Dampig jag

Jag har varit så jävla dampig hela dagen...haha! Fan inte gjort ett skit, tvättat lite det är det mest ansträngande. Annars bara suttit och försökt fixa 1D biljetter. Får väl se! Klickade mig även in på SHM och tänkte testa för skojskull om de fanns några biljetter kvar....vart sjukt chockad för det fanns! Testade 24:e först, fick en reserverad...sen kom jag på att jag inte kunde då så tänkte ändra till 23:e...gjorde det och då fick jag upp 2 till att reservera. Men känner att jag inte riktigt har råd, Chris & sen försöka hitta en 1D biljett plus att jag ska betala Thailand snart. Nja! Jag måste spara lite. Dock tvivlar jag inte på att jag kommer ångra mig BIG TIME sen. Men man kan ju inte göra allt här i livet...tyvärr.

Nu ska jag titta på teve och försöka lugna ner mig lite. Är som sagt dampigaste dampet någonsin idag. 40 miljoner tankar och känner uppspelt som fan...kan inte riktigt förstå VARFÖR. Ska se en av de nya Johan Falk filmerna ikväll med, ser jag fram emot. Puss på er, hörs imorgon efter jobbet ♥
 
Här kommer världshistoriens bästalåt just nu....skriven av Ed Sheeran och så jävla damp bra att jag dör ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Dör på Harrys röst (han med fluffet)
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0