6 mars 2013

Igår hade jag en riktigt latoxe dag. Jag kan få såna dagar ibland då jag blir helt handlingsförlamad. Jag har ingen lust eller ork till något och jag vet inte riktigt om jag är glad eller ledsen...haha! Oftast brukar det sluta med att jag sitter hela jävla dagen och tittat yt-klipp (oftast på Justin) eller uppdaterar bloggar, facebook och twitter utan att ett skit har hänt. Piss tråkigt, men jag har ändå ingen lust att ta mig för något annat. En sån dag hade jag igår!

Orkade mig dock upp framåt kvällen och åkte ner till mamma och åt middag med henne. Pratade lite och tog det lugnt och sedan åkte jag upp till Marcus. Vi gjorde fruktsallad, tittade på tv och sen såg vi klart på Barnen på Luna. Minns ni den serien? Jag älskade den när jag var liten. Handlar om 4 barn som blir föräldralösa och rymmer ut på en båt för att dom ej vill ha några nya familjer. 

Just nu sitter jag hos Marcus men ska strax åka hem. Måste hem och hämta träningkläder och sedan fara tillbaka till Åtvid. Vart lite ändrade planer igårkväll. Skulle egentligen tränat ikväll och innan det hade jag tänkt ta en fika med Daniella. Men fikan blev lite uppskjuten så jag kände att var nog bäst att försöka få träningen gjord innan. Så jag ska träffa Julia vid två på gymmet och sedan vid 5 ska jag vara i stan och träffa Danni :)

Men ni får ha en bra dag ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0