Hora!

Äckel jävel. Blä är sur och arg. Alltid ska de vara någon som förstör. Imorgon ska ja supa bort mina bekymmer, sen hoppas att inga vidunder står i min väg.....................


Torsdag kväll

Sitter och tittar på idol med mamma nu. Olle sjunger just nu, så jävla snygg! Vill att klockan ska bli nio så att Kenza & Tyra show kan börja!! Ska bli riktigt kul, hoppas fan inte dom gör mig besviken.

Idag har jag varit i stan efter skolan. Köpte present till Marcus i efterskott. Sen köpte jag 2 grejer till mig själv, en halsduk och en stickad tröja. Har haft sånt jävla shopping sug sista tiden, känns väl lite bättre nu. Men skulle kunna ta en till dag på stan nästa vecka och handla lite till, någon som är på? ;) Men men. Imorgon har jag sovmorgon till tjugo i tolv, sjukt skönt. Sen blir de fullt ös, träffa Jonna och säga hejdå innan hon drar till Norge. Sen drar Julia och jag direkt på fest hos Robin, han och Marcus ska ha 18 års fest. Ska bli skit kul!! Sen resten av helgen ska jag till Uppsala, men de kan ja berätta mera om imorgon :) Nu börjar strax Kenza & Tyra :D Höööörs ♥


Mina köööp

Torsdag!

Hänger i skolan med Jessica och Emilia! Har haft engelska b på morgonen och nu har vi hål timme fram till halv ett för våran arbetsmiljö och säkerthet är inställd denna vecka. Ska luncha på en ny öppnat kina/indisk resaurang här i åtvid om en stund. Ska bli gott, alla säger de är jätte bra där! Efter skolan blir de stan med Emilia och Jessica. Ska köpa present till Marcus i efterskott. Sen kanske lite shopping =)

Hörs senare! ♥



Juuust nuuuuu i cafét =)

Hugo Rosas

Säga vad man säga vill om denna kille, men det går fan inte att komma ifrån att han är jävligt sexig! Börjat följa hans blogg flitigare med tiden och yummie asså. Förstår att Paulina fallit för denna läckerbit och håller kvar honom även om han varit svinig då och då.


Trött tjej!

Gud vad trött jag är! Somnade förut efter jag skrivit förra inlägget och vaknade vid sex av att Jessica ringde. Släpade mig själv, bokstavligt-talat, till soffan för att kolla på tv. Vet inte varför, men får alltid dåligt samvete att jag sover bort dagen när jag somnar klockan halv fyra och sen sover några timmar! Hoho. Kollade på Brottskod USA som ja tycker är sååå bra. Och nu har jag lagat mat och piggnat till lite. Så ska äta strax, sen vankas idol och kungarna av tylösand. Sen var det något mera jag skulle se vid nio, men kommer inte på vad nu bara för det!

Ska duka fram lite, så hoppas jag pappa kommer snart. Är hungrig! =)



Ser ni mitt hårstrå som står rakt ut? wtf liksom


Onsdag eftermiddag

Kom hem för några minuter sen. Höll på att avlida på sista lektionen, projekt och företagande. Så jävla tråkigt. Men vi kämpar på! Idag har jag inga planer alls, ganska skönt faktiskt om jag ska vara ärlig. Ska slappa, laga mat, plocka ordning på rummet och sånt där. Imorgon ska Jessica och jag nog åka in till stan. Men insåg just att vi har inte alls sååååå lång hål timme imorgon som vi trott. Bara från tio till halv ett. Är ju inte såå länge egentligen. Men men.

Här kommer min favvo låt just nu, älskar den! Alla har säkert hört den, eftersom den spelas överallt just nu. Snackar såklart om Katy Perry - Teenage dream. Jag blir verkligen glad av den. Och texten får mig att tänka på Marcus och bli helt nykär :) ♥  (haha låter som vi varit tsm i 50 år) 
Hörs senare!



Hänger i skolan

Hänger i skolan med Jessica. Börjar strax så vi borde röra oss mot köket. Sov hos Marcus inatt, snoozade för länge imorse, sängen var så jävla skön. Kom till skolan tio min för sent. Marcus låg kvar hemma, sjuk med ont i halsen. Hoppas inte jag blir smittad. Men jag skriver mera senare. Ni ska få tips på en låt jag gillar skit mycke för tillfället. Later ♥


Tisdag eftermiddag

Har precis varit ute och sprungit! Skulle laddat  upp ett inlägg innan jag stack, hade skrivit de och allt men råkade kryssa. Så jag ger bloggandet en ny chans nu. Har haft en dåligt humör dag idag. Har de lite rörigt i hjärnkontoret för tillfället. Känns som de är så sjukt mycket som händer framöver och jag måste fixa de ena och de andra. Blir riktigt stressad av det. Längtar så galet mycket till vi drar iväg till Thailand. Bara två månader kvar snart(!) . Kommer gå fort.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta lite med mor min. Efter de åker ja nog ner till min pöjk och tittar på Oc! ♥


Skolaaa



Mot skolan nu! :)

Hos marcus!

Ligger i Marcus nya stora säng som han fiick igår i för tidig födelsedags present. Den är 1,60, så kommer nog sova som en kung inatt! Åkte hit vid halv sju tiden och käkade lite med hans familj och mattias. Sen har vi varit en sväng i repan och sen vart de lite kaffe och fika här som avslut på dagen med Johan ist för Mattias framför Ullared. Nu ska vi lägga oss och mysa till de lite.

Mamma var gullig och lånade ut bilen, så har den imorgon. Godnatt sötnosar ♥



TYRA!!

Jag har alltid tyckt om Tyra Sjöstedt, (tyras.se) . Hon verkar ha en ball personlighet och sen är hon så jävla snygg. Verkligen inspirerande. Har ni sätt bilder på henne från Blog awards i lördag? Jag höll på att smälta bort, rent jävla ögongodis. Kolla själv, hur snygg är inte människan på en skala? Åh, in love i klänningen och den sitter som en smäck på henne. Blir så jävla inspirerad inför balen också som är i vår. Sammanfattat, SJUKT FIN


I skolan

Sitter i skolan och hänger. Börjar strax! Skulle åkt buss till skolan men har tappat bort min busskort upptäckte jag imorse. Jätte braaaaaaaaaaaaa! Fick iaf ta pappas bil. Skriver mera sen. ♥


Sovsött

Har legat och försökt få in en reklam banner i min blogg nu ett tag. Men den hamnar hela tiden ovanför headern och jag vill inte ha den där, utan lite diskret i menyn. Men Gud motatbetar mig. Så jag får be Jessica imorgon i skolan för hon är ganska haj på reklam biten!

Klockan har tickat iväg så jag ska lägga mig nu. Först ringa älskling som faktiskt fyller 18 imorgon, sen ska jag kolla på OC. Ska lämnas tillbaka på fredag, så i veckan ska ja nöta de sista asså =) Men bloggar inte mera ikväll. Sweet dreams. ♥


Boooring life

Har hjälpt min bror med sin idiotiska idé att flytta ut till pappas gamla kontor. Men nu tänker jag inte hjälpa honom mera för han beter sig som en idiot. Men inte mitt problem, inte jag som ska byta rum! =) Ska snart laga mat och duscha. Har inte hunnit göra de än eftersom jag hjälpt min bror i eftermiddag. 

Imorgon har jag sovmorgon till tolv som vanligt på Måndagar! Sköönt som fan, är så jävla trött. Hejs så länge ♥

 

Söndag 26 september

Tjabbbaaaaaa :)

Kom hem från Björs alldeles nyss, har varit och kollat på fotboll. Är helt stelfrusen, speciellt om fötterna. Idag är det en riktigt höst dag asså. Men men. Igår var det 90 års kalas i Loftahammar. Lite långtråkigt, men det funkade. Kom hem till Marcus vid halv ett inatt. Men somnade inte på jätte längt. Mådde illa som fan, vet inte varför. Lyckades somna efter ett tag. Så vaknade jag halv nio när klockan ringde. Var bara att slita sig upp från den varma sängen och åka mot Björs! Haha

Förlora matchen med 3-0 men brudarna spela skit bra. Resten av denna dag då? Min bror ska flytta ut till ett annat hus eller vad man ska säga som ligger mitt emot vårat boningshus. Min pappas gamla kontor ska bli hans rum. Det är ett gammalt magasin och vi har ett renoverat rum där, så att där ska Fredrik bo nu! Så ska hjälpa till med det. Annars bara ha homespa idag tror jag. Känner verkligen för det!

Hörs senare. ♥

kommer lite mera bilder från helgen som jag inte hade tid att lägga upp igår





Godmorgon!

Vaknade precis. Men hinner inte skriva så mycket för jag ska på 90års kalas i Loftahammar idag med Marcus familj. Bussen går om 1 timme typ. Så dags för att fixa sig! Kortfattat om igår, kul kväll. Men tyvärr så kom inte Benny in på Pitch black för vakterna tyckte han var för full. Så vi satt där uten honom, drog ju såklart ner stämningen lite. Jessica och jag cyklad hem från bussen vid strax efter två inatt, haha! Överlevde det med. Hörs kanske ikväll, annars imorgon. CHIAO♥

 


Party night

Dricker vin och spelar spel här hemma. Om en timme går bussen mot stan. Kommer bli jätte rolig kväll, can feel it ♥


Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Puss på er ♥

Vinkunskap

Har vinkunskap just nu. Har skrivit prov som gick jätte bra! Nu har vi genom gång så borde lyssna. Är ganska krångligt och är nog bra om jag lyssnar ;) Direkt efter skolan ska jag åka till stan. Köpa en tröja och ett solpuder och försöka hitta en bra present till Marcus. Så ska jag handla mat till ikväll. Ska käka hemma med Jessica Oliver och Benny. Sen ska vi dra in till stan och festa. Skoj! Men slutar inte förrän halv fyra. Har barkunskap efter detta! Jävligt kul dock.

Hörs lite senare tror jag! ♥


Mot Marcus!

Hatar när man har noll insperation till kläder. Ska åka till Marcus strax och jag tror jag provat, letat, matchat osv i allt jag har i min garderob, men inget blir bra. Seriöst jag kan få damp! Bara riva ut allt i ren ilska. Idag kände jag liksom för att hitta ngt som ja inte alltid annars har. Efter över en timme hitta jag äntligen ngt. Men ni får se imorgon kväll om jag hinner. För jag måste dra till bussen nu!

Imorgon ska ja in till stan efter skolan och fixa en stickad tröja jag spanat in! PUSS ♥

Torsdag eftermiddag

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Slutade vid två idag. Men kom inte iväg direkt för Jessica och jag blev tvugna att rusa och ta ut pengar så vi kunde köpa vårat vin till imorgon, haha! Ska för festa här hemma och käka lite jag Jessica Oliver och Benny. Sen ska vi in till krogen efter det och prataja. Ett tag sen jag var där nu. Ska bli kul som fan, är sjukt sugen på att bli full och gla'!

Ska va hemma fram till åtta ikväll. Då ska jag ner till Marcus. Får se vad jag hittar på under tiden. Nu är det iaf dags för plugga, prov imorgon. sen blire OC. ♥


Avenged sevenfold



Jävligt skön låååååt detta asså, nöter just nu på projekt och företagandet! Skönt band med för den delen!

I skolan!



Sitter i skolan och har arbetsmiljö och säkerthet, svin tråkigt! Men ska snart gå och fixa frillan sen ska vi ta skolfoto. Hoppas ja inte ser lika fläskig ut som förra året! Slutar vid två tiden. Får se vad jag hittar på idag. Umgås med Marcus tror jag iaf. ♥


Bitch

Damn vad jag stör mig på Erica i Kungarna av tylösand. Jävla bitch. En sån person jag skulle störa ihjäl mig på om hon var i min närhet. Ligger och kollar på detta skandal program nu och det kryper i fringrarna så jävla irriterad är jaaaaag på henne. ÅH. BITCH


Videosamtal(!)

Sitter och har videosamtal med Jessica. Göttmos asså! Kom hem från Ida för en stund sen. Har varit hos henne och snackat skit. Trevligt trevligt! Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska duscha och ta hand om mig själv lite. Sen leta upp kläder till imorgon och locka håret. Skolfoto imorgon ju! Måste ju försöka se lite snigg ut.

Ska strax käka lasagne, sen om en timme är det idol. Pusssss!


världens snyggaste människa



antar att jag inte behöver säga något mera?

Morning!

Jävla huvud man har. Fyfan! Vaknade med ont i huvudet idag igeeeeeeeeeen. Dock var de lite bättre när jag gick upp men nu börjar de bli åt helvete igen. Skit huvud. Ska ner och äta frukost nu sen åka till skolan. Buffé för lärarna idag (y) Pusss ♥


Sleeeeeep well!!!



Snyggar mig lite lagom sådär såhär framåt små timmarna. Har haft en lång diskution med min mor ikväll, om lite små saker. Tror de löste sig efter utbrott från båda. Mamma är söt och jag älskar henne mycket. Ställer alltid upp på mig. Lika så pappa, evigt tacksam ♥ Har även hunnit att hjälpa min knäppa bror med läxor och tittat på Idol.

Nu ska jag sova. Huvudet är bättre, de tackar jag fan för. Vaknar jag med huvudvärk imorgon gräver jag ner mig utanför huset. Godnatt!!

In love

Åh vad jag älskar dessa skor från Kenzas sko kollektion. Måste verkligen spara på mina penger inför Thailand. Men om jag anser att jag har råd att unna mig ngt i November när dom här skorna kommer ut måste jag fan köpa dom. Fan vad jag älskar dom!! Finns i svart också, men damn I love this shoe soooooo.

Ska verkligen vara en duktig flicka och sprara ihjäl mig. Har 800:- på kortet. Får lön på fredag drygt 2000 tror jag. Studiebidrag nästa vecka 1050 sen är Marcus skyldig mig 100 och Tojja 50. Av dom pengarna ska jag bara köpa ett par kängor till vintern och en stickad tröja på Bikbok jag spanat in. THAT'S ALL! Måste vara ekonooomisk nu, come on Josefin!




SD SD och åter SD

Asså denna Sverigedemokrat hysteri som tagit plats i vårat land. Jag vågar knappt uttala mig, för jag vill inte bli anklagad för det ena och det andra eller skapa en jäkla debatt. Är inte speciellt insatt i deras politik. Känns som man får dubbla budskap. Varannan person säger att dom är rasister och vill kasta ut varenda invandrare och andra hälften säger att dom bara vill minska invandringen och sätta en gräns. Om alternativ 2 stämmer så tycker jag inte det är så himla hemskt som alla målat upp det som. Jag tycker att invandringen på sätt och vis gått över styr. Det är min åsikt. Men jag har ingenting emot personer från andra länder eller andra kulturer. Men Sverige måste klara av att ta hand om de invandrare som de släpper in. Det känns inte som att vi alltid gör det. Men som sagt, är inte speciellt insatt för hur det än ligger till tycker jag att SD saknar politik som skulle klara av att styra ett helt land.

Däremot har vi faktiskt demokrati i Sverige och om SD klarat av att få så mycket röster att de nästan tagit sig in i alla kommuners kommunfulläktige plus riksdagen så fattar jag inte varför alla hetsar så mycket. Vi måste ju gilla läget. SD kommer ändå inte att försvinna ur riksdagen bara för alla hetsar. Väljer någon att rösta på Sverige demokraterna får vi väl låta dom ha den åsikten dom har och lägga sin röst på det partiet. Om SD nu skulle vara ett rasistiskt pari som vill ha ut alla invandrare i hela Sverige kommer dom ändå inte lyckas med det. Dom måste ändå alltid rösta om ett beslut osv osv.

Men kom ihåg jag säger inte att jag stödjer SD. Min röst gick till Moderaterna i valet utan tvekan.


Att stoppa rasismen håller jag med om MYCKET(!)

Huvudvärrrrrk

Ligger hemma nu. Min huvudvärk har självklart kommit tillbaka. Skönt att jag inte har ngt planerat idag. Vädret är ju skit rent ut sagt med. Så de får bli Oc och ladda batterierna till imorgon och hoppas huvudet blir bättre. Jag har precis skrivit av mina anteckningar jag hade från vinkunskapen till datorn. Kände för att hellre ha allt inlagt på datorn. Har prov på Fredag och då slipper jag tappa bort ngt papper utan har allt inlagt i denna burk.

Hörs kanske kväll. Nu ska jag fika med mamma och pappa, sen kolla Oc. Pusss ♥



snyggt jag kan måla va???????? ;) PAINT! ♥♥♥

Seriös

Nöter dator i skolan, men slutar snart. Jävligt skönt. Är ju jävligt seriösa här asså.´







Godmorgon!




Så jävla gött det är att vakna med huvudvärk....idag IGEN! Hur som ska ja strax dra till skolan. Fick ta pappas bil idag, snällt. Men innan de ska jag gå och äta frulle. Klockan ticka visst iväg fort. Hörs sen! Pussss ♥

Oc time!

Gick bra att träna idag ute i piss regnet. En jätte varm dusch satt inte direkt fel när jag kom hem. Sjukt skönt! Nu ligger jag i min ren bäddade säng och ska dra på oc sen sova. Är galet trött asså. Har inte sätt oc på jätte länge känns de som. So time for it. Godnatt sweeitiiies ♥


Måndag 20 september

Tänkte slänga in ett inlägg innan ja ska dra iväg på träning. Är klar och såg att klockan inte var så mycket, så behövde inte åka än! Hur som heeeelst, har varit seg jävla måndag. Vaknade med huvudvärk och nu framåt slutet av dagen har den varit killing. Men den är bättre nu, käkade ipren när jag kom hem. Idag har väl det stora samtals ämnet varit politik. Har alltid hatat de förr, men tycker de är riktigt intressant nu har jag kommit på. Hur som helst vann Alliansen och de tyckte jag var bra. Är väl vad man kallar en liten moderat nu när man satt sig in i det. Stora diskutioner kring Sverigedemokraterna. Jag har inte ngt speciellt att säga. Är ingen Sverigedemokrat, men jag tycker inte folk ska hetsa så mycket. Vi är en demokrati och om nu SD har röstats in i Riksdagen får man väl acceptera det. Dom kommer ändå inte kunna slänga ut alla invandrare i hela Sverige.

Men nu ska jag åka. Hörs kanske lite senare!


Svenska lektion

God eftermiddag thereeeee!

Sitter på svenska lektionen som började för tio min sen. Nördar på lite med datorn, haha! Vi går igenom ord på svenskan som kommer från Tyskan. Jävligt kul då. Men skriver mera ikväll när jag är hemma. Pöss!


Söndag kväll

Ligger och underhåller mig själv undertiden Marcus sitter på toan. Han har gjort det i cirka en halv timme nu...helt seriöst. Men men. Vi ska snart se på Salt som han har laddat ner. Hur som helst. Idag har det gått i ett känns de som. Städade först som jag nämnde förut, gjorde mig iordning åkte och rösta med mamma och pappa. Hann bara byta om sen drog jag till Björs för lite fotboll. Så jävla spel sugen. Nästa vecka ska jag vara med. Bestämt mig nuuu. Sista matchen liksom. Hur som gick de si och så för björs idag. Typ inga avbytare. Elin hade ont i knät och Lina mådde inge bra (♥) Hatar att se när människor, speciellt kompisar är ledsna och inte mår bra. Blir liksom ledsen själv!

Imorgon är de måndag igen, de betyder sovmorgon till tolv och träning efter skolan. Härligt!! Nu ska vi se filmen strax. Godnatt!


SNYGG!!!!


Val-time

Marcus är här och vi vaknade för några timmar sen. Har ätit frukost, sen har jag städat mitt rum som var ett bomb nedslag. Nu ska jag åka och rösta, mamma och dom ropa nedifrån nu. Sen ska ja bara hem och vända och dra på fotboll! Marcus får ligga här och kolla oc och vänta på mig. Ikväll åker vi ner till honom, haha =) Pusssssssssssssssss ♥


vill festa!!


Lördag kväll!

Sitter på golvet och väntar på att pappa ska komma hem ngn gång så vi kan äta. Är svin hingrig och mamma har gjort värsta steken med sås och kantareller och grjer. Gaaaah, blir ännu mer hungrig. Hur som helst, har varit lite taxi åt Jessica sen sist och tagit hand om Olle, farmors hund om ngn inte visste. Bara pappa kommer in så vi kan äta (!!!!!!!!!!) så ska jag åka ner till åtvid och umgås med Marcus och Fegge om han är kvar då, vilket jag tror. Sen någon gång inatt kommer Jessica ringa och då ska jag hämta och köra hem henne. Vi hörs kanske senare! Ska nog ta med datorn ner till Marcus, för Fegge och han kommer säkert lira Dota, haha!







fan lajf


Nu tar jag helg!

Hej på er, alllt braaaaaaaaaaa? med mig är de så bra det kan bli. Jobbade igår kväll och det fanns att göra. Klockan halv ett slutade jag och Maria. Så då åkte jag raka vägen hem och la mig. Sen ringde klockan kvart över sju imorse. För jag skulle jobba frulle och lite. Blev kvar till Halv ett och hjälpte till att servera ÅFF mat. Nu har jag helg! Ska bli sjuuuukt skönt att sova ut imorgon.

Kom precis hem efter att ha kört min lillebroder till sin vän i Vikingstaaaaad. Har lite taxiverksamhet idag. Ska även skjutsa Jessica sen för hon ska servera på ett kalajs! Sen ska ja köra hem henne inatt och tiden där emellen ska jag nog umgås med Marcus. Just nu sitter jag och äter och dricker cola som jag hitta i kylen!!! Men ska äta upp nu och sen ut och gå med Olle. Pussss ♥


Hemma nu!

Kul man kan ha med en webb cam då, haha! Kom hem för en kort stund sen. Har bara suttit här och kikat på min nya dator. Men känns som jag vet de mesta nu. Ska ta ngt och äta, sen ska jag dra mig mot jobbet om en stund. 1½ timma typ. Börjar vid sju tiden. Hur som helst, hörs imorgon om ja inte skriver inatt när jag slutat.

Pusshej! ♥



2:a datorn!

Fått datorer från skolan idag. Så sitter i klassrummet och lanar lite med halva klassen. Helt ok datorer asså. En lite mindre Dell med Windows 7. Så nu har jag två datorer, rätt soft ändå! Skriver när jag kommer heeeeeeem inna jag drar och jobbar! ♥


Godnatt!



Läsa nu sen sova. Har inte kunnat titta oc idag för Marcus kunde inte komma och jag vill inte hamna flera avsnitt före. Förhoppningsvis överlever jag. Men som sagt, nu läsa lite i grymma Gynnings bok sen söve. Imorgon är de fredag vilket för mig betyder skola sen jobba heeela kvällen. Men ska bli kul, gillar verkligen tjejen ja jobbar med imorgon, så jäkla rolig och duktig! Godnatt på er ♥

Kungarna av tylösand!?

Eftersom alla snackar så glatt om Kungarna av Tylösand och jag inte riktigt haft orken att lägga energin på de så bestämde jag mig för att ge de en chans. Eftersom jag är en riktig sucker för vissa realityserier. Var det av Big brother och vi ska inte tala om Paradise hotel. Hur som helst har jag legat och kollat på dessa "kungar" nu på tv5 play och seriöst HAHAHHHAHAHAHAH. Kollade lite förra veckan och fattade ganska snabbt var det var för slags människor. Men nu när jag sätt allt. Satt och garva till jag tjöt! Så pinsamma men ändå så sjukt underhållande. Jag förstår att den äldre generation ställer sig frågan vad de ska bli av oss ungdomar när de ser ett sånt här program på tv ;)

Men mamma jag lovar att aldrig någonsin tatuera in "fitta" och en pil neråt ovanför min kissemurra eller smörja in mitt könsorgan med senap och basilika, eller knulla i tv flera ggr på rad, eller stå och skrika på after beach med massor av barn-familjer osv osv. promise you!


Torsdag 16 september

Sego torsdag som började genom att de mesta gick emot mig. Vaknade med huvudvärk, hittade inga kläder, de var grått och blåsigt ute, håret motarbeta mig, precis när jag väl kom utanför dörren började de spö regna, mamma vägra skjutsa mig så jag fick åka moppe till bussen, tja. Började si och så dvs. Annars har de flutit på i skolan. Oliver bjöd på Grillstugan på lunchen och de va fint. Även att jag ska sluta upp med onyttigheter(!) .

Annars dååå. No planes för ídag. Ska se om ja kanske kan dra hit Marcoos så vi kan se på OC ihop. Han tittar också på de. Så vi måste hela tiden tajma varandra lite. Så jag inte har sätt massa mer än honom, då blire så mycke han måste titta igen eller tvärtom ;) Hörs kanske sen! Ska ta ngt att äta nu ♥


Adam Brody in my (L)

Oc nörd som jag är/har blivit ska ja lägga mig och fortsätta titta där jag och Marcus sluta igår. Loooove ♥ Tänkte passa på att nämna hur snygg jag tycker Adam Brody är! Sjukt sexig. Förut har de alltid varit Benjamin Mc kenzie. Visst fan är han galet charmig, men Adam Brody/Seth Cohen i oc, vill bara äta upp han!! Time for some dregeeeeel :) Godnatt mina kära!


Benjamin ? Adam ? ♥ what do you think?


Dolmiooooo <3

Sitter i soffan och tittar på Idol fosho. Älskar Bagge asså, stört skön! Har varit och tränat. Sen när inna jag åkte hem köpte ja med lite grejer från Ica så jag skulle kunna göra Spagetti med Dolmio sås och bacon, älskar det. Måste verkligen tipsa er om det. Extra kryddig Dolmio sås! Sen blanda de med bacon eller ngt annat man gillar. Jag steker alltid bacon och svamp sen häller jag bara på Dolmio såsen, SJUKT GOTT! Finns även Dolmio orginal och med vitlök. TRY IT FFS :) Vilken dag är din Dolmio dag? som de så vackert säger i reklamen! :)


Onsdag 15 september

Hej på er! Haft en bra dag? De har jag. Som ni säkert märkt har jag fixat lite små saker med designen. Så nu känns de som det är ganska klart. Har jätte ont i huvudet för tillfället. Jätte bra att sitta framför datorn då, I know. Hur som helst, ska jag alldeles strax dra ner till gymmet och träna. Hoppas huvudet blir bättre då. Sen ska ja hämta OC boxen hos Marcus och kolla på de ikväll efter Idol. Men vi hörs kanske senare! ♥

Ps. Idag har Marcus och jag....hm....25 månader! Puss älskling


Godmorgon!

Haft panik på mitt hår denna morgon. Är inte bad hairdays bland de värsta som finns? när verkligen ingeeeet blir bra. Hur som, tänkte bara göra en morgon update. Sitter och äter frukost men ska strax gå och möta Jessica. Ups, insåg just att klockan var mycket. Hörs ikväll. ♥

Today's


(Hade svarta tights ist för gråa) stickad tröja - gina, halsduk - gina, tights - H&M, skinnjacka - bikbok

14 september 2010

Hem kommen från skulan alldeles nyss. Riktigt höstig dag har de varit, kallt blåsigt och regn. Bara läääängtar till Thailand. Sjuuuukt. Hur som helst har de inte varit ngn märkvärdig dag. Haft kök och sen projekt arbete. Åkte med mamma hem efter att jag Niklas och Jessica hade käkat lite och varit och lånat böcker. Nice!

Ikväll ska jag nog åka ner till Marcus. Men får bli lite senare asså. Sovmorgon imorgon, sköntsköntskönt. Har inte så mycket roligheter på hjärtat för tillfället. Ska försöka små fixa lite med blogg designen nu. Hörs ♥


varit duktig och köpt mapp så ja kan hålla ordnig på alla papper. sen har jag lånat två böcker. jaghjärtasjälvbiografer. sen älskar jag carro gynning!! coool brud


Säng-läge!



Detta är vad jag ska göra resten av denna kväll. Har precis duschat efter träningen och nu ska jag krypa ner i min älskade säng och kolla på några OC avsnitt. Godnatt på er! Vi hörs imorgon. ♥

P.s - orkar inte fixa de små grejerna med designen idag. men jag antar ni inte dödar mig.

New

Ändrat designen till lite mörkare som passar i höst/vinter! Min innan var så jäkla ljus! Men vart riktigt nöjd nu. Ska bara fixa små grejer, som att kommentars fältet inte syns. Men hinner inte just nu. Träningen kallar. Puss so long!

Oväääärd dag

Har varit hemma från skolan ett bra tag. Helt ovärd dag asså. Hitta inte plånboken imorse, sen kom jag på att den låg i mammas bil och den hade mamma tagit till jobbet. De betydde att jag inte hade ngt busskort. Så då fick jag vänta på att pappa kom hem från Åtvid med bilen så jag kunde ta hans bil till skolan. Så jag blev en halv timme försenad. Sen väl där snacka läraren bara på svenskan ochvi gjorde typ inget på projektet. Jävligt värt!

Har legat och tröstat mig med OC sen jag kom hem. Har lånat säsong 2 av Jonna! Älskar OC!! ♥ Men nu ska ja strax byta om. Fotbolls träning med ngn kille från ÖFF idag vid halv sju! Ska bli svin kul. Hörs!


lovelovelovelovelovelove

Today's

Har sovmorgon på måndagar som jag tror jag sagt tidigare. Börjar 12 idag. Så jag ska dra till bussen om några minuter. Tänkte bara slänga opp today's liksom! Hope you'll get a great day! Hörs ikväll



Orkar fan inte klä upp mig när regnet står som spön i backen när man går upp på morgonen. Dock har det avtagit nu. Men det kändes som slappa kläder passa idag. Jeans tights - bikbok, basic linne - gina, puma munk jacka - min brors ? :)



Söndag 12 september

Är heeelt slut. Vart en rätt sen kväll igår. Men hade så himla kul! Julia och jag tod bussen till Åtvid vid halv två inatt. Var framme i åtvid närmare halv tre. Men kom inte ifrån bussen förrän tre tiden. Lyckades tappa mobilen bakom sätet längst bak och de va inte så jävla lätt att få tag i den. Men efter tjugo min eller ngt när både jag julia och chaffisen kämpat lyckades vi! haha. Somnade som en stock hos Marcus vid klockan fyra inatt.

Drog hem från honom vid halv två. Efter att vi legat och kollat på lie OC säsong två som jag fick låna av jonna igår. Hur som, skulle dragit på fotboll men de va inställt, inte tillräckligt med folk....hm! Så jäva roligt att folk är snälla mot sina lagkamrater och planerar. Usch är så irriterad. Och hur tänker man när man aldrig tränar men är med och spelar match? Ursäkta men fotboll är fan inte bara att spela match. Synd att de är så lite folk. Annars kunde man ju iaf nekat de som ej tränar till att inte få spela. Men men.

Va nyss i åtvid och köpte natur godis och hyrde film. Så de blir de ikväll för mig. Remember me! Men först ska ja fixa maten. Hörs ♥







jonna juliax2 och jag på bilderna!




Öla och vina hos Jonna

Diggar musik i sängen och väntar på att pappa ska komma hem med pizza så att vi kan käka lite. Sedan ska ja sticka in till stan. Öl och vin hemma hos Jonna idag med Julia! Ska bli skit kul, länge sen jag träffa Jonna! Såg henne på sköna gröna och heja lite snabbt. Men de gills fan inte. Slaggar hos Marcus inatt med, så vi hörs imorgon när jag är hemma! Puss på er ♥




Så ser jag ut juuuust nu

 


Dagens




Drar och jobbar strax.
Dagens: jeans tights - bikbok, basic linne - gina, kofta - h&m, halsduk - gina, armband - äkta silver från mormor och morfar i födelsedags present.

Lördag 11 september

Godmorgon, eller ska jag säga godmiddag? :) Jag ligger i sängen just nu och glor. Har varit nere och ätit frulle och fixat med mina pengar till Thailands resan. Fört över och styrt. Hur som helst, hoppas ni sovit gott. Det har jag! Vaknade vid halv tolv dvs för en timme sen. Om en stund ska jag göra mig iordning och sådär. Börjar jobba om 1½ timme. Blir bara några timmar idag. Ikväll ska jag och Julia in till Jonna för en trevlig kväll, gillas! ♥


Hemma från Jessica

Kom hem från Jessica för en timme sen. Har haft en mysig kväll framför deras tv! Just nu sitter jag i sängen och är så jävla sjukt trött. Skulle fan behöva tejpa upp mina ögonlock. Ska åka och hämta min bror vid bussen strax. Så har inte kunnat lägga mig en. Har tvingat mig själv att se Idol på tv4 play. Eftersom jag missade det idag.

Men nu måste jag dra och hämta brorsan! Vi hörs imorgon :)


I början av 9:an!

Fredag 10 september

Kom hem för en stund sedan. Sitter och fördriver tiden lite. Har ni haft en bra dag? Min har varit heelt ok. Lagade frulle i köket på morgonen, sen haft vinkunskap och barteknik med Marie! Fredagens höjdpunkt! Ikväll ska jag åka till Jessica och hänga med henne. Kolla zimmer dvdn som det var ett tag sen man såg! Blir nog en härlig kväll :)

Nu har jag kollat på bilder från hotellet i Thailand som vi ska bo på. Sen läst på Kenzas blogg eftersom hon var på samma ställe. Seriöst jag längtar ihjäl mig! Bokade resan igår. Så 8 december drar vi och kommer hem kvällen innan julafton. Krabi/Ao nang heter stället vi ska till. Så sjukt! Tänkte visa några bilder nu. Hörs senare kanske!


Receptionen




Poolerna!



Pool-barerna


Maya beach tror jag den hette




100 meter till stranden...inte så jävla dumt! DAMN VAD JAG LÄNGTAR


Thailand next?

Sitter i min säng och lyssnar på vindens sus utanför fönstret och känner mig heeeeeeeeeeeeeeelt galet uppspelt, vill bara hoppas omkring som en tok. För vet ni vad som händer ikväll? Jo min extra familj, dvs familjen Johansson bokar en resa till Thailand!! Seriöööööst, jag döööör. Fattar ni? Thailand. Ska inte dampa sönder allt för mycket just nu för vi har ju inte bokat än, resan kanske plötsligt försvann............................hm. Men OM den råkar finnas kvar så kommer jag dra iväg med min älskade pojk och hans familj den 8 december och sen kommer hem igen kvällen innan julafton. HOW SICK? SO SICK!!!!

Om jag nu ska försöka tänka på ngt annaaaaat. Mitt körkort har kommit, fundrerar på att ta reda på om posten har öppet och sen åka och hämta det innan klockan blir halv sju. För ikväll ska jag Emilia Jessica och kanske Sofia testa på Yoga! :'D Wiiihoooooo


fatta mig där liksom, ae går inte fatta.

Onsdag 8 september

Kom hem för en liten stund sen. Haft en seg dag i skolan. Tur att jag har bästa sällskapet man kan ha som gör alla dagar så himla mycket enklare. Syftar såklart på Jessica(!!!), Emilia & Sofia! Hur som helst skjutsade jag hem Fia, Jonte och Jessica efter skolan. Åkte direkt hit efter. Och jag har inte gjort ett skit sen jag kom hem. Ska gå ner och fixa pannkakor snart innan jag ska sticka iväg på fotbolls träning, najs!

Skriver mera ikväll. Puss


Ps. Har ni lagt märke till att hösten verkligen är på ingång på riktigt? Detta är utanför mitt fönster! Mysigt, men ändå jobbigt att veta att en hel kall vinter ligger framför oss.....

Tisdag kväll

Åkte ner till Marcus förut efter att vi käkat. Kollade på idol hos honom och sen åkte vi hem hit igen. Så ska alldeles strax lägga mig och läsa en Frida tidning jag köpte förra veckan eller ngt som jag fortfarande inte läst ut. Efter de blir de soooova asså.

Nu har jag precis fixat en grej till Projekt arbetet som vi skulle göra till imorgon. Var inte alls speciellt svårt att hitta för mig! =) Skönt. Men nu ska jag borta tänderna och pissa, sen lägga mig och sööööve breveee min pöjk. Godnatttttttt :)


sommar 08!

Kööörkort!!!

Rubriken är så sann såå och det kändes såhääääääääääääääääääääääääääääääääär bra att skriva den. Har längtat efter att få göra det. Imorse runt tjugo över elva tog jag mitt fucking körkort. Sjukt skönt! Slippa oroa sig över det något mera. Så sen jag kom hem vid två så har jag kört bil, varit och tränat på gymmet, kört lite mera bil och lite mera bil, haha :) Men nu ska jag vara hemma en stund till. Ska äta lite käk med familjen osådär. Sen ska jag ner till Åtvid och ragga lite. Mamma är gullig och har lånat ut bilen till mig med full tank! Feeeeejnt.

Så vi hörs kanske mera ikväll när jag är hemma igen!


passande bild...

Hemmmmaaaa igen




Kom hem för en liten stund sen. Har slängt i mig lite mat, var riktigt vråååålhungrig. Gick bra med allt i stan idag. Hittade en mysig halsduk på Gina, den ni ser på första bilden. 99:-, älskar den!! Sen behövde jag en liten väska eftersom båda mina små väskor har gått sönder. Så jag hittade denna, även den från Gina för 150:- Får hoppas den håller bättre än dom andra två jag hade.

Nu ska ja strax ge mig ut på en löp runda. Sen ska ja ta de lugnt resten av kvällen, kanske kika lite på Humanoid city. Hadeee så länge!

Måndag morgon!

En lite stressad Josefin som sitter här. Är ledig idag för att jag ska in till körskolan och köra och sen till sjukhuset och träffa sjukgymnasten. Sen ska ja även dra ett varv på stan tänkte jag. Vill hitta en fet mysig halsduk till i vinter. Har haft en skön sovmorgon iaf. Vaknade när Marcus klev upp vid halv åtta tiden. Sen lyckades jag somnade om och vaknade vid 10. Så jag han göra en härlig frukost med omelett och grejer, haha :) mums!

Men nu måste jag slänga i allt i väskan som ska med in till stan! Hörs ikväll :)



inte så märkvärdig klädsel idag. Stickad tröja från gina som halva sverige har en, sen svarta leggings. Ska även ha min sjal till och skinnjackan!


Söndag 5 september

Sitter i soffan och fryyyser. Burrrr! Höst och kallt ute nu. Men har ni haft en bra dag idag annars? Jag vaknade hos Marcus eftersom jag var på en lyckad kräftkiva igår. Observera att jag klev upp tidigt. Jobbade frukost imorse! Slutade halv elva. Så hängde med Marcus en stund. Har även övningskört med mamma idag och kollat på fotboll. Soooooft söndag.

Nu ska vi alldeles strax äta. Sen kommer nog Marcus hit tror jag :) Möjs! Ingen skola för mig imorgon. Börjar ju tio över ett och jag har körlektion vid två. Så hinner liksom inte dit, haha.





finns med bilder från kräftskivan på fb

920802

Bad news make you improve the situation. You can just move on from positive things. Tom Kaulitz

Älskar att läsa citat från mina favorit boooys. Man älskar dom ännu meeeeera



Spontan tjej!



Var lite spontan när jag städat klart mitt rum, drog ner till Åtvid och handlade lite nödvändigheter plus hårfärg. Mitt hår har ljusnat så snabbt pga att jag var så ljus innan jag färgade det. Så min hårförlägning och mitt riktiga hår hade olika nyans. Men nu ska de nog vara samma igen! Vill inte ha brunt hår, utan rööööd/brunt jöö =) Fick även med mig en godispåse hem, hår inpackning eftersom min nästan är slut sen tamponger ;) haha!

Ikväll vart det lite spontant (igen) kräftskiva hos Johan med tha gäääng! Ska bli trevligt. Dock ska jag jobba imorgon, så måste ta de lugnt och inte vara ute för länge ;) Men nu måste jag tvätta ur färgen! Pusssssss

Lördag 4 september

Godmooooorgon bloggen!

Vaknade för en timme sen av att pappa väckte mig och Fredrik. Vart helt chockad att klockan var halv elva. Igår gick jag nämligen och la mig halv elva så dvs att jag har sovit tolv hela timmar inatt. Något som ja inte brukar göra överdrivet ofta. Men det var sköööööööööööööööööööönt!

Inga planer alls för idag. Städa mitt rum som ser ut som en bombnedslag utan att överdriva. Sen kanske de blir häng med Marcus på något sätt ikväll ♥

Hörs nog mera senare idag!


mitt stökiga rum som är ännu stökigare nu.....den där bilden tog jag igår ;)

Fredags kväll!

Hej på er!

Vart fullt ös igår, så hade ingen chans i världen att hinna tänka på bloggen. Var alltså då nollning för BF10 som stod på tur. Hade fått låna BF ettorna, eftersom vi inte har några ettor och dom inga treor. Vart kletig kväll för ettorna och ganska alkoholhaltig för oss allihop, haha!¨Kom hem redan halv tolv, vi börja dricka vid fyra-fem tiden så var ju helt slut vid halv tolv. Så imorse ringde klockan vid kvart över sju hemma hos Marcus och de var bara att kämpa sig upp. Är ganska förvånad att det gick så bra för mig trots kvällens tillstånd :o

Tog mig igenom dagen och kom hem vid halv fem kanske. Kikade lite på datorn och somnade sen. Så nu är jag skit trööööttttt. Men väntar på pappa, då blire fotboll och tacos! Dissade kaggebo, är för trött asså! Tyvärr kan ja inte lägga upp några bilder, för smart som jag är så glömde jag självklart min kamera hos Emilia igår. BRA JOBBAT JOSEFIN! Äh, vi hörs!


1 september

Kom hem för en timme sen. Har varit en jävligt turbulent dag. Men det ska avslutas med lite fotbolls träning ikväll, loooove. Så ska strax slita på mig mina träningsgrejer. Sen efter träningen ska ja hem till Jessica, för vi ska titta på rockbjörnen tillsammans! Favvosarna är ju nominerade i tvåååå kategorier så vi ska heja heja och heja.

Påtal om favvisarna, idag fyller världens snyggaste tvillingar i favvisbandet...eller jag världens snyggaste människor alla kategorier 21 år! Så tack Bill & Tom Kaulitz mor och far att ni skapade dessa skönheter för sisådär 21 år sen. Ni lyckades förjävla bra så att säga! Och grattis era fina jäklar! Önskar jag kunde ge er världens fetaste kyss!!!! :'D haha




RSS 2.0