Jag suger

Sugig uppdatering och tråkig blogg för tillfället, jag vet! Förlåt mig, men vi har fått låna jordens segaste dator så man orkar inte ladda upp bilder, knappt så man orkar starta helveten... Sitter iaf på tåget på väg hem efter att ha jobbat kväll. Gått skit bra! Till skillnad från igår, då vi fick jobba med en konstig jävel... Men vi pratade med hon som har hand om oss som är UNDERBAR. Så allt löstes:) Jobbar mellan sju och tre imorgon. Sen vid halv sju går våran buss hem:D så lovar blogga mera imorgon kväll. PussPussPussPuss

Tisdag eftermiddag!

Hej på er!

Idag kom vi hem ovanligt tidigt. Vi åkte direkt hem när vi slutat och sprang till tåget så vi skulle slippa vänta. Nu sitter jag här och håller på att bli idiot på denna sega dator vi fått låna, ni anar inte! Så jävla seg! Men äntligen fått igång den lite efter 20 min, braaa! Vi ska strax steka falukorv och äta lite. Sen ska vi dra ner och sola i Täby centrum. Hilmans skönt, då de är skit väder här. Snö och regn, usch! Hoppas de blir fint snart igen :)

Imorn börjar vi två, så vi får sovmorgon! Så underbart! Ha de bra, så skriver jag imorn om jag har tid. Annars en annan dag. I helgen ska jag ju hem en sväng, så då ska jag ge er lite roliga bilder. Känner att detta suger...
PUSS!


Måndag kväll.

Jag borde sova, klockan bara tickar iväg. Gått lika bra som alltid på praktiken, lite segt imorse bara. Efter att vi slutat gick vi till Tacobar och käkade lite. Sen tog vi tunnelbanan & tåget till Täby centrum och hämtade ut våra Bip biljetter. Vi såg nämligen Justin Bieber; Never say never idag! Åh, guuuuuuh så bra den var. Så himla se värd. Är så jäkla glad att vi valde den. Jag är inget Bieber-fan, men jag tycker hans framgång har varit så jäkla farcinerande och filmen handlar om just den! Vart så himla rörd flera gånger. Han är verkligen så himla framgånsrik att de inte är sant och sån jäkla tallang, plus att han blivit så brutalt snygg! När han dansa på scenen, Jessi och jag höll på att tuppa av! Så jag tar tillbaka allt jag sagt tidigare om att han är töntig osv osv. Han är GRYM! Ge filmen en chans även om ni inte älskar honom :) Underbar! Nu hoppas vi han kommer till Sverige, då ska vi gå och se honom!! Verkar så jävla bra live, fyfan!

Imorn börjar vi sju igen, sen har vi två kvällspass! Skönt :) Så klockan ringer kvart i fem imorn, så borde nog gå och sova! Imorn efter praktiken ska vi gå och sola faktiskt! Puss & Godnatt ♥


han har blivit så jävla snygg! :)

 


Söndag

God eftermiddag!

Känns kontigt nu när man ställt fram tiden, vart tog dagen vägen? Vi har iaf varit uppe ett par timmar och ska ta vara på sista lediga dagen genom att dra till Täby centrum och kika i butiker. Så nu väntar jag bara på att Jessi ska bli klar!

Idag ska jag erkänna att jag har lite hemlängtan. Men på fredag åker vi hem över helgen och de ska bli så skönt. Farfar ska ha fest, så jag ska va med på den ofc. Sen åker vi tillbaka till sthlm på söndag kväll och kör de sista två veckorna. Borta bra men hemma bäst, känner så nu. I veckan jobbar vi måndag, tisdag & fredag 7-15 och onsdag-torsdag kväll :) Så då får vi iaf lite sovmorgon i veckan, SKÖNT!

Men vi hörs! Puss på er.


Trött, ja!

Haft en kanon dag på stan idag! Hittade en del fint. En jeans shortsdress och en sommrig kofta, en svart klänning och lite till:) avslutade dagen med kina buffe! Nu är jag död. Hörs imorgon, Puss!

HELG, LOVELY!

Freeedag, så underbart! Våran praktik är verkligen hur bra som helst. Sjukt underbara tjejer & killar vi jobbar med och jätte mysiga frukostar och stressiga luncher, helt perfekt! Men man blir så brutalt trött och de värker nått sjukt i fötterna de sista timmarna, fyyfan! Golvet är så hårt och vi är inte vana att va uppe och springa så mycket.
Idag efter praktiken åkte vi iaf hem hit direkt. Kom väl hem för en timme sen! Har plockat ordning på rummet och snackat lite skit & VILAT FÖTTERNA! Idag är de ju våffeldagen, så snart ska vi fixa till lite våfflor, mums! Sen lite senare ska vi faktiskt dra ut :) Blir nog inte as röj, utan ngn öl eller drink och snacka skit och kanske dansa lite. Har fått massa tips från jobbarpolarna idag! Tror nog de blir en lyckad kväll :)

Imorn ska vi först SOVAAAAA nått så triiiiint!!!! Sen ska vi in till stan och shoppa ihjäl oss! Okej, inte riktigt, men nästan. Lääängtar, så sugen! Fick min lön idag också ju, så fint!

Men nu ska ja se om Jessica vill sitta här, sen hoppas ja vi fixar maten, för jag är hungriiig! PUSSPUSSPUSS!


Hello from me!

Hej på er!

Igår orkade jag verkligen inte blogga eller sitta vid datorn överhuvudtaget och de gör ja fan inte idag heller egentligen. Men sen vet ja hur mycke ja hatar att gå in på nåns blogg jag följer och ba; suck, hon har inte uppdaterat nu heller! haha. Är sjukt trött iaf. De tar så in i helvete på krafterna att gå upp fem och jobba till tre/fyra. Fötterna värker nått sjukt!! Men imorn är de fredag, sen har vi en ledig helg i Stockholm. Fint! Funderar på cosmonova och en tur på stan :) Men framför allt, SOVA!

Igår var vi kvar på jobbet till fyra för vi fick vara med på vinprovning! Sjukt kul då både jag och Jessica är jätte intresserade. Sen har vi ju läst vinkunskap. Efter vi slutat iaf gick vi till tacobar och sen tog vi en sväng på ett av Stockholm typ 5 GIGANTISKA H&M!! Ja köpte bara nödvändigheter. Dvs, svarta tights, eyeliner & militärgrönt naglack. Vi orkade verkligen inget mera efter de utan åkte direkt hem. Sov ett tag och sen kolla vi på Efterlyst innan vi la oss :) Ska även tillägga att vi hade KAOS på lunchen...fyfan!!

Idag har de varit lugnare, iaf lite. Vi slutade halv fyra och då åkte vi direkt till Täby centrum för att köpa ngt vi kunde laga och äta. Blev köttfärssås som vi precis ätit, mums! :) Får se vad vi gör ikväll, sooover kanske! haha.
Imorn ska vi eventuellt dra ut och dricka lite, kolla nattlivet! Om vi orkar, annars blire lördag.

Men men! Nu ska jag lägga mig i sängen och va social med Jessi. Vi hörs! :)

(sry för inga bilder, men orkar inte nu)

Stockholm dag 3

Hej på er!

Blir snabb inlägg här. Ska laga till lite käk alldeles strax! Har gått underbart på praktiken, personalen är BÄST! Efter vi slutat vid tre gick vi och mötte Benny som också är här på praktik nu. Sen gick vi tsm till Kungsträdgården och satte oss och snacka skit och drack en öl. Blev sedan en sväng på stan! Idag kunde jag inte hålla fingrarna borta från en shorts-dress jag såg igår. Blå/rosa/svart blommig. Har letat efter bild på nätet så ja skulle kunnat visa er. Men hittar självklart inte den!? SVIN FIN! Kommer bli underbar i sommar. Kanske även ska ha den på Valborg! Har även spanat in en sååå snygg klänning, så den ska ja kanske köpa imorn. Så underbart att börja köpa sommarkläder, blir lyyyycklig.

Vi kom hem nyligen och är själva just nu. Imorn börjar vi vid sju igen! :) Men de funkar helt ok även om vi måste upp vid fem. Vi hörs imorn, pusssssssss och ha de bra :)

Dag 2 Stockholm

Sitter "hemma" i Täby nu. Klarat av day one på praktiken. Har gått jätte bra! Så jäkla trevlig personal och de gör verkligen att allt blir så mycke lättare! Idag har vi gått omkring och fått se hur saker och ting ser ut och fungerar. Sen fick vi jobba lunchen som va skiiiit stressig så de var bara att springa, springa & springa. När vi avslutat lunchen vid 3 och alla gäster gått så hjälpte vi en tjej som heter Erika att duka upp inför kvällens middag. Vid halv fem fick vi sluta. Då letade vi oss upp till Gallerian från Stureplan vilket inte alls var så svårt :) Sen råkade vi titta in på H&M där, dog liiiite. Dom har typ hela min sommar garderob där. Linköpings H&M kan ju slänga sig i väggen!! Dcok hade vi ingen ork för shopping idag utan vi kika bara och dregla och bestämde oss för att dra en riktig shopping runda en annan dag! Där ska de handlar, klänningar, byxdresser, linnen, kavajer, tights osv osv. SÅ SJUKT SNYGGT!

Imorn ska vi börja redan sju! Så vi måste ta tåget som går 06.05 här ifrån! Puh! Så vi ska försöka sova tidigt ikväll. Men har köpt chips och cola så först ska vi mysa lite. Men nu ska jag ladda mobilen och sen ska jag låta Jessi sitta här lite. PUSS!


@ Stockholm!

Heeeeej!

Sitter i Täby där vi bor och har precis kollat på Solsidan. Finns internet här, så uppdatering blire, promise. Känns bra, datanörd som jag är.

Vi åkte vid åtta imorse och var framme vid elva. Blev en fika här och bar in all packning. Sen provåkte vi slingan som vi måste ta till hotellet som vi ska praktisera på med mamma, Jessicas mamma & Gabban vars bror vi bor hos. Hotellet ligger på Östermalm och heter Story hotel. Ett sten kast från Stureplan och hela den där smeten. Vi träffade sedan Lotta som är Gabbans dotter och en granne till mig som jobbar på Story hotel och fixat allt till oss. Vi fick se rummen som va skiiiit coola!! Sen tog vi en fika och snackade lite almänt om de kommande veckorna. Tror de kommer bli gryyyymt :) Blev sedan en lunch på Sandy's och sedan drog vi oss hemåt för att säga hejdå till mamma lovisa & gabban!

Har hunnit med att käka med Inga och Rikard som dom heter vi bor hos. Sen tog vi en lång promenad och såg oss om efter det. Riktigt skönt ute! Nu sitter jag och väntar på duschen som Jessica står i nu, sedan ska vi nog krypa ner och snacka skit. Imorn börjar vi vid 9 och ska få se hur allt funkar! Sen får vi se vad vi hittar på, kanske en sväng på stan! Kul :D

Hörs hörreni, sms:a mig! PUSS

Vi hörs!

Min sista kväll hemma och min sista natt i min underbara säng ♥ Kommer sakna den så mycke. Men kommer ju hem 1-3 april och då får jag sova i den, hihi! Så skönt. Jag är hur som ensam hemma ikväll. Mamma & pappa är och dansar och Fredrik är ute och ränner som vanligt. Så jag ska underhålla mig med att titta på One tree hill och njuuuta i min säng med ändast kuddarna & täcket som sällskap. Men det känns helt ok ändå!

Jag får se om jag skriver imorn innan vi åker. Annars får ni stå ut och så lovar jag lite mobil updates då och då OM vi inte skulle ha internet. Pusspusspuss & ha det fint, cause I will. ♥


Sluta dricka?

Heeej på er!

Idag har jag haft otrolig bakfylle ångest. Nog för jag hade en grym kväll igår, men jag tror jag gjorde bort mig för varje människa jag träffa igår. Sa efterblivna saker och gjorde efterblivna saker. Fyfan, mår dåligt när jag tänker på det, haha! Varför dricker vi alkohol? Vi blir ju förfan fucked uuuup! Blääää! Hur som helst va de först för fest hos Kumlin med Isabelle & Julia och bygg-killarna! Drack vin och hade skoj. Sen vid tio ngn gång drog vi till Jio och parta vidare. Vid två stack vi hem till Axén. Sen kom vi på att vi ville till MCD. Så jag, Gagge, Julia, Axén & Kumlin drog dit. Var hemma vid tio över fem och då däcka jag! haha

Imorse vakna vi vid halv elva. Kalle sov hos Macke med. Så vi tre myste i Mackes säng inatt. Låg och drog oss typ ända till ett tiden. Så har jag faktiskt varit och jobbat några timmar på Villan idag med. Men nu är jag hemma och måste PACKA! Imornbitti drar jag. Ska bli så kul. Dock vet ja inte om vi kommer ha något internet så kan bli en inaktiv blogg 4 veckor. Oj så jobbigt, utan fejjan 4 veckor...kommer bli tuufft, haha!

Måste fan sätta igång. Men jag skriver senare. Har lyckats knäcka mitt knä igår med. De opererade, så är halv invalid. KUL! Ber till Gud att de inte är mitt korsband som fuckar..


Puss!





Nu ska ja äta strax och sen åka ner och möta Julia & Isabelle!
Hoppas snön håller sig borta. Puss, ha en fin kväll så hörs vi imorn ♥

Taggar fessst

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it
Sex in the air, I don't care, I love the smell of it
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me

Taggar fest här hemma! Blir förfest med Julia & Isabelle och ett gäng grabbar. Så ska va hos Julia vid sju tiden. Hoppas de kan sluta snöa! Nu ska jag ta nått att äta och sen se ett avsnitt One tree hill innan jag ska börja fixa frillan. Hoppas du vill samarbeta kära hår :) Puss & ha en fin kvällll, lägger kanske upp outfit sen om jag hinner ♥


Old times!











Snöig morgon!?

Vilken ohärlig morgon. Jag är lika deprimerad som alla mina andra övriga 600 fb vänner. Det skulle ju vara vår nu. Men igår när jag prata med morfar sa han faktiskt att de skulle bli snö idag men att de ska bli vår igen imorn. Hoppas han har rätt och att snön håller sig borta sen!

Jag ska gå upp och göra iordning frukost nu tror jag och försöka hitta pappa. Måste ha hans bil till åtvid sen men jag såg inte den hemma. Är den inte hemma har jag problem att hinna till tandläkaren...! Så förhoppningsvis är den det. Sen ska ja hämta praktik papper, våran dricka till ikväll och mina heels. Hade ju planerat att ha mina heels ikväll. Funderar stark på att trotsa snön och ha dom iaf. Men nu ska jag leta upp pappa!

Ha en bra dag i snön!


Borde sova...

Slutade jobba för en timme sen. Har gått jätte bra! Men vart lite senare än vad jag tippat på, men de gjorde ingenting! Nu överväger jag att sova eller se ett avsnitt av One tree hill!? Ska va hos tandläkaren 11.50 imorn kom jag på. Så måste upp lite halv skapligt.

Ska överväga en stund till. Sovsött som ni säkert redan gör! Så hörs vi imorn ♥


börja kolla nu eller imorn....hmmm


Ulrik Munther

Nu ska ja strax åka ner till Åtvid! Sitter och lyssnar på Ulrik Munter, Sveriges nya stjärnskott! Seriöst, vilken kille! Han kommer bli stor. Känner mig nästan lite stolt att va svensk. Mycke bättre än Bieber med! Haha

Vet ifan när jag slutar ikväll, kan bli jätte sent eller inte alls så sent. Vet inte ens vad de är för tillställning. Men de spelar ingen roll eftersom ja kan sova uut imorn. One tree hill har ätnligen blivit nedladdat klart, så ja längtar till jag kommer hem och kan börja nööörda.

Hörs ikväll/natt! Puss


Ny dag, nya möjligheter!

Kändes som jag behövde höra den där rubriken idag. Är så trött på att jag alltid oroar mig för allt ist för att se möjligheterna i det. Tänk om nu Josefin!!

Godmorgon föresten!
Marcus och jag vaknade vid halv elva. Drog oss en stund och sen gick vi ner och fixa frukost. Mumsigt! Nu har ja precis skjutsat han till bussen för han skulle till skolan som han inte börja förrän halv ett typ. Så nu ligger jag iaf i min säng och hade tänkt lägga fram lite grejer som ska med till Sthlm. Sen ska jag ta en promenad med Olle i solen. Klockan strax efter tre ska jag dra mig neråt Åtvid och ta ut pengar och ge Macke och sen vid fyra ska jag vara på Villan för lite jobb ikväll. Blir nog en kanon dag!

Ha en fin torsdag! Så här ser de ut utanför mitt fönster nu: Älska solen ♥


Tjobree!

Sitter i min ny bäddade säng och sneglar på teve och lyssnar på musik. Bra kombo där! Väntar på att klockan ska bli halv för då ska ja hämta Marcus vid bussen och sen väntar jag på att klockan ska bli 10 med så Big brother kan börja.

As taggad inför fredag nu! Först skulle jag egentligen dragit på krogen, men de sket sig. För vi har inte riktigt råd kände vi. Så då vart ja lite deppi för ja ville ju festa......men så huxflux kunde ja följa med Julia på fest. Så de blir röj innan ja drar till Sthlm. Underbart! Kommer sakna Åtvids-festerna när vi är i Sthlm. Lovar de är bättre än Stureplan ♥ Lovar att allt Åtvid party folk är mycke bättre än Stureplans folk med för den delen, haha! Iaf så dunkar jag party musik nu och är peppppppppppp!

Men jag skriver imornbitti igen! Imorn är de slappar morgonen, sen från 4 och frammåt är de jobb som gäller. Lite nervöst eftersom de va så länge sen nu, men KUL! :) Godnatt, sovsött bästa ni


Färdig tränad!

Kom hem för en stund sen efter ett besök på Hälso med Julia. Duktiga! Har inte orkat gå in i duschen än, men ska väl kanske göra de snart. Sen får ja se vad jag hittar på, Marcus kommer kanske sen iaf. Längtar till söndag, ska bli otroligt skönt att komma bort från allt. Rensa min hjärna! Men innan det ska jag jobba lite och förhoppningsvis festa till de på fredag på nått sätt? Men får ta en dag i taget. Det blir bäst så!

Men nu ska ja försöka finna ork att gå till duschen. PUSS!


Saknar Thailand!!


Härlig morgon!

Godmorgon godmorgon!

Jag ligger i sängen och vaknade för inte alls länge sen. Ser ut vara fint idag med. Iaf när ja kikar ut genom mitt fönster, ojsan så härligt! Idag funderar jag på om jag ska börja packa lite. Iaf lägga fram lite grejer och se om nått måste tvättas. Sen vid tjugo i tre när Julia slutar ska ja va i Åtvid och träna. Sen får jag se om jag ska träffa Jessica idag. Kanske tar en snabb sväng förbi henne. Återstår att se!

Hörs lite senare, hoppas ni får en härlig onsdag! :)


bild från igår

Nice kväll!

Sitter i sängen och kollar på Big brother. Softish! Våra grannar Emma & Erik har varit här med sin bebis Agnes idag. Så himla gullig! Hon är lite mera än två månader och så himla snäll och gullig! Så vi har fikat, pratat och kollat på lite roliga videos på Robert Gustavsson. Treeevligt ju!

Hanna smsa förut med och fråga om ja kunde jobba på torsdag och lördag. Så på torsdag ska ja jobba kvällen och sen ska ja jobba några timmar på lördag eftermiddag/kväll. Himlans fint!

Imorn ska ja träna med Julia vid tre tiden när hon slutat. Sen kanske träffa Jessica en sväng! Ända tillfället imorn typ. För torsdag ska både hon & jag jobba och fredag åker hon till sin pappa. Men får se imorn hur de blir med allt. Nu ska ja bädda ordning sängen och göra mig iordning för natten så fort de är reklam paus på BB.
Puss puss puss puss och sovsött så hörs vi imorn!




Vår





Varit ute och tagit lite fina bilder i solen! Nu ska ja skriva brev till mormor & morfar. Vet att dom blir så glada då och sen är de faktiskt ganska kul med, haha! Efter de blire bullbak! Oj så fint ♥

Vilken härlig dag!

Godmorgon på er sunshines!

Jag vaknade alldeles nyss av att pappa väckte mig. Hur härligt är de inte att slå upp ögonen och de första man ser är en klar blå himmel? Åh, så underbart. Längtar så innerligt till knopparna och alla blommor börjar komma och solen börjar värma på riktigt. Men nu känns de verkligen som att de är på g! Så underbart.

Har inga planer för idag. Men jag ska självklart ut i detta fina väder, så jag tror det får bli bus och en promenix med farmor & farfars vovve. Sen är jag sugen på att baka bullar. Men vi har ingen jäst så måste åka och köpa de i Grebo innan pappa drar med bilen isf. Ska tänka på saken!

Nu är de frukost som gäller! Sugen på omelett :) Hörs senare, ha en kanon dag i solen ♥


vill ha knoppar på träden!!

Godnattens

Skitans, LHC förlorade med 1 fukking 0. Dessutom var dom mycke bättre och hade mycke högre tempo och en miljon chanser i slutet så de söj ju balle. Men men! Hoppas dom vinner nästa gång ist!

Nu ska ja strax gå upp och lägga mig i sängen och titta på Big brother. Funderar på att börja ladda ner ngn nice serie man kan följa en tid framöver. Älskar ju OC, så funderar på om ja ska testa One tree hill, har bara sätt få avsnitt. Eller kanske The walking dead? Eller båda? Haha! Får se! Imorn va planerna att ja skulle åka ner till Åtvid och träna med Julia på eftermiddagen och sen hämta mina praktikpapper jag glömt i skolan. Men ja har ingen bil imorn och ingen som kan skjutsa mig till bussen. Så ser ut som de blir en hel dag hemma imorn. Skönt de med iof.

Hörs imorn, nu måste ja hjälpa mamma med nått på datorn innan ja ska lägga mig i sängen framför teven :) Godnatt ♥


Hockey ikvälllllll

Har legat och tittat ifatt BB nu! Hela eftermiddagen bara flög iväg. Nu har iaf jag och pappa precis köpt kvällens LHC match. Så nu vet ni vad jag gör ikväll! Sitter spikad vid teven klockan 19.00 och håller mina tummar för LHC! Åh, längtar till de bööörjar :D Kooooom iiigeeeeen cluuuben!


Sweet home

Så skööönt att komma hem. Ännu skönare att jag städa mitt rum igår, så ja kom hem till det ny städat. Gick sådär och träna idag, va inte på träningshumör så fick tvinga mig själv. Men ja körde iaf i 50 min. Tar nya tag imorn. Nu ska ja läsa lite mail och sen ska ja ta en lång dusch och raka benen och ha inpackning. Underbart! Sen ska ja lägga mig i sängen och kolla ifatt på Big brother som ja missat så funderar jag på att ladda ner nån bra film. Känner bara för att slappa! Ska ta vara på "hemma tiden" så mycke jag kan nu innan vi drar på söndag. Kommer sakna min säng(!)

Vi hörs lite senare hörreni! :)


Monday moorning

Sitter hos Marcus och äter frukost, ägg macka, korv och grönsaker, mums! Igår var de bakträning som gick helt okej. Sista på ett bra tag! Sen kom Macke och hämta mig och vi åkte ner till willys och köpte vindruvor & passionsfrukt. Sen drog vi hem och fixa lite mat och så kollade vi på Solsidan via internet som ja missa när ja va på balen. Så vart en slappar kväll, skönt skönt!

Nu ska ja strax fixa mig iordning och springa ner till skolan och fixa de där student intyget, och sen ska ja gymma. Måste hinna med ett bussen hem, så måste va på gymmet vid tolv iaf. Men de ska ja nog hinna. Skriver mera sen när jag är hemma. Pussss

Drar till Åtvid

Nu ska Macke och jag strax åka ner till Åtvid! Balträning vid halv sju och sedan får jag se vad jag och Marcus hittar på. Imorn ska ja dra ner till skolan och fixa student intyg och sen ska jag träna. Skön måndag! Vi hörs antingen senare om jag får tillfälle. Annars imorn.

PUSS!


söt oså

I need a doctor

Jag la upp den här låten i veckan. Men jag insåg att ja tog Videon så de tog typ 2 minuter innan låten börja. Men jag tycker ni ska kolla på denna video och lyssna på texten. Så jävla djup och så jävla grym!! Eminem är verkligen bäääst på att skriva grymma texter. Jag blir fan rörd. Man fattar ju att denna text handlar om Dr.Dre & Eminems relation. Hur Dr.Dre hjälpte Eminem en gång för länge sen att ta sig fram och nu när de inte går så bra för Dr.Dre så hjälper Eminem honom. Åh, så underbar!

I'm in love in this song! Och i videon. Underbar! Älskar Eminem, han är så grym. Kan han komma till Sverige så jag får se honom live? Snälla Gud!


Godmorning darlings!

Idag är det en vecka kvar tills Jessica och jag bosätter oss i den kungliga huvudstaden i fyra veckor. Waah! Ska bli så himla kul. Men i veckan har jag en hel del att fixa inför det. Skönt att jag är ledig hela veckan! Måste fixa student intyg så vi kan få billigare T-bane kort, köpa buss biljetter hem den 1-3 april så jag kan va med på min farfars 80 års fest och sen träffa familjen och Macke! Sen måste jag snacka med Lotta om vårat schema på praktiken, ta reda på om mat ingår eller om vi måste fixa ersättning från skolan osv osv. Sen ska jag trääääna nu innan vi drar med. Är as peppad, tror vi kommer få de kalas bra.

Marcus och ja vakna för ngn timme sen av att Flint ringde och behövde skjuts hem från stan. Så Macke agerade snäll vän. Jag orkade inte följa med. Så nu ligger jag här själv. Han kommer kanske tillbaka sen. Men annars ska ja till honom innan & efter balträningen ikväll. Blir den sista innan vi drar. Tror ja ska passa på att städa mitt rum idag. Skulle gjort de igår egentligen, men hade ingen ork alls. Så ja! De får nog bli dagens planer.

Ha en bra söndag så hörs vi sen!


Snygg gratis t-shirt vi fick på matchen i torsdags (y)
skönt att Cluben vann igår igen!


Jag är nöjd iaf!

Marcus och jag är ensamma hemma och har suttit och kollat på Melodifestivalen och kekat god mat som ja fixat förut. Blev potatisgratäng, rostbiff och rödvinssås! Mums! Nu sitter vi och kollar på nån film på 3:an efter att Melodifestivlen är slut. Jag ska erkänna att jag håller inte med alla andra som är besvikna att Eric vann. Han fick ju faktiskt typ mest röster av den internationella juryn och de är ju bra så vi har ngn chans i Euro vision. Jag är nöjd! Höll som sagt på nån av han och Danny och ja tror Eric har chans att få en bra placering i Tysland sen :}
Föresten tjuter ju jäääämt alla över att fel låt vinner, haha!

Nu ska vi se vidare på filmen. Så blire hopp i säng om en stund, och jag kommer sova GOTT!



brutalt snygg med, han mellan två vita lakan!!!!

Melodifestivalen

 


Vad tror ni?
Jag är inte jätte insatt i alla bidrag. Men jag hoppas svenska folket kan skicka
vidare en låt som kan slå internationellt. Inte torra jävla låtar som de varit de
senaste åren. I år hoppas jag att vi andra kan rösta mera än alla gamlingar som
älskar de torra artiesterna, haha!

Jag själv håller nog på Eric Saade eller Danny av den anledningen att jag tror de
låtarna skulle funka i Euro vision. Dock gillar jag inte Dannys låt så mycke men
Erics är helt okej och han är ju så jävla duktig på att dansa. Men min mag-käsnla
för kvällens vinnare är The Moniker. För ofta blir man chockad av vem som vinner
och den låten är speciell och många verkar gilla den. Jag själv har svårt för den.
Men om jag får lyssna på den ett par gånger kanske den skulle funka, vem vet.

Men vi får väl se ikväll! Tycker faktiskt de ska bli kul och se.
Jag hoppas inte att Sara Varga eller Sanna Nilsen vinner.
Hatar Sanna Nilsen och Sara Vargas låt vet ja inte om man kan kalla låt?


12 mars

Hej på er!

Jag ligger i sängen och slappar, vaknade nyss faktiskt. Har sovit sen klockan två. Var så himla trött förut när jag vakna hos Jessica. Hade hur som helst en jätte kul kväll igår. Vi dansade oss igenom typ hela kvällen. Redan vid halv ett började folket dra, så då drog vi med!

Imorse vakna vi vid elva tiden. Drog oss i sängen till halv ett. Sen kom mamma och hämta mig strax efter ett och sen dess har jag sovit, haha! Men nu ska ja strax pallra mig upp och fixa till maaaaaat. Är hungrig som tusan. Har inte ätit nått idag än. Hade ingen matlust imorse, så de ska bli gooottt. Sen kommer Marcus till mig :} Och vi ska se melodifestivalen har jag bestämt!

Ha en bra lördag kvälll, pusss

Jag tycker allt som hänt i Japan är så himla hemskt. Jag är så jävla tacksam att jag bor i Sverige. Tänker på alla människor som förlorar sina hem och sina nära och kära. Vi har de så sjukt bra här i Sverige och jag tror inte vi fattar det. Nu har det ju sprängts på ett kärnkraftverk i Japan med så kylningen av uranet funkar inte och om dom inte får igång de så kommer de bli sån jävla katastrof i Japan. Alltså radioaktivitet kommer ju ta död på massa folk och människor kommer ju drabbas av cancer och allt en jätte lång tid framöver. Så hemskt! Jag minns att Nisse, men naturkunskaps lärare berättade om den där kärnkraftverk olyckan som var i Hiroshima för länge sen. Människor kan fortfarande inte leva normalt där. Man blir sjuk och många som lever där och föder barn får missbildade barn. Fyy så hemskt. Jag hoppas verkligen dom kan få ordning på felet i kärnkraftverket så vi slipper en sån tragedi till. Jag tycker redan japanerna fått ett helvete, dom behöver inte mer.


Tacos nu!

Nu ska ja äta taco och sedan drar jag mig mot Jessica! Mitt hår har inte velat samarbeta överhuvudtaget. Men nu tror jag att ja fått till de tyyyp som jag vill. Sen hittar ja inte mina heels och min lång svarta kofta nånstans? så sjukt typiskt. Hittade iaf en annan kortare svart kofta så den får väl duga.

Puss på er!



Lovely friday

Sitter hemma nu och kekar lite ben & jerrys som ja köpte igår. Slutade tidigare efter att alla i kalssen redovisat. Gick jätte bra för mig och Jessica. Och både hon & jag fick MVG i både vinkunskap & barteknik, sååå fint! Nu är de ingen skola på 6 veckor. Oj så härligt. Ledigt nästa vecka, inga lektioner av ngn anledning. Sen drar vi till Stockholm 4 veckor och praktiserar, underbart! Sen när vi kommer tillbaka är det snart bal och student, wooaaah sjukt!

Ska slappa här ngn timme sådär. Sen ska ja laga tacos och fixa mig. Vid halv sju ska ja försöka va hos Jessica. Jag tror på en fin kväll :] Är taggad! Hoppas ni får en fin fredag


King of hiphop!

Han har lyckats ännu en gång.





Väntar på lektion!

Godmorgon folks!

Sitter i skolan och väntar på att svenskan ska börja. Har skrivit prov på religionen som jag tror gick bra. När vi var klara fick vi gå och vi var väldigt snabba, så nu fick vi värsta hålet, haha! Efter svenskan har vi våran sista bar & vin kunskap med Marie. Så himla tråkigt! Hon är så jävla gryyym. Kommer sakna henne. Men hon kommer på våran student! Himlans fint :}

Efter skolan ska jag hem och packa och göra mig iordning sen laga tacos. Sen vidare till Jessica och förfesta innan vi beger oss till Vilma för 18 års fest. Fint! Vi hörs senare. Puss!


Tooo late

Är hemma efter hockeyn. Har varit det ett tag. Men jag hade massa att göra när jag kom hem. Tvättade min hårförlägning förut, men han inte torka den och kamma den så de fick ja göra när jag kom hem. Sen har jag pluggat som attan. Så nu ska nog provet och våran redovisning sitta. Skönt! LHC vann iaf, 5-1 och de va fint. Älskar att gå på hockey, gör de föör sällan. När ja va mindre, typ 13-14 va ja värsta LHC nörden och va jämt på hockey. Men nu blir de aldrig av. Men jag älskar de, som fin stämning! Speciellt nu när de är slutspel med!
Heja LHC ♥

Nu ska ja sova. De är alldeles för sent. Imorn ringer klockan 6, för jag måste åka bussen. Men de är fredag och de är fest på kvällen. Så ja ska nog fasiken ta mig opp! Puss och godnatt!



Hockey

Hade heeelt glömt att pappa bjudit med mig och Fredrik på hockey. Så nu vart allt genast jätte stressigt. Jag som hade tänkt ha en soft kväll med plugg, glass ätande och film mys. Men icke sa nicke. Måste hinna laga mat också. Just nu sitter jag i handduk ny duschad efter gymmet. Åker om 1 timme och 30 min typ. Aaah! Måste sätta fart.

När jag ska plugga får bli en senare fråga, inatt? Åh! Men ja får väl stå ut. Puss & kram ♥

born this way






I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Godmorgon people!


Har haft en super skön morgon med Marcus. Blev väckt av honom vid tio tiden sen låg vi och drog oss fram till elva. Då blev de mumsig omelett och kaffe. Så nu ligger jag i hans säng mätt och glad. Börjar ett idag med en lektion. Så jag ska hämta Jessica om en timme. Så antar jag ska börja fixa mig nu.

Blir gymmet efter skolan, wonderfol! Sista gången denna vecka. Men har varit dutti och kört tre gånger både förra och denna vecka! Hörs av senare framåt eftermiddagen kvällen ♥


Onsdag kväll



Ligger i Marcus säng och väntar på att han ska komma hem. Har kört runt på Jessica lite och så blev de en körv på seven eleven. Men nu hoppas ja Marcus kan komma snart. Funderar på att ladda ner nån bra film vi kan se, men jag vet inte vad jag känner för att se. Kanske ska surfa runt lite och se vad jag hittar för nått!

Längtar nått så "trinnt" som vi säger i Åtvidaberg tills fredag. Ska festa like never before. Åh! Är så jävla sugen på att bara få vara full och gla' och dansa och ha trevligt med massa nice folk. Sen fira Vilma såklart, my babe jag ser för sällan ♥

Men sov gott, så bloggar jag imorn! Puss

Jessica's place!

Sitter hemma i Jessicas soffa och sneglar på 2½ men. Skoj! Vi har precis gjort klart våran redovisning som blev kalas bra. Så nu ska vi bara plugga in varandras frågor så vi vet vad vi ska svara om Marie frågar oss saker. Blir lite religions plugg nu och sen ska vi åka hem till mig och packa min väska. Sen vidare till Åtvid. Tror Jessica ska med iaf. Hon ska till Josh och jag ska till Marcus! Ända tillfället innan lördag eller söndag vi kan ses, så passar på!

Får se om jag skriver nått ikväll hos Marcus! Han kommer hem från Göteborg halv 9 och då ska vi nog se nån film! Jag har bara en lektion imorn, så får se om jag går på den. Hur som helst är de träning imorn! Ska bli skönt :}

Ha en fin kväll ♥


coooooooool

Svenska lektion nu

Sitter på svenska lektionen just nu och vi tittar på en film som vi ska analysera senare. Den är ganska bra, fast jävligt sjuk! Handlar om en familj där pappan är alkis och blir helt cp när han dricker. Misshandlar frun och är helt agresiv. Sen är han jätte dum mot sina barn. Och hans dotter blev våldtagen av sin farbror så de sluta med att hon tog självmord, ja massa sånt äckelpäckel. Pappan är typ värd ett nackskott :}

Har religion efter detta. Sen är de min middag! Hoppas alla i klassen kommer till den för nu ser de lite dåligt ut, haha! Efter skolan ska jag med Jessica hem för vi ska pluggaaaa! På fredag ska vi redovisa en grej på vinkunskapen så de måste fixas!

Ha en bra dag, så hörs vi sen!



Godnatt!

Fy sån lång tråkig kväll jag haft. Legat och uppdaterat alla bloggar jag följer 600 gånger, så om ni har ovanligt mycke läsare är det nog min förtjänst, haha! Har blippat fram och tillbaka på teven. Slutade med att jag såg på 112 på liv eller död och sen Världens brott efter det. Älskar polis serier, polis filmer, polis dokumentärer, polis fakta program, ja ni fattar. Skulle vilja va en sån där riktigt tuff jävla polis brud som knäcker en våldtäcktsman med ett slag. Nej, okej man ska väl inte va så brutal när man är polis, men ni fattar igen.

Nu ska jag se klart på Big brother och sen ska ja sooooova! Imorn börjar ja vanlig tid på morgonen, men ja har mammas bil igen. Jag ska hålla i en tre rätters middag imorn på köket, de blir bacon sallad som förrätt, sen thailänsk kyckling i rödcurry som vi åt i thailand och ja ÄLSKA och sen till dessert choklad cupcakes! MUMS! Sen efter skolan ska ja med Jessica hem. Men de skriver jag mera om imorn!

GODNATT FINA NI ♥

sorry att ja alltid ger er cam bilder, ska bättra mig!

Music

Två låtar jag spelar sönder just nu! ♥






Ny tränad & ny duschad

Nu har jag kommit hem från skolan och träning allt som jag hade planerat idag. Så nu sitter jag ny dushad i sängen och känner mig sådär skön. Härligt som tusan! Next på dagens planer står pluggning av religions provet vi har på fredag. Kalas att man hängt med och så på lektionerna. Men vi har fått ett papper som Anders sa att vi skulle plugga på för då skulle vi klara provet, så jag litar på hans ord! :}

Men jag skriver nog mera lite senare! Är vrål hungrig med, så jag hoppas vi ska äta snart. Pusssssis!


sne oså...


Väntar på Julia

Hej på er!

Sitter hos Marcus och väntar på att klockan ska bli halv fyra så Julia kan sluta. Ska ner och gymma idag nämligen! Duttiga. Kan behövas, har ätit en semla idag eftersom de är semeldagen. Skulle gjort i skolan med Oliver misslyckades, väldigt ovanligt...not! Så Jessi och jag drog till Sandelius och snacka skit, mysit! :}

Lyssnar på Rihanna och är glad att solen skiner. Är inte Rihanna musikens drottning ? Så grym. Ingen dålig låt. Snygg är hon med! Men hörs sen, nu ska ja snart åka ner till skolan. Puss!

Soet tjej

Kollar big brother och är ganska nöjd med livet för tillfället. Älskar när man känner så! Imorgon hoppas jag att jag vaknar med strålande sol. Då ska jag ha skinn jacka & converse. Sen har jag mammas bil imorn med. Så ska jag träna efter skolan med Julia! Mår så bra när jag tränar, varför slutar jag alltid efter en tid ? Nu ska jag hänga i och lyckas ja gå ner lite innan sommaren ska ja peirca naveln som belöning. Bestämt mig nu! :}

Ska kolla klart och bädda sängen! Sov sött, de ska jag!



Billigt med buss!

Har kollat på lite priser vad de skulle kosta att åka buss eller tåg hem från Stockholm en av helgerna vi är i Stockholm. Jävligt billigt att åka Swebus, bara 160:- styck. De känns ju som jätte lite! Jag vill jätte gärna åka hem 1-3 april för min farfar ska ha 80 års kalas den 2:a! Han är väldigt gammal och man vet aldrig hur länge han finns. Så vill verkligen hem då. Det skulle bara kosta mig 320! De gjorde mig glad :}

De andra helgerna ska vi leva livet i Stockholm! Dricka latte, hänga på stureplan och åka tunnelbana och så mingla med kändisar ofc! Haha, åh vad jag längtar! :)

Kvälls update!

Hade ett helvete efter skolan att ta mig hem. Satt från halv fyra till tio över fem och vänta på att pappa skulle höra av sig. Det slutade med att Fredrik och jag tog bussen och då ringde pappa och sa att han slutat mötet. Oj så glad jag var då! Ibland suger de get ollon att bo ute i skogen där närmaste buss stannar 5 km ifrån mitt hus! Men jag överlevde.

När jag kom hem fick jag skjutsa mina bror till åtvid IGEN. Han skulle träna med Robin vid 6 och bara för att vi kom hem så sent fick jag erbjuda mig att köra honom, snel syster! :} Sen när jag kom hem efter det och från att ha handlat åt mamma så rinde jag till Inga som kvinnan i huset vi ska bo hos i Stockholm heter. Presenterade mig och sen fick mamma prata lite med henne. De känns bra och jag längtar tills vi åker! :]

Så nu sitter jag i sängen ny duschad, sköööönt! Har liksom gått omkring i mina svettiga tränings kläder hela eftermiddagen! Var klar på gymmet halv fyra och sen gick de i ett fram till för en halv timme sen typ, haha! Men nu har jag kommit ner i varv och känns mig ganska lycklig! Stockholm är så gott som klart och sen har jag snackat med Hanna på Villan idag och eventuellt blir de jobb nästa vecka och påsklovet och sen kan jag nog vara där i sommar igen!! JIHOOOO :} Helt underbart!!! NEEEED MONEY :)

Men nu ska jag ringa Marcus och sen ska jag kika tv en stund! Puss so long!


måste tjäna pengar så jag kan åka tillbaka i höst/viner!!! ÅH VAD JAG SAKNAR JORDENS PARADIS!

Vänta vänta vänta

Sitter inne i skolan och glor, har precis tränat klart. Så väntar på att pappa ska ringa, han skulle sluta vid halv fyra men han har inte hört av sig. Och jag har självklart inga pengar på mobben, så kan inte ringa upp. Typiiiskt mig. Men jag skaaa fylla på. Hoppas att han hör av sig snart för jag är vrålhungrig och detta är tråååkigt.

Skriver sen när jag är hemma. Pyss so long!


7 mars!



Hej på er! Får bli ett snabb inlägg. Ska vara nere vid skolan om 20 min och träffa Tord. Så jag måste springa alldeles strax. Idag har jag bara en lektion och sen slutar jag vid 14.20. Då blir de gymmet och vänta på pappa som är på möte och slutar halv fyra. Bra tillfälle för mig att träna lite. Har varit still hela helgen, så nu kör vi igen!

Men men. Vi hörs sen, nu måste ja springa! Hoppas ni får en bra måndag :}

Sovsött.

Sitter i Marcus säng och väntar på att han ska komma och lägga sig. Har suttit framför teven sen vi kom hit vid åtta. Solsidan, timeout och sen big brother. Soft söndag kväll! Imorn ska jag vara nere vid skolan vid halv tolv och träffa min lärare. Ska ha middag i veckan med klassen, så inköpen ska planeras lite. Sen har vi en lektion. Skönt!

Men hörs imorn. Godnatt!


tagen för några dar sen

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter en trevlig eftermiddag hos kussarna!

Kom hem för en halv timme sen sisådär. Åkte med farmor & farfar hem och Olle va med i bilen så vi busa med honom hela vägen hem. Han är så söt! Så tog vi en liten omväg, min farmor & farfar älskar att åka omkring med bilen och se sig om, haha! Så söta :)

Nu måste ja slänga mig in i duschen, känner att de är dags för hår inpackning idag och rakning av ben och så. Brukar köra med inpackning en dag i veckan och söndagar brukar passa perfekt! Sen måste ja packa för Marcus kommer och hämtar mig om en stund. Så ja antar de är bäst ja sätter fart. Måste hitta nått att ha på mig imorn med, lutar åt mina baggy. Vi får se!

Puss, hörs kanske sen om ja orkar :}


SOL <3

Färdig fixad!
Solen skiner och jag får feta vår känslor. Blir på så bra humör, underbart!
Ha en bra söndag i solen allihopa! Så hörs vi ikväll :]

I ♥ camen






6 mars!

Goooodmorgning people!

Vaknade nyss av att hem telefonen ringde. Hade självklart lagt den
i mitt rum, smart som jag är. Fattar inte varför jag alltid gör det...
Hur som helst kunde jag inte somna om och sen insåg jag att jag
ändå måste gå upp typ nu. För om en timme & 20 min ska vi dra
mot kusinerna, niceniceeeee! :}

Min mage kurrar, så jag ska nog gå ner och fixa lite frulle innan
jag börjar fixa iordning mig. Skriver kanske innan vi åker annars
senare idag. Pussssss!


King på bowling!

Kom hem från Norrköping för en halv timme sen!
Vart Hamburgetallrik och bowling, jag var grym!!
Helt seriöst asså, ägde! Pappa vann över mig andra
gången med typ 5 poäng. Annars var ja king! :}
Bowling är ju så himla kul, älskar det!

Nu ska jag alldeles strax släcka och sova.
Imorn ska vi åka till mina kusiner som bor typ i Ödeshög!
Älskade Vickan fyllde 18 i veckan, så hon ska firas ♥
Men jag bloggar nog innan vi åker imorn på dan.

Puss & godnatt, sov sötttt!


Vickan & jag på julafton iår :L

Bowling + käk!

Sitter och väntar på att mamma & pappa ska bli klara och dunkar lite
musik. Ska alldeles strax åka mot Norrköping! Ska bli kul och är fett
taggad på bowling, ska krossa! ;) haha!

Men vi hörs kanske när jag kommer hem senare ikväll!
Puss och ha en fin lördag kväll :}


Städ-lördag!

Har städat mitt rum, hallen utanför mitt rum & toan! DUTTI!
Men fyfan, vad kommer allt damm? Grus? Hår? Ludd? ifrån
som ligger på mitt golv. Det är sjuuukt. Jag dammsög förra
helgen. Men det är lika dammigt idag ? Jag fattar inte. Känns
nästan ovärt att dammsuga för de är lika dammigt imorn igen...
Men just nu är det iaf fint! Känns skönt som tusan!

Marcus och jag tog de riktigt lugnt imorse. Jag väckte honom
vid halv elva. Sen låg vi i min säng och snacka länge. Sen
vid halv ett slet jag upp honom så fick han också äta lite
frulle. Så kollade vi på 3 milen som tjejerna körde idag i
skid VM. Jag tycker det är skit kul att titta på! När jag var
liten hatade jag det. Men nu älskar jag det. Kalla är ju så
jävla duktig. Och jag älskar att de deras glädje när dom
vinner. Sen är jag sjukt farsinerad över hur bra kondis dom
måste ha :o Sinnessjukt!! Hur som helst var jag glad att inte
Björgen vann idag igen, utan "bara" tog silver ;) haha

Nu ska jag slappa lite här, sen ska jag fixa mig inför kvällen.
Blir norrköping med familjen för bowling & käk som jag skrev
förut. Trevligt, vi som aldrig gör nått tsm


wihoo, fint! gillar ni mina jonas brothers bilder på garderoben?
i do nooot! har bara inte haft ork att ta bort dom. är inget freak
av dom. var lite förtjust i dom när ja va 15/16 och sen dess har
dom suttit där (a)

Lördag morgon!

Sitter i sängen och pratar med Marcus som jag precis väckte.
Jag gick upp innan honom och åt frukost och så för jag kunde
inte somna om. Har kanske fått urinvägsinfektion första gången
i mitt liv. Har lite ont, så jag vet inte om de håller på att bli
nått. Har hällt i mig citronvatten så de kanske ska försvinna :)

Idag ska vi ha lite städ dag här hemma. Jag ska städa mitt rum
som lyckats bli dammit, sen även toan vi har på övervåningen.
Det är typ bara jag som använder den så jag får städa min egen
skit, haha! Sen ikväll ska kanske hela familjen åka och bowla i
Norrköping. Får se om vi får med Fredrik annars åker nog jag,
mamma och pappa själva :)

Men skriver mera sen! Ska va social med Marcus :}




Bläk

Av någon anledning är jag på skit dåligt humör.
Tycker synd om mig själv och är deppig.
SKÄRPNING JOSSE!

Snart kommer iaf Marcus. Och han ska köpa
vindruvor till mig. Är så sugen på det (!)(!)(!)
Sen får vi se vad vi hittar på. Hörs sen maybee.


tog förut, josse ♥ camen

Klassen!



Snodde bilden från Fia. Idag på bartekniken blanda vi massa drinkar.
Flera stycken blev de, och Jessi och ja vart sjukt sugn på Mailbu &
ananas juice, så det blire fan nästa fredag på Vilmas fest! :} MUMS!

Här dricker fölket alkoholfritt! Jag, Linda & Julia fick inte plats!
Men vi är snygga bakom iaf, haha!

Helg nu ju!

Fick sluta tidigare, så jag är redan hemma.
Funderar på vad jag ska göra av denna fredag?
Borde försöka göra nått bra av de. Men vad gör
man när man inte kan festa och är trött på "mys-
kvällar" ? Haha :} Håller tummarna att Marcus
kan komma hit och underhålla mig.

Nu ska jag hoppa i mjukisbrallerna och sätta
upp håret i en toffs. Sen vara glad över att de
faktiskt är helg nu! :] ♥



4 mars ♥

Idag är det 4 mars. 4 mars betyder Tokio hotel för mig.
Det är 1 år, ett helt år sen jag stod i en kö utanför Globen
och var sådär sinnesjukt förväntansfull på att få se mina
stora idoler live första gången. 1 år sen vi höll på att frysa
ihjäl, 1 år sen bästa dagen i mitt liv, 1 år sen den dagen jag
och Jessica väntat så mycket på att vi höll på att bryta ihop.

Skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva känslan
igen. Så jävlaaaaa underbart att ni anar inte. När Tom stod
framför oss och slängde med sina svarta jävla flätor. När
Bill kom ut ur ägget. När Gustav gjorde vågen med oss som
man alltid drömt om att få vara med om. När Georg och Tom
stod och spelade mot varandra. Så underbart! Ni anar inte ♥

KOM TILLBAKA SNART IGEN, PLEASE!


FREDAAAG

Godmorgon gott folk! :}

Idag är de fredag igen, så skönt! Dock lite sur över att jag inte kan festa
som jag skrev igår. Men de är väl bara att bita i det sura äpplet, kommer
flera tillfällen. Istället får vi se vad jag gör ikväll. Skulle kanske hitta
på nått med Marcus!

Just nu har jag religion, och vi tittar på nån film om judendomen. Inte
överdrivet kul. Sen har vi svenska och efter de vin & bar kunskap med
Marie. Idag ska vi göra drinkar på barkunskapen. Ska bli jävligt kul!!
Strawberry daiquiri, whisky sour & pina colada är nåra vi skulle göra
har jag för mig. KUL!

Men vi hörs senare! Bäst & lyssna nu...



Godnatt

Har precis bäddat ner mig, är sjukt trött! Imorn måste jag upp svin
tidigt för jag måste åka buss som de ser ut nu. Har blivit riktigt
bortskämd sen ja fick körkort. Åker typ aldrig buss och halv sju
känns svin tidigt nu, som förr va den vanliga tiden ja alltid gick upp.
Men men!

Imorn är de fredag och de är faktiskt min längsta dag. Men är väl
ok eftersom vi har Marie sista lektionen. Dock är jag inte så pepp!
Vill också få festa, är sugen! Men mitt skit pencillin förstöööör.
Men nästa helg har Vilma & Jocke 18 års fest och de betyder ALL IN!

Nu börjar Big brother. Sen ska jag sova! Godnatt, vi hörs imorn :}
Imorn är det 1 år sen en speciell dag. Åh jag dör vad jag saknar.


Trött brud

Sitter i sängen och har precis duschat, håller på att laga mat med.
Tur att man är brud och kan göra två saker samtidigt asså :)
Är helt slut i kroppen, tränat på gymmet 3 dagar i rad. Och
de har fan varit ganska hårt med. Känns bra nu och kan fan
ta helg med ett gott samvete imorn. Dock trååkigt att inte veta
vad ja ska göra i helgen? Nån som vill göra nått, tell me about it!

Nu måste jag kika till maten, är vrål hungrig! Så hörs vi nog sen.
Pusssisar!

Projekt och företagande




Sitter på sista lektionen! Jessica och jag är så jävla grymma så vi är före
de andra. C00000L! Blit träning idag med iaf, Julia frågade och jag tacka
jaaaaaaa. Så ska hem efter skolan och hämta träningskläder bara. Fätt!

Hörs senare, efter träningen och de tror jag! Pusss

Gudmårning!



Har precis gjort mig iordning klar! Nu ska ja ner och ta nått och äta innan
jag ska åka. Har dålig hår dag idag, tur att mössa finns då. Ingen höjdare
att gå och lägga sig med blött hår, haha! Annars har jag på mig mina nya
jeans, glitter linne, grå kofta och smycken!

Hörs senare! Slutar runt två idag, puss! Ha en bra dag :)

GRATTIS VICKAN MIN BÄSTA KUSIN PÅ 18 ÅRS DAGEN ♥

Nice kväll!

Har kommit hem nu efter ett himla farande ikväll, men haft
sjukt mysig kväll. Började med att jag drog ner och tränade,
körde lika som igår. Skönt! Kör mest kondition för att de är
min mage jag vill försöka få bort. Och de funkar bra!
Nu ska ja köra nästa gång på fredag, så får ja se om Julia
kanske kan följa med :}

Sen efter träningen hämta jag Emilia så åkte vi och handla
lite och sen åkte vi hem till mig. Jag slängde i mig en kyckling-
sallad och så åkte vi till Fia och basta med henne, Jocke och
Carro! Dom drack vin och så, men ja körde och så äter ja
ju pencillin, så ja drack saft :L Skjutsa hem Carro till Björs
efter och nu sitter jag i sängen ny duschad. Ska nog släcka snart.
Har iaf sovmorgon till 10 imorn, så de är skönt! :}

Trött på mitt jävla pencillin, vill festa i helgen. Hade kanske
kunnat följa med Julia på 18 års fest på fredag, men inget
kul när jag äter pencillin. Skönt att jag slutar på söndag!

Men sov gott, så hörs vi imorn! ♥


Träna



Drar och tränar innan min pepp het försvinner! Hörs när jag är hemma igen!

Onsdag 2 mars

Äntligen funkar det att blogga. Har försökt typ hela dagen
men de har varit nått fel. Men nu jääävlar i mig! :]

Lyckades försova mig imorse så jag missade svenskan.
Vaknade halv tio och ba; shiiit! nästa lektion börjar om
40 min. Och vi skulle gå till skolan från Macke. Men de
löste sig ok och vi vart väl bara 20 min sena tror jag.
Slutade efter religionen så jag käka i skolan med Oliver
och Fia och sen kom pappa och hämta mig, så sköönt!
Somnade när jag kom hem 2 timmar, va så jävla trött.
Sen tog jag med Olle på en promenix och så blev de
lite fika hos farmor & farfar. Trevligt!

Nu sitter jag i sängen och funderar på att dra ner och
gymma lite senare. Kan inte bestämma mig. Men är
sugen! Och jag har ändå inger bättre för mig idag...
Lutar åt det. Vi får se! Skriver mera sen! PUSS


Hamnade hos Marcus!



Hamnade hos Marcus lite spontant sådär efter middagen hemma!
Ringde Macke för att se om han skulle komma till mig så säger
han att Kalle & han är halvvägs till mig och kommer snart och
hämtar mig. Ahopp, va bara följa med!

Nu blir de film! Sebbe heter den. Sen tagga två lektioner skola imorn :)

Ny duschad

Sitter ny duschad i sängen nu och känner mig slut i benen.
Vart 15 min cykling med ett jobbigt program, sen blev
de styrka i rumpan och magen och sen 20 min löpning!
Duktig tjej! Är hungrig men ska inte äta en på ett tag.
Mamma ska handla sen ska ja göra kyckling sallad.
Så sugen påå de!

Men vi hörs kanske lite senare. Hoppas Marcus kommer hit.
Är inte på humör för att börja åka buss och packa och ha mig.
Pusss


Träning på g!




Har varit hos farmor och farfar och pratat lite skit och sen har jag varit
ute och gått med lille Olle! Härligt :) Nu har jag precis gjort mig iordning
lite och satt på mig träningskläderna. Om en halv timme drar jag ner till
Åtvid. Ta ut pengar, köpa nytt gym kort och sen träna med Julia! Skönt!

Skriver ikväll igen! Får se om jag åker till Marcus eller om han kommer hit.
Nu ska ja leta fram mina gympa skor och sen fylla vattenflaskan. PUSS! ♥

Volbeat

Vaknade nyss här hemma, så skönt! Fick en bra morgonen även
denna dag. Fick se på fejjan att fucking Volbeat kommer till P&L.
Så jävla kul asså! Så nu vart ja tvungen att ringa P&L och fråga
massa. Tojja och ja har sökt som funktionärer nu men vi är oroliga
att vi inte ska bli antagna. Men man kan köpa en biljett vid sidan
av som man sedan kan få pengarna tillbaka för om man blir an-
tagen. Så de var ju bra! Då kan vi garantera oss att vi kommer dit.
Måste ju faaaan dit!

Nu blire brak frukost! Hörs lite senare ♥


Godnattt

Lyssnar på Lasse och tycker allt är ganska tråkigt för tillfället.
Fast Lasse gör genast allt liiiiite roligare. Minnen, sommar, åh ♥
Ska nog släcka strax tänkte jag. Imorn blire lång sovmorgon
sen ska ja göra en stor frukost, så får jag se vad jag hittar på?
De kan jag ju skriva om imorn. Tar en dag i taget nu för tiden.
Känns som jag mår bäst då, tänker för mycke annars.

Godnatt. Hörs imorn hörreni ♥



VÅR

Nu är klockan över tolv och det är 1 mars. Mars betyder vår för det tillhör
en av vår månaderna. Så nu ska bara den där jäva snön försvinna. Jag
vill ha vååår utan snö. Så jag kan använda min jeans jacka och skinnjacka.
Ha tunnare kläder, fåglar som kvittrar, blommor och knoppar på träden.
Sol som värmer, gräs som börjar bli grönt, converse och slippa frysa.
Doften av vår och glädjen av att börja gå mot sommar och ljusare tider.
Men det känns fan som jag är på g nu! Vinter deppandet börjar lägga
sig lite nu (peppar peppar) . Men det är ju trots allt mars nu, våååååår.

Om ett par veckor sitter nog Jessica och jag på en uteservering i solen
i Sthlm och dricker latte och lever livet som riktiga bloggare!
Och jag längtar nått otroooligt!


bild från sommaren 09 i kaggebo! önskar ja kunde ta med er alla läsare dit i sommar.
UNDERBART!

RSS 2.0