Förbannad

Har gått i taket här hemma ikväll. Jag är största paradise hotel nörden och jag hatar det för de är det mest patetiska program som finns men ändå så kan jag inte låta bli att titta på det. Sen ikväll när min favorit Kristian åker ut bara för att Eric som redan åkt ut 3(?) gånger får komma tillbaka dör jag över hur pinsam TV3s paradise hotel produktion är. Allting är ju så pinit uppenbart. Dom har säkert bestämt innan vem dom tycker ska vinna. In my fucking ass att detta skulle vara ett "spel". Vrålar UPPOGJOOOOORTTTTTTTTT över hela   vårat avlånga land och allt jag har att säga till TV3 är AVGÅ. Nu blir det lätt bojkott resten av säsongen.

Haha sorry för det utspelet och för er som är totalt ointresserade av ett sånt patetiskt program som Paradise, I don't blame you. Det suger ju faktiskt röv ända in i benmärgen.

Annars då??? Klockan är snart tolv och jag är skit lack fortfarande och helt upp i varv. Ska försöka sova alldeles strax. Är hos mamma i stan och hon ligger bredvid mig och susar så sött. Idag har jag jobbat 6.30-15.00. Sen var jag och köpte fiiinaste skorna av Linn, air Max som jag velat ha svinlänge(lägger upp bild nedan). Efter de åkte jag hem till värna en vända och sedan till björs för en fika hos Jessica med Sofia. Galet länge sen vi tre sågs så de va riktigt roligt! 

Imorgon ska jag, sofia och viktoria ha tjejmys hos viktoria i Norrköping. Laga mat och bara prata. Sen sover vi där. Ska bli sååååå mysigt, kan va bland de bästa som finns ❤️ på fredag jobbar jag kväll men hoppas på att sluta skapligt för då blir de tunnband hos jocke med en drös till av folk. Och sen på lördag kommer emma&carro hit för lite aussie reunion och sen ska jag ha lite förfest här innan Harrys. Riktigt bra dagar som väntar med andra ord!!

Vi hörs. Puss


Underbara va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0