Bieber

Asså fuck it! 40 miljoner saker ska hända i Bieber världen när jag sitter på andra sidan jordklotet med tidszonen mera off än vanligt och segaste internetet på jordklotet. Först släpps Believe acoustic och bara dödar mig 70 gånger för det är så jävla piss bra. Inga jävla ord. Langa bara ett fucking grammy award till Justin nu era miffon. Han är fan mera värd det är någon annan. SÅ JÄVLA SJUKT STÖRT BRA.

Sen för några jävla hor timmar sen får man veta att han ska göra en tredje jävla hor konsert i Sverige den 24 april. JAG ORKAR FAN INTE MED MITT LIV. Biljetterna släpps på fredag, inklusive ett fåtal M&G biljetter...OM JAG SKA FÖRSÖKA FÅ TAG I EN BILJETT? Skoja inte med mig. Ska kämpa mig svettig OCH blodig. Ska fan i helvete ha en biljett jävel till den konsertjäveln också!! M&G biljett vore fint. Alla frivilliga som har lust att försöka få tag i M&G biljett åt mig kan ju sitta framför datorn klockan 10 på fredag och ringa mig på 0762676722 om ni kommer fram och M&G biljett eller Golden circle finns tillgängligt. JAG KOMMER ÄLSKA ER FÖREVIGT OCH GÖRA VAD NI ÄN BER MIG OM.
 
Färdig dampat. Nu ska jag dampa vidare i Patong!!!!


30 januari 2013

Hallååå
 
Helt sjukt vilket bra väder vi har. Nu har vi haft klarblå himmel och strålande i sol i en vecka. Helt sinnes!! Börjar även äntligen bli lite halvt negerbrun. Har vi 5 hel dagar kvar så det är bara pressaaaaaa. Igår låg vi på Kata noi med strålande sol och idag har vi legat på Kata med strålande sol. Hade tänkt åka taxi till en strand som Thailändarna själva tipsat om men Macke har varit lite halv krasslig i magen sen igår så vi struntade i det. Hade mest tänkt ta de lugnt idag men på stranden kom de fram två killar, en svensk & en norsk som jobbade på Grabbarna Grus i Patong och frågade om vi ville komma dit ikväll. Dom sålde fribiljetter och berättade hur allt gick till. Och eftersom vi ändå tänkt åka till Patong någon kväll och pratat om att vi vill testa på festlivet här så bestämde vi oss för att slå till. Det blir ju att man dricker lite varje dag, bira, några drinkar, ett glas vin men aldrig några mängder. Men ikväll får vi väl slå på stort då! Ska bli kul. Ska strax sätta mig på ballen och börja häva lite vin och sedan tänkte vi käka middag på hotellet. Vi ska inte träffa norsken och svensken plus ett till gäng som raggat upp på Karon förrän vid 22 i Patong. Så vi har ett par timmar kvar att fördriva! :)

Hörs om jag överlever festlivet här nere, men det ska jag väl göra! Lite små taggad ska jag erkänna. Frågan är hur taggad Macke är som ligger här bredvid och snarkar ;) Haha!

Pusssss ♥
 
Jag på Karon förra veckan....inte så speciellt brun där inte ;)

28 januari 2013 - I Thailand

Hejsan hoppsan! Hoppas allt är bra med er allesammans, här är allt kalas...men det visste ni nog redan :) Igår hade vi en hel dag på Kata beach med strålande sol hela dagen. På kvällen åt vi mat på en mysig restaurang och sedan gick vi och spelade minigolf i en häftig park som ligger mellan Kata & Karon. Det var kul, men sjukt svettigt efter ett tag. Och en massa familjer med ungar som tog 40 år på sig att bli klara på banorna så vi fick vänta mellan varje typ. Men roligt ändå! 

Imorse vaknade vi återigen med strålande sol och inte ett moln, hur underbart?? Aldrig haft så stört bra väder tidigare vi varit. Har regnat en gång i typ 30 min på hela denna vecka. Annars brukar de typ regna lite varje dag. Får tacka väder gudarna! Vi hade iallafall bestämt oss för att ta en longtail båt till Freedom beach. Så sagt & gjort. Tog 20 min dit från Kata och sedan har vi bara legat där i den vita sanden och med de turkosa vattnet framför oss hela dagen...och inte ett moln på hela dagen. Helt jävla underbart!! Bestämde med longtailbåt killen att han skulle hämta oss vid 4, så då stack vi där ifrån. Hade lite poolhäng när vi kom tillbaka....watermelonshake och ett dopp i den svalkande poolen är aldrig fel. 

Nu har de precis blivit mörkt här och klockan är tio i sju. Vi ska göra oss iordning och ge oss ut på kvälls äventyr. Hitta något nice ställe att käka middag och strosa runt! 

Hoppas på en solig dag imorgon igen så får vi se vart vi tar vägen då. PUSS! Här får ni lite bilder från dagen :)
 

26 januari 2013 - I Thailand

 
Idag har vi haft strålande sol hela dagen igen. Så jäkla varmt och skönt!! Efter frullen stack vi till Karon där vi har legat hela dagen i solen och under parasollet. Druckit watermelonshake, svalkat oss i havet och promenerat i den stekheta sanden. Rätt okej om jag ska vara ärlig!

Vid tre tog vi en tuktuk hem till hotellet. Svalkade oss i poolen, jag solade en stund till och sedan tog vi en nice massage. Ikväll har vi varit på en stor marknad som är i Phuket town på helgerna. Där fanns verkligen ALLT och det var otroligt billigt. Vi gick omrking några timmar, åt gatuköksmat, drack juice och shoppade lite av varje. Efter cirka två timmar var vi genomsvetta av att ha gått omkring under tälten och det blev så mycket av allt och alla så vi tog en taxi hem. Ligger på hotellet nu. Har druckit vin och ätit popcorn på ballkongen. Jag tänkte läsa ut min jobbigt bra bok och Macke skulle skype:a med Linus. Fint! Klockan är snart halv elva här :)

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på under dagen. Om det är bra väder tänkte vi iallafall försöka hinna fota lite av solnedgången framåt kvällen. Vi missade den tidigare i veckan typiskt nog! Annars får vi se vart vi tar vägen under dagen, hoppas på ännu en dag med en massa soool.

Nu är de läsninggstime innan jag ska sova. Hade tills vi hörs igen <3

25 januari 2013

 Hejsan! Har det så skönt här nere som jag antar ni kan gissa! Idag har det varit strålande sol helaaa långa dagen och vi har varit på en strand som heter Kata noi. Den skulle vara lite lugnare jämfört med Kata Beach och mycket riktigt var det. Även otroligt fint vatten. Nästan lite Phra nang feeling. Dit lär vi garanterat återvända. Både macke och jag har lyckats bränna oss som fan idag. Vi hade tänkt ta en Long tail båt till Freedome Beach imorgon men jag vet i tusan om vi vågar åka dit med våra illröda ryggar. Funderar på att åka till karon istället. Det ska bli super väder imorgon också och i karon kan vi iallafall ligga under parasoll vid behov. Det märks! Annars blir det antingen Weekend market i Phuket Town eller en tripp till Patong imorgonkväll. Vi får se. Ikväll tar vi det bara lugnt. Har varit ute en kortis och ätit och promenerat lite. Men gick hem tidigt och nu åskar det lite smått så var kanske ett bra val :) Hoppas ni har det bra hemma. Vi hörs snart igen <3

24 januari 2013 - I Thailand

 
En liten bild från stranden idag. Har inte tagit så mycket bilder än men jag lovar att det kommer bli. Idag har vi legat på Kata beach. Det har varit disigt och tunna moln ända fram till 3 tiden. Då kom solen fram och det var så stört varmt. Hade lyckats bränna magen av att ligga där i solstolen utan skydd och skugga...man tänker inte på att solen tar så jäkla mycket trots att den inte är framme. Har även blåst vilket också gör det livsfarligt...

Vi gick iallafall hem strax efter att solen kom fram för vi kände oss helt slut av värmen. Hoppade i poolen som svalkade sjukt skönt och sedan gick vi och tog en aloe vera massage. Var så skönt att jag somnade till flera gånger!

Vi hade tänkt försöka hinna med att se solnedgången och även ta lite bilder i den så vi ska nog göra oss iordning nu och sticka ner till stranden igen. Ska bara försöka slita mig från min bok. Läser 50 shades of grey som alla pratat så mycket om, otroligt svårt att slita sig ifrån den kan jag säga. 

Jaja, hoppas ni har de bra hemma i kylan ;) Mig går de ingen nöd på iallafall. Pusssss

23 januari 2013 - I Thailand

Hej mina vänner.

Tänkte bara kika in här och meddela att vi är framme och att allt är kanon! Flyget var ju segt som vanligt och jag fick huvudvärk när vi lyft och hade det hela flygturen (den har inte riktigt försvunnit än, pissigt som fan) Landade vid 08.15 i Thailändsk tid igår (02.15 eran) Sov ett par timmar när vi fick rummet vid 11...vaknade vid halv 4 igen och tvingade oss upp. Tog en massage och sedan gick vi ut åt. Tyvärr har jag som sagt pisshuvudvärk och orkade inte alls vara ute länge. Gick hem och la mig när vi ätit..somnade 19.30 och sov hela natten, haha!

Idag har vi legat vid poolen. Det har varit lite molningt men solen värmer ändå och man har fått lite grundbränna. Nu ska vi snart dra ut och äta. Hoppas min huvudvärk kan ge upp snart...:(

Kram på er
 
 

Hello summer

 
Hej sommarn! Nu byter jag ut snön mot vita stränder, ljummet vatten och en stekhet sol. Känns otroligt okej. Ha det så bra här hemma alla läsare, jag ska bara njuta njuta & njuta!! ♥

20 januari 2013

Godmorgon kamrater!

Sitter och har letat efter ny ösig musik att kunna lyssna på de kommande två semesterveckorna. Hatar när man är trött på allt i spellistan. Trots att jag nu har 701 låtar i min lista har jag ändå ingenting att lyssna på ibland..haha! Ke$has album "Warrior" är så sjukt bra!! Lyssna på de om ni vill bli lite taggad på livet.

Ska alldeles strax finna ork att packa lite seriöst. Tänka efter 4000gånger för jag vill inte behöva stå där på Arlanda imorgon och komma på att jag glömt något viktigt. Usch! Men har en packlista som är väldigt eftertänksamt skriven. Ska ladda ner lite filmer till flygresan också och senare ska jag ner till Åtvid och snacka lite med Marcus familj och säga hejdå plus att jag tänkte hinna med en promenad med Julia. That's my day!

Imorgon åker vi vid 9-halv 10 någon gång. Fegge är super snäll och ska skjutsa upp oss! Planet lyfter vid 15.00 sen flyger vi i 11 timmar så vi landar i Phuket någon gång imorgon natt när ni ligger och sover så sött. Men jag kommer som sagt att ha med mig dator och trådlöst internet finns på hotellet så jag kommer väl kanske kika in här då och då. Med lite svettiga, varma bilder. Så fryser ni någon dag kan ni ju kika in här!

Ha de super så hörs vi ifrån varmare breddgrader :) KRAMAR


19 januari 2013

Brr så kallt det är ute!! Men så himla fint. Idag på eftermiddagen var mamma och jag ute och gick en långpromenad och det var så jäkla fint ute. Solen sken, träden var helt vita och så en klarblå himmel. Hade ordentligt med kläder också så frös inte ihjäl utan det var bara skönt :)

Kom hem till Värna för en liten stund sen, har tagit det lugnt. Känner mig så himla trött! Men ska snart mosa på mig en massa myskläder och åka till Björs. Ska skjutsa Fredrik och sen tänkte jag passa på att träffa Jessica en sväng. Annars ikväll ska jag bara ta de lugnt. Efter liten dejt med Jessica ska jag åka hem och packa lite seriösare och sen bädda ner mig i soffan. Kan inte fatta att vi byter ut denna kyla mot sol och bad på måndag. Ska bli så otroligt underbart!!

Höörs imorgooon
 
 

17 januari 2013

 
Idag har jag varit i stan och handlat lite små saker som saknades inför resan. Hittade allting, till och med en prisvärd dataväska. Så nu ska bara helgen passera så vi kan åkaaaa. Fick även till en fika med Oliver mitt i små shoppandet så vi satt på Gyllen och drack latte och åt en varsin semla. Trevligt!

Han bara hem och byta om innan jag åkte till gymmet och mötte upp Julia. Körde i en timme och fick till ett riktigt bra pass själva. Kändes bra! Nu ska vi bara försöka få till en PW i helgen med sen blir det ingen träning för mig på 2 veckor. Men sen när jag kommer hem i februari kommer det vara ALL IN. Förhoppningsvis kommer jag hitta motivationen under tiden jag är iväg, men känner mig redan lite små taggad.

Imorgon ska jag jobba 13-17. Sen ska jag, pappa & pappas bästavän plus hans söner på hockey. Ska bli kul, inte varit på hockey på länge. Efter det åker jag nog ner till mamma och sover hos henne och tar lite "adjö" på lördag. Ska eventuellt även få till en dejt med Jessica. Söndag kommer nog mest bli packande och även en PW med Julia. Kalas!

Hörsss, trevlig helg ♥

15 januari 2013

 
Hallå alla mina fans ♥

Idag har jag hängt med Viktoria. Fikat och pratat igenom senaste tiden vi varit ifrån varandra. Nu ses vi nog inte förrän efter jag varit i Thailand. När Viktoria åkt ifrån mig åkte jag hem till Julia och hon hjälpte mig att sätta i mina nya extensions. Så nu är dom i inför de kommande soliga veckorna. Feels good!

Är hemma i Värna nu och har varit det sen åtta tiden. Bara slappat och nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag jobba ett par timmar sen skulle Julia & jag ha tränat. Men jag vet inte hur det blir för Hanna sms:ade och frågade om jag kunde stanna lite längre än till 18.00 på jobbet imorgon så vi hinner eventuellt inte. Hade annars tänkt gå på coren. Men träningsvärken efter Easylinen igår är inte nådig asså!! Antar den är ännu värre imorgon..så kanske lika bra med lite vila så vi kan köra på torsdag igen.

Ha de braaaa ♥

Min mysiga frulle imorse framför Disney channel

99 dagar

 


MINDRE ÄN 100 DAGAR. OCH DETTA ÄR NOG TAMIG FAN VAD SOM KOMMER BLI MIN DÖD. 

14 januari 2013

 
Om en vecka lämnar vi snart sverige vid denna tid. Wooopa! Nu i veckan som kommer har jag en hel del grejer inplanerat så jag misstänker att tiden kommer gå förjäkla snabbt. Blir träning, träffa Viktoria, Oliver & Jessica vid lite olika tillfällen, jobba, Julia ska sätta i min nya ringhair hårförlägning och sen ska jag försöka hinna med en vända till stan.

Just nu sitter jag i Onepiecen i sängen och tar det lugnt. Lyssnar på musik och sådär. Jag har plockat ner alla grejer från våran barrande gran så nu ska bara pappa få ta bort ljusen så vi kan kasta ut den sen. Är en hel jävla barrskog på golvet...haha illa! Ikväll ska Julia & jag på ett Easy Line pass och sedan ska jag hem till mamma och äta Tacos och mysa. Yeees! Höörs hörreni ♥
 

Snart snart snart




Åhh suktar lite såhär när det är så nära. Inte mina bilder, men snart är jag i paradiset igen ♥
 

13 januari 2013

ALL I NEEEEEEEEEEEEED IS A BEAUTYYY AND A BEAAAAAAAAAT WHO CAN MAKE MY LIFE COMPLEEEEEEEEEETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Haha sitter och lyssnar på musik på högsta och är lycklig. Blir så sjukt taggad på livet av Beuaty and a beat. 

Hängde med Macke hela kvällen igår. Vi käkade med hans familj och sen tittade vi på Sinister, en skräckis! Den var rätt bra faktiskt och lagom läskig. Låg och pratade länge och somnade nog rätt sent. Vaknade inte förrän halv tolv idag. Åt sen frukost, tog de lugnt och lagom till Macke skulle dra och jobba åkte jag och handlade och sedan vidare hem. Har plockat bort de sista av julen (förutom granen) sen har jag skrivit packlista, läst igenom de vikitgaste inför resan så jag har koll på allt, skrivit ut biljetter. En vecka kvar bara och det kommer gå så jäkla snabbt.

Ikväll ska jag göra lax och njuta av en lugn söndag hemma. Imorgon funderar jag på att åka in till stan. Behöver köpa lite småsaker inför resan. Yes that's it. Ni får ha en bra kväll! ♥
 
 
SNART BLIR MAN GYLLENBRUN OCH SNYGG!!! LÄNGTARRRRRRRRRRRRR

12 januari 2013



Skönt med lördag. Sov så himla skönt inatt. Kände mig helt medvetslös när jag vaknade...haha! Sov ända till tio över elva. Har ätit frukost med omelett och grejer, plockat lite i köket, plockat in tvätt och tvättat lite mera.

Har suttit och kollat på bussar & tåg till Arlanda nästa måndag. Tåg känns inte askul eftersom risken finns att dom får problem. Känns inte som man kan lita på SJ efter allt man hört. Tråkigt men sant. Bussar finns, men då måste vi åka så jäkla tidigt. Planet går klockan 12 och vi måste checka in senaste 10. Så vi måste åka redan 03.30(!!) från Linköping & då är vi framme på Arlanda 07.10. Mysig väntan. Sen är de ju dedär när man kommer hem och har landat efter 12 timmar på flyg, känns inte aspeppande att sitta och vänta på en bussjävel. Förhoppningsvis kan Fegge skjutsa oss...annars får vi försöka hitta någon annan. Det löser sig nog! KAN INTE FATTA ATT VI ÅKER OM TYP EN VECKA. Ska bli så otroligt skönt!!

Nehepp ha en bra lördag!

11 januari 2013

Tjabba kompisar!

Trött-tjej men med ett jäkla bra humör och en jädrans massa pepp på livet för tillfället. Har hunnit jobba 06.30-15.00 idag, varit och hämtat mitt däck, gått en lång PW med min bästa Julia och ätit middag hos mamma med henne, mormor & morfar. Men efter det åkte jag hem till Värna. Ville sova i min säng och vakna i den imorgon.

Har i princip inga planer för helgen. Ska till Macke imorgon och bara ha slappiskväll med hans familj. Söndag får vi se om de blir någon plats på Spinningen. Annars hade jag gärna hoppats på lite bra väder så man kunde sticka ut och fota lite. Sugen som tusan!!

Trevlig helg ♥

10 januari 2013

 
11 dagar kvar och jag dör så mycket jag längtar. Igår rensade jag min garderob som var ett stort kaos. Automatiskt blev det att jag la fram alla sommarkläder jag vill ha med mig för jag tyckte de kändes "onödigt" att lägga ner det i byrån när det ändå snart skulle fram. Så när jag var klar insåg jag att halva garderoben blivit framplockad...haha! Att det alltid ska vara så svårt att packa. Än så länge har jag bara småpackat lite, dvs lagt fram allt. De stora problemen brukar komma när allt ska få plats i väskan...men det problemet kan få vänta till nästa helg!

Har haft en riktigt slödag idag. Ska strax klä på mig något ordentligt och packa lite för jag ska åka ner till mamma. Marcus mamma skulle komma också. Marcus kommer även hem från Sälen så han dyker säkert upp också.

Imorgon jobbar jag 06.30-15. Sen ska jag hämta mitt däck som jag fick pyspunka på igår som är på lagning nu. Och efter det blir det gymmet med Julia! Annars har jag inga planer för helgen. Tar det lite som det kommer :) FÖRÖVRIGT LÄNGTAR JAG TILL STOCKHOLM I APRIL OCH TITTA PÅ ÄLSKLINGEN, OM NÅGON STACKARS SATE MISSAT. OCH NU KOM ALL AROUND THE WORLD OCH JAG VILL BARA VRÅLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
 
Believe acoustic om 19 dagar, dör av längtan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEJDÅ
ska bli gött och få alla äckliga rykten uppklarade av the man him self <3333
 

9 januari 2013

 
Var snäll och gick upp vid 07.30 imorse och hängde med farmor & farfar till hörselkliniken på sjukhuset. Farmor skulle ta hörseltest och fixa hörselapparater. Så jag följde med så dom inte skulle gå vilse eller hetsa upp sig allt för mycket. Det gick iallafall finfint! Kom hem vid halv tolv, åt lite lunch och ända tills nu har jag städat och rensat på mitt rum. Så nu är det äntligen lite ordning igen! Skönt :)

Ska gå hem till farmor & farfar och ta en kopp kaffe med dom nu, sen ska jag slappa lite innan det är dags och åka ner till gymmet. Julia och jag ska vara med på spinningen vid halv sju. Pepp!!


Stop the hate

Skrev ett inlägg förut om hela Justin Bieber & röka på grejen som alla pratar om. Och att massa "fans" skurit sig i armarna pågrund av det. Men jag valde att ta bort det. Någon kanske han läsa. Var upprörd över att #CuttingForBeiber" trendade på twitter och folk la upp bilder på sina armar sönder skurna. Helt stört! Var så arg på "fansen" som ska stötta Justin genom saker beter sig så pga ett rykte säger att han rökt weed. Som jag inte ens tror på för 5 öre. Vi lever på 2000talet och att redigera in en joint mellan två fingarar är inte så jävla svårt. Och sen har han en look a like vid namn robin som sägs ha sålt dessa bilder till TMZ för att tjäna sig en kosing. TMZ som förövrigt är lika trovärdigt som Wikipedia. Och ärligt orkar jag inte bry mig. Var och en kan ju sköta sina egna liv.

Men nu är jag så jävla arg över allt hat mot Justin. Hur orkar man ha så mycket hat mot någon som man 1. Inte känner. 2. Inte har gjort en ett jävla skit. 3. Är världens underbaraste. 4. Har ett hjärta av guld. Idioter. Gräv ner er. Och kom fan inte upp förrän ni fått lite jävla respekt. RESPEKT FÖR ANDRA MÄNNISKOR VARE SIG DET ÄR EN VÄRLDSTJÄRNA ELLER EN VANLIGA JÄVLA SVENSSON.

Daamp-afton!!!!!!!!!! Vi hörs imorgon istället för just nu är jag för oglad.
 

7 januari 2013

Tja bloggen!

Ligger i min säng hos mamma och ska strax sova. Har fått huvudvärk lite smygande under kvällen, förhoppningsvis kan jag sova bort den. Idag har jag jobbat en sväng över lunchen. Slutade vid 4 tiden och då åkte jag hem hit och slappade i soffan fram till 18 då de var dags för att återvända till gymmet. Julia & jag körde lite uppvärmning och sedan var vi med på Core-passet. Fyfan!! Trodde jag skulle dö. Är verkligen inte van att använda dom musklerna och göra såna övningar överhuvudtaget. Sista vändan orkade jag knappt röra mig. Byta position från liggande till sittande var PINA. Herregud! Men jag kämpade på. Nu är vi igång igen iallafall :)

Har bara slappat i soffan med mamma ikväll. Tittade på Farmen, Mästerkock, Igkneto eller vad fan de hette och sen VS fashion show som Justin var med i. Imorgon ska jag jobba 12-18 sen ska jag åka hem till Värna och ta det lugnt. En annan rolig sak som hänt sedan sist är att Julia & jag har bokat tatueringstid. Så nu ska de äntligen hända!! Känns pirrigt som fan men så jäkla kul. Ni får se vad de blir sen när den sitter på plats :) Spännande va?

Men nu är de nog dags att sova lite. Tänk att om två veckor landar jag i Thailand vid ungefär exakt denna tid. De kommer gå så snabbt nu. Snart är jag där! Dags och börja riva fram sommargarderoben ordentlig snart. JIPPIIII!


BELIEVE

 
JAG LÄNGTAR SÖNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 

5 januari 2013

 
Har varit i Kisa hela dagen och åkt skidor med ett härligt gäng! Såå himla roligt och så skönt att det funkar med knät. Efter 5 timmar i backen med bara kort fikapaus kände jag dock tröttheten i knät och lite ömmande. Så jag slutade åka vid fyra...ville inte utmana ödet att köra på trots att knät började säga ifrån lite. Men jag minns att det var likadant i Trysil förra året. Är glad att jag överhuvudtaget kan åka!! Fjällensug som fan. Får se om jag får tillfälle för någon tripp längre fram. Oliver har ju stuga i Tandådalen och att dra ihop ett gäng och åka till den lockar en aning. Tandådalen är så himla bra med...kan åka mellan till Hundfjället också. Bästa stället i Sälen enligt mig. Om vi inte kommer iväg blir de första året på 5 eller 6 år i rad som jag inte är där. Känns onödigt att bryta den traditionen ;)

Just nu ligger jag i Mackes säng och väntar på att Macke ska komma och lägga sig så vi kan se film. Påtal om just Sälen och Tandådalen/Hundfjället så ska Macke dit imorgon. Andra gången på en månad han är i Sälen. Orättvist!! Han stannar till torsdag så vi tänkte ha lite kvalitetstid. Så är det med de!

Sovgott ♥

4 januari 2013

Herregud vad flitig jag varit sedan jag kom hem från mamma! Har storstädat min lillebrors rum. Såg ut som ett jävla skithål och han är i fjällen nu (aviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis) så jag tänkte jag kunde glädja honom lite när han kommer hem på söndag. Nu är det kliniskt rent! Nu har jag precis tagit hand om disken och diskmaskinen. Och alldeles strax ska jag hänga lite tvätt och sätta igång maskin nummer två och sen tänkte jag tillaga en lasagne. Sjukt hungrig redan nu så den kommer nog sitta fint lite senare. Kom iallafall in ett riktigt städ-mode idag, knappt så jag kunde sluta ;)

Imorgon ska jag till Kisa och åka skidor med Ida. Åh ska bli så himla kul! Hon frågade mig igår om jag ville följa med vilket jag såklart inte tackar nej till. Får inbilla mig att jag är i fjällen över dagen. Mys! Annars har jag inga mera planer för helgen. På måndag drar jag igång med min träning igen, regelbundet som under hösten. Ska bli skönt! Julia ska även joina mig och sällskap skadar ju aldrig.

Ha en bra kväll ♥


3 januari 2013

Kom hem från jobbet alldeles nyss. Otroligt seg dag och inte alls mycket lunchgäster. Ska slöa i soffan fram till lite senare då jag ska ner till Åtvid och fika lite hos mamma med henne, Susanne & Ida. Ska bli kul. Ida var min partner in crime hela lågstadiet. "Lekte" varje dag och satt i princip ihop. Mycket störda minnen med henne. Så ska bli väldans kul att träffa henne igen. Vi har sätts lite på gymmet men båda har problem med att ta fingrarna ur röven och hitta på något. Även om vi tänker tanken hela tiden...haha illa.

Händer nog inte så mycket mera idag. Ska sova hos mamma och imorgon tänker jag åka hem lite skapligt och ta tag i städningen som inte blev av igår. Puss!


2 januari 2012

Imorse vaknade jag med huvudvärk. Usch! Så vidrigt är det. Jag som hade planerat att ha en hel dag med städning. Av alla vrår i huset. Men istället blev jag soffliggandes hela förmiddagen fram till två tiden. Då började det kännas bättre tack vare en stark tablett jag fick av pappa. Kunde iallafall dra igång med lite städande och körde av hela undervåningen med damsugaren och moppade golven. Plockade även bort alla tomtar och juldukar. Men stakarna och stjärnorna får va kvar någon vecka till tills vi tagit bort granen. 

Huvudet är bättre, men fortfarande inte bra. Ska laga älggryta och slappa i soffan hela kvällen. Imorgon ska jag jobba 09-13. Hoppas jag slipper gå det med ett dunkandes huvud...


Music of 2012

Vet inte hur min värld skulle se ut om musiken ej fanns. Den är som en hjälpande hand när livet är tungt. Sätter sprätt på alla känslor som finns. Både när man är glad och när man är ledsen. Det är även sjukt hur man kan minnas hur man mådde vid ett visst tillfälle (även om de är flera år sedan) av att lyssna på en låt som man lyssnade på då. Känslorna kommer tillbaka. Så himla häftigt!

Vad jag egentligen ville med detta inlägg vad att lägga upp mina bästa låtar från den gågna året. 2012 absolut bästa låt heter Fall och den har 2012s...eller nej vänta...år tiondets bästa soloartist gjort. Den är så jävla fin att jag vet inte ens vad jag ska skriva. Den får hela mitt känsloliv att gå igång på max. Och att jag ska se den live i april får mig att dö. Hur fan ska jag överleva? Hur faaaaaaaaan ska jag överleva? Det är frågan...



Måste bara ha med denna. Även om radion spelat sönder den har det iallafall lätt VARIT en av årets bästa låtar. Och SHM är fantastiska på alla sätt. Väääldigt tråkigt att dom ska sluta lira ihop nu (om dom nu ska det) Denna har man dansat och taggat sönder till x antal gånger under 2012. Wooopa
 
Åhh fina fina One direction. Denna låten är så himla fin. Skriven av Ed Sheeran och lyssnad på av mig antagligen minst 1 miljon gånger sen den släpptes. Så jävla ap fin!! Lätt en av de bästa detta år om ni frågar moooiiiii.
 
 Haha självklart måste Nause vara med också. Även denna låt lite uttjatad just nu, men även den måste heelt klart vara med som en av årets bästa låtar. Taggad sönder och dansat en aning till denna med. Och att Nause kommer till Bråvalla i sommar gör mig bara sååå hima glaaaaaaaaaad. WOOOOPA
 
Dom fyra får vara NÅGRA av mina favoriter iår. PUSS

1 januari 2013

Jahopp mina vänner, då har vi lämnat 2012 bakom oss. Nytt år och nya möjligheter. 20 dagar kvar till Thailand också. Längtar så otroligt!

Hur var eran nyårsafton? Min var okej. Men lite besviken. Sista gången jag firade i Åtvid iallafall. Nästa år ska jag vara i fjällen, that's for sure. Ingenting kommer kunna slå det. Vi var hos Robin och käkade pizza och förfestade lite ett gäng sedan gick vi till Natt o bar men det var inte någon vidare höjdare. Ganska dåligt med folk, mest pack och ingen vidare musik. Men fick iallafall vara med mina vänner och det är ju viktigast. Vi stannade iallafall ända tills dom stängde vid 02 sen gick Marcus & jag hem till mammas lägenhet och sov.

Idag har vi bara slappat hela dagen. Jag var inte speciellt sleten när jag vaknade men ju mera dagen gick dessto sämre mådde jag..hha! Konstigt. Nu har jag iallafall fått i mig lite mat och börjat vakna till liv. Ska mysa ner mig i sängen med tända ljus och titta på Vampire diaries strax. Imorgon står de städning på schemat!

Hoppas ni hade ett bra nyår ♥
 
 

RSS 2.0