Min dag

Haha vet inte varför jag skrev de där aggresiva inlägget på min blogg för jag tror inte någon av mina läsare är en sån youtube idiot (som jag syftade på) Men jag antar att jag bara behövde få avreagera mig.

Idag har jag mest tagit de lugnt. Marcus var här först, vi gjorde typ inget. Han åkte, jag kollade lite Eva&Adam och sen kom Jessica hit på fika. Sen dess har jag slöat lite mera och ätit med mamma. Nu tänkte jag se mera Eva&Adam resten av kvällen. Imorn tror jag att mamma och jag drar till Kaggebo. Jag behöver komma bort lite och ha något och göra. Mysa där nere vore perfa. Även om vädret är si & så, de gör mig inte ett skvatt :)


I AM PISSED OF

Ursäkta mig nu. men jag är så sjukt lack på mig själv. Lack på att jag var så jävla cp skadad och stannade hemma när Biebs var i fucking Oslo...vad kan de vara 5-6 timmar här ifrån?!?!? Det är så frustrerande och jag vill dö när jag ser alla videos från konserten. Att han spelade Never let you go, och jag satt hemma i min säng och glodde in i väggen. Förbannade jävla skit helvete! När kommer denna chans komma nästa gång? Om hundrafemtio år. När i helvete ska jag få ha den där jävla turen och den där jävla drömmen som blir sann som alla pratar om? ALDRIG.

Och jag får fan CPRYCK på alla fullkomliga idioter där ute som klankar ner på både Bieber och hans fans. Jag ska fan starta något projekt som kan gå emot alla dessa idioter. HATA HANS MUSIK, men hata inte honom. Känner ni honom? NEJ. Har han gjort er något? NEJ. Han lever i sin dröm och producerar musik som iallafall över 22 miljoner människor på denna jord faktiskt tycker om, så far åt helvete!!! Och ni kallar oss för "efterblivna kukhuven" som försvarar en person som vi tycker om i hans kommentar-fält på en av hans musikvideo. MEN VEM I HELVETE ÄR DET SOM ÄR DET EGENTLIGEN? Om ni hatar Justin Bieber och hans fans så mycket...VARFÖR SKRIVER NI IN HANS NAMN I SÖKRUTAN OCH GÅR IN PÅ VIDEON???? Där är väl ett riktigt jävla bevis på någon som är DUM. Om jag ogillar en artist/band går jag inte in på dennes musikvideos. Och vart vill ni komma med att göra det???!!! Trycka ner, kränka, MOBBA människor för dom inte har samma åsikt som er? Ae jag får fan damp. Och det märks kanske i detta inlägg. Men allt mass-hat mot JB är orättvist..för han är inte värd ett skit. Jag önskar ni alla kunde fatta vilken fin människa han är. Men tyvärr är ni för dumma för och inse det. Kan nästan lova er att han redan har gjort mera för välgörenheten än vad alla IDIOTER där ute kommer ha gjort ihop under hela sin livstid. Så ni kan väl återkomma när ni har någonting att jämföra med. PATETISKT IDIOTISKT OCH SORGLIG! Hoppas ni kommer brinna i helvetet. Mobbning är fel, vare sig det är mot en skolkamrat eller en KÄNDIS och hans/hennes fans. MOBBNING ÄR ALLTID FEL. Sorgliga åbäken.

Sorry men jag orkar inte. Nu har jag iallafall lättat på hjärtat

Påväg


Beställde dessa två linnen från Gina igår. Behöver lite nya roliga toppar inför sommaren. Har kollat på spetslinnet tidigare och linnet till vänster hade jag egentligen velat ha i en gul färg med ett svart kors, men det var slut. Så då fick det bli detta isället. Men det funkar med! Hoppas de passar bra :)

Neon





Underbara neongröna (inte riktigt rättvis färg på bilderna) från Gina! Älskar dom, skit snyggt till bruna ben. 349:- kostade dom mig. Funderar även på att köpa dom i vitt, såg att det fanns!

31 maj 2012

Godmorgon bloggis ♥

Vad gör ni? Jag sitter i sängen och väntar på att Macke ska vakna, jag själv har varit vaken sen tio. Då sken solen men nu regnar det så in i helvete, lite konstigt väder, haha :) Får se vad jag ska hitta på idag. Inga planer! Men vore roligt att göra något, vi får väl se helt enkelt! Hörs senare, puss ♥



Vad tycks om min nya header?

Bieberfever, jorrå!

Har verkligen inte haft något liv denna dag. Suttit här hela dagen och försökt hålla mig uppdaterad om vad som hände i Oslo och den brutala Bieber-fevern. Plus varit arg och ledsen att jag inte är där(!!!) Det verkar som det varit KAOS. Alltså på riktigt! Polisen har verkligen haft noll koll och allt har varit Out of control. Helt sjuukt hur en människa kan skapa detta?! Presskonferensen fick ställas in för trycket mot byggnaden den skulle hållas i var så himla stort från alla fans så deras säkerhet var i fara. Bieber fick evakueras från platsen. Även Meet n greet har blivit inställt som jag fattat det? Och nu ikväll ska han ha en minikonsert på Operahuset i Oslo och det har varit helt insane. Man va tvungen att gå någon bro över för att han ska hålla till på något tak(?) och den bron fick stängas av så inte mera folk kunde komma in på konsert området. En tjej fastnade och fick SKÄRAS loss. Och det är cirka 5000 personer på konsert området och utanför på någon stoor parkering ska de vara cirka 20 000 till som VILL in men inte kan för det är FULLT. Fyfan!! Kanske ska vara glad att man inte är där? Men ändå blir jag så sjukt taggad!!! Får sån kick och vill bara vara där och fightas, haha! Dock har både Scooter (Justins manager) och Justin själv tweetat att alla "Beliebers" (justins fans) måste lyssna på polisen annars kommer kanske inte spelningen bli av. Justin skrev att fansen säkerhet måste gå först. Herre jävla gud! Så himla sjukt det är egentligen, en vanlig kille skapar detta kaos...otroligt. Sen kan man väl ifrågasätta vad arrangörerna av detta styrt med som inte verkar varit något förberedda? Hade dom missat att Justin Bieber har världens mest hängivna fans? Hallå där wake up!

Kan ju även passa på att skriva detta till alla haters som säger att Justin inte bryr sig ett skit om sina fans. Snacka skit! Meet n greet vart som sagt inställt och en tjej vid namn Lisa hade åkt från Danmark för att få träffa honom där. Men så blev det inställt och hon skrev på twitter att allt var förstört och att hon inte längre skulle få träffa sin idol och att ingen kunde göra något åt det och att hon var så otroligt ledsen. Titta vad hon fick för svar:



Åhh så sjukt underbar han är. Lisa har efter detta uppdaterat en massa om att hon har kontakt med Scooter och att dom ska ses på ett hotell. Vet dock inte om hon fått träffa honom än, för någon hade snott hennes mobil. Men hennes kompis har uppdaterat. Detta visar ju att han visst bryr sig, otroligt mycket. Även detta med att hålla GRATIS konsert till sina fans och att han inte tänker spela så länge fansen säkerthet inte är 100%. Hade han inte brytt sig hade han ju kört sitt race och skitit i om någon dött. Kom igen! Han bryr sig, let's face it!

Sjukt vad denna kille skapar. Bieberfever i Norge! Längtar tills de kan bli det i Sverige och jag kan få vara en del av det! LOVE IT :))





Dipdye jeans




Denna fantastiska jeansshorta sprang jag på inne på Gina tricot. Ultimat i sommar eller vaddå? 349:- kostade den mig. Men helt klart värt! Kommer användas flitigt

LITA


Åhhh vad jag önskar att jag var rik och kunde köpa BÅDA dessa underbara skor ifrån Jeffrey Campbell...LITA modellen. Alla dessa LITAS är så jävla snygga. Varför måste dom vara så dyra och jag så fattig? Är helt in love i dessa gröna. Så jävla fina. Någon som vill sponsra mig? De kostar 1699:- styck. De svider en aning i plånka. De gröna skulle vara ultimata ihop med mina nya gröna shorts och de rosa skulle vara ultimata med min nya jumpsuit. Älskade skor!!

30 maj 2012

Godmorgon alla glada ♥

Jag vaknade vid elva tiden och kände mig väldigt utvilad. Så har suttit i soffan och ätit frukost framför barnprogram. Alla våra kanalerna utan 1,2,4 och alla dom där baskanalerna har slutat funka helt huxflux. Vet i tusan vad som är fel! Så då får man helt enkelt titta på det som finns...och idag var de barnprogram, haah!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Mamma och pappa ska in till stan senare och köpa alla våra grejer till nyabadrummet, så som toa, dusch, handfat osv. Jag hade tänkt följa med men de känns dumt. Har ont i själva såren där stygnen sitter, de svider när jag rör mig så jag stannar nog hemma. Får väl ladda ner lite filmer. Om solen ville titta fram kunde jag ju lägga mig på baksidan och jobba på brännan, men de känns inte som de kommer hända! Får se om Marcus kommer hit senare. Ha en bra dag så hörs vi!


sne bild på mig från i helgen! haha

Gone



Har sovit bort hälften av denna dag, så nu kommer jag väl inte kunna somna ikväll..haha men thats life! Har laddat ner en film som heter Gone, tog första bästa så får se om de är något o ha! Förövrigt är jag så sur över att min största idol är typ 5-6? timmar ifrån mig med tåg och jag kan inte åka dit. Eller kan och kan, klart jag kan. Men kanske inte är så smart med ett ny opererat knä. Imorn har han gratiskonsert i Oslo och jag skulle kunna döda för att få vara där, så jävla typiskt. Men jag får väl vänta och se honom under lite mera ordnade förhållanden. Just nu är de lite väl messed up. Hoppas alla som är där får det bäst!! Och Biebs...I be seeing u soon anyway.

Sovsött så hörs vi imorn, nu kallar filmen!


I <3 shoes



Igår när jag var i stan hade jag tänkt att jag skulle köpa ett par enkla ballerina skor, för jag verkigen inga just nu! Men jag glömde bort det, så jag klickade hem dessa tre från Skopunkten nu! Nu har jag sko-köpar-förbud annars kommer mamma på rycket på mig. Har röda, vita, blåa converse, sen fake som är gula, vita enkla vanliga tygskor, gladiatorsandaler, boots och en drös med högklackat. Mina skor tar upp hela vårat förråd...får försöka inte visa att jag köpt dessa ;) 379:- gick allihopa på och jag fick de svarta på köper, känade alltså 99:- Bra ju!

Die in your arms



Singel nummer 2 från Justins kommande platta Believe släpptes idag! Åhh, så bra den är. Die in your arms heter den och den är lite old school stuk på som hans manager Scooter sa, lite Jackson 5 liknande, men så bra!! Kan denne kille göra något dåligt som inte passar min musksmak? haha, asså jag tror inte det. Det är som han vet exakt vad som faller mig i smaken och levererar efter det. Längtar så jävla damp mycket till Believe släpps. Det är förhansbokat och klart och släppt den 15 juni i Sverige. Inte alls långt kvar. Wooopwoooop

29 maj 2012


Tjabba! Jag är redan hemma från sjukhuset! Det har gått jätte bra och smidigt. Var lite yr efter, men inget illamående vilket kändes skönt! Knät känns redan lättare...kan äntligen sträcka ut det utan att det gör ont! Dock är mitt opererade korsband trasigt...finns inget kvar av det. Så den operationen var förgäves. Men jag är inte så förvånad...har ju haft små problem med instabilitet. Suger! Så nu får jag väl överväga under sommaren om jag ska ge det ett nytt försök framöver. Vill kunna spela fotboll så det lockar något enormt. Men det är så jävla lång.rehab både innan och efter plus att jag antagligen inte kommer kunna jobba på flera veckor. Men det får jag ta tag i en annan gång...man kan ju leva utan ett korsband. Önskar verkligen ingen lagsports tjej eller kille att den ska slita bort korsbandet, det är förjävligt! Nu blir de högläge och försöka äta lite, annars kommer jag mest ligga framför teven idag. Puss!

Jumpsuit





Ligger antagligen på operationsbordet nu, så tills jag vaknat till liv får ni lite mera shopping från igår. Underbar neonrosa jumpsuit ifrån H&M. Föll för den på en gång! 149:- kostade den

Lets do this

Har bäddat ner mig och ligger i sängen och lyssnar på lite nostalgi musik. Simple plan just nu. Jag var ju i Stockholm 08 och såg dom live på Annexet och det var så himla bra!! Får såna flahbacks. Underbar spelning! Är så sugen på att gå på konsert igen, de är så underbart! Hade velat gå på Lady gaga och hade planerat att köpa biljett till Jessica i födelsedags present plus en till mig, men hennes extra spelning gick även den åt som smör i solsken så jag han inte. Hoppas de kan komma någon feting snart, typ herr biebs eller typ eminem!!!

Operation imorn då, lets do this! Ska bli skönt och kunna börja träna och sådär igen sen. Promenader och sen löpningen! Längtar. Ska iallafall vara på sjukan redan 7.15, så jag lär vara klar och påväg hem vid lunch igen. Själva operationen tar bara cirka 20 minuter. Får hoppas jag mår bättre denna gång än när jag operera korsbandet. Sprutade spyor utanför entrén vid sjukhuset när jag skullle åka hem...hahaha! Alla utanför bara kolla på mig. Dock är ju korsbandet lite mera avencerat och man är sövd lite längre, haha! Jävla narkos ;)

Nu blir de One tree hill, tänk på mig lite imorn. PUSS ♥


New dress








Dessa två fina klänningar fick bli mina! Tittade på dom när jag var i Stockholm, men jag köpte dom aldrig då. Såg dom när jag skulle gå ut och orkade inte gå tillbaka till provrummen. Dom är helt perfekta! Har varit på jakt efter några blommiga, söta i fina färger. Kommer bli perfekt till bruna ben! 149:- styck :)

28 maj 2012

Go' eftermiddag ♥

Vad har ni för er? Jag kom precis hem från stan faktiskt. Hade planerat in en hemma dag och vila upp mig inför operationen imorgon(!!!!!!!) Men när jag låg och solade på förmiddagen fick jag för mig att åka in till stan. A utöka min sommargarderob med söta sommarklänningar och shorts var målet! Jag ÄLSKAR verkligen att klä mig på sommaren. På vintern är allt så tråkigt och jag har ingen inspiration...men nu vill jag bara ha allt i varje butik!! Älskar alla små fina, tuffa, udda, söta outfits man kan sätta ihop på sommaren till sin bruna kropp, helt freakin' underbart!! Fick även med mig helt grymma grejer hem och blev så nöjd! 2 ur söta sommarklänningar från H&M i samma modell och med samma mönster fast i olika färg, en jumpsuit i neonrosa..hel FET, ett par neon gröna slitna höga shorts och en jeansshorta med dipdye eller hur jag ska säga. SJUKT NÖJD! Kommer visa ett av köpen senare, de andra kommer i veckan när jag ändå kommer vara ny opererad och tråkig..haha :)

Annars har jag precis städat rummet och bäddat rent i sängen som jag blivit tillsagd av sjukhusmänniskorna inför imorn. Sen tänkte jag gå och tvätta bilen och mysa med kattungarna innan jag ska ta dusch nummer 1. Sen ska dusch nummer 2 tas minst två timmar efter. Så tja, roligare än så blir det nog inte! Skriver senare ♥


och sådär såg jag ut idag på stan! ganska enkelt! höga svarta jeansshorts från h&m, bälte från h&m, tisha från gina, earcuff, brillz, en ring från thailand och blåa converse till det!

Dagens




Fick tid över så jag tog två snabba bilder på vad jag har på mig idag. Dock blev dom inte alls bra i ljuset. Min kamera vill inte riktigt samarbeta med mig. Jeansen kommer från cubus, en vit tisha från lindex, jenasväst som från början var en jacka men som jag klippt till en väst..från cubus, väska från gina och skor ifrån skopunkten!

Ha en bra kväll ♥

Vickans bal

Tog mängder utav bilder igår på Vickans bal så jag tänkte att jag skulle lägga upp några här. Så dom kommer här nedan! De var så fina allihopa! Fick flashbacks från min bal, hade så otroligt kul då, ett minne för livet! Hoppas Vickan och alla andra som dansade igår också fick det :')

Jag har legat ute och solat mellan 11-16, så nu börjar brännan ta sig. Iallafall på framsidan. Jag solar typ alltid framsidan så ryggen är helt blek om man jämför..hahaha! Men får väl sola baksidan nu framöver, hehe! Ska fixa till håret och klä på mig, sen åka iväg och jobba några timmar. Ha en bra söndag kväll ♥













Om någon undrar så går vickan i skolan i mjölby och dom hade sin bal i vadstena! :)

27 mars 2012

Tjena! Vad styr ni med? Marcus och jag ligger i min trädgård och solar, underbart skönt :))) ska ligga här hela dagen, får se om vi förflyttar oss till något bad! Hade tänkt åka till kaggebo över dagen o ligga vid havet, men ska jobba klockan sex så de blir så kort med tid. Men innan jag drar o jobbar ska jag pressa!! Btw, loreen fucking vann ju igår!! Så sjukt kul! Men hon var den bästa....på riktigt!! Esc i Sverige nästa år, jihooo :)) ha en bra dag!

Good day





Ni får tre bilder från dagen nu, mera kommer nog! Har haft de jätte bra och Vickan var as fin och så duktig. Nu dör datorn strax...men vi har precis ätit grillat och nu är det ESC som gäller. Marcus är här med och lite senare blir det rabarberpaj. MUMS! Ha en bra kväll, PUSSSS!

Maj 26 2012

Godmorgon! Har sovit som en kratta inatt. Huvudvärk så in i helvete, åska och 350 grader på rummet, as bra! Är livrädd för åska kan jag även tillägga. Har varit med om olika grejer som gör att jag har sån jävla respekt för skiten. Och det borde man verkligen!! Är ju ännu läskigare när det är mörkt ute med, fyvale!

Jag ska åka iväg på min kusins bal nu, blir där till i eftermiddag. Ikväll ska vi grilla hemma och titta på ESC. Marcus kommer nog hit också. Så de blir nog en as bra dag :)) Btw är jag nog sjukt lyckligt lottad som inte lider av pollen allergi. Asså det känns fan som ALLA har det utom jag...är de bara jag som är så lyckligt lottad? Fan vilka problem alla har, uschan!

Ha en bra dag så hörs vi senare ♥




Har på mig min spetsklänning, vita västen och sen ska jag ha tanfärgade skorna från nelly till tror jag :)

Sommardag, jovars!



Har ni haft en bra dag? Asså jag höll seriöst på att svettas bort från denna jord på jobbet. Man kunde inte vara någonstans utan att man kände svetten rinna på ryggen. Usch, man känner sig så jäkla ofräsch! Vandrade omkring där i jeans och de var fan blöta...mysmysmys!

Slutade lite efter fyra och då mötte jag upp Viktoria och tog en glass på stallis. Väntade på mamma som slutade vid fem. Vi var nämligen på Gropen och hämtade lite olika golv och vägg prover eftersom vi ska renovera badrummet. Dock höll jag på att dö, hade sån fruktansvärd huvudvärk. Var nästan läskigt att köra hem sen! Tog en tablett när jag kom hem och fixade käk åt oss alla, sen gick de över...skönt! Dock känns det som den smyger sig tillbaka nu så ska försöka slappna av och slö titta på tv resten av kvällen. Har redan bäddat ner mig i sängen faktiskt. Imorn ska jag på min kusins bal, men mera om det imorn. Sovsött ♥

ESC

Har sätt på båda semifinalerna inför morgondagens final i ESC. Har ni med det? Så jag har lite koll på vad de är för låtar som ska va med iår, något som jag inte alls brukar! De mesta är bara gapiga, jävliga ballader där de sjunger på sina egna språk (och inte kan de ens sjunga i vissa fall) men ändå har jag hittat två favoriter. Cyperns bidrag som heter "La la love" och Norges som heter "Stay" I princip de ända låtarna som var bra om ni frågar mig. Tyvärr kan inte Tooji från Norge sjunga vidare bra live...men låten är skön! Så om nu inte Loreen skulle vinna hejar jag nog på någon av dom. Men hoppas de går vägen för henne. Är fan as taggad! Har en bra känsla, precis som jag hade förra året med Saade. Och han kom ju 3:a, inte illa pinkat! Har suttit och läst alla kommentarer på Euphoria nu och de är verkligen MASSA positivt och hon är den som är allra mest favorit tippad av ALLA bidrag iår. Dock ska man väl inte få för bra självförtroende pga av det för hon måste ju inte vinna för det....men chansen finns!

Kommer hålla alla mina tummar imorn! Heja LOREEEEEN!


Cyprens bidrag!


Norges bidrag!

25 maj 2012

Godmorrn ♥

Idag är de löning och de satt fint :) Känns alltid så himla bra när jag går in och för över några hundra på varje sparkkonto jag har varje månad. Ett är till resor, ett är till bilen eller så om den skulle gå sönder (eller nått annat krisit) och ett har mamma och dom sparat åt mig och jag har lånat lite där ifrån så nu försöker jag vara duktig och sätta tillbaka det. Funkar helt okej än så länge! Jag har börjat fundera på att slaffa en hund i höst med, så jag vet inte om jag ska öppna ett sparkonto för det också, haha! Saknar att ha Olle runt benen, vore så himla mysigt! Men får väl fundera på det under hela sommaren!

Nu har jag klätt på mig och sådär och ska åka ner till jobbet i solen :) Inte jobbat på några dagar nu. Ska bli skönt sen när knät är opererat och jag kan köra normalt igen. Jobbar nog till i eftermiddag någon gång, tror inte de va så långt pass. Sen får vi se vad jag ska hitta på, fredag och fint väder...någon som har något förslag? :]

Hörs senare. ♥


snabb bild på min outfit idag :)

Min historia

Har haft en sån fantastisk dag! Helt freakin underbar. Frukost i solen, sedan mötte jag upp Jessica och vi gick till Ica och plockade ihop en sallad plus lite fikabröd, sedan åkte vi ner till Bysjön och satte oss där och hade picknick. Solade, snackade och läste. Helt underbart! Avslutade med en glass på Stallis innan jag drog och handla och Jessi på arbetsintervju. När jag kom hem la jag mig i solen i en timme och läste.

Har fått låna "Justin Bieber - Min historia" av Jessica så jag antar ni fattar vad jag har för mig nu? Har velat läsa den så länge men inte tagit fingrarna ur röven och köpt den. Lär ha läst ut den väldigt snart, svårt att slita sig! Och när jag ändå snackar om honom. Nästa vecka ska han till fucking Oslo...kan jag åka dit då? NEJ! För jag operar mig dagen innan. Blir så sjukt lack, varför just dagen efter min operation?? VARFÖR? Tell me please. Så jävla damp cp typiskt...

Nu ska Fredrik och jag dra och ta ett kvällsdopp. Crazy, I know. Men ska bli såå skönt!!!


I löv ju pöjk, finns ingen underbarare människor. menart

Fjortis-emo

Var inne på youtube för något tag sen och kom och tänka på "fjortis/emo-videon" som gjordes och lades upp på internet för ett antal år sen. Fick för mig att gå in och titta om den fanns kvar...och det gjorde den! Rätt sjukt ju :o Den är ju väldigt elak, säger att Kimie är en hora och massa skit. Kommer ni ihåg den? Jag tyckte de var så sjukt tragiskt att man kan vara så avundsjuk på människor att man måste göra en video och försöka trycka ner dessa tjejer på botten. Endel kan man faktiskt skada otroligt mycket så jag förstår inte VARFÖR? Tycker fortfarande att det är tragiskt och denne/dessa tragiska människor som gjorde videon borde ta sitt förnuft till fånga och ta bort den. Inte för att jag är med i den, för de skiter jag fullständigt i. Men det är så otroligt mycke elaka påhopp i den. Tror inte att så många bryr sig idag hellee av någon som är med i den, det är ändå typ 3-4 år sen. Men kom igen, du/ni som gjorde den borde ju vara typ närmare 20 nu? Pinit...





inte okej....person angrepp och allt vad det heter. blir faktiskt ganska förbannad rent utsagt, känns som man fattar nu när man är äldre hur sjukt elak den egentligen är.

Today




Har på mig shortsdress ifrån Cubus, min vita skinnväst från Gina, halsband från thailand, röda converse och en earcuff :)

Ger mig av och möter Jessica snart. Hon fyller år på lördag så hon ska få en liten present med. Alltså känns helt sjukt att vi fyller 20 år! Minns när Jessica fyllde 16....och vi hade röjfest hos henne. Första gången jag var PACKAD. (vi pratar alltså brutaltpackad) Och sista gången jag var så brutalt full också. Minns i princip inte ett dugg av sista delen av kvällen. Svart som natten sen huxflux vaknade jag i Jontes rum i en soffa med Olliver vid mina fötter och Jonte och någon mera i andra delen av rummet och ba: Öhh vad fan hände igår och vart i helvete är alla? hahahah. Hade sjukt kul tills de spåra iaf ;)


24 maj 2012

Godmorgon alla läsare ♥

5 månader sen jul idag, asså ehhh? Känns som jag kom hem från Thailand och allt dedär nyligen...tiden går så fort. Men men, vad har ni för er? Jag vaknade för en halv timme sen och har ätit lite frukost. Ska ner till Åtvid och möta upp Jessica vid tolv. Vi ska sätta oss på Sandelius eller någon annan stans och umgås! Ska bli riktigt mysigt! Sedan tänkte jag försöka hinna hem och sola lite. Så får hoppas solen kikar fram ännu mera i eftermiddag. Ska alldeles strax rota fram lite kläder men hinner slappa en stund till.

Hörs senare, kram på er ♥


me yesterdayyyyyyyyy!

And off we go




Idag har jag på mig svarta höga shorts ifrån HM, linne från HM, kofta från HM, väska från HM, skärp från HM och skor från skopunkten. Haha värsta HM tjejen. Har även satt på mig min halsring från HM ;) haha!

Nu sticker vi iväg och hejar på ÅFF! Ska bli skit kul. Kommer troligen vara fullsatt också, härromdagen var det 15 000 biljetter sålda och de tar in 17 000, så de känns som de flesta biljetter har gått nu. Blir sånt jäkla tryck då! Heja bruket!!

23 maj 2012


Hejsan! Ligger och solar...ovanligt ;) men det är så himla skönt! Marcus är här med så vi ligger på gräsmattan, så himla underbart! Livet känns lite bättre nu, är glad att jag har Marcus, mina nära vänner som Viktoria, Julia och Jessica, älskar dom så mycket!! Och dom gör så mycket genom att bara finnas! Älskade människor! Ikväll ska pappa, jag och några vänner på ifk-åff derbyt och de ska bli så jäkla kul!! Är as taggad. Första matchen för mig och säkert en av de ända jag kommer gå på...jobbar ju i stort sätt alltid när de är hemma match! Heja bruket!! :))) men jag tror jag lägger upp outfit och de sen, känner verkligen för o göra mig iordning idag :) puss!

Chillin'


Chillari trädgården med Marcus och fredrik! Leker med min kamera och har de gött för de känns som sommar, fint!!!

22 maj 2012

Gomidda ♥

Jag kom hem från Åtvid för en liten stund sen. Mötte upp mamma på Sandelius vid halv elva tiden, tog en kaffe och satt där ett bra tag innan hon skulle åka till jobbet. Nu ska jag ta tag i mitt förjävligt stökiga rum och sen hoppas jag att alla moln är borta när det är klart så jag kan sola lite även idag, skulle vara perfekt. Hoppas!

Ha en bra dag, hörs senare ♥


Hos Marcus nu!


Åkte till Marcus efter att jag fixat lite smarrigt käk. Så vi ska väl se på film...standard! Men just nu sitter vi o tittar på fotboll :) ni får en bild på min outfit från idag, så himla härligt att gå i sommarkläder! Puss hörs imorgon <3

För din egen skull

Livet är verkligen lite under sängen nu, som jessica och jag brukar säga. Har fan aldrig haft de så kämpigt som nu. Här kommer iallafall en kalas bra låt som Marcus & Christoffer gjort en cover på, den är helt awesome! Passar verkligen in på mitt liv just nu, ironiskt. Jaja, lyssna och sådär dom är skit duktiga :)



21 maj 2012


Hej på er :) jag ligger ute i solen o har de skönt. Jobbar på att blineger till sommaren o jag måste säga att jag gör framsteg! Underbart skönt! Det är lite kaos runt omkring mig just nu, kommer nog berätta längre fram när jag själv ens vet hur saker o ting blir, men ni kommer fatta senare. Jag själv vet inte ens hur saker o ting ska bli, only time can tell. Så jag försöker kämpa på och vara stark. Men de har varit tufft senaste tiden. Springa omkring o le fast dagen började som ett kaos. Men jag berättar när jag själv har svar på alla frågor! Ska iallafall åka till Viktoria lite senare, hänga en stund, känner att jag behövert! Nu ska jag sola vidare. Puss!

20 maj 2012





Några av de bilderna som jag tog i fredags och igår när Viktoria och jag var i Kaggebo! Vi hade det verkligen helt underbart! Snackade ikapp, åt gott, myste vid vattnet och i stugan, drack gott, solade och bara hade det sjukt bra! Blev helt bränd i ansiktet igår när vi legat vid havet och solat, haha! Men annars fick jag massa fin färg.

Idag har jag jobbat mellan 10-17.30. Sen åkte jag hem till Marcus och var där en stund och nu åkte han med mig hem. Himla fint! Får se vad vi ska hitta på, men ska väl ladda ner någon film och glo på. Men innan något annat ska jag hoppa in i duschen, gud så skönt det ska bli! Pusss ♥

Godmorgon!


Vaknade för en stund sen och ska väl tvinga mig upp. Börjar jobba vid tio och sen lär de vara fullt ös, har ingen aning om när jag slutar men skulle gissa på i eftermiddag någon gång :) ha en bra dag så hörs vi i eftermiddags <3

Champions league

Är hemma nu och vi har haft de helt underbart! Slänger upp bilder och berättar mera imorn efter jobbet. Just nu ser jag på champions league finalen och de ska bli straffar nu. HATART! Alltid orättvist, men jag dör av nervositet! Hörs imorn ♥

Byebyeeeeee





Flanell, tights och skinnjacka får duga! Hoppar nog ändå i mjukisbyxorna ikväll ;) Nu ska jag alldeles strax åka, ska bara hämta lite alkohol i förrådet som vi ska ha ikväll! Så vi får höras senare via mobben eller imorn :)

Ps. Det ryktas att de är slut mellan Selena & Justin!?!? SER MIN CHANS! Komsikomsi justin & jerry (justins fans har döpt hans kuk till jerry...HAHAH...och justin skriver själv om jerry ibland på twitter...SÅ KUL!!)

18 maj 2012

Godmorgon där ♥

Vaknade med huvudvärk idag...usch och fy och blää! Hatart. Allt blir bara jobbigt och man orkar ingenting. Har tagit två panodil, ätit frukost och hällt i mig kaffe. Så tänkte sätta på ett One tree hill avsnitt och slappna av en stund innan jag ska börja packa och göra mig iordning. Viktoria och jag sticker ner till Kaggebo i eftermiddag. Det ska bli underbart! Hoppas regnet håller sig borta. Skriver innan vi drar och slänger nog upp en outfit....nu OTH!


oth


Kom hem för bara en liten stund sen, blev en sen kväll så nu är mitt knä inte så himla lyckligt. Har satt på ett avsnitt av min favvo serie för att varva ner...sedan lär jag somna bums! Hörs imorgon <3

De får duga!



Fan skulle ta bild ute i solen men min kamera ville inte. Den slutade fungera helt huxflux och sen när jag äntligen fick igång den hade solen gått i moln och det hängde regn i luften. Så nu fick en halvdan istället, gav upp det andra! Har mina nya jeans jag köpte på Cubus i Stockholm :)

Just nu sitter jag och äter. Kött, broccoli, majs och svampstuvning...ja man tager vad man haver, haha! Ska äta upp och sen dra till jobbet. Så ha en bra dag så hörs vi ikväll eller imorn, pusss ♥

Dagens wanties



Åh vad jag skulle vilja ha dessa fyra saker från Topshop!! Älskar shortsen, speciellt dom som är virkade på ena sidan, så sjukt söta!

17 maj 2012

Idag är det Norges nationaldag, första jag tänker på när jag läser "syttende maj", haha...grattis norgeee!

Godmorgon by the way. Jag och Marcus har varit vakna ett tag. Har ätit lång frukost och tittat på en bra film som va på TVn imorse. Och påtal om bra filmer, igår tittade jag och Marcus på Nyckeln till frihet...jag vet inte vad den heter på engelska...men iallafall den är så sjukt bra! Verkligen ett sjukt bra filmtips till er alla där ute om ni inte sätt den. Handlar om en man som blir oskyldigt dömd till livstids fängelse för att ha mördat sin fru och älskare. Sen händer det en massa sjuka saker på detta fängelse. Allt är en sann historia och man blir så himla rörd av den. Se den om ni inte har gjort det!!

Marcus börjar jobba vid halv fyra idag. Så jag tror jag ska skjutsa honom in till Lambohov bara för jag är så snäll. Jag själv börjar inte förrän 17. Fram tills allt dess får jag se vad vi hittar på. Jag slänger nog in en outfit innan jag drar och jobbar med! Och en sak till...imorn drar Viktoria och jag till kaggebo!!! Ska bli så jävla bäst. Hoppas vi får fett väder...UNDERBART ♥


Tired girl

Har varit på jobbet mellan 12 och strax innan 20. Är helt slut i knät så nu måste jag vila de så mycke som möjligt fram tills imorn kväll så jag klarar av jobba ett par timmar då. Marcus följde med mig hem, så vi ska krypa ner och titta på Nyckeln till frihet nu innan de blir sovdags. Så ni får sova så sött så hörs vi imorn, puss ♥


Today

Jag han inte slänge upp dessa bilder imorse. Han bara ta dom, sen va mitt internet sjukt segt så jag struntade i det. Perfekt väder och fota lite i idag, helt underbart! (Mitt knä ser ut som en köttklump, as snyggt hahah)

Skjorta / bikbok, Jeans / cubus, Jeansjacka / HM, Brills / Arlanda shoppen?, Skor / converse




16 maj 2012

Godmorgon ♥

Jag vaknade för sisådär 20 min sen och var helt övertygad om att mitt alarm slutat funka och jag försovit mig...men så var icke fallet!! SKÖNT. Istället har jag massa tid. Så nu tänkte jag gå ner och fixa till en värsting frulle så jag står mig hela dagen tills vi ska äta på jobbet. Funderar på att fixa iordning amerikanska pannkakor, blev sugen på det igår..haha! Men jag ska försöka kasta in en outift bild här innan jag drar. Men om den inte kommer upp blev de för stressigt och då kastar jag upp de ikväll efter jobbet istället. PUSS!


Sweetdreams



Dags för sängen. Tänkte gosa ner mig och sätta på de sista One tree hill avsnittet jag har färdig nedladdat för stunden! Flera är på G, men de blir nog inte färdiga ikväll.

Idag har jag fått lite små saker gjort. Sånt pill man bara skjuter upp annars. Pappa har även hittat små mini kisse ungar bland höet på höskullen, så sjukt små och söta!! Men har inte vågat bära dom än för dom är så himla pyttepytte små. Är livrädd att mamman ska överge dom också, hon är en livrädd bondkatt. Men får väl ha henne som nästa projekt....mata henne med skinka och göra henne tam...haha :]

Imorgon ska jag jobba 12-19! Hoppas det funkar med knät heeela dagen. Sovsött så hörs vi imorgon ♥

Mumford & sons



Har blivit helt besatt av den här låten. Marcus spelade den för ett tag sen och nu lyssnar jag på den hela tiden. Så sjukt bra! Little lion man med Mumford & sons, underbar! (Verkar som den inte direkt är ny, så ni kanske redan har hört den) Finns massa mera bra låtar med dom, kika Spotify! ♥

15 maj 2012

Tjena moss på er!

Min dag har börjat väldigt bra måste jag nog ändå säga. Förutom lite stress på morgonen, verkar som man aldrig kan komma ifrån det? Skulle åka i tid eftersom de bygger om vid sjukhuset, parkeringen är typ ALLTID full och jag inte hade en blekaste aning om hur jag skulle hitta till ortopedmottagninen i dedär stoora huset. Men de löste sig väldigt bra, förutom att jag inte hade med mig mitt legg som jag ALLTID har i plånboken annars, så jag fick vända och åka och hämta mitt pass eftersom de stod att legitimation var ett måste. Men frågade de efter legg sen då? Nej självklart inte...haah så typiskt!

Men om vi ska komma till sak. Min menisk är pajj...så de förklarar väldigt bra varför jag har och har haft så förbannad ont. Är de inte korsband är de menisk, dumma knän! Men jag har fått operationstid om två veckor. Så de är väl bara och bita ihop och få de överstökat. Skönt att jag kunde få en tid så snabbt. Det är även en väldigt "enkel" operation, de gör små titthål och går in och tar bort de skadade delarna av menisken plus att de kommer ta ett kik på mitt korsband då. Kommer kunna jobba som vanligt och röra mig efter bara en vecka sa läkaren. Och de var sjukt bra besked! Har varit livrädd att jag ska bli tvungen att va borta från jobbet flera veckor! Så de känns skit bra nu.

Hade tänkt gå ut och tvätta min bil, Fredrik ville polera den i eftermiddag! Annars får jag se vad jag hittar på idag. Puss ♥


Såhär går jag omkring idag! Gillar mina dubbelhakor...HAHA! Men jag orkar inte...

Time for some sleep

Åh så störande, hade skrivit ett inlägg men råkade radera det! Men vad har ni haft för er hela dagen? Jag har mest vilat..ovanligt. Men det verkar som att all denna vilan har gjort lite nytta för jag har inte alls lika ont. Men imorgon ska jag till sjukan och träffa en läkare, ska bli skönt och se vad han tror, han ska ju ändå kunna dedär och har säkert en teori...

Annars i veckan får jag se vad som händer. Förutom att jobba onsdag, torsdag och söndag har jag en fundering på att dra ner till Kaggebo fredag-lördag. Måste bara prata med min moster och se om de är okej (hon skulle vara där då) Men de brukar inte vara några problem. Hon brukar tycka de är skönt när jag kommer! Skulle egentligen jobbat då med, men jag är orolig att de blir lite för mycket för knät och allt, vill inte utmana ödet så saker och ting blir värre. Men vi får se hur de blir och de löser sig antagligen, men just nu ska jag sova iallafall. Så vi hörs imorn ♥


Vet att jag säkert lagt upp denna bild en miljon gånger, men jag gillar den så himla mycket. Midsommar 2010...när vi var i Kaggebo (kommer bli repris iår) Mina tjejor & jag, fan vad jag saknar oss. När de inte var så mycket bråk, tjaffs, bök, killar, snack osv imellan oss. :( Love you girls ♥

Tyler Hilton ♥

När det gäller musik så har jag nog världens mest spridda musiksmak! Lyssnar på alla möjliga genrer...smörigt som vråligt, det varierar hela tiden. Men jag älskar't! Men en typ som alltid funkar är dessa FINA gitarr (gärna aukustiskt) låtar med en udda fin killröst i bakgrunden. Ett exempel på sån artist är tillexempel Secondhand serenade...har ni inte lyssnat på hans låtar!? JUST DO IT. Han är så otroligt grym! Och de går inte att tröttna på denna mannen...

Nu har de kommit in en till sån där kille i mitt liv som sjunger rakt in i mitt hjärta med sin härliga gitarr. Alla som ser One tree hill vet vem Tyler Hilton är...(Chris Keller) Har lyssnat på endel av hans äldre låtar senaste tiden men nu för cirka en månad sen släppte han ett nytt album...OCH DET ÄR SÅ BRA!! Det heter iallafall "Forget the storm" och det finns på Spotify...tycker verkligen ni ska ge det en chans, otroligt värt! Tyler har så himla fin röst, blir helt varm varje gång...så himla duktig ♥

Här är en låt ifrån Forget the storm som heter "You'll ask for me"


Earcuff


Köpte denna jätte fina earcuff inne på Ur&Penn i Stockholm! Älskar earcuffs, de är så sjukt snyggt! Dom hade ett ställ med MASSA för bara 20 kronor så jag blev bara tvungen och leta upp en fin! Har en sedan tidigare som jag fått av Julia som jag använt sjukt mycket...men nu har jag en till att variera med :)

14 maj 2012

God eftermiddag ♥

Har haft ryck på min mobil senaste dagarna för den vill inte ansluta till datorn när jag kopplar i den med USB:n. Oftast har jag färska bilder från dagen (tillexempel) i den eftersom den alltid är med överallt. Och sen när de inte funkar så får jag ta fram min kamera och posera lite eller ta kort på något annat och de är ju så jäkla jobbigt och då tappar jag lusten att blogga. Jag är nämligen sådär att jag hatar och inte publicera någon bild med inlägget. Tycker de ser så sjukt tråkigt ut! Bilderna är oftast anledningen till att jag dras till bloggar ovh läser och följer så då tänker jag att andra kanske är lite lika...och jag vill inte ha någon tråk blogg. MEN nu tror jag att jag fått mobilen att fungera i anslutningen till datorn, skit bra!!

Kom hem från Marcus nyss! Igår tittade vi på Crossroads...ni vet den där filmen med Brittan Spears!? Jag ÄLSKADE den när jag var liten. Tror jag sätt den 100 gånger...kunde inte tröttna! Men nu var de as länge sen så de fick bli en liten upp fräschare, hehe! Fortfarande bra, men kanske inte såååå bra som jag tyckte DÅ. Britney var iallafall sjukt ung, söt, fräsch och vältränad så jag dör! Asså vilken kropp hon hade där. Ursäkta mig nu, men om man jämför med dagens Britney...stor nedgång. Men de blir kanske så med de där världsstjärnorna? Iallafall ende av dom. Rihanna blir ju snyggare och snyggare för varje dag istället...

Men vi hörs lite senare, nu ska jag fixa till någon lätt lunch ♥


just a few minutes agooo

Första doppet

Ni får två snabba bilder på hur min outfit innan jag ska åka ner till Marcus! Var så länge sen jag la in det.

Jag och Sofia drog och tog första doppet för iår e eftermiddag, vi grillade lite med och Robban kom på besök en sväng! Otroligt härligt och det är såna här grejer som gör att jag älskar sommaren så mycket!! Får såna feta sommarkänslor. Underbart! Dock var de sjukt kallt i vattnet, haha!

Men som sagt, ska åka till Macke nu och spendera kvällen och natten där. Så vi hörs imorn ♥


Jeansen köpte jag igår ihop med ett par exakt likadana fast ljusare. De kommer från Cubus och är så sjukt sköna!! Äntligen kan jag kanske börja bli en jeans användare, har hatat det sen högstadiet annars...haha! Hittar ALDRIG några bra heller. Men nu så! 300:- styck kostade dom!

13 maj 2012

Godmorgon på er! Jag börjar dagen med att visa ett av mina köp igår, en vit kavaj/blazer. Har tänkt jag ska köpa en länge nu. Kommer bli perfekt i sommar med någon söt sommar klänning! Det kommer bli mitt nästa inköp. Vill ha en enkel, blommig söt...men har inte hittat någon bra än, men det kommer nog!

Förövrigt har jag sovit sjukt gott inatt. Gick upp för någon timme sen! Solen skiner och jag funderar på om jag ska gå ut och sola lite. Ska gå så lite som möjligt med knät och allt idag, ajaj! Vi hörs senare ♥



HM 199:-

Let my love take u higher

Jag är hemma nu. Men jag fotar lite av min shopping imorn och slänger upp vart efter. Blev inte alls så mycket. Försökte vara ekonomisk och sen är det så himla kul och bara strosa runt och titta i alla butiker. Fick med mig de tre grejer jag var ute efter plus några små saker, skit bra!

Nu ska jag lägga mig och titta på OTH innan sovdags. Blir inget jobb imorn för jag har alldeles för ont. Vaden har blivit överanträngd pga att jag har haltat så mycket, så jag har så sjukt ont. Kan knappt gå! Träningsvärk från helvetet typ. Men jag har haft ett underbart dygn med min bästa mamma!

Så länge får ni Justins nya låt som han släppte igår. Turn to you som är tillägnad hans mamma. Som en "morsdag present" och pengarna han får ihop av denna låt kommer att gå till föreningar med andra ensamstående mammor, precis som Pattie (Justins mamma) var när han var liten. Genom fin kille dedär. Och ingen behöver kommentera att "han bara säger så" för antagligen känner jag honom bättre än dig som ogillar honom. Lyssna och njut den är otroligt fin ♥


12 maj 2012


Hallå på er! Jag sitter på lagerhaus o väntar på mamma och vilar mitt ben. Har fyndat en vitkavaj på hm som jag varit på jakt efter. Ska strax dra vidare! Igår kväll satt vi i hotell lobbyn o åt en räksallad o drack ett glas vin. Jätte mysigt! Somnade vid halv ett o gick ner och tog en låååång frukost vid halv tio, älskar hotellfrukosten, underbar!

Framme!


Nu har vi kommit fram till hotellet. Jätte fint! Vi bor på first hotel ett par hundra meter från centrum, jätte bra! Jag ligger o kollar hockey..sverige-ryssland, otroligt spännande! Vi väl äta något snart...annars händer inget ikväll. Ha de bra, hörs imorn <3

11 maj 2012

Godmorgon alla mina läsare ♥ Hoppas ni har sovit gott...det har jag! Har kommit in i sen bra period då jag sover sjukt bra och vaknar självmant pigg och glad vid nio-halv tio tiden. Perfekt! Under mina dåliga sovperioder sover jag dåligt på nätterna och vaknar inte förrän 11-12 någon gång och jag gillar icke att sova så länge!! Just nu sitter jag hemma hos Marcus ensam och dricker kaffe. Gick upp i tid och kunde ta de lugnt på morgonen så nu sitter jag här och bara njuter av kaffet..Väldigt skönt! Ska åka till jobbet om en liten stund och jobba mellan 11-17. Hoppas att de går bra med knät. Men voltaren gör verkligen underverk!!

Sen ikväll åker jag och mamma till Stockholm, hinner bara hem och lämna bilen o kasta in väskan i mammas bil så ska vi åka. Bussen går 18.15 från Linköping! Ska bli mysigt som fan...lovar att mobilblogga därifrån :) Be back home again imornkväll :) Hoppas ni får en fin helg så hörs vi ♥



10 maj 2012



Hejsan! Dålig bloggning här, men jag har inte haft någon lust och inspirationen till typ ALLT ligger på noll. Idag har jag iallafall jobbat och det känns bra. Har haltat omkring och det har gått okej. Lite ont gör de, men jag tänker bita ihop. Så ikväll blir de soffläge och pannkakor så jag kan jobba imorn med. Ska även åka till Marcus lite senare, han jobbar till tio tiden så jag åker nog inte dit förrän då någon gång.

Imorgon ska ju även mamma och jag till Stockholm som jag tror jag skrev i veckan!? Vi ska bo på hotell och bara ha mor och dotter kvalitétstid plus shopping på lördag. Ska bli så himla kul!! Bara få va med min fina mamma och slöa och bara va vi två, längtar!! Vi har pratat om att göra något ihop innan sommaren. Egentligen hade vi tänkt åka utomlands nu i vår/början av sommaren...bara hon och jag...men i och med att jag fick anställning på Villan och ej har någon betaldsemester och ta ut så kunde det inte bli av. Så vi får väl göra de nästa år istället. Men Stockholm för ett dygn kommer ge mig massa nya krafter!! Ska göra Topshop osäkert iallafall.....när ska de öppna i Linkan då? Hehe!

Men ni får ha de så bra så hörs vi imorn ♥

9 maj 2012

Hej ♥ Hände fortfarande inte så jäkla mycket intressant i mitt liv, men imorgon ska jag jobba och på fredag och sen drar mamma och jag till stockholmo, wihooo! Vi ska boka buss ikväll och åker på fredag kväll när båda slutat jobba. Sen ska vi bo på hotell, äta god mat, dricka vin och shoppa, längtar! Åker hem igen på lördag sen eftermiddag eller kväll. Jag ska nämligen jobba på söndag igen. Men det ska bli så himla skönt och komma iväg. Lite miljö ombyte, även om det bara är för ett dygn. Det räcker för att man ska få nya krafter! Vilket jag verkligen är i behov av nu. Så himla less och uttråkad av allt...haha!

Nu ska jag slöa med Marcus en stund till. Sen får vi se vad jag hittar på idag, vädret är inte alls någon hitt tyvärr!


några veckor seeeeeeeeeeeeen

Rastlös nu


Är så galet rastlös nu när jag knappt lämnat hemmet på snart en vecka. Men nu har Marcus kommit iallafall, får se vad vi hittar på. Sen är sista dagen jag tänker va hemma imorn och då ska jag kanske träffa Sofia och Jessica på kvällen! Längtar efter o få jobba eller bara göra något! Hörs imorgon <3

8 maj 2012


Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. Jag har varit vaken sen halv nio, ätit frulle o slöat vid tvn! Så himla skönt o bara slappa på morgonen o vakna till liv. Tänkte gå ut o sola om en stund o hoppas att det går idag utan att de ska blåsa!

HockeyVM

Tittar på hockey med pappa såklart! Älskar när det är VM, OS, EM (osv) i hockey eller fotboll...underbart att följa! Ibland även skidor och lite friidrott, men de är inte alls lika skojj som när de är fotboll eller hockey. Sverige har ett sjukt duktigt hockey lag iår med och jag tror dom har stora chanser att ta hem hela köret! Hejaa. Längtar till i sommar med då det är OS i fotboll för både herrar och damer...wihooo så bäst!

Annars idag har jag vilat knät...(nehe?) Har även pratat med ortopeden, de ringde upp mig sen så jag kunde chilla ner ett par hekto. Så nu ska hon jag snacka med prata med en knäspecialist och sedan ringa upp mig. Så får vi se vad han säger. Imorn hoppar jag jobba också, haltar ju och har ont fortfarande så vilar mig och så kör jag på torsdag, fredag och söndag. Även om jag så ska behöva släpa benet efter mig....pallar inte sitta hemma som ett soc-fall....(haha inget illa menat....men jag orkar inte va det)

Antar andra perioden börjar snart. Hoppas ni haft en bra dag ♥
(hade inga bilder på denna dator...stå ut!)





7 mars 2012

Hallå på er! Jag sitter ute i solen och har det skönt. Försökte sola lite med Marcus förut men solen gick i moln flera gånger och då blev de så jäkla kallt. Men nu känns de som att de blivit varmare, så jag kanske lägga mig en stund snart igen! Skjutsade iallafall precis Marcus till bussen, så jag sitter och väntar på att de ska ringa upp från ortopeden.

Är riktigt lack, men känns som jag varit bitter i bloggen de senaste dagarna så¨ska försöka o inte avreagera mig här...haha! Men jag tycker de är lite knäppt...! Dom ringde upp mig från ortopeden förut så berättade jag hur de låg till (satt samtidigt då o vänta på att vårdcentralen skulle ringa upp) och hon som jag pratade med sa att hon trodde jag skulle börja med att vända mig till vårdcentralen men att hon skulle ringa upp innom 15 min och snacka med min sjukgymnast (som jag hade när jag opererat mig) och se vad hon sa. Om hon tycker något annat...dvs att jag skulle komma dit direkt ex istället för att gå via vårdcentralen så skulle hon ringa upp innom 15 min. Vi la på....och sen ringde hon såklart upp efter 15 min. Men eftersom jag bor på landet och eftersom Telia den senaste tiden verkar ha fått tuppjuck så försvann min täckning och det bröts...hörde ingenting av vad hon sa. Och hon sa typ "Hallå?" "Hallå?"flera gånger. Då tänker iallafall JAG att man ringer upp igen...direkt. Hon visste även att jag satt och väntade på ett samtal med vårdcentralen...men har hon ringt upp?? NEJ! Asså jag ska va så jävla serviceinriktad. Åh får ryck! Kul och ringa till växeln igen och förhoppningsvis bli uppringd imorn...NEJ! Wahh, hatar folk.



Rubrikbrist

Åhh skulle bara lägga över bilden nedan (som skulle visa er hus snabbt jag blir brun nu för tiden) och så möts jag av en massa bilder på älskade Olle från våra promenader i vintras och tidiga våren och vips så ligger jag här och bölar. Fan hur länge ska de göra så ont i mig? Saknar han varje sekund och de känns fel utan han kring benen. Tänker femtio gånger om dagen "ska gå en sväng med Olle" eller "ska gå in och gosa med Olle nu när farmor och farfar inte är hemma så han slipper vara själv" (dom va borta igår och idag en sväng)...men hejdar mig i sista sekund och kommer på att han är borta...förevigt. Fan! Miss U so bad..

Min dag har bestått av vila. Har legat som en strandad säl på gräsmattan, lyssnat på Håkan, planerat midsommarfest i Kaggebo och solat, underbart! Solen har tagit som ni ser på bilden (nej jag försöker inte söka uppmärksamhet och lägga ut en bild på min murra...ni ser ju ändå knappt något av den)  Älskar iallafall att jag har så lätt för att bli brun, wonderfol. Nu kom Marcus, får se vad vi hittar på, men de blir nog inte så livat. Imorn måste jag ringa....någonstans....och försöka få reda på vart fan jag ska börja med knähelvetet och allt. De är så jävla bökigt....kommer ta ett halvår innan jag får reda på vad som verkligen hänt....först ska man ringa hit, sen dit, sen ska man åka hit och sen åka dit och sen kanske man får en röntgen tid...BLÖH. Men antar man måste börja någonstans...

Nu ska jag vara social med Marcus, sovsött ♥



Dream outfit


En dröm outfit ifrån Riverisland i sommar. Älskar och bryta av med trä/tan färgade detaljer...så sjukt snyggt! Har otrolig beslutsångest om jag ska beställa de virkade shortsen eller ej. Är så rädd att dom inte ska passa! Undrar om det är resår i midjan eller ej, men det framgår inte på hemsidan. Får väl fortsätta vela fram och tillbaka! Dom är otroligt fina iallafall!

6 maj 2012

Tjejerna åkte precis så nu tänkte jag plocka bort alla madrasser och sedan gå ut och lägga mig i solen. Hoppas de inte blåser så mycket så jag kan ligga där ett par timmar och få lite färg och lyssna på musik som ger mig sommarkänslor...typ håkan. Hörs senare ♥


ni anar inte hur mycket jag saknar mitt sommarparadis här i Sverige. Är inte den svenska kusten när det är sol på den svenska sommaren något av de bästa som finns? Älskade kaggebo. Planerar midsommarfirande där nere med vänner och bekanta bara så svårt och veta vilka man ska bjuda! Vilka vill komma?

Happy bday

Har inget kul och skriva och ingen inspiration. Men det kommer nog med tiden! Har ju inte så mycket roligt för mig nu när jag knappt kan gå. Vill ju helst bli bra till nästa vecka så jag kan jobba och åka till Stockholm med mamma och shoppa som de är planerat...och för att klara av det behövs knät vilas. Men jag försöker vara positiv!

Iallafall så kommer Jessica och Emilia hit vart efter. Dom jobbar ännu och dyker väl upp när dom får sluta. Tills dess tänkte jag titta på lite One tree hill. Sen hoppas jag de kan komma där ifrån snart, lite lördags mys med mina tjejor innan man bli allt för trött, hihi ♥

Sovsött så hörs vi imorn!

Och bara för jag har bildbrist och för att det är Chris Browns födelsedag idag så får ni en bild på honom. Skulle döda för o få se denna sexiga karl live, vore HELT STÖRT Happy birthday man



5 maj 2012


Valborg!

Hejsan! Marcus och jag vaknade vi halv tio men slöade ett tag, spelade temple run och sådär. Sedan kom Jessica & Emilia förbi en sväng för att dom hade fått ett break på bröllopet. Men nu har dom åkt tillbaka och även Marcus har dragit!

Jag håller på att färga mitt löshår och ska alldeles strax damsuga av mitt rum. Är så sjukt dammigt! Haltar omkring här hemma. Men de är väl lite lite bättre måste jag säga. Hoppas de blir bättre till nästa vecka så att jag kan jobba (!) Ikväll ska vi grilla här hemma, mums! Sen kommer även Jessica och Emilia hit och sover här. Blir ett glarre med lite vin minsann, lovade dom de, haha! Så de blir mysigt :) Ha en bra lördag, nu ska jag dammsuga och bädda :) Pusss!

My dayyyyyy

Halta-lotta har mest legat och vilat knät idag. Det är dock minimalt mycket bättre...men de är ju bättre än att jag ska vara sämre. Har läst Frida tidning, tittat på tv, varit hos farmor & farfar, lagat mat och suttit nere hos Olle en stund. Planterat en ny blomma där och funderat ut allt som ska fixas där nere när jag är bättre i knät och kan röra mig normalt. Kommer bli hur fint som helst!

Just nu är Marcus här, han kom för en liten stund sen. Vi ska väl slöa ikväll, kanske lite OTH och vila mitt knä. Ska gå ner till Olle en gång bara och tända ett ljus, har gjort de varje kväll nu! Är så mysigt i mörkret. Men just nu ser vi på hockey VM...får se om vi orkar se klart allt. Är inte så spännande just nu! Imorgon skulle jag ju som sagt extra knäckt på ett bröllop men tyvärr gick de inte, skit rent ut sagt!! Emilia kunde iallafall hoppa in för mig. Så hon och Jessica ska köra ihop. Tack snälla ♥ Skönt att de löste sig. Så imorn kväll ska iallafall Jessica sova hos mig och kanske Emilia också, ska bli skit kul och träffa Jessica igen (och kanske Emilia med) längtar!

Men skriver imorgon igen såklart. Puss på er!


Jag o mina cpskadade vän i 9:an!

Boyfriend video



Igår i Los angeles tid (inatt i våran tid..) släpptes the official video of BOYFRIEND. Som vi har väntat! Finns inte så mycket att skriva för jag tror redan ni förstår vad jag tycker. Sexigt!?......JORRÅ DET FUNKAR!!!! Skulle mörda för att få vara den där tjejen han slickar i örat och trycker sig emot..JAAAAAAAA(skrik) jag är seriös.

(gjort en ny kategori...kan behövas framöver...BIEBER is the name)

4 maj 2012

såhär måste jag ha benet.....haha
Godmorgon! Jag vaknade för cirka en timme sen. Har haft beslutsångest över hur jag ska göra med vårdcentralen. Men bestämde mig nog för att vänta till efter helgen. Måste iof ändå ta reda på vad som verkligen står på nu framöver. Idag skulle jag jobbat men fick ställa in det, inte så lätt med kryckor. Imorgon ska jag jobba på ett bröllop hemma i värna bygdergård men det kommer troligen inte heller gå. Så nu håller jag på att ragga en ersättare för mig som kan köra ihop med Jessica. Håller mina tummar att Emilia ska kunna!! Annars vet jag inte vem jag ska fråga? De är ju inte så lätt o kul för Jessica att köra själv liksom...någon med servering skillZ som vill extra knäcka? haha! Vill bara att det ska lösa sig så jag kan slappna av lite. Har ju lovat dom att jag och Jessica skulle hjälpa till och jag känner ju inte för att förstöra hela deras bröllopsmiddag. Men får hoppas att det löser sig! Ska åka och handla lite åt mamma inför kvällen (de kommer bli fint med mina kryckor) och sen ska jag åka hem. Hade tänkt sola men det är inte så mycke sol idag, så jag får väl skippa det. Igår låg Marcus och jag i solen HELA dagen...tjena tomatfejs på kvällen! Men nu är de mera brunt...SNIGGT! :) Hörs ikväll ♥

Jobbigt


Mitt knä är åt helvete och jag orkar inte med alla motgångar. Vad har jag gjort för o förtjäna att förlora min skatt och sen paja knät! Visst att det aldrig varit bra igen sen förra våren när jag knäckte de på en fest.men nu är det ordentligt. Har fått låna farfars kryckor o inte fan kan jag jobba imorn. Ursäkta bitterheten men jag orkar inte! Vet att man kan drabbas av värre saker och må ännu sämre men fan vad tufft livet är just nu. Vill ha ett helt knä o en frisk levande olle hemma!! Helvete. Om jag ska försöka va lite positiv så åkte jag med Marcus hem så han får väl ta hand om mig ikväll och imorn kanske de blir vårdcentralen. Inte för dom gör så mycket, men kan va skojjigt o se vad dom tror...sovsött <3 hoppas ni förstår mig...! Vi va iaf vid graven nu innan vi drog och tände ett ljus o prata lite med skrutten...tomt i hjärtat utan bollis! :-(

Colors



Några färgklickar ifrån Gina som jag gärna skulle vilja ha i min sommargarderob. Älskar klänningen, måste se om jag kan hitta den i stan och prova den...sjukt sugen på att ha den i sommar!! Ihop med min jeansväst eller jeansjacka och mitt vackra röda halsband från Thailand!!

Valborg














Nu kommer Valborgs bilderna, har inte alls haft tid att lägga ut eller berätta om det. Har hänt så mycket omkring mig, men jag tror ni förstår mig. Iallafall så var vi ett gäng som grillade och körde kubb och boul (stavning?) och hade jätte trevligt. Vid nio/halv tio tiden gick vi ner till Bysjön och lyssnade på lite band och träffade folk. Jätte lyckat! Men jag tog de rätt så lugnt så jag mådde riktigt bra 1:a maj vilket kändes skit bra. Vi åkte ju till Kaggebo då och gjorde iordning inför sommaren som vi alltid gör. Gjorde om lite på övervåningen och på lite andra ställen och de blev as bra, så nu längtar jag efter sommaren och att få bosätta mig där!! Mina dagar vart väl iaf så bra de kunde bli i allt elände med skrutten!

Hoppas ni haft de bra i solen!

3 maj 2012



Tjena moss på er!

Marcus och jag ligger ute i solen på en filt och har de otroligt skönt. Jag har en tid i livet då allt går emot mig. Knäckte knät imorse...så jag kan i princip inte gå just nu, så jävla störande. Vi ska avvakta och se om de blir bättre annars kanske mamma och jag åker in till akuten ikväll eller imorgon. Något har uppenbarligen hänt. Gör stört ont! De sjuka är att jag knappt gjorde något, råkade gå i ett hål i marken och ramlade ihop och knät knäckte till. Han knappt fatta vad som hände! Jag som ska jobba imorn och på ett bröllop på lördag, skit bra om jag inte kan det nu. Åhh, får hoppas på de bästa. Ska fortsätta sola oss här nu innnan Marcus ska dra och jobba! PUSS! (Valborg inlägg kommer vid 15.00)

Våran ängel!




Nu är våran Olle en ängel, den finaste av dom alla uppe i hundhimlen. Vi fick en tid vid 10 imorse för han hade inte blivit bättre utan sämre inatt. Så vi åkte in och fick säga adjö och sitta med och klappa på honom när han somnade. Oerhört jobbigt, men han har det bättre nu. Han hade fått en infektion i hjärtat och även om man hade fortsatt medicinera honom var risken stor att han ska falla tillbaka eller dö huxflux. Hjärtat blir väldigt belastat sådär. Han var hängigare idag än igår när Fredrik och jag hälsade på han, så de kändes ändå rätt...även om det är så sorgligt! Vi har iallafall begravt honom bakom huset bland vitsipporna nu och visst blev det fint? Han fick med sig en bit av sin filt och lite ostbitar (han älskade ost!!) så nu sover han gott. Inte alla som har värsta sjöutsikten heller! Älskade hund så tomt de kommer bli utan dig, men jag vet att du tittar ner på mig och oss där uppe...du har haft en fantastiskt liv med oss! ♥

Nu ska jag försöka och lägga detta bakom mig och acceptera det, men det gör jag nog snart. Vet vart han är om jag vill gå och prata lite. Så nu ska jag åka ner och jobba! Ska bli skönt och få tänka på lite annat. Men imorn när jag är ledig ska jag gå ner och göra det ännu finare hos min ängel, så han får världens finaste hundgrav :) Åhh! Men iallafall, om jag inte slutar allt för sent ikväll så kan ni räkna med Valborgsbilderna efter jobbet. Har en heldel! Så titta in senare ikväll, tio-elva tiden kanske :) PUSS!

Min älskling

Jobbiga dag!! Fredrik och jag åkte iallafall in till Valla och besökte våran finis. Vi fick gå med honom utanför lite så han fick kissa. Hängig som fan men han fick gå runt lite iallafall. Sen när vi var klara och gick in med honom igen så satte han sig på dörrmattan och vägrade gå när hon som jobba där skulle ta honom, så hon fick bära iväg honom och då kollade han över hennes axel och på oss när vi gick och de kändes verkligen som han tänkte "vart ska ni?" Åhh det gjorde så jävla ont i mig. Och de gör det hela tiden. Fyfan så hemskt. Men vi får väl se hur de blir imorgon. Ett riktigt farväl och få sitta med när han sövs ner en gång för alla, min underbara älskade hund. Hur ska jag klara mig utan dig? Varför måste du redan sticka? Åh, de gör ont i hela jävla kroppen av tanken på att älskade Olle inte ska finnas mera. Det kommer bli så sjukt tomt. Fan också...livet är inte rättvist!

Ikväll ska jag inte göra något. Ska gå och lägga mig nu och invänta morgondagen som antagligen kommer bli väldigt tung. Ska jobba också som det är planerat. Men har pratat med Hanna så hon vet om hur det ligger till. Vill vara med när min älskling försvinner, sen åker jag och jobbar...om jag inte är alldeles förskrossad. Sovsött ♥



När olle och jag var på promenad upp till berget i mars någon gång tror jag. Då han fortfarande var pigg iallafall. Fan också, ingen hund och gå ut och gå med en långtråkig dag, ingen hund som möter mig ute på gräset om jag ropar på han....asså detta är TUNGT...ni anar inte :(:(:(

FAN

Olle är jätte dålig och vi kommer troligen bli tvugna att ta bort honom inom någon dag. Just nu håller de på att medicinera honom i hopp om att det ska bli bättre. Men de känns inte som det kommer hjälpa. Han har en infektion på hjärtat och de är väldigt allvarligt. Jag är så jävla ledsen och de gör så ont i mig att tänka att min älskade bästa fina hund snart inte kommer finnas mera. USCH, länge sedan allt kändes så jävla tungt. Ingen som skäller och bli överlycklig av att bara höra min bil komma hem, ingen hund som sitter på farmor & farfars trapp om dagarna, ingen att gå ut och gå med såna dagar som idag med strålande sol, ingen att gosa och busa med. Det kommer bli så jävla tomt! Den där hunden är speciell, vill inte att han ska försvinna :( Jävla orättvist...fan! Just nu håller jag på att överväga om jag ska åka in och hälsa på honom eller om jag ska stanna hemma. Vetrinären tyckte inte man skulle hälsa på om han blir ledsen när jag åker hem sen, men samtidigt skriker hela jag att jag bara vill vara hos honom så mycket som de går innan han är borta....föralltid.

Fyfan vilken jobbig dag. Iallafall har jag varit i stugan hela dagen med mamma, pappa, moster, alf, mormor & morfar. Försökt vara glad och tänka på något annat. De har gått sådär...upp och ner. Gråtit, inte tänkt på det, gråtit igen osv. Har en massa bilder från igår, men jag orkar inte nu. Ska gå ut i solen och kanske åka in till Valla och hälsa på min älskling, hörs kanske sen ♥

RSS 2.0