10 november 2013

Vilken konstig dag detta blev..
Jag vaknde 12.30(!!!) av att pappa ropade och frågade om jag levde. Vilket jag nog inte riktigt gjorde..
Så jag klev direkt från sängen till matbordet hos farmor och farfar där Vickan & Company var för farsdaglunch och fika. Där har man spenderat denna eftermiddagen med andra ord.
 
Nu ligger jag i sängen och slöar. Känner mig helt överkörd och typ bakfull, vilket är märkligt då jag inte drack en droppe igår. Vet inte om det var för jag jobbade hela kvällen och det var en hel del och göra. Ett evigt springande i baren och mänger att göra när alla gått. Var väl klara vid 00.30 med allt efterarbete osv..
 
Ska steka raggmunk här om en liten stund, så extremt sugen på det så det är väl bäst att passa på idag när man är ledig och har orken till det (om jag nu ens har det haha). Jag jobbar hela nästa vecka. Dvs måndag-söndag. Så blir tvhäng och oth-tittande hela kvällen och ladda för denna långa kommande vecka. Känns så sjukt att det är så mycket jobb redan nu, julborden har inte börjat än och då kommer fritiden inte vara så närvarande. Nej, men ärligt. Kommer jobba som fan. Kanske vara ledig förmiddagar och några kvällar annars lär de inte vara mycket tomma heldagar. Men de känns sjukt bra. Fickpengar till Australien, jatack! Längtar så brutalt mycket. Ska bli så jävla skönt och lämna Sverige mitt i vinterkylan. Har sagt det så många gånger men vi kommer få det så apbäst. Wiiih.
 
Nähe mina vänner.
Dags att gå ner och skala potatis. Får sätta på musik så blir det kanske lite roligare.
Hoppas ni haft en bra helg!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0