Oups..

... Har visst inte skrivit här på ett tag nu. Förlåt mig! Datumet på förra inlägget var ju helt fel med. Min kära faster påminde mig om det förr förra helgen, tror hon blev lite orolig om jag inte visste vilken månad vi var i ;)

Hur mås det då? Med mig är de helt okej. Har hänt en hel del sen sist tror jag minsann. Jag har ju bland annat hämtat hem min nya bil, känner mig som en kung när jag rullar fram. Fantastiskt skönt att köra en ordentlig bil! Annars har jag hunnit med jobbande på alla mina tre olika jobb. Denna vecka jobbade jag 16h pass på konsert och kongress i tisdags.. Slutade runt ett på natten efter att ha sprungit där sedan nio på morgonen. Sen cyklade jag hem mitt i natten och sov några timmar sen körde jag lunch 9-14 på konsert och kongress igen igår. Lagom seg igår eftermiddag, men de blev en sväng till musikquizen på Harrys trots det, jag var chaffis. Men kom hem skapligt så var utvilad imorse när klockan ringde. Har jobbat hos mina småttingar på sandtagsförskola idag igen mellan 11-15.30. Skönt med kort dag! Blev en vända till gymmet efter sedan hem och så en sväng till blomstertorget med mamma. Avslutade dagen med sista foxkursen. Skönt att de är slut nu faktiskt! 

Nu ska jag sova för imorgon börjar jag klockan 6.30 på villan. Sen jobbar jag till 15.00, efter det blir de gym och sen en fika med Jessica innan jag tar helg. Så skönt! Imorgon blir de fredagshäng i soffan med något gott käk och film. Sen på lördag ska vi gå ut! Bra helg som väntar med andra ord :) Ha en skön helg ni med!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0