Praktik...

Nu har släkten åkt hem och jag ligger i sängen och väntar på att klockan ska bli fem i sju så ja kan dra till bussen och vidare till Maakie! :} Har precis packat väskan med lite kläder ja kan ha på praktiken imorgon. Det är såhär, dom veckor som vi åkert till Thailand är just under våran praktik period. Och om inte jag har alla mina veckor som ja ska ja praktik kan ja bli av med mitt MVG i servering bland annat och det är ngt jag verkligen inte vill!! Så då bestämde ja mig för att praktisera på Villan som jag var på förra hösten och som även är platsen som jag jobbat på hela sommaren och jobbar på nu på helgerna. Känner både Hanna & Tomas som har det väldigt väl så det kändes som de var lättare att ta praktiken där eftersom jag måste göra upp om speciella veckor. Så kände inte liksom för att ringa upp ngn annan arbetsplats. Så nu är det så att jag kommer göra min praktik detta höstlov, sen hinner jag med 1 vecka och 2 dagar innan vi drar och sen saknas det 1 vecka och 3 dagar som jag får försöka få ihop efter jul! Känns bra att Villan kunde hjälpa mig, dom är så goa!

Imorgon börjar jag nio och så slutar jag runt tre. Kvart över tre ska jag och Marcus familj vara på Vårdcentralen och vaccinera oss inför Thailands resa :) Men nu ska jag spela lite Mario och snacka med mamma innan ja ska åka, hörs


Släkten här

Har gäster här för tillfället. Liten del av släkten! Eftersom min kära pappa fyllde år igår! Så vi har ätit och just nu sitter vi och fikar. Blev väckt av mamma tio över tolv och våra gäster skulle komma ett så jag han inte riktigt blogga förut. Var totalt utmattad så det var sjuuukt skönt att få sova.

Men jag skriver ett inlägg senare, ska nog ner till Marcus ikväll så skriver innan ja åker till honom i think ♥ Jag har inget lov denna vecka som alla andra, ska ta igen lite av min praktik som jag missar när vi drar till Thailand. Så ska va på Villan hela denna vecka. Men det är rätt ok ändå! :]


Hemma från jobbet!

Kom hem från jobbet för en halv timme sen kanske. Hyffsat lugn kväll, men kul ändå! Snackade med självaste Jessica Andersson eftersom hon skulle bo på Villan :) Coolt. Jäkligt skönt att vara hemma nu. Har ont i fötterna. Kan tyvärr inte lägga mig än för jag har lovat mamma och pappa att vara fyllechaffis och hämta dom i åtvid ikväll för dom är på en stor fest som är där ikväll. Tror halva åtvidabergs befolkning är där!
Men jag kollar Paradise hotel maraton och hoppas hon ringer snart så ja inte somnar :] . Hoppas Macke ringer upp snart med, han hade inte tid att prata när jag ringde, han satt och söp med Adept och var helt extas! Haha.

Men men, ska kolla vidare och försöka hålla mig vaken :]


Kul kväll igår!

Kom hem för en liten stund sen. Fick skjuts av Sabbie och hennes mamma :] Jätte snällt! Igår va vi på Grease och de var skit bra, Sebastian är så stört sexig!! Vid halv elva var de slut och då drog vi direkt till Halloween festen. Hade skit skoj, bortsätt från att min pojkvän var helt odrägligt full och pinsam. Sprang omkring utan kläder och med sönder rivna kalsonger, haha! Vid halv tre kanske så fick jag Marcus och Sabbie skjuts hem till Macke. Sabbie hade ingenstans att sova så hon fick sova med oss, haha :)

Imorse vakna vi rätt tidigt, kanske vid 9. Men låg och drog oss till halv elva. Så kom Kalle och käka frukost med oss. Sen drog vi neråt. Jag och Sabbie stack hem till Kalle och snacka skit och Kalle och Marcus gick och städa repan. Nu ska ja va hemma till fem, då ska ja ner och jobba ett par timmar. Sen ska jag även va fylle taxi åt min mor och fat inatt, hej och ho. Känns som ja kommer var DÖD när jag äntligen kommer få sova ikväll ;) Hörs nog sen! ♥



Grease ikväll + fest!

Kom innanför dörren för några minuter sen. Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag ska göra mig iordning och dra iväg. Blir nog de ända jag skriver också för den delen. Ska på Grease med Viktoria och våra mödrar idag. Även ut och äta innan. Sen åker jag ocj Viktoria ner till Åtvid och går på festen i Marcus och deras repa. Ska bli kul och se hur alla ser ut som är utklädda! Hääärligt. Sen sover jag hos Maakie ikväll! :]

Har en hel del att styra med och så måste ja ta ngt mellan mål så jag inte svälter ihjäl innan vi hamnar på restaurangen! Ha en fin fredag kväll så hörs vi imorgon! ♥



kommer dregla ihjäl mig på sebastin ikväll!!!

Bästa flickvännen ever!

Måste vara typ jordens bästa flickvän!! Kom till älskling kanske en timme sen och jag har städat hela hans rum nu. Såg ut som en svinstia rent ut sagt så jag fick städryck. Nu ligger jag i hans ny städade rum och har precis nött in de sista till provet imorgon, tror de kommer gå skit bra. Små pulade även med mitt vinarbete som ska in imorgon med förut så nu är jag skit nöjd!

Förhoppningsvis kommer Maakie snart så vi kan ha de lite mys och så han kan bli lite glad och överraskad! Han har gitarr lektioner till 8 så han borde komma snart :) ♥



Outfit



Utklädnad, check!

Har varit hemma någon timme nu. Har klurat ut vad jag ska klä ut mig till imorgon. Men det får ni räkna ut själva med bilden jag lägger upp nedan, heheh! Skönt att det är klart nu hur som haver. Ska snart packa väskan och byta om sen dra ner till Marcus men först ska jag nog släpa ut mig själv och gå en sväng.

Lägger upp outfit snart!


Engelska

Sitter på engelska lektionen, men vi slutar ganska snart. Är typ inga här. Men så är de alltid på våran engelska, går liksom upp och ner. Ibland kan de va två och ibland är alla här. Man kommer och går lite som man vill med andra ord, haha! Vet inte vart Jessica håller hus? Kanske är hon sjuk, men hon som brukar vara så duktig på att höra av sig. Hon saknas här hur som.

Idag slutar jag 2 då ska jag hem och ut och gå vare sig knät vill eller ej. Sen åka till Marcus under kvällen. Imorgon ska jag och Viktoria och våra mammor på Grease. Sen efter är de Halloween fest i Marcus och deras repa. Har inte haft ngn lust att gå dit, men folk tjatar. Så kanske en sväng, we'll see. Blir ändå sent så alla kommer ändå vara fulla då ;) Måste sluta hörs snart ♥


Sova tajm



Nu ska jag sova. Tittade precis klart på sista avsnittet av mitt favvo program. Jag hoppas verkligen att dom spelar in Kungarna i Alperna eller vad det nu snackades om. Älskar Jocke & Nemo, så jävla sköna! 3 december är dom och festar i Linköping på sin barturné och jag och Jessica ska med ut då, förhoppningsvis stöta på dom och dra ett shot race eller ngt, höhö. Klockan ringer kvart över sex imorgonbitti, sen är de jobbig skoldag med bara teori lektioner. Hoppas mitt knä är bättre med så jag kan ge mig ut och gå imorgon iaf, har dåligt samvete över att jag inte träna idag.

Godnatt!

Phi phi island

Fick spontan ryck och började baka bullar nu medan jag väntar på att Kungarna ska börja. Men just nu jäser min deg och jag underhåller mig med att kolla på bilder från Thailand/Krabi//Ao nang/Poda island & Phi phi island. Och DAMN. Jag dör! Bilderna nedan, är det paradiset eller? Kan inte fatta att jag ska dit. Om jag fattat rätt ligger Phi phi island en kort båt tur bort från Ao nang där vi ska bo och de ska enligt dom flesta jag pratat med vara sjukt fint. Men kollar man bara på dessa bilder ser man ju och det känns som de måste vara ännu finare i verkligheten. Åh, jag dör.

Måste snart rota fram resväskan och sommarkläderna. Köpa en ny bikini ska ja med, men de är nog de ända inköpet jag godkänner innan. Men det är ett måste, mina överdel är helt sliten! Men njut av dessa bilder så ska jag gå och ta hand om min bull-deg.






Jag har även hört att The beach, ni vet den filmen med Leonardo di Caprio ska vara in spelad på Phi phi! Men rätta mig om jag har fel? :)

Tudäjs



Pluggar lite

Jag har varit hemma några timmar. Har pluggat klart för idag tror jag. Har skrivit klart min skräck historia, försökt skriva ut mitt vinarbete men bläcket var slut så får flirta med Veronika imorgon, hehe! Sen pluggat till provet på fredag, de är fan inte så svårt. Ska väl inte bli så svårt att skriva mvg hoppas jag, kan stava till de mesta till och med. Iaf just nu!

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Marcus var upptagen med Matte, så ja får underhålla mig själv. Ska tanka musik iaf sen ta det lugnt. Hoppas knät är bättre imorgon så jag kan träna. Hörs sen, lägger upp dagens outfit snart!


Är i skolan

Hade skrivit ett inlägg men råka såklart ta bort det. Sitter i skolan och är sjukt irriterad, gah! Arg, besviken, ledsen osvosv. Ni vet den där känslan när man bara vill slänga något i väggen av ren ilska. Ah juste den känner jag just nu. Men ja ska inte lägga mig i längre, jag ska skita i allt trots att alla mår dåligt av det. fiiiiine. Skönt då att ja kan skaka av mig allt någolunda, feting skönt :D

Ska hem efter skolan och skratta över hur fint livet är och dansa av lycka. Sen kanske ta mig ner till Marcus och vara glad hela kvällen, jippi! Försöka plugga med, det är så jävla kul :D:D och om 6 veckor är jag påväg till Thailand. FAN VAD JAG MÅR BRA!!!!!!!!!!!!! :DDDD

Skriver mera när jag kommer hem :)


THAILAND, LÄNGTAR!

Längtar så brutalt till Thailand, de skulle behövas så innerligt nu. Åh, kan dessa 6 veckor flyga förbi? Gaaaah, come on!! Ligga på en vit strand, blått vatten, sol och troligen över 30 grader and no problems! Så jävla fint. Idag betalade jag resan, så nu är jag 11 000:- fattigare. Men troligen kommer de va sjukt värt pengarna. Nu är de bara vaccinationen kvar, blir nog nästa vecka!

Ska lägga mig och ringa Marcus och snacka skit, sen ska jag sova faktiskt. Älskar att sova, drömma sig bort i en annan värld och för min del är det sällan några mardrömmar, utan bara fina rosa fluffiga drömmar!







Mitt blivande hem om 6 veckor nere i Thailand, fyfan vad jag kommer trivas!


För helvete!!

Blir galen på detta!!!! Skiter i allt som har med det att göra. Jag mår bra och ja tänker inte låta en skit grej som blivit hur stor som helst förstöra det för mig. Jag kan ändå inte reparera detta åt er. Vet inte ens om det går.
Men jag mår så dåligt av att se en bästa kompis säga att hon vill flytta här ifrån och byta skola. Hur mycket överstyr har de gått då? Fyfan. Jag kräks på det. Jag vet att båda mår dåligt av det, så göööör något åt detta. Båda.


Nemo-skägg!

Dessa klipp är så stört kul från förra veckans Kungarna av tylösand. Fan vad jag kan garva åt denne Nemo och hans trogne hyffsat sjuke väl Jockiboi. KUUUUL!




Dagens enkla..




Så enkelt var mitt klädval imorse. När jag tittade ut genom fönstret och såg all frost och att de va -4 ute kände ja bara för min stora Unplugged tröja. Bandet finns inte ens kvar längre (tror jag?) haha! Men älskar den iaf. Det är Maakies förra band som hette så för den som inte visste. Men soft iaf, strumpbyxor, basic linne & stor tröja!

Härligt höst väder!

Kom precis innanför dörren. Jäkligt fint väder ute idag, härligt höst väder och jag är på jätte bra humör! Älskar när man är det och allt känns lätt som en plätt! Jag ska strax dra på mig jogging overallen och löp skorna och ge mig ut och springa några kilometer. Passar utmärkt i detta väder! Skrev ju förra veckan att jag skulle motionera varje dag måndag till torsdag den veckan. Och ja gjorde det som ni märkte. Ska fortsätta lika denna vecka tänkte jag. Men idag skippar jag powerwalken och springer istället, är det inte för skönt? :)

Sen blir de plugg och så får vi se vad som händer! Vi hörs sen, ni ska få min slappa outfit bild från idag när jag kommer tillbaka! ♥


Godnatt

Marcus är här nu! Länge sen han var hos mig. Vi ligger med varsin dator för tillfället. Men ska snart tvinga honom att lägga bort den och gosa med mig istället. Tänkte bara skriva godnatt. Vi hörs imorgon! Då går jag bara till klockan två, det ska bli riktigt skönt! Plus att jag får låna bilen.

Sleep well!


This days!



Powerwalk!

Ut på powerwalk nu! Sen hoppas att mamma kommer snart så vi kan äta! Ni får outfit från idag när jag kommer tillbaka. ♥


Balklänning?

I vår ska vi dansa bal på våran skola. Självklart ska jag vara med och ja ska dansa med Fegge! Sen är det ju dehär med balklänning! Så stört svårt. Jag har alltid haft en bild av hur ja vill att man klänning ska se ut. En ljusare, diskret rosa som står ut mycket i själva kjolen eller har volanger. Men det känns som alla ska ha ljus rosa klänning. Åh, jag vill ha det också. Men hatar när de är flera som har lika klänning som en själv. Vilken färg kan man ha annars? Jag vill att den ska vara diskret. Inte skrika om den. Vad tycker ni är snyggt? Måste fan snart köpa en. Någon med tips på sidor där dom säljer klänningar? Hjääääääälp


I skolan!

Sitter på svenka lektionen och är väl inte allt för aktiv. Hade skönaste sovmorgon imorse, älskar när man får sova ut tills man känner sig pigg, sedan göra sig iordning i lugn och ro och äta en härlig frulle. Underbart! Vi slutar vid 4. Då ska jag åka hem. Blir powerwalk och sen kommer Maakie någon gång under kvällen, möjs ♥

Skriver senare och lägger upp outfit när jag kommer hem. Har bilderna i min kamera, tog dom innan ja drog till skolan men han inte lägga upp. Puss!

(Idag längtar jag till Thailand som ett as!!!!!! 6 veckor kvar på onsdag.)

Godnatt!



Nu säger jag Godnatt! Sovmorgon, så tar 11.07 bussen till skolan. Älskar sova, är de inte de bästa som finns!! Hoppas mitt munsår blir bättre till imorgon. Har vit salva på som ni ser på bilden ;) hoho. SLEEP WELLLLL!

Avkoppling!

Guh så skönt jag har det just nu! Har tänt lite ljus i rummet, dragit på mig mys kläder, smetat på en ansiktsmask och smörjt in hela mig. Kände mig så förbannat vidrig imorse, så detta var behövligt. Lyssnar på go musik och njuter. Samlar ihop lite krafter inför kommande vecka. Ska jobba med mitt vinarbete lite nu, innan ja ska sova!





Bakis-dag

Hej på er! Dåligt med bloggning idag, men jag har varit hos Marcus hela dagen och varit så stört bakis. Vi vaknade vid halv tolv och jag gick upp och kissade, sen har jag legat i hans säng och halv sovit hela dagen. Vid tre tiden tvingade jag upp mig själv till duschen och kände mig lite piggare! Men vi la oss igen och tittade på film. Har varit ganska skönt med en sån här dag trots omständigheterna.

Hade en kul kväll igår iaf, förfestade hos Emilia och sen gick till Gruvan och dansade! KUL! Ikväll ska jag plocka ordning på mitt rum, har saker överallt. Framförallt kläder. Men först ska jag äta fläskpannkaka jag gjort. Den är klar strax. Är svin hungrig för jag har inte klarat av att äta ngt idag pga baksmällan. Sovmorgon till 12 imorgon, skööööööööööööööööönt



orkar inte lägga in alla bilder här, kolla min facebook!

Kvällens




Look for today!

Taggar fest

Vilket jävla väder vi fick idag då! Bara för vi ska ut och festa. Mitt hår krullar sig snabbare än blixten i sånt här väder. Så ingen kappa som jag ville, utan får mosa på mig vinterjackan med luva. Ett plus att man inte fryser. Hur som helst, vaknade faktiskt nyss. Har sovit sen klockan ett, var så jäkla trött. Nu har jag satt på party-musik och sitter och försöker komma igång lite innan ja ska börja göra mig iordning. Tojja hämtar mig halv sju =)

Juste, har fått början till värsta munsåret också, jag får aldrig munsår!! Men nu känns de som ja håller på att få fetaste. Åh, det är så fult. Hoppas de försvinner fort :( Nu ska ja tagga vidare. Ni får kanske kläd-bild sen. Om jag hinner. Vet fan inte vad ja ska ha på mig, måste leta!!



Jag och Tojja förra hösten innan Club sensation som vi va gööör taggade till, sen blev allt skit

Lördag morgon

Kom hem från jobbet för en halv timme sen, har gått kalas bra! Var dock sjukt seg imorse. Med tanken i bakhuvudet att det är lördag morgon och att alla ligger hemma och sover gör de inte lättare att gå upp. Men tvingade upp mig själv!

Fram till kvällen ska jag försöka sova lite och jobba med mitt vinarbete. De ska ju vara klart på fredag, så lika bra att fixa med det nu så slipper jag i veckan. Sen framåt kvällen åker jag ner till Åtvid. Ska äta med Emilia och sen kommer lite folk hem till henne så blir de förfest där innan vi sticker till Gruvan =) hehe. Men vi hörs nog senare, kram ♥


Godnatt!

Vill bara säga godnatt. Måste sova nu för imorgon ringer klocka halv sju, ska jobba frulle! Ska bli kul, var trots allt ett tag sen jag jobbade och jag behöver verkligen pengarna! Ska bara ringa bebbe och säga godnatt och så ♥

Btw, hade mig en väldans mysig kväll med Jullis! Hyrde film och köpte gottis. Notera att jag åt vindruvor och nötter och drack vatten. Gooooood Josefin!

Hörs imorgon efter jobbet!


Bryter ihop!

Är det inte det ena är det tamig fan det andra?? eller. Åh jag blir snart galen. Är så jävla trött på detta nu. Fyfan. Spyr rakt ut. Släpptes en sten från hjärtat förut på bussen som jag gått och oroat mig för ett bra tag nu. Men då ska det bli ngt annat. Skiter i allt snart. Längtar så innerligt till Thailand!

Sitter hemma och tar det lugnt. Blir väl kvar här till 7 eller ngt. Sen ner och va med Julia en stund ikväll. Hoppas jag kan försöka bli på bättre humör innan det. Just nu vill jag bara spy på allt och gräva ner mig.


Wineconskääjp

Nu började precis min vinkunskaps lektion. Så ska jobba med mitt arbete om Chiles vin som ska va inne nästa vecka, hehe. Ska sitta här nu till halv fyra i stortsätt. Har ett litet break innan Bartekniken börjar bara. Men är kul så tror denna eftermiddag kommer gå fort. Håller på att göra våran egen bar på bartekniken, sjukt kul!

Ikväll ska Julia och jag hyra film och sådär och ha de mysigt! Sen imorgonbitti ska jag jobba och sedan utgång på kvällen. Jävligt kul helg. Hörs ♥


Naglar



Har precis fixat mina naglar. Slet borta dom andra igår, för jag tappade en och det såg inte klokt ut. Men nu så. Ska alldeles strax göra mig iordning sen åka och idrotta. ♥

Jobbiga tider

Måste skriva av mig lite....
Saker är jobbiga för tillfället. Jag har två bästa vänner och dom är osams. Jag vill vara båda till hands. Jag vill kunna stötta båda, jag vill kunna trösta båda, kunna förstå båda. Jag vill vara där, precis som en vän ska vara. Men jag är livrädd att säga något dumt när jag pratar med den ena, som ska kunna såra den andra. Jag vill inte ta pari för någon. Jag vill vara neutral. Jag förstår båda. Men detta kommer inte gåatt prata sig ur. Ni har era egna uppfattningar och jag tror inte ni kommer kunna vända varandra för att få samma uppfattning. Däremot säga förlåt, båda två. Vare sig man tycker man har gjort fel eller inte. Bara svälja sin stolthet och be om ursäkt, sedan dra ett sträck över allt. Detta är så jävla infekterat. Alla mår dåligt av det och något måste göras.
Älskar er båda ♥


Torsdag eftermiddag

Kom hem alldeles nyss. Slängde mig i soffan de första. Har ont i huvudet...det måste vara bland de värsta som finns? Imorse var de sjukt segt så ja orkade mig inte upp till engelskan. Låg kvar med Marcus, så gick vi till skolan till klockan tio ist. Skönt! Allt är lite halv fuckat för tillfället. Längtar till Thailand som ett as, om 7 veckor är jag där. Sol och värme och bruuuun. Så jävla soft.

Idag ska ja inte göra något speciellt. Ska med min mor på hennes gympa. Lovar de är svin jobbigt! Så de blir lite träning idag med, hehe. Nu ska ja göra knäckemackor med mackrill, älskar mackrill!! haha


I brist på bilder får ni en på Hugo. För ni har väl inte missat den stora händelsen i blogg världen va? Paow och Hugo har gjort slut igen. För Paulina hade ljugit hela tiden, hon hade legat med Nemo! OMG. Nejdå, men tycker sjukt synd om Hugo. Han som är så snygggggg!

SKÄGG



Ligger i Marcus säng och slöar. Har kollat på Paradise och nu väntar vi självkart på Kungarna av tylösand. Veckans höjd punkt!! Det är så roligt att i början fatta jag inte vad de va för kul med det programet, tyckte de va hur töntigt som helst. Men nu är jag in love! Tycker de är så sjukt kul, garvar så jag tjuter varje gång! Och ikväll ska de tydligen bli extra skäggit, ojojoj, lär inte bli lätt. Humor på hög nivå. Skägg på er! Nu ska ja skägga Marcus!


Öser svenska



Sitter på svenska lektion och snackar om språk! Imorse var jag trött som ett as, och de blir ju inte enklare av det är bäcksvart när klockan ringer på morgonen. I eftermiddag ska de bli minus ute också och snö enligt vädret. Burrrr, alldeles för tidigt. Tur att jag åker till Thailand om 7 veckor, de lär gå fort! Längtar =')

Time for some sleep

Nu har jag lagt mig. Känns som jag  bloggat ihjäl er idag, men har skrivit för morgondagen med. Imorgon får ni nog bara ngt inlägg. Ska va med Marcus direkt efter skolan. Något som vi nästan aldrig är längre. Kommer alltid senare på kvällen, så hinner vi se en film och sen somna typ. Men imorn ska jag köra ett gympass efter skolan medan ja väntar på Marcus. Sen ska vi va heeela kvällen!

Visar några bilder jag tog förra veckan i höst vädret bara! Nu ska jag vänta på att Marcus ringer, sen nattinatti ♥







Dagen looook




kul med bdb lista!

en person..
som du älskar av hela ditt hjärta: Finns så många, men Jessica Paulson, min syster fan.
som du litar på till hundra procent: Marcus Johansson
som du kan snacka med om allt: Viktoria Ahlström
som du tycker är söt: Mamma!
som du tycker har vackert hår: Kenza
som är din allra bästa vän: Julia Tember, Jessica Paulson, Viktoria Ahlström, Emilia Knutsson, Sofia Finér
som du tycker är omtänksam: Emilia Knutsson
som du har ett fint minne med: Jessica Paulson (en viss dag.....)
som du saknar: Vilma!!
som du aldrig har träffat: David Beckham
som du ska träffa idag: Min familj
som du träffade igår: Klassen och familjen haha
en sak..
som du önskar dig: att få se tokio hotel snart igen!!
som du inte kan leva utan: vännerna
som är det bästa du vet: att va med mina vänner och Marcus
som du fick förra julen: Hm, min dator ♥
som du minns från din barndom: Alla lov och helger med mina kusiner Johan & Vickan
som du fick när du var liten: Ett gosedjur som heter Helge som ja fortfarande har kvar
som du delar med någon annan: kärlek till th tsm med Jessica.
avsluta meningen..
jag älskar... marcus
jag hatar... att se någon nära olycklig
jag kommer ihåg när... tokio hotel stod framför mina egna ögon
jag tycker att... mina vänner är lite för bra
jag går på... drogor....näh
jag saknar... 4 mars
jag ska... snart äta
jag vill... ha 8 december och thailand foooort
jag har... motionerat idag
jag kan... vissla...
fem sanningar om dig själv..
- jag är en jävligt glad prick...för de mesta
- jag är en sucker för dokusåpor you know, haha
- tycker skolan är helt ok och skulle gärna vänta med studenten några år, haha! Eller ta studenten men sen fortsätta skolan iaf
- Jag måste få vara ensam ibland utan att ha ngn nära mig och bara bry mig om mig själv, annars blir jag galen
- Jag saknar att spela fotboll och hoppas ja kan börja igen nästa säsong, frågan är bara vart man ska spela?

Tränings flitig igen

Åh är helt slut i kroppen!! Men det är så jäkla skönt. Trodde fan min röv skulle dö om man kan säga så sista biten på powerwalken idag. FYFAN! Varje nedförsbacke i slutet kändes som ngn stack in en kniv i mina skinkor. Sjukt ont. Men ja ska träna på trots om rumpan bråkar. Har bestämt mig för att gå ner lite nu. Gjorde de i vintras och gick ner 6 kg, men sen bara la jag av. Vilket jag ångrar för de är ju så sjukt svårt att komma igång igen sen. Men nu har jag bestämt mig! Träna och äta rätt. Inga mera pizzor, desserter, mc donald's, godis, chips! Nu måste ja få lite ordning igen. Mår ju så mycket bättre när jag tänker på vad jag äter och hur jag rör mig och sedan ser resultat, PEPPA MIG(!) haha. Har fan en Thailands resa som motivation, vill ju slippa släpa magen efter mig =)

Om ja ska börja plugga på vinarbetet och arbetsmiljö. Lite tråkigheter måste jag ju göra med. För imorgon ska ja va med Marcus efter skolan och sen sova där. Så då har ja inte tid. Men outfit bild kommer innan ja ska sova! =)


Dagens planer

Kom hem efter att ha haft ett studiebesök på servera i norrköping hela dagen precis. Har varit jäkligt intressant och damn vilket lager dom hade. Matvaror, restaurangartiklar, alkohol osv i överflöd! Coolt hur som. Idag har jag planerat att styra med lite nödvändigheter.
* Ut på powerwalk (igen) med spurter i backarna.
* Jobba på mitt vinarbete.
* Plocka iordning på rummet.
Efter jag gjort dom sakerna har jag tillåtelse att slappa framför tvn ;) Så bäst att jag sätter igång, vet inte riktigt vart jag ska börja bara, haha :) ♥


B.K

Kändes lite dött här så vill lägga upp en dyng vacker bild på självaste Bill Kaulitz.


Lila

Hänger framför tvn, har tittat på Paradise hotel! Vad tycker ni om årets säsong? Förra var ju skit bra, så tror att den kan bli svår att slå. Men än så länge är det väl okej, får se hur de blir framöver. Hur som helst har jag just målat mina naglar lila. Jag har lösnaglar just nu, och tänkte prova om de blev bra att måla dom och ja tycker resultatet blev helt okej!

Nu ska jag fortsätta slö glo lite, sen sova!


Måndag kväll

Sitter i köket och håller på att laga potatis och purjolök soppa. Älskar de! Nu menar ja hemmagjord, inte sån på påse. Den är snart klar, jag är vrålhungrig så de ska bli sjukt gott. Efter skolan tog jag mig en lång powerwalk med intervaler i varje uppförsbacke, jag spurtade som ett as. Så var heeelt slut när jag kom hem, skönt! Ska som sagt träna flitigt denna vecka och förhoppningsvis bli motiverad att fortsätta att träna aktivt varje vecka där efter.
Så denna vecka hade ja tänkt såhär:
Måndag - Powerwalk + spurter
Tisdag - Gymma
Onsdag - Löpa
Torsdag - Gymma
Fredag -
Lördag -
Söndag - Löpa
Kan ändras om lite, men annars ska ja fan se till att träna dom dagarna denna vecka =)



Min kära bror och mamma åkte precis in till akuten för min bror har haft problem med magen sen i fredags. Hoppas inte de är ngt allvarligt och att dom kan komma hem snabbt och slipper sitta där hela kvällen ♥ love you broooh!


Tragus



Ska göra tragus så fort jag får råd. 600 kostar de på federal, men ska göra det. Någon som vill följa med framöver? =)

Projektarbeteeee

Sitter på projekt arbetet för tillfället. Har fixat lite små grejer så de känns som vi är på g nu! Vilket känns bra. Förra veckan kändes allt åt helvete. Ska snart ha engelska B, hatart! Fattar inte varför de måste ligga som sista lektion på en måndag. Självmord förfan.

Kommer åka hem vid fyra. Ska träna idag på något sätt, gym eller spring tur, vet inte riktigt vilket av det, hehe! Har bestämt mig att träna flitigt i veckan. Ska göra ett litet tränings schema när jag kommer hem sen. Då blir jag nog mera motiverad =)


Bruno Mars

Ligger hos Marcus just nu och ska strax se på film. Vampires suck! Tänkte ba lägga upp en av mina favvo-låtar innan ja säger godnatt för idag. Bruno Mars - Just the way you are! Så jäkla fin teeeext. Njut av den så hörs vi imorgon!

Söndag!

Känner inte riktigt för att blogga nu när Sarah är här. Men i eftermiddag/kväll åker hon hem. Ska skjutsa henne till Norrköping klockan fyra. Igår var vi i stan. Gick runt lite och sen va med Johanna också. Jag köpte lösnaglar annars inget annat. Sen på kvällen körde vi pappa till stan och sen åkte och hyrde en film som hette The crazies eller ngt i den stilen. Var helt ok! =) Började även kolla på Red dragon, men vart så trötta så vi stängde av och gick och la oss!

Ikväll efter att ja lämnat Sarah vid bussen drar ja till Marcus. Hörs kanske sen ♥

 


Lördag morgon

Ligger i sängen för tillfället och Sarah sitter på sin madrass nedanför mig ;) Igår var vi hos Vilma en sväng på kvällen, var lite partaj men jag drack ingenting eftersom jag körde igår. Första gången ja inte dricker på en fest på.....öh jävligt länge. Vi kom hem vid halv tolv kanske. Körde Jessica till sin pappa och sen hem. Precis när vi kom innanför dörren kom vi på att min plånbok va kvar hos Vilma, så de var bra att vända. När vi äntligen kom tillbaka hem var jag heeelt slut.

Idag ska vi in till stan och hänga, sen ikväll får vi se vad som händer ♥


brist på bilder så en bild från i våras får ni

 


Sarah här nu!

Överlevde min resa till Norrköping och tillbaka på ngt konstigt sätt, haha! Nejdå, de gick faktiskt riktigt bra. Nu har Sarah och jag varit hemma en stund. Har hunnit äta och nu har jag precis fixat mig klart. Sarah sminkar sig lite, sen ska vi åka mot Björs och umgås med Vilma Jessica Johanna och nu alla som ska till Vilma. Blir nog en rolig kväll tror jag! Vi får se om vi sover kvar eller åker hem inatt, de märks senare!

Hörs, ♥


Vinkunskapppp



Sitter i skolan och har vinkunskap. Livet är bajs och jag skulle bara vilja gräva ner mig någonstans. Men men. Efter skolan ska ja åka till Norrköping och hämta Sarah med Jessica. Kommer antagligen ha sönder mammas bil och krocka också. Men det problemet kan vi ju ta då. Ikväll ska vi bara umgås med Vilma och vilka som nu ska till henne....ska bli underbart! ♥ Inte tänka på alla andra efterblivna jävlar rent ut sagt.

Vi hörs kanske ikväll....om ja överlever

Kenza & Tyra show

Antar att dom flesta tjejer i min egna ålder tittar på Kenza & Tyra show? Så jag tänkte höra med er vad ni tycker om deras show såhär när det gått 3 avsnitt? Vad tycker ni?

Jag personligen hade jävligt höga förväntingar på det. Älskar Kenza, tycker hon verkar vara en genom go tjej. Tyra lika så. Och dom två tillsammans känns som handen i handsken. Dom är lika knäppa båda två. Men till programet, jag tycker faktiskt att det har uppfyllt mina förväntingar som jag hade. Kollade på Bella & Tyra show innan, men måste säga att detta är så jäkla mycket bättre. Kenza och Tyra är galna vilket gör allt mycket roligare. Man vet liksom aldrig vad dom ska hitta på för roligheter. Så tummarna opp för showen från min sida!


Trött!

Ligger i mamma och pappas säng med min egna bärbara. Blir inte att jag använder den så mycke nu när vi har skol datorn. Men denna är större skärm på, så fick ryck och ville använda min egna. De är ju trots allt bara miiiin! Är svin trött, ska försöka hålla mig vaken en stund till va. Imorgon ska ja åka till norrköping och hämta Sarah i rusningstrafiken. Kan bli rätt fejnt. Vet knappt vart jag ska heller. Kanooon! Men de löser sig säkert skit bra. Tur att Jessica kommer vara med mig!!

Hitta gamla bilder på min dator. Tog ju sju miljoner ego bilder i veckan på den tiden. Här är en av alla miljarder jag har. 14 år kanske ;D

Slöar på håltimme!

Sitter i skolan med Jessica för tillfället. Har hål timme till halv ett. Jessica och Josh ska äta på Kina restaurangen här i Åtvid. Men jag vill spara mina pengar så vet inte riktigt vem ja ska äta med baraaaa. Mitt problem för tillfället. Imorse för sov jag mig en halv timme, Marcus med. Men vi fick skjuts av Robin till skolan, tack som fan!

Idag ska jag hem med två bussen och städa mitt rum. För imorgon klockan 4 ska jag hämta upp Sarah i Norrköping som kommer med bussen från Karlskoga. Ni vet min kompis jag lärde känna för 3 år sen genom internet och tokio hotel? Ska iaf bli skit kul att se henne igen, var ett par månader sen sist :) ♥


Mot gymmet!



Nu drar jag till bussen, såg att klockan var mycket. Vi hörs kanske ikväll, annars imorgon. Puss! ♥

Deppig på vinter....



Varför blir jag alltid så deppig så fort de blir höst och mörkt. Allt känns tungt och jobbigt och jag oroar mig för minsta lilla sak. Känns aldrig så på våren eller sommaren. Hatar det! Känner inte för ngt och vill bara ligga i sängen och inte göra ett skit.  Ska bli så skönt att få ett break denna vinter och åka iväg. Ni anar inte. Behöver de verkligen för jag tror att jag drabbas av sån där vinter deprition på sätt och vis under vinter halvåret. Blir trött, orkeslös, lätt oroad osv osv. Andra delen av året känns allt som a piece of cake.

13 oktober 2010



Imorse hade jag inte så vidare mycket fantasi när de gäller kläderna. Var trött som ett as och när jag kollade ut genom fönstret och såg all frost ville jag bara ligga kvar. Så då kände ja för en mysig tröja! Men iaf, kom hem från skolan för en halv timme sen kanske. Sitter och tittar på top model just nu. Ska hänga hemma till sju tiden, då ska jag ner till Åtvid igen och gymma och sen sova hos Marcus! Härligt härligt.

Nähepp om man skulle hitta på ngt en liten stund? Gå in till farmor och va social sen gå ut med Olle en sväg kanske? Why not! Sen en grej till, min kusin fyller år idag så grattis johan på 20 års dagen!

Är i skolan

Sitter i skolan och har svenska. Lyssnar på massa dialekter, jäkligt kul dåååå, aeee. Slutar vid kvart i tre idag. Ska ha kök och projekt och företagande. Får se vad som händer idag. Umgås med hjärtat senare tror jag, sova hos honom kanske :) ♥

Skriver nog mera senare idag när jag är hemma. Langar upp en skapligt het bild på snyggve! eeääääh.


O motiverad

Allt känns lite kukit just för tillfället. Inte haft ngn lust till ngt idag. Sen jag kom hem har jag fan inte gjort ett skit. Nördat denna datoor, tyvärr. Kollat lite Paradise med. Har en skol grej jag borde göra, men noll motivation här. Vill gräva ner mig och vakna 8 december. Varför ska alltid alla andra lyckas få mig att tycka livet känns jobbigt och tungt. Gah

Camar med Marcus, inte ens de känns kul....


Tråkigt!!

Sitter och glor i skolan helt ensam. Slutade vid två och nu har jag varit på gymmet och tränat en timme. Väntar på att mamma ska ringa som är och simmar så att jag kan åka hem med henne. Men hon ringer nog när som helst. Får se vad jag hittar på idag. Marcus är sjuk och jag är inte sugen på att bli smittad över huvudtaget. Annars hade jag nog åkt till honom ikväll.

Men jag skriver mera ikväll, nu hoppas jag att mamma snart ringer. Vill hem och äta något!!



nykter bild från HC i helgen! haha


Blogg topp!

Jag har tänkt att jag ska göra detta lääänge nu, men sen bara rinner de ut i sanden hela tiden. Min tanke är iaf att ranka de större bloggare från en lista 1-10! Nu menar ja inte såna kompis bloggar jag följer utan de som är stora. Detta är bara som jag tycker, sen respekterar jag att andra tycker annorlunda =) Okey,hey ho let's go!

1. Kenza. - Hennes blogg följer jag slaviskt. Det är bland det första jag gör när jag går in på internet. Hon är sjukt snygg, har cool klädstil, älskar tokio hotel, är jävligt framgångsrik och verkar ha en jätte fin personlighet. Kan nästan inte hitta några nackdelar. Mera än när hon skryter...
Detta skulle jag kunna döda för! Den lyckliga människan som fått träffa dom x antal gånger.


2. Paulina Danielsson (Paow) - Asså jag vet fan inte vad det är men jag gillar henne skit mycket. Har börjat följa hennes blogg på senare tid, inte alls lika länge som man läst Kenzas. Men jag gillar hennes sätt att stå för sina åsikter och uttala sig om dom. Det är jävligt starkt. Dock är hon dålig på att uppdatera iaf på senaste tiden, men jag gillar henne skarpt! Cool tjej med sjukt snygg kille! ;)



3. Isabelle Strömberg - Det är så kul att hon har blivit så stor. För grejen är att jag hittade hennes blogg för kanske ett år sedan av en ren slump. Kollade på fjortisar på youtube som ba; hej hej bloggen, ah ni vet. Då hittade jag henne och jag fastnade direkt. Hon tar mycket bilder och använder mycket photoshop. Tror de var de som fick mig att fortsätta läsa mycket. Hon ser ut som en barbie, jäkligt söt. Men ändå naturlig på något sätt, inte alls som Kissie. Följer den varje dag!



4. Jockiboi - Svårt att välja vem av Hugo och Jocke jag ska sätta först. Men för tillfället är det nog Jocke som får mig att läsa hans blogg mest. Han är så sjukt SKÖN. Ta mig på orden, SJUKT SKÖN. Gör en film när han ollar allt, visar hur han runkar och ollar Nemos tröja. Okej, nästan lite pinsamt att erkänna, men de är min nivå på humor för fyfan vad jag kan garva, hahaha! Orka med alla stek bögar. Jocke är dö skön!




5. Hugo Rosas - Jäääävligt snygg kille, är kanske största anledningen till att man följer bloggen, haha! Har inte läst den jätte länge heller, utan det blev nog mera i samband med att jag började gilla Paows.



6. Dessies - Asså så svårt med Dessie. Förr läste jag mycket, nu tycker jag hon har blivit tråkig. Jag går in på den varje dag, men orkar aldrig läsa det hon skriver. Hon är så stolt över att hon lyckats. Det är ju jätte kul för henne att hon har så mycke pengar och kan köpa så mycket dyrt. Men så tröttsamt att höra. Sen är hon så beroende av andras åsikter.



7. Tyra - Hade velat sätta Tyra mycket längre upp som person. För jag tycker hon verkar vara en skiiiiit goooo person. Men tyvärr har bloggen aldrig fått mig att fastna speciellt mycket. Jag vet inte varför. Men jag har bara aldrig blivit sån där slaviskt följare som jag kanske hoppats, haha



8. Angelica Blick - En tjej som jag också tycker verkar vara genom go, så himla gullig och cool. Egen klädstil och såååå modig som skiter i andra och klär sig som hon vill. Linköpings bo med vilket gör de lite varmt om hjärtat. Kan tycka hennes blogg är lite en formig därför går det i perioder hur aktivit jag läser!



9. Nemo - Gillar Nemos blogg också och honom som person. Men han hamnar inte riktigt lika långt upp för han har inte alls fastnat för mig på samma sätt som Jocke. Sen Skriver Nemo lite för mycket känslor för att jag ska lyckas fångas eller vad man ska säga. Jag blir lätt uttråkad, haha!



10. Vem fan ska jag sätta här? Javisst blir de Kissie. Hon är en sån där sista hands val för mig. När jag gjort allt som går att göra på datorn om och om igen går jag in på hennes blogg och blir privicerad. Hatar henne! Men ändå går jag in. Dock är de väldigt sällan de händer nu för tiden, bara då och då. Har liksom bestämt mig att jag vill inte bidra till en sån skit stövels framgång....!




Haha, där har ni! Nu ska jag sova. GODNATT!


Bilder från helgen

















Där har ni lite bilder från dessa dagar i Värmland! Varit rätt hårt festande, men jäkligt kul! Vill ni se flera finns de på min facebook. Nu börjar snart Paradise hotel!

Hänger

Sitter och tittar på ngt kriminal program på tv4 fakta och väntar på att Brottsplats USA ska börja. Fryser lite så funderar på att tända en brasa, mysigt! Höst faktor #1 :) Idag är jag lite små deppig, men ja vet fan inte varför. Allt känns jobbigt. Vill bara åka boooooort. Inte tänka på ngt. Längtar så till vi åker till Thailand. Bara tänka på mig själv! Om två månader ligger jag där. ♥ kommer bli bäst. Ännu bättre att älskling är med!

Ikväll ska ja ta det lugnt. Umgås med mamma och sådär. Sen skriva på mina resurser till projekt och företagandet också ja, fuck vad tråkigt. Men är bara lite kvar. Kommer en bild bomb från helgen senare. Efter Paradise hotel som börjar idag, wiiihoooo!


Home!

Kom hem alldeles nyss, men är inte så jäkla blogg sugen. Har bland annat glömt kamera sladden i Svanskog så jag får den imorgon av Fia, så kan ändå inte visa några bilder bilket känns dött. Men ni får dom imorgon. Hur som helst, igår förfesta vi hos Jocke igen, sen drog vi till Åmål och HC och festa på lite till. Däckade i sängen hemma hos Jocke igen vid halv 2-2 kanske efter massa fyllekäk, MUMS!

Imorse vaknade vi vid 9, förvånansvärt pigga. Vi packa,gjorde oss iorsning och åt frukost. Sedan åkte vi där ifrån vid elva. Har bara stannat två gånger, på donken i kristinehamn och pisse paus i laxå. Nu ska jag äta, sen ska jag fan ner till Marcus, saknar ihjäl mig! ♥


Party like a rockstar

Igår hade vi en rätt galen kväll här borta i de värmländska skogarna ;) Some people spydde klockan halv nio på förfesten ;) Men för oss som kunde följa med blev de helt ok. Drack världens godaste daiquiri på Harrys i Säffle, stört! Ikväll ska vi till ngt som heter HC i Åmål, också en krog som tydligen ska ha sveriges längsta bar, låter inte fel. Så blir nog förfest här igen! Hoppas att host Sofia host kan förfesta lite lugnare ;)

Nu ska ja med fia till affären och köpa toapapper, hörs!! ♥


Godmorgon!



Vaknade precis här i Svanskog! Igår hade vi en jätte mysig kväll, åt köttfärssås och spagetti, kollade¨på bröllopsfotografen och Ica age 3. Sen låg vi och snackade till klockan halv 2 eller ngt. Nu ska vi strax äta frukost. Sen får vi se vad vi híttar på fram till kvällen. Då blir de röj! Utgång i Säffle, ska bli riktigt kul! :D

In Svanskoooog

Sitter här i Svanskog mitt i ingenstans! Kom hit igår vid halv nio. Gick jätte bra att åka upp. Blev vin och tv på kvällen. Idag har vi varit i Åmål och Säffle med Andreas, Jockes kompis och tittat runt och sådär. Kom tillbaka till Jockes lägenhet för en liten stund. Lagar mat alla är svin hungriga asså!

Vi hörs! Emilia har ju som sagt sitt mobila med sig :)

Skol häng!



Hänger i skolan. Väntar på att projekt och företagande ska börja! Sen sluuuuutar vi och då drar vi =) Fan vad nice! Vi får se om vi hittar fram. Klockan tio ikväll måste vi iaf ha hittat fram för då är kungarna av tylösand och de tänker inte jag missa råååå, haha! Tror att Emilia har med sig sitt mobila internet, så blir kanske lite update under dessa dagar. De märks va! Kram på er ♥

Tisdag kväll

Hur mycket saker kan en människa behöva ha med sig för att man ska åka bort i 5 dagar? Asså de är sjukt. Jag har två stora väskor som ja ska släpa på imorgon för ja fick verkligen inte plats med allt i en. Jag kan inte bestämma mig vad ja ska ha på mig om vi festar fredag-lördag och då vill jag ha flera alternativ. För bara för att jag tycker något känns rätt idag kan ja snabbt ha ändrat mig till fredag tex. Beror på humör, väder, tempratur osv. Men nu är läget som det är, och ja lär inte behöva oroa mig att jag glömt ngt.

Va med min finaste ikväll efter att jag varit och tränat! Kommer sakna honom. Det är konstigt men varje gång jag åker iväg flera dagar och säger hejdå känner jag hur mycket ja kommer sakna honom. Vi träffas nästan varje dag och har gjort de sen vi blev tsm för över 2 år sen. Mesta vi varit ifrån varandra var nog när jag var i Rom 9 dagar, höll på att avlida! Haha, men denna gång ska ja nog inte behöva göra det. Nu ska jag sova.

GODNATT, skriver nog från skolan imorgon. Sen blir de dåligt på den fronten förutom om Emilia har sitt mobila med sig ♥


Tisdag eftermiddag

Kom hem från Åtvid för en lite stund sen. Drog från Villan klockan ett, ner till skolan och letade upp Emilia och Jessicas bror. Va även på banken och beställde ett VISA kort, så ja får de nu när vi ska till Thailand. Oså satte in mitt studiebidrag på mitt konto. Sen handla ja lite till mamma. Körde hem Jessica och snacka skit en stund med henne och hennes mor. Nu ska ja börja packa inför de kommande dagarnas stohej! Sen om en timme lite drygt ska ja åka ner till Åtvid igen och träna och va med Marcus :) Men sover inte där, vill packa de sista i lugn och ro ikväll

Vi hörs kanske senare ikväll ♥


 

Sleeeeep well



Hänger i sängen framför Lite sällskap med mina polare Filip och Fredrik. Är dom inte för goa eller vad? Haha herregud. Aja imorgon äre väl bäst att vara pigg! Klockan ringer halv nio, servering på Villan en kortis, sen lite projekt arbete, sen köra hem Jessica, sen hem en sväng och börja packa, sen träning på gymmet och sen va med min fina och sist men inte minst däcka i sängen! =) Godnatt allesamans!

Hissa & Dissa

Uppåt och neråt, risa och rasa och allt vad de är dom sjunger på rix morgon zoo när Hissa & Dissa program punkten är. Men ja tänkte hur som börja kör en hissa och dissa grej i bloggen när jag känner för de ibland. Då Hissar jag respektive dissar det jag känner för just i det tillfället. Så jag kör väl igång första då....


* Körkort. Hur bra är det egentligen inte att ha ett körkort? det är så jäkla smidigt. Och utan körkort är man så jäkla beroende av andra. Så ta körkort gott folk, även om man måste kämpa är de så värt de!!!

* Idol. Så jävla go fredags underhållning. Att se hur människorna utveckas!

* Vännerna. Ojojoj, vad är man utan sina vänner?

* Stora feta halsdukar och boots. Så jävla snyggt på hösten or whut?

* Kungarna av Tylösand. Haha, okej jag hissar själva programet av den anledningen att jag tycker de är så sjukt underhållande eftersom dom som är med är så otroligt pinsamma. Jag ligger och garvar mig igenom det varje onsdag kväll. Men jag förstår folk som tycker det är helt sjukt och patetiskt. Men jag tycker det är underhållande, därför hissar jag!

* TOKIO HOTEL, behöver jag ens skriva varför?


* Kan man skriva människor? Nej, men ärligt. Ibland undrar jag hur människan fungerar. Skulle vilja veta hur endel tänkte. Jag är inte perfekt, men mitt hjärnkontor jobbar då fan bättre än vissa andras. Jag menar iaf med denna diss människor med konstiga värderingar och som gärna tänker på sig själv i förstahand.

* Hösten och det kalla. Bläää, blir alltid så jäkla depiig. Donno why

* Min lärare som ibland är jordens mest efterblivna. Han har aldrig glömt ge oss information, utan de är alltid vi som missat. Herre min skapare, ibland kan man bli idiot.

* Att Paulina och snygga Hugo gjort slut. Gillar båda dom två asså, verkar som ett soft par. Dom passar ihop. Bli tillsammans igen föfan!

Längtar tillbaka!!!!!

Åh jag sitter här och håller på att bli galen. Ibland förstår ni kan jag få såna totala längta tillbaka ryck till den 4 mars. The best day ever. Nämligen den dagen jag och Jessica såg Tokio hotel live. Om nu någon missat det? Som nu kanske förstått är läget så just nu. Vill bara bygga en fucking tids maskin och ta mig tillbaka exakt 7 månadet i tiden. För idag är de exakt 7 månader sen 4 mars. Det känns helt jävla insane. Jag skojar inte. För 7 månader sedan stod jag och Jessica i kön och höll på att dö. Vi trodde vi skulle bli inslöppta när som, men sanningen var att vi skulle få stå där i minst en timme till i snö stormen och de -10 graderna. Men det visste vi inte då, vilket jag tror var tur. Jag trodde jag skulle dö. Men det var så värt de och jag skulle göra om det 50 gånger om ifall det var så. Och jag skulle göra om det även om det var -45 ute. Jag skulle inte tveka. För den känslan när vi kom in där och såg scenen, det går inte att förklara för den som inte vet vad Tokio hotel kärlek är. Jag vet inte hur många gånger jag och Jessica sagt det, men ingen som inte älskar de där tyska killarna kan fatta, det går inte!!! För känslan är helt obeskrivlig. Som en fet jävla orgasm genom hela kroppen, fast kanske 78484848 gånger skönare. Bästa känslan. Lycka! Ren jävla lycka. Och just idag är en sån där dag, då jag saknar de så mycket. Och längtar så in i norden tills nästa gång vi ska se dom. För de kommer bli en nästa gång. Frågan är bara när? Men vi lever på minnena, för dom kommer aldrig dö ut. Och med dom fina minnena kan vi vänta och vänta och vänta.

Sätt på låten och titta på bilderna Jessica. Lovar du kommer fälla en liten glädje tår.


'














Måndag 4 oktober

Sitter i våran soffa och diggar musik, har kopplat in datorn till våra stereo högtalare så diggar på riktigt ordentligt. Taio Cruz just nu, börjar tagga inför festandet i helgen redan nu!! Hur som helst kom jag hem nyss typ. Haft en slö dag i skolan, sovmorgon till tolv sen svenska, projekt och sen egentligen engelska men Jessica och jag orkade inte. Förlåt mig! Haha. Ikväll ska ja inte göra ett skit, hade egentligen tänkt dra ut och springa. Men vi får se, ska gymma imorgon så kanske vilar knät lite.

Imorgon ska ja och Jessica till Villan och servera där ist för köklektionen, för våran lärare ska på kurs. Men blir bara mellan 10 och 12-30 typ. Sen ska vi ha projekt på egen hand, men vi får väl se hur de går. Efter de måste jag packa!! På onsdag drar vi upp till Värmland och rent ut sagt öser!!!!! :D


'
Myser i världens skönaste och snyggaste tröja just nu!!
Kommer så väl ihåg när jag och Jessica beställde den, haha. Kärlek asså!


Hemmaaaaaa

Baby I'm home!
Haft en galet trevlig helg och de har gått i ett. Men för en timme sen kom jag hem från Uppsala. I fredags drog jag och Julia till Jonna och tog farväl av henne, kommer sakna! Men jag och Julia ska åka upp och hälsa på i vinter ♥ Klockan halv sju gick bussen tillbaka till Åtvid. Så då drog vi till Robin och festa. Blev lyckat men kanske lite för alkoholhaltigt för min del och för endel andras med, haha! Jag tog bussen hem vid halv ett, lagom lullig. Somnade bums när jag kom hem. Sen när klockan ringde vid nio igår morse ville jag bara döööööö. Mådde illa som ett as och allt snurrade när jag stod upp. Firade även lillebror där på morgonkvisten! Grattis gubben :) Jag tog mig iaf sjukt dålig till Söderköping och mormor och morfar. Kvicknade till lite där. Sen somnade jag i deras bil och när jag vaknade nästa gång ngnstans innan Strägnäs mådde ja bättre! Kom fram till Uppsala vid halv fem. Så då lämnade vi våra grejer där vi skulle bo, på ett bed and breakfast på samma gata som min kusin bodde, skit mysigt. Sen gårdags kvällen vart de 30 års kalas där uppe, god mat och mycke trevligt! Imorse tog vi en promenad i centrala Uppsala och kollade runt innan vi åkte hem klockan tolv :)

Har precis städat mitt rum som såg ut som skit. Skönt! Nu ska ja ringa Marcus och se om han ska komma hit idag, jag vill de, miss him. Och denna vecka är ja bara hemma måndag-tisdag. På onsdag drar vi till Fias Jocke i Värmland för att festa och umgås, ska bli as kul. Brudarna och jag liksom! Men vi hörs kanske senare, pussss ♥


Ny städat!!


Slutar snart!!!



Slutar om 15 min, då vidare in till stan som jag skrev förut. Hoppas på en rolig kväll. Kommer åka hem inatt för imorgon bitti ska jag åka till Uppsala med mamma fredrik mormor & morfar. Ska fira min kusin som har 30 års fest plus hennes kille som också fyller 30. Ska bli skit kul och se hur dom bor. Har inte varit uppe där och hälsat på sen hon bodde i en egen studentlägenhet, så var ett par år sen.

Så imorgon blir de nog inte bloggning. Utan på söndag kväll när jag kommer hem =) ♥


Fredag morgon

Ska åka till skolan om 5 min. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Har ätit frulle och tittat på AFV. Idag kommer de gå i ett, så jag vene om ja hinner blogga så mycket. Efter skolan ska jag och Julia åka direkt till Jonna och va lite med henne en sista gång innan hon flyttar till Norge nästa helg! Säga hejdå och sådär. Sen lite senare ska vi åka tillbaka till Åtvid och på fest hos Robin. Kommer nog bli en bra dag! Men jag slänger upp ett inlägg sen i skolan säkert =) Kan ju bli lite långtråkigt på vinkunskapen och bartekniken ;)


RSS 2.0