Ny vecka, nya tag!

Nu har jag äntligen införskaffat mig en ny dator, så nu jäklar ska vi se om vi kan få det lite roligare här! Har varit datorlös nu sen Australien då min gick sönder men så fick jag sen julklapp av min kära bror, fin kille dedär.
 
Hur mår ni? Tänk att ännu en vecka passerat. I helgen har jag och Linda varit hos Pontus i Stockholm vilket har varit superlyckat!! Jäklar vad jag tycker om dom där två, finare par får man leta efter... och knäppare haha! Underbara. Har hunnit med både lugn fredagkväll med spel, godis och film och sen en hård utekväll igår. Idag har vi varit riktigt sega, slöat framför tvn/datorn och ätit massor mat, haha precis som de ska vara dagen efter.
 
Nu är det dags för några vita veckor för mig. Vilket känns välbehövligt efter dessa senaste helger sen vi flyttade till stan. Ska jobba nu två helger i rad så nu blir de lite skärpning på den där fronten. På tiden! Just nu har jag just precis bäddat ner mig i min säng. Ska somna till ett American horror story avsnitt tänkte jag. Imorgon blir de jobb på förskolan i Björs mellan 7.30-16.00, spännande!
 
Ha en bra start på veckan.
 
Det blir en surf camp bild bara för det är ett helt år sen vi var där nu, kan inte fatta vart året tog vägen?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0