HT15 ÄR KLARRRR

'
Men hur skönt var det att få detta besked idag? Sån otrolig lättnad!! Nu har jag klarat alla höstens kurser med bravur och har inga omtentor att tänka på vilket känns underbart med tanke på att kursen vi läser just nu är riktigt oklar som jag nämnde härrom dagen. Denna sega måndag blev genast en bra måndag och jag kom in i något slags plugg-flow och var helt plötsligt 100% inspirerad och motiverad att ta tag i den här luddiga kursen ordentligt så jag fixar den där attans tentan om några veckor. Så först skola med föreläsning, plugg med min grupp och sen jätte intressant seminarie om genus och efter det åkte jag hem och åt innan jag fortsatte reda ut alla invecklade begrepp. Nu har jag börjat skriva ett kompendium med alla dessa begrepp som vi stött på i litteraturen och ska fortsätta med det resten av kursen och sedan använda det som underlag när det är dags att hårdplugga inför tentan. Så nu mina vänner är jag på G igen, känns inte lika hopplöst längre!
 
Nu är klockan kvar över tio och jag har hållt igång med plugget sen 8.00 imorse så hjärnan är typ som överkokt spagetti så nu är de nog dags att lägga ner. Jag ska gå och borsta tänderna och lägga mig och titta på någon film innan det är sovdags. Imorgon har vi ingenting i skolan men jag ska läsa inför kommande seminarie och sedan dra en sväng på stan och köpa någon present åt mamma som fyller år på onsdag. Hur som helst, ser fram emot min sovmorgon <3
 
Nu ska jag lägga ner mitt pluggsnack, jättekul för er att läsa men det upptar större delen av mitt liv just nu, haha så ni får överleva. Hoppas ni haft en fin dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0