redo :)

nu är ja redo, ska åka strax. hoppas att allting går bra men det tror jag det kommer att göra, hoppas hoppas!

me right now

dåliga bilder camen är inte i det skick den bordee ;)

halloween

erkänner att jag inte vet om jag stavade rätt till halloween, pinsamt man kanske borde veta hur det stavas?
för mig är inte halloween ngn speciell högtid. kan inte påstå att jag någon gång under mina 17 år har gjort ngt speciellt under halloween helgen...visst man har väl gått på maskerad ngn gång men annars inget speciellt. för mig är halloween bara en helg som "bara finns" eller vad man ska säga.

vaknade ganska nyligen så är pigg och gla' . måste berätta om igår då jag hittade en mus (väldigt liten) i min rättfälla på rummet!! USCHUSCHUSCH. så mamma fick bära ner den för jag vill inte sova i samma rum som en död mus. trevligt att ha den under sängen liksom. sen inatt har jag haft det tyst och skönt utan några ovälkomna gäster. kanske beror på att mössen måste kunna gå genom väggen för att ta sig in i mitt rum nu för tiden. jag har lagt igen saker på alla ställen om en mus skulle kunna komma igenom. min springa under dörren har jag haft ett klädesplagg vid och jag ska fortsätta på detta viset för ja vill inte ha in ngt vidrigt besök. bläkis

ikväll ska jag på 60 års kalas :) jag ska severa och hjälpa till lite och så tjäna lite pengar. så det blir kanon kul! hoppas allting går bra bara, men det tror jag nog. ska vara ute i bygdergården (ligger jätte nära mig) klockan kvart i 6. så det är ett bra tag kvar. så nu ska jag stryka mina serverings kläder, sen platta mitt hår. det blir bättre om jag plattar det en gång tidigare på dagen och sen en gång preecis innan jag ska åka, okej de låter nog sjuk ;D haha. ska hänga tvätt med när den är klar. så ja sätter igång nu faktiskt!
HÖRS


desiiiign

fixat lite med designen (igen) haha! fick bort den där texten i headern ja har velat få bort länge nu iaf :) så är ganka nöjd. återstår bara att se hur länge jag är nöjd. kommer alltid på ngt jag vill ändra på känns det som, haha.

nu ska vi snart äta smörgås tårta här hemma, bara pappa kommer hem! gott. sen ska ja spendera mesta av tiden ikväll framför tvn :) göttttt. men men, thats it. pussss




friidääääj

är hem kommen från min kära macke nu :) gick dit igår efter gymet, skulle tränat med julia men hon var där tidigare så jag körde ca 1 timme själv! riktigt skönt och idag har jag till och med träningsverk. men iaf, macke repa igår så jag gick hem till honom och duschade och lite sen kollade jag på inglorious bastereds. helt ok film, älskar brad pitt alltså. macke kom iaf hem vid halv 11 tiden så vi kollade klart på filmen tsm sen somnade jag ganska skönt asså.

imorse blev det uppgång vid halv 11, vart tvungen att åka hem vid 12 för pappa fyller idag och vi skulle äta tsm han jag och fredrik + att han skulle få våran present :) så nu har vi gjort det. inga planer för fram till imorn kväll, skönt! så ikväll ska ja bara kika på idol och så och imorn kväll ska ja servera på kalajs! himlans roligt ska det bli. hoppas de går bra, men de tror jag nog att det kommer o göra. på måndag börjar praktiken, är nervös men tror det ska gå bra :) allt för stunden. pusss


hej hej bloggen

vet inte hur jag skulle börja skriva så jag kör på direkt :)

ja vaknade vid halv 10, somnade om och vaknade åter igen vid 11. så inatt har jag sovit 11 timmar.
mycket skönt måste jag säga! jag har kollat på wolf creek nu. har gått och tänkt på en skräck film hur länge som helst, men har inte kommit på vad den heter. visste bara att jag sätt den och tyckt den va skit bra, sen kom jag ihåg att jag lagt märke till en snygg kille i den. visste även att den va inspelad i austarlien. så igår fick jag rycket, jag säkte på google hur länge som helst, testade nya sök ord hela tiden. till slut hittade jag den. så laddade ner den och det var alltså wolf creek den hette :) jätte bra film (tycker jag) hemsk. och OM det är sant som det står att det ska vara så undrar man ju vad det finns för idioter på jorden asså?
igår visade dom också motorsågs masaken på tv, den där lite nyare som är inspelad typ 2003. den ska ju också vara en san historia :o skapligt sjuka i huvudet vissa är. tur att man inte har några planer på att åka ut i öde marken i texas eller australien. för inte fasen skulle jag vilja möta "leatherface" (han som är psykot i motorsågs masaken) eller "mike" (psykpaten i wolf creek) . men killen i wolf creek är ju normal från början och han ser ju normal ut också. uschis, riktigt läskigt det dära!

hörde nyssss en mus jävel gnaga på väggen så jag är lagom rädd nu. kan dom försvinna från vårat hus :@ typsikt för man bor på landet! nu har jag på hög musik så jag slipper att höra helveten. på tal om ngt annat så har jag nyss bakat en tårta till far min som fyller år imorn. så snäll är jag :) får hoppas att den blir god med bara, men det tror jag nog. har inte så mycke mera planerat nu. ska plocka in studsmattan och sen ikväll vid halv 7 tiden ska ja ner till åtvid. ska träna en timme med jullan och sen hem till marcus och sova hos honom :) roligt roligt.
sen ska ja hem skapligt imorn fira pappa lite. annars ingenting som är planerat. lördag ska jag servera på 60 års kalas, kul! tjäna lite pengar :)

igår fick jag blev från ortopeden med, så har fått en tid dit den 25 november. ett tag kvar. men känns ändå bra. saker och ting går framåt :) jäkla knä man har. men nu ska ja ta in den jädra studsmattan :)



PUSSSSSS :)


minnen minnen ;)

sitter och kollar på gamla bilder från den "galna" tiden.
då det bara fanns EN sak som existerade i mig och mina
vänners huvuden, just det ni gissade rätt.
tokio hotel


Jessica härmar Bill (tror jag) i 9:an!  /  Jag i en av mina miljoner th tröjor som jag använde varje dag! ;)


en av de bästa dagarna ever. vi hade fått våra biljetter till 3/4!
allt var frid och fröjd och mera


jessica, jag och tokio hotel det är sååå 07 ;)


LITEN (observera liten) del av min vägg på rummet.
jag hade iprincip hela jävla rummet så här fullt med bilder.
dock ner taget nu av min pojkvän ;) finns lite rester kvar.



längtar tills jag får se dig live :)
tyck vad ni vill men för mig kommer denna kille alltid vara kung och sjukt bra!!


längtar tills jag få se er ALLA live!!
längtar tills 4 mars 2010 :)

mysigt höstväder är det idag!

har varit ute och tagit ett par kort i höst vädret :) kände att jag verkligen behövde komma ut. har mest suttit inne ända sen i fredags (a) haha! vart inte så mångra bra bilder, bara ett få tal. men vad gör det om hundra år :)

marcusen har åkt hem nu. har varit helt rastlösa hela dagen. till slut balade vi iaf en äppelpaj! :) mums!
vart jätte god, så den ska ja smaska på ikväll. ska bara va hemma och ta de lugnt. fredriko och ja skulle åkt på bio men ingen film lockade. jag hade velat se jackson filmen som har premiär idag. men den ville inte bror min se. så skippa det och sprarar biljetterna till ett annat tillfälle. skulle vilja ha godis.....synd att man bor på landet alltså, haha! men nu ska jag se på i taket lyser stjärnorna :) har laddat ner den klart nu. pusssssss


morning morning

idag är jag uppe med tuppen, ja iaf nästan. vaknade vid 8 och sen kunde jag inte somna om så jag har legat och vridit på mig i sängen jätte länge sen gav jag upp vid halv 10 så då gick jag upp och satte mig här. macke är här men han ligger minsann kvar i min säng och snusar. jätte trött och slö är han! hoppas han vaknar till snart så vi kan gå ner och äta frulle :) känner mig elak och jag går ner och gör det utan honom, haha.

jag har blivit beroende av ännu ett facebook spel, denna gång av caféworld! det är skit skoj. spelar inte så mycke farmville längre så caféworld får väl ersätta ;) okej jag känner mig som största nörden seriöst.
planer för idag är? jag har typ inga planer, skulle kanske gått på bio ikv med lillebror men vi får se. vet inte vad vi skulle kolla på isf. vi fick en varsin bio biljett av våran kusin på våra födelsedagar.

men ska gå in till macke nu :) pusssis


i 8:an ;)

godmorgon

sitter här i min sov tröja och mina gamla jogging byxor som jessica och jag sydde till konserten den 3/4 ;) haha
ska åka ner till åtvid och träna idag, vet inte riktigt hur jag ska komma ner? min moppe är det punka på.
antar att det får väl bli med buss kanske, hade jag haft min moppe hade jag tagit den ner för jag känner inte för buss. men ah, de löser sig.
är inte på sånt humör så jag känner för att fixa mig, skulle vara skönast att gå runt så här hela dagen. men nej, det ska jag inte göra. någon ordning får det vara.

igår blev en lugn kväll och jag la mig tidigt. kollade på grannfejden sen kröp jag ner i sängen. kollade en stund på ngt fotbolls program men sen orkade jag inte mera. så jag tror jag somnade innan elva faktist. skönt ju :)
marcus ska följa med mig hem sen efter jag tränat, myspys :) så antar att han blir här inatt med! får se vad vi hittar på. jag får ladda ner klart Johan Falk filmen som jag aldrig ladda ner klart igår. stoppade den för att internet blir så segt. men jag får ta och ladda ner den klart idag :)

nu ska ja kolla när det går bussar :) pussss


Jessi and me i 9:an ;) haha! tokio hotel-tiden x)

gud, längtan

sitter här och diggar med till durch den monsun :D länge sen jag lyssnade på dessa låtar nu alltså :)
längtar så himla mycket till mars, hoppas verkligen att tiden går fort nu. den måste göra det!!

har blivit erbjuden om att hjälpa till och servera lite på en fest på lördag. tjäna pengar. men har fått besluts ångest. för jag skulle kanske hem till vilma då och festa lite. vet inte vad jag ska välja? pengar behöver man ju alltid. jag får se, måste höra av mig ikväll senast. ska fundera lite till. näst nästa helg har jag med blivit inbjuden på fest hos natta. men jag vet inte hur det blir då heller. för anna ska kanske ha 40 års kalas då om ja fattat allt rätt på macke. men jag får se. skulle vilja gå på den festen för det är massa som ska dit. man kanske hinner båda? ae ja vene. det löser sig antagligen :) nu är min film ja laddat ner strax klar. blev en johan falk film, en av de nyare. vet inte hur ny. får ladda ner en till nu när jag sätter på den andra :) pusssss

hej hopppp

jag har ont i nacken, fattar inte varför. måste ha sovit på ngt konstigt sätt inatt hos jessica?
klockan halv 9 imorse gick vi upp, nervösa som never before. vi skulle köpa våra tokio hotel biljetter själva, utan jessicas mammas hjälp. jag satt i telefonen och jessica vid datorn. efter 45 min i kö i telefonen kom jag iaf fram och vi fick våra efterlängtade biljetter, ståplatser ofc. så nu är det bara att vänta vänta och vänta. ge mig mars!

nu har jag inga mera planer för veckan. ikväll ska jag ta det lugnt, funderar på att ladda ner ngn bra film och lägga mig och kolla på. en bra idé tycker jag det låter som. ska leta upp ngn bra och kolla på den. ha det så bra.
puss / mig



gammal bild på jessi från emo-tiden ;D
vi har precis fått våra biljetter till 3 april här.
(konsrten som senare blev inställd)

hemmmma en stund

kom hem från marcus nyss. haft jätte mysig helg med honom :) han kom till mig i fredags natt vid ett tiden då jag låg och snarka så gott så. var helt gone när han kom för jag var så trött så jag kommer inte änns ihåg vad vi prata om på natten. tror jag svarade på hans frågor i sömnen, haha! så vi somnade nästan direkt när han kom.
igår morse åkte vi in till stan när vi vaknat och käkat frulle. hämtade min mobil på siba sen gick vi ett varv på ikano. jag köpte ingenting, är fattig som tusan. macke hitta en tröja. åkte hem efter det. chilla lite sen vidare hem till marcus vid 4 tiden. alla va på fotboll, åff spelade sista matchen mot mjällby (dom vann :D) jag och macke kollade inte utan var hemma och chillade. vi gick och köpte chips och dipp så laddade vi ner 2 filmer, wallander - prästen och wrong turn 3 :) vi lagade hamburgare och sen kolla vi på filmerna och käka chips (y) basta lite efter att filmerna var slut, mysigt som tusan :) sen skulle vi kolla på patrik 1,5, ja somnade ;) men det gjorde inte så mycke för hade redan sätt den.
vi gick upp vid halv tolv enligt den gamla tiden, men sen kom vi på att man skulle dra tillbaka klockan så den va egentligen bara halv 11. men vi käkade frulle och spela kort med tolla och victor sen gick jag ner till bussen i regnet. och nu så sitter jag hääär. så himla skönt att veta att det inte är ngn skola imorn. utan man har en hel vecka ledigt nu och sen 4 veckor rolig praktik! sen är det snart jul, kan inte fatta det. igår på ikea hade dom fullt med jul saker över allt. längtar efter julen ännu mera då!

nu ska ja vara hemma ett par timmar sen åka iväg till jessica vid 5 tiden, stanna där inatt och imornbitti ska det köpas tokio hotel biljetter. så jävla kul! hoppas vi får, då kan man äntligen slappna av och veta att man verkligen kommer kunna gå på konsrten. det ska vi göra i vilket fall som helst :D om jag så ska behöva slå ner vakterna för att komma in ;) haha.
men nu ska ja inte skriva mera. får se om ni hör ngt från mej senare.
annars, over and out


tjatja

kom nyss hem till marcus :) typ hela åtvid ska på tyrolerfest i sporthallen idag, där ibland exempel vis min mor och far samt marcus mor och far. så ikväll är vi ensamma, jag ska sova här och vi har inga planer för kvällen. bara chilla tror jag. idag har jag mamma och macke varit i stan, ute på ikano. skulle hämta min mobil, så nu är min bebis tillbaka till mig igen :') skönt, har saknat den mycket! hata nokia 3310!!!! sen gick vi iaf en runda på ikano, macke köpte en tröja och lite och efter det bar det iväg hem igen. självfallet var det självaste jag som körde bilen både hem och dit, dock inte exakt hela vägen. men till och från tallboda! (: gick kanon, jag gör framsteg måste jag erkänna.
imorn eftermiddag/kväll ska jag åka till jessica och sova hos henne för på måndag klockan 09.00 släpps tokio hotel biljetterna och då ska vi sitta fast klistrade vid datorn för vi SKASKASKA ha biljetter och ståplats utan tvekan. gud vad nervös jag blir när jag tänker på det, men vi ska ha biljetter. om vi inte får i sthlm ska vi ha i gbg skulle vi inte få där får vi väl åka till köpenhamn, härreguuuvd, men jag tror det fixar sig.
macke och jag funderar på att ladda ner en film, jag är sugen på beck i stormen öga eller vad den heter eller wallander prästen. vi får se om ja lyckas övertala honom :) hihi
allt, hoppas ni får en bra lördag :) pussss


åff - mjällby idag på kopparvallen, båda lagen klara för allsvenskan ;)
jag dissa matchen pga att inte macke ville, fast hade tyckt de va roligt att se den
men men, heja heja

glad fast sur eller kanske förvirrad?

jag är självklart glad för det är lov nu, gud så välbehövligt. har inga planer över huvud taget utan jag får ta en dag i taget och se vad som händer. vanlig seg dag i skolan, kök och ja hade väl rätt mycke att göra sedan samhäll gjorde inte mycket fick sluta tidigare och allt så det var skönt. åkte hem efter skolan och har stor städat hela rummet. så nu är det rent. jag hade en rått fan på rummet inatt, hörde den men såg den dock inte. men ja hörde dens vidriga tassar på golvet + att papper och grejer jag har på golvet prasslade. kunde inte somna om i min säng var livrädd så ja la mig i mammas säng, hon sov ändå i soffan inatt ;)
ikväll ska jag inte göra någonting ska med mamma och pappa ut på puben som vi har här ute på landet ;) äta lite sen återvända hem för att titta på idol i min ensamhet. hade velat att macke skulle komma men han skulle repa...kanske att han dyker upp senare. äsch får se, har inte så stora förhoppningar. ah :/ vi får seeee


känner mig så himla förvirrad. jag vet hur mycket musiken betyder för dig och jag accepterar det mer än ngt annat. jag skulle aldrig be dig om att sluta spela eller repa. men ibland känns det som jag sätts i andra hand.
jag vill inte att det ska vara så, men samtidigt vill jag inte vara den tjatiga flickvännen som bestämmer hur du ska göra, och ja vill absolut inte att du ska ägna 100% av ditt liv på mig för jag vet att det inte fungerar så. men jag tror inte du förstår hur jag känner. du uppfattar mig fel. jag är inte perfekt och ibland kan jag bli lite väl sur jag veeeet, förlåt för det. men det är så svårt, jag blir "svartsjuk på din gitarr" om man kan säga så. äsch det är så svårt att förklara så att någon ska förstå hur jag menar. hur jag än förklarar det känns det som att jag låter som "tjejen som vill ha all uppmärksamhet av sin kille" men det är inte så!! som jag sagt tidigare, det känns som jag kommer i andra hand ibland, jag kanske bara är förvirrad och har helt fel...jag vet inte!?

allt för mig. fått skriva av mig lite!
PUSSS




viva la vida - darin



älskar låten när han gör den!
självklart grym när coldplay gör den också,
men man är lite trött på den med dom nu
så skiit kul att höra den med darin för den är verkligen gryyym

skolan

sitter i skolan och chillar i datasalen med malin har smitit in på fias tyska lektion, haaha

var oerhört segt att komma upp imorse, mackes säng var skön som aldrig förr och jag sov en skönhetssömn när klockan ringde. var inte alls långt ifrån att stänga av den förbannade klockan och bara somna om, men sen fick jag den där tanken att jag blev tvungen att gå upp. jag är verkligen i behov av hjälp från kerstin. jag vet inte hur ja ska gå vidare nu när jag gjort klart min planering på turismen. sen när jag kommer till skolan får jag veta att lektion fan är inställd, okej då blir man skapligt sur. kunde ju fan legat kvar i sängen flerafleraflera minuter till om jag vetat det, typiskt!
vi börjar om en timme med servering, ska bli roligt. förhoppningsvis kan jag koncentrera mig lite bättre än igår, haha! låt klockan gå fort så jag kan få gå till restaurangen och dricka kaffe, är jätte kaffesugen! :) nu ska jag inte skriva mera, peace

tokio hotel till sverige!

som säkert alla vet så har jag för ett par år sedan varit helt galen i det tyska bandet tokio hotel. jag var helt knäpp, blir rädd när jag tänker på det, dom var det ända som existerade i min hjärna.
Den 3 april 2008 skulle bandet ha gjort en konsert i sverige, jag och mina kompisar hade köpt biljetter och vi såg fram emot det här helt galet. från dagen vi fick veta att bandet skulle ha en sverige konsert räknade vi ner varje dag. vi såg fram emot det här helt sjukt mycket. det var samtals ämnet nummer 1. Jag och jessica kunde knappt tänka på något annat. sen en dag, ca 2 veckor innan den 3 april får vi veta att bill (sångaren) har blivit sjuk, han har fått en cysta (stavning?) på halsen . det är som en liten böld kan man säga. gruppen blir tvugna att ställa in och bill blir tvungen att opereras. våran värld rasade i stort sätt samman. men efter detta avtog faktiskt mitt enorma instresse för detta band.
NU IDAG, 1½ senare står det klart att bandet kommer till Sverige nästa år, 2010. Den 4 mars spelar dom i GLOBEN!!!! jag och jessica kommer såklart att vara där. mamma ska boka hotell redan nästa vecka. Den 5 mars spelar dom i scandinavium i göteborg. helt crazy är allting. jag är långt ifrån så galen i dom som jag var för 2 år sedan, men detta är ändå så stor för mig. jag älskar deras musik, det har jag alltid gjort, och jag älskar alla 4 personer i bandet. jag vet att folk tycker dom är bögar och dåliga och blablabla, jag har hört det x antal gånger. det är inget nytt för mig! alla får väl ha sin egen uppfattning. förr blev jag galen när folk sa att dom var  dåliga. jag bryr mig inte längre. jag vet vad jag tycker och det är det viktigaste. för mig är detta bandet enormt och jag kan inte förklara eller få er att förstå hur stort detta är för mig.
på måndag släpps biljetterna, klockan 9. då kommer lovisa (jessicas mamma) sittta vid datorn och köpa åt oss. stå plats ska vi ha och vi ska köa och stå längst fram, utan någon jävla tvekan! shit vad jag längtar efter 4 mars nu! kan knappt fatta att det är sant :) så himla mäktig
om vi ska byta samtals ämne och lämna det som fått mig att vara helt uppspelt hela dagen. jag sitter hos macke nu helt ensam, han är och repar, hans mor och far är och kollar på innebandy och victor vet jag inte vart han är, haha! jag har precis kollat på johan falk den första, den var bra! men lite väl mycket pang pang enligt mig ;) hade planerat att göra lite turism, men vet inte om jag orkar. det blir kanske en till film eller gå ner och lägga sig framför tvn, sen smsa och tjata lite på macke att han snart är klar ;D men det var allt från mig! HARE
langar en bild på mina favvo killar! 4 mars i globen!
såååååååååååå kungligt <3

sleeeepiiie

nu ska jag krypa ner i sängen, morgon dagen väntar. servering med 32 beställda i restaurangen, puh blir jobbigt men grymt. sen gym efter de och sen hem till älskling och chilla + sova hos honom. mysis :) älskar alla mysiga kvällar med han. nepp, sängen kallas.

godnatttt

zoom into me

nu har jag pluggat klart på hotell frukosten, den är helt klar nu! får hoppas att marie tyckte den blev bra.
jag är väl ganska säkert the one and only som har färg bilder, haha! så lite speciel kommer jag bli! ;)
tänkte jobba lite med turismen nu strax, ska bara samla ork. sen ska ja hjälpa mamma att renskriva ngt när hon kommer hem, men hon åkte nyss på teater, skulle kolla på någonting.

jag ska iaf lämna in svininfluensa vaccin lappen imorn, om att jag vill bli vaccinerad :) sen har jag fått tid för den där gardacil sprutan också, så jag ska med ta den. vet inte när det var, men lite längre fram! nu ska jag fixa turismen...

ps. jag har fått en finne i bakhuvudet :o hur stor som helst och gör ont!!!!!!!!


älskarlåten :) zoom into me - tokio hotel
Is there anybody out there
Walking alone
Is there anybody out there
Out in the cold
One heartbeat
Lost in the crowd
Is there anybody shoutin’
What no one can hear
Is there anybody drownin’
Pulled down by the fear
I feel you
Don’t look away

Zoom into me
Zoom into me
I know you’re scared
When you can’t breathe
I will be there
Zoom into me


ajaj

jag har fått ont i mitt lilla öra, vet inte om jag håller på att få öron inflamation eller någonting :( det gör ont när jag sväljer eller hostar. Sen känns det konstigt och varmt när jag sitter här! usch, hoppas det blir bra. på tal om öra så tog malin hål i mitt öra idag, efter mycket velande fick hon göra de på både mej och jessica. så jag tog ett 3:e i mitt ena öra, blir kanske ett till i andra örat nästa vecka. vi får se ;D

igår va blogg.se cp som fan! jag ändra min header men allt hängde sig hela tiden och var allmänt trögt så jag kunde inte fixa iordning allt som jag ville. och idag var det med segt märkte jag när jag loggade in nyss! men har ingen ork att fixa klart designen idag ändå så ni får helt enkelt överleva.

nu är det iaf bara 3 dagar kvar i skolan, sen lov och efter det praktik. ska bli riktigt roligt om jag ska vara ärlig! jag hoppas verkligen jag får det skojigt. men det verkar som det. men men, på tal om något annat. jag har inte tränat på en vecka, skulle gått dit idag men jag glömde mina gymkläder, ja visst vet ni. men imorn ska ja väl samla mig styrka och gå dit, sen får jag se om jag kanske är lite med marcusen! jag vill det, får diskutera den saken senare. imorn har vi redovisning av våran hotell frukost som vi ska planera i serveringen. jag glömde det jag gjort i skolan, och kommer inte ihåg vart jag sluta. så jag ska göra om den. man ska typ dra ut bilder på allt som ska vara med på änns hotell frukost, sen berätta lite hur man tänkt osv. sen ska man även ha med klädsel på sin personal. så jag har att göra de närmaste timmarna, bäst att jag sätter igång nu tror jag. vi hörs kanske senare! puss på er :)


i love you baby!
hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle hitta någon så bra.
förlåt om jag är knäpp ibland, jag försöker och försöker för att
vara så bra jag kan. jag hoppas du märker det, fast att jag är
en dum elak sur tant ibland. men jag älskar dig mest och så
kommer det vara så länge du vill ha mig! <3

åff till allsvenskan!

ja, det är sant. lilla åtvidabergs ff spelar i högsta fotbolls serien i sverige år 2010. det är ganska mäktigt detta för lilla åtvidaberg måste jag säga. jag kollade på matchen igår hos kusinerna, det var en riktigt seg och tråkig match. men i 89:e minuten får ÅFF in ett mål. så jävla grymt det var! 1-0 mot vasalund och åtvid blev klart till allsvenskan. så direkt när jag kom hem åkte jag ner till åtvid, macke och tolla kom och hämta mej. sen hällde vi upp cider i möngder av glas som alla kunde ta senare. det kom skit mycket folk och vid lite efter nio kom alla spelar och det sköts upp fyrverkerier och allt för dom och publiken var helt galna! var hur många som helst på gamla torget, troligen hela åtvidaberg! vi sjöng och vi gratulerade dom. sedan åkte jag och macke hem till honom, vi var helt stel frusna! hade ingen känsel i tårna, var ett ganska osmart val av mej att ta på sej tyg skor, fyfan! trodde mina tår skulle vara förstörda alltså! så det blev en kopp te, sockar, filt och sen tv4 nyheterna för att se om vi skulle vara med i tv, men det var vi inte. men så roligt iaf. har inte följt åff speciellt flitigt iår. men tycker det är grymt för dom att få gå upp nu. jag spelar ju trots allt i åff själv också. detta bler ett skit bra varumärke för åtvid och förhoppningsvis kanske åtvid sätts lite på kartan nu igen, haha :)

tog iaf lite sovmorgon imorse, tänkte struntat i svenskan först. men sen va macke så jobbig så han fick mig pigg så då gick jag upp och till skolan iaf. kom en halv timme försent. men bättre än ingenting! sen stack jag hem efter gympan! skulle haft turism, men jag jobbar hemma ist. så jag ska strax sätta mig med det. ska bara äta och facebooka lite ;D men kanske kommer ett inlägg senare. nu ska jag finna ngt att äta (: pusshejsss


fan vad jag ska skratta om IFK åker ut superettan :)
och fyfan vad jag ska skratta om djurgården åker ur allsvenskan ner till superettan!
hoppas hoppas detta sker :)

söndaggg

tjoobrää :)
marcus kom till mig vid sex igår, vi chillade som tusan. båda var väl lite halv sletna, eller jag var bara halv sleten men han var hel sleten! han tog ett par för många i fredags haha. när jag ringde till honom vid 1 tiden svara malin:
- hej josse!
- hej malin, vad gör macke?
- macke och jag står och spyr taco chips från varsitt håll på våran balkong
- jaha? (chockad)
- nu äter vi taco chips
- jaha, vad gott
- jävlar! nu sprang macke till toan, oohfan vad han spyr!
haha, ja jag blev ganska chockad för jag hade pratat med honom bara ngn timme tidigare och då lät han inte änns full! åter till gårdagen då, vi la oss vid halv elva för vi var trötta, kollade lite på tv och somnade ganska tidigt.

jag gick upp imorse och gjorde fattiga riddare, alltså alla har snackat om det så mycket på sista tiden och jag har aldrig ätit det så jag fick för mig att göra det. så macke och jag åt det imorse, det var gott, smaka som pannkakor x) haha! sen tog pappa med sej marcusen till åtvid när han skulle hämta fredrik på f-lan :)
nu kom iaf pappa och fredrik hem nyss, så vi ska snart sätta oss i bilen och bräsa mot kusinerna :) johan fyllde 19 år i tisdags så vi ska fira honom lite! jag ska köra, kanske inte hela vägen ;D men en bit iaf!

hade bra! pusss

löööördag

okej, vid sex igår körde mamma ner mej till åtvid. hem till jullan där det blev förfest med tojja, lina, sofia, jossan, emilia, miki, jennifer x2 och julia såklart! tror inte jag glömde någon, förlåt isf :o käkade mat från oasen och vid 8 tiden stack vi mot tåget. tåget var inställt fick vi veta när vi kom till station, men som tur var så ersattes den av buss! alla va skit peppa och vi satt och sjöng som fan på bussen, vi hade jätte roligt verkligen! sen när vi väl kom fram där club sensation var så såg vi massa massa folk. så vi ställde oss i kö. alla tröck på som fan så man blev typ mos mot en kant som var där. vi hamnade iaf i kö i över 2 timmar! jag kom in cirka halv 12 och så var jag dyng sur, de regnade ju ute. vakterna och poliserna va dumma i huvudet med. skrek att vi skulle backa, men det gick inte för dom bakom tröck typ på som fan! och dom ba "det är inte vårat problem" . var så jävla arg när jag kom in att jag knappt ville dansa alls. jag gick endast in för det kostade 140:- . det var inte värt så mycket pågrund av deras SÄMSTA system! usch! men sen var det kul där inne och på förfesten! roligt att lära känna nytt folk ;D vi var väl hemma vid halv 3 tiden och somnade kanske vid halv 4! vaknade vid 11 hos julia. har chillat och kollat på film. sen kom mamma och hämta mej och nu är dte inte så länge sen jag kom hem :) har duschat och lite. helt underbart skönt!

så nu ska jag äta, plattahåret och sen kolla på idol avsnittet som jag missade igår! sen kommer min efterlängrade skrutt hit :) hare! bilder från gårdagen kommer!


tjaaaa

håller på att locka håret men tog en liten paus ;D ska strax fortsätta. vet inte vad jag ska ha för ttöja på mej idag, attans att det ska vara så svårt! mamma kommer snart hem, så kör hon mej till åtvid så kan jag passa på att lämna in lott pengarna! smart man är :)

men nu ska jag fortsätta göra mej iorning! jag hoppas på en rolig kväll :) sover hos julla inatt så hemma imorn! PUSS


inte klart än, men syns kanske lite ? :) jag är osminkad ;D

sensation imorn

yepp imorn smäller det eller vad man ska säga :) ska bli grymt!

hade om prov idag i AA (ansvarsfull alkoholhantering) hela klassen fick typ IG utan jonte förra veckan. sen sa marie att jag skrev skit bra idag och allt på om provet men hon kunde inte sättta mera än G eftersom det var ett omprov. känns aningen surt. efter skolan gick jag iaf hem till julia :) uträttade lite ärenden och peppa ännu lite till imorn. man ska inte se fram emot saker, men asså jag kan inte göra ngt åt att jag är sjukt peppp för imorn! de blir föra hos jullis sen tåget till linköping! fett assååå. har matlagning hela dagen imorn, sen en kort samhälls lektion på eftermiddagen. men ska no överleva. sen hinner ja inte mycke mera än att sticka hem och fixa mej :)

lördag ska jag iaf ha hit macke :) sen ska ja till kusinerna på söndag! får väl  se om ja får köra hem macke då! men vill att han ska komma hit på lördag iaf! :) nu ska ja ner och kolla på wallander. har lånat flera av tojja. sen ska ja sova! vi hörs imorn! Pussss o godnatttt


in schooool

sitter i datasalen, har haft turism! känner mig lite ensam har nämligen varit ensammen på lektionen. de resterande typ 4 elevena som skulle vara med är försvunna, personlig sovmorgon eller arbete hemma? hhm, personlig sovis tror jag! för det va inte långt ifrån att även jag tog det ;D men sen var jag duktig och pallra mej upp. sov ju hos marcusen inatt, det är så himla varmt och mysigt när man ligger där under täcket så måste man upp i kylan, bbrrrr. för det är verkligen kallt ute nu!

idag händer ingenting. wallander kväll med mor och far ikväll, har lånat tre nya wallander av tojja! sen innan dagen är slut hoppas jag våran dricka är fixed till imorn! annars blir jag ledsen i ögat, men det borde den vara :) måste lämna in mina fucking lott pengar med :o orkar inte gå till nygård men måste kanske göra det sen iaf. jobbbbbiiigt

men nu måste ja gå ner på serveringen, ska först planera frukosten och sen SEVERA! så himla kul :)
pusshejssssssss

2 dagar kvar!!

kom nyss "hem" från skolan. är i mitt andra hem på storsättersvägen hos mackisen :) slutade vid typ 2, så har jag jessi och ollie suttit och pluggad på om provet hela klassen ska ha imorn i ansvarsfull alkoholhantering, haha! vi sög på det sa marie! så ska plugga på de ikväll, mindre kul men thats life!
servering idag och de gick bra, nicke och ja dela på ett bord med 4 pers så va la inte överdrivet att göra, hoppas de blir mera imorn och att ja kan få ett eget bort! (:
igår va ja med tojja efter skola och gym! provade lite kläder hos henne och hittade ett linne ja vill ha så ska bara hitta en tröja till :) skööööj.
men de får räcka!
PUSS


snygga tååååår har han till och med ;D

skola skola skola

sitter i skolan, vi har engelska. alla andra ska redovisa, typ snacka om något i australien. emilia var sjuk igår och hon är sjuk idag så fia jag och hon kan inte göra vårat idag. så vi sa till gunilla, vår lärare att vi ville gå till data salen och "jobba klart" , tja egentligen är vi redan klara. jag är iaf, vet inte om fia och emilia har ngt kvar. så nu sitter vi iaf här och chillar galet och väntar på att tiden ska gå. slutar runt halv, då ska ja ta ut pengar, träffa julla och få pengar av henna och sedan hinna käka lite med. ska fixa lite till fredag :) gör det idag så har vi det avklarat! GOODIE.

ska som jag nämnde igår gymma och sen hem till tojja idag! är totalr opepp på gymmet, men måste! har inte gjort det någon gång denna vecka än och inget i helgen. sen imorn vet ja inte om de blir någonting heller för då ska ja va med macke! så ja måste idag, men det är bara att bita ihop och göra det, visst vet ni! känner mej ju iaf duktig efter. jag hoppas iaf att ja kanske kan finna något vackert i viktorias garderob idag som ja kan ha på mej på fredag. hatar detta med kläder, alltid så jädra fucking svårt. inget sitter bra, ser för tjock i de, det sitter för hängigt, för kallt osv. blir galen alltså :o men man kan alltid hålla tummarna att man hittar något som känns sådära rätt. synd som tusan att man inte var miljardär eller något och kunde åkt in till stan och köpt en helt ny garderob....det där är ju bara önsketänkande. ska kanske köpa mej en trisslott idag.....fast äsch det är ingen mening med, ja vinner ändå aldrig, BUH :(

men nu ska ja sluta skriva och fördriva de återstående 40 minutrarna med att styra med något annat. troligen blir det läsning av bloggar, då rinner tiden iväg och det är BRRRA :)
PUSSHEJS, ha en bra tisdag och håll tummarna att ja hittar något bra i viktorias garderob!


han är inte lite läcker, mums! :)
har inte allt för mycket bilder här alltså ;D

måååndagg

sitter här och chillar. slutade vid 4 idag, så har varit hemma ett tag nu :) har väl varit en vanlig måndag antar jag!
mamma fixade iaf min och tojjas biljett till club sensation på fredag! SJUKT PEPP ASSÅ! så de blir käk och förkrök hos jullis på fredag sen bussen in till stan och så festa galet! sen får vi se vart kvällen slutar, men förhoppningsvis i åtvidaberg igen! haha. är sjuk pepp, längtar som tusan alltså :) så imorn ska ja hem till viktoria och kika i hennes garderob om ja kanske kan hitta någonting att ha på mig där. får hoppas det, för jag har noooooo idea om vad ja ska ha på mig. det är alltid så svårt, uschan! hoppas verkligen att det löser sej! men på något sätt ska de nog göra det.

inga planer för övrigt i veckan! hem till tojja imorn som sagt + träna, sen macke på onsdag eventuellt träning, och torsdag ska jag träna och inga andra planer :) sen är det äntligen fredag och sensation!!! KUL

men har inte så mycke mera att skriva! (:

nyktert på mej och jullan, jo tjena ;D


inköpen

jag har ju glömt att lägga ut någon bild på mina fin fina inköp som jag gjorde i fredags. har ingen bild på stövlarna, för de funkar inte ladda upp den jag tog från internet! cp. men här är en på min vackra jack iaf :)


jacka från cubus, 599:-


höstig söndag

idag älskar jag hösten på något sätt, har varit sån höstig stämning hela dagen. det är inte speciellt soligt, men det är lövigt och mycke färger och kallt. och på något sätt älskar jag att det är kallt!

igår var vi på 18 års kalajs som sagt. riktigt kul, skit skoj att träffa amalia och linnea. var typ hundra år sen. vart inte överdrivet sent, utan vra nog hemma runt 12. imorse blev jag väckte klockan halv 10 av min far eftersom jag och fredrik var tvingade att följa med och plocka potatis!!! :@ skit tråkigt. 2 timmar tog det och direkt efter det åkte jag och fredrik ut och sålde mina jädra ÅFF lotter. så nu har jag äntligen fått som sålda! sjukt skönt måste jag säga asså. ska bara lämna in dom till janne och de tror jag att mamma fixar idag :) för hon ska ändå till åtvid och handla så då blir jag av med det problemet :)

just nu sitter jag här och farmar, tråkigt, de blir aldrig klart! haha. men är inte så mycke kvar nu iaf :)
ska göra klart de sen kom ja på att ja inte har gjort de ja skulle göra på turismen, tog ju sovmorgon i torsdags (ja fick det för min lärare) men då blev ja tvungen att visa upp de jag gjort imorn. och jag har inte gjort så mycke än (a) så ska fixa det nu strax! btw är jag hungrig och de luktar lasagne på hela övervåningen!! MUMS :)

HARE!


I MISS YOOOU MOBIL!!!!

TJA

känns som ja har varit lite dålig på att uppdatera här! förlåt förlåt. var på g med ett inlägg igår (?) tror jag det var. men mitt internet va cp, så när ja skrivit klart ett rätt längt så lla internet av och jag orkade inte skriva om så sket i det. har haft huvudvärk i 3 dagar, inget hjälper mot den, så har varit lätt irriterad och haft brist på ork. nu är där emot huvudvärken bättre! ipren funkar inte på mig längre men fick ngt annat av min moster flrut och den verkar ha funkat. känner lite långt borta, men det ignorerar jag va.

jag var i staden igår med min mor och jessica. skulle köpa en jacka, hade fått 500 av mamma. men som alltid när man har mor sin med sig så kan man tänja lite på gränserna ;) hittade en jacka på cubus som jag älskar!! kostade 600:- , men värt det! sen eftersom mamma är så snäll fick jag köpa ett par svarta stövlar med som jag velat ha länge. Vanliga skinn stövlar med minimal klack :) jätte nöjd! körde hem från hjulsbro med, kanon! vi skjutsa hem jessica och sen när jag kom hem satt min älskade pojke vid köks bordet med min far. så han sov här inatt, blev en lugn kväll med idol och god mat :) vid klockan 9 blev man väckt för att familjen skulle ner till stugan för att fixa orning iför vintern. så släppte vi av marcus hemma hos sig där på morgon kvisten. så har som sagt varit i stugan hela dagen, helt okej. så nu är allt fixat till vintern, sorgligt måste jag erkänna! men kommer väl en ny sommar antar jag.

ikväll ska vi åka till malin och sofie och fira deras 18 års dag som var igår. så nu har jag dragit ur lite söta bilder på oss från barndomen, haha! för snygga!
men det får räcka, ha en bra kväll nu ska jag göra mej iordning! PUSS


fredag imorn :)

skönt att veckan snart är slut. har en full späckad helg framför mig, ska ner till stugan och "vinter fixa", sen till malin och sofie för att fira deras 18 års dag och sen plocka potatis :o har blivit tvingad av mina föräldar att hjälpa till bara för jag vägrade att hjälpa till och sätta den, skapligt kul! alla grannar här runt oss och så vi har typ ett potatis land eller ngt som de sätter potatis i på våren och plockar upp på vintern så har man över hela vintern till nästa vår. hoppas jag kan hinna trycka in att va med marcus med :)

sitter här och farmar lite, har huvudvärk och ska snart ner och äta. har haft huvudvärk hela dagen och det är inte så jälla kul alltså. var iaf och tränade med jullis efter skolan trots huvudvärken! så nu har jag tränat 3 dagar i rad, duktigt av mig! blir nog inget mera denna vecka. och tre gånger räcker för mig och mitt knä så jag inte pajjar det ännu mera ;D ska iaf sätta mig och plugga samhäll efter mat, så ska ja nog ta en fet kaffe kopp med mig också. har prov imorn på politik, det som är de roligaste som finns. hann iaf att plugga en hel del igår hos macke, han va på någon föreläsning och kom hem vid halv 11. då hade ja somnat framför filmen 17 again! haha. hade tänkt se den för den verkade ju så bra, men jag var uppenbarligen alldeles för trött för den. vaknade såklart av macke när han kom hem och självklart ska det alltid vara lika svårt att somna om när man blir väckt!

imorn ska ja in till stan och lämna in min mobil! sen ska ja tvinga macke att komma hit ;D
men nu skena tiden iväg alltså, käk sen plugg! jippppiii


träna träna träna

är peppp idag :) jullis följer med mig också, då har man ngn att prata med och det är bra :) ska strax dra mig mot bussen, åka moppe dit, det blir kallt, brrrr! men så är det. vi hörs! hejs


HUMANOID :D

jag har fått den efterlängtade skivan nu! ååh. nu vet ja vad som kommer spelas här hemma resten av detta år! nevars, men sjukt roligt och fett snygg va den :)



sorry för den dåliga bilden, men min mobil är ju sönder :@
nu ska ja lägga in alla låtar på datorn och sedan lägga på ett usb minne åt jessi :)

slut på onsdag

kom hem från skolan nyss typ. har haft samhäll och servering. skit kul servering idag, hade massa med gäster och jag fick servera på fat för första gången. men det gick kanon! jag ska va hemma ett tag nu, sen blir det åtvid och träna och sen sova hos min pälskling ;D kommer inte på så mycke att skriva nu, VI HÖRS!

YEEEES!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH!!!!!!
ALLA HUMONOID LÅTARNA FINNS PÅ SPOTIFY NU!

shit vad lycklig jag blir, upptäckte det nysssss! och min skiva har skickats från ginza :)
okej nu fick jag lite ryck som på den gamla tiden, ni får ursäkta men så jälla grymma låtar.

hejdå nu ska jag lyssna!


mina bebisar :)


sony ericson suger!!

sitter här vrål hungrig, ska få falukorv med ost och grejer från ugnen och jag bara älskar det :) mums!
kall höstig seg dag idag, och huvudvärk och en kaffe kopp hjälpte inte :( samlade ihop kraft och gick och gymmade efter skolan iaf. skööönt att få bli lite svettig och känna att man har gjort något bra! hade inte gymmat sen förra måndagen, dåligt av mig! ska köra imorn med. sen ska jag sova hos min skrutt imorn med :) tar sovis på torsdag tror jag. jobbar klart med planeringen till min back packing resa hemma. sen börjar jag jobba på riktigt med själva dokumentet jag ska lämna in på måndag :) låter som en jätte bra planering av mig. ska som saft göra en back packing resa. och jag ska åka till USA. först till New York, där jag ska kolla på olika saker och sedan åka vidare till San Francisco i norra Kalifonien och så bila genom hela Kalifonien till San Diego i söder. Ska även göra en avstickare till Las Vegas. Önskar jag kunde göra resan på riktigt alltså, vore värsta dröm resan alltså! men så äre det.

nu till rubriken, min mobil har slutat funka. satt på bussen och typ sms:a och så där. sen hade min bakgrund försvunnit helt plötsligt...så ja tänkte liksom jag stänger av den och sätter på den igen, fick jag igång den igen då? nej. den är helt cp. det vibrerar till i början som den ska, sen står det sony ericson, men sen blir det typ svart och händer igenting. asså sony ericson mobilerna har blivit skit dåliga...alla måste lämna in sina på lagning känns det som. och alla har något problem med sin mobil. blir galen, kan dom sälja mobiler som funkar eller?!?!? :@ har fan bara haft min i 3 månader. längre än de ska den väl funka :o nu har jag iaf en gammal 3310, kul. nej. sej som fan och usch...

men nu ska ja äta när som. hare!


slut på måndag

sitter hos macke, följde med honom hit efter skolan. har bara slappat slappat och slappat ;D nu ska jag strax hem. får skjuts ner, snällt! tänkte bara skriva ett litet livs täcken för jag kommer nog inte skriva när jag kommer hem. är så himla trött, så vi hörs imorn! blir gymmet efter skolan iaf! länge sen nu, FY

puss och godnattttt :)

farmville!?

varför spelar jag egentligen det är ju fan skit lång tråkigt. speciellt när man bara sår hela fält med samma sak...tar hundra år att skörda allt. okej, nu låter jag som största nörden seriöst.

är extremt rastlös. känns som jag har spenderat hela dagen här förutom en stund förut när jag gjorde pannbiffar. tycker inte om söndags kvällar, dom är så himla långtråkiga. känns som jag går och väntar på att någonting ska hända, men ingenting händer. väntar i stort sätt bara på att tiden ska gå så man kan gå och lägga sig. egentligen skulle jag kunna gå och lägga mig nu, vet inte varför jag inte gör de. antagligen på grund av att det känns som halv 8 är aningen tidigt...men jag gör ju ingent bättre så egentligen kan jag bara lägga mig och sova. knäpp man är. jag skulle behöva sova också för den delen, sov bara 6 timmar inatt och det är lite. okej 6,5 timme typ, men de är också lite. 10 timmar på helgen är lagom för mig, inte 6,5! nog tjatat om min sömn, väldigt intressant för övrigt. om jag skulle så marcus jädra farmville fält. ställde upp och tog hand om hans farm nu, för han kunde inte. han har hjälp mig en annan gång. amen gud, nu kom jag åter in på farmville ämnet och låter som en farmville-tönt! jag ska nog sluta när jag kommer till level 30 :o gaah, nu hände ngt upptäckte jag så ja måste göra om allt på hans fucking farm. meningsfullt inlägg, i knoow! men palla!
SÄG VAD JAG KAN GÖRA OCH SEN VILL JAG HA CHEESEBALLS :(

jag vill med ha kanelbulle

det är tydligen kanelbullens dag idag, det hade ju jag missat. jag vill också ha en stor kanelbulle :( dumma!

nu har iaf min dator börjat fungera normalt igen efter att den har bråkat med mig i några dagar :) braaa
nu ska ja leta kanelbulle och göra något annat sen!

höst....

idag är det så mycket höst det kan bli känns det som, det skulle vara lite mera färg på löven bara. regning, blåsigt och förjävligt kallt...

igår blev det partaj, skit skoj! skulle inte druckit någonting först, men sen fick jag och jullan tag på en vinflaska som vi delade på, haha! räckte till oss två. vi hade en hel del med problem att få upp korken bara. vi försökte massa gånger med en sån där vin öppnare, men antagligen hade vi inte rätt tecknik och till slut hade vi försökt så många gånger så vi förstört korken. så att öppna den med en vinöppnare kändes nästan omöjligt....så vi tig borrmaskinen men det fungerade ingetvidare, så vi skruvade i en kruv och tog en tong och försökte få dän korken med, fast det fungerade inte heller så tillslut fick den starke johan prässa ner hela korken med en kniv så den hamnade i flaskan. så efter cirka 45 minuter fick vi upp korken....gud vad dåliga vi var! så hade vi fullt med kork i vinet när vi drack sen. jag ska börja öva på de där med att öppna korkar tror jag ;D vid halv 4 tiden somnade jag och macke iaf.

idag spelade åff-bsk i björs och jag har sen länge tillbaka sakt att jag vill se den matchen så det hade jag bestämt. så pga det åkte jag moppe till macke igår för att kunna åka till björs till när matchen började. 11 var det avspark, men jag orkade inte åka dit till starten på grund av det pissiga vädret. halv 12 åkte jag från åtvid, jätte skoj att det piss regnade nästan hela vägen till björs från åtvid...eller inte. höll på att frysa ihjäl. som om inte det räckte fick jag se efter halva biten att jag inte hade bensin som skulle räcka hem. jag ansåg att det nog räckte till björs, men inte ända hem från bjrös. som tur är finns min snälla vän viktoria, så jag kunde åka hem till henne efter matchen och sno lite bensin. så kunde vi få oss en prat stund med. åkte hem efter en kortis hos henne och tog en vaaaaarm dusch direkt efter det. sjukt skönt! nu sitter jag här och är skit hungrig så hade tänkt gå ner och göra pannbiff, potatis och brunsås nu :D ÄLSKAR DET!! sen lite lingon till med ;D haha.

näh, nu ska ja göra det. hade bra, skriver kanske mera sen.
PUSSSS


puss på dej älskade vän :)


robin och jullis :)


jag är hos robin !!!!

jag sitter hos roger med massa folk :D har inte kunnat skriva för min dator har varit fucking cepe :o lägger av hela tiden............
idag har jag varit i mammas bästa kompis sommmarstuga :D jag körde bil dit:)))))))
svårt att skriva för jag är onykter! nu ska vi köra straff poker,hejssvejs

idol juryn suger

okej, nu är jag på sjukt dåligt humör. Jag trodde verkligen bättre om den så otroligt musikalska juryn som ska vara så bra på musik. hur kan dom ta in niklas, eddie och camilla i tävlingen igen men inte clara!? jag blir hur sur som helst på dom. okej, eddie har varit bra, sure. men ikväll sög han. sjöng inte en ton rätt och bagge säger "de spelar ingen roll när du gör ett så bra framträdande. maj gaaaaad. ska man bli artist måste man väl kunna sjunga för helvete eller? jag blir arrrrrrrrrrrrg. CLARA SKULLE KOMMIT IN HON VAR BÄST :(

nu tänker jag inte skriva mera, är sur !
godnatttttt

feeest sugen

SKIT SUGEN ÄJA! hoppas på imorn, dock har jag ingen dricka....den är inlåst i emilias lägenhet. men kanske kan fixa iaf, hoppas på fest imorn i vilket fall som helst :) länge sen jag var så här sugen :D


MUMS
de vill jag ha!!

jäkla dator :@

min dator stänger av sig hela tiden, jag blir galen! den blir typ överhättad men ändå har vi haft på kylpasta i den senast idag :o ibland blir jag vansinnig på dessa datorer alltså.

känner mig lagom rastlööööööös....
är hur hungrig som helst, mormor morfar farmor och farfar kommer om cirka en kvart och då ska jag tvinga dom att vi ska äta direkt, haha! gud det luktar varm smörgås tårta på hela övervåningen med, sen har jag tittat på hell's kitchen och där var det massa mumsig mat sen skrev tojja sms och sa att hon ätit pizza! JAG DÖR, JAG VILL ÄTA!

men nu ska jag inte sitta här och dregla efter mat mera...........
hejsvejs


AH TACK, VORE TYP HIMMELRIKET

höstbilder på mig!

macke åkte för en stund sen och snart kommer släkten :) nu har jag precis varit ute och tagit lite fina höstbilder på mig. är perfekt höstväder idag!! :) nu kommer några bilder...













så där ja, allt ni fick idag ;D

lillebrors dag

idag fyller lillebrorsan 15 år, ojoj, han börjar bli stor. så nu så fort han fixar sitt moppe kort lär vi inte se honom mera, utan då kommer han nog vara ute och vröla på sin snigga moped :) jag tycker det är så himla dåligt det där med den nya lagen som började jälla från och med igår. varför sätter man in en ny lag från och med 1 oktober? jag fattar verkligen inte det. de är ju jätte orättvist mot de som fyller sent på året. mycket bättre om lagen börjat gälla från och med 1 januari eller ngt. för denna lag är ju självklart bra, för många som har moppe är dåligt utbildade. sen en sak till med detta nya kort som jag tycker är lustigt....att vi som tagit kort tidigare innan 1:a oktober behöver bara betala typ 100:- till vägvärket sen har vi tillåtelse att köra A-taktor... är inte det helt sinnes sjukt eller? jo :o nog tjatat om det, nu ska jag inte skriva mera just nu. maakie är här :) <3

Grattis fredrik iaf :)


a-u-t-o-m-a-t-i-c

här kan man höra små snuttar på alla låtar på tokio hotels nya skiva som släpps på onsdag!
måste erkänna att alla var sjukt bra, och helt nytt sound har dom fixat till med. längtar till onsdag :)


köpen igår

tog kort på de stickade tröjorna jag köpte igår :) älskar dom båda alltså, underbara. har på mig den svarta just nu faktist. ska snart övningsköra till åtvid och hämta marcusen, men mamma ska ut och springa och så först :)


underbaaar


minst lika underbaaaaar

godmorgon

himlans skönt att få sova idag...men jag vaknade med huvudvärk och av att regnet piskade mot min ruta. då vill man bara trycka ner huvudet mellan kuddarna och sova resten av dagen. men eftersom min mage skrek av hunger så låg jag bara kvar en stund sen gick jag ner och gjorde mig en ganska så stor frukost :) och nu sitter jag här mätt och belåten, men huvudet gör ont och det är inget vidare :( ska försöka hitta en huvudvärks tablett. sen ska jag va med marcus, hoppas att han kan komma hit för jag är inte sugen på att börja göra mig iordning och åka iväg med denna huvudvärk...men om marcus kommer hit tänker jag övningsköra och hämta honom :L

nu ska ja gå till våra kissemiss bebisar vi har fått :) 3 stycken, helt sjukt söta! vet inte vad jag ska döpa dom till än bara, men det löser sej. pussss hejsålänge


RSS 2.0