BRA HELG

Jag funderar lite på varför jag ens envisas med att skriva här, de känns ändå så extremt dött och tråkigt. Men jag kan inte riktigt sluta, tycker om att få skriva av mig ibland och sen är det kul att kunna blicka tillbaka så jag fortsätter nog även om tanken slagit mig att man kanske skulle ge upp detta, haha! Ni får ta det för vad det är :)
Jag har haft en strålande helg! I fredags blev de chill vid tvn och gott käk. Igår lördag jobbade jag ett par timmar på dagen och på kvällen blev det partaj! Viktoria, Rebecka, Jocke & Robert hade slagit ihop sina födelsedagskalas till en stor 90-års fest. Dom hade hyrt Träffpunkten i Björs och så var det Rockabilly tema, supeeeerkul! Alltid så kul med lokalfester och få träffa massa gamla godingar som man inte alls springer på lika ofta längre. Efter partandet blev jag hemskjutsad till stan av Emilia där jag däckade stenhårt. Imorse tog jag det lugnt och sen vid 12 kom pappa och hämta mig och vi drog ut till kusinerna i Väderstad för att fira Vickan lite som fyllt år tidigare i veckan. Fick exotisk planka och tårta! Alltid lika trevligt och gott :)

Nu har jag precis lagt mig i sängen, ska sätta på en film och somna till. Får se om jag blir bokad på Vikariebanken imorgonbitti, hoppas det! Annars står buggkurs på schemat imorgonkväll. Ha en fin start på veckan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0