2 mars 2015

Fy sjutton så dålig jag varit på att skriva här men jag har helt glömt bort. Vi har helt ärligt haft sjukstuga här i tusen år. Viktoria blev dålig först, sen smittade hon mig och jag är fortfarande inte återställd.. trots att det gått 1,5 vecka nu. Riktig influensa tror jag vi åkte på! Först däckad i feber och sen förra måndagen blev jag helt plötligt dyyyyngförkyld. Febern försvann men jag har snörvlat och hostat här som en galning. Nu börjar de bli bättre men jag har fortfarande något skit i halsen/luftrören för sen i lördags har jag varit så jäkla hes. Riktigt kraxig! Dock är energin tillbaka och jag låter mycket sjukare än vad jag känner mig i kroppen. Så vi får väl hoppas att det försvinner helt nu. Idag har jag i alla fall varit hemma med och imorgon ska jag med vara det men sen kör jag. Förra veckan jobbade jag trots att jag mådde dåligt och de var väl inte så jäkla smart. Men bet ihop och försökte i alla fall. Man förlorar ju så jäkla mycket pengar på att ligga hemma.
 
I helgen firade vi Viktoria, kanske inte var svinsmart av mig med min hesa röst men lite alkohol gjorde susen för jag hade en jätterolig kväll. Så SJUKT mycket folk ute, men vi drog ut tidigt så vi slapp kön och sen knuffade vi oss fram mellan allt folk hela kvällen. Bästa Harrys!!
 
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på världens bästa Håkan. Ska börja titta på någon rolig serie nu tänkte jag. Ni får ha en bra vecka så hörs vi!
 
PUSSS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0