Sista inlägget här på ett tag.

Imorgon åker jag till Australien, imorgon börjar vårat äventyr. Om ganska exakt ett dygn lyfter planet från Arlanda. Jag vet inte riktigt när jag ska fatta att det verkligen händer? Känns som allt är för bra för att vara sant så att något måste hända på vägen. Typ missa planet imorgon eller bli nekade att komma in i Australien av tullen för vi glömt något asviktigt papper så vi blir hemskickade igen istället, haha.
 
Jag har stortstädat och rensat på mitt rum nu sen jag vaknade. Äntligen klar med det! Så nu har jag ett fint rum att komma hem till i sommar. Har även småplockat i packningen och ska snart packa i ALLT jag ska ha med mig i väskan och se vad den väger, spännande! 20kg är max. Ska även väga handbagaget som bara får väga 5kg. Men innan jag tar tag i det ska jag äta lite lunch. Ikväll ska hela familjen äta middag tillsammans, jag ska göra fisksoppa. Lite avskedsmys sådär.
 
Annars är nog detta mitt sista blogginlägg här nu, kommer nog dock återuppta bloggningen här igen efter min resa så jag kommer inte ta bort bloggen. Den får ligga kvar men vara oaktiv. Från och med nu är det: www.nattstad.se/lifeinaustralien som gäller. VI SES DÄR!
 
Man ba; VAAA?
 

26 januari 2014

Har tänkt jag ska skriva ett blogginlägg hela kvällen men har aldrig kommit så långt.
Förrän nu, klockan 00.17 och jag är egentligen så trött att ögonen står i kors på mig. Men vi försöker köra på lite.
 
Jag har en dag kvar i Sverige. Det är så himla galet. Jag kan inte förstå att vi åker på tisdag! Tiden har gått så sjukt fort sen vi bokade detta. Det har känts så långt bort hela tiden men nu händer det verkligen. Jag åker till Australien på Tisdag. Till andra sidan av jorden, utan att egentligen ha en aning om vad som väntar. Mera än ett sjukt äventyr. Jag är givetvis lite nervös inför resan och allt, mest med alla flygen, men ändå finns det ett lugn i mig som hela tiden talar om för mig att allting kommer att lösa sig. Jag hade nog trott att jag skulle vara mera uppstressad av ovissheten om vad som väntar. Jag har alltid varit en person som vill ha saker och ting någolunda planerade och ha koll på vad som händer. Detta kommer verkligen bli en utmaning för mig att komma ner dit och bara veta vart jag bor i 4 nätter, sen är allting upp till en själv. Läskigt men så spännande och lärorikt. Är bara sjukt taggad på att ge mig ut i denna ovisshet och på detta äventyr. Det kommer ge mig så mycket och jag är så glad jag ska göra det och att både Julia & Robin kommer vara med mig och dela allting. På tisdag börjar vårat äventyr på riktigt!
 
Om vi ska prata lite om senaste dagarna också. Min sista helg i Sverige har varit så bra! Myskväll med världens finaste tjejer i fredags som ni vet. Sen igår hade jag tänkt mig en chillkväll men Linda ringde vid sex tiden och frågade om jag ville komma till henne så det slutade med att jag drog ner till henne & Elin och drack sprit. Efter lite häng först hos Linda och sen hos Jonte & Anna med ett gäng gladisar drog jag och Linda till Ceasars, haha! 30+ med dansbandsafton, vi passade in asså. Men hade roligt ändå och var kvar tills det stängde vid 2. Då gick jag hem och somnade väldigt gott. Imorse vaknade jag upp pigg och glad så blev en hel dag hos mamma. Avskedskunch med mormor och morfar och Anna & Tolla. En massa snack och kaffe. Perfekt söndag eftermiddag! Åkte hem till Värna vid halv sju och har sen dess grejat med packningen, tvättat lite kläder som ska med, ätit mat och chillat. Njutit av sista timmarna hemma. Imorgon har jag en hel dag hemma och då ska jag storstäda mitt rum + garderob. Kan ju vara trevlig att komma hem i sommar och ha lite ordning så man slipper klampa in i detta bombnedslag jag har just nu. Sen ska allting packas färdigt. Ihhhh, så galet det är. Jag åker verkligen på tisdag!! I CAN'T BELIEVE THIS!! Bloggar kanske något mera här imorgon annars vet ni vad det är som gäller när jag åker. www.nattstad.se/lifeinaustralien
 

Nu måste jag sova för tusan vad tunga ögonlocken är.
Puss
 
My bitchesss igår

25 januari 2014

Gokväll peeps
 
Ligger som en svullen gris i sängen och är helt sjukt mätt. Känns som jag inte gjort annat än att ätit dom senaste dagarna, haha! Igår blev man bjuden på plankstek hos Viktoria. Åt så jag trodde jag skulle spricka. Sen såg vi på Wolf of wallstreet eller vad den heter. Åt lite mera popcorn, dipp, gurka. morötter osv så man ville bara köra fingrarna i halsen till slut. Sen idag har kusinerna varit här och sagt hejdå och vi har ätit smörgårstårta först och sen massa fika. Så nu ligger jag här igen i matkoma. Rätt värt för gott var det iallafall!
 
Ska plocka lite här hemma och skriva ut lite småsaker annars börjar det mesta ordna upp sig inför tisdag faktiskt. Är så jävla taggad asså, jag kan inte fatta att man vandrar omkring på andra sidan jorden om en vecka i flippflopp och shorts. Det känns så sjukt. Så så så långt hem ifrån. Galet alltså. Är ganska nervös inför allt med flygen och hur vi ska hitta, men jag är övertygad om att det kommer lösa sig. Hoppas vi får till det så att vi kan sitta brevid varandra på planet/planen, annars börjar jag seriöst att gråta..
 
Annars har jag inte så mycket att skriva. Kom ihåg att denna bloggen kommer jag bara var aktiv på fram till tisdag sen kommer den läggas på is tills min Australien resa är över. Under dessa månader jag är borta kommer jag bara vara aktiv på www.nattstad.se/lifeinaustralien. Har köpt ett nytt och bra minneskort också så min systemkamera ska få jobba!
 
Hoppas ni har en trevlig helg!
 
GÖTTTT

Var är Justin Bieber?

Kan någon ens ha missat Justins senaste idiotbeslut? Har varit över varje jävla nyhetssida idag..
Jag är så jävla förbannad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
För det första,
JUSTIN DREW BIEBER....för helvete.
Leka med en fin bil och köra snabbt, fine. Jag köper det.
Kille, 19 år, snygg och snabb bil i Miami...vem i den positionen hade inte lekt lite?
Jag hade nog till och med tryckt ner gaspedalen lite extra och struntat i hastighetsbegränsningen.
MEN, att välja och sätta sig i bilen påverkade om nu detta är sant. NO EXUSES.
Jag är så jävla arg och besviken isåfall. Jag köper att man vill vara ung och testa sig fram men jag tycker fan det kan finnas en gräns. Genom att sätta sig i en bil påverkad utsätter man ju inte bara sig själv för fara utan även människor i sin omgivning. Det är ren jävla idioti och jag trodde uppriktigt att Justin hade mera innanför pannbenet än så. Riktigt tråkigt, ledsamt och idiotiskt om det är sant. Jag stöttar inte honom för fem öre i valet att köra en bil när man druckit alkohol/rökt weed. Det är oacceptabelt vem fan som en beslutar att göra det.
 
Sen alla förbannade hatiska människor som letar fel på honom som sitter över internet nu och ba "HA, vi visste han var en idiot hela tiden lalalalala". Som jag sagt, jag tycker hans beslut var fel och idioti och jag menar inte att försvara honom i detta för jag hoppas att han får ett straff så han kan förstå att det han gjorde var jävligt fel och att det inte upprepas. Men jag vet fortfarande att han är en bra människa, innerst inne. Dock är han ganska utbränd i dagsläget och han har valt att dra sig tillbaka från rampljuset för att försöka hitta sig själv och börja må bättre. Men tyvärr är det inte så lätt när man heter Justin Bieber och när man har media hack i häl varje steg man tar. Och som grädde på moset bara letar brister och fel för att kunna skriva så bra storys som möjligt. Jag önksar bara media kunde dra åt helvete rent ut sagt. Låt Justin fucking vara. Han är bara en människa. Han behöver lugn och ro annars kommer han spåra ur precis som Britney gjorde. Eller som Lindsay gjorde. Han kommer inte orka. Och jag får fan damp om dom ska lyckas knäcka Justin med. Det måste ju vara det som är målet? Dom hittar ett offer och sen ger dom sig inte förrän den personen ligger på backen sönder stampad. Och det är så jävla sjukt och jag blir vansinnig när jag tänker på det. Det finns inga lagar för paparazzis tex. Vilket är helt sinnesjukt. Kolla på anledningen till att Prinsessan Diana dog. Ska ännu flera människor behöva dö innan något görs. Kändisar är kändisar men dom ska väl fan kunna ha ett privatliv. Det finns ju ingen gräns på vissa paparazzifotografer. Är det någon som missat videon när Justin flippar i en röd tröja och röd mössa där han skriker något i stil med "what the fuck did u say? I'm gonna beat the shit outta ya" Media skrev rubriker om att Justin flippa och haters bomba internet med texter om vilken spårad kille han var. Men var det någon som tänkte på vad som triggade igång det hela? Paparazzin som stod utanför bilen och sa "You're fucking cunt, go back to america you're a fucking retard" och smutskasta hans syster bla. Undra hur alla som hatade mot Justin reagerat om någon behandlat dom så? Ignorerat? Bara för man är en världsartist är man en människa med känslor och man reagerar. Precis vad paparazzin antagligen ville i och för sig. För då fick ju tidningarna en asbra story och rubrikerna spred sig som en löpeld på nätet. Men egentligen agerade nog Justin som vem som helst hade gjort.
 
Jag vet inte vart jag vill komma med texten. Jag är sjukt trött på paparazzis, media överlag (TMZ!!! idiotitidning med ett stort nöje att LJUGA OCH HITTA PÅ saker om Justin som inte är någon sanning i för 5 öre men som alla utifrån ofta begrundar sin fakta på, TYVÄRR. Dom kan suga pung och försvinna ihop med alla paparazzis på en gång tack, FU). Jag tycker det är synd att media ska få dra ner människor i skiten psykiskt på detta sätt. Jag önskar det fanns ett sätt att få skiten att försvinna. Jag är besviken på Justin som valt att begå ett idiotiskt val och att han låter sig knäckas psykiskt mer och mer dag för dag. Jag känner tyvärr så. Även om jag fortfarande vet att det finns en klok kille där inne. Jag hoppas han kan lära sig av denna skiten och aldrig mera göra om det. Resa sig upp från detta, spotta alla haterzzzz och negativ press i ansiktet en gång för alla och gå rakryggad i framtiden. Hoppas han får lugn och ro och kan hitta sig själv och den fina killen jag vet han är där inne.
 
 
Detta smile vill jag ha tillbaka. Världens finaste kille har vi där i Oslo 2012. Ångrar så mycket att jag aldrig åkte dit, opererade knät dagen innan. Så jävla typiskt. Här har ni iallafall den kille jag pratar om och han finns där inne någonstans, han behöver bara tid för sig själv och hitta dit igen, jag tror han är lite vilsen. Älskling ♥

23 januari 2014

4 dagar kvar i Sverige imorgon, wahhh. Det är så sjukt.
Jag har nog mycket mera resfeber än vad jag vill tro. Så fort jag blir ensam och utan något att göra känner jag mig yr, orolig och får ångestkänslor. Om en vecka sitter man på andra sidan jorden, hur sjukt är det?? Jag får panik och vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på det. Sån konstig känsla, kan inte förklara. MEN, det kommer bli bra och vi kommer få så kul. Är så lycklig jag ska ge mig iväg på detta äventyr. Komma bort från fucking Åtvidaberg. Ler med hela kroppen när jag tänker på att jag ska få slippa det och alla infödningar som bor här. Wiiiiii.
 
Igår var vi och bowlade och åt tacobuffé med jobbet. Det var så himla mysigt. Dom är så underbara allihopa!! Var hemma till tio när Paradise började och efter det blev de sovdags. Idag efter frullen stack jag till Julia så har vi haft lite frisörsallong hos henne. Satt i nytt fräscht löshår, färgat hennes frippa och grejat. Blev asbra! När vi var klara med det kom Emilia till mig hos mamma på fika. Och när det var klart stack jag hem till Värna. Så nu ligger jag i min säng och ska alldeles strax sova faktiskt. Imorgon ska jag jobba mitt allra sista jobbpass på flera månader. Så ska åka förbi Sandelius innan jag börjar och köpa med en liten tårta tror jag. Sen efter jobbet blir det Norrköping med mina älskade tjejer. Sofia och jag ska bli bjudna på plankstek hos Viktoria. Sen blir det filmmys hela kvällen! Ska verkligen njuta av vår sista kväll ihop innan jag åker. KOMMER SAKNA DOM SÅ MYCKET!! Blir nästan ledsen nu när jag tänker på det. Mina älsklingar!!
 
Men som sagt sovdags nu.
Så vi hörs i helgen, puss!
 
En mysig sommarbild från Kaggebo som Jullan tagit. Komma tillbaka från Australien lagom till Kaggebo tiden känns ok med mig!
 
 
 
 

22 januari 2014

Hejsan allihopa!

Jag är vid liv här, hoppas ni är detsamma! Jag har mått så jävla konstigt senaste dagarna. Haft en märklig känsla i kroppen, någon form av oro och typ ångest. Känt mig yr fast ändå inte snurrig yr utan mera ostadig i kroppen. Jävligt konstig och obehaglig känsla. Har funderat om det är något fel på mig men jag inser ju nu att det måste vara någon form av resfeber. Jag känner mig inte orolig när jag tänker på att vi åker om sex dagar utan mera taggad. Men min kropp är nog lite spänd och stressad undermedvetet vilket skapar denna oro/ångest känsla. Dock är det mycket bättre nu mot vad det var igår och på lunchen idag på jobbet. Men antar lite såna här känslor hör till när man ska åka iväg så länge och så långt.

Idag har jag iallafall jobbat frukost lunch mellan 6.30-15.00. Så nu ligger jag i soffan hos mamma och glor på farmen. Tänkte ta en powernap här en timme nu. För ikväll ska mina arbetskamrater kidnappa mig och ta med mig på något hemligt. Spännande! Och det ska bli väldigt kul för vi har alltid så roligt ihop :)

Hoppas allting är bra med er ❤️




I miss thiiis

 
Skrev ut om min saknad igår och nu längtar jag tillbaka ännu mera när Julia har lagt upp en drös med bilder från allting på facebook. Åh såna underbara dagar, jag längtar tillbaka så jag spricker. Man kan ju se glädjen och hur grymt all var genom att bara glo på dessa bilder!!
 

20 januari 2014

Då klampar jag in i min sista hela vecka i Sverige, det känns så sinnessjukt!!
Jag ska försöka hinna med er alla i veckan som vill ses men jag ska erkänna att jag är extremt fullbokad just nu.
Igår hade jag en riktigt skön hemmadag och jag kunde bocka av en hög med grejer på min "to do"-lista. Kändes skönt! Hoppas vi hinner få vårat utlänskakörkort nu bara, så ska jag hämta ut p-piller för x antal månader. Det är väl vad som är viktigast av det som är kvar nu. Annars börjar det ordna upp sig och det är bara småsaker kvar.
 
Jag ska jobba 12-16 idag så jag ska alldeles strax åka ner till jobbet. Sen ikväll ska jag in till stan och träffa min moster hon ska bjuda mig på "Avskedsmiddag" och så ska vi säga hejdå. Blir nog riktigt trevligt!
 
Men nu ska jag borsta tänderna och hitta något att ha på mig.
Ha en bra måndag ♥
 
 
 

Bråvalla

Saknar detta så sjukt mycket. Bråvalla var en av de bästa sakerna jag gjorde under hela förra året.
Hade aldrig kunnat drömma om hur jävla grymt det skulle bli. Allting var så jävla perfekt.
Trots regn, trots gegga och bakfylla i tält. Jag skulle göra om det alla dagar i veckan.
 
Det ska till mycket för att jag ska skippa Bråvalla nästa år.
Isåfall kommer jag hem från Australien 2 dagar innan det drar igång.
Känns så jävla grymt med först 5 månader i Australien och sen bara hem till Bråvalla.
Så taggad jag blir på mitt liv!!
 
Minns detta såååå vääääääääl:
 
 
 

19 januari 2014

Hej på er!
 
Hur har helgen varit? Min har varit grym! Så extremt skönt att det är söndag idag så man fick en ledig dag innan jobbet imorgon. I fredags hade Julia & jag våran avskedsfest på Hembygdsgården och det blev så lyckat! Stort tack till alla som kom och gav oss en sjukt lyckad sista kväll ihop allesammans. Jag fick dock i mig lite väl mycket sprit för blev lite väl dragen, haha! Ramlade och knäckte knät lite med så är halt nu, men det går väl över får man väl hoppas haha! Igår låg jag döende hela dagen. Toaletten var min bästavän ända fram till åtta på kvällen. Kunde varken äta eller dricka, ville helt bara sätta en kula i pannan. Vidrigt! Men framåt nio-tio på kvällen blev jag lite människa igen så jag låg framför tvn med pappa och tittade på p3 guld galan. Annar blev det inte mycket gjort igår..
 
Idag vaknade jag med huvudvärk, troligtvis för jag inte fick i mig något kaffe igår. Men har druckit en kopp nu och det känns lite bättre. Ska försöka pigga på mig och börja packa resväskan seriöst nu. Fundera vad tusan jag ska ha med mig för kläder. Så extremt svårt...jag vill fan ha med mig allt..
 
Annars är nog detta en av mina sista dagar jag bara är hemma utan några planer. I veckan är jag så sjukt fullbokad av alla som vill säga hejdå innan jag åker. Vill ni träffa mig och ta avsked finns det något hål kvar, men snabba på för annars är det nog rätt kört snart. Kan inte riktigt förstå att vi åker om 1 vecka, haha! Fyfan jag är så spänd, glad och livrädd. Men jag längtar så mycket!! Men nu är det nog dags att ta tag i sommarkläderna och fundera vad jag ska ha med mig.
 
Vi hörs puss!
 
Jag och min älskling och blivande sambo!!
 

16 januari 2014

 
Tjabba fellas, är läget under kontroll?
 
Med mig är det bra, men jag ska erkänna att en hel del stress börjat smyga sig på inför resan och allt nu. Måste börja packa seriöst, måste få till det så jag kan säga hejdå till alla som vill innan jag drar, måste se till att jag har alla viktiga papper osv med mig. Börjar inse att det är riktigt nära nu...1,5 vecka bara och när jag tänker på allt jag ska hinna, pjuhh. Stressen tar över. Men just nu ligger jag i sängen och försöker koppla bort allting som ligger där och gnager annars. Det skjuter jag upp till efter helgen! Nästa vecka blir det 100000 saker som ska fixas, men jag ska nog hinna!
 
Jag har varit hos Sofia i Svanskog sen i tisdags. Vi har mest chillat och bara snackat skit. Vi åkte hem idag vid tolv och var väl framme i Åtvid vid fem tiden efter ett snabbt stopp hos mig i Värna. Jag mötte upp Julia och vi har fort runt i Åtvid som två yra höns. Vi ska ha avskedsfest imorgon så vi var och hämtade nyckeln till lokalen och sedan åkte vi dit och ställde iordning möbler osv. Var på systemet och sen handlade vi maten vi ska bjuda våra närmsta vänner på innan övrigt folk kommer lite senare. Ska bli riktigt kul!! Så nu ska vi bara få in en ljudanläggning och det kommer Anton och hjälper oss med imorgon mitt på dagen. Hoppas för allt i världen att han kan få det att fungera. Men det ska nog lösa sig. Jag har legat här hemma och gjort en lång spellista på datorn med all musik vi ska ha imorgon. Men nu är jag så trött efter allt farande över halva Sverige idag så jag ska faktiskt sova. Tar tag i resten imorgon, nu ska jag bara stänga av min hjärna och inte fokusera på något annat än att sova jävligt gott. Inga stressande tankar! Allting löser sig :)
 
Hoppas ni mår bra och haft de bra senaste dagarna. Vi får höras när jag har tid.
Puss
 
 
 
 
 

13 januari 2014

Gokväll kamrater!

Jag ligger i soffan och tittar på idrottsgalan med pappa. Väntar på att paradise hotel ska börja, efter det blir det bums i säng. Börjar jobba 6.30 imorgon. 

Idag har jag hunnit med en hel del. Sov dock sjukt länge, vaknade typ halv tolv och ba "oupsiiiii". Gick upp och åt sen frukost och chillade ett tag sen tog jag bilen ner till åtvid och handlade. Åkte hem och plockade bort julen och efter det vidare till björsäter och snacka skit med Jessica. Bra dag helt enkelt! 

Imorgon efter jobbet ska jag ta bilen och åka till Svanskog och hälsa på Sofia en sista gång innan jag lämnar Sverige! Blir en bra lång bilresa igen men är ju bra på det vid detta laget ;) 

Men nu är det strax ph och sen sova. Hoppas ni mår bra!




Vimmel

 
Tog inga bilder i fredags när vi var ute, men denna tog vimmelfotografen på mig och mitt hjärta på Harrys ♥
 

Hellström

 
 
 
 
 
 

12 januari 2014

Skriver fortfarande 2013 i rubriken men kommer på mig själv, haha
Har legat här och läst en massa Australien bloggar med folk som är där nere nu. Blir så sjukt taggad.
Kan fan inte fatta att vi åker om två veckor? Efterblivet är det. Har panik blandat med lyckorus haha.
 
Idag har jag jobbat några timmar. Slutade vid 14 och då stack jag iväg till Viktoria i Björs. Käkade och snackade lite skit. Men nu ligger jag däckad i soffan under filten i mina mystofflor. Ska inte göra ett skit ikväll. Riktigt nice faktiskt! Ledig imorgon och då tänkte jag nog plocka bort det mesta av julen, tvätta och så träffa Jessica en sväng. Men mera än så blir det nog inte. Skönt!
 
Hoppas ni haft en bra helg! Puss
 
Fin vintermorgon på jobbet imorse :D
 

11 januari 2014

Går inte veckorna otroligt fort eller? Redan en vecka sen jag kom hem från fjällen imorgon.
Saknar det fortfarande som fan. Önskar man kunde dra tillbaka tiden och göra om allting en gång till..
Får hoppas vi kan göra en reunion nästa nyår igen, vore heeel grymt!
 
Jaha vad har jag gjort sen sist då? Hängt med Linda mest faktiskt. Varit hos mamma i Åtvid och så jobbat.
I torsdags var jag hos Linda på eftermiddagen och chillade och så var vi på hennes jobb och gymmade på kvällen. Igår efter jobbet bestämde vi lite spontant att dra in till Harrys. Så vi förkrökade i hennes lägenhet en sväng och sen fick vi skjuts in till stan vid halv elva tiden. Gick till Harrys och hade en jävligt kul kväll! Synd att det var stängt på Sliver dock, men vi hade kul ändå. Fredrik hämtade oss vid 2 och då drog vi driven på Max och sen skjutsade han hem mig till Värna. Så jävla gött att vakna upp här hemma imorse!! Var inte alls speciellt bakis heller. Så startade med en dusch och sedan har jag bara legat här under täcket i sängen.

Ska jobba ikväll, börjar vid sisådär 16 tiden. Känns konstigt att man ska ha "vanlig middag" ikväll. Var sjukt länge sen nu asså! Har även frullen imorgonbitti så vi får höras efter helgen!
 
Puss
 
 

Australien blogg

Har bestämt mig att försöka ge bloggandet ifrån Australien ett försök. Har därför startat en helt ny blogg som jag kommer skriva ifrån under hela min resa (om jag har internet uppkoppling som jag hoppas) Där allting kommer handla om Aussie och vad jag gör om dagarna där nere under mitt halvår. Jag undrar bara om ni skulle läsa och tycker det är en bra idé? Gå in på nya bloggen och rösta vetja :) http://www.nattstad.se/lifeinaustralien
 
 

H.H

 
Så jävla mycket kärlek
 

8 januari 2014

Har varit så känslosam senaste dagarna sen jag kom hem från fjällen. Lyssnar på Håkan och läser peppande inspirerande citat på We♥it. Vet inte vad det är med mig. Ibland känner jag mig deppig men så andra sekunden astaggad på allt. Just nu känner jag mig ganska glad och peppad som fan men ikväll kan det har vänt helt. Upp och ner. Men antar det är normalt med lite känslomässigt kaos när man ska åka iväg från alla nära och kära snart!
 
Jag sitter i sängen och lyssnar på älsklings Håkan och bara tar det lugnt. Har suttit och pillat lite med packlistan och även skrivit ett CV. Ska väl gå igenom det innan jag skriver ut det så jag inte missat någonting. Men orkar inte just nu. Har bara Personligtbrev kvar sen! Hade tänkt jag skulle gå ut och gå en sväng, rensa skallen lite idag med hade nog inte skadat. Ikväll ska pappa och jag eventuellt gå på bio och se 100åringen. Men inte riktigt spikat än!
 
Men ska nog snöra på mig skorna och försöka få lite frisk luft! Puss
 
 
 

7 januari 2014

Vad konstigt det känns att skriva rubriken nu för tiden när det är 2014, fingrarna vill liksom skriva 2013 fortfarande.
Idag var jag tillbaka på jobbet. Riktigt segt var det imorse och hade ingen lust alls. Men tanken på Australien gör mig lite mera taggad att kämpa på. Och när jag väl är på plats trivs man ju som fisken i vattnet. Var givetvis skitkul att träffa mina arbetskamrater igen med efter 2 veckor. Vi har städat alla matsalar kliniskt idag. Skrubbat, dammat, moppat, dammsugit, putsat osv. På torsdag när vi öppnar lunchen ska det vara skinande rent! Jag är dock ledig nu i två dagar igen och funderar redan på vad jag ska hitta på. Nu när jag haft häcken full de senaste veckorna och gjort massa roliga saker blir jag rastlös DIREKT när jag inte har någonting att göra. Kryper i kroppen på mig. Men kan säkert ragga upp någon kompis att hitta på något med :)
 
Idag när jag slutat vid 3 åkte jag och storhandlade och sedan direkt hem till Värna. Packade upp all mat och sedan stack jag ut och sprang. Kände att jag behövde röra på mig lite efter förra veckan. Pizza, hamburgare, sprit, chips, godis osv. Blä kräks när jag tänker på det. Men det var skönt att springa lite även om de bara blev 3km. Behövde rensa mitt huvud lite, mycket som snurrar där uppe just nu. Händer mycket på en gång. Så nu har jag hoppat ut ur duschen och ska gå ner och laga korvstroganoff med ris. Är galeeeet hungrig så ska sluta tjata!
 
Här kan ni höra på min favvolåt nu. Hörde den på radion när jag satt i bilen upp till Kläppen ensam i torsdag.
 

6 januari 2014

Drömde om Australien inatt. Kan inte förstå att det bara är 3 veckor kvar tills vi är på påväg ner!!!
Måste börja packa snart. Måste fixa alla smågrejer som jag skjutit upp, försäkring, ppiller för ett år, cv och personligtbrev, skriva ut visumet, gå igenom alla papper så jag inte glömmer någonting. Får ta tag i det nu när man är tillbaka i verkligheten.
 
Idag ska jag iallafall träffa Julia och vi lär nog gå igenom en hel del av allting som ska fixas.
Men nu ska jag gå ner och äta frukost och sen blir det slingning av håret till och börja med!
 
Ha en bra måndag ♥
 
 

5 januari 2014

Hej på er!
 
Jag tog ett litet break här ett par dagar som ni märkt (och som jag tror jag nämnde)
Har hänt så himla mycket senaste veckan, vet inte ens vart jag ska börja?
 
Haft det så grymt i Kläppen!! Åkte upp förra söndagen med Viktoria. Blev chillfesta söndag-måndag. Skidåkning, afterskii, bastu och sånt nice. Sparade på oss till Nyårsafton då vi alla gick all in. Förade i stugan ett gäng och sedan drog vi ner till en restaurang (som var omgjord till nattklubb för kvällen) vid tolvslaget. Drack lite mera, dansade och hade en jävligt grym kväll. Tyvärr avslutades kvällen med att Alexandra halkade i backen när vi var påväg hem på natten så vi fick ringa ambulansen. Hon slet sönder knät och fick åka till sjukhuset i Mora(!). Så tyvärr var hennes skidåkning slut efter det. Men hon kom iallafall tillbaka till oss i stugan på Nyårsdagen och var med på det hon kunde. Så knäppt det kan bli haha..
 
Nyårsdagen blev det bara bakishäng i soffan och sen pizza och badtunna på kvällen. Så jävla nice!! Sen till det knäppaste jag gjort på länge. Viktoria och jag skulle åka hem på torsdagen så sagt och gjorde. Våndades dock som fan för jag ville verkligen inte. Trivdes ju så himla bra och Sofia och gänget skulle ju vara kvar veckan ut. Plus att jag ändå är ledig så jag kände typ "vad ska jag göra hemma i helgen när alla andra festar och har kul i sälen?" Men åkte med Viktoria hem trots allt. Jag smsade Sofia och skojjade om att jag skulle åka tillbaka dagen efter och Sofia tyckte det var en bra idé och tagga mig som fan att göra det. Jag blev mer och mer taggad på det så jag åkte hem och tog ett snack med min pappa (som är bäst i världen!!!!!!!!!!!). Han talade om för mig att jag var knäpp med efter ett tag erbjöd han sig att jag fick låna hans caddy. Så på fredagmorgonen klockan halv nio (efter att pappa tankat den fullt åt mig, tack♥♥♥♥) satt jag i bilen igen med 40 ensamma mil tillbaka upp till gänget. Hahah, vet inte om jag gjort något sånt efterblivet förut. Men jag orkade inte bry mig, ville bara tillbaka. Bilresan ensam gick jättebra. Jag gillar att köra bil så att åka själv är inget problem för mig. Det störigaste var att radiohelveten enbart fick in p4 där dom pratar 97% av tiden och spelar 3% musik. Askul...........men jag överlevde. Så när jag kom upp igen på fredag eftermiddagen blev det fest igen. Utgång på Harrys i Sälen där vi hade så jävla kul. Dock blev typ alla utkastade framåt småtimmarna. Så då kände vi att de var dags att åka hem. När Jocke somnat på Harrys toalett med ned dragna byxor, hahah. Igår var vi bakis igen men efter en sjukt seg morgon tog vi oss ut i backen iallafall. Blev lite afterskii fast med vatten som dricka. Och sen på kvällen blev det badtunna igen och "avskedsmiddag" på Wärdshuset. Jätte mysigt!
(Detta vet inte farmor och farfar om så om du läser detta kära faster har jag varit i Kisa över helgen)
 
Idag lämnade vi stugan vid elva. Åkte till Malung ihop och åt på Sibylla och sen skiljdes vi åt. Jag var ensam som skulle till Östergötland. Så blev 40 mil ensam i bilen hem igen. Men det gick faktskt riktigt snabbt hem. Stannade en gång och köpte Red bull och kaffe för jag var så sjukt trött. Men det piggade upp mig så jag orkade hela vägen hem!
 
Nu ligger jag i soffan och softar framför JVM finalen
En ledig dag nu innan man börjar jobba igen på tisdag. Den ska spenderas med Julia och planera och styra. Tänk att vi åker om tre veckor??? JAG KAN INTE FATTA MEN JAG LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ
 
Nu har jag skrivit en halv bok. Hoppas allt är bra med er.
Puss
 
 
 
 

RSS 2.0