Torsdag kl. 23.11

Dags för en liten uppdatering igen tänkte jag, hoppas allt är bra med er. Veckorna rullar på som tusan måste jag säga! Vi kör på i skolan, har två veckor kvar till tenta nu. Himla rörigt är det och massa, massa att läsa men det är bara att kriga på. Idag har vi haft examinerande seminarie där vi skulle spela teater. Lite udda, men vi grejjade det och fick godkänt. Så nu är det bara denna jäkla tenta kvar som jag ska försöka fixa också. Blir 100% fokus på läsning imorgon och sen tar jag helg från plugget till måndag om jag hinner läsa allt jag har planerat imorn.

Vad händer i helgen då? Imorgon ska jag åka en sväng till Vimmerby och hänga med Henke, blir en skön fredagkväll som vanligt framför tvn misstänker jag. Sen på lördag ska jag och Viktoria en sväng på Ekenäs julmarknad och på kvällen ska Viktoria ha lite "Avskeds-fest" här eftersom hon flyttar upp till Sälen nästa helg för att påbörja sitt säsongsjobb där uppe. Så de kommer en drös med folk hit och senare på kvällen drar vi nog ut. Jag ska dock upp och jobba på söndag morgonen så för min del blir lördagen lugn. Dock har jag en förmåga att glömma bort vad det innebär efter ett par öl. Men på lördag ska jag se till att tänka mig för så jag slipper att åka till jobbet helt sliten på söndag, det är så hemskt att jobba bakis. Plus att det var tre veckor sen jag jobbade senast så jag ser verkligen fram emot att få springa i Villans lokaler igen, då vill man inte förstöra det men en baksmälla.

Förövrigt så flyttar Julia och Jon in här i Viktorias rum på tisdag, så mysigt. Ska bli så kul att bo med dom här nu under dessa månader som Viktoria bor uppe i Sälen, jag tror de kommer bli strålande! Sen är det snart jul och det ser jag verkligen fram emot, mysigaste tiden på året. Ska bli så kul att julpynta lägenheten, baka massa gott, förhoppningsvis jobba en hel del julbord och bara njuta av denna underbara period. Men tyvärr kommer det bli en lite konstig jul iår utan Christina, min faster. Men vi får göra det bästa av det. Istället för att vara hos farmor och farfar på julafton har vi bestämt att vi ska vara hemma hos pappa så de blir lite omväxling. Jag tror de kommer bli så bra de kan bli i eländet.
 
Men nu har jag tjattrat bra mycket. Dags att sova lite så man kan plöja igenom ett par kapitel imorgon, köra ett pass på gymmet och sen åka ner till Vimmerby. Ni får ha de fint så hörs vi snart igen :)

Sitter vid Viktorias dator och hittade denna bild som är ganska exakt ett år gammal, från när vi var på Ekenäs julmarknad förra året!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0