Dålig uppdatering!

Hej på er!

Jag lever, tro det eller ej. Har bara inte haft tillgång till internet eller inte haft ork att sitta vid datorn. Om vi ska börja från början då. Midsommarafton blev toppen! Vi dansade runt stången vid stranden, hade sjuuukaste fylle grannarna, Janne & Lillemor 55/60 års åldern och kaaalas fulla med HB i en dunk under husbilen, verkligen helt sjukt! Sen vart de grillat, alkohol, snack, ölspel, irritation på fylle Lillemor så var brutalt packad, men jävligt kul kväll ändå :)

Sen Midsommardagen chilla vi hela förmiddagen och sen hämta mamma mig vid strax efter ett och då åkte vi direkt till Söderköping och firade mormor med godmat och tårta. Jag var sjukt sliten och trött hela dagen, jag somnade två gånger hos dom. Så när jag kom hem slängde jag mig i duschen sen kom Marcus och vi såg Vi hade iaf tur med vädret igen, sen somnade båda som två stockar.

Imorse hade jag tänkt blogga först, men sen var det ju så sjukt fint väder! Så vi slappa till halv elva och sen såg vi på Ronja Rövardotter innan jag började packa inför morgondagen till Peace. Jag han lägga fram i stort sätt allt innan vi bestämde oss för att hänga med Marcus föräldrar och fiska. Så vi fick en jätteee härlig dag på Yxningen med fiske. Fick faktiskt 9 abborrar, så innan jag åkte hem käka vi fiskburgare, GUDOMLIGT!

Nu har jag packa klart allt och imorn klockan strax efter åtta sticker jag till Borlänge med Viktoria, Marcus & Robin och stannar i en vecka! Peace and love, here I come! Så nu kommer bloggen ligga nere en vecka. Men de ska ju tydligen bli kalas väder, så jag antar att ni heller inte kommer sitta vid datorn ;) Här kommer lite bilder från Midsommar! Ha en bra vecka, så hörs vi på söndag om jag orkar. MIN KOMMER ROCKAAAAAAA!






Resten finns på fejjan!

Glad midsommar!

Sitter i soffan och slö glor lite på tv! Är jätte hungrig så jag hoppas vi ska äta snart. Färsk potatis, sill, gräddfil och gräslök, muuums! Jag är nog en av få i min ålder som ääääälskar sill. Speciellt löksill, gudomligt. Har packat inför imorn, är bara lite små saker kvar. Har även varit ute och plockat blommor och gjort en krans. Den kanske hinner vissna, men det är så kul att göra så vi kan tänka mig göra en till imorn, haha! Hittade massa goda smultron ut med vägen så jag blev bara tvungen att plocka :)

Imorn klockan tio ska jag vara hos Tojja och då kör vi raka vägen till Hallmare. Sen på lördag ska jag till Söderköping och fira mormor och efter det åker kanske jag, mamma och Fredrik ner till Kaggebo över natten och över söndagen. Sen på kvällen måste jag packa BIG TIME, för vi drar ju till Peace and love på måndag. Så aktiv blogg kommande vecka kan vi nästan glömma. Men fyyy vad bilder ni kommer få sen! :D Men ska väl hinna slänga in något/några flera inlägg. Om jag inte skriver imorn blir det nog lördag eller söndag kväll!

GLAD MIDSOMMAR KÄRA LÄSARE!






denna sista bild är en bränd sockerkaka, lyckades glömma den när jag gjorde kransen så den blev kolsvart och steeenhård ;)

23 juni

Godmorgon på er!

Jag vaknade runt tio idag, har sovit riktigt skönt. Har haft perfekt temperatur på mitt rum. Sen hört regnet utanför tidigt imorse och då var det bara mysigare att få ligga kvar. Min förkylning är fortfarande inte helt bra. Stört hur seg den är!! Bort med dig nu tack...

Idag ska jag inte göra så mycket. Tänkte åka med mamma till Åtvid och handla sen! Ska köpa jordgubbar och lite annat tills imorn. Sen måste jag packa och sen får vi se om jag åker ner till Åtvid ikväll eller inte. Drar oss mot kusten imorn runt 10. De ska bli bäst väder i hela sverige på östkusten imorn, SÅ JÄVLA GÖTTTT! Tror på en gryyym dag/kväll! Igår fick vi en härlig kväll också, så kul att träffa Jonna igen. De blev vin och snack vid Bysjön som planerat, sen när Jonna åkte hem så drog jag och Julia och käkade på Kebab. Regnet höll sig borta med =)

Men nu ska jag fixa ordning mig lite. Vi hörs nog senare, puss!


Träffa Jonna idag!

Nu är jag hemma igen! Är så jävla trött och jag fattar verkligen inte varför? Jag har sovit ut de senaste dagarna men trots det går mina ögon typ i kors. Kanske är vädret? Idag ska jag och Julia iaf ääääntligen få träffa Jonna som är hemma i Sverige på besök. Hon bor i Oslo sedan i höstas tror jag det är och vi har inte träffat varandra sedan typ oktober. Så det ska bli skit skoj. Om vädret håller sig regn-fritt så ska vi sätta oss vid bysjön och grilla och dricka vin. Mys! Men fram tills kvällen ska jag vila så jag kan bli lite pigg igen. Jag hoppas att solen kan komma fram med. Är trött på detta jävla väder nu! Vill sola och bada!!

Nu har vi iaf lyckats bestämma vad vi ska göra på fredag/midsommar. Vi ska åka till Hallmare i Loftahammar. Ska tälta där på campingen och grilla, dricka och ha de kalas! Tror de kommer bli grymt. Hoppas vi slipper regn så man kan bada i havet (vilket vi säkert inte gör för förra året var första gången sedan jag föddes som det var soligt tror jag, otroligt!)

Får se om jag skriver innan jag drar. Annars får ni ha en fin onsdag, puss ♥


denna söta bild har jonna gjort :*


22 juni

Godmorgon på er!
Jag sitter/ligger i Marcus säng och slappar. Jag vakna för någon halv timme sen. Känner mig mycket piggare idag, fortfarande bara hosta och snorigt! Men det ska väl gå över. Jag tänkte gå upp och fixa till en god frukost. Sen kika på något avsnitt av hem till midgård innan jag ska ta bussen hem vid 12.10! Dom har ändrat alla buss tiden nu och ja upptäckte att 530 bussen går mycke mera sällan, inte så bra för mig. Måste hinna med den bussen iaf så ja hinner ner en sväng innan ja ska åka igen och träffa Julia & Jonna =)

Mot Marcus

Åker till Marcus om fem minuter. Ska bli sjuuuuuuukt skönt att komma bort från mitt rum efter att ha legat här flera dagar och snörvlat, hostat, svettats osv. Känner mig piggare idag och de är skönt. Får se vad vi hittar på ikväll. Marcus jobbar ju, så han ska upp dö tidigt imorn. Men ja får väl ligga kvar själv och sen hitta på nått kul i min ensamhet. Imorn kväll ska jag iaf träffa saknade Jonna igen med Julia! Oj så fint det ska bli. Men jag skriver mera om det imorn när jag kommer hem från Marcus och innan jag åker ner och träffar flickorna.

Puss och ha en fin kväll! Ni får två bilder på mig juuuust nu.



Godmorgon!

Börjar bli lite deprimerande att varje morgon vakna och titta ut och se att det är molnigt. Vafan liksom! Idag är min förkylning bättre måste jag påstå. Fortfarande snorig och hostig, men det sitter ju i en evighet ibland. Skönt hur som helst! Jag vaknade precis och tänkte gå ner och äta frukost. Sen måste jag städa mitt rum. Ikväll ska jag åka till Marcus, får se vad vi hittar på :) ♥

Hörs lite senare, puss!



På fredag är det midsommar, vad ska ni hitta på?


Framtidsplaner

Ha duschat bort allt sjuklingslem precis. Kände mig typ som jordens äckligaste! Men nu så. Har även sökt jobb på Nationernas hus i stan. Får se om jag får något svar! Vore ju förträffligt. Annars hade jag tänkt bädda ner mig nu och kika lite på tv. Sen hoppas att jag mår bättre imorn. Isf ska jag nog åka till Marcus! Trevligt :)

Har jag berättat för er mina läsare vad jag egentligen har för planer för min framtid såhär efter studenten? Jag har alltid varit väldigt osäker på vad jag vill göra. Men ända sen jag var liten, typ 5 år har jag velat bli polis. Jag, min bror och våra två kusiner älskade Beck över allt annat när vi var små och kollade alltid på det. Favorit filmerna och serierna är utan tvekan kriminal/drama. Iaf....jag har alltid tänkt att jag aldrig kommer komma in på polishögskolan för jag är för dålig och jag orkar inte plugga tre år till. Men vet ni vad, att jag ska fan fucking söka! Dock måste jag vänta tills jag fyllt 20 år innan jag får söka. Men det gör ingenting för jag måste troligen ändå ta reda på om jag måste operara om mitt knä innan. Pga mitt korsband kanske jag inte bli antagen annars! Sen måste jag läsa upp Historia A som jag inte läste på gymasiet (fuck me) men det är ju inte så svårt att göra vid sidan av ett jobb. Plus att jag kan hinna jobba och tjäna pengar! Polis är mitt dröm yrke, så varför inte satsa? Tänk om jag bara lever en gång. Jag skulle vara så brutalt nöjd över mig själv när jag fick min polis examen. Jag tycker kvinnliga poliser är så jävla grymma. Sen att jag har gått Hotell & Restaurang tror många av dom poliser jag snackat med bara är till min fördel. För när dom tar in folk till polishögskolan vill dom att de ska vara service minded, och det är ju vi serverings personal om någon! Fram tills jag är 20 år (det blir alltså våren 2013 jag söker, året jag fyller 21 eftersom ja fyller 20 år i augusti 2012) ska jag iaf jobba och tjäna pengar så jag inte måste ta så gräsliga studielån! Blir helt glad när jag tänker på det och framtiden känns så jävla nice. Livet ligger liksom framför mig nu. Det är nu jag kan uppfylla mina drömmar eller ta helt fel väg. Såklart kommer jag gör sne steg, det gör vi alla. Jag kommer ta små fel beslut. Jag kommer ha en miljon jobbiga val. Jag kommer bli tvungen att kämpa innan jag kommit dit jag vill. Men om jag har ett mål och min envisa vilja vet jag att jag kommer fixa det. Med vilja kan man allt!


Next 2 you ♥

Har fått en ny favoritlåt och självklart kommer den ifrån Chris Brown och Justin Bieber. Heelt underbar! Kommer ha spelat sönder den innom det närmaste dygnet. Men då ska jag fortsätta lyssna ändå bara för att. Den den här videon, asså jag dööööör. Justin är har blivit så sjuuukt snygg, skulle döda för att få vara den där tjejen, maaah! Sen Chris Brown som är en av världens sexigaste. Visste att denna låten skulle bli grym! På denna helg har låten fått 6,500 000 views på Youtube, är de inte lite grymt eller!? Justin är så jävla tallangfull och den som säger nått annat är bara avundssjuk för det går inte att undkomma. Kom till sverige människa och jag lovar att jag kommer stå längst fram om ja så ska behöva slå ner någon för det. ♥


Student bild bomb!

vagn fix på torsdagen!




Champagne frukost hos Oliver på fredag morgonen!





Stuuuuudent












Tack för tre grymma år TH08 & HR08! Kommer sakna er alla. Även stooort tack för en underbar studentvecka. Tror nästan aldrig vi haft så kul allihopa tillsammans! Underbart. Lycka till i framtiden och hoppas vi ses någon gång framöver.

20 juni

Fyy så hemsk dålig jag varit på att skriva här. Men jag har mått som ett skithål heeela helgen. Idag är de lite bättre i halsen men ja är fortfarande seg som och har en hemsk hosta. Har legat framför teven hela helgen och det börjar bli jävligt rastlöst. Men har ingen ork till något annat. Suger lite! Jag hoppas jag kan komma igång lite.
Ska kika efter lite jobb och sen skulle jag behöva skriva in mig på arbetsförmedlingen, helst denna vecka eftersom jag drar på Peace & love om en vecka. Får fixa det när jag kvicknat till! På torsdag ska nog Marcus och jag till Smultronstället iaf och mysa om vädret tillåter, längtar! Sen är de Midsommar och vi har inget planerat vilket suger lite! Jag vill åka till kusten, men i brist på pengar och planering kommer vi kanske inte få ihop de. Får se vad vi hittar på. Något mysigt ska vi väl kunna fixa! Tänker inte vara i Åtvid iaf, det finns inte i min värld på midsommar....

Skriver kanske senare idag om jag orkar. Solen skiner idag så ska försöka gå ut med Olle en sväng och få lite frisk luft! Puss så länge.


Sjuk

Är sjuk och det suger ganska hårt. Jag återkommer när jag piggnat till. Nu ska jag laga soppa så mina luftrör kan sluta värka och min röst kan komma tillbaka. Sen passar de rätt bra till regn-vädret idag. Hörs!


Studenten

Då har jag tagit studenten. Har haft en helt grym vecka som jag kommer minnas hela livet men det kunde fått ett så mycket bättre slut igår. Har varit förkyld sen i tisdags morse. Snorig och jävlig. Kände mig trött på min mottagning igår men trodde det var för jag varit igång hela veckan och tänkte att det försvinner nog med lite alkohol. Redan när jag kom till Benny började jag känna mig febrig men körde på ändå, men det blev bara värre. Till slut hade man kunnat steka ägg på min panna och jag låg halv död i Bennys säng så jag bestämde mig för att åka hem och det kändes så jääävla tungt. Klockan 11 var jag hemma och då var jag så ledsen att jag gick och la mig direkt. Idag har jag iaf ingen feber men annars mår jag SKIT. Ska på Marcus mottagning idag vid fem. Han har den en dag efter. Ska väl käka lite där och sen ska jag åka hem och sova. Men ska försöka vila nu så jag kan bli bättre. Hoppas alla mina kompisar hade det kul igår ♥


Igår på champagne frukosten hos Oliver =)


Sova sova sova

Är slut som människa rent ut sagt. Förkylningen tär på mig och denna dag har även den gått i ett även om jag varit hemma hela tiden. Men nu har vi ett grymt flak och allt är klart inför imorn. Klockan 05.45 ringer klockan så nu är det sovtimes. Hoppas något så sjukt att min förkylning och all trött-het ska vara borta imorn plus att det inte regnar. De behöver inte va strålande sol, men snälla gud....inte regn.


godnatt!


imorn tar vi studenten, fyfan vad vi är bra

Sleten...

God eftermiddag på er!

Hade en väldigt rolig kväll igår med alla studenter. Var först för fest hos Benny med ölspel och sådär. Sen vid halv elva drog vi till Gruvan och dansade flera timmar. Klockan 2 kom mamma och hämta mig och Marcus hängde med hem. Vi gjorde varma mackor innan vi la oss och vid 3 somnade vi som stockar. Idag när vi vakna vid halv elva drog vi oss till klockan tolv, käkade lite frukost och sen har jag fixat mina tårtbottnar och lite som jag ska göra tårta av ikväll. Är jävligt hängig och kroppen börjar säga ifrån nu efter allt festande. Jag har blivit genom förkyld. Näsan rinner konstant och halsen värker nått sjukt. Så de känns bra att det blir en lugn kväll idag. Klockan fem kommer min klass och TH hit. Vi ska fixa iordning våran vagn med björkar, ballonger, lakan de står grejer på, musik osv osv. Roooligt! Innan det ska ja hinna ladda ner lite musik som ja ska göra skiva av ikväll som ska spelas på flaket. Min mobil har fått CP. Går inte att trycka på vissa knappar så jag kan inte få igång den. Åt helvete rent ut sagt! Vet inte vad som hänt, den funka imorse sen bara slutade några knappar funka. Det händer inget när jag trycker på dom. Sjuuukt irriterande! Så är de någon blogg läsare som har någon att låna ut tills vidare kan ni ju hojta! Meeen. Nu ska jag plocka iordning här och sen fixa till mig lite så jag inte ser ut som en vandrande lik! Så känner jag mig just nu, haha!

Puss på er!


måndaaaags


Hemma en sväng!

Kom hem från Kaggebo precis och sitter och slänger i mig pyttipanna och korv med bröd. Är vråååålhungrig! Hade en oerhört trevlig kväll igår i Kaggebo! Kom ner vid halv sex tiden någon gång efter att ha hämtat bil, handlat och kollat på spexet. Vi grillade, badade i havet (iaf jag och benny), spelade kubb, spelade absolut överrens och sen kikade på tv. Himla mysigt! Och måndag kvällen var också sjukt lyckad. Ikväll ska vi ner och ösa gruvan! Men mamma är underbar och kommer ner och hämtar mig inatt! Så jag kan vakna hemma imorn och fixa tårtor sen kommer klassen ut till mig vid 2 för vi ska fixa vagnen då. Kuuuuul!

Men ja slänger in alla bilder när denna vecka är klar. Orkar inte nu. Ska äta upp och sen gå en sväng med Olle innan jag ska börja fixa mig =) Hööörs när vi höörs. PUSS


inte så jävla seriös ;)


Ses i dimman!

Bussen går om en timme och jag sitter redan färdig fixad här. Otroligt skönt att slippa stressa! Jag har sovit en timme och sen letat reda på tårt recept som jag ska fixa på torsdag. Tror dom kommer bli grymma! Nu ska jag packa färdig allt till imorn då jag först ska till skolan och öva inför kyrkan på fredag. Det är klockan tio, så de blir bara att släpa oss upp. Sen vid ett ska vi kika på spexet. Efter de ska vi åka till Jessicas mormor och hämta hennes bil, sen blir de handling osåfort vi är klara med det så drar vi ner till Kaggebo! Kommer hem onsdag eftermiddag någon gång. Men nu är de ALL fokus på mösspåtagningsfesten ikväll och avsparken för våran riktiga studentvecka, beautiful. Blir grillat nu hos Emilia och beeers för min del. As taggad!!

Ha fina dagar så hörs vi när jag får tillgång till dator. Kan bli imorn, kan bli onsdag. Puss på er!



Har på mig min shortsdress jag köpte i Sthlm och inte använt än =) sen min älskade jeansjacka!

13 juni

Hej där folk!

Vart dåligt med updatring igår med. Han liksom inte med! Drog ner på ölbrännboll efter mycket om och men och hade en riktigt rolig kväll! Blev fyllekäk hos Benny vid två tiden, snabbmackaroner och ketchup och sen gick Marcus och jag hem och däckade i hans säng. Halv nio ringde klockan imorse och de var bara att släpa upp sig själv ur sängen trots skavanker från gårdagen. Men med tanken om att vi bara skulle till skolan för mösspåtagning gjorde allt myyycke enklare. När vi satt på oss mössorna vid 10 stack jag fia jessi emilia rosén matte skarpen ukne johan med flera hem till Emilia. Grabbarna vad redan fulla och brudarna (förutom jag) började väl dricka dom med då. Jag dissade det och drog hem med 12 bussen ist! Var så sjukt hungrig och sen ville jag hem och packa och fixa mig innan de blir mösspåtagnings brak fest i hembyggdsgården. Sjuuukt taggad! Ska bli otroligt kul! Så ska åka ner i eftermiddag/kväll igen och grilla med massa folk och förfesta, sen vandrar vi väl dit upp lite senare. KUL!

Blir nog dåligt med uppdatering nu. Imorn åker klassen och jag till min sommarstuga över natten, mysigt! Hoppas på bra väder. Men skriver nog innan jag drar sen! Pusspuss


12 juni

God eftermiddag på er!

Jag ligger och glor på tv med Marcus. Kikar på Klockan åtta hos stjärnorna, treeevligt! Idag skiner solen och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Snackas om ölbrännboll ikväll, men jag vet inte om jag ska dit. Vi får se! Kanske ska spara mig till mösspåtagningen och mösspåtagningsfesten imorn för då är det ÖS! Meeeen vi får se. Skriver senare I thiiiink.

Vad ska ni göra idag?


myskväll

Har haft en riktigt skön kväll. Blev ingen pizza, utan grillat istället. Men jag klagar inte! Skjutsade på brorsan, först ner till åtvid och sen runt och vänta på hans kompisar. Sen drog jag hem och kollade på Tusenbröder med mamma. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på regnet och åskan som är långt borta, mysigt faktiskt. Bara den inte kommer närmre för då får ja panik! Åska på natten är de absolut värsta som finns (!)

Meeeeeeeeen. Marcus och Fredrik kommer med bussen om en halv timme. Så måste vara vaken en stund till även om ögonen går i kors. Jag måste ju klara av att köra ut och hämta dom! Hehe. Men vi hörs imorgon! Ska kika runt lite här innan jag drar. Puss och godnatt ♥


typ augusti förra året^^

Ändrade planer.

Precis som rubriken lyder så blev det ändrade planer för mig. Skulle åkt på fest ikväll med som jag skrev förut. Men på grund av att jag inte hitta någon att gå med och för att förfesten hos Victor vart inställd så skiter jag i det. Stannar hemma och käkar pizza med mamma och pappa istället. Sen tänkte jag se Tusenbröder filmen och mumsa chips i min nybäddade säng. Och så tagga inför nästa hektiska vecka. Mycket skönt! Nu hoppas jag vi ska beställa pizzan snart, för jag hungrar ihjäääääl. Puss!


Gårdagens


Jeans jacka och känning från H&M som är köpta i Sthlm. Skor från skopunkten och väska från gina.

God eftermiddag!

Haha vilket gullig fylle inlägg jag fick till inatt! Hej föresten :)

Hur var eran fredag kväll? Min var sjukt grym. Började med att ta bussen in till stan från åtvid vid fyra med Jessica och Viktoria. Vi drog ner till ån och satt där ett tag och drack oså. Sen vid klockan sex spelade Johan, Robin och Flint på en trubadur tävling vid strandgatan två, dom var grymma som vanligt! När dom var färdiga så mötte vi upp fia och hennes kompis och så gick vi och satte oss vid ån igen och drack. Satt där ett bra tag och sen rörde vi oss in mot stan för Mc donken och sen röjja med alla studenter! Vart ett kort besök på 55:an, men där vart vi utkastade för Fia och jag drack egen öl, dock fick fia alla skiten, haha! Stack till Pitch black efter och dansa heeeela kvällen. Så sjuuukt kul! Vid halv två tog vi bussen hem och då vandrade jag och Marcus hem till honom. Jag hade så bruuuutalt ont i fötterna eftersom ja hade mina heels igår så jag gick barfota på ena foten och Marcus ena sko på andra. Dräggigt!

Idag sov vi till halv tolv. Slappade med lite Svensson svensson och sen kom mamma och hämta mig vid halv tre. Nu ska jag städa våran toalett på övervåningen och sen plocka ordning på mitt rum. Ikväll runt sju drar jag ner och festar till de lite igen! Förfest hos Victor och sen till JIO. Någon som vill hänga med? Säg till. Har ingen att gå med så planerar att dra själv annars! Här får ni lite bilder, pusspuss.








GRYMT

Hann inte blogga förut. Förlååååt. Vart så stressigt. Har haft en så sjukt grym kväll. Dansat hela kvällen i höga klackar så nu svider de så sjukt. Har fyllekäkat hör hos Marcus nu., Blev ostbågar, potatissallad och beasås, mums! Nu ska ja sova sen ska ja visa bilder imorn som ja hoppas jag hinner. Fest imorn med tror jag, men ska sova hemma I think. Puss och godnatt

10 juni

Godmorgon dääär!

Idag tar Linköping studenten och fyy så jag längtar till nästa fredag när jag ser dom med mössorna på och skirva att dom ska ta studenten på fejjan. Men det är inte långt kvar för mig nu, en grym studentvecka väntar mig! Meeeen iallafall. Sitter och kikar på Case 39 som går på tv med Marcus. Jag har redan sätt den en gång. Men den är bra, så ser den igen.

Vad händer för er idag då? Skolavslutning? Jag ska iaf åka in till stan klockan fyra med Jessica och Viktoria. Då ska vi gå och hejja på Johan, Linus & Robin som ska vara med i en trubadur tävling. Sen ska vi gå ner till ån när dom är klara och dricka och mysa! Sen rör vi oss väl in mot stan och dansar loss och har sjukt kul! Är taggad som fan, jag tror på en riktigt fin kväll! Men skriver senare igen och visar vad jag har på mig! Puss så länge.


Vääärmeee

Fyyy, de blir så sjukt varmt på våran övervåning att man vill typ bara dööö. Där nere har vi på AC så de blir helt svalt och skönt. Men så fort man går upp för trappen möts man av fetaste värme chocken! Hemskt. Vill ha svalt på mitt rum med. Hjälper ju inte att ha öppet fönster heller eftersom de är så sjukt varmt ute. Plus att de kommer hem hundraelva getingar eller flugor!

Har inte gjort nått speciellt idag. Diskat åt mamma, kikat på tv, varit ute med Olle, skickat in mina bilder på mitt knä sen jag operera mig sen kikat efter lite jobb på arbetsförmedlingen. Ska erkänna att jag har små panik. Men de löser sig. Va positiv nu. Marcus ska komma snart, så ja ska fixa ordning lite på rummet sen tänkte jag slänga mig i duschen. Känner mig äcklig som fan! Hörs imorn. Puss ♥


söta odä i 9:an...


TAGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



fy helvete vad taggad jag är för nästa vecka. INSANE! Imorn inviger jag studentveckan med en fet jävla utgång med alla som tar studenten i stan imorn. Så jävla fint, sen köööööööööööör vi!!!!!!!!!!!

3 bilder från vattenkriget





de ända bilderna jag tog när vattenkriget var. men bjuder på dom!
förjävligt skitiga och onyktra grabbar påväg till isabelle! sen är de isabelles
fina utsikt från ballkongen! =)

9 juni

Hej på er kära läsare!

Nu har jag lämnat tillbaka min skoldator och skriver därför från min egna laptop. De funkar faktiskt förvånansvärt bra än så länge, *pepparpeppar* . Åkte iaf bara till skolan imorse för lite religion och sen återlämingen va datorn. Käkade lite med Jessica efter och sen stack jag hem. Så här ligger jag nu! Det är värsta åskvärmen ute så jag bara väntar på att de ska bli blixtrar och dunder här. Skulle nästan vara skönt, så man kan andas igen!

Idag har jag inga speciella planer. Ska skicka in bilderna på mitt ärr jag fick efter min korsbands operation till försäkringskassan. Sen hoppas jag kan få ett par slantar för det. Sen lite senare kommer kanske Marcus! Är ledig imorn igen! Skriver sen. Pusspuss!

Såhär ser jag ut idag..


Slumdog millionaire

Har precis torkat av min dator och plockat fram kartongen till imorn när allt ska lämnas igen. Min cam-skiva är borta men får hoppas att dom inte dödar mig annars tror jag att jag har allt. Idag har jag bakat bakat och bakat. Sen fick jag diska diska och diska. Efter det laga mat, laga mat, laga mat. När allt det var klart kunde jag andas ut lite. Tvättade bilen åt mamma, gosa med Olle och snacka med farmor & farfar. Nu tänkte jag sätta på en film, Slumdog millionaire som bloggaren Isabelle Strömberg hade skrivit om för några dagar sen. Tyckte den lät bra!

Imorn har jag en lektion vid tio. Sen ska datorerna in. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Får se vad som dyker upp! Skriver imorn igen! Nu ska jag se på film och ha lite kvalitéts tid sista timmarna med denna älskade dator som jag kommer sakna sååå mycket :( Puss och godnatt. Hörs imorn! ♥


Bakar bröd

Har bakat nu i snart två timmar. Men dom sista limporna är inne. Så fort dom är klara ska jag ta med Olle på en promenad innan de är dags att ställa sig i köket och laga mat igen. Hemmafru!


8 juni

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har jag. Skulle se Hjälp! Rånare! igår men vi somnade båda två så vi stängde av. Nu ligger jag själv hos Marcus och slappar. Vi har varit nere i centrum precis. Marcus har varit hos tandläkaren och jag har handlat inför mitt bröd-bak jag ska fixa med senare inför studenten. Det blir baguetter och ett majsbröd. Sen ska jag även tömma datorn på alla bilder jag vill spara för imorn ska den lämnas in som ja skrev igår. Orkade aldrig tömma den igår, så fixar de idag. Men ska stanna och umgås lite till med Macke innan jag drar. Han är och fixar sina praktik papper på Säberg och Lönn just nu. Sen ska vi nog fixa lite lunch innan jag drar mig. Skriver senare idag! Puss på er ♥



Hamna hos Marcus...

Vart en lyckad kväll i stan. Vattenkriget va riktigt skoj, men lite tråkigt att de va så nåra vatten pumpar för de va så mycke folk så man fick aldrig sin vattenpistol eller vad man hade fylld. Men ändå rätt kul och blöööt blev man. Drog hem till Isabelle med alla de andra en sväng så Robin skulle få duscha av sig all lera eftersom pucko-killarna hade ler brottning eller något. När han var någolunda ren så drog jag, viktoria och robin till donken och käka. Sen skjutsa dom hem mig och jag slängde mig i duschen och packa väskan sen tog ja bilen ner till Marcus. Så nu sitter jag i hans säng! Ska bädda den och så ska vi nog se nån film. Ska försöka hitta nån bra att ladda ner lite fort. Är ledig imorn! Skönt :)

Men sovgott. Vi hörs imorn ♥


Vattenkriiiiiig

Nu har jag bytt om och satt upp håret i en knut. Viktorias mamma kommer och hämtar mig om 40 minuter. Tänkte fixa ornding lite kaffe och kaka innan jag drar. Får se när jag kommer hem ikväll. Vet i tusan vad klockan kan bli! Vi får se :) Hörs kanske när jag kommer hem eller imorn. Ska va hemma imorn för vi har typ bara en lektion och ja orkar fan inte åka bara på den. Pusspuss so long



Bilder

Släkt kalas i Ljungsbro!


jag vickan mamma


släkten på pappas sida


pappa längst upp till höger i lila och min faster nedanför i lila, resten är pappas kusiner.


Farfars syster och alla hennes barn


Mys vid Örn med Macke Julia och Linus!






7 juni

Heeeeej!

Fy vad varmt det är idag. Eller inte fy för det är ju skönt. Men det är lööööökit. Idag har jag bara varit i skolan och grillat med TH. Sen käka vi jordgubbar och mjölk efter. Mums! Fick sluta efter det så nu sitter jag här och ska börja lägga över allt jag vill spara på datorn till USB-minnen och sen lägga in på min dator eftersom vi måste lämna in datorerna på torsdag (SJÄLVMORD). Vill inte vill inte vill inte. Mår verkligen dåligt över det. Kostar 6 500:- att köpa loss dom och de är kanske lite väl. Fattar inte hur dom kan ta så dyrt pris på en dator som inte ens är ny längre? Dåligt. Måste iaf börja använda min sega dator som behöver ominstalleras. Har dock ingen ominstalerings skiva smart som jag är. Meeeeeeeen. Det får jag ta tag i en annan gång...

Ikväll ska jag och Viktoria in på de stora vattenkriget som ska vara inne i stan. Tror de kan bli riktigt skoj och blött! Ska lägga upp bilder från söndag och igår strax. Men nu får ni en på hur jag såg ut idag :) Puss så länge.




Har på mig min shortsdress jag köpte i sthlm som ja inte använt än. Den kommer från Cubus och lika så den blommiga koftan!

God eftermiddag!

Hej på er!

Har inte haft tid att skriva förrän nu, har ju varit sånt himla fint väder. Marcus och jag somnade på två sekunder igår. Skulle se The rite men den va lite för seg för att man skulle orka se den när ögonen typ redan gick i kors, så vi gav upp. Vaknade vid halv elva och gick upp och tog lite frulle sen bestämde vi oss för att åka ut till Örn och sola och bada med Julia och Linus. Så vi köpte med lite god picknick från Ica, sen har vi legat där ute nu i några timmar. Jätte mysigt! Nu kom vi precis hem till Marcus igen och ska nog äta något innan vi ska dra hem till mig!

Får se om jag skriver senare. Annars hörs vi imorn. Puss!
random bild från google ;)

Släpa mig själv till åtvid.

Har haft en kanon dag i Ljungsbro tillsammans med övriga släkten som man ser för sällan. God mat och trevligt sällskap. Åkte hem vid åtta för farfar mådde inget bra. Han fåt magkatarr ibland och får svin ont i magen och kräks och sådär när han äter för stark mat eller för mycket. Idag tror vi de berodde på tacopajen han åt. Hoppas han blir bättre snart iaf!

Jag har fått skit ont i huvudet typ spännings huvudvärk. Men ja ska slänga ihop en väska med grejer och sticka ner till Marcus nu. Han kom hem idag från sin lilla tripp i Skåne på Siesta festivalen. Imorn är vi ju lediga med så då kan vi få en mysig dag ihop med. Så nu vet ni vad jag gör ikväll. Hoppas ni gör nått skojj! Puss.

Slänger upp bilder från idag imorn. Nu får ni en på mig från innan vi åkte ;)


Släktkalas!

Nu drar vi oss snart till Ljungsbro för lite släkt kalas. Får se när jag kommer hem, Men hoppas ni får en härlig söndag i solen. De ska jag! Puss

Såhär ser jag ut idag.



Godmorgon!

Har ni sovit gott? Jag har haft två flugor på mitt rum inatt så jag har vaknat av dom två hundra gånger. Sjukt irriterande. Men annars har ja sovit gott! Vaknade vid tio och då fick de bli lite frulle famför Lilla jönsson ligan som var på tv. Tror jag ska se klart de innan jag börjar fixa mig. Åker till Ljungsbro vid två. Men skriver innan de och lägger upp bild på hur jag ser ut. Puss so long! ♥


Fina dagar!

Nu har jag bäddat ordning sängen och hade tänkt försöka komma ner i varv genom att kika på tv om de är nått bra att ha. Vilka underbara dagar det varit igår och idag. Jag känner verkligen att solen gjort sitt dessa dagar för de hettar på hela min kropp och ja kan tänka mig hur svettig jag kommer vara inatt, fy! Men de är det värt. Har fått en härlig grund bränna, underbart!

Imorn ska jag på släktkalas i Ljungsbro och det ska bli SJUKT kul! Jag har släkt i Australien på farfars sida och släkt i USA på farmors. Imorn ska vi träffa min släkt från Australien som är hemma i Sverige på bröllopsresa. Pappas kusin Ninnie som bor där nere har en dotter (alltså min syssling) och hon har gift sig. Sedan valde som att göra sin bröllopsresa hit till Sverige eftersom typ hela deras släkt bor här. Ska bli skit kul och jag tror att massa av mina sysslingar och andra släktningar på längre håll som jag sällan träffar kommer vara där. Tur att Vickan ska dit! Ser jag fram emot som fan iaf! :)

Men nu ska ja fortsätta sms:a med Marcus och sen ska ja sätta på teven och mysa! ♥

snodde dessa tre av tojja från våran minisemester!




Kaggebo bilder









Hemma igen

Hej på er!

Kom hem från stugan alldeles nyss. Har slitit av mig mina kläder för ja hade så ont på min rygg av mig bh eftersom ja lyckats bränna den. Jag som nästan aldrig bränner mig, haha! Har iaf haft heeelt underbara dagar med massa sol och jag har till och med doppat mig i iskalla havet 3 gånger. Har fått massa färg och nu sitter jag i sängen och de bara hettar hela fejjan! Ska alldeles strax slinga håret lite ljusare sen ska vi grilla ikväll. Mys!
Har även fått schemat till P&L såg vi nu. Jobbar bara tre dagar så de va jävligt soft. Dock jobbar vi 30:e när 30 seconds och Volbeat spelar. Men vi ska försöka byta och hoppas på de bästa!

Bilder får ni senare, har ingen data-lust just nu. Puss på er, ni får en bild så länge ♥


Drar till stugan!

Gooodmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag. Vaknade för en timme sen och kände mig pigg så jag gick direkt ner och gjorde frukost. Har varit sjukt sugen på omelett ända sen igår så det fixade jag till frulle, mums! Nu har jag nästan packat i allt. De är bara plånboken, plattång och lite såna små saker kvar. Viktoria hämtar mig om 50 min sisådär. Just nu är de lite mulet här, men de ska ju bli kanon väder idag har alla sagt så de spricker kanske upp snart. Sen brukar de ju alltid vara bättre väder vid kusten.

Vi kommer hem på lördag eftermiddag/kväll tror jag. Så blir dött här fram tills dess. Men då ska ni få massa mysiga bilder! Ha en fin lång helg så hörs vi på lördag. Pusspuss! ♥



Idag är jag sommarklädd. Favvo klänning, lång cardigan och converse på de!

Sleepwell.

Nu ska jag släcka lampan och sova. Är skit trött efter denna långa dag! Slänger in ett inlägg innan jag och Viktoria drar imorn. Hon ska plocka upp mig vid 12, så hinner skriva på morgonkvisten. Puss och godnatt ♥


Today




Idag trodde jag att de skulle bli dåligt väder för de va helt mulet när jag kollade ut imorse. Sen vart det inte alls de så jag fick sota för att jag tog en mysig fet tröja imorse. Vaaaarmt.

GRYTHYTTAN!

Heeej på er allesammans!

Idag har jag haft en himla rolig dag i Grythyttan tillsammans med klassen och Turisthotell. Grythyttan ligger ett par mil norr om Örebro och de är en liten by som har ett väldigt känt gästgiveri(typ restaurang och hotell kan man säga) sen har dom även en väääldans känd högskola som är inriktad på Restaurang och hotell yrkena. Har heeela tiden varit sjukt opepp på att läsa högskola, dels för att jag inte har läst typ matte C som man måste ha gjort för att ens ha en chans att komma in på de vanliga univeriteten och dels för jag är för lat. Men Grythyttan räcker de med at ha godkänt i matte A, engelska A och svenska B vilket jag har. Så idag har jag fått mig en tankeställare så in i bängen! Dom har en 3 årig utbildning inom hotell där uppe som man läser masssaaaa innom hotell branchen och jag är så sjukt sugen på att flytta upp och läsa tre år där. Tror de skulle bli grymt! Emilia, Jessica och Fia är också peppade. Vi får se efter sommaren. Men en högskole utbildning kommer man så sjukt mycke längre på än utan. Hotell chef i framtiden vore inte helt dumt ist för att jobba som servitris med halvtaskig lön.

Meeeeeen iaf. Ska börja packa nu för imorgon åker jag och Viktoria ner till Kaggebo och chillar. Ska bli underbart väder så jag tror vi kommer får de helt stört bra! Ska sola och bada hela dagarna. Bäst att jag sätter igång. Här nedan får ni lite bilder från idag! PUSS ♥












RSS 2.0