30 juni 2013

Haft så sjukt grymma dagar på Bråvalla. Tusen tack till er alla!! Vet inte vad jag ska skriva mera allt har bara varit så jävla kul!! Hoppas på en minst lika fet lineup nästa år för då ses vi lätt igen.

Nu har jag precis tagit världens skönaste dusch. Ska äta riktig mat ikväll och sova tidigt i min säng. Imorgon ska jag palla jobba och ha hand om mina ungar. Får se hur lätt de blir när min röst trolitvis ligger kvar någonstans på Bråvalla...hahah
 
 
 

25 juni 2013

Allt detta packande...jag får magsår haha! Allt man ska komma ihåg och grejer hit och dit. Vet inte riktigt hur jag ska kunna släpa med mig alla jävla grejer in på festivalen imorgon, har ju tyvärr inte 10 armar som jag nog hade behövt för att få med allt. Men det löser sig väl förhoppningsvis! Tror det mesta ligger nedpackat nu, ska bara hitta något att åka i imorgon. Ska bli så himla kul detta, heeelttttt obeskrivligt! Ska bli regn imorgon förmiddag, men sen ska vädret bli helt okej. Känns såå gött!!

Klämde in en liten dejt med min bästa Fia ikväll som är hemma i Östergötland över några dagar. Vi grillade korv och myste vid en sjö i trakterna. Snackade ikapp och hade det så skönt. Så synd kvinnan bor i Värmland, saknar ju ihjäl sig mellan gångerna ♥

Nu ska jag fixa det sista inför morgondagen och sedan njuta i min säng som jag antagligen kommer sakna ihjäl mig efter första natten i tält ;) Blir lite Gossip girl till det.

Vi hörs typ på söndag. Ha en bra vecka, för min kommerrr va SÅÅÅ GRYYYM

 

24 juni 2013

Hejjjj!

Gud vilken hel grym vecka jag har haft. Stockholm och 30stm var heeelt sjukt bra! Jared rent utsagt äger sönder på alla plan. Åhh helt fantastisk dag och strålande sol gjorde allt bara ännu mera awesome!

Han bara hem och sova några få timmar på natten sedan var det bara att släpa sig upp och så stack Viktoria och jag och handlade inför Midsommar som resten av Åtvid valt att göra just då, var en vända på systemet och sen kunde vi äntligen sticka ner till Kaggebo! Hade en helt underbar Midsommar med världens bästa vänner, ni är oslagbara!! Vi grillade, spela kubb, spela spel, ölspel, snackade och på kvällen stack vi ner till havet enligt rutin. Sedan hem och efterfesta lite till innan vi slocknade vid fyra någon gång. TACK ALLIHOPA!

Jag har varit kvar i Kaggebo över hela helgen med mamma. Bara slappat och njutit. Hade gärna stannat kvar längre men var tvungen att åka hem och träna mina 6åringar med Lojjs. Bråvalla äger även rum i veckan så jag kände att det var dags att åka hem och packa om, tvätta och kolla över tält och allt. Men orkar inte riktigt ta tag i det idag. Får bli imorgon. Har dock börjat på nästa packlista ;) Ett himla farande på mig!

Imorgon ska jag som sagt packa och fixa inför Bråvalla. Ska inhandla festivalspriten och bara ta det lugnt hemma. För på onsdag drarrrr vi. Ska tydligen bli skitväder på onsdag, men får hoppas resten av festivaldagarna bjuder på solsken!! SKA BLI SÅ JÄVLA FETTT JAG DÖÖÖÖR.
 
 
TACK BÄSTAAAVÄNNEEERRRR
 
 

17 juni 2013

Yo fellas!

Hoppas allt är gött med er. Jag mår toppen! Känns hel galet att jag bara har 1 dag kvar på jobbet innan jag faktiskt går på min första, riktiga semester. Sån semester man faktiskt tjänat in och får betalt för. Vuxet eller vad? Jag har valt att ha mina 3 veckor lite utspridda. Så jag ska ha min första nu v.26, men i och med att jag ska till Stockholm på Onsdag och eftersom vi har stängt på jobbet över Midsommar så går jag på den imorgon kan man säga! De andra två veckorna har jag valt att ha v.29-30..i mitten/slutet av juli. Då ska jag bland annat ut på "roadtrip" med Julia och sen v.30 ska jag försöka njuta av livet i Kaggebo så mycket som möjligt. Förutom Stockholms trippen och se Rihanna på Måndagen den veckan, de kommer bli fantastiskt!

Men om jag ska återgå till nuet så väntar en fartfylld vecka, men det ska bli väldigt roligt. Idag har jag jobbat och tränat mina 6åringar. Imorgon jobbar jag kvällen och innan det hade jag tänkt försöka packa så mycket som möjligt inför Midsommar. För imorgon efter jobbet åker jag direkt till Viktoria och sover där och sedan på Onsdag morgon går bussen till Stockholm. Vi ska ut till Gröna lund och titta på 30 seconds to mars. Tror inte de kommer bli så mycket åka av, vi är mest där för att titta på dom. Sen tar vi bussen hem igen på kvällen och är tillbaka i Linköping nattetid. Då är det bara sova lite och sedan gå upp tidigt torsdag morgonen för att handla och sedan sticka ner till Kaggebo med Julia & Viktoria. Det ska bli suuuuperväder enligt prognoserna imorse så bäst att passa på!! Vi tänkte sola på dagen och sedan förbereda inför Midsommar på kvällen. Göra kransar och allt sånt! På Fredagen kommer grabbarna ner. Ska bli så jäkla roligt!! En riktig reunion, heeeel grymt!

Så ni får ha det så bra. Misstänker att jag inte kommer vara så aktiv här kommande dagarna. Trevlig Midsommar också! ♥
 
 

15 juni 2013

Hejsan på er ♥

Har haft fullt upp senaste dagarna, men väldigt kul. I torsdags var jag så stolt över min lillebror när han tog studenten. Så himla duktig som klarat det!! Vi hade mottagning här hemma efter med god mat, fika och släkten. På kvällen när Fredrik åkt på sina festligheter i stan stack jag ner till Åtvid och firade alla studenter där nere. Blev en lyckad kväll. När Natt & bar stängde åkte jag och Marcus hem till mamma och sov!

Igår vaknade jag upp ganska seg, låg och tittade på tv största delen av dagen fram tills när jag börjde jobba vid 16. Var så jäkla trött hela kvällen så jag trodde jag skulle somna ståendes. Men som tur var satt inte gästerna kvar speciellt länge så jag kunde sluta redan vid tio.

Idag vaknade jag upp med skit huvudvärk. Ligger i soffan och ser på Kalle Blomkvist just nu och försöker bli av med skiten. Ska jobba vid 16.00 och då vill man ju vara pigg och glad..

Nästa vecka jobbar jag måndag, tisdag...sen kan man säga att jag går på semster. Onsdag åker Viktoria och jag till Stockholm över dagen och tittar på 30 seconds to mars på Grönan och sen på torsdagen åker Julia, Viktoria och jag ner till Kaggebo och förbreder inför Midsommarafton. Resten av gänget kommer ner på fredag! Ska bli så jävla kul, lääängtaarrrrr!

Hoppas ni haft en toppen vecka ♥
Stilig eller vad?
 

11 juni 2013



Kom hem från jobbet för bara en liten stund sen. Blev mycket senare än vad jag trodde, but that's life. Nu ska jag sätta på någon film eller serie och försöka varva ner så jag kan sova sen. Imorgon ska det bakas och städas inför brorsans student på torsdag. Hoppas även på en massa sol så man kan ligga i solstolen mellan de olika bak momenten ;)

Hoppas ni haft en trevlig dag. Puss!
 

10 juni 2013

 
Behövde mig en dos av detta idag. Längtar tillbaka lite extra..efter precis allt. 7 veckor sen han kom hit idag, stört. Så sjukligt grymma dagar och jag önskar jag kunde ha såna fantastiska dagar minst ett par gånger varje år. Kan fan inte vänta till han är tillbaka. Åtminstone i Europa, jag svär på mitt liv att jag åker till närmsta land om han dissar vårat Narnia. Tar flyger dirr!! Justin Bieber live kan man icke få för mycket av, men däremot alldeles för lite. Man skulle varit Amerikanare. Där kan man ju se honom ofta. Här är det väl tur om han kommer var tredje? fjärde? år. Så länge kan jag inte vänta. Saknar ju ihjäl mig redan nu!!

Förövrigt idag har jag jobbat och tränat mina små 6åringar för första gången. Det gick bra men man blir ju lite av en hönsmamma i en hönsgård ;) Var även rätt trött på min egen röst mot slutet...haha!

Kommande vecka ser ut såhär: tisdag - handla studentpresent åt brorsan, jobba kväll. onsdag - baka inför brorsans studenmottagning, städa, jobba kväll. torsdag - fina lillebror tar studenten ♥. fredag & lördag - inga dags planer, jobbar kvällarna. söndag - ledig.
 
Så ni vet ni ifall ni undra. Puss!
 
 
 

9 juni 2013

Min långhelg har varit så himla underbar!! Efter solande och mys vid Bysjön med Nermina i torsdags åkte jag rakaspåret ner till Kaggebo. Har enbart tagit det lugnt, varit ute och gått, solat, ätit gott och badat (!). Åkte hem igår och direekt till jobbet. Andra bröllopet för min del iår. Kom därifrån runt halv tre inatt och då åkte jag hem till Marcus och sov. Idag efter frukost stack vi, plus Vikotria & Robin till Smultronstället och åt glass, mumsigt!

Denna veckan som kommer jobbar jag alla dagar utom torsdag då brorsan tar studenten och söndag. Ska även ha min första fotbollsträning med mina 6åringar imorgon. Förhoppningsvis kommer den passera i en jäkla fart för jag längtar så jäkla mycket till v.25 & 26. Känns konstigt att min första semestervecka börjar snart. Händer så himla mycket kul från och med v.25, längtar såååå mycket!

Senaste dagarna i bilder!

5 juni 2013

Är det inte helt underbart att sommaren äntligen är här? Just nu är den tiden på året som jag älskar allra allra mest. När hela sommaren fortfarande ligger framför och det är så jäkla fint ute och man mår för det mesta allmänt bra!! Idag har jag verkligen njutit av solen. Låg ute och jobbade på brännan mellan halv elva och ett. Sedan städade jag lite innan jag åkte till Åtvid och uträttade lite ärenden innan jobbet! Hade fullt ös på Lill-lördagen idag eftersom det är ledigt för de flesta imorgon. Väldigt roligt!

Jag har varit hemma en stund nu. Ska försöka varava ner och sen blir det sovdags. Imorgon vill jag vakna upp med strålande sol! Ska picknicka, sola och mysa med Nemii isåfall och sen på eftermiddagen åker jag ner till Kaggebo. Blir ensam första dygnet för ingen hade tid att följa med. Men det går nog ingen nöd på mig! Mamma kommer iallafall ner fredagnatt eller lördag förmiddag. Jag ska ändå bara slappa och förhoppninsvis sola om vädret tillåter. Åker hem på lördag eftermiddag. Blir nog direkt därifrån och till jobbet. Börjar 18.00 och kör till 03.30(!!!!)

Så vi hörs när jag är tillbaka efter min mini-semester. Ha en trevlig helg!
 
Hade det sååå underbbaaart idag!!

3 juni 2013

 
Denna dag har varit så jävla BÄST!!! Min lillebror har äntligen klarat sitt körkort, sååå glad för hans skull!! Sen släpper Bråvalla MASKINEN som vi har önskat och hoppats på heeela tiden plus att Paramore hängde med som grädde på moset. LIKSOM HUR JÄVLA GRYMT KOMMER INTE BRÅVALLA BLI? Jag tror jag avlider från mitt liv!!! V.26 kommer bli bruuuutaaaaaaaaaaaaaaal det är en sak som är säker!

Solen skiner och jag slutade tidigare från jobbet. Ska gå ut och njuta av solen och livet, ikväll blir det slapparkväll hemma :) Hoppas er måndag varit lika fin som min!



2 juni 2013

Har haft en toppen helg! Underbart att åka ner till Kaggebo som vanligt. Tyvärr hade vi skit väder igår, men det gjorde inte så mycket. Längtar till Midsommar så himla mycket. Förra året var så himla grymt, hoppas på att vi kan slå det iår. 20 dagar kvar ♥♥♥♥

Ska alldeles strax äta kyckling och grejer här, sen blir det chillkväll. Marcus är här med! Jobbar nu måndag, tisdag & onsdag. Förhoppningsvis kan jag även få in lite träning med Jullan! Hoppas er helg varit bra ♥
 

1 juni 2013

Tjolololoooo
 
Ska alldeles strax åka ner till Kaggebo, härligt! Blir bara över natten dock, men ska bli härligt ändå! Igår var jag ledig hela dagen. Vaknade upp rätt pigg vid halv tio trots att vi hamnade på torsdags klubben på torsdagkvällen. Var hos Julia och vi satte i varandras löshår...när det var klart ett par timmar senare åkte jag hem. Gjorde rabarberpaj, färgade håret, grillade och så tvättade pappa, fredrik och jag altanen. Tanken var att jag skulle olja den nu innan jag drog till Kaggebo, men den hade inte riktigt torkat så jag får göra det imorgonkväll när jag kommer hem :)

Just nu skiner solen, får hoppas det fortsätter så. Bäst ja tar med bikinin ifall att ;) Ha en bra lördag ♥



RSS 2.0