New week

Imorgon är det 1 december.. Så galet. Jag har verkligen ingen julkänsla just nu, men den brukar komma. Imorgonbitti ska vi upp och ha 1 decembermys till julkalendern med skumtomtar, oboy, pepparkakor och lussebullar.. Då kommer kanske julkänslan smygandes!
 
Idag har vi haft kursintroduktion på våran nya kurs, kändes bra! Men jag ska jobba imorgon, onsdag och fredag så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med all läsning som måste göras. Men ska försöka klämma in det också. Egentligen skulle jag jobbat på torsdag med men jag vart tvungen att prioritera plugget lite också kände jag, även om pengarna lockar. Hur har helgen varit annars? Min har varit lugn och skön. Redo för ny vecka nu!
 
I lördags tog jag ut alla mina extentions. Har ju använt det i tusen år, har varit lite lagom beroende av det. Men nu var jag trött på dom! Jag hade haft samma i sen i Maj typ så mitt egna hår var som dreadlocks i hårbotten. Så nu har jag tagit ur skiten och tänkte vara utan ett tag. Mitt egna hår hade växt ganska mycket (även om de är slitet som fan) så jag trivs ganska bra. Är så himla skönt att slippa trasslet! Så ska låta håret vara nu så de får vila sig lite. Jag har nya extentions på garderoben men det får nog bli liggandes där ett tag.. Så får vi se om jag sätter i det längre fram eller om jag helt enkelt ska skita i det.
 
Nu ska jag spela Sverigequizen som den pensionär jag är!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0