29 september 2013

Varjeeeee gång jag har varit påväg att skriva rubrik senaste veckan har jag kommit på mig själv med att skriva januari, asså!!?!?! nej. Lever lite på hoppet om att vi redan ska vara där kanske ;)

Förövrigt har jag haft världens städryck idag. Fytusan vad jag har röjt, dammat, damsugit, plockat, diskat, moppatgolv osv här hemma idag. Sov länge då jag kom hem från jobbet sent inatt...cirka 2? Åt frukost i lugn och ro och sedan drog jag igång, tror klockan var runt 12. Sen har jag hållt på ända fram till för cirka en halv timme sen. Dvs 4,5 timme. Men jäklar vad det blänker i varje vrå på vår undervåning nu ;) Kände mig värd av en liten lugn stund nu. Så jag ska slappa till ett OTH avsnitt innan jag ska gå ner och fixa till en väldigt god köttgtyta, hänga lite tvätt och sen ta kväller. Gillar såna här effektiva dagar!!

Imorgon är det östgöta derby. ÅFF-IFK Norrköping och vi har maxat på jobbet kan jag meddela. Lär bli överkörda x100 men de ska bli roligt. Runt 400 ätandes gäster, booooom! Bäst och ladda upp för det ikväll.

Nu One tree hill :)
 

 

28 september 2013

När jag skrev datumet insåg jag att det är exakt 4 månader kvar idag tills jag och Jullan lämnar Sverige. Om ni bara visste hur mycket pirr jag får i magen när jag skriver detta, s-j-u-k-t. Hittade en tjej på Instagram som åkt med GoXplore och som åkte den 17 september iår och har följt henne lite nu via hennes IG, men även genom hennes blogg. Asså det är helt sjuuukt, längtar så jävla mycket att jag bara vill börja gråta. Det kommer bli sånt otroligt äventyr!

Annars ligger jag i sängen rn och lyssnar på musk, sov länge och låg kvar ett bra tag och surade över att jag inte kunde vara delaktig och köpa biljetter till 1D i juni. Kommer hem veckan efter dom spelat här (om vi inte blir kvar ännu längre). Men so what, kommer ju vara på livets resa och dom kommer säker tillbaka någon mera gång. Så länge det inte är JB jag missar är det chillllll.

Har slöat i soffan och tittat på Idol reprisen. Har inte varit så insatt iår men av det jag såg nu tyckte jag om Erik Rapp och Elin Bergman mest. Ska slappa vidare här, blir nog lite OTH och sen börja göra sig iordning för jobbet. Längtar tills imorgon när jag är ledig! Inga måsten alls. Underbart :)
 
midsommar fina tjejor
 
 

27 september 2013

GO'middag!

Så underbart det var med sovmorgon imorse efter 2 tidiga mornar. Jag vet att vissa går upp vid 05.30 varje dag och därför borde jag kanske inte klaga, men dedär med att gå upp tidigt är inte riktigt min grej över huvudtaget. Och speciellt inte när man är genomförkyld..

Jag är så jävla kluven över vad jag ska hitta på med min frippa. Vill färga det men har ingen aning om hur eller något. Skulle vilja ljusa upp det tills vi åker i januari eftersom de antagligen ändå kommer bli solblekt där nere och då är det ju på tiden jag börjar slinga det redan nu eftersom det tar ett par gånger innan det blir bra resultat. Låg och grubbla på detta igårkväll så jag fick sömn problem, hahah orkar inte..

Förövrigt vill jag bara träna och komma på rätt bana när det gäller mitt kost och träning. Har verkligen varit duktig med träningen varje vecka sen vi börja i augusti. Nu måste jag bara komme igång ordentligt med kosten också. Bara denna skit förkylning försvinner kör vi på igen..

Jag ska ligga här och vila min snörvliga näsa och hosta innan jag ska dra iväg och jobba vid 16.00. Blir några OTH avsnitt tror jag.

Puss

 

25 januari 2013

Jag sitter i soffan hos mamma och tittar på tv. Har jobbat frukost-lunch idag, sedan cyklade jag hem till Marcus och snackade lite skit en stund innan jag skulle dra på "bodybalance" pass. Det var första gången och påminde lite om yoga. Riktigt roligt och bra för min annars ganska stela kropp tror jag. 

Det händer inte så mycket mera ikväll. Ska ligga kvar här innan de är dags att sova. Börjar tidigt imorgon också så vill vara pigg såklart :)




24 september 2013

Godmorgon ♥

Usch, jag kände redan igår när jag vaknade att jag nog hade en förkylning på g. Idag är det värre än igår! Tusan, jag som skulle komma igång med löpningen. Nu vågar jag inte ge mig ut pga mina lungor. Ska gymma i eftermiddag också, känner mig lite skraj att det blir för mycket..

Igår var jag och Nermina lite spontana som bara hon & jag kan. Bestämde oss för en miniresa till Stockholm i höst! Så under min lugna kväll på jobbet han vi komma överrens om vilken helg, jag bokade ett rum åt oss på "Bieber-hotellet" som förövrigt är så sjukt billigt(!!!), och vi han kolla bussarna. Ska bli fantastiskt roligt! Dubbelrum på hotell med frukost plus buss T/R för cirka 550:- var är fan inte dumt alltså. 2-3 november åker vi upp en sväng!

Jag tänkte börja dagen med go'frukost i soffan och så lite One tree hill. Sen ska jag åka ner och fika med Nermina vid 13. Efter det vid 15, blir det raka spåret till gymmet och så hem till mamma och göra sig iordning och sticka iväg och jobba. Skulle egentligen varit ledig idag, men fick hoppa in. Inget mig emot, behöver alla timmar jag kan få!


 

Miss you

Sitter här och lyssnar på Fall och tänker mig tillbaka 5 månader. Kan inte förstå att det gått så lång tid sen Justin var här. Nästa månad har det gått ett helt halvår (!)

Det är så lustigt för på ett sätt känns det som allting hände igår men samtidigt känns det som det var en helt annan tid, långt långt tillbaka. Tiden innan konserterna, typ i oktober förra året när det var ett halvår kvar tills vi skulle åka, kändes det som en evighet kvar. Men tiden efter har bara susat förbi i en läskigt hög hastighet. Jag blir så extremt sentimental när jag sitter här och skriver, samtidigt som jag hör all musik som jag såg live då för 5 månader sen. Jag kan inte riktigt finna orden som skulle kunna förklara hur mycket jag saknar allting. Det är helt extremt. Kan inte minnas att jag känt en sån saknad någon gång förr. Inte på samma sätt. När jag tänker tillbaka kan jag bara komma på ett ord som förklarar allt och det är lycka. Har så svårt att uttrycka mig för såna som inte känner samma sak för Justin som mig. Med risk för att allting bara blir alldeles för töntigt och fjortisaktigt. Men jag har lärt mig att det knappt går. Och jag har även lärt mig att inte bry mig om vad andra tycker. Dom där dagarna uppe i Stockholm var så jävla bäst. Jag hade bara såna runt omkring mig som förstod mig. Knäppskallar precis som mig. Träffade så många underbara människor, även puckon, men de positiva vägde upp det negativa. Såna man haft kontakt med på Facebook, twitter & Instagram innan och sen fick man träffa dom där uppe. Så sjukt  roligt! Precis som det ska vara. Kaoset som var överallt, tjejer med Justin Bieber tshirts, Girlfriend doften låg som ett os över hela Globen området, Believe/My world/Believe Acoustic och alla Justins album spelades i Globe City, räckte med att komma innanför dörrarna så hörde man tonerna av Beauty and a beat eller Somebody to love. Swaggy kepsarna, Believe kepsarna och Believe mössorna syntes överallt i hela stan. Det var bara Bieber-mania överallt!
 
När jag ser mina videos som jag filmade 23 och 24:e kan jag minnas tillbaka hur jag kände några sekunder. Men den exakta känslan, bestående känslan kan jag inte riktigt sätta fingret på såhär hemma framför datorn. Det måste upplevas. Jag var helt galen, men vad kan man förvänta sig? Och det bästa av allt var att jag inte var ensam. Ingen tittade på mig som att man var ett miffo. Även om jag kanske var den som lät mest vissa gånger...typ under Fall och Be alright.

Första kvällen vi såg honom, den 23 april var hela mitt liv bara ett enda stort kaos. Jag visste nog inte vad jag gjorde utan min kropp bara släppte allt och bröt ihop fullstädndigt på alla möjliga sätt. Jag kunde inte styra det. Allt bara hände. Jag kommer inte heller ihåg så mycket utav första konserten, mest små, suddiga saker. Troligtvis för adrenalinet var på max och jag gick totalt bananas. Men ifrån andra kvällen vi såg honom, den 24 (som jag är så extremt lycklig att vi fick tag på nu när man tittar på allt i efterhand!!) har jag så mycket minnen. Jag var inte alls lika galen. Jag njöt över att vara där. Att stå längst fram i Golden circle som jag alltid drömt om men aldrig trott jag ska få vara med om. Jag försökte ta in allt. Just från den kvällen har jag ett sånt starkt minne ifrån när han sjunger Fall (som förövrigt är min absoluta favorit Justin Bieber låt någonsin). Jag var rätt samlad...ja så samlad man kan när han står framför ens ögon. När han körde Be alright och Fall hissades han upp i något som såg ut som en såndär brandkorg ni vet som man hissar upp på brandbilar? Sen åkte han runt över publiken i den och spelade på sin akustiska gitarr och sjöng. Och där och då körde han Fall och han stod uppe i den där korgen och den åkte runt över oss och jag stod med ryggen mot scenen och tittade på korgen som var där uppe, såg hela Globen som lyste lila/rosa och alla som vifta med sina mobiler/ljusstavar, en massa konfetti som singlade ner bland alla galna tjejer och så alla lappar som hölls upp mot Justin med texten "Nothing like us- Jeliebers". Jag minns att jag bara stod där och tog in allting helt lugnt samtidigt som jag filmade med min mobil. Jag kommer ihåg hur VACKERT jag tyckte allting var. Ljuset, de dova skriken, Justin som stod där uppe och hans perfekta röst, alla skyltar, alla mobiler/lampor. Jag minns att jag tänkte "Kan jag bli lyckligare än så här som jag är just nu, i denna sekund?" Jag vet att jag tänkte att jag skulle suga in precis allting så jag kunde ha det och leva på senare. De gråa, tråkiga dagarna. Det var som att tiden stod alldeles still just då, i dom sekundrarna. Minns allting så väl och det är ett minne jag kommer leva på länge!

Jag längtar så extremt mycket tills han kommer tillbaka hit till oss. Efter jag varit i Australien är han så jävla välkommen! Idag är det 5 månader sen, har jag tur är han tillbaka här 2015. CAN'T WAIT.
 
 

23 september 2013

Haft en sån skön start på dagen, en helt underbar måndag förmiddag helt enkelt. Sov tills jag vaknade runt tio, stack ut och sprang 3,5km (som jag bestämt ska bli en vana alla mornar som jag är ledig och kan), kom hem och hoppade in i världens skönaste dusch, åt sen frukost framför One tree hill i soffan...finns det något att klaga på? Nej jag tror inte det..
 
Ligger och lyssnar på Believe och har gjort om designen lite trots allt som ni säkert redan sett. Behövde något nytt och fräsch helt enkelt. Händer inte så mycket mera intressant just nu. Ska skriva inköpslista på det som saknas i kylen, plocka ner lite tvätt och slöa vidare här innan det är dags att dra och jobba vid 17.
 
Kärlek ♥
 
Just nuu
 
 

22 september 2013

Hejsan ♥
 
Försökte finna ork att göra om min design, hade den där i två minuter och började fixa  som fan men sen försvann alllll lust totalt. Skulle nog behöva ge mig ut och fota lite någon kommande fin höstdag och fräscha upp lite här!

Men men, har ni haft en bra helg? Min har varit toppen! I fredagskväll efter jobb och träning hämtade jag Viktoria och så drog vi en sväng till Vilma som hade avskedsfest. Jag var nykter och åkte mest dit för att vara lite social. Lämnade Viktoria och de andra där vid halv elva och körde hem och gick och la mig. Igår ringde klockan 05.30 och jag for iväg och jobbade. Serverade frukost till våra hotellgäster och matade Åff grabbarna lite innan jag stack hem och började hjälpa till och duka och fixa inför gårdagens släktfest här hemma. Vi hade jätttteeee trevligt! SÅ roligt och träffa alla som man knappt ser nu för tiden, men som man har så mycket minnen med. Vi åt god mat, snacka, drack en hel del alkohol...vissa mer än andra ;) Den äldsta generationen blev de väldigt vingligt för, hahah! Vickan sov här hos mig sen och imorse tog vi sovmorgon till halv tolv, mycket skönt och välbehövligt! Vi åt lite lunch tillsammans och drack lite kaffe här för en stund sen och nu har dom åkt hem.

Jag har pillat med lite sånt man inte orkar bry sig om i veckorna när man jobbar och tränar. Tvättar lite för stunden och nu tänkte jag lägga mig och ha en riktigt filmkväll resten av denna dagen. Man är lite trött och seg efter gårdagen faktiskt!

Men vi hörs ♥
 
Närmast "vuxenbordet" Längst bort "barnbordet" ;) Igåååår
 

19 september 2013

Usch, idag har jag absolut ingen lust att åka iväg och jobba. Och då ska jag säga att jag nästan alltid annars tycker det är dökul. Men idag känns en "hemmadag" i lugn och ro mycket mera lockande. Men det får vänta ända till söndag..

Har hunnit städa lite, prata med farmor som jag haft dåligt samvete för jag inte tagit mig tid till senaste veckorna. Inga ursäkter till det mera än att jag jobbat väldigt mycket senaste veckan. Tvingade även ut mig på en kort löptur...blev bara 2,5km..men jag har ett överansträngt knä så jag vågade/kunde inte mera..men jag antar det är bättre än ingenting. Har förövrigt världens träningsvärk i typ hela kroppen idag sen Bodypumpen i tisdags, men det var kul och givande så det kommer nog Julia och jag fortsätta köra varje vecka :)

Men börjar väl bli dags att samla ihop ork att göra sig iordning inför jobbet. Kör hela kvällen och sen upp tidigt imorgon och köra frulle-lunch. Sen tidig morgon på lördag till 14 och sen leeeediiigggg. Längtar faktiskt efter det nu!! Ser fram emot lördagkväll som tusan.

Vi hörs när jag har tid igen, puss!
 
 

16 septemeber 2013

Fått hem min handbok inför Australien idag, wahh lite mera verkligt kanske. Fast tror nog varken Julia och jag kommer fatta förrän vi står där på Arlanda, haha! Längtar så himla mycket. Jag tror inte riktigt vi kan förstå vilket fantastiskt äventyr vi kommer att få. Känns hel galet...

Har jobbat idag mellan 12-18.30. Sen mötte jag upp mamma på gymmet så körde vi lite Easyline. Avslutade med att storhandla innan jag stack hem och stekte pannkakor!
Nu ska jag lägga mig och se något OTH avsnitt innan jag ska sova. Morgondagen jobbar jag som idag, men jag hoppas verkligen att jag kommer därifrån vid sex imorgon för Julia och jag ska ju testa Bodypumpen imorgon och den börjar 18.15...så hoppas inte ÅFF grabbarna är sena imorgon..

Annars längtar jag till lördag för då ska vi ha lite släktfest här hemma med pappa kusiner och mina sysslingar. Och så kommer Vickan och companyy! Kommer nog bli lika galet som alltid när vår släkt samlas..♥


I HEAR MELODIES IN MY HEAD


Åh blir så himla lycklig av denna låt. Tycker helt klart ni ska lyssna på den! Finns även på Spotify. Två riktiga snyggingar i början med, eller vad säger ni? Madison är en av Justins "egna" artister som han har signat. Vääldigt bra låt, liiisteeeeen it ouuuut

15 september 2013

En sån lyckad kväll jag hade igår, fantastiskt! Elin, Anna & Daniella hade fest eftersom de alla fyllt år. Så vi körde lekar, åt kuktårta, dansa och hade himla trevligt hela kvällen lång. Träffade en massa godbitar som jag inte sett på hundra år. Sånt är alltid så roligt!!
 
Idag har jag ärligt talat varit riktigt sleten. Vaknade vid elva tiden, åt lite frukost med mamma...dock fick jag inte i mig så mycket, men jag försökte haha. Sen åkte mamma till Kaggebo och jag orkade inte följa med så jag låg i soffan hela eftermiddagen och sov...vid sex samlade jag på mig ork och åkte hem till Värna. Sov lite till och sen hade jag ätnligen fått tillbaka matlusten så jag vräkte i mig två hamburgare och en kopp kaffe och sen var man fit for fight igen!

Kommande vecka blir det en hel del jobb och mest dagtid vilket känns jätteskönt. Har jobbat massa kvällar senaste tiden. Då uppskattar man verkligen att ha en ledig kväll efter ett tag. Jag ska även försöka hitta all min träning/kost motivation igen för den har varit borta senaste veckan. Men på tisdag ska Julia och jag testa på ett nytt pass på gymmet som heter Body pump. Ska bli väldigt roligt!!

Men nu blir det One tree hill (som jag börjat om att se från säsong 1 ännu en gång) och sen sova. Imorgon jobbar jag 12-18, sen ska jag ner till gymmet och köra lite med mamma. Vi hörs ♥
 
 

True

Idag släpptes Aviciis platta "True", äntligen!! Uppfyllde lätt mina förväntningar. Hey brother, Addicted to you, Liar Liar, All you need is love osv osv, well done!!!
 
 

12 september 2013

Jag är sugen på en fräsch omstart när det gället bloggen. Starta något helt nytt utan en massa i bagaget eller hur jag ska uttrycka mig. Denna har jag trots allt drivit ända sedan 08 nu..mycket har hänt fram till idag. Och mycket kommer hända framöver. Men jag vet inte om jag har tillräckligt med ork och lust, kanske man ska vänta och sen göra en ny "Australien blogg" där ni kan följa min resa när jag är iväg, det kanske är mera intressant. Att "omstarten" börjar från och med när vi drar till Aussie, känns iof mera rimligt..så får de nästan bli..men vi får se!

Senaste dagarna då? Hängde med Jessica i tisdags en sväng, tränade med Julia och sedan myste med mamma på kvällen framför idol. Igår...åkte till stan vid tio...handlade en ny klänning inför helgens bravader och lite annat nödvändigt och sen blev de en lunch med Oliver innan jag åkte hem till Julia där vi fixade våra visumansökningar inför Aussie. Så nu är dom inskickade, hoppas de blir "beviljade" också :) Åkte direkt till jobbet efter det och körde ett par timmar på kvällen. Idag vaknade jag rätt sent, åt frukost, tvättade lite, plockade lite här hemma och sen åkte jag och tränade med Julia och efter det till jobbet och körde kvällen igen. Kom nyligen hem, så nu försöker jag varvar ner lite. Känns som jag har tusen tankar i huvudet inför kommande dagar, hur jag ska få ihop allt. Måste sluta tänka så himla mycket.
 
Har en ledig dag fram till 16 imorgon, hade tänkt försöka slinga håret, ta en löptur och packa inför helgen innan jobbet. Sedan jobbar jag hela kvällen och så ska jag upp och köra tidig morgon + fram till 16 tiden på lördag och så bara hem och göra sig iording och vidare på "58-års fest". Danni fyller 18 och Anna & Elin 20 = 58års fest. Det ska bli väldigt roligt, men det lär bli en lång dag. Men det brukar man glömma bort om man får i sig lite alkohol :)

Bäst att sluta bladdra och försöka varva ner lite så jag somna innan klockan blir alldeles för mycket. Vi hörs snart igen!
 
Solnedgång på jobbet igår...SÅ FINT!!
 

9 september 2013

Hej!

Har ni haft en bra helg? Min har varit toppen. Så efterlängtat att få träffa bästa Sofia igen!! I lördags när vi kom fram blev det grillat och sen en hel del alkohol. Vi körde mest ölspel, snackade, lyssnade på musik hela kvällen fram tills nattetid då Jockes kompis kom och vi drog hem till honom för "beerpong", men om jag ska vara ärlig var jag inte så deltagande. Sov mestadelen av tiden, haha! Somnade framåt 4 tiden i en väldigt skön säng! Hela gårdagen gjorde vi knappt något annat än att äta vilket resulterade i Å-N-G-E-S-T idag. Köpte 5(!) pizzor på fyra personer..och dom var inte ens goda...vi åt typ två bitar vara..hahah, värt! Sedan blev det tacos, chips, ostbågar och en jävla massa läsk framför Johan Falk.

Kom hem ikväll och det första jag gjorde var att ge mig ut och springa mina 6km. Är sjukt förvånad över hur pigg jag var!! Hade värsta tempot och tog mig runt snabbare än vad jag någonsin gjort, galet!! Nu har jag duschat, druckit en diet soppa, kollat på idol och krupit ner i sängen. Ska bara ta det lugnt här resten av kvällen. Imorgon ska jag träffa Jessica och sen träna på eftermiddagen/kvällen :)


<3
 

 

6 september 2013

Tjena kamrater!
 
Skönt med fredag, inte sant? Jag har haft en riktigt effektiv dag. Älskar såna dagar! Sov länge imorse, åt frukost i lugn & ro, diskade undan i köket, storstädade mitt rum, rensade garderoben, åkte och handlade, satte om allt löshår jag tappat senaste veckan, packade inför imorgon, tog en lång dusch och sen lagade jag jättegod thai kycklinggryta med klyftpotatis och grejer. Inte dumt alls! Så nu ligger jag utslagen i soffan och känner mig så jäkla värd detta. Ser på fotboll med pappa och hejar på Sverige! När det är slut ska jag hoppa i min renbäddade säng och somna till en film.

Har en förmiddag att fördriva imorgon innan jag ska ge mig iväg till Sofia. Har även fått med mig Viktoria!!! Så jävla awesome. Så vi åker gemensamt upp till Fia imorgon! När vi kommer fram blir det fest för hela slanten och de ska bli så jäkla kul att få festa med Sofia igen, wiiii!

Ni får ha en trevlig helg ♥
 
 

4 september 2013

Haft en ganska jobbigt start på veckan. Har tagit ett beslut och förändrat en ganska stor del i mitt liv. Men jag vet att det är rätt och att vi båda kommer att må bäst såhär...även om der svider nu.

Jobbat igår och idag annars. Gymmat likaså, myst hos mamma och ikväll myst i soffan i värna i min One piece. Samla tankarna och sig själv och försöka acceptera att det är okej och vara lite ledsen nu. Imorgon ska jag jobba ett lunchpass och efter blir det väl någon mera form av träning. Fredag ska jag bara vara hemma och hoppas jag kan få det stökiga rummet städat som jag aldrig fick i måndags då jag hade en riktig skit dag. Ska även packa lite för på lördag blir det en mini resa till Värmland och hälsa på min älskade Sofia. Sen åker vi gemensamt hem hit igen på Måndag! Ser fram emot att få komma bort lite, även om det bara är två dagar.

Men nu ska jag sätta på någon film och somna till så man är pigg och glad imorgon. Hoppas ni mår bra!

 

2 september 2013

Har en konstig dag idag. Känner mig opepp ocg deppig. Ingen lust att ta mig för något även om det skulle behövas. Vill bara ligga i sängen och inte göra ett skit hela dagen. Vaknade med dunkande huvud och det verkar inte vilja försvinna..

Förövrigt har jag legat här och tittat på youtube klipp från när Justin var här. Har konstaterat att jag saknar det så jag håller på att dö. Går liksom inte förklara alla dom där känslorna man hade de där dagarna. Ren lycka! Längtar så sjukt mycket tills nästa gång jag får se honom live. Den glädjen som han ger mig asså, otroliiiig. Han är bara helt jävla bäst. Tänk att det gått 1 år och 2 månader sen vi fick veta att han skulle komma till Sverige. Och biljetterna släpptes och allt. Tänk att om kanske lika lång tid händer samma sak igen, om man har tur. Då jävlar!

Skulle behöva tvätta och städa. Ska försöka samla ihop lite kraft och ta tag i det. Ska även släpa mig till gymmet. Ångest över donken med...
 

Detta var ju inte liteee stört som hände på min Instagram i fredags. Asså jag skojar inte när jag säger att jag höll på att DÖ. Grannarna hos mamma borde nog undrat vad jag styrde med hahaha. Alla som älskar Justin förstår mig nog för ni vet ju vem fucking KENNYYYY ärrrrr. OH MY GOOOOOOOOD. Har ni sätt Never say never kanske ni känner igen honom också? HOW EVER. Det är Justins livvakt och bästavän. Kenny är med honom överallt och en av de som står Justin närmast i crewet. Så när jag ser att jag fått 5 likes på mina ego bilder av självaste Kenny Hamilton rann bägaren över. LILLA MIG. How the heck could this happened to meeeeeee? Det händer liksom inte. Så jävla coolt. Tog typ hela fredagen att inse att det inte var någon som drev. Att det liksom var Kennys riktiga personliga instagram. Hahaha, helttttt sjuuukt
 

1 september 2013

Känns konstigt att vi nu går in i första höst månaden. Lämnar denna sommar bakom oss och närmar oss mörkare tider. Vemodigt är rätt ord för hur jag känner över det tror jag. Har haft sån jäkla bra sommar och haft så mycket roligheter för mig. Men en del av mig längtar efter den mysiga hösten med färgade träd, stickade tröjor och den där höstluften. Men samtidigt vet jag att jag kommer längta ihjäl mig efter sommaren så fort de är en regnig tråkig höstdag. Himla tur att jag inte behöver vänta så extremt länge. Bara till januari, sen kommer jag få högsommar ett bra tag!

I helgen har jag varit ledig. Vi drog ner till Skåne igår jag, Julia, Robin och Alex. Där nere var det 20 års kalas för Julia och hennes kusin. Hela deras släkt, familj och vänner. Hade en super rolig kväll som avslutades i Julias kusiners badtunna.

Varit väldigt seg idag, men skönt att sova i bilen hem. Även moffsat i oss donken. Fett med ångest. Men det var jävla gott.Får bli en löprunda plus gym imorgon ;) Nu ligger jag nerbäddad i sängen. Ska fixa något lätt att äta och sen bädda ner mig och se på film hela kvällen. Hoppas er helg varit toppen!!

 

RSS 2.0