30 november 2012




Gokväll allesammans!

Hoppas det är bra med er. Här är det ok! Är bara så jäkla tröööttt. Igår jobbade jag 06.30-15.00. Sen åkte jag hem och duschade och slappade en timme innan det var dags att göra sig iordning inför kvällen. Blev en VÄLDIGT lyckad utgång med mina älskade kompisar. Viktoria, Sofia, Julia & Oliver. Världens bästa vänner. Vi blev hämtade av Marcus klockan halv två. Men jag hade gärna stannat kvar. Men kändes som man behövde sova några timmar innan jag skulle upp och jobba. Klockan 03.00 somnade jag som en stock och vid 09.00 imorse när klockan ringde kände jag för att kasta mobilen i väggen och stampa den i tusen bitar, men plikten kallade ;) Jobbade 10-16. Otroligt trött hela dagen...så när jag kom hem och hade duschat och skjutsat Fredrik somnade jag två timmar i sängen. Underbaaaaaart!

Ikväll har jag bara kollat X-factor och tagit det lugnt. Men lackade ur när J.E.M åkte ur. Benny är typ världshistoriens tråkigaste och vinner röster på att TV4 gör blödtv av hans liv. Sånt stör ihjäl mig. J.E.M ska fan ha platsen i finalen. SKIT TV4!!!!

Nu ska jag kolla Vampire diaries tills ögonen står i kors. Imorgon flytttar mamma till Åtvid och jag pappa & Fredrikoo ska in till stan och köpa soffa, TV och lite andra grejer som mamma tar med. Ska bli väldigt skönt när allt är över och alla kan komma till rätta i "det nya". Hoppas på att man kan få lite julefrid. Har en känsla av att det kommer bli bra. Bara allt får lägga sig och det blir överstökat. Älskar min familj även om vi kommer bo på olika ställen ♥

Vi hörs. Är min sista lediga dag på 8 dagar imorgon. Julborden drar igång på måndag så de kommande 14 dagarna lär man få känna att man lever. Är typ schemalagd varje dag utom två eller nått. Hej & Håååååå! Men ska bli kul :) Ha en trevlig helg!

28 november 2012




Har varit med Viktoria idag, ett tag sedan sist nu. Var i Åtvid och uträttade lite ärenden och sedan åkte vi hem till henne och lagade kycklingtacos, smaskens! Nu har jag precis gjort mig redo för sängen. Hade tänkt kika runt på nätet efter lite julklappstips. Har iallafall kommit igång nu med julklappshandingen. Vissa är det super enkelt att köpa åt medans det är så jäkla svårt åt endel. Pappa & Marcus är mitt dilemma just nu. Men jag ska nog klura ut något bra.

Har förövrigt blivit beroende av Vampire diaries. Så jobbigt bra serie. Såg klart första säsongen igår så nu är jag så jävla spänd på säsong 2. Har iallafall de första avsnitten på 2 säsongen klar så ska se något innan jag somnar. Börjar jobba 06.30 imorgon så ska försöka inte somna allt för sent. Sen blir det torsdagklubben på kvällen med ett gäng glada filurer. Ska dock ta det rätt lugnt eftersom jag fick hoppa in och jobba 10-16 på fredag. Men man kan ju ha kul ändååååååå. Sjukt sugen på och dansa så det ska bli as roligt..TAGGAD!

Ha de bra ♥

27 november 2012

Hejsan!

Lite blogglust för stunden, bäst att ta vara på den! Hoppas ni haft en bra start på veckan. Jag har inte gjort så jätte mycket. Igår jobbade jag förmiddag mellan 06.30-12-00. Annars har jag mest varit med Marcus! Har varit ledig idag. Marcus har hjälp pappa isolera i Verkstan på förmiddagen och sen åkte vi ner till Åtvid och betalade våran Thailandsresa. 20 tusen fattigare men så värt! Nu är det mindre än 2 månader kvar...längtar så sjukt mycket!!

Resten av veckan får vi se vad som händer. Imorgon ska jag va med Viktoria. Torsdag ska jag jobba frulle-lunch och sen ska jag, fia, julia, viktoria & oliver till torsdagsklubben. Ska bli fett kul! Är taggad på att bara ösa med mina vänner. Och i helgen vet jag inte riktigt, kanske hjälpa till när mamma flyttar lite. Sedan ska jag jobba frulle på söndag och försöka hinna med julmarknaden och få upp stämningen!

Men nu är Oprah's intervju med Justin på TLC så ska titta vidare. Btw såg jag just klart sista avsnittet av Portkod 1321...har ni sätt det? Jag tycker det är sjukt bra!! Men tyvärr "redan" slut. Hoppas dom gör meraaaaa. Finns på svt play iallafall. Puss på er ♥
 

24 november 2012

 
Hej! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det som det är, men allting har väl en vändpunkt någon gång. Mamma flyttar om en vecka och jag oroar mig för i princip allt. Men försöker ändå stänga av alla känslor och sköta mitt. Men detta har fan varit den tuffaste hösten i hela mitt liv...hoppas det 2013 blir bättre.

Idag har jag först varit i stan med Macke, Anna & Tompa. Vi handlade julklappar och käkade lunch. Hittade några julklappar iallafall. Älskar att köpa det, slå in och ge bort. Så himla mysigt!! När jag kom hem gjorde jag mig iordning och ikväll har mamma, pappa & jag varit i Söderköping och firat morfar som fyllde 85 idag. Käkade tre-rätters och sedan åkte vi hem till dom och drack kaffe och åt tårta. Kom precis hem faktiskt så nu ska jag lägga mig och se ett Vampire diaries avsnitt innan jag ska sova.

Hörs när jag får lust. Kanske imorgon kanske en annan dag. Ha det bra tills dess!

Festival liv

Dom släppte precis nya band till bråvallafestival i sommar. NAUSE, icona pop, volbeat, in flames, Stone sour med flera. ASSÅ JAG ORKAR INTE! Ska dit utan tvivel. Längtar fan redan!! Jag hoppas innerligt att dom släpper 30stm. Vore fan livet!!!!!! Undra när fan jag ska ta mina semesterveckor i sommar. Vill på summerburst också, såg att dom släppt guetta i gbg. Ska jag dit också lär jag behöva ta tidig semester. Och jag ska fan dit också!!!!!!! 

22 november 2012

Mitt liv känns så ointressant det kan bli just nu. Jobbat idag och ikväll ska jag bara ta det lugnt och imorgon jobbar jag kväll. Händer ingenting alls. Har inte ens lyckas släpa mig till gymmet. Är iallafall ledig hela helgen sen. Ska på 85-års middag på Söderköpingsbrunn på lördag kväll för morfar fyller år. Söndag har jag inga planer alls. Men vi får väl se om det dyker upp något i mitt ointressanta liv. Bitter så in i helvete att jag inte ska gå på SHM. Alla som ska dit lär ju få sig en historisk upplevelse. Lär bli sinnesjukt det är en sak som är säker. Jävla skithål att man ska jobba och att morfar hade sitt kalas just lördag. Får väl leva på CB konserten, den var ju trots allt inte så dum den heller!

TJARRÅ
 
 kan väl även leva på att man ska se detta om 5 månader. fyfan kommer vara så brutalt. ALLT. köandet och hela skiten. det kommer vara en ständig kamp! och frågan är fan inte om man inte måste sova utanför globen. jag ska stå så långt fram jag kan!!! tänker inte sumpa den ända chans som jag har.

21 november 2012

Asså min dator är nog inne på sin sista refräng just nu. Den låter fan som en motorsåg HELAAA tiden. Så jävla jobbigt. Har dock önskat mig en mini PC i julklapp. Så får hoppas tomten lyssnar på mig!

Har slappat hela dagen. Är så jävla omotiverad till ALLT. Jag vet inte vad det är med mig. Börjat tappa träningslusten och allt känns bara så tråkigt. Hoppas jag kan få tillbaka lite livsmotivation igen. Vet inte om det är vädret som påverkar? Skit tråkigt iallafall. Känner mig deppig varje dag jag vaknar och känner mig bara så jävla orkeslös och ledsen. Hoppas på lite snö snart. Blir det ljusare ute och mysigt lagom till jul!

Jag ska jobba ikväll. Så jag ska gå och fixa lite käk nu tänkte jag innan jag ska göra mig iordning och sen dra vidare till jobbet. Börjar 16.30. Drar till Marcus efter och sover där tänkte jag. Imorgon kör jag 11-17 pass :)

Så vi hörs hörreni. Puss
 
Innan bästa Chris i måndags!

20 november 2012

Åh har varit helt konstig hela dagen. Typisk "efter konsert" känsla. Minns jag hade samma efter Tokio hotel. Känns helt tomt. Skit lustigt! Vill bara tillbakaaaaaaaaaa. Lyssnar på Turn up the music och dör när jag tänker på hans uppträdande!!

Har bara legat i sängen hela dagen. Tittat på nya Portkod 1321, lagat mat och sen varit på vingenomgång på jobbet. Nu kom Marcus så blir slappis resten av kvällen. Börjar jobba vid 16.30 imorgon! 2 månader & 1 dag kvar till Thailand!!!!!!!!!!!!!!!!!


CHRIS BROWN

IGÅR VAR SÅ JÄVLA GRYMT. Chris Brown är så jävla duktig och vilken jävla entertainer. Jag har fortfarande inte fattat vad jag var med om. Allt gick så sjukt snabbt. All denna förväntan och så alla STÖRDA känslor som bara kommer som en våg över en när dom släcker ner och han helt plötsligt står där. FRAMFÖR EN. Sjukt! Måste fan vara den bästa känslan som finns att gå på konsert. Även att man inte vet vart man ska göra av alla känslor är det så sjukt UNDERBART!!!!! Adrenalinkicken är inte från denna värld. BÄSTA CHRIS, TACK SOM FAN!

Vi åkte iallafall bil upp. Och eftersom ingen av oss kört i Sthlm förut så åkte vi i god tid. Men allt gick så himla bra så vi var framme & hade parkerat och stod och rullade tummarna utanför Globen klockan 13.00. Drog runt, åt, fikade, drack, satt & glodde tills klockan 17.00 tiden. Då ställde vi oss i kön för sittplats insläppet. Dom öppnade 17.30. Och när vi väl fått komma in där vart det ytterligare någon timmes väntan innan vi fick komma in i själva arenan. Så vi satt och drack öl och snackade. Strax innan 19.00 fick vi inta våra platser. Sen blev det ännu mera väntan men vid cirka 20.20 satte han igång. Helt sjukt bra!! Och så jävla sexig att det finns inte. Och han vet fan om det för FYFAN vad han lekte med oss. Alla tjejer var fan galna...haha! Herreguuuud! Det ända negativa var att han typ hade världshistoriens kortaste konsert. Klockan 21.40 var han klar. Och vi var påväg till bilen. Hade kanske önskat lite mera låtar från nya plattan. Men man får väl vara nöjd ändå. Dom låtar han körde var fan SJUKT BRA. Hökdpunkterna från kvällen om ni frågar mig.....Don't judge me (dog), Forever, Yeah x3, Don't wake me up & TURN UP THE MUSIC. Han körde även DJ imellan klädbyten och allt vad det var. SJUKT COOLT. DJ:n lirade massa feta partylåtar och publiken blev fan galen. Vi såg ståplats skit bra från vara platser och när han lirade Don't u worry child & Gagnman style gick hela publken CRAZY! Sjukt coool!!

Jag kom hem vid 1 inatt. Och vaknade nu vid 12. Känner mig fan helt bakis & tom. Typisk dagen efter konsert känsla. Så mycket förväntan och sen är allt över. Nu är den stora frågan bara hur fan jag ska överleva Justin Bieber i april? Alltså jag vet seriöst inte det. Introt igår dödade mig. Hur i helvete ska de gå med Bieber då? & då har jag ståplats med en halv miljon fjortisar som lär trycka & knuffas i ryggen. Ska fan fightas som om det vore min sista dag!!!

Förövrigt fick vi se halv X-factors startfält igår. J.E.M, Malcolm & Isak. Och alla var som magnerter på dom. Tyckte fan synd om dom. Malcolm satt med typ några kompisar inte alls långt ifrån oss och när fjortisarna fick se honom SPRANG dom efter honom och ville ha bild. INGEN respekt överhuvudtaget. Han sa dock ifrån att han nte ville. Vilket jag tycker var bra. Visa lite respekt för helvete....dåligt!

Idag ska jag slappa hela dagen. Klockan 15.00 ska jag ner till jobbet och ha del 2 på vingenomgången. PUSS!

Fick typ inga bra bilder. Och jag orkade inte bry mig om kameran så mycket & mobilen var död. Men ett par fick jag allt till! Filmade även i ett par låtar men dom är förstörda av en skrikandes tondöv idiot. Undra vem det kan vara!? ;)


18 november 2012

Asså jag orkar inte...JAG ska se Chris Brown live imorgon. Kommer bli så sjukt mäktigt att jag orkar inte ens tänka på det. Kungen av RNB och så jävla begåvad att jag dör...just den killen ska jag se live imorgon. Får så mycket fjärilar i magen när jag tänker på det att det känns som jag ska kräkas. Har tittat på lite YT-klipp från hans tidigare konsert i Danmark. Och jag dööööööööööööör. KOMMER BLI GRYMT.

Idag har jag mest slappat. På eftermiddagen åkte jag & mamma ner till gymmet. Sen har jag duschat, gjort matsäck, ätit middag, provat kläder & packat inför morgondagen.Så nu ska jag slappa resten av kvällen. Titta på Solsidan och sen x-antal Vampire diaries avsnitt tills ögonen går i kors. Imorgon bär de iväg mot Stockholm vid tio-halv elva tiden. SKA BLI SÅ JÄVLA KUL! CHRIS BROWNS PARTYBIL MOT STHLM BARRREEEEE

OBS TITTA INTE SOFIA DET ÄR FRÅN CARPE DIEM I DANMARK!!
DETTA ÄR VAD JAG HAR ATT VÄNTA MIG. DAMN IT!!

Workkkkk

Har serverat på privatfest ikväll med Sofia & Emilia. Har varit riktigt roligt och kvällen har fan gått hur snabbt som helst. Så himla kul att kunna "återförenas" igen eftre alldeles för lång tid.

Nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt Vampire Diaries och varva ner. Imorgon har jag inga planer. Ska försöka dra en vända till gymmet och sen förbreda mig inför måndagen som kommer bli helt psykad. Ska bli intressant och se hur vi ens ska klara av att KÖRA BIL ensamma i Sthlm med alla miljontals filer, sedan hitta till Globen och efter det hitta en parkering. En gnutta damp lär vi ha också. Tur vi ska åka i god tid och att Chris inte börjar uppträda förrän 20.30 ;)
 
Godnatt!


17 november 2012

Vaknade för en stund sedan, har käkat frukost och slappat i soffan. Får se vad jag ska hitta på idag. Dammsuga rummet iallafall.

Sitter och lyssnar på deppmusik och är så jävla arg, irriterad & ledsen. Orkar inte skriva här egentligen. Men jag fattar mig inte på vissa människor. Hur man beter sig och hur man gör sina val. Jag är långt ifrån perfekt själv. Men jag brukar iallafall försöka tänka hur jag beter mig och vad det blir för konsekvenser. Tar jag ett snesteg så tar jag emot konsekvenserna och gör vad jag kan för att sopa upp min egen skit. Jag måste även försöka inse att människor som jag haft omkring mig förr FÖRÄNDRAS. Vissa till det bättre, vissa till det sämre. Jag måste sluta upp och vara så jävla snäll. VÄLJA att ha dom i mitt liv som visar mig att jag betyder något. Dom som älskar mig och uppskattar mitt värde. Inte dom som tar emot men aldrig ger eller gör någonting tillbaka. Jag blir så jävla sårad i längden. Jag är för snäll. Lånar ut pengar hit och dit, men ingen visar något intresse att betala tillbaka. Ska man verkligen behöva TJATA hål i öronen på en person som lånat pengar av en? Ska man inte fatta att man betalar tillbaka? Jag skiter it. Man väljer själv vilken person man vill vara och hur folk ska se på en. Jag vet hur jag vill att folk ska se på mig. Jag är absolut inte där än, men jag jobbar iallafall på att nå dit. Man måste kämpa lite för det. Ditt liv kommer inte bli serverat på ett silverfat. Vill du uppnå något får du jobba för det. Inte vänta på att någon jobba ÅT dig och sen sitta där och tycka synd om dig själv. Vakna upp till verkligheten innan det är för sent.


16 november 2012

Tja! Freeeeeeedag och jag är ledig hela helgen. Iallafall från riktiga jobbet! Ikväll blir det mys hemma med mamma & pappa. Jag köpte med lite vin hem så god mat, tv, vin & fruktsallad står på schemat. Har längtat efter lite fredagsmys, har ju varit ute och festat de senaste fredagarna. 

Imorgon ska jag, Sofia, Emilia & Jessi servera på en privatfest på kvällen. Får se vad jag hittar på under dagen. Festen är inte förrän 18.00. Och på söndag får man väl ladda inför Måndagen & Chris Brown. Galet men så kul det ska bli!! Längtar!!!

Nehepp jag ska hoppa in i duschen och sen lägga mig och titta på lite Vampire Diaries innan MTV World Stage med Justin börjar vid 19.00. Får man icke missa! Puss ha en bra fredag :)

HAHAHAH jag just nu typ...

15 november 2012

Gomiddag ♥

Sitter och tittar på ny mobil. Min är så himla seg och dum och bråkar med mig tusen gånger om dagen. Skulle behöva en ny som inte bråkar. Tittar runt lite vad Telia har för erbjudanden på Iphone 5. Lär väl bli den man köper isf. Men får se om jag väntar tills efter jul. Behöver väl spara varje öre som går denna månad för julklappar. Men är väldigt sugen kan jag ta och tala om!!

Vaknade rätt sent idag och nu har jag ätit frukost och försöker få tag på Fia. Hon hade smsat om ifall vi skulle ses och dra ut och gå en promenad. Men hon är fan omöjlig att få tag på för hon har ingen täckning när hon är hemma. Får väl se om hon hör av sig snart...

Annars har jag inga speciella planer idag. Ska laga thaikäk åt Mackes familj ikväll. Gröncurry som jag köpte i Thailand förra året och fortfarande inte använt. Blir nog jävligt gött!! 

Ha en bra dag!


Breaking Dawn part 2

Åhh bion var så himla bra. Kanske lite seg först men det fick man igen i slutet. Nu är det officiellt slut. Känns lite vemodigt. Men allt har ju ett slut någon gång. Efter bion gick vi till New York Ledgends och käkade. Pasta för min del och så delade Oliver och jag på en flaska vin. Jätte god mat och trevlig stämning. Älskar att gå ut och äta. Så himla skönt att få sitta ner och själv bli servad när man jobbar i branschen :)

Kom hem precis när slutsignalen på Sverige matchen gick. Höll på att dö när jag såg Zlatans mål. Alltså denna mannen!!! Det kan inte finnas en människa som tvivlar på honom. Han har visat vart skåpet ska stå nu och varför han vinner Guldbollen 7 år i rad. JAG ÄR SÅ JÄVLA STÄLLD! Snyggaste jag sätt i fotbollshistoria. Herregud!!

Nu ska jag lägga mig och titta på Portkod som alla snackar om & sedan Vampire diaries. Sovsött ♥


14 november 2012

Hejsan på er ♥
 
Gud vad jag har börjat längta efter julen. Längtar tills man sätter upp alla stjärnor & ljusstakar i fönstren & man kan börja baka lussebullar & pepparkakor. Även tills jag ska börja köpa de första julklapparna. Alltid lika svårt men jag gillar nästan mera att ge bort klappar än att få själv. Ska börja när nästa lön kommer. Det är fan inte långt kvar nu!!

Igår hade vi vingenomgång på jobbet. Skit bra! Har verkigen känt att något sånt skulle behövas. Igår gick vi igenom våra mousserande viner + vita. Nästa tisdag ska vi gå igenom de röda. Begreppet vin är så jäkla stort och det är så sjukt mycket att ta in så om vi hade gått igenom allt igår hade det blivit kaos i hjärnan. Jag minns själv från när vi hade vinkunskap i 2 timmar när jag gick i skolan, tillslut var allt bara en stor soppa. Men det känns iallafall bra och ha lite koll på det som finns i våran vinlista så man kan rekomendera till gästen & vet vad som passar till vad osv. Suuuuper!

Hade velat komma ut och springa eller gå idag med hinner tyvärr inte. Har slarvat med maten senaste tiden och även lite med träningen. Dock har jag inte lagt av men från 4 ggr i veckan har det väl bara blivit 2 vissa gånger. Men bättre än inget. Iallafall så blir det sista Twilight filmen idag med Oliver & Emilia. Ska bli väldigt spännande!! Efteråt tänkte vi gå och käka någonstans. Så är det :)

Förövrigt vill jag bara tipsa er alla om att se dom nya Johan Falk filmerna. Den sista som heter Kodnamn Lisa tittade jag på igår och den var så jävla bra!!!!! Helt sjukt. Typ bästa kriminalaren NÅGONSIN. Åhhh så bra den var. Se den förhelvete....JUST SAYIN!


13 november 2012

Orkar inte med hur snabbt tiden går? Det är en hel månad sen jag och Jessica jobbade på Lottas fest idag. Känns som det var igår? Och det är bara en månad kvar till Lucia nu? Känns helt jävla stört. Snart står Marcus & jag där på Arlanda som två vilsna mongon och funderar vart vi ska ta vägen? hahah! ÅH HELVETE VAD JAG LÄNGTAR.

Förövrigt vaknade jag strax innan 10. Så nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och har det skönt. Pappa ska lämna in bilen idag så jag ska hämta honom vid 13.00 på verkstan, funderar på om jag skulle släpa mig ner och gymma innan det. Ska iallafall vara på jobbet vid 15.00 och ha vingenomgång med jobbet. Blir nog lika trevligt som vanligt! Tror jag promenerar upp till Marcus efter det. Känns roligare att svälja än att sitta och spotta ut...hehe ;)

Ha en bra dag ♥


6 dagar kvar........OH HERREGUD

12 november 2012

Kom precis hem från jobbet. Har jobbat några timmar ikväll! Annars idag har jag varit en vända på gymmet & chillat hemma hos Marcus. Inget märkvärdigt egentligen...

Denna vecka är det lite allt möjligt som händer...imorgon är det vinprovning & vin genomgång på jobbet, onsdag twilight premiär + käk med Oliver & Emilia, torsdag ska jag och Macke servera hans familj på thailändsk kycklinggryta, fredag ska jag jobba dag och får se om de blir fest på kvällen, lördag ska jag och bästa tjejerna hjälpa till att servera på privatfest. Lite av varje helt enkelt! Ska klämma in en heldel träning också.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på några avsnitt Vampire diaries innan jag somnar. Har börjar om på säsong 1. Har sätt halva tidigare men kom av mig i tittandet så har börjat om nu.

Här kommer en bild på en kille som nu mera ska vara singel om man ska tro på rykten? Hm...Jag känner mig ganska förvirrad och vet ifan vad jag ska tro på. Det verkar iallafall som dom garanterat har någon form av kris? Men vill inte röra i något som man inte har ett skit med att göra. Only time can tell....som man brukar säga :) PUSS & GODNATT 
 
 
 
 
 

EMA


Har försökt titta på EMA samtidgt som Fredrik & Macke har redovisat hela helgens störda happening. Hahaha, men jag försöker fokusera på tv. JB vann iallafall 3 priser. Så jag är nöjd assååå :) En vacker dag SKA jag fan i mig åka på EMA. Så fett!

Macke & jag ska väl lägga oss nu och glo på film. Imorgon jobbar jag kväll, börjar inte förrän 18.00. Så har hela dagen att ta vara på. Får se vad jag hittar på. Har iallafall varit hos Sofia idag och bastat och snackar skit. Kul & se henne igen! :)

Godnattt♥

11 november 2012

Haft en as bra helg! Fest i fredags och det blev verkligen all in. Höll igång till efter fyra någon gång. Jag lyckades köra lite för hårt in på små timmarna. Brukar vara duktig och dricka vatten och sluta dricka alkohol vid tolv. Men det gjorde jag icke i fredags så det straffades man väl lite för igår. Men jag kom igång igen framåt fyra tiden! På kvällen blev det bara chill i soffan med tacos och tvmys med mamma & pappa. Helt ok!

Idag har jag jobbat frukost. Vart bara cirka 3 timmar så inte så himla jobbigt. Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på One directions nya platta. Sjukt bra om ni frågar mig. Finns ingen låt jag inte tycker om. Blir så himla glad av deras musik. Vet fan inte vad jag skulle ta mig till utan musik? Det är fan mitt liv. Skojar inte! Bästa.

Ikväll är det EMA's. Dör så mycket jag längtat. ÄLSKAR alla såna program. EMA, AMA, VMA's...ja ni fattar. Älskar't. Ska bli jävligt spännande, har röstat på Justin som en idiot i allt han är nominerad i. U bettah win! Förövrigt tror jag inte han kommer vara där eftersom han är ute på sin Nordamerika turné just nu. Men det finns ju enhel drös med andra stjärnor som det ska skit kul att se. Undra vad Gaga har fått på sig ikväll? ;)

Vi hörs hörreni. Ska chilla vidare och sen blir de nog att träffa Fia om en stund och DAMPA JÄVEL. FATTAR NI ATT VI SKA SE VÅRAN ÄLSKADE CHRIS BROWN OM EN VECKA? JAG ORKAR INTE SKA GÅ OCH DÖ NU.



9 november 2012




Tjobräääää!

Sitter och as taggar inför kvällen. Musik på högsta och sjukt bra humör, grymt ju! Har fan taggat till denna fest sedan i september någon gång när jag fick inbjudan. Ska bli sjukt kul och träffa massa björsfolk (och annat folk) som man träffar så sällan. Go hard or go home är det idag asså!

Sitter och väntar på att klockan ska bli tre så jag kan beställa lite käk från Grebopizzeria som jag kan ta med hem till Viktoria. Lite mat ska vi väl få i oss innan vi drar igång! Sen gör vi oss iordning ihop där så kommer Malin och eventuellt lite mera folk hem till Viktoria och förar innan vi dra hem till Adam där Mp & han ska ha festen. Woooopwoooop nu ska jag fortsätta tagga och vänta på att Grebopizzeria öppnar! :)

PUSS ha en grym fredag, I WILL!


 

8 november 2012

Jobbat kortpass idag. Spelat kort med Macke, Bubba & Haga. Hämtat min bil på verkstan. Handlat på systemet. Tränat en timme på gymmet....det var väl allt som jag fått gjort idag. Lite mys ikväll också med käk och tittande av sista Johan Falk filmen. Helt okej! Nu hade jag tänkt kolla om jag har någon mera bra film att plöja igenom innan jag ska sova!

Imorgon står det brakfest på schemat. Ska bli så jävla kul!!! Nu för tiden är man typ aldrig på hemmafest längre utan det är bara utgångar. Så hemmafest imorn ska bli underbart! Känns som oddsen är höga för en spårad kväll då jag, tojja & älskade malin ska återförenas. Just like the fjortis time. När man hävde häxbladning på Netto parkeringen och sedan gick 70 varv i åtvid och var fjortisfull. För det har vi gjort ett par gånger ihop och helvete så kul vi haft! Åhh ska bli underbart att träffa Malin igen!! ♥


Nähäpp. Vi hörs imorgon innan jag ska dra mig till Viktoria och påbörja festen. Hade tänkt försöka hinna slinga håret och ge mig ut på en PW/joggingtur innan. PUSS & godnatt!





7 november 2012


Hejsan kompisar!

Idag har jag varit på första julbordet för iår med jobbet. Lite tidigt kanske, våran Grosist firma Mårdskog & Lindkvist bjuder alltid in alla sina kunder (restauranger) till ett julbord såhär innan jul. Så får man se vad dom har att erbjuda inför julen. Ganska mycket halvfabrikat dessvärre...det smakar sällan lika bra som hemgjort. Men en hel del gosaker kunde man allt finna ändå. Väldigt trevligt hade vi allafall och mycket skratt!

Förövrigt idag har jag jobbat förmiddag mellan 07.00-12.00. Sedan lämnade pappa och jag in min bil på verkstan och tog en lunch uppe på jobbet. Blev en snabbsväng hem innan jag åkte in till sjukhuset för återbesök med knät. Läkaren ville se om jag fått tillbaka rörligheten sen i Maj då jag opererade menisken och han ville även höra om jag var intresserad av att göra en 2:a korsbandsoperation eftersom dom såg att mitt föredetta korsband var borta under Menisk operationen. Men eftersom jag ej lider av några större besvär utan korsband (mera än att det suger att jag inte kan spela fotboll) så har jag bestämt mig att strunta i att göra en 2:a operation. Enhel del saker som väger in. Dels så är en 2:a korsbandsoperation mycket krångligare, jobbigare rehab, mera smärta och fula ärr. Jag kommer ej kunna jobba på X antal veckor. Finns heller ingen som kan garantera att det ens blir bra efter en 2:a operation. Därför har jag bestämt mig att inte gå igenom allt det där. Min vardag fungerar utan större problem och jag kan träna på gymmet utan problem så om jag fortsätter med det kommer knät bli starkare bara för jag får starka muskler runt omkring. Kändes bra, för min doktor tycker jag tänkte helt rätt. En 2:a korsbandsoperation ska helst bara göras om man verkligen lider av ostabilitet i vardagen och inte kan leva normalt....och så är icke fallet för mig! Fotbollen får jag väl leva utan....har jag ju gjort sen 2009 nu.

Är hos Marcus så vi ska lägga oss nu. Imorgon jobbar jag 11.30-16.00 sen är jag ledig fredag-lördag. Och fredag står det brak-ferre på schemat. Så jävla aptaggad! Björs-fest barre. Levererar alltid! ;)

HÖÖÖÖRS

6 november 2012

 
Skulle varit ledig idag egentligen, men fick hoppa in och köra lunchpass mellan 11.30-16.00! Men Hanna sms:ade igår och skrev det så jag visste ju om det när jag vakna...alltid skönt med lite framförhållning. Drog till gymmet efter och fick till ett riktigt bra pass. Körde en hel timme ordentligt. Skönt! Har känt mig som en fet gris hela helgen. Supit, ätit pizza, kaka, chips osv osv...en miljon kalorier. Men kände mig väl lite värd det...

Är så bekymrad att min bil varit stående senaste veckan. Mitt bromsbelägg var slut på ena sidan fick min bror se förra veckan när jag skruvade ner det. Så vi köpte nya och så skulle han sätta dit dom. Men så har de saknats verktyg och fan och hans moster. Så nu måste vi ringa verkstan & bärga ner den eftersom jag inte har några bromsar i nuläget...bra där! Usch, pappa får hjälpa mig imorgon...

Igår började jag se nya Johan Falk filmerna. Han se en. Så nu ska jag se nummer två! Dom är så jävla bra. Jag är typ världens största sucker för svenska kriminalare. Beck, Wallander, Irene Huss, Johan Falk, U named it. Älskar dom! Nu blir det nummer två, så hoppas jag mamma kommer hem snart och lagar mat åt mig. Orkar inte idag...

PUSS!

Dampig jag

Jag har varit så jävla dampig hela dagen...haha! Fan inte gjort ett skit, tvättat lite det är det mest ansträngande. Annars bara suttit och försökt fixa 1D biljetter. Får väl se! Klickade mig även in på SHM och tänkte testa för skojskull om de fanns några biljetter kvar....vart sjukt chockad för det fanns! Testade 24:e först, fick en reserverad...sen kom jag på att jag inte kunde då så tänkte ändra till 23:e...gjorde det och då fick jag upp 2 till att reservera. Men känner att jag inte riktigt har råd, Chris & sen försöka hitta en 1D biljett plus att jag ska betala Thailand snart. Nja! Jag måste spara lite. Dock tvivlar jag inte på att jag kommer ångra mig BIG TIME sen. Men man kan ju inte göra allt här i livet...tyvärr.

Nu ska jag titta på teve och försöka lugna ner mig lite. Är som sagt dampigaste dampet någonsin idag. 40 miljoner tankar och känner uppspelt som fan...kan inte riktigt förstå VARFÖR. Ska se en av de nya Johan Falk filmerna ikväll med, ser jag fram emot. Puss på er, hörs imorgon efter jobbet ♥
 
Här kommer världshistoriens bästalåt just nu....skriven av Ed Sheeran och så jävla damp bra att jag dör ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Dör på Harrys röst (han med fluffet)
 


 

FALL

 
 
Det här är världens finaste låt. Har inget mera att säga, jag älskar den så förfärligt mycket! ♥
 
"You can't fly unless u let yourself fall" , "Did u know youre an angel? who forgot how to fly" , "Youre the smile on my face and I aint going nowhere" "I'm here to make u happy, I'm here to see u smile" Jag orkar inte♥

1D biljett?

Är det någon som säljer eller vet någon som säljer 2 One direction biljetter till ett vettigt pris kan ni väl höra av er till mig. Skulle vara ap snällt. Sista utvägen är väl att köpa på någon andrahandssajt som biljett24 eller biljettshop. Men jag är så jävla nervig att bli lurad. Dock hittar jag ingen negativ kritik på internet mera än att det är dyrt? Har någon av er testat handla här? Skulle fan bryta ihop om jag köper en biljett för över tusen spänn och sen sitter man där på konsertdagen och har inte fått sin biljett eller det visar sig att den är falsk? Fyfan!! Som de blev för en hel hög med folk på Springsteen i somras. Rätt kul....kasta ett par tusen i sjön sådär. NÄH, ingen ska få lura mig.

Hojta om ni vet, ser eller hör något. Struntar i vad det är för platser :)

 

2 veckor kvaaaaaaaaar

2 veckor kvar!!!! TAGGAAAAAAAAAAAAA.........herre min skapare!! Chris Brown live, drömmer jag? Nej!! Åh vad jag längtar!! Konserter är det bästa som finns med ett band/artist som man älskar. Adrenalin kicken är från en annan värld. THAT FEELING! Du borde testa om du icke gjort det. Bästa konsert halvåret någonsin. Chris, Bieber och förhoppningsvis hittar jag 1D biljett också innan Maj. WOOOOOOOOOPWOOOOOOOOOP!
 

5 november 2012

Godmorgon!

Jag ligger kvar i sängen och väntar på att Marcus ska vakna atm. Han somnade halv 11 igår och nu är klockan 11 och han har fortfarande inte visat ett livtäcken...man ba okiii? Trött elleh??? Somnar jag tidigt brukar jag även vakna tidigt..

Idag är jag ledig. Vi skulle haft genomgång på alla våra viner i vinlistan i eftermiddag på jobbet men han som skulle hålla i den hade fått förhinder. Så de blev uppskjutet. Så är ledig hela dagen. Tänkte släpa mig till gymmet istället, tvätta och bara ta det lugnt! Känns som det behövs...

Nu kurrar magen! Ska väcka mister sovpelle. Puss
 

4 november 2012

Så jävla mycket kärlek och känslor för Justin Bieber dom senaste dagarna. Asså denna Bieber-fever kan verkligen bli påtaglig. Har haft ont i hjärtat för det är så fyllt av kärlek. Som bara vill ut! Och såå mycket förväntningar inför april att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Först och främst att få se min idol, men även att få träffa alla fina människor som jag fått kontakt med genom JB. Otroligt! Antar jag även kommer stöta på idioter, men dom finns ju överallt. Just have to kill them with kindness. Vart bara tvungen att skriva ut lite. Så mycket kärlek

Förövrigt känner jag mig som ett vrak idag. Har gjort det hela dagen. Jobbade på förmiddagen med spränghuvudvärk. Åkte hem lite tidigare och lyssnade på avslappningsmusik och försökte bli av med huvudvärken utan resultat. Vid tre kom släkten och firade pappa så var bara att kravla sig upp och se glad ut. Väldigt kul att träffa Vickan...USA tripp nästa år förhoppningsvis. Vi ska bara spara och bli rika! Woopwoop.

Nu ska jag packa upp väskan sen helgen, ta en lång varm dusch, hoppa i one piecen och lägga mig och lyssna på Believe tills 20.00 då Solsidan börjar. Sen får vi se om Marcus dyker upp...

Puss
 
Liksom vem i helvete förväntar sig att jag ens ska tänka tanken att överleva detta på Believe tour?

3 november 2012

Igår hade vi en sån sjukt lyckad kväll! Bästa utgången på väldigt väldigt länge. Tiden bara försvann iväg och vi dansade helt ärligt rövarna av oss. Så jävla grymt!! Ända sedan Viktoria & jag fyllde 18 för två år sedan har vi ALDRIG varit på Sliver. Jag har varit på måndagsklubben men aldrig torsdagsklubben och när vi har gått ut på andra helger har vi aldrig hamnat där utan oftast har det blivit Platå, Pitch eller Platens men dit tänker jag aldrig mera gå tillbaka om man jämför med Sliver igår. WOW! Sånt ös. Och så hade dom ju öppet på alla plan eller vad man ska säga. Så vi hängde på Harry's dansgolv ett bra tag också och där var det så jävla kul!!! Inte så klängiga killar och blandad grym musik. Sjukt lyckad kväll! När vi skulle dra till tåget som gick vid 02.15 ville vi bara stanna. Men vi tog oss där ifrån och efter velande om vi skulle fyllekäka eller inte slutade det med att vi gick rakaspåret hem och somnade. Vaknade även utan någon speciell bakfylla imorse vilket alltid är så sjukt skönt! Men jag har lärt mig att kontrolera mitt drickande och häva vatten efter klockan 12 istället. Funkar verkligen för att motverka baksmällan!

Dock har man väl varit lite trött och seg hela dagen med lite huvudvärk men jag har inte mått skit iallafall. Viktoria och jag stannade i Norrköping ända till fem tiden. Vi tittade på xfactor reprisen (jag ville se 1D <3333 måste fixa en biljett eller två) och sedan hängde vi på youtube hundra år och kollade på MASSA klipp. Man kan verkligen bli fast där inne i timmar, haha! Sedan jag kom hem vid sex tiden har jag duschat och myst i soffan. Marcus kom till mig när jag kom hem så vi beställde pizza och har tittat på tv. Nu åkte han precis och jobbade, han hade natt pass idag. Och jag själv ska krypa ner i sängen och sova nu för jag jobbar Frukost imorgon så jag börjar runt 08.00. Sen blir det väl till 12 tiden. Och på eftermiddagen ska vi fira pappsen! Så vi får höras imorgon igen...

GODNATT!!


2 november 2012

SÅKLAAAAAAART....glömde jag bort att 1D biljetterna släpptes imorse vid nio. Är lite små irriterad för jag var liksom vaken vid nio men hade ingen tanke på det. Kom på det vid halv tio och då var det typ försent. Gick iallafall inte att boka, stod att det inte fanns några biljetter innom den sökningen jag gjort och då sökte jag på "Bästa lediga plats" Försökte hundra gånger, men funka inte. Ticnet skrev att det fanns biljetter kvar på sin FB sida...men det funkade verkligen inte. Tycker dom borde skaffa sig ett bättre system. Just nu är det helt ruttet. När SHM släpptes sprängdes ju typ hela servern. Och på JB var kösystemet helt fuckat. Jag och Jessica satt vid datorn vid nio när det släpptes...var placerade i kö. Viktoria gick in efter nio "för skojs skull" och kom in typ direkt. Man ba: okej? hur fan kom hon före oss i kön? Har även hört att liknande grejer hänt andra, konstigt! Men orka bry sig. För även om jag missade 1D idag så går min värld långt ifrån under. För jag har min biljett till världens bästa artist. Han heter Justin Bieber och nu började jag tänka på det och fick gråten i halsen. SÅ SJUKT ATT JAG DÖR

Idag vaknade jag innan nio. Somnade tidigt igår, var så jäkla trött! Men skönt att ha haft morgonen på sig och ta de lugnt. Nu ska jag sätta på mig träningskläder och packa de sista inför kvällen. Viktoria kommer och hämtar mig om 45 min. Vi ska till gymmet och sedan vidare till Norrköping. Vi har fått låna Robins lägenhet. Så vi ska göra oss iordning där och sedan dra in till Linkan och föra hemma hos Oliver och sedan dra ut och sen drar vi till Norrköping och sover inatt. Är sjukt taggad! Så detta blir nog en grym kväll!! :) HÖRS IMORGON!

 

1 november 2012

Då går vi in i den värsta månaden på hela året...om ni frågar mig. Mörkt, geggit, kallt och allmänt trist. Men jag ska nog kunna ta mig igenom den också. 19 dagar tills man har Chris Brown framför sina ögonen, ändå rätt okej!

Idag har jag jobbat långdag. Började 06.30 och kom inte ifrån jobbet förrän 16.30. Ganska trött nu om man säger så! Ska slöa i soffan hela kvällen. Har sällskap av pappa med. Han opererade sitt knä igår så en invalidare människa just nu får man leta efter ;) haha!

Nu är jag ledig 2 dagar. Och imrogon blir det UTGÅNG! Så jävla taggad att jag dör :))))))))))))))
 

RSS 2.0