du till?
Jag grät till introt av hela Believe tour, hysteriskt som en riktigt fjortis när Justin kom ner med sina änglavingar. Börjar gråta när jag tänker på det och får gåshud över hela kroppen. En av de mäktigaste känslorna jag varit med om. Där kan vi snacka adrenalin.

Lärde du känna några nya människor?
Ja, helt klart! Det som jag är mest glad över är att jag och Nermina kommit varandra så nära under året. Vi började väl lära känna varandra redan 2012, men det känns som det är nu, 2013 som vi kommit varandra mycket närmare. Vi delar även ett otroligt stort minne som betyder lika mycket för oss båda, Believe tour. Kan även fortfarande skratta åt Angelica & Linda som vi träffade i Golden circle kön den 24 april. Jag har svårt att komma ihåg när jag senaste gången skrattade så hysteriskt så det verkligen sved i magen. Vi gjorde hela fucking kön, synd alla var så tråkiga runt omkring oss..

Och så slutligen; dina planer inför 2014?
Australien!! Ger mig iväg med Jullan 28 januari och sedan får vi se vart det tar mig. Planen är att vara iväg 5 månader och komma hem till den svenska sommaren. Men jag vill ta en dag i taget där nere och sen får vi se vart det tar mig. Har ingen lust att bestämma nu. Vi får se hur det går för oss där nere och vad som händer. Dock tar jag första bästa flyg hem och sätter upp mitt tält dirrrrrrr om Eminem kommer till Bråvalla ;) Wooopaaa.

 

GOTT NYTT ÅR


Gott nytt

Vill verkligen göra någonting för att piffa upp min blogg.
Få den lite roligare och allt sånt. Funderar på om man ska lämna denna blogg när man drar till Australien och starta en ny som jag skriver ifrån där nere. Om min resa och allt som händer i mitt liv. Den här har varit med så länge och den handlar ju bara om mitt vardagsliv här hemma. Egentligen ganska tråkig. Men jag gillar att blogga, att få skriva av sig. Berätta om dagen och få ut känslor och annat sånt där man kan gå och bära på. Har inte så mycket läsare och det är precis som jag vill ha det. Ni som ändå hänger kvar finner tydligen ändå något roligt här som får er att fortsätta titta in. Ren nyfikenhet kanske. Men jag tycker bara det är roligt att någon vill läsa vad jag styr med om dagarna. Jag gör ju inte speciellt mycket reklam om bloggen heller. Men man kanske skulle starta en Australien blogg och sprida den till alla man känner så dom som vill kan följa oss. Denna känns lite för privat för att sprida till så många. Den är så gammal nu och den innehåller så himla mycket. Känns konstigt på något sätt..
 
Har iallafall packat klart inför imorgon nu. Hamnade hos Linda typ hela eftermiddagen istället för att göra allt annat tråkigt som jag hade tänkt. Vi snacka skit, tittade på tv, åt kebab och bara tog de lugnt. Båda var sjukt trötta. Har känt mig typ bakis hela dagen med lite lätt spänningshuvudvärk. Drack dock inte en droppe igår. Har iallafall redan gått och lagt mig så jag tänkte sätta på något skit att somna till så man är pigg imorgon när vi drar. Kommer väl inte bli en lugn stund de kommande dagarna ;)
 
Hoppas ni får ett fint nyår.
De kommer komma upp ett tidsinställt inlägg här på bloggen klockan 12.00 på nyårsafton. Med bilder från de gångna året och lite smått och gott. Annars lämnar jag nog detta ett par dagar och bara har kul!
 
Gott nytt år!!
 
 
 

28 december 2013

En månad kvar tills jag lämnar er alla här hemma idag,
Så jävla spännande, det bara pirrar i hela mig. Ska bli så underbart med sol och värme.
Längtar eftet att kunna gå omkring i bikini och bara softa på typ Bondi beach hela dagarna. Woaahhh.
 
Igår var jag i stan HELA dagen med Viktoria. Så extremt mycket folk att det knappt ens var roligt. Men efter mycket om och men fick jag med mig lite av varje. Vi åkte hem från stan vid 18 och då skjutsade Viktoria mig till Åtvid sen drog jag hela vägen ner till Kisa och hämtade Emilias skidor jag ska låna över nyår. Var så jävla trött när jag kom hem vid 21. Hungrig också. Åt alldeles för mycket mat, tittade klart på Ensam hemma och sedan somnade jag på några sekunder.
 
Har varit vaken ett tag men känner mig lite lätt överkörd av ett tåg, haha!
Men ska gå upp och äta frukost och dricka massa kaffe så jag kommer igång.
Idag ,åste jag packa, storstäda mitt rum, tvätta och ikväll tänkte jag eventuellt slinga håret.
Annars bara chilla och ladda för ett par minst sagt galna (onyktra!) dagar i fjällen, hälsoresa som pappa sa! ;)
 
Men nu är det frukost som gäller!
Pusss
 
 
 

26 december 2013

Då var dessa juldagar över, gud så snabbt det går.
Har haft det fantastiskt med allt man kan tänka sig. Mys, fest, mat, alkohol, familj och vänner.
Igår var det fest med en bunt galna brudar. Vi var hemma hos mig i Åtvid innan och förfestade. Sen stack vi ner till Ceasars och dansade. Jag hade skitkul!! Fick i mig massa vatten under kvällen så när jag vaknade imorse mådde jag inte alls dåligt. Vilket var planerat eftersom Fredrik och jag skulle åka till mormor & morfar i Söderköping imorse för att fira jul. Så där har vi spenderat hela denna dagen. Massa svingod mat, snack, fika, julklappar och mys. Tänk att jag ska få ett kusinbarn i Maj nästa år. Såå himla roligt!! Har verkligen längtat efter att få in en liten bebis att mysa med i släkten. Alla är vi ju så stora nu. Åhh, när jag kommer hem från Australien har jag ett litet kusinbarn.
 
Nu har jag precis lagt mig i sängen. Är helt uppsvullen av all mat..hahah
Ska se klart Ensam hemma som jag började se på Julaftons kvällen och sen sova. Dock känns det som jag kommer få de kämpigt att hålla ögonen öppna så vidare länge ;) Imorgon blir det Mellandagsrea för heeela slanten! Sjukt taggad!! Är så shoppingsugen attt jag spriiicckkkkeeerrrrr.
 
Hoppas er jul varit fin ♥
 
Lina och jag igår hos mig när vi förkröka

Julafton 2013









 
Där fick ni ett par halv kassa bilder ifrån min Iphone. Men dom är väl bättre än inget :) Har haft en kanondag som alla andra jular. Massa mat, mys med släkten, paket, tvtittande osv. Avslutade med lite kortspel här ikväll. Nu har jag precis lagt mig i sängen så jag ska se någon film och bli trött till.
 
I vanliga fall åker vi alltid till mormor och morfar på juldagen men iår så har vi skjutit upp det till annandagen. Har tvekat och funderat 100000 år om jag ska gå ut eftersom juldagen sägs vara största festdagen på hela året men jag aldrig kunnat testat eftersom de alltid varit våran julafton nr 2. Men efter mycket om och men så har jag köpt biljett till Ceasars imorgonkväll faktiskt. Dock kommer jag försöka ta det lite lugnt och varva med endel vatten för jag vill inte vara dålig på torsdag när vi ska fira jul igen. Då skulle jag inte förlåta mig själv. Men tror det kommer bli riktigt kul hur som helst. Vi ska hem till mamma i Åtvid jag, Linda, Daniella, Anna, Elin, Ida & Sara och förfesta lite. Sen vidare till någon mera förfest och efter det ner till Ceasars. Dock kommer det bli svårt att hålla igen med dom brudarna men jag får väl köra på under förfesten och lugna mig framåt midnatt. Får undvika allt vin jag kan med. Hahah! Men först på dagen ska jag umgås med kusinerna innan dom åker hem igen!
 
Hoppas att ni haft en underbar dag. Nu är det filmläge!

23 december 2013

Lite random start nu, men kan meddela att jag nu officiellt slutar med att dricka vin, HELT.
Jag får sån jävulsk huvudvärk dagen efter som vägrar ge sig. Har hatat mig själv hela denna dagen för att jag tog dom där 2-3(?) glasen med vin i lördagskväll. Vaknade med huvudvärk igår som inte gick över på hela dagen och vaknade även med skiten imorse så jag har vandrat omkring som ett lik hela dagen med ett tungt, dunkande huvud. Får fan paniiiik. Alvedon som vi hade hemma hjälpte inte heller. Men så var jag och pappa nere i Åtvid och handlade på förmiddagen så då fick jag med mig Treo och lila Ipren som ska vara effektivare. Och NU, efter en treo och två lila ipren känns det bättre. Men det sitter fortfarande kvar där inne. Och vaknar jag med helvetet imogon bryter jag ihop. Hårt. Fyy, snälla Gud om du finns kan du väl låta mig slippa det imorgon iallafall :( Ska ALDRIG mera dricka vin. Lovar. Synd att det är så gott bara..
 
Trots huvudvärken har jag ändå hunnit med endel. Sov 14h inatt. Somnade 20.00 igår och vaknade runt 10. Men inte ens de hjälpte mot huvudet. Men iallafall. Handlade som sagt med pappa efter frukosten och sen åkte jag hem och lagade Jansson frestelse och jag klädde granen. Efter det åkte vi en sväng till barndomsvännerna och fikade i Björs och sen stack vi hem igen och jag ställde mig i köket igen och gjorde köttbullar. Så kom grannarna och mamma förbi så vi har suttit hela kvällen och ätit mini julbord och fikat. Jättemysigt!! Ska erkänna att jag haft ganska mycket julstämning med julmusik, massa ljus, tänd brasa, julmat, glögg osv.
 
Imorgon är det Julafton. Kusinerna kommer på förmiddagen. Vi ska äta frukost här pappa, Fredrik & jag klockan 9. Sen är vi hos farmor och farfar hela dagen. Ska bli så mysigt!
 
Önskar er alla en riktigt GOD JUL!!
 
När vi gjorde knäck igår!
 
 
 

22 december 2013

Dan' före dan' före doppare dan' yeyyy. Så skönt att ha gått på lite julledighet nu. Körde sista julbordet igårkväll och när alla gäster gått och allt var klart satte vi oss och umgicks lite vi i personalen. Drack lite och sådär. Fick för oss att dra ner till ceasars så var där en vända. Helt okej! Linda skjutsade hem mig vid halv två. Däckade direkt! 

Idag har jag faktiskt varit lite sliten. Vaknade redan vid åtta av mamma som gick upp. Var inte alls någon fart på mig förrän framåt eftermiddagen. Så har ätit lite julmat med mamma och Fredrik. Tyvärr har jag inte haft någon matlust och speciellt inte på julmat så jag peta bara i mig lite. Avslutade med att göra lite knäck innan jag drog hem till värna!

Så ligger i soffan med massa tända ljus. Ska fläska i mig en fet hamburgare och klyftpotatis som står och gottar sig i ugnen. Det kände jag mig lite mera sugen på haha! Sen blir de sängen tidigt. Imorgon ska jag klä granen, fixa sista julklapparna och bara mysa! 

Puss 






21 december 2013

Sista julbordet på jobbet ikväll, jag är så jävla taggad.
Längtar tills man stämplar ut och går hem och vet att man har 2 veckors ledighet framför sig.
Julen och allt mysigt. Jag har julstädat undervåningen idag. Även ställt ut alla tomtar. Skönt att komma hem till ett rent och pyntat hus imorgonkväll. Jag ska göra mig iordning nu och åka upp till mamma innan jobbet. Ska ställa in skinkan i ugnen hos henne så ska den få stå där under kvällen när jag jobbar. Sover hos henne ikväll så imorgon griljerar jag den plus att vi ska äta julmat tsm med mamma. Sen är det julefrid här hemma i Värna som gäller. Klä granen och bara ta det lugnt. Ska bli så mysigt!
 
Men nu är det bäst jag sätter lite fart här.
Vi hörs
 
Detta härliga om sisådär en vecka meeed
 
 

20 december 2013

Godmorgon kamrater!

Jag ligger fortfarande i sängen och har det skönt. Men ska alldeles strax gå upp och hitta på någon smarrig frukost. Idag skulle jag egentligen bara jobbat kväll och börjat vid fem men det hade kört ihop sig lite för min kära chef så jag ska börja redan nu vid tolv. Så troligtvis blir det en väldigt lång dag. Men det känns helt okej för är ju bara två dagar kvar nu innan julledigt. Dagens pass och imorgonkväll. Sen blir det att börja julstöka ordentligt. Måste få lite stämning nu innan julafton. Den ligger på noll idag, fattar inte alls varför..kanske pga att det ej finns någon snö...

Men nu ska jag försöka ta mig ur sängen och äta frukost under filten i soffan. Puss ❤️




Believe movie

Jag kan nog inte hitta rätt ord för att få er att förstå hur bra Believe movie var. Uppfyllde alla mina förväntningar och att få se allt som vi upplevde i april igen, ofattbart! Jag har riktigt svårt att ta in det.  Kan inte förstå att jag sett honom live och hela Believe showen. Det är så stort att jag inte kan ta in det. Stoltheten man känner är så extrem. Jag önskar media och alla "Bieber haters" kunde öppna ögonen och förstå att han inte är en spårad, dålig människa. Han är god. Precis som jag alltid sagt. Var så skönt att se honom säga själv, precis det jag ofta predikar om. Att han ej är perfekt men att han heller inte är någon flippad människa. Han har känslor och reagerar vem som helst. Men haters kommer alltid finnas, vad eller vem det än gäller och dom kommer fortsätta hata. Man kan inte vända deras åsikt för dom är så envisa och inskränkta så det är som att prata med en vägg. Men jag tycker alla ni som har en neutral relation till JB ska se denna filmen så ni kan se och förstå att sånt media skriver är så mycket lögner och så förvridet. Dom vill ju ha en bra story. Och vissa gör vad som helst för det. Sen jag blev insatt i justins värld har jag fått en sån distans till alla skvallerblaskor. Nöjesbladet, veckans nu, hänt extra, tmz osv osv. Det finns ingen trovärdighet där. Det är desperata försök att finna olika storys dom kan tjäna pengar på. För folk vill läsa om missöden. Så det funkar för dom. Och så länge vi köper och läser skiten kommer det fortsätta. Vart jag vill komma med hela denna predikan är väl bara att Justin Bieber är en god människa. Tro vad ni vill men han är inte en spårad idiot. Enough said.




Vad gör jag?

Fick våra flygbiljetter plus mängder av info om avresan idag och jag håller på att bajsa ner hela mig själv här hemma. Vad fan ska jag ge mig iväääg på? Blev helt plötsligt väldigt orolig, mammig och rädd. Usch, tårarna bränner bakom ögonen. Men jag tror det ska vara så. För så tänker jag på allt positivt och då känns det fantastiskt och det pirrar i hela kroooppen. Men just nu tar tårarna över. Fy-fan rent utsagt vad jag kommer sakna mamma, pappa, Fredrik, farmor & farfar och övrig släkt, Viktoria, Sofia, jobbet, arbetskamraterna, min säng. Orolig att det ska hända något med någon av mina gamla släktingar när jag är borta. Bäst dom alla håller sig pigga och glada den tiden jag är borta. Och hur ska man hitta alla gater, bussar, mötesplatser osv osv. Jag skiter ner mig. Ska sitta på tre olika plan i 2339189103801h. Kommer vara ett psykfall när vi landar i Sydney typ 2 DYGN(!!!) senare. Uääääkkk, jag bryter ihop. Men jag antar det är denna oron som jag hela tiden tänkt mig att jag ska övervinna? Vinner jag över detta kommer jag vara så jävla stark när jag återvänder hit till sommaren. Fan vad jag vände i mitt humör under tiden jag skrev denna text. Började raderna med att grina och nu ligger jag och ler och känner mig så jävla TAGGGAAAAD. 1,5 månad kvar i Sverige.
 
 
 
Detta är snart min vardag..

18 december 2013

 
 
Imorgon smäller det!!!!!! Längtar så jävla mycket, jag kommer dööö. Herreeeguuud!! Varje gång när jag ska se ett youtubeklipp (som jag gör 8749824924ggr om dagen) där det är en annons innan så kommer denna trailer. I freak ooouuut. Det är fan helt galet asså. Men nu är det bara 1 dag kvar!!
 
Idag ska vi träffas på jobbet när lunchen stängt och umgås, äta osv. Ska bli riktigt mysigt! Efter det ska jag åka ner och passa på att gymma. Annars är jag bitter över att det inte är någon snö. behöver lite julstämning det är ju bara ett par dagar kvar till jul nu. Känner mig lite stressad över allt som ska göras...julstäda, tillaga julskinkan, pynta, klä granen osv. Men jag hoppas jag hinner med det mesta i helgen. Ska försöka med det iallafall. Hoppas att det kan ge mig lite julefrid..hahah!
 
Nu ska jag skriva klart mina julkort och lägga dom på brevlådan sen börja göra mig iordning. Puss
 

Miley

Blir så jävla förbannad över alla som sitter och skriver hatiska, kränkande och elaka saker om Miley Cyrus överallt!! Vad ger er rätten till att skriva såna saker om en människa? Även om hon är en offentlig person har hon väl känslor som alla andra. Det finns ingenting som skulle göra det mera okej att skriva så om henne än att göra det till en klasskompis. Makes no senseeee. Jag får damp asså. Oftast är det smygfeta, 30-40 åriga morsor dessutom och deras avundsjuka lyser så starkt så man blir helt bländad. Kallar henne äcklig, ful, hora osv osv. Oj, vilka härliga förebilder ni är för era barn. Konstigt att barnen sen sitter och nätmobbar på internet. Ursäkta mig, men vart någonstans är Miley Cyrus ful? Vem skulle INTE vilja byta ut sin kropp mot hennes? Hela hon är ju skitsnygg!!
 
Hon har varit väldigt extrem senaste halvåret och gjort utstickande grejer men hon vinner ju på det i längden. Hon gör ju allting medvetet för att hon vill få uppmärksamhet. Uppmärksamhet = mera folk ser henne, pratar om henne, lyssnar på hennes musik, ser hennes videos, köper hennes musik osv. Allting blir ju ett vinnande koncept i slutet. Hon vill ju bara sälja sin musik. Alla som tjatade så hektiskt och hatiskt om Wrecking ball videon, det var en sån skandal att hon satt naken på en boll. Herreguuuud. Jag kan rabbla upp x antal superstjärnor som varit nakna i sina videos. Alla tyckte det var så förfärligt. Men vilken video slog VEVO rekordet med mest views på hela youtube under 24h? Wrecking ball. = Miley är vinnaren trots allt hat. Vem vann bästa videon på EMA? Wrecking ball. Där stod hon ännu en gång som segrare. Haters makes her famouuus. Jag fattar inte grejen för om jag inte tycker om någon artist/musik ger jag fan i att lyssna på det. Inte fan går jag in på youtube och sitter och kollar och kommentar hat. Verkligen en uttjatad och störig mening, men skaffa ett liv. Hahha, härlig fritid asså. Människan är verkligen helt märklig ibland. Men just all hat och avundsjuka är så tydlig. Och jag tycker det är pinsamt..
 
 

16 december 2013

Tänk att det bara är cirka en vecka kvar till julafton. Jag hoppas verkligen vi kan få lite snö, iallafall lite lite. Så det är lite vitt på backen åtminstone. Just nu får man ingen julkänsla alls när man tittar ut. Grått, regnigt och tråkigt. Inget vidare hörreni..
 
Idag har jag ledig dag och det känns väldigt skönt. Jag sov länge. Är helt förstörd på morgonen när jag vaknar. Känner mig medvetslös och som att jag skulle kunna sova en hel dag utan problem. Typ som att någon kört över mig med en traktor. Men tvingar mig upp för sova en hel dag är inte okej. Så idag gick jag upp vid halv elva, åt frukost och sen åkte jag ner till gymmet och mötte upp Julia. Så körde vi ett bra pass. Kändes bra som fan! Lite ångest att jag inte har haft så mycket tid till det nu senaste veckorna som jag velat. Men vad ska man göra. Jag tjänar ju iallafall bra med pengar :) När jag kom hem lagade jag köttfärssås och spagetti, tog en dusch och nu sitter jag i min säng och lyssnar på julmusik. Ska fixa lite med mina betyg som jag också ska ha med mig till Australien. Göra någon enklare översättning till Engelska så dom kan se vad jag läst för kurser och fått för betyg osv.
 
Puss
 
Åh vad jag längtar till nästa vecka när bästa släkten kommer hit, wiiii
 

15 december 2013

Känner ärligt talat för att hångla upp den person på tv4 som bestämt att visa Kodnamn Lisa ikväll.
Är heeeelt slut efter alla julbord och allt slit i helgen, lägger mig i soffan och önskar det inte bara ska vara skit, så är det denna grymma film. Kan nog vara bästa svenska filmen någonsin, åh sån lycka. Tackkkkk.
 
Har varit på Luciatåg idag och tittat på alla småbarn som sjungit. Så himla söta och så underhållande, haha! Åkte dit efter jobbet en sväng. Sen när det var färdigt åkte jag ner och storhandlade innan Willys stängde.Men nu ligger min röv i soffan och här blir den kvar tills filmen är slut. Då ska jag lägga mig! Imorgon är jag ledig och då ska jag träna med Julia en sväng, slappa, tvätta, städa och sen på kvällen ska jag iväg med mamma och fika hos min gamla dagmamma. Ska bli skönt att vara ledig i allla fallll. 6 dagar innan vi får julledigt i ca 3 veckor, längtar!!
 
Hoppas ni haft en fin helg.
 
 
 
 
 

14 december 2013

Jahani, dags för lite julbord igen, så extreemt taggad....not.
Två sittningar idag dessutom. Men baaa köööra. En vecka kvar!!
 
Sitter och deppar och äter frukost. Håkan spelar i Linköping på onsdag och jag missar det.
För jag har verkligen inte råd att lägga 500:- på en biljett. Svider otroligt mycket i hjärtat...fysjutton.
Hatar att tigga av andra, men någon som har lust att ge mig en förtidig julkapp vet ni nog vad ni ska köpa? Jag skulle dö lyckoodödeeeen. Svär!
 
Jag börjar jobba om 30 minuter så det är väl bara att bita ihop och sticka dit.
Hoppas ni får en trevlig lördag
puss
 
 
 

13 december 2013

Glad Lucia på er, eller vad säger?
Jag har faktiskt inte gjort någonting som är så speciellt. Borde kanske käkat en lussebulle iallafall? Eller tittat på något Luciatåg, men nix. Har slagit in mina sista julklappar och lyssnat på Undet the mistletoe, det får bli min Lucia stämning.
 
Jag har suttit i princip sen efter frukosten nu och översatt mina praktikomdömen/praktik intyg till Engelska som jag ska ha med mig till Australien. Har faktiskt samlat på mig en hel del genom åren så kändes skönt att fixa så dom alla blev översatta. Så nu har jag lite bra ordning på den biten. Ska bara skriva ett CV och Personligt brev på Engelska framöver, men det tänkte Julia och jag pyssla med tillsammans. Annars börjar allting bli i ordning inför resan nu. Ska säga upp mitt gymkort framöver, fixa det sista med försäkringen efter nyår och annars är det bara spara, spara, spara nu så man får ihop så mycket fickpengar som möjligt till vi drar. Betalade slutfaturan på resan idag, 23 000 bara poff iväg. Känns lite galet. Men vet det kommer vara värt det. Nu kommer vi snart få våra flygbiljetter hemskickade. Ihhhhh. Kan inte fatta att vi ska åka snart!
 
Nu ska jag gå och laga mat, sedan göra mig iordning och åka och jobba.
Ha en trevlig helg
 
 
Snart snart snart chillar man häääär
 
 
 
 
 

12 december 2013

Det är mitt i natten och här ligger jag i mörkret och bloggar lite, hihi
Jag kom hem ifrån jobbet vid halv tolv tiden. Haft en rätt så lugnt kväll. Julbord såklart, men jobbade bara 17-23 så inte speciellt jobbigt. Har varit hos Viktoria i Norrköping sen igår eftermiddag. Vi hade lite myskväll igår, åt tacos, snackade och glodde på tv. Idag när vi vaknat och ätit frukost stack vi ner på stan och spenderade dagen där. Jag fick med mig alla mina sista julklappar, så nu är det klart vilket känns grymt skönt! Ska slå in det sista imorgon!
 
Imorgon jobbar jag kväll och det lär bli fulltös kan man väl säga. Så det blir att ladda fram till 17 när jag börjar. Sen kör jag även hela helgen. Åh ni anar inte hur mycket jag längtar till nästa helg när vi kör sista julbordet. Ska bli så underbart att bara få koppla av, julpynta ordentligt hemma, klä granen och bara mysa med släkten. Sen ser jag fram emot att ev gå ut på juldagen, leta nyårsklänning på mellandagarna och så fara upp till fjällen runt den 29:e-30:e (har inte bestämt oss) ÄR SÅ JÄVVLLLAAA TAGGGAAAADDDD.
 
Men nu måste jag försöka sova lite.
Vi hörs. Puss
 
 

11 december 2013

Idag hade vi fått deltagarelistan, plus slutfakturan på allt inför vår resa.
Man ba; whooot, vi åker om 1,5 månad. Ofattbart, så jävla ofattbart.
Var även kul att se hur mycket mera folk de är som reser samtidigt som oss med GoXplore.
Jag tror vi var sisådär ett tio-tal. Så himla spännande asså!! Jag håller på att spricka här hemma just nu, av längtan och förvänting. Det är så himla galet, så sjukt. Snart måste man börja packa, hur packar man för 5 månader eller mera? Jag kan inte packa för en natt, rätt bra va...?
 
Är även så aptaggad inför fjällen att jag håller på att avlida.
Även inför julen såklart. Det mesta känns jävligt bra helt enkelt!! Man ska bara släpa sig igenom den sista 1,5 veckan som det är kvar på jobbet innan jag får ledig i nästan 3 veckor. Och då är det bara två veckor kvar tills vi åker. Waaahhhhh, jag får panik och glädjeruuuuus!!
 
Om jag ska försöka samla mig ett par sekunder så har jag jobbat idag frukost-lunch.
Nu ligger jag hemma i Värna och är så jävla trött. Men jag ska bara byta om och sen hoppa in i bilen och köra till Norrköping. Viktoria har flyttat till eget så jag ska dit och spana in hennes nya lya. Sover även kvar där eftrsom jag inte börjar förrän 17.00 imorgon. Weiii. Ska bli så kuuul!
 
Kanske dags att slita fram några softa kläder.
Ha en bra kväll
puss
 
 
 
bildbrist som vanligt, men justin funkar alltid.
 
 
 

Svarta duvor och vissna liljor

Har ni hört den låten?
Jag hörde den av slump för någon dag sedan när jag satt i bilen.
På något sätt hamnade jag som i trans och satt och lyssnade på varje ord som dom sjöng/rappade.
Tycker texten är häftig och hur dom kan få ihop verserna så jävla bra och fyndigt.
Det är ju verkligen en ratning mot SD. Jag är inte insatt i SD debatten överhuvudtaget. Allt jag vet är att jag inte är rasist och att jag aldrig övervägt att rösta på SD, har en ganska klar bild av var jag står i politiken idag. Bryr mig inte vad andra har för ursprung eller hudfärg. Jag ser personen i sig. Jag tycker man ska få bo i Sverige om man beter sig och är en trevlig medmänniska. Medan man där emot gärna för mig kan kasta ut våldtäcktsmän, mördare och andra brottslingar. Dock förstår jag att det inte är så enkelt. Även om det låter ganske naturligt i min öron.
 
Denna låten är iallafall sjukt bra och som sagt var, läs texten här.
Sicket trolleri med ord. Jag måste även tillägga att jag tycker dom är sjukt modiga som är så pass hårda och verkligen går ut med vad dom tycker. Ingen tvekan där.
 
 
 
Dom gamla är inte fria och dom unga får ingen framtid
Ja, dom tar dig och skickar hem dig fast du bott här hela ditt liv
Svarta duvor dyker och liljor finns inte kvar
Men drömmen i oss lever trots att landet blir begravt

Mannen, Reinfeldt är en maskot
Bildt en riktigt killer
Han målade sitt mästerverk i röd blod spillage
Och fyra blankt svarta backspeglar stirrar på mig
Fem antenner och riktade mikrofoner
Jag satt några timmar där och Säpo, no biggie
Det var nånting dom sa, att jag har mordhotat Jimmie
Ha, Sebbe fucking Staxx gör vad han vill
Så Säpo är ni med? Här kommer ett hot till!
Kungsgatan med Soran, hade jag varit med
Hade jag tagit järnröret och lagt dom i koma, alla tre
Yeah, fuck SD med Jimmie i spetsen
Sänker en, sänker två, ja då springer nog resten
För vi färgade gator med programrebeller och och soldater
Bomberjackan blev kostym
Dom grep sin chans men rasism är ett resultat av ignorans

Palme fick ett nackskott, SD fick en jackpott
Folket blev till fimparna i Anders Borgs askkopp
Fuck dom, plöjde välfärden med en traktor
Lämna oss med dålig utbildning och en kass fond
Asså, piskan viner tills vi går passgång
Dunka jimmie gul & blå, hissa i en flaggstång
Landet vi nu bor i e fan krokigare än kungen
Drar till Djursholm och frågar brokigaste ungen
Från stekpanna till underliga lekplatser och gungor
Stenkantande massor och snedsnackade tungor
Mamma Svea har blivit iskallt — till SMHI
Ge det tjugo vintrar till och sen förstår vi
Socialdemokrati, Alexander Bards idioti
Din vardag som nyvald liberalslav sitter väl fint
Sverige baby, en boulevard av brustna drömmar
Och det dem en gång var vill dom fan att du skall glömma

Svarta duvor dyker, alla växter vissnar
Gamla sjuka sliter, Reinfeldt släckte gnistan
Jobba till 75, hur många blir 75?
Dom e Cruella De Vil och vi e dom fucking 101
Bär mina svarta prickar och deras blickar flackar
Har fått ont i huvet svär, så mycket skit dom snackar
Dom målar vit färg på svarta duvor
Medans familjen splittras av svensk-märkta kulor
Fucking yes, jag är kontroversiell, mannen
Vit som fan därför darrar hela jävla makten
Ingen förebild för dina barn
Men dina barn har blivit robbade på allt på min sida av stan
Varför? kom igen det är mitt land, ditt land
Fuck SD tills dom skickas ut från riksdagen
Svensk politik handlar bara om para
Å det bästa med Sverige är Zlatan!

10 december 2013

Waaaahhhhhhh IRON MAIDEN kommer till Bråvalla festival i sommar.
Första jag såg när jag tog upp mobilen idag och jag blev så jävla hype. HUR GRYMT!?!?!
Det är så komiskt för vi har pratat om det på jobbet för Thomas min chef älskar Maiden. Han lyssnar alltid på det i köket och står och sjunger med. Och jag tycker också dom är skitbra, det är liksom men man får när man hängt mycket hemma hos Jessica med henne och hennes mamma ;) Iallafall så har vi pratat om det på jobbet att det vore så jävla grymt att se dom live. Men jag har aldrig haft lust att betala en massa för att gå och se dom på konsert (är väl för snål när det gäller det). Men nu kommer dom till Bråvalla, så jävla perfekt. Vi är tillbaka på svensk mark 23:e juni och Bråvalla börjar 26:e. Man lär väl vara lagom jetlaggad osv. Antar vi drar dit 25:e också, dagen innan som vi gjorde förra året. Men de är bara köööra.
 
Blev även ledig helt random idag vilket känns sjukt nice!! För att slippa få 7 dagar i rad. Så jag ligger och drar mig i sängen just nu. Vi bestämde även igår att vi ska hänka på Fia, Jocke, Alexandra osv till fjällen över nyår. Något som ska bli så jävla grymt!! Slippa sitta i skit-åtvid som vi gjorde förra året, var knappt ens kul. Detta blir ett sånt grymt slut på 2013 och bästa starten på 2014 som dessutom kommer bli ett sjukt år. 3 veckor kvar tills man är där uppe igen. Faaccckkk va kul!
 
Nu blir det frukost, sen dra ner och gymma och så vidare hem och slinga håret, slå in julklappar och sånt mys. Ikväll ska jag hem till mamma :)
puss
 
 
 

9 december 2013

Vaknar upp, kollar lite på facebook för att vakna till och det första jag ser är att Miley Cyrus ska komma till Sverige.
Alltså, åhhhhhhh. Missar henne också. Vafan kunde hon inte väntat en månad istället? Och typ dykt upp på Bråvalla? Hon var på topp 5 listan över artister jag vill se live. Tur man är ung, får hoppas att hon dyker upp här i framtiden igen så man får chans att se henne. Tror hon är riktigt grym live!!
 
Känner mig så jävla medvetslös varje morgon jag vaknar. Typ som att jag skulle kunna sova forever. Men det kommer inte på frågan. Börjar jobba om två timmar så det är väl kanske dags att jag springer ner och gör lite frukost nu. Fan vad jag längtar till kvällen den 21 december när jag går av mitt sista julbordspass. Då är det bara julemys som gäller, ihhhh.
 
Men ni får ha en bra start på denna vecka.
 
detta är jag varje morgon jag vaknar
 

8 december 2013

Skönt det har varit med en ledig dag. Välbehövligt!
Har varit hos mormor och morfar med Fredrik och mamma, ätit tre-rätters middag och snackar en massa.
Kom hem där ifrån vid sju tiden. Sen dess har jag inte gjort något speciellt. Legat i soffan och slappat och nu har jag precis förflyttat mig till sängen. Är så jäkla kallt överallt i vårat hus! Så jag tänker ligga här under mitt täcke och sätta på en film nu. Ladda upp för kommande vecka då det ser ut att bli jobb 7 dagar i rad. Är lite osäker på söndagen, men annars jobbar jag hel vecka. Men det är bara att köra! Ska även hinna med en sväng till Viktoria som flyttat till Norrköping och sen en liten lunchdate + lite julklapps handling med min kära kusin eventuellt. Förhoppningsvis kan jag även klämma in några gympass. Mår så dåligt när jag tänker på att jag inte alls kan träna i den utsträckning som jag gjort hela hösten, men det finns liksom ingen tid för kvällspassen eftersom jag jobbar nästan varje kväll just nu och helt ärligt är det TVINGA sig dit på förmiddagarna som gäller om jag ens ska komma dit. När man jobbar sent på kvällen och så ska man börja vid 15 igen vill jag ta vara på mina lediga timmar hemma. Oftast är man jävligt sliten och har inte alls lust att sätta sig 20 min i bilen till Åtvid, träna och så sitta 20 min till hem. Men ska väl tvinga mig dit iallafall 2-3 gånger denna veckan. Onsdag eftermiddag och torsdag eller fredag förmiddag borde jag kunna få till iallafall. Tänker satsa på det!
 
Nu ska jag leta upp en bra film att se, sedan somna.
Imorgon är det en hysterisk dag på jobbet så det gäller väl bara att samla kraft. Börjar klockan 13.00 iallafall.
Puss
 
 
Detta motiverar endel
 

Started from the bottom

Gillar ni ej Justin eller tycker jag är en tjatmoster när det kommer till honom kan ni sluta läsa typ HÄÄÄÄR.
 
Det är så sjukt att se alla videos som Justin la upp på sin youtube-kanal 2007, helt ovetandes av vad han klev in i för värld då. Inte en aning om vad det där lilla steget skulle föra honom. Vart han skulle stå 6 år senare. Från att ha varit som vilken svensson som helst, boendes i en stad som hade ungefär lika mycket Narnia stämpel som Åtvidaberg och även samma mängd invånare. En 12årig grabb med en mamma som slet röven av sig för att få ihop pengar så dom skulle kunna leva ett värdigt liv. Fick mycket mat från "foodbanks" då hans mamma ej hade råd till något annat. Så ett litet beslut att ladda upp den där videon på youtube. Tänk om Scooter aldrig hittat honom? Eller tänk om han aldrig orkat ta tag i att söka upp vem han var? Tänk om Pattie aldrig tillåtit dom att åka till Atlanta för att träffa Scooter. Ett litet val eller steg som kunde gjorts annorlunda och man hade haft en random fett snygg snubbe arbetandes som rörmokare i Stratford (typ). Fatta ödet som vissa har. Även hela storyn bakom att han ens FINNS. Båda hans föräldrar hade krånglig uppväxt med alkohol och drogor, kämpiga hemförhållanden och ett väldigt destruktivt förhållande. Men Pattie blir gravid i 17 års ålder och bestämmer sig för att behålla barnet. Tänk om hon gjort annourlunda. Då hade han inte ens funnits.
 
Jag kanske överanalyserar allting, jag vet. Men jag kan inte rå för att tycka hela Justin Biebers historia är så jävla fantastisk. Den är verkligen det!! Så läser man kommentarerna under många av dessa videos från när han var 12 år där folk läst för mycket bullshit i tidingarna och ba "he was so sweet, sad he's become a douchbag yadayadayada". Förstår att såna som inte är insatta i hans liv tror det, dom går ju efter rubrikerna. Det brukar jag också göra på såna kändisar som jag inte är så intresserad av på djupet. Jag dömmer också på så vis. Men genom allt detta med Justin har jag verkligen lärt mig att inte tro på allting som skrivs i tidningarna. Allting har en baksida som vi oftast inte får se genom media. Det finns nästan alltid en förklaring bakom deras betendee. Sen finns det ju givetvis idioter. Dom har vi överallt, runt omkring oss. Vi kommer aldrig att komma ifrån det. Men alla ska inte dras över en kamm för det. Och alla ska inte målas upp som skitstövlar. Är man en genuint god människa som killen nedanför, varför kan man inte låta honom vara det då? Varför måste man hitta på, överdriva, förvrida och smutskasta en sån kille? Nej jag är faktiskt inte blåögd. Jag vet att han är en god människa. Sen har han med säkerhet även gjort misstag, vem fan gör inte det? Men låt människan få lära sig av domm Bara för att man växer upp i rampljuset måste man ju få göra misstag och växa och lära utav dom, precis som du och jag. Hade jag varit kändis i Hollywood hade jag nog haft en väldigt skandalöst liv enligt tidningarna. Supa sig full ute på krogen = DAGS ATT LÄGGAS IN PÅ REHAB. Ja, jag tror ni förstår och om ni inte gör det it's fine with me. Jag behöver bara skriva av mig ibland. Detta är ett ständigt hett samtalsämne i mitt liv. Som jag skulle kunna diskutera förevigt. För jag önskar att media slutade försöka dra ner mitt hjärta i skiten.
 
MEN PEEPS. Den 19:e december har Believe Movie premiär på SF och då fucking smäller det! Så mycket svar, så mycket ord ifrån Justin själv om allt med media, paparazzis och alla olika "skandaler" som dom skrivit om senaste året. JAG LÄNGTAR SÅ JAG SPRICKEEEERRRRR.
 
´
 
 
Started from the bottom and now we're HERE..
 
 

7 december 2013

Uschalingen vad jag är seg i kroppen idag, känner mig överkörd och helt orkeslös.
Men det är bara att bita ihop och åka till jobbet vid 15 och köra sista julbordet för denna veckan.
Ska erkänna för er att jag är ganska trött på det nu, så det tog en vecka. Mest att det blir ett sånt mönster i allt man gör och då blir jag så uttråkad. Det är ju det som är charmen annars på jobbet, att vi har så varierade arbetstider och uppgifter att man aldrig får någon riktigt rutin på allt, utan man gör olika saker varje dag. Sen kan väl det vara nagativt ibland också, mest de oregelbundna tiderna när man ska planera fritiden. Men det får man väl ta, så hemskt är det inte. Och det visste man ju när man valde restaurangbranschen :)
 
Jag sov ända till halv 12 idag. Men jag orkar inte bry mig, var så jävla trött. Blev en ganska knäpp kväll igår. Slutade med att jag fick skjutsa hem en gäst som var lite väl full och taxibilarna hade väntetid på 30-60 minuter så de vara bara att extra knäcka lite, haha! Sen när jag kom hem kunde jag inte somna direkt så jg tror jag stängde igen datorn strax efter 2..
 
Jag har precis hoppat ur duschen så nu ska jag gå in och slappa hos farmor och farfar innan det är dags att göra sig iordning och dra till jobbet. Ledig imorgon, ska bli så extremt skönt.
 
Puss
 
 

6 december 2013

Go' middag

Jag ligger under filten i soffan och har ätit sen frukost. Sov länge och sen gick jag upp och bakade scones. Utanför är det snöstorm så detta var sån mysig start på dagen. Perfekt!

Jag börjar jobba om två timmar så vi får se vad jag ska göra innan dess. Blir nog inte sådär jättemycket. Hade fått mejl ifrån våran handledare på goXplore imorse om att våra flygresor var bokade och bekräftade. Åker 28 januari klockan 15 och landar på svensk mark igen den 23 juni klockan 13.45 om allt går enligt planerna. Känns så jävla overkligt!! Jag har svårt att förstå. Men så vissa stunder kan jag inse och gripas av panik. Att man ska lämna tryggheten här hemma, flyga sådär as långt som jag avskyr och lämna alla mina älskade vänner och min familj här hemma i fem månader. Oh Gud, nu fick jag lite panikattack igen haha! Vad har jag gett mig in på? Tur att jag är övertygad om att vi kommer få det grymt!!




5 december 2013

Tycker det är den mysigaste tiden på hela året nu, advent.
Saknar bara lite snö, men det kommer nog snart hoppas jag.
Jag har precis ätit frukost framför tvn. Katy Perry filmen visades. Den är såå bra!
Och påtal om såna filmer fick jag sms av Nermina imorse att hon fixat två biljetter åt oss till Believe Movie så den 19:e smäller det. Ni fattar fan inte hur mycket jag läääängtar!
 
Hade eventuellt tänkt åka till stan idag och köpa några smågrejer och de sista julklapparna.
Men jag orkar inte. Ska sticka ner till gymmet en sväng innan jag börjar jobba istället.
Har ont i ena knät, vet inte om de blivit överansträngt av allt gående på jobbet. Så får ta det försiktigt.
Slaggar hos mamma ikväll också. Annars händer inte så mycket. Jobbar mest en massa julbord baraaa
.
Puss på er
 

All that matters to me

 
 
This is so fucking hot.
Hur jävla snygg kan man ens bli?!!?!?!? Hur sexig?!?!?
Jag orkar liksom inte med detta. Det går liksom inte attt vara så attraktiv.
Finns det något slut på denna sexighet? Finns det något svar på alla mina frågor?
Jag-kan-inte-hantera-detta-och-definetivt-inte-mitt-liv-efter-att-ha-sett-denna-video
 
Han är så brutalt snygg & sexig och det blir bara värre och värre för varje fucking dag som går.
Jag vill bara skriva så jävla mycket osmakliga och råa saker här just nu men jag hoppar det då jag inte exakt vet vilka alla er mina läsare är. Men jag antar ni nog kan gissa vad jag tänker. Denna mannen mellan två vita lakan, YES THANKIIIIYYYOOOOU.

4 december 2013

Godmorgon vänner
 
Har haft en sån bra helg, men det känns lite knasigt att säga att det redan är onsdag?
Första julbordet på jobbet i lördags, kryssning söndag-måndag som var superkul. Dock mycket äldre men det funkade helt okej ändå. Vad ska man förvänta sig när man åker söndag-måndag och det är typ dansband som är det stora namnen som ska dra folk ;) Igår jobbade jag 11-23 så var helt slut i kroppen när jag kom hem. Tittade på Paradise hotel och sen somnade jag.
 
Nu har jag precis vaknat. Dock inte orkat gå upp ur sängen än. Ska fixa frukost strax och flytta mig till soffan. Börjar jobba 15 idag och innan det tänkte jag hinna med och träna på någon sätt. Min förkylning är fortfarande inte bra, men jag får väl dra igång lite försiktigt.
 
Hoppas allt är bra med er
Vi hörs
 
 

RSS 2.0