Snart slut på oktober..

Veckorna går så galet fort, det är inte riktigt klokt. Bara några dagar kvar av oktober.. Känns som det var juni igår! Hej förresten! Hoppas ni mår bra, med mig är det jättebra. Kämpar på i skolan och i helgen körde jag även två pass på villan, så kul att springa runt där igen. Hade inte jobbat på nästan en månad. I måndags började våran nya kurs, kändes galet rörigt på föreläsningen och när jag gick därifrån efter 1,5 timme visste jag inte ens vad jag hade lyssnat på. Då får man lite lagom panik med vetskapen om att man ska ha tenta på det om 5 veckor.. Men försökte hålla mig lugn och intala mig att jag hinner lära mig mycket på dessa veckor och jag ska säga att i tisdags efter seminariet kändes allt mycket bättre. Så nu är det bara att kämpa på och nöta in allt som finns i våran tjocka, engelska kursbok. 

Vad har jag gjort mera sen sist då? Förra veckan hade vi skrivvecka med slutuppgiften på förra kursen. Det gick bra.. Får se om man fattat allt rätt och får g eller om jag måste rätta till något. I torsdag var även Viktoria, Becka och jag i Stockholm och kollade in James bay. Såååå bra! Var på en liten klubb så spelningen var helt annorlunda mot sånt som jag är van vid. Men en jättemysig och mycket bra spelning! Sen i fredags var jag på inflyttnings/25-års fest hos min kusin johan. Även det vart en super lyckad kväll! Jag hade jättekul. Tanken var att inte dricka så mycket men ändå åkte jag till jobbet på lördagen och var riktigt bakis.. Haha så typiskt. 

Idag har jag inte haft något i skolan, så har varit och storhandlat med viktoria och sen blev de bullbak här hemma. Nu är jag själv hemma så jag ska försöka fokusera på min läsning lite och få koll på alla utvecklingsteorier som finns om barn innan jag tänker lägga mig i soffan framför tvn resten av kvällen. Imorgon är det inte heller något i skolan.. Men min bil ska lämnas på service och besiktning imorgonbitti. Ska bli skönt att få det gjort! Hoppas de inte är några skavanker på lilla bilen så de blir en billig historia. 

Ha det så bra så hörs vi snart! 




Världens finaste Håkan

Idag är jag ledsen... I veckan gick världens bästa Håkan ut med att han skulle köra en favorit i repris nästa sommar med en såndär magisk spelning på Ullevi. Jag blev så himla glad! När han spelade där sommaren 2014 så var jag i Australien så jag missade den spelning. När jag såg bilder och videos från spelningen dagen efter där nere i Sydney kände jag bara "Åh vad har jag missat". Sen får man denna chans! Lycka! Julia och jag såg honom i Borgholm 2013 och det var så magiskt. Kan inte ens föreställa mig vad en spelning i hans hemstad på ett fullsatt Ullevi skulle vara. Men nu till det tråkiga.. Jag fick inga biljetter. Har varit så arg och ledsen idag! Satt spikad vid 12 och väntade i kön ända till klockan 15.00 och då hade dom till och med hunnit släppa en extra konsert, men när jag kom in strax efter 15 var båda spelningarna slutsålda. Sen går man in på Facebook och ser hur det svämmar över att idioter som köpt upp massor biljetter som dom nu säljer till hutlösa priser överallt på internet. Vi pratar flera tusen för en ståplatsbiljett. Det gör mig så jävla förbannad och ledsen. Där väljer man alltså att tjäna pengar på fans som bara vill få se sin stjärna. Jag vägrar köpa av någon pengakåt idiot som utnyttjar en sån här situation. Men jag har fortfarande hopp kvar inom mig. Det är långt kvar till 4-5 juni och enligt Live nation kommer dom nog försöka släppa flera biljetter när dom sett över sin produktion. Hoppas! Jag håller alla tummar.
 
Men visst är det lite sjukt.. 130 000 sålda biljetter på 3h. Håkan Hellström!! Det finns ingen svensk artist som denna fantastiskt fina man. Jag är så imponerad, han slutar aldrig förvåna mig!
 
 
 
 

8 oktober

Hejsan!

Dags för några rader igen tänkte jag. Det är torsdag idag och den här veckan har gått så himla snabbt. Jag har haft VFU (praktik enklare förklarat) hela den här veckan. Så himla mysigt! Jag är placerad på en förskola i Norrköping med ett gäng underbara 3-åringar. Känns riktigt tråkigt att lämna dom imorgon.. Man fastnar så snabbt för dessa gulliga ungar! Men vilken verksamhet jag är på i övrigt. Fantastiska pedagoger och vilket otroligt engagemang. Hela veckan har det stått något på schemat.. husfest med massa olika stationer ute på gården i tisdags och min handledare hade klätt ut sig till Pippi, barnens ögon bara gnistrade av glädje. Igår hade vi tema sagor där barnen läst olika sagor och fick måla hur dom uppfattade att man såg ut när man var arg. Idag åkte vi buss till en lekplats och barnen fick leka fritt på allt roligt som fanns. Sen har jag haft en uppgift i veckan att utföra.. Skulle styra ihop en pedagogisk aktivitet så jag passade på att leka en lek med barnen på gräset innan vi åkte tillbaka till förskolan idag. Nu har jag bara morgondagen kvar och då står planering för nästa veckan på schemat och jag ska få vara med på det för att se hur det går till. Ska bli intressant. Slutar förövrigt redan vid 13.00 med vilket känns superskönt efter en intensiv vecka med mycket intryck.
 
Annars rullar livet på. Vi fick tillbaka resultatet på en av våra första skrivinlämningar i förra veckan. 40% fick U men jag var en av de som lyckades kamma hem ett G. Så himla skönt! Men på måndag är det dags att börja med slutskrivningen på denna kurs. Pjuh! Har ingen aning om hur jag ska lägga upp det... Men tar tag i det på måndag. Jag ska nog kunna knåpa ihop något. Om jag bara kommer igång brukar det gå ganska bra. I helgen ska jag bara slappa! Imorn ska jag hänga med Henke och på lördag blir de en fika hos moster på eftermiddagen. Annars tar jag det som de kommer!

Trevlig helg :)
 
Random bild från Elvins dop i brist på bilder..
 
 
 

RSS 2.0