10 maj 2015

För en vecka sen, förra söndagen, bestämde jag mig för att lägga om min kost helt och hållet... och stenhårt. Senaste månaderna har jag inte orkat bry mig och ätit alldeles för mycket, alldeles för onyttigt och druckit wayyyy to much alkohol. Så jag bestämde mig att till och börja med är Maj månad en helt vit månad. Så ingen alkohol kommer de bli. Vilket känns så bra! Nu får det vänta tills juni. Sen har jag tagit bort nästan alla kolhydrater och äter betydligt mindre portioner. Försöker även äta mina måltider på samma tider och viktigast av allt, inget småätande. Sen kombinerar jag det med minst 5km snabb promenad varje dag. Som sagt så har jag kört detta i en vecka nu och känner att jag börjar vara på gång! Efter en vecka har jag tappat 3kg. Detta gör mig bara mera motiverad och nu kommer jag köra stenhårt på detta fram tills 2 juni när vi åker till Kreta. Har känt mig så smutsig senaste tiden och inte alls bekväm i mig själv så jag känner att nu är det dags för lite förändring, få mig själv att må bra igen. Och äntligen, första gången på otroligt länge är jag motiverad och fast beslutad om vad som gäller. Känner mig redan fräschare!
 
Denna är helg är superlugn och skön här! Igår jobbade jag på första bröllopet för min del i år. Kom ifrån strax innan 1 inatt så då åkte jag hem och somnade bums. Idag har jag haft en himla skön sovmorgon och sen lång frukost i soffan. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa så ska vi cykla ut till Vidingsjö och promenera milen. Hoppas regnet håller sig borta! Veckan som kommer blir de jobb måndag, tisdag & onsdag. Sen på onsdag efter jobbet åker jag ner till Kaggebo med mamma och bara slappar till fredag. Vi ska bland annat ut och rida på torsdagen, någon aktivitet dom hade i Valdemarsvik, så himla mysigt! Sen på fredag åker jag hem och packar för på lördag morgon styr vi mot Oslo!! Ska hälsa på Fredrik såhär innan han flyttar hem och sen fira 17 maj såklart! Ska bli riktigt kul!!
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi!
Min sköna morgon och frukost. Fiberhavregrynsgröt med hallon och jordgubbar. Melon, tomat, kindagurka och ägg. Smarrigt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0